A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Nekem a védőnő azt mondta 6 hetesen lesz a hasi és koponya ultrahang és 5 hetes korában kell bejelentkezni...itt helyben az sztk-ban...bocsánat rendelő intézetben :lol:

Csipővizsgálat meg kerepestarcsán valami alapítványi helyen..ami természetesen fizetős...
Vendég

És egy utsó :oops:
Kép

blue!
Eddig én sem tudtam mosolygós képet csinálni,viszont pár napja visszamosolyog ránk,így már nem nehéz :wink:

Bari!
Köszi a dicséretet,de stipi-stopi a fiad a miénk!!!! :wink:
Vendég

Bari nálunk is akkor esedékes a vizsgálat, csak nekünk több mint 1 hónapot kell várnunk, mire kapunk időpontot, ezért minimum 2-3 héttel hamarabb már bejelentkezünk :roll:
Mi az, hogy fizetni kell a csípővizsgálatért?????????????????? Nincs máshol ilyen vizsgálat, csak ott???????????? :shock: :shock:
bluebox

Akkor kb 1 hét és Kristóf is visszamosolyog????? De jó lenne. Igazi fickós mosolya van egyébként :wink: Nagyon aranyos akkor :P Kajcsi után, sziesztánál mosolyog folyamatosan, de mire lekapnám, addigra befejezi, vagy épp a ház másik végében van a fényképező :cry:
bluebox

Hol vannak a többiek?????????
bluebox

Kétszer lementem fodrászhoz, mind a kétszer feleslegesen :cry: Ha minden igaz, 1-kor kell felhívnom a fodrászcsajszit, talán el tud ma vállalni. Új hely, mi még a régi lakhelyünkhöz jártunk hajat vágatni, de ez mostmár lehetetlen :cry: Mire el jutnék hozzá, bokáig fog érni a hajam :wink: Remélem, ma sikerrel járok délután.
bluebox

Lehet, hogy aludnom kéne nekem is egy picit, Kristóf kidőlt :roll:
bluebox

Csiri nekem nagyon bejön Zoé...benne vagyok a dologban :lol:
Esküvőt te fizeted :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Blue az ultrahang alapítványi állitólag annyit kell fizetni amennyit akarsz..majd 2 ezret akarok :lol: :lol: :lol:
Vendég

blue!
Nekem meg kozmetikushoz kellene mennem,annira megviselt a "terhesség",hogy teljesen beleöregedtem az utsó 1 hónapba... :wink:

Bari!
Ha én fizetném,akkor itt az erkélyünkön a műanyag asztalon mindenki ehetné azt amit főz magának...jelenleg olyan csóringer vagyok,az ember tart el!!!Nade anyósék már most gyűjtenek,jól teszik...abból lesz hacacáré kifulladásig...
Vendég

Csiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

alszik a vőlegény :lol:
Vendég

sziasztok!
most kaptam egy üzenetet: 3300 gramm és 56 cm. Búzás Mercédesz.
Bszilvi kislánya. Jó egészséget sok tejcsit kivánunk!

drumka

Sziasztok 14.00-kor kaptam 1 sms-t Szilvitől!
ANYUKÁM,APUKÁM LEGNAGYOBB ÖRÖMÉRE MA MEGSZÜLETTEM 3300 GRAMM ÉS 53 CM BUZÁS MERCÉDESZ

GRATU SZILVI!!!! :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:39-kor.
hékás

Végre Szilvi!Nagy gratula Mercédeszhez!

Kép
melike

Helló csajok!

Minket is nagyon megvisel a meleg,borult az egész napirendünk.
Enni még csak eszik,de aludni nem akar.Nyüglődik csak.

Olyan gyönyörűek a babák és milyen szépen fejlődnek!

A lagziba mi is mehetünk?(jó drága ajándékkal persze :lol: )

Kép
melike

Kép Picit alszunk

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:39-kor.
hékás

Bocsi lányok, hogy idepofátlankodtam, Szilvi gyerekkori barátnőm, és borzasztóan szégyellem magamat, hogy hiányos volt az üzenet, de a lányom is "besegitett" és csak azután láttam, hogy valami nem stimmel miután elküldtem. :oops:
Mindenkinek nagyon szép napot, és örömteli babázást kivánok! :)

drumka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:40-kor.
hékás

Éljen Mercédesz!!!

Melike én nem látom a te képedet sem :( Úgyhogy tényleg a monitoromal lehet valami :?

Lakziba mindenki jöhet,tábla szalonna vekni kenyér lesz a menü :lol: :lol:
Vendég

SZILVI HATALMAS GRATULA MERCI BABÁHOZ NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK SOK TEJCIT KÍVÁNUNK: MÁRTI, KRISTÓF!!!
bluebox

Szilvi
Kép
Vendég

Nekünk 6 hetesen kell visszamennünk a neonatológiára... akkor lesz hasi, koponya UH, hallásvizsgálat, szemészeti vizsgálat...

Kicsi Tomim folyamatosan "lóg a szeren"...ha így szaporítja a tejet, akkor abban fogunk fürdeni is... :roll:
Vendég

Gigi és a fölösleget eladod??
Mindjárt ülök a kocsiba és húzok debrecenbe :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget? Mi itt pihegünk a panelban :?

Elkészült a szüléstörténetem, aki még nem szült, szerintem majd csak utána olvassa el...

Szülésem története

Holnap lesz egy kis időm, akkor majd részletesebben visszaolvasok, most sajna nem volt időm már rá.

Puszi nektek és hűvösebb éjszakát!

Kép

Kép
bettica

Bari
Nem tárolom itthon... hetente 3-szor jönnek az anyatejgyűjtőből...
(ha nem adnának érte pénzt, akkor is odaadnám... )

Petinél is 10 hónapig adtam le a tejet... amit kaptam érte pénzt, abból vettük meg a második lombikhoz a szurikat...

Kép
Lepasszoltak... :cry:
Vendég

Bettica
:cry:
A vége jó lett.... hogy otthon vagytok és együtt...

Itt most lehűlt a levegő... délután volt egy nagy zuhé... apa és fia kinn futkározott közben... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hűűűű micsoda események...
Szilvi, nagynagy gratuu!!

az készülő esküvőhöz meg... hát nem is tudom mit mondjak. az én fiam már versenybe sem szállhat? :D

figyeljetek... eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne ha szeptember végén elmennénk nyaralni Milánnal. Görögországba. egy közeli kis szigetre. ti be mernétek vállalni? nagyon viszket a seggünk... és tudom, hogy erre nem lehet alapozni, de a tegnapi 3 órás csavargást is nagyon élvezte. :D

mia_snow

Mia
Elvileg el lehet menni... mi július 15-29-ig Sopronba megyünk...
Vendég

NEM MERNÉK NYARALNI DÁVIDDAL MÉG 10 KILÓMÉTERRE SEM
De az "átlagos" nem túl parás,nem pánikos,nem depressziós emberek mernek..szóval én nem vagyok mérvadó

Gigi irigylem a tejedet...amúgy nekem is van még de az a baj,hogy Dávidnak csak akkor kell ha nagyon éber,mert sokszor úgy keltegetem enni és akkor lusta szívni,az üvegen is 2x elalszik
Vendég

És amit elfelejtettem,nagyon szép kisfiú Tomika :lol:
Vendég

Bettica én itt sírok!!! :cry: :cry: Kicsit érzékeny vagyok :oops:
Jaj de jó hogy happy and lett :lol:
Vendég

Bari
Akkor ma vegyíteni kellene Dávidot és Tomit... Tomi ma még álmában is evett... :wink:
Drágám evett, elaludt... ki akartam venni a szájából a cicit, egyből visszacsatlakozott, szivornyázott... mikor átvette kicsit apa (anyának már minden porcikája elzsibbadt...), gyerek a kezét vette a szájába... :lol: Ez kb. 5 percig volt jó... akkor rájött, hogy abból nem jön tej... és összedőlt a világ...
Vendég

[quote="bárány"]
írta:
bárányLakziba mindenki jöhet,tábla szalonna vekni kenyér lesz a menü :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Megeszem ezt a darabka kolbászt

Kép
Szeretem a szalonnát is...
Vendég

Eü-s anyuka megmondalak a védőnődnek,hogy szalonnát eszik a ygereked :lol: :lol: :lol:
Lakzin Peti VIP vendég lesz :lol: :lol: :lol:
Vendég

na gyűlik a vendégsereg a lagziba... :lol:

Jó kis vöröshagyma,szalonna,friss puha kenyér, és kóóóóóóóóbáááász!!!!és mindezt valami vízparton...Ha esik,gumicsizma használata kötelező!!!
És Bódi Gusztira nyomjuk!!!
Az ARANYESŐT húzassátok el nekem! :wink:

Mi nyűglődünk nagyon!!!!
Folyamatosan enne....csak a hordozóban van el és szopja az ujját....cumit kiköpi... :shock:
Kép
Vendég

[quote="bárány"]E írta:bárányü-s anyuka megmondalak a védőnődnek,hogy szalonnát eszik a ygereked :lol: :lol: :lol:
Lakzin Peti VIP vendég lesz :lol: :lol: :lol:

Eü-s anyuka valódi kaját ad a gyerekének :lol: :lol: :lol: :lol:
Védőnő... nagyon megijedtem... :wink:

(én egyébként zsírral főzök, nem olajjal.... vajat eszünk és nem margarint... :oops: )
Vendég

Csiri
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zoé és Tomi összebeszélt... nem hiába születtek egy napon.... :lol: :wink:
Vendég

Gigi!
Nekünk még mindig kicsit sárga a szeme fehérje Zoénak...az nagyon sokára szívódik fel még????????? :shock:
Vendég

szilvi HATALMAS GRATULA MERCÉDESZHEZ!!!

GIGI HALÁLIO PETI A SZALONNÁVAL MEG A KOLBÁSSZAL, TOMIKA MEG ENNIVALÓ

CSIRI ZOÉ IS EGY TÜNEMÉNY-NAGYON SZÉPEN MOSOLYOG, ÚGY VÁROM MÁR, HOGY A MI KICSI MÍRÁNK IS VISSZAMOSOLYOGJON

Kép
Kép
eyi

csiri:Dávidnak is egy kicsit sárgás a szeme sarka!
De engem inkább a csipásodás zavar,pedig kamillázom és szemcseppet is kaptunk mégis összeragad neki mint egy kiscicának!!
Dávid egész nap aludt..mostébredezik és sír :twisted:
Hogy van ez????
Vendég

Szilvi: Gratulálok MERCÉDESZHEZ!!! SOk tejcit kívánok!!!

Gigi: Peti nagyon édes ahogy eszi a szalonnát, meg a kóbászt... Tomi is cukorka!

Csiri: Zoé nagyon édi-bédi! Ezt a mosolygós szép babát.

Bari: Dávid is nagyon cuki.

A lagziba mi is bejelentkezünk! Mondjuk lehetünk koszorúslányok?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="csiri-biri"]G írta:csiri-biriigi!
Nekünk még mindig kicsit sárga a szeme fehérje Zoénak...az nagyon sokára szívódik fel még????????? :shock:

Az élettani sárgaságnak 2-3 hetes korra (legkésőbb) el kell múlnia...
Para-mami Gigi már intézett volna egy labort, ha az 5 hetes gyerekén még nyoma lenne... (direkt, indirekt bilirubin)
Vendég

Andóca természetesen várunk szeretettel!!

Szerintetetk mit csináljak Dávid szemével,hogy minden alvás után ne legyen összeragadva a csipától váladéktól??
Esetleg valakinek ilyen probléma?
Vendég

Még valami:ki milyen teát ad a babának??
Tudom a víz a legjobb de azt Dávid nem szereti..és eggyik gyerekem sem szerette (jók a fogaik)...
Már nem tudom milyen teák léteznek!
Vendég

Jóóóóóóóóó reggelt!!!!

BARI!
Nekünk is kicsit "csipás" reggelente a kisszeme...én valószínű elviszem átmosatni a könnycsatornáját...ezt mind a két lánynak megcsinálták ilyen idős korban és rendeződtek a dolgok!!!
A dokinőnk csinálja és nem fájdalmas,esetleg kicsit kellemetlen.

TEA:Én kamilla tea párti vagyok,de valahogy az rajtam kívűl senkinek nem jön be,még a kishercegnőmnek se...úgy küldte ki a szája sarkából,mint majd elképzeléseim szerint a spenótot fogja...a sima forralt víz bejött,de anyum még az édesköményteán lovagol,hogy próbáljam ki!!!!! :?
De hozzáteszem,hogy csak nagyon ritkán kínálom cumisüvegből inni...

SÁRGASÁG: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Most akkor mit tegyek???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Megkérem a "zseniálisan okos védőnőt" is,hogy nézze meg a szemét,hogy nem-e csak én látom sárgának...

NYARALÁS:Nekünk be van tervezve 1 hosszúhétvége Hajdúszoboszló és a hétvégenkénti "csavargásos kirándulások" az országban..
Vendég

Csiri: régi szép idők: Laptető!!!!!!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Régi szép idők?????
Szépek a mostani idők is,csak máshogy.... :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: