A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

vanda: meg hát.....

anny: mérnem lesztek ott hévízen??? :cry:
1szálpasi

Anny: jaj :( azért fel a fejjel mi mást is mondhatnék... :lol: és pont ma vagytok 15 hósak?! :lol:
Amonré: igen, mi is popsimosás előtte :) remélem kórházig nem kell menni...még nem tudom pontosan hová küldenek tovább, este kiderül. megnéztem, baktérium is van :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Anny
Ne már!!!!!!Most a babakocsi miatt,vagy apa miatt,vagy mi miatt nem akarsz jönni?
Vendég

vivi ne légy szomorú,negatívra értékeld az tuti vagy irj neki,olyat,h félretájékoztatott ezért köteles visszavenni.
babus mentek a váci útiba gondolj rám nézz má meg lécci rózsaszin napozó 9-12hós van e-de kéken kívül jó más szinű.

lanyané

Maryska: nem hiszem :( mi csak bécsi útig szoktunk merészkedni:)

babusok
Budapest

pedig gondolnék Rád :wink: :lol:

babusok
Budapest

Anny!
Sajnálom, hogy nem jöttök.

Babakocsi: tévedés/megtévesztésre kell hivatkozni, mivel a pontatlan tájékoztatás nélkül meg sem vetted volna. Köteles visszavenni (Pasi: Ptk. hanyadik §???)
vovanda

Sziasztok!

Babusok! Amonré! Nektek hogy sikerült a pisilevétel? Mi anno nagyon megszenvedtünk vele. Reggel 4-től 11-ig szórakoztunk, mire Adrinak sikerült mintát venni. És szegényt mindig megviselte a "nagytakarítás" is. Lemostuk, letöröltük, plusz alkohollal is mindig átmostuk. Ja és döntöttük belé a teát, mert 8-tól már a Madrász laborjában dekkoltunk, és addig nem tudtunk eljönni, míg nem volt pisi.

Anny Ne már! Miért nem jössz Hévízre? A babkocsival kapcsolatban. Ha jól tudom az internetes vásárlás esetén, ha nem látod élőben a terméket, kötelesek vissza venni, akkor is, ha nem hibás termék. Nem tudom, hogy ez erre is vonatkozik e, de szeritem azért próbálhatsz rá hivatkozni. A hülye meg hogyan várja el a személyes átvételt. Ha ehhez ragaszkodik, akkor adja fel a helyi újságban a hírdetést. Ki a fene tud elmenni hozzájuk, ennyierővel valaki a világ másik végéről is licitálhatott volna.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi: hát mosás után zacsi ráragaszt majd várunk, közben szopi :lol: aztán csak lett eddig mindig valami :lol: a labor itt van 2 percre, mindig szaladok gyorsan leadni :D

babusok
Budapest

Ancsi!
Gondolom zacsival kínlódtatok... Meg lehet próbálni fertőtlenített bilire ültetni a leányzót, Kislányoknál a zacskó elég macerás. Mondanám, hogy a sógorom asszisztensnője megcsinálja (irtó ügyes) de nektek messze van.
vovanda

ma tiszta tavasz van :lol: eszünk még1et aztán iránysurány :lol: és nem fúj a szél!!! léccilécci maradjon így :P

babusok
Budapest

cica most komolyan gondoltad, hogy fejből vágom a ptk paragrafusait????
vagy azt szeretnéd, hogy nézzek utána?
lustapasi szerint ez sokba fog kerülni neked....
1szálpasi

ptk:

A tévedés, a megtévesztés, a fenyegetés
210. § (1) Aki a szerződés megkötésekor valamely lényeges körülmény tekintetében tévedésben volt, a szerződési nyilatkozatát megtámadhatja, ha tévedését a másik fél okozta vagy felismerhette.
1szálpasi

Lustapasi!
Ott a jogtár a gépeden... És amúgy is sokba vagy. :P Inkább ruháználak, mint etetnélek...
vovanda

nem is te etetsz.....legfeljebb megfőzöd a kaját.....
és a jogtárat meg kell nyitni, ki kell benne keresni, miközben megy a munkaidőm.....
én meg most borogatós kedvemben vagyok, kedvenc barátnőd nagynénjére az előbb vágtam rá az ajtót....
úgy adta vissza a km-est, hogy az utolsó jegyzőkönyvben közölte vele, hogy mehet hadházra dolgozni, fel is vette vele a kijelölős jegyzőkönyvet, hadházi munkahelyi javaslattal......
indoklás: 1000 éve ismeri az embert, nincs szíve átváltoztatni, mert nem tehet róla, a régi km-jeit mind ledolgozta.....
én meg közöltem vele, hogy leszarom, és akkor majd én átváltoztatom neki....(h. j. leírója szerint nincs mivel cicózni, kijelölés megvolt, felszólítások megvoltak, menjen a picsába....meg persze szerintem is :D )
1szálpasi

Szívem, ne offolj.
vovanda

Amúgy terrorkodok, nem tom, meddig bírom. Beraktam mind a kettőt az ágyába és alvás és kész. Daninak folyamatosan a seggét kéne rázni, a franc se győzi... :twisted:
vovanda

Ancsi!
Az elején én is szenvedtem a pisivétellel ,de megmutatták, hogy hova rakjam pontosan ,mert mindig kifolyt mellette ,most már profi vagyok sajnos .lényeg az is hogy száraz legyen a bőre a babónak hogy jól tapadjon a ragasztó.Mi a zacsiba pisilünk de elvileg középsugaras pisi kéne :oops: ,vagyos fogid kézben és ha látod hogy pisil akkor odatartod a csövet hogy abba menjen a középpisi.Na nálunk ez enm jött be .Amúgy kaja közben szoktak nálunk is pisilni.Rakd fel rá és etesd meg tutti lesz pisi.szerintem.

[Kép
amonré

Anny! sajnálom! nem egyszerű látatlanban babakocsit venni!
Remélem még meggondolog magad Hévíz ügyében!

http://www.teszvesz.hu/item593529691_ze ... szeru.html
hátha valakit érdekel!

Vanda! Pasi, jól elvagytok!
anyós itt néha kész vagyok tőle, de megbékéltem... holnap reggel 6 óra 00kor megy a bussszal haza!!!!

valaki tudja hány ilyen utazási kedvezmény jár a rokkant nyugdíjasoknak? évente 4??? heeeeeelp

zsuzska80
Szombathely

Anny:gyere Hévizre !!!!Igaz én nem megyek sajna ,de te ne hagyd ki egy ilyen .......................picsa miatt :D

[Kép
amonré

Amonré, Ancsi: középsugaras hihi egy kisbabunál :lol: :lol: mi is rázacsi oszt kész... :wink:

babusok
Budapest

Ancsi: jobbulást Zsófinak :!:

Anny: miért nem jössz Hévízre? Tényleg mondd meg a csajszinak hogy még bíróságra is mehetsz! Egyébként akkor miért nem kötötte ki amikor postára adta, hogy oksi de akkor ne reklamálj! Mondjuk szerintem akkor is vissza kell hogy vegye!

Zsuzska: anyukám korengedményes nyugdijba ment, és az ő utazásija: 10 darab 50%-os két db 90 %-os! Március 31-én jár le mindig, utána újat kapnak. Szóval szerintem azért rohant most hozzátok. Az jó ha több napot marad mert akkor két rubrika fogy neki úgy tudom, de lehet hogy akkor is csak 1. Ne haragudj ha rossz hírt közöltem :oops: :oops:

Banika, Melcsi: utolsó normaflore kérdés: Ti milyen dózisban (naponta hányszor mennyit) adtok? Férjemuram elfelejtette megkérdezni a dokit. Igaz csak ezt az egyet kellett kérdezni, meg figyelni amit mond :roll: :roll:
Valami vírust szedett össze Kinga, csak orrcseppet kapott meg várjuk a hasmenést :roll: répa, alma diéta+tápi, de megpróbálok minél több sinlacot adni tápi helyett
davandi

Sotske: jobbulást Noának is, hátha tényleg ma kialussza magából a nyavalyás betegséget :roll:
davandi

Andi
napi 1 norma elég
Ha az uram megy a dokihoz,akkor dokinéni felírja a gyógyszeradagolást és minden egyéb tudnivalót :lol:
Körzeteshez még a kutyánkat se vinném(ha lenne).Nem vagyok én állatkínzó.

Maryska
Ha gondolod,megnézem a napozót.Az uram megy Szandráékhoz 3-án ha minden igaz(bocsi Szandra,írom a mailt a pontosításról :wink: )
Hozzájuk el tudom juttatni,onnét meg meg tudod már oldani.Vagy viszem Hévízre :lol:

Anny
Gyere panaszkodj.ÉS GYERE HÉVÍZRE!!!!!
Vendég

Andi! a sima nyugdíjas meg a rokkant nyugdíjas utazási kedvezmény közt van kölünbség? jó lenne ha csak kettő 90 % lenne, de nekem több rémlik!! mert az 50 %-os nála kb 6-7 ezer oda vissza, sztem annyiért nem jön el. legalábbis remélem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.03.27 12:31-kor.

zsuzska80
Szombathely

Melcsi Zugolvastam :oops: Anyukám hazament, mert dolga volt, de holnap jön vissza, mert most meg Pesten van dolga :) A csajok 37+3-ra születtek 2150-nel és 2650-nel, és 61-62 cm-esek most. Hát, nem csontkollekciók, de szerintem ducik sem :)
Nálunk csak saját ágyban van alvás. Ha látom, hogy álmosak, mennek a kiságyba. Egyrészt szerintem máshol max. végkimerültségben aludnának el, másrészt nekem kell a légzésfigyelő :oops:

Anny Azért ez a logikai levezetés sántít egy kicsit, mert az egyáltalán nem biztos, hogy attól, hogy személyesen veszed át, nekiállsz ott méregetni. Miért kellett volna kétkedned abban, hogy képesek egy babakocsit lemérni? :?: :?:

Zsuzska Kitartás anyóshoz. Reggel 6 már nincs messze :D
szamy

Zsuzska
Válaszolok majd a mail-re,csak rá kell szánnom magam.

Kölkeim nem hajlandóak tegnap óta egyszerre,egyforma ideig aludni.Engem ez az állapot kicsit kikészít.
Ha bejelentkezve láttok,akkor nem zugolvasok,csak nem szoktam kikapcsolni a gépem.

Lili
neked akartam még írni,hogy nálunk sem az uram volt aki a falra varázsolta a tévét :lol: :lol: :lol: :lol:

Bercus annyira édi.Szoktunk olyat játszani,hogy nyújtom a tenyerem és mondom neki,hogy kérem szépen(ami épp a kezében van)Amikor ő akar így játszani,akkor hozza a játékot ,nyújtja és közben a másik kezével nyitja az én tenyerem.Hát megzabálom :lol:
Vendég

Lányok!

Nem nem akarok menni Hévízre, hanem nem tudok... :oops: Visszamondta akivel mentem volna, én meg egyedül 2 gyerekkel + babakocsi + 2 utazóágy + egy rakás cucc nem tudok vonatozni. A másik ok, hogy nincs rá pénzem. Azt hittem tudok szerezni, de tévedtem... :oops: :oops: Majd talán nyárra össze tudok gyűjteni... :oops: :oops:

Írtam a teszvesznek, a csajnak meg elküldöm a Pasitörvényt.
Vendég

Anny
Sajnálom

Vanda
Nem vagy kövér,tök jól áll a gatyád és ha nem eszel,akkor nem jöhetsz Hévízre
Yes?
Vendég

Zsuzska: bocsi 16+2 :shock: és a 2 rokkantnyugdijasnak is jár :twisted:
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... leirasjogi

Banika: köszi! Doki néni elmondta amit kell, meg szájbarágta, csak ha nem kérdezik meg tőle amit kell akkor nem tud rá válaszolni :lol: :lol: ő meg lehet hogy úgy tudja hogy már mondta, de nem is neki kell észben tartani ezeket, szerintem, mert egyébként tényleg nagyon alapos, meg szájbarágós, sőt volt olyan is hogy rámtelefonált, hogy sikerült-e elintéznem pl a gyógytornászt. Szóval nagyon szeretem.
Körzet nálatok is frankó akkor :lol: :lol:
davandi

banika: köszi:-)
én hiába kiabálok vele :D
1szálpasi

Banika!
Ne kiabálj velem, mert visszakiabálok!!! :lol:
vovanda

Engem nem zavar ha kiabálsz,mert úgyis süket vagyok
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi mi is napi 1 norma

babusok
Budapest

Banika! oksa várom és pesrze ráér :)

Andi!! köszi! Bár rossz hírhozó vagy :) nah mindegy. Köszi nagyon!!!

Anny! sajnálom :( más nem jöhet számításba akivel jöhetnél?

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska: nem sajnos...ráadásul ha nem kérdezek rá, valszeg az uccsó pillanatban derül ki. Arra hivatkozik, hogy kutyája van, és mivel öreg és bepisilős, nem hagyhatja másra. Csak tudnám, hogy mikor belement, akkor ez miért nem jutott eszébe?? Akkor se volt másmilyen a kutya...
Vendég

csajok ne kiabáljatok, így is szétmegy a fejem.....
egy héten kétszer legyőzni filozofálásban az osztályvezetőnket......
ez sikerült nekem a mai napon....szerda után pénteken is....
lehet, az ikrek jót tesznek nekem és elég fáradt vagyok ahhoz, hogy sikerülhessen:-)

ha pasi fáradt, akkor aztán tud zöldeket beszélni, ugye vanda?
1szálpasi

Melcsi: köszi!

Zsuzska: szívesen, igaz hogy sokáig gondolkoztam megírjam-e de gondoltam jobb ha tisztába vagy a dolgokkal :roll: :roll:
Most akkor holnap reggel is kelhetsz tök korán hogy útnak indítsd? :twisted:

Anny: nagyon sajnálom én is, olyan kiváncsi voltam a te kis hajas babáidra is, de nyáron hátha Pestre szerveznek másik talit és akkor hátha mi is el tudunk majd menni és talizhatunk. :wink: De hátha mégis sikerül összehozni a Hévízet :roll: :roll:
davandi

És ha megdöglene addig a kutya? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.27 12:39-kor.
davandi

Anny
:( :( :( :( :( :( :(

Szandra drága
Hova tűntél?
Vendég

Davandi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegyünk róla?
Vendég

Én is erre gondoltam:) mármint kutya ügyben!

zsuzska80
Szombathely

Eszti, Zsuzska :roll: :roll: aztán ha tényleg megdöglik hogy magyarázzuk meg hogy nem miattunk volt? Majd jönnek ránk az állatvédők rakásra :lol: :lol: :lol: még jó hogy messze vagyok Pesttől, de Pestiek????? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
davandi

Pasi!
Télleg ne offolj. Szeretett osztályvezetőnk puszta említésétől is kiver a víz...
És akkor is lyukat tudsz dumálni az oldalamba, ha nem vayg fáradt. Tudod: elhiszem, csak meg ne magyarázd... 8)
vovanda

ui: terrorkodás nem műxik. nem alszanak... :(
vovanda

Nem veszi vissza a hülye ribanc! Köti az ebet a karóhoz, hogy személyes átvétel! Meg, hogy a kocsi papírján 80 centi szerepel. Ki nem tojja le??? A szélességbe a kerekek is beletartoznak,nem csak az ülések!!! Na mindegy! Költse gyógyszerre!!!
Vendég

Anny: odaadta a papírt is? Mondtad neki a pasi jogszabály idézetét hogy köteles visszavenni?? El se akarom hinni hogy ilyen emberek léteznek. Neki is ikrei vannak, akkor miért vágja át a másik ikrest? :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
davandi

Azt írta, hogy negát ad, ha én is. Jó, mi? Elegem van a teszveszből, de nagyon. Meg a suttyó parasztokból is!
Vendég

[quote="davandi"] írta:davandis ha megdöglene addig a kutya? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Te jó ég hova kerültem :shock:
Vendég

Mondtam Pasi idézetét, de szerinte nem tévesztett meg.Ilyenkor bánom, hogy nem vagyok erősebb. Lemennék, és lepofoznám rajtuk a 20 ezer forintomat! 1 ft/ 1 pofon :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?