A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Jó reggelt minden kedves barátomnak remélem ez az év is csevegősen babásan teléik el
én kívántam éjjel :wink: :wink: remélem bejön apa szilveszteri alkalomból kétszer is elkapott délután alváskor meg este aztmondta ez mi bulink :):):):):):):) remélem a petesejtjeim is jó bulinka veszik és elkapnak egy katonát útközben :)

nika70
Salgótarján

jaj így kezdeni az újévet hogy laptetőm is van wowow ez csak jót jelenthet :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt! :)
Akkor enyém a 2008-as év utolsó,-és a 2009-es év első hozzászólása!! :?: :wink:

Ébresztő lányok!!!!!!!!!
nem punnyadunk! :)
Két hét múlva ilyenkor már nyögni, szenvedni fogok :? :)

És lassan átadom a stafétát Nemlajosnak! :)
Aki majd tovább adja Törpirinek-Catnek......

És jönnek a babák szép sorban! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Nika!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
rájöttem mért jó hogy csak egy-két mondatot írsz!! :twisted:
ezzel te küldted el előbb az üzit és tied az első hozzászólás! :lol: :lol: :lol: :lol:
ügyi vagy!

Kép Kép Kép
asiye

Itt szép lassan esik a hó! :roll: Bárcsak lenne is belőle valami, mert a fiúk annyira szeretnének havazni!

Nika!
Jó neked! :) :twisted:
Mi csak ültünk egymás mellett a kanapén és néztük a szilveszteri műsorokat hol a török-hol a magyar csatornán.

8 év hagyománya szakadt meg tegnap este! :evil: :evil: :evil:
bár 2005-ről 2006-ra ugyan ez volt, akkor Alperrel voltam 27 hetes terhes, és kimaradt az Új Évi Nyitó Hancur!!!! :)

Csak egyet fogadtunk meg mind a ketten tegnap este: 2009-ben nem csinálunk gyereket! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

asiye: bocsika :):):):):):):):):):)

itt is esett a hó de nem nagyon bár tegnap éjjel is esett igy már a szilveszter havasan telt :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek az új évben!

Én úgy érzem ez lesz életem eddigi legjobb éve. :D :D :D

Nálunk Beni 11-kor aludt el, és mi "elütöttük" az időt éjfélig, hogy ne unatkozzunk és aludjunk el véletlenül. :oops: :D :D :D

Én most sokkal jobban élvezetem így ezt a szilvesztert, mintha elmentünk volna valahova. Ráadásul ma Apa is használható, és nem csak aludna egész nap. :)
Vendég

Jó reggelt!
Mi sem dorbézoltunk, én még megnéztem a Rocky Horrort a tévében, aztán aludtam el (végre adta a tévé).
Én is remélem, hogy jó évünk lesz, de ebben majd Cat, kérni fogom a segítségeteket (a párodét), ha lehet, legalábbis elméleti szinten.

Remélem, mindenki épségben átvészelte a szilvesztert!!!

Asiye
, a két hét nagyon durva... Hamarosan a kezedben tartod a kis hercegnődet! :lol:

Nika, ha így kezdtétek az évet, rosszul már nem folytatódhat :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hm, jól értelmezem, hogy Caték is hogyan ütötték el az időt... :?: :idea: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Kérdezz nyugodtan!
És jól értelmezed... :D :oops:
Vendég

Teszek fel Nektek tegnapi képeket.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

És egy amelyiken csak én vagyok:
Kép
Vendég

cat jó a kép :):):9 látom apának is tettszik a vasút :):):)

nika70
Salgótarján

Remélem mindenkinek jól telt a szilvesztere. Mi nagyon jól éreztük magunkat. annyit nevettünk, hogy már fájt a szám. Pedig én voltam a sofőr igy nem ittam de én a kölyökpezsgőtől is jó kedvű voltam.:)
Irtó jó szilveszterünk volt.
Szabina 10kor már majdnem elaludt de be volt zsongva a tűzijáték miatt. Igy éjfélkor a gyerekek is velünk koccintottak és utána volt tűzijátékunk is. Gyerekek élvezték nagyon és mi is.
Aztán még kicsi játék és mindkét gyerek 1kor kidőlt. Mi még buliztunk táncoltunk majd fél4kor eljöttünk. Szabinát betekertük egy vastag plédbe úgy vittük ki a kocsihoz. Fel sem kelt.
Aludt mint a bunda.

Mindenkinek babás újévet kívánok:)

Kép
csucsu05

Sziasztok és NAgyon Boldog Új Évet kivánok mindenkinek!!!

Hát irigylem a "hancúrozókat" :wink: :lol:

Mi is itthon voltunk,tesómék jöttek át igy csak beszélgettünk,tv-tünk,de igy is jól sikerült.

Nekem reggel méhösszehúzódásaim voltak(legalább is nagyon úgy éreztem)nem tudom ez normális-e ebben a korban...igaz "csak"kettő három,de eléggé figyeltem... :?

Asyie,két hét :?: :?: :roll: az mindjárt itt van.... :roll:

Nika remélem most már összejön a baby :D

Nemlajos eperleves :?: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ez lemaradt...

Cat még mindig gyönyörű a fiad :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri, az én eperlevesem a jövő zenéje:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok BÚÉK mindenkinek! Én mindenkinek egy egészséges"apróságot kívánok" :lol: :lol: :lol: az idei évet tekintve!

Cet!
Beni kis tappancsáról a lecsúszott zoknija :lol: tündéri.

Tegnap még mi is hancúrozhattunk,most vasárnapig semmi.
Mi anyóséknál szilvesztereztünk.

Sajnálom,hogy a topik nyitója mostanság felénk sem néz :cry: :cry: Igen Zsuzska rólad van szó!!Gyere,ha olvasol minket!Nem ér eltűnni!

Kép
Kép
a.ibici

PICIKE,ZSUZSKA,ORIANDY,SZISZI, AFRA,
HOL VAGYTOK?

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Mindjárt kilenc óra, és ma még senki nem járt erre?

Mi van itt lányok? Kezdek nagyon aggódni.

Délelőtt én sem leszek, mert megünk el itthonról, de délután megpróbálok benézni.
Vendég

Jó reggelt!

Én 10kor keltem. Ez is ritkaság Szabina lányom addig aludt. Igy kihasználtuk mi is ezt az alkalmat.
De fúra is , hogy eddig aludtam. 6-7között szoktunk kelni.

Kép
csucsu05

Jó reggelt...mi is 10-ig lustiztunk....

Mosok,készülődöm az Árkádba,amúgy semmi extra nem lesz ma sem...
Ez a punnyadás időszaka :lol:
Nekem ez már kicsit sok,de majd csak feltalálom magam valami házimukával :?

Azon rágódom mit főzzek ma...mondjuk teljesen tele vagyunk ,igazából nem kivánok semmit,még enni sem.. :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!
Ilyen ez az év eleje...
Ha visszazökkenünk a rendes kerékvágásba, szerintem itt is felpörögnek az események.
Én eredeti terv szerint ma mennék dokihoz (ha nem lenne ma hivatalosan szombat) és holnap költöznénk...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vagyok én is :):):9 apa kitalálta menjünk le a tescóba na ott is hagytunk 7000 ft-ot és nem vettünk semmit igaz vettünk Gegének egy itthoni mamusz félét majd teszek képet :)most csinálja apa :):)

ma nem főzöm annyi lencse maradt hogy ma is azt eszünk holnap meg rántott husit csinálok vasárnap meg anyósnál leszünk :):)

na készvagyok teszek egy karácsonyi családi képet is :):):)
Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Látom azért van aki idetalált. :D

És a többiek?

Pici is nagyon eltűnt, Gabi is... Ha valaki babás lesz, az már felénk sem néz?

Asiye fel van mentve, mert Ő hamarosan szül, és most már biztos nem lehet könnyű neki.

Mi ma Beninek néztünk bútort. A tetszett volna az drága, ami pedig el is férne, az vagy nem jó minőségű, vagy Apának nem tetszik.

És vettem kiflit és mákot is. Ma már csinálok mákos gubát, ha tegnap kimaradt.
Vendég

jaja én is hiányolom a többieket

PICIKE,ZSUZSKA,ORIANDY,SZISZI, AFRA,
HOL VAGYTOK?

nika70
Salgótarján

Kinéztem pár napja a neten egy szobabútort Beninek.
Ma megtláltam az árát is. Nem ezt vesszük meg.
Apa félmillióra tippelte az árát. :shock: Sajnos hátomszor annyiba kerül. Ez szerintem irreális.
A harmadáért csúcsminőségű egyedi bűtort csináltatok.
Vendég

cat: nem semmi mi pénzt le tudnak embereken gomdolni gyerek-baba cuccokkal

nika70
Salgótarján

mi még mindig tűzhelyet keresünk, várjuk, hátha az idei ár már/még alacsonyabb...
Cat, most írtam az általad említett üzletnek, hogy vajon sodexo ajándékutalványt elfogadnak-e, mert kp-nk az nincs:)
Szóval ha láttok valamerre 90 körül önálló kerámialapos tűzhelyet (inox kivitelben, ha lehet), akkor szóljatok :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Majd nézelődöm tűzhely ügyben.
Bár ha nem beépíthető, akkor fehérben hamarabb találtok.
Főzőlap és sütő is villany legyen? Egyáltalán nincs gáz a konyhába/lakásban, ugye?
Vendég

Nemlajos: Biztos lesz majd leértékelés ne félj. Még egy hét és nem győzől majd válogatni. Ilyenkor januárban utánad dobják szinte csak vedd meg. Majd figyled meg most elindul az élet 5-én és utána lezsnek akiciók bőven. Ne kapkodd el.
Most akkor mikor lesz költözés??
Mikor leszel az új lakásban?? Oda már elugrok a motyóval.

Cat: Az nagyon durva , hoyg ilyne drágán akarják eladni.
Akkor miben maradtatok?, csináltattok vagy kivártok?? Hátha a bútorok is csökkenek árban.

Kép
csucsu05

Sziasztok én nem tüntem el, csak most hogy itthon vagyok nem sok időm van :wink: (tudjátok sokáig kell aludni a gyermekemmel ma is 11-ig aludtunk :cry: és hát a párommal kell foglalkozni) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Már jövőhéten dolgozom akkor több időm lesz :wink:
Mi is buliztunk szilveszterkor reggel fél 4-kor mentünk haza.

Kép
Kép
minimano74

Ja nagyon jók a képek lányok :lol:

Asiye!
Nem semmi hogy már csak két hét :wink:

Kép
Kép
minimano74

na egyedűl lettem :(:) apa tejfakasztó buliba ment mert egy haverjának vagyis a főbérlőnknek megszületett tegnapa kisfia :) régóta próbálkoztak végülis inszeminációval lett babás a feleség és most nagy az öröm :):):)

nika70
Salgótarján

Csucsu!

Keresünk más bútort, nézelődünk... És három hét múlva úgyis ott lesz a rengeteg pénz a számlámon. (Lottó) :D :D :D

Gabi!

Akkor most elnézzük, hogy nem jössz gyakran. Első a család ilyenkor. Mi is sokat vagyunk együtt és ez nagyon jó.

Nika!

Használd ki az estét! Azt nézel amit akarsz, csak a Tiéd a gép...
Vendég

CAt: Igen optimistának kell lenni és bevonzzod a lottó 5-öst:)

Nika: akkor most tiéd a gép az ágy meg minden otthon:)

Kép
csucsu05

a gép amúgy is az enyém este már:):):):):):):):) ha itthoin van ha nem :D:D:D:D:D

cat a lottóra ÉN is pályázom felezünk ?

nika70
Salgótarján

csucsu: igazad van, mi is így gondoljuk.
Költözés elvileg 17-én, de ez majd csak azon a héten derül ki... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Akkor is már a célegyenesben vagytok és nemsokára az új lakásban lakhattok. annyira jó szerintem amikor beköltöztünk az őj házba tavasszal én is élveztem. persze sok munkával jár hisz takaritás, butor rendezés stb. De megéri. És aztán meg érkezik a baba is:)
Élménydús lesz ez az évetek az biztos:)

Kép
csucsu05

Nika!

A lottón ez a hét az enyém!
De nem tudom, hogy az ötös vagy a hatos. Ezt majd eldönteni fent, akinek dönteni kell. A másikat úgysem viszi el senki, úgyhogy az a Tiétek lehet jövő héten. :D Akkor úgyis többet ér majd.

Csucsu4

Ebben az évben én nagyon pozitív vagyok. Még pozitívabb, mint eddig.

És azt figyeltem meg, hogy Beni egy héttel húsvét után született, Marci húsvétra van kiírva.
Beni 2006-ban született, és ha az utolsó számot megfordítjuk, akkor 2009 lesz belőle, ami Marci születési éve. :D

Remélem másban is hasonlítani fog a két fiú! Akkor nagyon szerencsések leszünk.

Azon is gondolkodtam már, hogy el sem tudnám képzelni, hogy lányom szülessen. Pedig eleinte nagyon azt akartam. Most pedig úgy örülök, hogy a második is fiú. :D
Vendég

csucsu, hát igen, az biztos, hogy mozgalmas és izgalmas év áll előttünk :wink:

Cat
, ment Neked (illetve életed párjának) levél, nem várok gyors választ, csak kimerítő legyen :lol:
És KÖSZÖNÖM!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cat: nemvárhatok a következőre mert mostanra van jelenésem :D:D:D:D:D:D:D:D vagyis felezünk de neked ha a hatoson lesz telitalálatod az nekem jó mert én nem játszom csak ötös lottót :):):)

nika70
Salgótarján

Holnap az M2-n 13.40-töl lesz a Magzati élet titkai című film.
Szeintem érdemes lesz megnézni. Legalábbis remélem.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ma is mindnki lustálkodik?

Mi délelőtt kimegyünk a Garancsi tóhoz korcsolyázókat nézni. Beni már nagyon várta tegnap. :D Kíváncsi vagyok, fog-e ő is csúszkálni.

Majd délután bekukkantok még. De legyen ám mit olvasnom!
Vendég

Sziasztok!

Cat:Beninek Boldog Névnapot kivánok!!!
Nem áprilisra vagy kiirva,CSAK MERT A VONALZÓDON MÁRCIUS VAN irva. Mikor változott meg?

Mi jól vagyunk csak ma sem leszünk nagyon itthon.

Remélem mindenki jól van, további szép napot.Ha tudok este jövök.
Vendég

Jó reggelt!
Mi ma obizunk és jyskezünk, megnézzük, mi milyen áron van, úgyhogy a Magzati élet kimarad, de majd mesélje el valaki!!!

Napok óta olyan izgalom van rajtam Döme érkezése miatt, már nem valami távoli valaminek tűnik ez az egész, hanem már alig várom, hogy láthassam! :oops: :roll: Mi lesz így az utolsó hetekben? 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok vagyok én is :):):) altataok gyereket aztán majd jövök még délután :):):):)

nika70
Salgótarján

Cat: Én is igy vagyok hogy valamiért azt érzem nekem meg a második is lány lesz mert azt szeretnék. Pedig én az elsőt is fiúnak akartam. Aztán lány lett és azt érzem én lányos anyuka vagyok.

Nemlajos: Hajaj mi lesz még a célegyenesben. Én már az utolsó napokban teljesen fel voltam pörögve annyira vártam a kis csajomat.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hazaértünk.

Nagyon jó volt a tónál. És Beni is nagyon élvezte. Ott ebédeltünk az Üvegtigris nevű étteremben. Nem ajánlom senkinek. A kaja átlagos, de drága. Szerintem mi nem eszünk ott többet.

Sissi!

Beni nevében is köszi!

És a vonalzót javítottam. Lehet, hoigy ez a tudatalatti, és valójában márciusban fog megszületni Marci. Bár én most az április 3-át néztem ki neki.
Vendég

Cat, hogyhogy javítottad?:o Miért?

Fényképek lesznek? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X