A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond!
Csak az ügyfeles székek irritálnak! :lol: :lol: :lol:
A pokróccal nem lesz gondom, max. Petrának, mert akkor tuti nem fog mozgást érzékelni.

Akkor ki is jön?
Dodi
Boo
Ikoka
Bond
Csibe talán
Én
és még?????

Kép
katy76

Kiderült, hogy Huginak 0 Rh- a vércsoportja. Apával mindketten 0 Rh+ - osok vagyunk. A negatívitást is figyelembe kell venni, ha vért kell, hogy kapjon? :roll: (Persze, ne kapjon)
Illetve a 2. gyerek vállalásán túl jelent(het) ez még valamilyen "hátrányt"? :?:

Amúgy már a bal vállán át tud fordulni hasról hátra. :D :D :D

Kép
Kép
200907?

[quote]k írta:icsidodi!

Te milyen gyakran lapozod fel anyukádat?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor nálunk 37,3 fok popsiban mérve majdnem normális?

Tali után azért nélkületek is élne a topic :wink: , de nem lenne már olyan jó, szóval nem összeveszni.
Ja és nem kiközösíteni az otthon maradt tagokat :twisted: :twisted: :twisted:

Dodi

Mi is már kb. három hete hat órát folyamatosan alszunk éjszaka, általában utoljára 23-kor szopizik. Ha tíz előtt aludt el, akkor felkelt 1 és 5 körül.

Tehát 5-kor szokott kelni, utána még alszik 3-4 órát.Így én annyira ki vagyok aludva, hogy még álmosabb vagyok :lol: :lol: :lol: . Délután kb 3-kor elalszik, és durmol 2-3-4 (!) órát is, én ilyenkor már csak egy órát alszom :( . Csak a múltkori oltások borították fel a napi rendet, két napi nem aludt délután.

H.Gabi

Olyan édesen alszik Vica baba rajtad. Nálunk is ez volt a szokása, de egy pár hete hanyagolja az ilyen elalvást, kár :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
orsi777

[quote]A írta:múgy már a bal vállán át tud fordulni hasról hátra.

:P :P :P :P :P :P :P :P [/quote]

Kép
Kép
orsi777

bond

te idelátsz :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

épp most rendeztem át a növénysarkot :) :) :)
Vendég

B@sszus, most néztem meg az e-mailjeimet, 146 olvasatlan levelem van. Majd jövök............................

Kép
Kép
orsi777

sillia! :)

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

:lol: :lol:

orsi777! :)

Ezek szerint nem sűrűn használod... :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond: tesómék lesznek a keresztszülők: kapcsiból 5 fő.
Erre jönnek anyám (nélküle meg se lehetne tartani :evil: ) meg a nagyszüleim, mivel ők vették a fülbevalót, és úgymond "kötelező".
Mi vagyunk 4-en (+ Vica). Férjem családjából após és sógor jönne.
Ők nem várják el, viszont én ragaszkodom hozzá, meg tudom, hogy ebből is megjegyzés lenne.
A 15. a nagybátyám felesége, őt csak azért hívjuk, mivel ő fuvarozza az öregeket.

Kakaós joghurt nekem csalódás volt.

Orsi: köszi :) (sajna nagyon sokszor egész nap csak így hajlandó)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Mi is megyünk Szonibabával a talira, csak akkor most 10 vagy 11 óra?
Amúgy lehet nekem bele esik egy szopiba, de majd megoldom...

Én szopi után pár cseppet tudok fejni, szal gyűjtögetni nem tudok, de nagyon cumis üvegből sem akarok adni, nehogy zavarja legyen..
Sajnos Szonibabáéknál egyszeri alkalom után is lett :cry:

Boo
Töröm töröm a fejem mit lehetne tenni, hogy több tejed legyen. Nála nagyobb inger nincs, de ha nem szopik, és ha esetleg még a bimibid is befele fordulós :roll: :roll:
Ismerek vkit akinek befelé forduló a bimbije, ő fej géppel szopi idő előtt, és üvegből odaadja..
Aprópó, te mivel fejsz?

Kép RolÓ baba

KépKép

KépKép
ronmay

hendegabi! :)

Imádom az ilyeneket, hogy különbenhúszévighallgathatommancinénit... :? :? :?

ronmay! :)

Már akartam kérdezni, hogy hol vagytok a szonibabával, mer' hogy ti is jól bejelentkeztetek. :roll:
Bond nem felejt, csak lehetletnyivel gyorsabb voltál. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Biztos lesznek holnap meglepik:pl. jóeséllyel kiderül, hogy te mégsem vagy olyan szőrszálhasogató, hogy Gordon Ramsey fejlődhetne melletted, Boo nem mindig csípőből lő, és Katy és én is meglepően normálisak vagyunk, rigolyás győzelmünk ellenére :wink: :lol: :lol: .

Apropó, kösz[i(?) a győzelmet :wink: :lol: :lol: . Hogy is lehetett volna másként? :twisted: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Fúúúúj, a kakós joghurt undorítóóó :evil: :evil: :? :? :? . én kistejesből ettem. Gondold el a savanyú joghurtot az alján mogyorókrémmel....Bloááá, gusztustalan volt!

Sír a kiffijam...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megnéztem: kanmuri lesz holnap. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Orsi!

Botond is alszik egyhuzamban 6-7 órát, csak nem akkor,amikor mi szeretnénk :? . Ezért próbálom most úgy, hogy azt megszakítom egy álometetéssel, hátha így eltolódik. Tegnap bejött, meglátjuk :wink: . Ki vagy pihenve :shock: ? Nem a tali miatt fogunk kiközösíteni, hanem ezért!!! :twisted: :lol: :lol:

Bond!

Átfordulás: Juhuuu-juhuuuu 8) :lol: :lol: :lol: !

Kanmuri: neeemiiis!
Lányok: Hugi, Petra, Bodza, (Kiara) :D
Fiúk: Zsombor, Zsiri, Roló, Botond :D
(Na jó, nyilván nem erre gondoltál, mert ennyire nem nézhetted be :roll: .... Szóval ezt mire írtad? :oops: )

Ronmay!

Dejóóó :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond: az előbb elfeledtem: én úgy tudom, számít, hogy RH + vagy -.
Nálunk anya: A+
Apa B-
Vivi: B-
Nóci: B-
Vica: O+ (na, ezt hogy hoztuk össze?)

Amúgy meg hívott a barátnőm, akinek akkortájt volt vetélése, mikor nekünk összejött a Vicus. (Még problémáztam is, hogy mondjam el neki)
Eddig nem nagyon mertem kérdezgetni, de valahogy nagyon furi volt, úgyhogy rákérdeztem, nincs-e jó hír, és kiderült, hogy februárra várja a babát!!!! :D :D :D
Tökre örülök neki.
Meg közben szomorkodom is, mert sajnálom, hogy nekem már nem lesz több. :(

Kép
Kép]
hendegabi

kicsidodi! :)

Csak halkan mondom, mert ultra gáz:

Így jár az, aki fél kézzel fej, a másik kezével pedig fiú gyerekét itatja, miközben magyaráz neki és nem figyel a beírásokra: Hugit a fuúkhoz soroltam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:o

Kép
Kép
200907?

Halihóóóó!

Megvolt az oltás. :cry: :cry: :cry: Hát nekem majd megszakadt a szívem. Mind a 2 combijába kapott szurit. Az elsőnél csak közben kezdett el ordítani, a másodiknál már előtte, mert le kellett fogja a védőnő úgy izgett-mozgott. Szegény kiisbabám úúúgy ordított. Persze az egész nem tartott fél percig , aztán felvettem az ölembe és elkezdett hüppögősen sírni. Elég gyorsan megnyugodott, pár perc múlva elaludt több mint 4 !!! órára. Tettem rá borogatást, mármint a szuri helyére és vettünk lázcsillapító szirupot.

NEM , nem volt eddig semmi lázcsillapító biszbaszunk. Mostmár van , de remélem nem lesz rá szükség.

Előtalisok :lol: :lol: :lol: ( ez tetszik ) : Jó nekem is az stop shop vagy mi a szösz. Bár még nem voltam ott, de megnéztem hogy mi az és hogy hol van és megtalálom. 10-re ott leszünk. :D :D :D

Teljesen be vagyok sózva a holnapi naptól. Csajok !!! Tuszakoljuk már be Csibééket is valahogy !!! Ha leszedem a kalaptartót, akkor mégiscsak befér szerintem a dodikocsi és akkor Kati hozzád meg beférnének Ők . Vagy nemtom. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!

Köztünk marad :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vércsoport:
Tudomásom szerint, ez gondot okozhat a következő babánál, mert a te szervezetedben ott az Rh-ellenanyag, mivel a bébinek más a vércsoportja. Emiatt elvileg kapnod kellett volna anti-D-t, ami semlegesíti az ellenanyagodat, és onnantól semmi gáz :wink: .
Lehet, hogy megkaptad, csak nem hívták rá fel a figyelmedet (bár a zárójelentésetek után semminse lepődnék meg :? ).
Ha meg nem, akkor sztem be lehet adatni utólag is!

Ikoka!

Hol vagy? Zsombi? Szuri?

Anyuskák, lenne két (offtopic) kérdésem:
1, Hogy lehet minél frissebben tartani pl. a zsömlét? Apa hozott csudafincsi, friss zsömit és eszembe jutott, hogy ezzel mindig küzdök :? . Zacsiba nem teszem, mert a "szivacsos" zsömlét nem eszem meg (rigolya? :roll:), ha megkint hagyom, akkor a fogam törik bele :? . Nincs vmi trükkötök erre?
2, Ugye nem túl nagy összeg bevetetni a jegygyűrűmet? Szülés óta vékonyabb lett a kezem és a lábam ( :shock: ), így az ujjaim is. Félek, hogy elhagyom a gyűrűmet, de annyira béna, hogy most a jobb középső ujjamon van :? . Bár még várok vele picit,ki tudja, talán még vékonyabb is lesz, vagy visszadagad....Csak érdekelne.

(Tényleg nekem a lábam is fél számot nőtt,nektek nem?)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na,a telepátia :lol: . Már olvasom is...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
"Hugit a fiúkhoz soroltam." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

10-kor ott vagyok én is Újpesten.

Ikoka!
Hozzám Csibéék beférnek hátra, ha hozzád befér Dodi babakocsija is, de mi lesz Kiara babakocsijával??? Mert nálam csak a hátsó ülésen van hely, ami vagy két embernek elég (max 3.), vagy egy összecsukott babakocsinak. :roll: :roll: :roll:
És a hátsó ülésre még a mózest is be kell raknom. Akkor még annyi hely sincs.
Egy szó mint száz, kevés hely van a kocsimban ha Petra teljes menetfelszerelése bent van. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Én ma számítok éjszakai kajáltatásra, mert Petra ma nem kakilt, és már 8 órakor ágyban volt, és el is aludt azonnal.

Kép
katy76

Dodi:fagyaszd le a zsomiket,es utana ha kiveszed,szobahomersekleten engedd fel,olyan mint ujkoraban!!!
En mindig igy csinalom a kenyerekkel is!

Na lepek!Keszen vagyok nagyon...gyerekem ordit,szoptatastol-szoptatasig szenved,nyuglodik,sir!!!Nem vagyok kepes elhinni,hogy nem lehet aludni atkozott masfel orat!!! :evil: :evil: :evil: Nekem is kene mar a pihenes!!!Elegem van!!!Ma eddig birtam azt hiszem!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ikoka!

Nem lesz semmi gáz :wink: . Enyémfiam is 4 órát aludt, aztán még egyet séta közben, meg egyet fürdés előtt :shock: . Én nem tudom, mi lelte, de talán ez a szomorkás idő tehetett róla. Na nem mintha bánnám, mert így végig vigyorgott, meg tök elégedett volt,mikor fent volt :wink: .

Mégis apa visz :lol: ! Vagy nem! Vagy Isten tudja :twisted: :lol: !
A lényeg, hogy10-re ottvagyunk :wink: .

Csibe gyere!!!! Simán beférünk!
Ha esetleg a csomiba nem fér be a kocsi, akkor betesszük előre, én meg hátraülök a gyerekek közé (elférek, kicsi vagyok :wink: ), legalább tudom őket intézni, ha kitörne a forradalom,vagy összevesznének :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Nagyanyáink konyharuhába csomagolták a friss pékárut. A lényeg, hogy ne öblítőszagúba csomagolt, mert utána elég illatos lesz a zsömle. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
Fotómasinádat otthon ne hagyd holnap!
Ja, és az én pokrócom sarkára rá fogsz férni! :wink:

Bond!
Én úgy tudom, hogy Hugi csak 0negatívot kaphat, ugyanazt, mint az ő vércsoportja.

Kép
katy76

Ancsurti!

Köszi :wink: !
Szegénykém, megjegyeztem magamban, hogy mindjárt fekszik Hangi, nem kell sokáig bírnod! Csakhogy az időeltolódásról elfeledkeztem :oops: :? :? :? :? ......

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak egy gyors bejelentkezés a megerősítés kedvéért:
Élünk, és holnap érkezünk.
És bár nem topik babák (illetve azok, csak más topik babái), de enyém két másik gyermek is várható, úgyhogy nacikat felkötni, mert lesz nemulass!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Anti D-ről nincs tudomásom. :roll: :roll: :roll:

Ezek már - döntően - nem igazi zsömlék. :( :( :( Amúgy meg:
-lefagyasztod
-mindig frisset veszel.

Jegygyűrű: nem bevenni kell belőle, hanem belehízni. :twisted: :twisted:

katy76! :)

Lehet, hogy valakinek mégiscsak otthon kell maradnia? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Nyugi! túléled, ahogy az eddigi napokat is. :wink:

Na, akkor még egy kis bohóckodás a holnappal kapcsolatban. :P
Ki mit csinál(t) annak érdekében, hogy a lehető legjobb formáját hozza? :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

dodi

jó neked hogy összementek az ujjaid..

az enyémek bezzeg olyanok maradtak mint a virsli
:cry:

esélyem sincs felhúzni a karikagyűrűt egyik ujjamra sem, áterőltetni sem tudnám a középső porcon...

Irigykedem a holnapi tali miatt. itt most dörög és szakad az eső de remélem nektek holnap jó időtök lesz :)
Vendég

Leveleket nem tudtam megnézni, mert szar a gép, nem bírom megnyitni az outlook-ot. Jó, hogy van a családban informatikus :twisted: :twisted: :twisted:

H.Gabi

Mikor lesz a keresztelő? Nekünk most vasárnap. Holnap megvesszük a gyerkőcöknek az ajándékokat a tesómmal.
Nálunk végül nem lesz keresztelős ebéd, úgy döntöttünk hogy keresztelő után elmegyünk egy cukrászdába kicsit beszékgetünk és ennyi. Tudjátok mi a nővéremmel közösen tartjuk a keresztelőt, de már sajnálom, hogy így alakult, mert volt egy komoly vitánk abból :evil: , hogy nem lesz keresztelős összebéd. Még meg kaptam tőle azt is , hogy mióta terhes lettem, elmentek otthonról nálam :shock: :shock: :shock: .
Mi 19-en leszünk, ez a szűk család, de feleztük volna a költségeket, így nem lett volna annyira megterhelő anyagilag az ebéd. Ráadásul a nővérem volt az, aki a papnak 20 ezer Ft-ot akart adni zsebbe. Szóval nem értem a mai napig sem, hogy miért akart spórolni az ebéden. Mellesleg nővérem kb. ötször többet keresett , mint én.

Bond

Kérdezted pár nappal ezeleőtt, hogy min veszekedtünk apával. Természetesen a gyerekkel kapcsolatban vitatkoztunk, szinte minden nap, totál készek voltunk. Pl. ha sírt a baba, hiába evett öt perce, türelmetlen volt, és csak annyit mondott, hogy éhes, és adta vissza. Jót is nevettem, mikor Booéknál apa ugyanezt csinálta.
Ha nála volt a gyerek egyfolytában sírt Odett, és hiába mondtam, hogy mit csináljon vele, közölte velem, hogy nagyon "okos" vagyok, és sz@rt arra, amit tanácsoltam. Persze nem tudta az Ő módszerével megnyugtatni Odit, és visszakerült hozzám.
Vitatkoztunk a cumin is, én nagyon ellene voltam, hogy nehogy úgy járjunk, mint Szonibabáék, de végül két hét vita után, beláttam, hogy nem hiába találták fel a cumit.

Mostanában nincs vita köztünk, és Ő szerinte abszolút nem mentek el otthonról nálam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.09.14 20:15-kor.

Kép
Kép
orsi777

mármint az ég dörög nem az eső...
Vendég

Bond!
Én szőrtelenítettem... (de igazából nem miattatok, hanem mert holnap este megyek tornára, és amikor felhúzódik a tornagatyó, akkor elég szarul néz ki, ahogy elővillan a hófehért borostás lábam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Dodi!
Nekem nem nőtt a lábam. :roll: :roll: :roll: :roll:

Ma kitaláltam hogy hétvégén vennünk kell egy szobabiciklit, mert az a heti egy óra mozgás, amire el tudok menni, nagyon kevés. Az igényem is több, és a popóm is többet igényel.....
Régen volt, azt használtam is elég sokat, csak aztán elköltöztem otthonról egy ici-pici lakásba, ahová nem vittem magammal, és Anyu elajándékozta, mert utálta.

Kép
katy76

Na akkor !!! CSIBEEEE!!! GYEREEEE!!!! Felveszünk útközben , mert neked nagyon gáz lenne Újpestre átjönni bkv-val. Asszem :roll: :roll: :roll:

Ja és nem írtam , hogy mi történt még ma. Du. a szopi után Zsombinak elkezdett fájni a pocakja és torka szakadtából üvöltött, olyan ellilulósfejűen :shock: :shock: :shock: és ugye mivel ma már harmadik napja nem volt kakija, ezért eldurrant az agyam, kivettem a hűtőből egy székrekedés elleni kúpot ( amit még nekem vett Párom szülés után ) , kettévágtam hosszában és bedugtam a gyerekem popsijába. Na erre így néztem :shock: :shock: :shock: , mert egyből elkezdett jönni a sűrű trotyi és csak jött ...és jött... én meg csak pakolgattam alá a pelenkát, positörlőt..aztán abbamaradt , bepelenkáztam, közben Ő hálásan nézett és vigyorgott nagyokat...aztán folytattuk a szopizást ( mostmár fért belé :D :D :D ) és közben Ő 10 percen keresztül rotyogott és pukizott. Ja feltettem neki a másik fél kúpot is , mivel az első adag ki is jött. Azóta csak egyszer kelt fel enni és vigyorogni. Tök boldog :wink: :wink: :wink:

Kép
ikoka7

Ikoka!
Hozzám csak egy babakocsi fér be. Vagy Dodié, vagy Csibéé. Hozzád biztosan nem fér be 2 felnőtt, 2 gyerek, 1 babakocsi rajtatok kívül. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ha Csibéék is jönnek, az 4 felnőtt, 4 gyerek, 4 babakocsi (a mi babakocsink áll a kocsiból+ mózesből, ami élből elfoglalja a csomit, és a hátsó ülés 2/3-át).
Ennyi minden 2 kocsiba tuti nem fér be. Ha Csibének nem lesz kocsija, akkor kéne még valaki, aki feláldozza magát és előtalizik.
Akkor lenne még egy autó, úgy már talán elférnénk.

Kép
katy76

Miért írtam ezt a feláldozást???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D

Kép
katy76

Orsi: most vasárnap, azaz 20-án lesz

Bond: én úgy tudom, csak akkor van Anti-D, ha az anya -, baba +.
Legalábbis a védőnénim ilyesmit mondott, mert én se kaptam Nóci után (ott pont fordítva volt, most meg +osok vagyunk mindketten)

Azt hiszem nagyon erőt kell vennem magamon, és éjjel fel kell kelnem fejni :? . Ugyanis most estére úgy lett elég a tejcink, hogy a napközben lefejt 40-ből is megevett még 30-at. Nem sajnálom, már nem is nagyon akarok fagyasztani, mert tele a frigó egyik fiókja (a 2-ből), csak kissé megijedtem, mikor láthatóan éhes maradt a Vicus szopi után.
És piszkosul fáj a bal mellem egy ponton (immáron 3. napja), de csak tapintásra, és csak ha cicitartó van rajtam. (Többgyerekes anyukák: titeket is megcsöcsörész a nagyobbik gyerek néha? :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép]
hendegabi

H.Gabi
Egy napon szültünk, egy napon keresztelkedünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Orsi: :D
(meg épp olyan JÓÓÓÓL egyetértünk a tesónkkal :twisted: )

Kép
Kép]
hendegabi

Amúgy Lilisgabi, Lorca, Szisz, Niki, Nellike (és apuka), Pagika, Anitja, ésatöbbiek hol járnak!!!?????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hendegabi 2009.09.14 21:03-kor.

Kép
Kép]
hendegabi

H.Gabi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ancsurti

Kitartás!!!! Anyum szerint a harmadik hónap betöltével , mintha elvágták volna a sok sírást, könnyebb lesz. Remélem igaza lesz. :wink:

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy jövőhéten találkozok én is egy fórumozóval, másik topicos, neki a babája 5 hetes.Vele már levelezek nyár óta. Tökre örülök neki, elég kevés emberrel találkozok.

A kórházi szobatársammal is tartom a neten a kapcsolatot, vele is fogok találkozni, neki a kisfia másfél órával fiatalabb, mint Odi.

Már akartam írni, hogy én is álmodtam a találkozóval kapcsolatban, nálunk volt a találka. Bond feküdt a kanapénkon, háttal volt nekem, valamelyikőtök kérdezte, hogy ő kicsoda, én meg mondtam, hogy biztos Bond az, mert háttal van és nem néz erre, hogy láthassuk az arcát. :lol: :lol:
Különben már nem ez az első álmom veletek. :shock: :shock:

Kép
Kép
orsi777

Orsi!
Álom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azon gondolkoztam, hogy kit övez még ilyen rejtély, mint Bondot. Lorcát sem láttuk még soha. Ő még a gyerekekről sem tesz fel képet, illetve talán egy-két képet feltett a nagyokról még régen.
És ha lesz csoportkép holnap, akkor Bondot mindannyian meg fogjuk ismerni (bár Bond lehet, hogy a képről is el tud tűnni) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Gyerekem nemes egyszerűséggel rámdobta a kígyót. :shock: :shock: :shock: :shock: Semmi baja, csak
A: túlitta magát
B: vagy a szívószálat vagy a kezét diszkréten letolta a torkán. :? :? :?

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

nagyon édesek vagytok,hogy próbáltok berakni valamelyik kocsiba,
de akkor jelentem,hogy lesz autóm és úgy néz ki tudunk menni... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Bond!

hát nekem max lában lett múlthéten gyantázva...hajam,körmöm
lenőve...szóval még elégé strapa a kinézetem... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

akkor a szoptatást ki hogy oldja meg?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

sillia! :)

Ha a kezedre nem megy rá a jegygyűrű, akkor húzd a lábujjadra. Nagyon vagány leszel! :lol: :lol: :lol: :lol:

orsi777! :)

Jól van, vagyunk még egy páran, akiknek t...ük tele van a keresztelő körüli cirkusszal. :x :x :x :x :x :x

"szerinte abszolút nem mentek el otthonról nálam"
Ő legalábbis maradt. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Anyum szerint a harmadik hónap betöltével , mintha elvágták volna a sok sírást, könnyebb lesz"
Nem akarlak kiábrándítani, de kb. akkor kezdődik majd a fogzás:? :? :?

Eleget alszol te, hogy ilyen rémálmok gyötörnek? :roll: :roll:

katy76! :)

"elővillan a hófehért borostás lábam " :)
Sok féle borostáról hallottam már, de hófehérről még nem. :roll: :shock: :shock:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Most azon gondolkodom, hogy kik vannak többen: akik kíváncsiak vagy akik nem kíváncsiak rám. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

"Bond lehet, hogy a képről is el tud tűnni)"
Feltétlenül! Mire való a retusálás? :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

ikoka7! :)

Ügyesen megoldottad a helyzetet! :wink:

Szerintem vegyél egy új melltartót. Aligha véletelen, hogy csak akkor fájsz... :roll:

Manó nem szokott szórakozni a melleimmel. Viszont nagyon tetszik neki, amikor látja, hogy fejés közben ki-be dugattyúzik és jól el is magyarázza. :lol: :lol: :lol: :lol:

"H.Gabi
Egy napon szültünk, egy napon keresztelkedünk"

"Orsi:
(meg épp olyan JÓÓÓÓL egyetértünk a tesónkkal "

Nem vagytok véletlenül rokonok? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem az a legegyszerűbb, ha csibe83-nál tartjuk a tali. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Én épp az előbb lakkoztam a körmöm (színtelen körömerősítő), erre apa:
- Minek lakkozod ki? Senki nem fogja nézni, anyuka vagy! :lol:
Azt hitte nektek csinálom (és tényleg :twisted: :lol: :lol: )

Amúgy az extra hajmosáson elgondolkodtam (még csak két napos :roll: ), de már álmos vagyok, szóval a gyerek séróját stíröljétek, ne az enyémet, világos?! :lol: :lol: :lol:
Ja, és a bal lábam csak félig van legyantázva, mert elfogyott a gyanta, és ugyan volt itthon, de mire felmelegedett volna, már jelenésem volt Botondiában :wink: :evil: :lol: :lol: :lol: .

Én amúgy farmeres-sportcipős rucit tervezek, az oda jó, ugye?

Te mivel készülsz? Maszk? Napszemcsi? Vagy majd egy fa mögül kiabálsz csak? :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

csibe83! :)

"még elégé strapa a kinézetem..."
Akkor téged megismerünk? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szopi CumiSüvegből megy és nem, nem fogom megmelegíteni. :) :wink:

boo! :)

Ide a rozsdás bökőt, hogy valamit tuti otthon felejtesz. :twisted: :twisted: :twisted:
Az állvány szerepét örömmel vállalom 8) :mrgreen: :mrgreen: Jut eszembe! Elvinnél? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Esetleg hozhatnál egy kis nassolni valót is. :roll: :roll: :roll: Mondjuk...müzlit. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen:.

Kígyó = boaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :?

Sör: Radlert nekünk! 8) Milyen jól néznénk ki. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

A kupot ketté kell vágni hosszában (ami azért jó móka mert gyakran nemes egyszerűséggel szétmorzsolódik :? :? :? ), vagy a szappant faragod meg. (Azt azért ne feledd, hogy a tápanyagnak azért fel is kell szívódnia. :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Akkor farmert, sport cipőt kell keresnünk, csülök és köröm csekkolással.

Én 8) -es vagyok és BMV-vel érkezem. :wink:

Kép
Kép
200907?

Lorca látható az iwiw-en 8)

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?