A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kép

kicsi vagyok de erős
Vendég

Sziasztok!

Dorina ma egy kisangyal. Lenn voltunk az előbb egy órát sétálni, és azóta is édesdeden alszik. Lassan fürdés és vacsiidő lesz.

Napközben nekem is máskor sírás egész nap két szopi között, de ez most egy csoda :)

Napirend nekünk nincs még, mert mindig máskor eszünk, bár igyekszem tartani a 3 órákat. Két hónaposan ráérünk napirendezni. Én nem adok neki, csak anyatejet, se tea, se víz.

Védőnő jó fej, hetente egyszer jön. A gyerekorvos is kétszer volt már két hét alatt, de mi kértük. Engem megnyugtat, ha ránéz.

Puszi mindenkinek!

Plusz egy kép:
Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bari
Komoly edzésben van Dávid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!!!!!!

Képzeljétek, hülyére aludtam magam :P :P :P
Tegnap este 9-től hajnal 2-ig aludtam, aztán legközelebb negyed 6-kor kelt a Drágám :P
Már nagyon hiányzott az alvás :wink:
És most is alszik, jó beevett :wink: Csak maradjon is így a nap elkövetkező részében :wink:
bluebox

jó reggelt!

Márti, akkor hasonlóan jól viselkednek a fiaink. az este 11-hajnal3-reggel6 turnus helyett most éjfél és hajnal 5 volt. :D
én este 9kor feküdtem le, alvás éjfélig, aztán alvás reggel 5ig. amikor kinyitottam a szemem, nem hittem el hogy mennyi az idő. mondjuk amennyit tegnap ez a kölök evett, nem csoda hogy így átaludta az éjszakát. :D

viszont rászokott arra hogy alvás közben vándorol. mindjárt mutatok képet. komoly, akár félméteres helyzetváltoztatásra képes egy alvás alatt. az ágyban mondjuk erre annyira nincs helye, de van hogy a nappaliban a földön "ágyazok meg" neki, a játszószőnyegre terítek egy vastagabb babatakarót, és azon alszik hason. rendszerint másik irányban (derékszögben elfordul) és jó 30-40 centivel arrébb ébred. :D

mia_snow

Szép jó reggelt!

Mi is kb. ilyen jól aludtunk.Sőt!8kor evett és 3kor még aludt,én meg már vártam,hogy felébredjen,mert ilyen sokáig még éjszaka sem aludt.Aztán fél 4kor ettünk.Utána pedig 7kor.
Most egy kicsit nyűgösködött,de bealudt.
Mia:Máté is hihetetlen miket művel a kiságyban. :shock:
Még nem fényképeztem,de majd fogok.Rendszeresen a rács felé igyekszik,de már a pelenkázó alá (kiságyon van rajta)is be tud kotorni.Édes.

Kép
melike

Milán hason szeret aludni, és a teraszra úgy szoktam kitenni, hogy a babakocsi mózesében. na tegnap amikor felébredt, annyira felnyomta magát, hogy simán kikukucskált a mózesből, a babakocsi meg úgy ingott jobbra-balra, hogy csak lestünk. valószínűleg már most lehozatom a zurammal a padlásról a járókát.... pedig azt hittem hogy arra már csak akkor lesz szükség, ha ülni tud.

mia_snow

Kristóf is vándorol egész éjszaka :P Őt hiába rakom hasra, úúúúúúúúútűé hason feküdni. Mondjuk 2 perc után simán átfordúl a hátára, szóval tök felesleges hasra tennem :wink:
bluebox

MA VAGYUNK 1 HÓNAPOSAK!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Márti:gratulálunk!Milyen gyorsan telik az idő,nem?!

Kép
melike

Márti, garula! egyetek egy jónagy adag fagyit! :D

mia_snow

Köszönjük :P Reggel 7-kor ránéztem az órára, hát kicsit kirázott a hideg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eszembe jutott, hogy mi is történt 1 hónappal ezelőtt reggel 7 órakkor :roll: Épp az infúziót kötötték be két fájás között, Apa pedig a kezemet szorongatta és sokkal jobban félt és izgúlt mint én. Egyébként meg a csempét vakartam a vajúdóban, de nem jött le :wink:
bluebox

Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastam!...

Hasonfekvés:Olyan szenvedő sírást még máskor nem hallok,mint amikor megpróbálom hasra rakni... :shock:
Úgyhogy nekünk csak a háton és az oldaltfekvés megy...

Védőnő:Mi keddenként járunk a tanácsadóba mérekezni,a védőnő leméri,megnézi,gügyög neki és ezután szerdán(másnap) felállít hozzánk,hogy jött a gyereket megnézni,hogyan fejlődik... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

vettem tegnap mecsek-baby teát...Nem aratott sikert a kisasszonnynál.... :evil: :?
(marad a sima víz...)

Blue!
Gratu az 1 hónaphoz!És van 1 egyszerű piskótatészta receptem.... :? :lol:

Dana!
Simon olyan kis formás!

Bari!
Dávid jól nyomja... :shock: :shock: :shock:

Bogi!
Dorina olyan kis helyes!

Mia!
Várom a képet!

Melike!
A reggel 8-tól délután 3-ig tartó alvás az nagyon sok!!!Én tuti megijednék és felébreszteném!
Vendég

Csiri:ez éjszaka volt,nem nappal!Nappal én sem hagyom!!!!

Kép
melike

mi is átfordultunk az éjjel hátról hasra....olyan kis erős... :shock:
csak néztem hajnal 2-kor,hogy hasal melettem :shock:
persze nem a kiságyban :oops:

ma is nagyon nyűglődik...most is itt tekereg a kezemben
Vendég

Jó reggelt!

Márti: gratulálok a hófordulóhoz!

Én kis időre szoktam hasra tenni, kb. 5 perc. Addig bírja. Viszont tegnap elaludt a karomban evés után, és hasra tettem. És !!! 11-ről aludt délután 4-ig. Nagyon jó volt. Próbáltam ébresztgetni, de nem sikerült, csak négykor. De hason nem tud elaludni.

Most éjszaka mi 20:30-ról hajnali 2-ig aludtunk. Utána 5-kor keltünk, viszont már 2-3 napja 5 után nem alszik vissza. Pedig még reggel 8-ig elviselném az alvást. :lol: :lol: :lol: Ez van, nem kivánságműsor.

Mia: képek?

Dana: már hiányolni akartalak!!!! De megelőztél a bejelentkezéssel!

Csiri: nálunk minden kedden jön a védőnő megnézi Kittit, és ha kérdésem van, akkor válaszol rá! (Eddig mindig volt). Most elmegy 3 hét szabira. Jövő héten le kell mennem a doktornénihez az 1 hónapos ellenőrzésre, aztán meg majd, ha 2 hónapos lesz, akkor megyünk az oltásra. A védőnő további menetrendjét nem tudom, majd ha visszajön a nyaralásból megbeszéljük.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép
Vendég

Csiri, Andóca köszi :D

Nálunk a védőnő tart tanácsadást, a doki egészséges-rendelést. Nem járunk. A doki kijön és olt (protkósak vagyunk 8)

Simon nagyon szeret hason feküdni.
Ő is 1 hónaps...úgy rohan az idő...

Szép fotókat lehet itt látni...minden baba gyönyörű. :)

Pusz
Dana

Kép
danaaia

Dana: gratulálok a hófordulóhoz!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

hahóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
Mindenki babázik????
Én most nyaltam át a lakást...most iszom a kávémat,gondoltam olvasgatok...erre Ti sehol... :shock: :evil: :wink:
Vendég

nekünk nincs új képünk,csak egy tegnap esti,apával büfizős....
Kép
Vendég

Apa ma ment először dolgozni.
Kitakarítottam én is,de addig anya felügyelte Mátét.
Nem kicsit folyik rólam a víz. :lol:

Kép
melike

Én a héten vagyok egyedül Kittivel. Hát sok időm nincsen másra. Most is mosogatni kéne... De inkább, ha elalszik, én is alszom vele!!! :)

Csiri: nagyon édi Zoé a pároddal!! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari!
Édes Dávid nagyon!

Csiri!
Zoé meg egy tündér!

Rakok én is képet!Mindgyááá!

Márti!
Boldog hófordulot! :P
Hogy repül az idö!
Vendég

Kép Kép
Vendég

Moni:de édes Mirkó baba!Jó sok vízben fürdik. :lol:

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:41-kor.
hékás

Köszi Melike!
Köszi Hékás!
Várjuk a képet!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:41-kor.
hékás

Móni: nagyon édi Mirkó, és hogy megváltozott!!! Egy kész kis emberke már!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:42-kor.
hékás

Hékás!
Marcell gyönyörü!
Cukorpofa ahogy alszik!

Andóca köszi! :P
Vendég

Sziasztok!
Jó rég voltam, de mindig mire géphez jutottam, akkor visszaolvastam aztán meg elálmosodtam és inkább pihentem kicsit. Remélem azért ezután kicsit több időm lesz.
Gyönyörű babák vannak, gratulálok minden anyukának!
Tegnap mi is voltunk tanácsadáson doktornéninél 2830 gr-al jöttünk haza a kórházból, most pedig 4100 gr-osak vagyunk. Mondjuk még nem értük el Csongor baba születési súlyát :)
Hordozóban mi is szeretünk pihengetni és a az ágyban különböző helyekre vándorolni :) Kép Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella:ugyan így szokott feküdni Máté is a kiságyban.

Andóca:jelöltelek.

Kép
melike

Lányok!
Mire a lagzira kerül a sor,engedélyeztetem az Ombudsmannál,Zoénak a kizárólagos bigámiát,annyi szép kisfiút láttam most!!!Mind kell vejnek!!!! :wink:
Vendég

Hát,igen van választék annak a kevés lánykának! :lol:

Kép
melike

Amúgy meg kedves Anyuka majd a kislány eldönti és nem az anyja!Az már régen volt...

Kép
melike

Melike: elfogadtam.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Na, meglett a tegnap délutáni alvás böjtje: este 9-11-uig üvöltött, akármit csináltam.

Utána aludt szépen, de a vihar, meg a légzésfigyelő kétszer is felébresztett. Dorci baba is imád vándorolni az ágyben, de nem tudom, hogy a figyelő ezért riasdzt, vagy olyan mélyen alszik, hogy néha kihagy a légvétel. Bár úgy tudom, ez utóbbi abszolút normális jelenség. ?

Most épp apa hasán alszik, mert máshogy nem hajlandó napközben, vagy valamelyikünk hasán vagy a hordozóban. Kis ördöglány ;)

Kép Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!!!!

Gyönyörű babákat láttam, gratula mindenkinek!!!!! Kristóf baba alszik :wink:

Móni: Utólagos engedelmeddel megjavítottam Mirkó baba piros szemét :wink:

Kép
bluebox

gyönyörű babák!!!!
Mirkó külön tetszik mert (paramamivagyok),valaki akinek nem húrkás keze lába dávidomon kívül...magamban már 2 napja őrlődök,hogy itt minden baba hurkás csak dávid olyan soványka.
Csiri baba ,Tomi,Kristóf olyan vasgyúrók....
Mondjuk még 2 hetes tehát talán van remény hurkákra...én nagyon szeretném

Ma volt a védőnő...eldöntöttem beadatom a fakultatív oltásokat aztán eszünk zsíroskenyeret mert össz 85 ezer lesz
Vendég

[quote="melike"]A írta:melikemúgy meg kedves Anyuka majd a kislány eldönti és nem az anyja!Az már régen volt...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ahogy most Zoé apukája látja a jövőt,abban az esetben a lányunk 14 éves korától,minimum a bokájától a feje búbjáig lepelbe burkolózva fog az utcán járni,apácákhoz fog járni iskolába és ha elmegy esetleg délután 6kor valahová,már 7re itthon is kell lennie,de abban az 1 órában is utána leskelődne egy bokor mögül... :shock: :? 8) :lol:
Ugyhogy tuti a völegényeket is Ö meózná le elöször,minimum egy 60 oldalas kérdőívet kell majd kitöltenie ésha azt átolvasta az apuka,akkor esetleg elviheti egy fagyira Zoét... :lol: :lol: :lol:
(persze ez csak vicc,demár most ennyire félti)
Vendég

Jaj ki ne felejtesem szépséges Dorina kisasszony sem húrkás
Vendég

Van egy idióta pénztárosnő a boltba ahová járunk...mindig kifogom...amíg nem volt baba,addig állandóan a blikket olvasta amit vásároltam,nem zavarta,hogy mögöttem álla sor,én égtem...mostmeg kijár a kasszából és nyúlkál a babakocsiba,a sor meg áll mögöttünk,én meg vörösödök.... :oops:
ma volt a csúcspont,amikor kijött és le KATICÁCSKÁZTA a Kata név után Zoé-t!!!! :shock: :shock: :shock: :roll: :lol:
A mondat így hangzott:Jaj KATICÁCSKÁM,ugye neked is meleged van.... :shock:
Vendég

CSiri: Remélem helyretetted :P
bluebox

Márti!
Kösziiiiii!!!!! :P :P
Vendég

Bari!
Nem hurkás Mirkó,de már 4600 g! :D :D
Vendég

Csiri
Én ütnék, ha valaki idegen belenyúlna a babakocsiba a gyerekemhez!!!
Volt úgy, hogy akartak volna nyúlkálni, de mindig hangosan rájuk szólok...

Bárány
Majd fog Dávid is hurkásodni!
Fakultatív oltásokat én is beadatom... ennek látom értelmét...

Annyira szép az összes gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bari: 2 hetesen Kristóf sem volt hurkás :wink: Mindjárt keresek fényképet.

Kép
bluebox

Még a zokni is hogy lógott rajta :wink:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?