Sziasztok!
Itt vagyok én is
Kicsit .... nem kicsit vagyok fáradt, egész hétvégén építkeztünk, de legalább jót haladtunk

Szombaton fél 1ig dolgoztunk, tegnap "csak" 8-20 óráig
A külső fal, belső szigetelés, gipszkartonozás kész, az ablak a helyén, az ablak régi helye becsinálva (bár még nincs tapéztázva és festve). Még át kell raknunk a teraszajtót és a helyére berakni a beltéri ajtót. Szerdán jön a fűtésszerelő. A falburkolás, tapétázás, festés, állmenyezet, villanyszerelés, padlószőnyegezés még hátra van. Ja meg persze a driveitozás kivülről, de azt szakira bizzuk

Még a nyilászárókat mázolni kell, de egy része tavaszra fog maradni.
Katka: gratulálok a birósági ügyhöz. Azt nem kérdezte meg a bíró, hogy nem akartok-e lemondani a fellebezési jogotokról? mert megtehette volna és akkor rögtön jogerőre emelkedik a határozat.
Dani ügyet sajnálom, de szerintem ha az anyja ennyire idióta sosem lesz normális a viszonyotok

Kivéve, ha végleg hozzátok kerülne a gyerek. Szerintem alapesetben a gyereknek az anyja mellett a helye, kivéve, ha ennyire idióta és kicsinálja a saját gyerekét.
Nemlajos: sajnálom a balhékat, remélem azért rendeződök valahogyan!
Csibb: mondtam, hogy gyorsan megnyugszanak a nyisszantás után, ügyesek voltatok.
Erpé: Ha jó Nektek a szerda délután akkor szívesen látunk Titeket. Vagy menjünk inkább mi? Nálunk még azért építési terület van.
Sajnálom, hogy ilyen betegek voltatok, de örülök, hogy már jól vagytok!
Gyerekek gyönyörüek és nagyon ügyesek.
Nem tudom kire, mire akartam még reagálni, asszem pótolnom kellene némi alvás kiesést, majd Lili délutáni alvásánál próbálokozom
Mi egyébként jól vagyunk, bár Levi reggel picit taknyinyak tünt. Párom meg is jegyezte, hogy már megint mit csináltak a szülei a gyerekkel, hogy taknyos
Lilinek kint van a két alsó foga és már nem is szadizza annyira a cicimet.
na megyek mert már fel is ébredt a drága a délelötti alvásából