na sziasztok, megjöttem én is. jajjj kivagyok egy-két ismerős okos kérdésétől meg beszólásától.
csiri ez a Katicácska komoly, nekem az anyósom megkérdezte, hogy "és lesz valami beceneve, vagy csak Milánnak fogják hívni?" mondom lesz. KisWeiss. (az apja beceneve weiss

) csak lesett.

erre jön sógornőm, aszondja jöttem megnézni MILCSIT! hátanyád. mégegy ilyen, akkor megkérem emesécskét hogy szólítsa a fiamat Milánnak, vagy inkább sehogy.
ma jöttek más vendégek is hozzánk. megyek ki a teraszra, vállamona gyerekkel, hogy üdvözöljem őket. vendégseregtől elképedés: MÁÁÁR KIHOZOD?? ... he?? mondtam hogy 5 napos korától gyakorlatilag kint ÉL. hát nem mondom milyen képet vágtak erre.
ugyancsak látogatóknak meséltük, hogy Milán újabban vándorol, forog, előrefelé halad, derékszögben fordul, tartja a fejét... ilyen kérdés: és ez még nem korai??? deee aaaz... de hát mit csináljak? kössem le a gyereket?
anyósom elmés kérdései, hgoy nincs-e melege (de, direkt akarom hogy hőgutát kapjon), nem éhes-e (de, csak ráfér egy kis diéta...

), nem fázik-e (de, direkt le akarom fagyasztani...) és stb... hát ezektől pláne kivagyok. imádom, hogy mindenki ilyen kurvaokos. és ez a díszes rokonság képzelem, hogy mit fog reagálni, ha esetleg bejelentjük hogy a 3-4 hónapos lurkóval a tengerparta fogunk menni.
amúgy jelentem, elértük mi is a 4 kilós súlyt, kinőttük az 1es méretű pelust, de nem ám pocakban, hanem combban! a fiam meg, ha a talpához teszem a kezem mikor hason fekve nézelődik, képes kb félmétert előre haladni. de ígérem, holnaptól kikötözöm ha ennyit mocorog.
amúgy ma 2óránként volt cicin... és nem evett akkora mennyiségeket mint szokott, de hát akkor is.. ez durva. már örültem hogy beálltunk a 3-4 órás kajára, erre tessék. bízom benne, hogy az éjszakát végigalussza, mert ma nem aludt sokat. kb 14-16 órákat aludt eddig (éjjel+nappal), ma alig 10et összesen. éjféltől éjfélig számolom...