Sziasztok!
Tegnap este-éjjel barátnőztem, aztán ma négykor ébresztett a két kisebbik gyönyörűségem, azóta fent vagyok, de ez a hülye internet megint szórakozott.....de legalább mostanra lett!
Viranka, hogy bírod?
Juba, tetszik az új avatar képed és a vonalzód is! Meg persze a képek is!
Irina, milyen vidám kép, nagyon jó!
Anitja, jól belehúztatok a házzátápiba! TEjtermék? Hát az én tudomásom szerint 10 hónapos kortól....kivéve persze a tejet, ami még később!
Mesi, Zsófi
Fleur, édes Lilla és milyen ügyes!
Timi26, jajj, ez szörnyű lehetett!
Éjszakai alvás-nemalvás: nekem alvás szempontjából eddig nem volt nagy szerencsém, mindkét fiam a nemalvós táborba tartozik! De a nagyobbik alvása két éves kora után egyik napról a másikra teljesen rendződött, úgyhogy én tuti biztos voltam benne, hogy a kisebbiknél is így lesz. Na, véletlenül sem, hiába múlt jócskán két éves, még mindig ébredezik éjjel. Egyelőre Zita is, de az én felfogásom szerint most ez még belefér. Persze van sok baba, aki már régen átalussza az éjszakát, de én még nem könyveltem el, hogy Zita rossz alvó és és évekig így lesz, szerintem bármikor megváltozhat. Egyébként én sem tudom sírni hagyni, meg nem is lehetne, felébresztené apát és a fiúkat is, erre is figyelnem kell. De ringathatom, adhatok cumit, semmi hatása. Ha cicit kap, fél perc múlva alszik, ha bármi mást csinálok, felébred és dumál megy vigyorog. Amúgy azt mondom, amit Dettyk, mindenkinél lehet más és más a megoldás, az a lényeg, hogy a babának meg a mamának jó legyen. Engem pl. soha semmilyen szempontból nem zavart, hogy a fiúkkal az éjszaka egy részében együtt aludtunk és most így vagyok Zitával is! És ahogy Dmaggie szokta mondani, nekem ő az utolsó, ezért én is minden percét próbálom kiélvezni!