A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hajni és mi van a gyümikkel? Nem próbáltad még? Ha nem kell neki a tápi, szerintem is biztos a foga miatt van. Nálunk is cicizés közben még a szájába dugdossa a gyerek a kezét :shock: Valószinű a irritálja az inyét a cici is, nem még a szilikon!

Heni
KépKép
heni81

Hajni én éppen ma próbálta a csőröst, hát inkább rágta mint szivta, meg nagyon is jön belőle :-(

Heni
KépKép
heni81

Szegény VikDani:-(

Heni
KépKép
heni81

Timi26! Jézus! Én biztosan berohantam volna, hogy megnyugtassam. Szegénykém. Ennyi szúrás... Jaj... :cry:
De az a lényeg, hogy túl vagytok rajta.
A mondat végére gondolom kérdőjelet akartál írni. :wink:
Igen, vérből is megállapítják, de ahhoz olyan berendezés is kell. Kérdezz rá a háziorvosotoknál. Ha nagy szemeket mereszt, akkor erről valószínűleg nem hallott. Én be tudnálak protezsálni ilyen vizsgálatra, de az az V. kerületben van Pesten...

Ma dél körül is voltunk sétálni. Megint összeakadtam Bálint Antóniával, de most beszélgettünk is. Kis idő múlva mellénkgördül egy kocsi, és kiszáll belőle egy szőke csaj (valahonnan ismerős volt, de nem tudtam beazonosítani), meg Kovács Ági olimpiai bajnokunk. És mindenki Zsófit ajnározta! :twisted: :lol:

Juba! Ma Zsófi egy negyed órás alvás után felébredt a babakocsiban. Vízszintesen megint nem volt jó, behergelte magát, úgy sírt. Bezzeg függőlegesben minden rendben volt. :? :lol:

Egy ideig vittem, majd gondoltam egyet, és a babakocsit ülő pozícióba raktam. Hát látnod kellett volna. Mint egy kis Buddha, úgy pöffeszkedett, és nézelődött hazáig. :lol:
(Az ülő pozíció olyan kényelmes süppedős fotel póz volt).

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: nem kérdőjelet írtam, eszembe jutott, hogy a doki azt mondta, hogy többek között azért is kell a vérvétel, hogy allergiára is megnézzék. A kórházban csinálták, valahová elviszik (gondolom Pestre) ezért kell kb 1 hete várni az eredményre.

2x is majdnem berohantam, hogy hagyják már békén a gyerekemet! De aztán a józan ész döntött, túl kell esni rajta! Viszont arra nem gondoltam, hogy ennyit bénáznak majd vele! Ettől az egytől féltem a legjobban: hogy össze-vissza szurkálják!
Ha bent lettem volna, biztos összeroppantam volna.
Amikor meg visszahozták csodálkoztak, hogy anyuka miért sír???

Hát basszus miért??? Sokkal jobban fáj egy anyának, ha a gyerekét szadizzák, mint a gyereknek!!!

Most kelt fel, nagyon jó a kedve!!!! :D Nem vettem észre, hogy fájna a karja, mert mindenért nyúl, hasra fordul meg vissza, pörög-forog, szóval minden HAPPY!!! :D

Elnézést, hogy csak magunkról van energiám írni, de még mindig vendégség van nálunk, nincs sok időm! :(

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!
Tegnap este-éjjel barátnőztem, aztán ma négykor ébresztett a két kisebbik gyönyörűségem, azóta fent vagyok, de ez a hülye internet megint szórakozott.....de legalább mostanra lett!

Viranka, hogy bírod?

Juba, tetszik az új avatar képed és a vonalzód is! Meg persze a képek is!

Irina, milyen vidám kép, nagyon jó!

Anitja, jól belehúztatok a házzátápiba! TEjtermék? Hát az én tudomásom szerint 10 hónapos kortól....kivéve persze a tejet, ami még később!

Mesi, Zsófi :lol:

Fleur, édes Lilla és milyen ügyes!

Timi26, jajj, ez szörnyű lehetett!

Éjszakai alvás-nemalvás
: nekem alvás szempontjából eddig nem volt nagy szerencsém, mindkét fiam a nemalvós táborba tartozik! De a nagyobbik alvása két éves kora után egyik napról a másikra teljesen rendződött, úgyhogy én tuti biztos voltam benne, hogy a kisebbiknél is így lesz. Na, véletlenül sem, hiába múlt jócskán két éves, még mindig ébredezik éjjel. Egyelőre Zita is, de az én felfogásom szerint most ez még belefér. Persze van sok baba, aki már régen átalussza az éjszakát, de én még nem könyveltem el, hogy Zita rossz alvó és és évekig így lesz, szerintem bármikor megváltozhat. Egyébként én sem tudom sírni hagyni, meg nem is lehetne, felébresztené apát és a fiúkat is, erre is figyelnem kell. De ringathatom, adhatok cumit, semmi hatása. Ha cicit kap, fél perc múlva alszik, ha bármi mást csinálok, felébred és dumál megy vigyorog. Amúgy azt mondom, amit Dettyk, mindenkinél lehet más és más a megoldás, az a lényeg, hogy a babának meg a mamának jó legyen. Engem pl. soha semmilyen szempontból nem zavart, hogy a fiúkkal az éjszaka egy részében együtt aludtunk és most így vagyok Zitával is! És ahogy Dmaggie szokta mondani, nekem ő az utolsó, ezért én is minden percét próbálom kiélvezni!

KépKépKép
bongyi

Ki van még rajtam kívül, aki még mindig csak anyatejet (vagy tápit) ad a picurnak?

KépKépKép
bongyi

Ha valaki, hozzám hasonlóan, ma nem túl jókedvű.......

Kép

KépKépKép
bongyi

Timi! Szegény kicsi Vikdani :cry: Nálunk a múltkor totál ugyan ez volt!Amikor a branült kötötték be neki ,először próbálták mindkét kézfejébe majd a két kezénel próbálkoztak aztán a fején több helyen.Végül jött a mi doktornőnk és egy perc alatt bekötötte neki de ,hogy miért analfabéták kisérleteznek ilyen kicsi babákon??? :twisted: Én ugyan úgy mint te bőgtem kint mint állat de már apának is könnyes volt a szeme és azt mondogatta most bemegyek de széttverek mindenkit!!! És nem hiszed el de tőlem is megkérdezték,hogy miért sírok???????????
Szerintem teljesen nyilván való!!!!!!!!!!!!!

Remélem minden rendben lesz Vikdanival!!

Hajni! Nem tudom szerintem a csőrös poharat tuti nem kell szívni én inkább attól tartok,hogy túlságosan is sok jön belőle egyszerre!
A védőnőnek nem mondtad,hogy mennyit eszik Lilla? Mert ha ő szerinte elég amit megeszik akkor nincs gond.Ha fogyna szerintem akkor lenne igazán baj.

Emese!Akkor Zsófika is huncutkodik?! :lol: Nem is mondtam de minha kicsit jobb lenne nálunk a helyzet babakocsi fronton.Most már amig elérünk a boltig addig tök jól elnézelődik,csak hazafelé csinálja a műsort.Addigra elfárad,kiveszem,elaltatom a kezembe és akkor visszateszem és jövünk haza.

Bongyi!Köszi a dicsit :oops: :D

Heni!Hát még meg se dicsértem ezt az édes láblógatós kislegényt!!
Nagyon jóképü kis fickó!!!!

KépKép
juba

Bongyi! :lol:

KépKép
juba

Lementük megint sétálni, mert Szeli ismételten nem akart aludni 3. és 4. kaja közt… :shock:
Így legalább aludt 3/4 órát a babakocsiban, és kibírja fél 9-ig. Remélem, így jobb lesz az éjszakánk, és nem lesz dumálhatnékja!!! :wink:

Hajni! Szerintem nem gáz, Szeli 5x eszik 165-öt kb., de van, hogy meghagyja, plusz kóstolás (de az még csak 30-40 milli). Bár nekünk jócskán van tartalékunk! :wink: :lol:

Erről jut eszembe! Szelinek nagyon ízlett az őszibarack pép!!! Most evett pépet először. Az almát kiköpte, így azt kihagytuk. Ősziből viszont benyakalt 30 millit!!! És nagyon ügyesen nyelte. :D

Timi26! Jaj! Szegény VikDan! :cry:

Még olvasok, csak kajaidő van!

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Oké, értem! Bocsi... :oops:
Én a kórházban sírtam, mikor láttam, hogy vesznek vért egy babától. Éppen akkor toltam be Zsófit vérvételre. Tökre kivoltam, pedig nem az én babám sírt. Na, aztán a szobámban paráztam ezerrel, erre hozzák vissza, hogy nagyon ügyes volt, fel sem ébredt a szúrásra. :)

Alvás-nem alvás: Igazatok van teljes mértékig! Én csak javaslatokkal álltam elő, amit ki lehet próbálni. Vagy bejön, vagy nem. De minden baba más, és úgy kell valóban csinálni, hogy az mindenkinek jó legyen. Egyszer majd csak átalusszák az éjszakát! :wink:

Heni! De laza ez a csávó! :lol:

Juba! Ha Zsófi sír a babakocsiban, annak megvan az oka. Ma pl. hamarabb ébredt fel, mert forgalom mellett jöttünk, és egy hangosabb autóra kinyílt a szeme. 15 percet aludt, az meg neki nem elég. Utána már csak hergelte magát.
Persze a huncutság ott jön, hogy Anyánál milyen király, ha meg Anya letesz a babakocsiba, akkor az milyen borzasztó! :wink:

Regi! Éljen az őszibarackpép!!!!! :D

Bongyi! Talán Irináék még csak szopiznak.

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26, nagyon rossz lehetett, de lényeg, hogy túl vagytok rajta, és reméljük, mostanában nem lesz több vérvétel :evil: .
Amikor terhesen voltam vérvételen, egy pici babát szúrtak mellettem, na, azzal is szenvedtek, nem tudták rendesen megszúrni stb....hááát, én senkije nem voltam, de még én is bőgtem :cry: .

Bongyi, mi már nem :D , ma volt a 3. nap, hogy délután almát ettünk :D .

És vidulj fel!!!!!

Kép Kép
dettyk

Gremese, húúúúú, micsoda híres rajongótábora van Zsófinak :wink: :lol: !
dettyk

Emese és milyen a Toncsi kislánya?

Heni
KépKép
heni81

Köszi, Dettyk!

A csőrös pohár, ha csöpögésgátlós (vagy hogy is hívják), akkor szívni kell, de tök jó, hogy ha forgatja a gyerek, nem megy a nyakába, ruhára, mindenhova. Viszont dolgozni kell vele. Ha sima csőrös pohár, akkor nem kell melózni a gyereknek, csak mindenhova jut a folyadékból....Nálunk először a melósabb jött be, aztán nagyobb korban a sima, az már arra is jó, hogy megtanulja a gyerkőc, hogy a pohárból is folyni fog, ha megdönti!

KépKépKép
bongyi

Timi26: nagyon sajnálom, hogy így megkínozták szegény kicsi Vikdanit! Hősies legényke volt! Természetes, hogy ilyenkor sír az ember... engem, ahogy olvastam a soraidat, az borzasztott el leginkább, hogy mi tartott ezen 20 percig?!

Bongyi: mi még csak szopizunk, de kedden tervezem a Nagy Almabeavatást! ;-)
Erről jut eszembe: meglepve olvastam, hogy a Hipp őszibarack nektárban van hozzáadott cukor. :-( Tudtok olyan őszibaracklét babának, amiben nincs? Pedig a Hippek a legjobbak... :roll:

Miléna: jobbulást mindkettőtöknek! Olyan jó, hogy jössz! :-)

Kép
Kép
irina

az ember = mármint az anyuka, apuka

Kép
Kép
irina

köszi csajok a hsz-kat,
és most röhögjetej a nyomorom. :?
elmentem venni avent csőrös poharat.. a csaj nagyon rámakart valami nubyt tukmálni, h az jobb mert cumisüveg meg csőröspohár is,mondom legyen, hátha.. leírás szerint fogzó babáknak jó, mert maszírozza az ínyét. de, h ne kelljen má visszamennem vettem csörös poharat is. tetszett is Lillának, míg üresen odaadtam neki nézegetni. inni egyikből sem. az avent csőröséből nem tudott inni sztem, a nuby-é annyira ömlik, h majd megfulladt, a nuby cumisüvegcumija meg csak úgy simán nem kellett. Átöntöttem az eredeti üvegbe és megivott 170 ml-t, közben Marcit nézte.
eddig ugye félhomályban vagy sötétben evett. most vagy éhes volt, vagy nemtom... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
h@jni

Timi26!
Jaaj nagyon sajnálom szegénykét pusz-pusz neki.

Bongyi!
probálkoztam de nem kellett a csajnak semmi így csak
szopi van .
Miért kérdezted?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni, nagyon laza a láblógatós kép :wink: :lol: !
dettyk

voltunk ma fodrásznál Marcival:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni, Marci annnnyira széééép, hogy nem is találok rá szavakat!!!! :shock: :D
dettyk

Hajni, nagyon vagány Marcid!

Heni
KépKép
heni81

Csajok hol vagytok?

Heni
KépKép
heni81

Hajni!Marcikád gyönyörü!!!Olyan szép csillag szeme van!!!!!!!!!!

Heni!Barátok van én azt nézem :D Most reklámot nyomatnak azért jöttem.Ha vége akkor jövök!

KépKép
juba

Hajni, Marci tényleg gyönyörű!

Hörcsög, semmi különös, csak már azt hittem egyedül én nem táplálok még hozzá!

Na, el is köszönök, megyek aludni, nagyon rég volt reggel, remélem, nem azért nincs nyüzsi, mert nyűgösek a babók!

Dmaggie, minden rendben?

KépKépKép
bongyi

Na, Juba, megint elkerüljük egymást.... :evil:

KépKépKép
bongyi

Heni!
Aranyos Petike :D

Hajni!
Húú de jó képű kispasi Marci. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Bongyi de káááááááááár :cry: :cry: :cry: !!!!!!!!

KépKép
juba

Na ki nyitotta a 400. oldalt???????!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
juba

Erre gyúrtam már tegnap óta :lol: :lol: és bejött 8)

KépKép
juba

Nem hiszem el, hogy csak 3 perccel maradtam le a 400. oldal kezdéséről :evil: :evil: :lol: .
dettyk

Juba!
Bravo :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Én meg 2 perccel elöbb írtam

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Most fürdés előtt olyan kaki volt, mint még soha :shock: , olyan zöld volt, mintha Panka füvet legelt volna... :shock:
dettyk

Bakker vissza kellett altatnom mert olyan hangosan örültem itt magamnak,hogy felébredt rá :shock: :lol:

KépKép
juba

Dettyk!Nálunk meg ma három hét után először volt sárga,nem is tudtam,hogy egyszer majd a kaki szinének ennyire fogok örülni :lol:

KépKép
juba

Képzeljétek el is felejtettem mesélni,hogy tegnap virágot kaptam apától,csak úgy!!!!!!!!!Általába akkor kapok ha összebalhézunk valami miatt...
De most azt mondta azért kapom mert jó csaj vagyok.
hhhhhhhhhhhhii

KépKép
juba

Nálunk mindig az előző napi ebéd szine :shock:

Heni
KépKép
heni81

NNNNNNNNAAAAAAAAAKép?????????????????????????

KépKép
juba

Gyertek má nehogy egyedül keljen teleírnom az oldalt!!!!!

KépKép
juba

Juba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Látod Juba mondtuk mi, hogy jó csaj vagy :D

Amúgy nem semmi ez az oldal nyitós versenygés!

Heni
KépKép
heni81

Na jó ti akartátok!!!!!

KépKép
juba

Juba!

De rendes :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja tök jó buli Timi milyen versengést indított el vele!!!!!!!

KépKép
juba

Juba a 401 . is neked kell megnyitnod!

Heni
KépKép
heni81

Szerintem csak akar valamit csak még nem jöttem rá,hogy mit??????!!!!! Lehet focizni szeretne menni!!

KépKép
juba

Én az első hónapokban kaptam azt is innennem messze lopta
ide hordta a rózsa bokrot, meg egyszer egy cserép vegyes kaktuszt
végülis mind kettő szúr.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X