A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Andóca!
köszi a ruhadicséreteket!ezt konkrétan tegnap turiztam 175 kemény forintért!de a többinek sem volt több darabja! :oops:
Vendég

Az király!
Nem irigyellek!
Micsoda csoda babák. :shock:

Kép
melike

175 forintért????Az ingyen volt!Tényleg aranyos.
Amúgy mintha nem lenne Zoénak elég ruhája...

Kép
melike

Csiri lehet,hogy mi is el fogunk menni egy egy napra valahova vízközelbe,de nekem azért macerásabb mert a tápot,hol csinálom meg :shock: ?Végülis a többi nekem is megoldható,altatás pelenkázás stb...

Én is mosott sz@r vagyok!!!És Dávi reggel 6-tól még 1 percet nem aludt...kb 3 perc csönben nézelődés 3 perc sírás nyüglődés...ezek váltják egymást

Zoé tényleg nagyon csini bini!!
Vendég

Bari!
Ha strandra mentek vagy víz mellé,tuti van ott egy büfé féle ésha szépen mosolyogsz és még veszel is valamit,bizti forralnak neked vízet a tápszerhez!!!! :wink:
úgyhogy minden akadály elhárult... :wink: 8) :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Mi sem aludtunk az éjjel,már alig látok ki a fejemből!
Áron végre elkezdte a szopizást úgy ahogy,most viszont állandóan hasmenése van!
Olyan mintha a hasa is fájna,édeskömény tea van itthon,szerintetek?
Én már tök kész vagyok,ez a gyerek állandóan éhes!
60 tápokjat kap+cicizik.
Valamikor elég csak a cici,de élt nem.
Egéyz de. nem alszik és csak kézben van csendben! :cry:
Kezdek kikészülni asszem!
Ja! és annyira felpörög a sírásba,hogy egyik nap elfelejtett levegőt venni!
Mennem kell,ennyi volt az alvás,kb. 10 perc!! :twisted:

Kép

Kép
ibm

[quote="melike"]1 írta:melike75 forintért????Az ingyen volt!Tényleg aranyos.
Amúgy mintha nem lenne Zoénak elég ruhája...

De ezt nem bírtam otthagyni... :oops:
(és a többi 10-et sem.... :wink: :lol: )(mentségemre legyen írva,azok nagyobbak)
Vendég

Azt hiszem így vagyunk ezzel sokan.(mármint a vásárlással)
Végülis ezek tényleg nem méregdrága cuccok.Aki meg olyat vesz,annak valószínű telik arra is.

Kép
melike

csiri végül is a vizet itthon felforralom az üveget meg kirakom a napra metr amúgy is épp,hogy langyosan szereti nem melegen!!
Szóval egyre jobban érik a gondolat...menni fogunk :lol: :lol:

Ibm nekem valszeg kevéske tejem van de Dávid 15 perc szopi után eszik 140 tápot naponta 6x,és két táp között álltalában még szopi...de nem akarom elszólni magam mert a másik két gyerekem katasztrófálisan rossz étvágyú volt,remélem Dávid nem lesz az :twisted:
Vendég

HÚÚÚÚÚÚRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

IDE HALLOTTAM A GYEREKSZOBÁBÓL,HOGY MEGSZÜLETETT A VÁRVA VÁRT "TERMÉS"....
8) 8) 8)

csak auzt nem értem,hogy akkor miért kezdett el ismét nyögni????Lehet,hogy már beidegződött és megszokásból???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
na akkor én abba beleőrülök... :roll: :cry:
Vendég

[quote="bárány"]c írta:báránysiri végül is a vizet itthon felforralom az üveget meg kirakom a napra metr amúgy is épp,hogy langyosan szereti nem melegen!!

épp ezt akartam javasolni. mi anno amikor kempingeztünk, a konzervkajákat melegítettük a napon. :lol:

erőlködős kaka: én azt nem értem, hogy ha tök híg a cucc, akkor mit erőlködnek?? :D

amúgy meg mi tökjól alszunk 2 napja. mondjuk az éjszakákkal eddig sem volt gond, csak éjfélkor, 3kor és reggel 6kor evett, és sosem sírt, egyszer sem kellett elaltatni. most este 9kor letesszük, és 3kor ébred, aztán 6kor... de az hogy 9től 3ig én is alhatok, hát nem semmi élmény!

mia_snow

[quote="mia_snow"]
erőlködős kaka: én azt nem értem, hogy ha tök híg a cucc, akkor mit erőlködnek?? :D
quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ráadásul annyira híg,hogy bady-t kellett cserélnünk és az egész hátát lefürdetnem.... :shock: :lol:
Vendég

sziasztok!

csiri Zoé tök cuki, és most a kisszoknyának is annyi, a híg kakitól?

mi KEZDÜNK visszaállni a rendes kerékvágásba, csak nehogy jöjjön megint az a genyó meleg.

Az első éjszakát kivéve(mikor hazahoztuk)Mira egyszer sem rendezett sírást, 1szer, max 2szer felkelt, evett s aludt, úgyhogy szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy el ne kiabáljam.

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Ez a 4 hetes tudományunk:

Kép Nézd mit tudok!! :):):)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok mindenkinek!
Gratulálok az új babákhoz, megpróbálok nyomon követni mindenkit, de nekem 3 gyerek mellett nagyon kevés az időm.
Nekem lenne egy kédésem,és remélem kapok választ minél hamarabb..Nekem az első két fiúnál nem volt semmi gondom a cicikkel, de most totál berepedtek,és nagyon fáj, minden szoptatás könnyekkel kezdődik..Van valakinek valami tippje hogy mit lehet tenni ilyenkor, mert ha ez így marad én nem fogom szoptatni sokáig..
Várom a válaszotok előre is köszönöm:Andrea
honorius

Andóca!
Kitti NAGYON ÜGYES!!!!!!!!!!!!!
Nekünk még nem sikerül a fejét tartania,úgy tünik,mintha néha leakarna esni a feje a nyakáról,annyira csetlik-botlik....De reménykedek,mert nem láttam még olyan embert aki nem tanulta volna meg tartani a fejét... :roll:
Vendég

andóca nagyon szép kislányod van,és ügyes :lol:
Vendég

honorius!
Nekem semmi praktikám nem volt,semmit nem használtam,ha bármit rákentem nem fogadta el...az első 2 hetet szinte végigkönnyeztem a szopik alatt,mára megedződtek a bimbóim....
Bocsi,de én nem tudok segíteni! :roll:
Vendég

Dávid 4 napos korától tartja a fejét gyönyörűen....ez nekem furcsa mert Szilveszter nagyon nehezen tanulta meg tartani a fejét!
Egyszer mikor székrekedéssel bivittema korházba egy nővérkének fel is tünt,hogy nem tartja a fejét(1,5hónapos volt)...na ott kezdődött a kálváriánk amikor elküldtek neurologushoz vele aki bénának titulálta...szerencsére tévedett,a gyerek mindent úgy csinált késöbb ahogy a nagykönyvben meg van írva...nem túl hamar de mindent időben!!!1 éves szülinapján elindult szépen!!
Vendég

Dávid reggel 6-től nyüglődik...ezt nem hiszem el...
Vendég

Bari!
Zoé alszik,de ismét folyamatosan nyög.... :? Szerintem már ettől fáj a fejem,nem a hülye frontoktól.... :shock:
Néha már olyan ciki amikor állok sorba a boltban,néma csend és a lyánykám meg nyög és nyög és nyög...énmeg bárgyún mosolygok... :roll: :oops: :?
Vendég

Csiri engem már nem zavarna ha Dávid nyögve aludna csak aludna!!!!!!
Sírdogál reggel 6 óta!!!
Ebédre 170 gr tápot ivott elötte egy órával cici..már lesem,hogy mikor hány!!!
Nem akarom én túletetni,de csak rángatja a fejét cicit keres.De szerintem ez már nem éhség hanem valami baja van és így fejezi ki,vagy nem tudom :shock:
Vendég

csiri biri:köszönöm..remélem hogy hamarosan jobban lesznek, mert ha már a szoptatásra gondolok is sírok,iszonyú ez a fájdalom..De kitartok mégamíg bírok..Köszönöm:Andi
mellékelek képet én is Detréről,és a fiúkról is..
Mindenkinek jó babázást,és kellemes hétvégét..
Kép Kép
honorius

csiri biri:köszönöm..remélem hogy hamarosan jobban lesznek, mert ha már a szoptatásra gondolok is sírok,iszonyú ez a fájdalom..De kitartok mégamíg bírok..Köszönöm:Andi
mellékelek képet én is Detréről,és a fiúkról is..
Mindenkinek jó babázást,és kellemes hétvégét..
Kép Kép
honorius

http://www.cardex.hu/index.php?id=15&katid=41&klid=1049

Ezt a képeslapot most kaptam!
Érdemes végignézni,kb 1 perc!
Nekem nagyon tetszik!És én is küldöm mindenkinek a topikban!!!!
Vendég

Honorius!!!
GYÖNYÖRŰ FIAID VANNAK!!!!!GRATULÁLOK!!!!
Vendég

Nagyon jó a képeslap! :D
honorius

Honorius!

Én a GARMASTAN kenőcsöt ajánlom. Elvileg ha elfelejted lemosni akkor sem lesz baja a babának. Én az elejétől kezdve használom!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Honorius
Jól cuppan rá a picur a cicire?
Sebes bimbóra: lanolin (Medela pure Lan)... az egyéb kenőcsök nem olyan jók, mert pörköt képeznek a bimbón és az könnyen bereped újra...
Jó még néhány csepp anyatejet is rákenni... szabadon hagyni... hajszárítóból meleg levegőt ráfújni...

Bari
A fotóalbum akkor készült, mikor az első babáink megszülettek :wink:
Vendég

Tök jó a képeslap!

Kép
melike

Ma kifogom próbálni a garmastánt is.. Már csak lenne valami ami csak egy kicsit is használ.Olvastm egy honlapon,hogy hagyni kell szárazon a ciciket, de ömlik belőlük a tej, azt hogy lehet szárazon hagyni.. Ha hozzáér valami már attól fáj..Vagy én lennék csak ilyen tápos?!
Köszönöm a tippeket..Valamit nagyon elrontottam,hogy ennyire berepedtek :(
honorius

gigaboszi?hol lehet beszerezni azt a krémet amit te írtál?SIma patikában? Azt is veszek, valami csak jót tesz végre..
honorius

Lányok!
Néztem az én gyönyörű csepp fiamat ahogy alszik és az jutott eszembe,hogy még nem régen pocakoskodtunk,most meg már szinte mindenki babázik.
Ez most annyira más!Olyan nagyon jó egy gyönyörű gyermek anyukájának lenni.A sok édes teherrel együtt is.Hihetetlen,hogy mennyire megváltozott az életünk,de mindig is erre vágytam.
Bocs.Egy kis érzelmi kitörés. :oops:

Kép
melike

MIA!!! honnan tudod igy pontosan h. ennyit eszik Milán???
méred minden egyes etetés után???

Hasfájásra mi jo CSAJOK? nagyon sirunk,és cak időközönként sir fel.

Kata&Milán

oszman777

Gigaboszi: jót tett a meleglevegővel való fújás, megyek is vissza,és fújom míg fel nem kel, mert lassan szopi van.aztán meg ügyeletre megyek és veszek krémeket..Szorítsatok hogy rendbejöjjek, mert ez valami irtó szar..

Hasfájásra nekünk az édesköményes tea jött be, abból két szopi közt iszik 40-50et és rendben van neki a pocija, mert próbáltunk mi is mindent már, de a hűtőbe sorakoznak a mindenféle cseppek..
honorius

Oszman
Eleget eszik, ha van napi 5-6 bőven pisis pelusa...

Hasfájás: nekünk elég volt a pocak melegítése (cseresznyemagos zacsi, vasalóval megmelegített törölköző)
De lehet még Espumisant, Infacolt adni, vagy 1 hónapos kor után Gripe Water
Vendég

Sziasztok!

eL sem hiszem, de Dorci baba 11 óra óta alszik. Éjszaka is stzépen alszik,csak enni kel fel. De én úgy tudtam, csak éjjel nem kell felébreszteni 4 óra alvás után, de az esti (ami néha fél 1-1) utolsóhoz még igen, ti meg ilyeneket írtok, hogy este 9-től alszik 3-ig????

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok lányok!
olyan kérdésem lenne, h. nemsokára táppénzre megyek, most még a szabimat töltöm.
a doki kiír.......és azt a papírt azon kívűl, hogy leadom a mh-re, hová kéne vinnem?félek a mh-nem tudja, mert én vagyok az első kismami.inkább én intézném, mint ők elszúrják......
és ha megszületik majd a babó?akkor kinek, mit , hol kell bejelenteni, h. kapjam a szülésit?
előre is köszi!
irtó cukik a babáitok!!

Kép
winona

Bogcsa
Nálunk nappal max. 3-3,5 óra az evések közötti időszak (ez a reggel 7-től este 7-ig tartó időszakra vonatkozik)... este 7 és reggel 7 között Tomi eszik 10-11, és 3-4 óra körül...
Vendég

[quote="winona"]s írta:winonaziasztok lányok!
olyan kérdésem lenne, h. nemsokára táppénzre megyek, most még a szabimat töltöm.
a doki kiír.......és azt a papírt azon kívűl, hogy leadom a mh-re, hová kéne vinnem?félek a mh-nem tudja, mert én vagyok az első kismami.inkább én intézném, mint ők elszúrják......
és ha megszületik majd a babó?akkor kinek, mit , hol kell bejelenteni, h. kapjam a szülésit?
előre is köszi!
irtó cukik a babáitok!!

Attól függ, hogy a munkahelyed TB-kifizető hely, vagy sem....
Vendég

2--órája alszik a fiam éljen!!!!! :lol: :lol: :lol:

Fölkel megszoptatom ha akrja ha nem,mert úgy érzem van mit :lol:
Egyébként amikor úgy érzem van mit,akkor a mellszívó nem szed ki semmit,lehet,hogy a gyerek is a semmin cuppog olyan jókat...de még böfög is utánna :lol: :lol:

Tea nálunk továbbra sem rajong érte ...de az édesköményt valamelyik nap ipróbáltam na attól fájt a hasa igazán!!!
Én nem is értem miből gondolják,hogy ami szeleket csinál az jó lehet hasfájásra :shock:
Na mindeggy :pápá édekömény,ment a kukába

Végül is Dávid is csak enni kel föl éjjel de nálunk ez a sorrend!!
Fölkel :arrow: szopik 20 perckb :arrow: kimegyek tápot gyártani :arrow: megetetem :arrow: büfi :arrow: kimosom az üveget,kb jö a következő etetés :twisted:
Vendég

giga: ez az h.nem tb kifizetőhely.......

Kép
winona

Bari
A gyerek sokkal hatékonyabban működik, mint a mellszívó... :wink:

Ha nekem tápos lenne a gyerekem, akkor elkészíteném a napi tápszeradagot egyszerre, adagolnám cumisüvegekbe... és amikor kell, csak kicsit langyosítanám...
Vendég

Gigi én is ezen gondolkodtam csak nem tudom,hogy jó e ha annyit áll az elkészített táp...így csak a vizet forralom fel előre és azt langyosítom beledobom a port és végül is kész...
És olyan kurva drága,hogy nem akarom,hogy véletlenül el kelljen dobni így is sokszor ha egy egy evésre kevés neki inkább még csinálok hozzá 30 gr-ot...

Remélem,hogy azért tej is van mert olyan jókat böfög is utánna és erre nagyon büszke vagyok mert a másik kettő soha nem tudta meg milyen az anyatej...na jó pár korty jutott nekik
Vendég

Gigi! Nagyon jó a fotóalbum,mi ugyan lemaradtunk róla,biztos nem tettem ide fotót!
Dobok egyet és betennéd?
Kicsit szétvagyok hullva,tegnap találkoztam a barátnőmmel az utcán séta közben és jól lecseszett,hogy még egy sms-t sem küldtem! :oops:
Hát én biztos voltam benne,hogy igen! :oops:
Na mind1!
Megyek Áron hív!

Köszi

Kép

Kép

Kép
ibm

Ismét egy kép amit én nem látok :twisted:
Na megcsinálom de csak magamnak mert ti mint kiderült látjátok
Vendég

én csak így látom akkor tényleg valami baj van a monitorral
Kép
Vendég

Megszületett kismanó.
június 24. én
52 cm
3690 g

Kép
Kép
schopin

Winona
Akkor OEP...

IBM
Bizi... eddig azért maradt ki Áron, mert ide nem tettél képet... :wink:

Bari
Mikor gyerekosztályon voltam gyakorlaton, ott így csinálták...
Vendég

Schopin
Gratulálok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Név? Kép?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?