A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

most meg valami alapítványtól hívtak, de már belefolytottam szegény nőbe a szót!!! :twisted: :twisted: :twisted:
NEM BÍROM! NYŰGÖS VAGYOK!!!
Vendég

Kitaláltam, hogy maximum június 27-ig szeretnék már csak dolgozni.
Bár leginkább már csak 20-ig szeretnék, utána meg még becsületből bevonszolom magam.
Mit fog hozzá szólni a főnököm? Holnap jön, akkor kiderül.

Utána kis szabadság, mindent elrendezek hipp-hopp, és jöhet Nándi!!!!
(ha ilyen egyszerű lenne... :? )

KépKép
szkagi

Marcsi!
Nyilvános a számotok?
20150601134430

Ági!
Nem semmi, hogy még mindíg dolgozol!
Hogy bírod?! :shock:
Vendég

JESSZUS ÁGI!!! ESZEMBE SEM JUTOTT,DE NEM FOGJÁTOK ELHINNI,HOGY ANYU MA MIT FŐZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maradt még zöldbablevi és sül hozzá a PALACSINTA!!!!!

hÁT EZZEL MOST ÚGY FELDOBTÁL,HOGY EL SEM HISZED!!! :lol:

Ráadásul Werával is mindig úgy egyezkedtünk,hogy én másnap megyek,úgyhogy nem bánnám ha ez a mi napunk lenne!!!!! :wink:

Maria! Téged nem merlek hírhozónak választani,mert a ha így megy tovább 23-án együtt megyünk!!! :lol:
Mi péntek 13-án jöttünk össze Apával,úgyhogy nekem az is jó lesz!
Csak menjünk már...............................

Szerintem nyugodtan menj gyümiért,kitudja Wera mikor reagál!
Biztos fáradt,ezer dolga van és mégtöbb látogatója!
Várunk türelemmel! :wink:

Kép

Kép
ibm

marcsi!

kitartást. ne idegeskedj. küld el őket melegebb éghajlatra. habár most mindenhol meleg van :D

viki!

előre is jó szórakozást, és kikapcsolódást. remélem jól fogod érezni magad.

ohh segítséggggg!!!!!! most hivott anyum hogy ott van egy csomó cseri meg eper meg husi és nem tudja elrakni a fagyasztó ládába. nekem adná. nah de nekem se fér a fagyómba! pedig ez sem kicsi :(
hát ha valamelyikőtök közelebb lakna,már simán vinném az epret meg cserit...
hova fogjuk tenni?
elpakolok a fagyómba és megnézem mennyi hely van. aztán este még kiugrunk anyáékhoz és amit tudunk elhozunk.

Kép

Kép
timi1982

Viki!
Aha... :twisted:
akkoriban nem gondoltam arra, hogy nem kellene, most meg lustaságból még nem változtattam meg, plusz az ismerősök közül is nagyon sokan ismerik. macerás lenne módosítani...
Vendég

en iszonyat milyen rosszul vagyok. HAnyinger, hascsikaras, es emelyges, es kokadas....pedig a frontot csak holnapra mondtak, nem?
Azt hiszem befekszem az agyamba es varom a csodat hogy elszenderedjek....nem artana, mert a szemeim kifolynak anem alvastol. Azt hiszem ez a legjobb dontesem volt idok ota, hogy nem mentemma laborba, ehhez mar csak az hianyzott volna....
Vendég

Oké, Ami!
Bár a 23-a nekem kicsit korai, neked pedig késői dátum!!
Áron baba reméljük akkor már vígan ficánkol az ágyikójában!
Vendég

Timi!
Nekem jöhetne eper és cserkó!! :) Csak kicsit lakom messze!! :lol: :lol: :lol:

Anyjuk!
Reméljük hogy ha tudsz pihenni, akkor jobban leszel!!

d.dodó

Aztaaaaa! Ami!

Hajrá palacsintaevés!!! :lol:
Ebből lesz valami... :wink:
Vendég

szio mindenki :) :) :) :)

én sem érzem magam tul fényesen olyan nyomi vagyok

voltam vérvételen és hiztam 1,5kg-ot haladunk haladunk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

nekem is irhattok 204844873

én kinek irhatok???????
habár én elég a tábli alján vagyok

Képimg][/url]
Kép
ronix

Babuli,
téged ki is felejtettelek, bocsánat :oops:
Már annyian szülhetnétek, hogy nem bírom fejben tartani.

Ez valami topichatás, hogy ennyire kivárja minden baba az idejét??? Tojunk a statisztikára, mi?

Kimma, téged miért hívtak ilyen korán ctg-re? Biztos írtad már, csak lukas az agyam, minden kiesik belőle.... :oops:

Marcsi, miért nem küldöd el a fenébe a kéretlen telefonálókat? Én nem bírom, ha reklámra használják - főleg a mobilt. Az sürgős hívásokra van, nem????
(mindig megkérdezem, honnan hív, honnan tudja a számomat, és hogy töröljön az adatbázisból... biztos bunkónak tartanak, de nincs erre időm. És ha már kicsi babám lenne, akkor is ugyanígy zaklatnának :shock: )

KépKép
szkagi

ronix!
Nekem irhatsz!

Bár engem eddig senki nem választott...... biztos azért mert külföldi számom van!! :(

d.dodó

Szkagi! Semmi baj! Az Én fiacskám úgysem siett kifelé!

Ami! Kérek Én is a palacsintából!
Vendég

Jó palacsintázást Ami! MIlyen rendi anyukád van! :D

Akkor én elmenteném Timi a te számodat Viki-é mellé ha nem baj? 8)
bencuri

Ronix! Elmentettem a te számodat is!

Maria! Tiedet is!

És már 2 napja beírtam az sms-t is amit küldeni fogok,csak a grammot meg a cm-t kell majd odavésni,ezzel se menjen majd az idő!
De eza kiscsávó olyan jól elvan ott bennt,esze ágába sincs kijönni!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ok. Babu! Küldöm,de csak ha te elmész helyttem lépcsőzni!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Na, kit mutatok nektek?!
Milyen jó, hogy nem mentem el a boltba!!!! :lol: :lol:

Ő Bugri-Nóri baba!!!

Kép
Vendég

Ami!
Spórolod a karaktereket! :wink:
20150601134430

milyen csodaszép kislány!!!
:lol: :lol: És mekkora haja van!
Vendég

Nórikám!
Rád megérte várni!
20150601134430

Marcsi, igen, még dolgozom, de hát alig van itt valami mozgás, csak üldögélek - olvasgatok... Csak most már bejönni sem annyira kényelmes, ebben a hőségben. Na mindegy, muszáj még egy kicsit kitartanom, aztán úgyis otthon fogom rágni a körmöm, hogy mikor indulok már szülni.

Meg amíg nincs telefon, internet, addig nem is nagyon akarnék otthon maradni. Veletek jól elbeszélgetek napközben, aztán meg usgyi a lányomért.
(jaj, tényleg, éjszaka azt álmodtam, hogy toxémiás vagyok... szegény Titi (na meg Ronix), reggel nagyon sajnáltam is őket, elég borzalmas volt már csak álmomban is, mit aggódtam össze...)
gyorsan meg is mértem a vérnyomásomat, de szerencsére semmi bajom nem volt :roll:

szülni mostanában nem szültem álmomban, de majd lesz az is!

Ja, és visszaköltöztem a hitvesi ágyba (férjecske egy este "elfelejtette" felfújni a gumimatracot, így nem volt más hátra :D Igazából kicsit tényleg kényelmesebb volt a gumimatrac, most már megint fent vagyok egy-két órát, meg fáj a csípőm. De annyira aranyos volt a férjem - meg is szeretgettem érte 8)

KépKép
szkagi

De gyönyörű formás baba!! :)

d.dodó

Köszi Marcsi!

Bugri Nóri csodaszép baba!
Vendég

Sziasztok!

Hogy mennyire tüneményes ez a kis hercegnő istenem csajok leesett az álam :) igazi kis tündérke :wink:
tappancs28

Na, írtam én is Verának!
ezt az üzit nem lehetett válasz nélkül hagyni!!!!
erre a kiscsajra megérte várni! Nagyon szép!
Vendég

Jaj, de szép a Wera kislánya!!! Milyen aranyos!!!

KépKép
szkagi

Viki! :oops: Mindig sietek!

Csajok! Nálunk akkora zuhi lett egy pillanat alatt!
Jesszus! Ömlik az eső!!!

Nóribaba gyönyörű!!!!!!!!

Most írt Wera! Örül,hogy írtam,majd este felhív,mert merül a telója és Apa este viszi csak a töltőt!!! :lol:
Hú de várom már!!!

Most pedig megyek palacsintázni!!

Hát ez nagyon durva ez az eső és mindjárt kivisz a szél!!!

Kép

Kép
ibm

milyen gyonyoruseges kislany! Tunderi, na nekem ennyi eleg is volt, hogy patakokban follyon a konnyem:)
Vendég

megyek, megnézem a menzát.

Itt tuti nincs palacsinta :?

Sziszkáról nincs hír?

KépKép
szkagi

és Magdolnamról nincs valakinek új híre?

na lépek kajálni, kilukad a bendőm...

KépKép
szkagi

epp ferjuram reggel tartott beszamolot nekem arrol- mikor panaszkodtam hogy semmit nem aludtam az ejjel, meg milyen vacakul vagyok- miket olvasott a neten mik varnak ram meg a kovetkezo hetekben:) HAt nem draga? Es o mondta lehet sokat fogok sirni :lol: Mondtam hogy az mar nem is lesz feltuno.....amennyit en sirok mostanaban!

Ja meg mondta ne gondolkodjak sokat es csak picit izgulja:)- szerintem ezt azert mondta maert o mar nagyon be van tojva :lol:
Vendég

Írt Vera!

Köszönjük szépen, nagyon arik vagytok! A többiekkel mizu? Vannak jóhírek? Minket szombaton engednek haza ha minden jól megy.

válaszoltam, hogy baba még nincs, szülni nem indult senki, és , hogy Titi is kórházban van, és talán holnap csaszi...

most lépek a boltba! vigyázzatok magatokra!
Vendég

Nagyon édes Nóri baba!

Kép
szly27

Remélem, Vera alaposan megrágcsálta már a kisasszonyt...!!! :lol:
Vendég

Anyjuk!
Sztem is csodaszép! Írtam is az uramnak, hogy megérte a kislányra várni tegnap! Próbálom a fickómat is képben tartani, hogy állunk itt a fórumon, és mutatom a képeket neki. :wink:
20150601134430

Viki: en is folyamatosan informalom, meg mutatom neki a tunderi babakat!
Teljesen kepben van mindig:)
Vendég

az enyém annyira képben van hogy a multkor olvasott is titeket :D
persze remélem nem baj. csak kiváncsi volt hogy az unatkozó kismamik mikről tudnak egész nap dumálni :D

most meg hogy szülések vannak... mindig kérdi volt-e, kicsoda. és persze én is mondom neki a hireket :D

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Ha gondolod, akkor fényezzük máskor NyusziAput!
20150601134430

már ha engedi, hogy mi is NyusziApunak hívjuk....
20150601134430

Na, páromat annyira nem szokta érdekelni..... mutatom néha, meg mesélek is egy két dolgot...bőszen bólogat, de szerintem egy perc mulva már nem tudja mit mondtam :D.

d.dodó

jaj viki!

inkább ne... egojával minden rendben igy is 8)

már lassan mindenki nyusziapunak hivja :D ismerősök, család, szerintem már másra nem is hallgat :D :D

Kép

Kép
timi1982

[quote="timi1982"]j írta:timi1982aj viki!

inkább ne... egojával minden rendben igy is 8)

:D :D :D :D :D :D :D
20150601134430

Én nem nagyon szoktam neki mondani, mi történik itt. Csak mióta szülések vannak. De nem is nagyon érdekli.

Kép
szly27

el sem mentem, máris ittvagyok!

volt itt az apósom, és hozott egy nagy tál cseresznyét!!! :lol: :lol: :lol:

Én most azt eszek... :oops:
Vendég

Az enyémet érdekli. :lol:
20150601134430

Jelentem Mindenkinek elment a paprikás krumpli adagja! :D

Apát is megettetem és útnak indítottam!

Én mindig mondom Apának, hogy Mi történik a babaneten és már azt is tudja hogyan kell majd belépni, hogy Nektek hozza a híreket! :D
Vendég

tündéri ez kislány :D :D :D :D
remélem wera is hamar felépül

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jaj de édes az a kis Nóri baba! Hát bizony megérte!

Az én férjemet se nagyon érdekli, mi folyik itt de azért én néha mesélek, ő meg aranyosan bólogat. Bár néha megjegyez dolgokat és kérdez is (de szerintem csak a kedvemért)
Máskor meg minha féltéjkeny lenne :lol: :lol: :lol:
Gyakran megemlíti, hogy milyen netfüggő is lettem.

Én ma annyira kész vagyok, nem tudom mitől de egyszerűen a kezemet megmozdítani sincs erőm, abba elfáradok, hogy itt gépelek! Oedig délelött végül pihiztem egy órát. De álmos nem vagyok csak testileg fáradt!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?