A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Mecsi, akkor jó utat Nektek, és szép húsvéti hosszúhétvégét!! :-)

Felicia, jók a képek! Közös családi hintázás :-) tök jó !

Virág is édes, gratula a kúszáshoz!! Eni is napról napra ügyesedik...

Anna, Emma is nagyon cuki, látszik a képeken a szemében a huncutság, imádom :-D

Oltás megvolt, pneumó, most már 1 éves koráig nem lesz semmi... Mérés: 9420 (ebéd után) és 75 centi :shock: (3 hét alatt 2 és fél centit nőtt!) D vitaminra rákérdeztem, mondták hogy 1 éves koráig mindenképp végig adni kell, utána meg csak télen, de mivel nyár végén leszünk egyévesek, így nekünk jövő májusig folyamatosan, utána szünet, és utána szeptembertől megint adni kell majd májusig... Meg még az azt követő télen is, azt hiszem... Máshol is ez a bevett szokás?

yuyu79

Sziasztok!

Zsófi szerintem arról szó sincs, hogy unnánk a fórumot, egyszerűen csak a mozgákony csöppek, és a közelgő ünnep (mi is nagytakarítunk) legalábbis remélem, mert nekem is nagyon fura, hogy kicsit ellaposodott :( Mindenesetre Beninek jobbulást! A nyuszival pedig küldünk gyógypuszilat!

Julcsi, nem semmi méretek!!! :D Mi is megkaptuk az utolsó oltást...

Dávid hintázós képe nagyon vagány, és Emma pedig, mint egy angyalka :) Annyira szép kislány!
Csabi nagy mókamesternek látszik, Viki pedig nagyon huncutnak :) Virág pedig nagyon kis ügyes! Zsombinak is mennek a gyógypuszik!

Tudom, hogy kicsit közhely már, de tényleg olyan szépek a gyerkőcök, egytől-egyik, mindenki annyira édes!

Mecsi, nagyon szép kirándulást nektek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Zsófi! posta előtt lesz körforgi. Beninek jobbulást!

Julcsi! d-vitamint nekünk is így mondta a doki, de jövő ősztől már csak 5csepp/hét. spenótot csak krumplival adtam, de ízlett Vikinek. Majd ehetik kettesben apával, mert mi Cintussal nem rajongunk érte. Devicsné féle könyv is banánnal írja, de az nekem furinak tűnt.

Emma babáról nekem a négykézlábazós kép tetszik nagyon, Virágról meg a beszorulós. Felicia jó lehetett a családi hinta, én sem tudok ellenállni neki.

mecsi! Jó pihenést nektek!

Megyek, mert mostanában 6 előtt van ébresztő, meg kettő körül. :?

KépKép
jazmin2005

Én is sokadszor írom már, de tényleg nagyon kis cukik a babók. Egyre helyesebbek! :)
Nekünk sajnos nincs új képünk, de azért a linket beszúrom.

Nálatok hogy telnek a sétálások? Hanna kb egy hete rengeteget változott. Babakocsiban is forog össze-vissza, pakol ezerrel. Mindig attól félek, hogy kiesik. Bekötni még nem akarom, mert ugye ülni nem tud rendesen.

http://picasaweb.google.com/cosyhun/20080804Hanna?authkey=QLfclHNzgFc#

Kép

Kép
csimby

közkívánatra jövőhéten is szerdán 11-től lesz a pótjógaóra, mert ugye a húsvét hétfő miatt kimaradna
Vendég

Újabban Enikő is imád hason lenni a babakocsiban :-) Mióta nem kell rá annyi ruha, össze-vissza forog, hasra fordul, és úgy nézelődik (a mélykocsink eleje levehető, és így tud kukucskálni egy hálón keresztül... Én se nagyon akarom még ültetni, mert nem tud, meg ha kicsit meg is emelem, és becsatolom, akkor is hamar megunja és hasalni akar... Néha meg mászni is akar benne, na az már kicsit veszélyes, úgyhogy figyelni kell, nem beszélgethetek már nagyon séta közben :shock:

yuyu79

Tényleg minden gyerkőc egy angyal :-D

Szerintem is azért pang most kicsit a topic, mert egyre örökmozgóbbak a babák, nem azért, mert unjuk. Nem is tudom jövök-e még húsvétig, ezért KELLEMES ÜNNEPEKET mindenkinek!!!! Mi megyünk bátyámékhoz Romonyára, meg itt helyben mindkettőnk szüleihez, nem is nagyon leszünk itthon. Holnap meg férjemnek lesz névnapja... sütiötlet?

yuyu79

Yuyu, ha szereti az almát, akkor ajánlom az eredeti francia almatortát! Könnyű csinálni, és isteni finom! Feldobom a receptekhez.

sushy

Köszi Anna, jól hangzik!:-) És akkor jöttök 22-én?? És mennyi időtök lesz, vagy hogy tervezitek?

yuyu79

Fenn van a recept :)

Nagyon remélem, hogy megyünk! Persze az irodám múlik, a főnök azt mondta, hogy ilyen előre nem tudnak biztosat mondani. Szerintem az előtte lévő héten derül ki. Reggel ők elég korán szoktak menni (9 körüli érkezés), és remélem, nem fognak sietni vissza. Valószínűleg a főnököm felesége is jön, meg a fél éves csemetéjük. Majd szólok! Már nagyon várom.

sushy

Sziasztok!

Csandi: ennél azért néha többet is írhatnál magatokról :wink:

Csimby, a séta nálunk is így telik, de én már becsatolom, bár mi már tudunk ülni, néha már kifelé is utazik (mármint a babakocsi ülése nem felém néz, hanem előre), nagyon imádja, olyankor egyfolytában dumál :)

Julcsi, a spenót nálunk kölessel és krumplival is nagyon kapós! Tegnap kapott először csibe májat, azt is nagyon imádta, azt rizzsel adtam.

Megyek ebédet főzni, tojásos nokedli lesz a menü, jó kis tavaszi kaja :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Imádom a tojásos nokedlit :roll: ;-)

Eninek ma kevertem egy kis édes almát a spenótos krumplihoz, mert banán most nincs itthon. Az első pár falatot egész jól megette, de utána rájött szerintem a turpisságra, és igencsak fintorgott tőle.... megint kb 60 milit evett csak meg, másból meg már másfél deci is lecsúszik néha...

Pár napja én is adtam neki csirkemájat, de én krumplival és répával... ízlett neki, de még másnap is próbálkoztam vele, mert maradt a hűtőben, és akkor már nem ette annyira. Biztos tudja, hogy csak hetente vagy kéthetente szabad ennie :D

yuyu79

Köszi a receptet, kipróbálom!! :-)

yuyu79

köszi sziszka az érdeklődést, megvagyunk.babókám fireg-forog gurul mindenhová így nemnagyon van időm írni.verával csavargunk minden nap a parkba vagyunk estig...szólj feltétlenűl ha jöttök!!nagyon jó lenne már személyesen is talizni!!és már teraszonücsörgős az idő igencsak...
Vendég

Jaj de gyönyörűek ezek a babák! VIrág és Emma nagyon cukika!

Nem tudom, hoolnap lesz-e időm jönni, így én is inkább most kívánok nektek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Mi úgy néz ki, szpmbaton Bp-en leszünk, vasárnap megyünk Szegedre, onnan meg Hétfőn vissza Pécsre. És sajna leadjuk a babakocsit meg a hordoz, mert visszakérték :cry:

Na megyek takarítok, mígy alszik a Tücsök...

panna1

Lányok!

Mikor, hol és kivel?
Niki, Andi és midenki, aki ismeri a számomat, jelentkezzetek!

Puszi: Barbi
Vendég

Sziasztok!

Barbi, mettől-meddig lesztek itthon? Nekünk jövő hét elején valószínűleg kell mennünk Pestre...de ha van kedvetek egy Tolnai úthoz, akkor itt is szívesen látunk benneteket, most már ki tudunk ülni a teraszra is, a gyerkőcök tudnak játszani a kertben, itt szuper idő van.

Csandi, mindenképpen jelentkezek, azóta mi nem voltunk csak apa egyedül, de most tervezzük, hogy vele tartunk:) Azért jó néha hallani rólatok egy kicsit :) DE persze megértem, hogy a jó időben inkább ti is kint vagytok a friss levegőn..én ezért imádom, hogy van kertünk :) Mindenesetre nagyon örülök, hogy jól vagytok, képzeld, azóta már mi is megszerettük a céklát :D

Panna, nektek jó kis kanyarotok lesz, nagyon vigyázzatok magatokra!

Julcsi, mi is két nap ettük, de nekünk két nap alatt fogy el a másfél dc-de legalább már elfogy :) Híztunk is hirtelen 2 hét alatt 30 dekát, ilyen már rég volt :) eddig inkább 3 hét alatt 10 dkg volt a tendencia.

Képzeljétek a Maxi-Cosi hordozónknak eltört a hungarocel betétje, nagyon ki vagyok akadva, hogy törhet el egy ilyen drága ülés 8 hónap használat alatt :( pedig még egy kicsit akartuk használni :( Meg is nézem, hogy érvényes-e még a garancia rá :(
Mindenképpen ilyet kellene pedig majd beszereznünk, mert ez kompatibilis a babakocsinkkal....

Sushy: olyan jó hogy jöttök! Mennyi időtök lesz csavarogni? :)

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Itthon vagy Barbi? Én szívesen taliznék Veled/Veletek, Nikiékkel már másodszor váltottuk egymást a gáton, szóval jó lenne egyeztetni....

pusz

Zsófi, hogy vagytok?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka, a legtöbb babaülés hungarocellje megtörik, csak egy csomóan észre sem veszik, csak ugye a huzatmosásnál...persze sztem is próbáljátok meg kicseréltetni, de elvileg ez nem teszi kevésbé biztonságossá az ülést, mivel a huzat tartja. Megragasztva még tökéletes. Végülis a hungarocell nem az a tartós anyag.... :roll:
Nálunk is hétágra süt a napocska, el is kezdtük a kert-rendezést, meg egész nap kinn vagyunk, Levi sokszor már csak pelenkában, de néha az sincs. Imád meztelenkedni. :oops: :lol: És persze mindent megeszik....

Ti hogy oldjátok meg a kutya kérdést? Megy már a barátkozás?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Visszaolvasni sajna nincs időm, nagyon szépek a gyerkőcök!

Mindnekinek van már foga és mindneki mászik csak az én leventém van lemaradva? :oops: :shock: :cry:

Egyébként Kellemes húsvéti ünnepeket szeretnénk kívánni Mindenkinek. Lányoknak sok locsolót, fiúknak sok piros tojást!

Kittiék
makadu

ha sziszkáék is tudnak jönni kedden akkor csinálhatnánk egy megagátozást , ha a barbiéknak is jó?!?!és kinek még?jelentkezzetek!!
névsorolvasás
Vendég

ha sziszkáék is tudnak jönni kedden akkor csinálhatnánk egy megagátozást , ha a barbiéknak is jó?!?!és kinek még?jelentkezzetek!!
névsorolvasás
Vendég

Újra itt...
Makadu, nekünk sincs még egyetlen fogunk sem, sőt még nyoma sincs annak, hogy ki akarna bújni. (mászni mászunk, de szerintem vannak akik még nem, viszont most nézem, hogy egy hónap a különbség köztük, mi kb ilyen idősen kezdtük, szóval nem vagytok lemaradva!!!! egyáltalán nem!!!!)

Csandi, azt mondja a férjem, hogy mivel a hétfő nem munka nap, így nekünk a hét második fele talán jobb lenne....

Apró, mi egyenlőre csak az ölemből ismerkedünk a kutyával, szerencsére az udvar azt a részét, amit használunk el tudjuk zárni a kutya elől. Nagyon örülök, hogy írtad ezt a pelenkát, mert rám sokszor néznek bután, hogy Málnus rövid ujjúban járkál, alul pedig nekünk is volt már hogy annyira meleg volt, hogy nem adtunk rá semmit.
Szóval akkor szerinted ragasszuk meg a hungarocelt?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi, ma beszéltem anyukáddal, mondta, hogy ma jöttök haza, de időpontot nem tudott adni, hogy mikor mehetünk hozzátok. Ha te is itthon vagy, mikor menjünk, akkor tudnánk találkozni is, tök jó lenne!

Kép
felicia

Kitti! 1 fog + kúszás kezdemény + 1 hónap. :)

KépKép
jazmin2005

sziszka , jó úgy is :wink: már tele a jövőhetünk programmal :wink:
én holnap hívoma barbit aki bújt aki nem, mi megyünk...
Vendég

Sziasztok!
A héten ha lesz tali Barbiékkal, minket se hagyjatok ki, szóljatok, hol és mikor!

Kép
felicia

Kitti!Nekünk sincs fogunk és még nem is mászunk!

Andi!Nekünk nem jó a kedd még tavaszi szünet van.Hétfőn jövünk haza szerdán pedig jóga igy tartunk egy pihenős Bencés napot!
Vera
l.veronika

sziasztok!

de jó, hogy Barbiék ismét jönnek! csak az a baj, hogy mi valószínű nem moccanunk még gyerekek közé egy darabig! :(

tegnap visszamentünk a dokinénihez! kezdődő középfül gyulladásunk van, kaptunk antibiotikumot is! nagyon félek, hogy bedurran neki az ünnepekre, aztán akkor szaladhatunk!

most a legújabb, hogy elkezdett köhögni, gondolom, hogy a nyákoldótól, leszívni nem nagyon tudom az orrát, pedig kínzom szegényemet! :( láza nincs azóta sem...

hát kb. ezek vannak velünk! ja, a gyógyszereket beadni egyszerűen képtelenség! ti hogy csináltátok, akik már betegek voltak???

amúgy mennénk a gátra! nagyon is! bár a kedd nekünk sem jó sajnos, mert apa itthon lesz szabin, és együtt tervezünk valami csavargás félét!

Vera, Boni, jövő szombat, azaz 18-a 15 órakor lenne a tupper parti! mindenki jöhet, akit még érdekel! babákkal együtt is! ;)

Kitti, nekünk sincs még egy fogunk sem, viszont mászünk-ülünk-állunk-és néha már fogóckodva (nem tudom, hogy írják :oops: ) lépegetünk is oldalra, ha valami nagyon érdekes után akarunk menni :) de tényleg nem vagytok semmiről sem lemaradva. van olyan fórumos baba, aki szinte 1 hét alatt hozta be a "lemaradását", szóval olyan kis ügyesek, hogy Levi is belehúz, meglátod! aztán meg csak kapkodhatsz utána! :)

most megyek. reggeli gyógyszerosztás! :(

ja, és végre fodrászhoz is megyek ma! valószínű lesz egy kis melírozásom ;)

kellemes ünnepeket, ha már nem tudnék jönni! jók legyetek és az utazók nagyon vigyázzanak magukra!!!

sophie27

Zsófi!
Szerintem jó lesz a szombat de még itthon egyeztetek.Gyógyszert nagyon nehéz beadni próbáld meg gyümölcslével,nekünk a végső megoldás a fecskendő (inekciós patikában kapkató)volt azzal benyomtuk igy valamennyi jutott a gyerekbe is.(kanállal kiköpte az egészet)
Jó fodrászolást :lol:
Vera
l.veronika

köszi a bíztatást Csajok! :D :oops: Aranyosak vagytok!
makadu

kkor legyen jövőhét csütörtök?

én ma is csinálnék még valamit délután....
Vendég

Zsóf! Én vettem gyógyszeradagoló pipettát még régen. Mi sokat használtuk korábban.De a fecskendő is jó.

panna1

Sziasztok, beszéltem reggel a Barbival, neki a szerda is és a csüt. is jó, szóval a csütörtök szerintem tökéletes lenne!
Délutánra talán lesz mér net-e, és akkor itt is tud jelentkezni!

Szóval Felícia, Andi, Vera, és akit még érdekel, csütörtökön egy közös gátazás, vagy időjárás fügvényében egyéb, az készüljön :D

Zsófi, az még majd egy hét, annyira szeretném, hogy Beni meggyógyuljon, és akkor ti is jöhetnétek! (ha véletlenül fel akarnák szúrni a fülét, akkor ragaszkodj az érzéstelenítőhöz, egy barátnőm járt így a héten, é s ha nem kérte volna, akkor nem adnak neki, így meg befújták egy kis Lidokain sprével-én sem tudom hogyan kell írni :), és meg sem kottyant a gyerkőcnek) persze azt kívánom, hogy ne legyen rá szükség, és optimista vagyok , csütörtökön találkozunk :D Hajrá melír :)

Julcsi, ti nem tudtok jönni?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Jaj de jó nektek, hogy megint talizhattok! Képeket kérünk majd! :)

Zsófi,
Szegény Beni, akkor csúnyán elkapta ezt a fránya betegséget! Jobbulást neki! A középfül gyulladásnak voltak tünetei vagy 'véletlen' talált rá a doki?

Yuyu,
Mennyi májat adtál Eninek?

Kép
Kép
dia123

Kép Boldog Húsvétot mindenkinek!!

Kép
Kép
dia123

Hát, szerintem kb egy jégkockányit, a többi meg krumpli és répa volt...

Sziszka, hát nem hiszem, Apa hétköznap dolgozik, 5 előtt haza se ér.... Hozzátok meg tuti nem férnénk be, mert nincs még esernyőkocsink, ami van, az meg egy egész csomagtartót elfoglal sajnos :-(

Kitti, tényleg ne aggód, eddgi En is csak forgott, most 1-2 hét alatt meg elkezdett kúszni-mászni, és már alig érem utol. Ami késik az nem múlik, de tényleg ;-)

yuyu79

Csajok!
Libero-pontgyűjtéssel kapcsolatban van kérdésem:

Most regisztráltam a Libero-klubba, de csak annyit írnak, hogy a pelenkán található vonalkódot kell visszaküldeni. Mire jó akkor az a két kis nyuszis ábra, meg a "Prod.date" feliratú mező, ami körül ott az olló, hogy azt kell kivágni?
Én egész eddig csak ezeket vagdostam, vonalkódot nem, és tök mérges leszek, ha ez semmire se jó...

Jelentem Rékának kibújt felül is egy fogacskája. Már van éle, és ahogy látom sztem egy héten belül a másik három is kibújik ami nagyon piros.

Kitti! Én is azt mondom nyugi, nem vagytok még semmivel elkésve!

Sziszka! Írtad, hogy ti is kiengeditek Málnust a kertbe. Ilyenkor a füvön teper, vagy csak a teraszon? RÉka ráadásul az összes bogarat, hangyát meg akarja fogni és persze megenni, ami a teraszra téved. Én meg attól félek, hogy megcsípi valamelyik, ha rátapicskol a kezével. Mondjuk utána biztos nem fogdosná őket, de azért jobb lenne elkerülni még a hangyacsípést is, mert baromira viszket utána (ha jól emlékszem).

Sapit akkor is adtok a babákra, ha árnyékos helyen vannak, és nagyon jó meleg van? Babakocsiban?

Még: Sziszka írtad, hogy Málnus kint bodyban van csak néha. Ilyenkor be kell kenni naptejjel, hogy nehogy leégjen?
Bocs a sok hülye kérdést, de tudjétok én vagyok az akinek ez az öltöztetősdi mindig kérdéses :lol: :wink: :oops:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :P

panna1

Sziasztok!

Jövő vasárnap a föld napján (2009.04.19) babakocsis felvonulás is lesz délután 5-től. Az Erzsébet téren van az indulás, utána irány a Városliget, ott lehet piknikezni :) Nincs kedvetek jönni? Mondjuk ki bringával megyünk a Criticalmassra, ha sikerül kölcsönöznünk babautánfutót.
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20 ... tical-mass

Panna - én nem adok már egy ideje Emmára sapit, de neki elég nagy haja van. Ha nagyon tűz a nap délben, kap a fejére valamit nap ellen.

Kopaszira szívesen mennénk, én még sosem voltam. Persze ha már sikerül végre befejezni a melót.

Mindenkinek Kellemes Húsvétot!

sushy

Sziszka,
Mi is volt az a homeós cucc amit használtál Málnus orrfolyására? Virágnak már lassan 3 hete folyik, gondoltam kipróbálom. Azt hogy alkalmazod? Orrspray vagy bogyók?

Panna,
Gratula a fogacskához!! :D

Kép
Kép
dia123

Na igen... Emmához képest Réka elég kis kopaszka :lol: De már növöget a haja :)

panna1

Sziasztok!

Homeós vizes orrfolyásra : Allium Cepa 9 ch nekünk másfél nap a latt elmúlt tőle, bogyós mint a camomilla

Panna: sapit mi nem adunk a babakocsiba, csak akkor ha fúj a szél, és ha tűző napon vagyunk akkor egy vékonyat, viszont igen, bekenem Málnust! Az a biztos. Gatula a fogacskákhoz!

A teraszon nem merem hagyni, mert szerintem pillanatok alatt elérne a végére, és ott le lehet esni nálunk, így a fűbe szoktam tenni, eleinte egy plédre, de két napja már lemászik róla. Nehezen indult, mert ismeretlen érzés volt neki a fű, de kezd belelendülni. Bogarat egyenlőre nem láttam, hogy megenne vagy akár kézbe venne, inkább a fűvel és virágokkal ismerkedik. Azt hiszem mindenre válaszoltam. ;)

Julcsi, ha esetleg tudnánk nagyobb autóval jönni, akkor érdekelne?(persze előbb a sógorommal kellene beszélnem...) de oda beférnénk mindannyian, nekem az egyetlen kétségem, hogy Málnus mostanában (szerintem a meleg miatt) elég nyűgös az autóban, és lehet, hogy nem hagyná Enit sem aludni. DE a babakocsik beférnek, legfeljebb alszanak a gáton :) Mit szólnál?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szóval akkor ahogy Csandi kérte, jelentkezési lap csütörtökre:
Sziszka+Málnus

<
sziszka78
Tolna

MAkadu!

Mi 2 nappal vagyunk fiatalabbak és 6 hósan jött ki az alsó két foga és kb. 3 hete folyamatosan forog, sokat van hason és játszik, meg elkezdett hason és oldalt aludni.

Szerintem baba függő, ne aggódj miatta.

Az unokaöcsémet már sokszor hoztam példának és most újra. Egy évesen kezdett el forogni és ülni, és akkor jött ki az első 2 foga, majd már bőven másfél éves volt amikor először felállt. Viszont nagyon szépen beszél. Ismeri a színeket és 10 ig ismeri a számokat. Viszont nagyon mimóza és félős. Bár erre az a gyanúm, hogy lányosan nevelik, értsd úgy, hogy autó helyett babát kapott és most is egy lányos kabát van rajta.
De bízom, hogy nem lesz nemi identitás zavara.

Tegnap méreckedtünk kereken 8 kiló és 70,5 cm.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét ebben a gyönyörű időben és nagyon vidámságos, sok locsolós (aki szeretné) húsvétot kívánok!

Fura, mert egy éve is kívántunk ilyeneket egymásnak.

Akarok tranzitolni!!! CSak hát időben....
Vendég

Csütörtökre mi is jelentkezünk.

Miksa+ Vera
l.veronika

Mindenkinek nagyon boldog nyulat kívánunk!
Kislányoknak és anyukáknak sok locsolót, kisfiúknak meg apukáknak sok piros tojást!
:lol: :lol: :lol:
Üdv.: Pistike, Katica és Pistike apuka

k.a.t.i.c.a

Hali!

Sziszka, előbb próbáljátok meg a cserét, de a ragasztás is ok. A mi felnőtt székünk is ragasztott egy helyen, maxi cosi xp, de a fickó mondta, hogy nekik is kb. 3 hónap után ment szét, semmi vész és extra stabil.....

Mi csütörtökön sokan kinn leszünk a gáton, délelőtt, olyan 10-11től, jó lenne tényleg összefutni. Bucsek jön, az tuti, meg egy másik topikból sokan és sógornőmék is....
Mikor lenne a topiktali?
Zsófi, mivel sógornőmnek is unokaöcsinek is be van ígérve a jövő hét, mert nagyon élvezték tegnap, ezért most sajna nem tudlak vinni, de nagyon jó lenne, ha meggyógyulnátok és jönnétek. Meg tudod oldani?

Jaj, de jó lenne, ha ennyien kinn lennénk, tényleg extra szép!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, Zsófi, engem nagyon érdekelne a tali 18-án, de sajna már van progi, pont akkorra. Majd legfeljebb megnézem a neten az árubőséget és ha van olyan cucc, ami tetsz, majd boltolunk. Megoldható?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

[quote="sziszka78"]S írta:sziszka78zóval akkor ahogy Csandi kérte, jelentkezési lap csütörtökre:

Sziszka+Málnus
Verocs-Miksa
Csandi-Csengi

csak azért gondoltam ,mert ha 8-10 anyuka babakocsival összegyűlik akkor már foglalni kellene asztalt ...miegymás...
Vendég

sushy!azt hiszem téged láttunk a ligetben úgy 6 körül brinyóval elsuhanni!?barbistul sokgyerekestül lassú a reakcióidőm:(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?