A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Katuska: nagyon jó lett! Amúgy üresen is lehet kapni ilyen képkeretet, de úgy nem 990Ft, hanem több. Nekem is van ilyen keretem. Nekünk tök sok egyforma cuccunk van :lol: . Szőnyeg, bárszék, lámpa stb.

Berakod ide Mátéról a képet? Petráét már láttam a wiwen.

krisz78

Peni,
jó pár éve voltam Innsbruckban, valami szakmai gyakorlaton, akkor mutogattak nekünk óvodákat is, az egyikben curling oktatásra vitték a gyerekeket...na ez jutott eszembe, amikor a sznob sportról írtam...jó, tudom, ott azért dominálnak a téli, "jeges-havas" sportok, de mégis... :roll:

benci

KÉpzeljétek már meg is érkeztek a gyerekeknek az útlevelek! egy hét sem volt az egész....pedig nem kértük gyorsítva:) ezt már szeretem.

Az előbb elmentem Mátéval a gyógyszertárba meg a postára, erre útközben kifogyott a gázolaj. (azt hiszem...) basszus buszozhattunk a 60 fokban

Krisz!
Kép
katuska79

Vissza tudtam ulni a gephez mert jol haladtam a dolgaimmal ugyhogy udv.A helyesiras temahoz annyit,hogy velem legyetek nagyon elnezok en a ,,kisebbseghez'' tartozom :D :oops:

Tetyk& a fiúk
tetyk

Tetyk,
románul tanultál a suliban, vagy miért?
Úgy tudom, arrafele vannak magyar nyelvű iskolák, nem?

benci

Katuska!
Mint két tojás a két gyerek :) egy fiú, meg egy lány tojás :lol: Jól látom, hogy Máté barna, Petra meg kék szemű?Nálunk is van esély erre a felállásra, de Boró inkább zöld szemű lesz, most úgy tűnik...

benci

Sziasztok.

Katuska,én is kipróbáltam photofuniát,tök szupi :lol: Kép

Mágneséknak jó babatalit,de jó nekik!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Nálunk tegnap elött volt az ovis szülői,tegnap pedig a nyílt nap.
Martinnak tetszett a dolog,na persze mindíg rajtam volt a szeme :wink:

Kép
Kép
Kép
regina74

Kép

Mindjárt ovis nagfiam.

Kép
Alvás után.....

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

A minőségért bocsi,telcsivel csináltam :wink:

Kép
Kép
Kép
regina74

Vicky,Rita,Kriszta,GYÖNYÖRŰEK a gyerkőcök!!!!!!

Katuska,sajnálom a buszozást,biztos jól megfőttetek......
Tényleg nagyon hasonlítanak a gyerkőceid egymásra,SZÉPEK
:wink:
Írtad,hogy Petra mennyire szereti Mátét,nálunk is remeg Kitti a tesókért

Kép
Kép
Kép
regina74

Móni! többek közt az én telóm is használhatatlan képeket csinál....mondjuk nem is mai csirke....

Igen tényleg egyforma a két gombóc. És igen, az egyik barna,a másik kék szemű.
katuska79

Na most olvastam még visszább,Krisz,Ádám szuper jó kis pasi,őt ki is foglalta le magának? :wink:

Manócskák,Joel is drága kis pasi,tessék sürűbben mutogatni ám!!!!
Mikor mész ultrahangra?
Hogy bírod a terhességet,így kis gyerekkel(meg a nagyokkal)?

Kép
Kép
Kép
regina74

Halihó!

Képek szuperek! Gyönyörűek a bébik!

Enikő! Király a lakás!

Majd meséljetek a taliról!

Itt pedig lehet kommentelni Anyukák:
http://autozz.blog.hu/2009/06/18/babako ... _ferunk_el

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Enikő: szuper a kégli!!! Nekem nagyon tetszenek a szinek!

Regina: irtó cuki Kitti! Hehe, szökés a rácson keresztül... :lol:

:lol: A könyves képek is szuperek :lol:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Katuska: milyen komoly Máté a képen! Nagyon édi!

Regina: Kitti :lol: :lol: Ádámot Magdi Nórája foglalta le. :lol: :lol: De háremet is tarthatunk!!!

krisz78

regina
Kb 3 hét múlva megyek a következő uh-ra, de még idő pontot kell majd kérnem oda, majd még a dokihoz kell majd elmennem, mert már ideje, csak mivel most lett kész az autó, így egy kicsit nehezen mozgolódtunk.
Elég jól bírom még, a nagyobb fiuk nagyon sokat segítenek nekem és ennek nagyon örülök, és az újabb kis tesót is nagyon várják.

katuska
Azért van amikor hiába nem mai csirke a telefonunk akkor is van amelyik egész jó képeket csinál. Ne kezeld le a képességét a telefonodnak, vannak rosszabbak is. :wink: :D :D

Kép Joel 2 percesen.

Kép 5 naposan.

manocskak

Manocskák,drága Joel baba nagyon :lol:

Ez a topik lehetne a legszebb babák topikja is,minden baba gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű!!!!

Krisz,Ádám szerintem beleegyezne a hárembe,de akkor Nóra baba döntsön.
Gondolom ő nem díjjazná a háremet :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Hanna, jó kis témát pendítettél meg. A kommentektől is kinyílik az ember zsebében a bicska, pedig csak párat olvastam el.

Kép
Kép
cs_erika

Hanna: beleolvastam. Totálisan igazad van. Itt a külső kerületekben nem ennyire gáz, de ott nálatok...! De hogy mennyi köcsög ember van! Némelyik dirket csak provokál szerintem. :evil:

krisz78

Benci:nem azert nem tudok helyesen irni mert roman iskolaba jartam termeszetesen vannak magyar iskolak es lehet tanulni magyarul csak nekem nem erossegem a nyelvtan ,kifejezeten untatot es nem talaltam a logikat benne ,inkabb real beallitotsagu vagyok.:oops:
Hanna a tema nagyon jo viszket a tenyerem a velemenyeket olvasva.

Tetyk& a fiúk
tetyk

Tetyk!
ok, remélem nem bántottalak meg, nem volt szándékomban, csak egyből az ugrott be, hogy talán nem volt lehetőséged a magyar helyesírást tanulni...meg, mert úgy fogalmaztál, hogy a kisebbséghez tartozol, ez pedig nem vonja maga után automatikusan a rossz helyesírást :wink: , nem szerettem volna, ha itt bárkinek ez jön le belőle :wink:, így is elég sok negatív sztereotípia él az emberekben az erdélyi magyarokkal kapcsolatban :(

benci

Hová tegyem fel a képeket a taliról?Ide is teszek néhányat mindjárt!
Pont ilyen édes babákra számítottam,örülök,hogy találkoztunk! :D

Eszter

Kép
eszterem

Hanna! Nem is tudom, hogy bírod te ezeket elolvasni! Jók a témák, de én így is annyi mindenen bosszanakodom, hogy tutira nem tudnám a sok hűlye véleményét olvasgatni és még visszafogottan válaszolni is. Szóval azt hiszem én az életemből kihagyom a mindenki számára olvasható blogot (igaz most még zártat sem tudnék vezetni) és majd talán 20 év múlva, ha nyugis életem lesz feldobom egy ilyen bloggal.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csajok!
Köszi! Tessék kommentelni!

Kép
hanna30

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A többit majd abba a picasa-ba!

Eszter

Kép
eszterem

Leventéknek Boldog Névnapot!!!!

A tali képek szuperek! :)
Édesek a babák!

Na, mentem vasalni. :twisted:

Kép
hanna30

Hanna:
elolvastam. mérges vagyok, kommenteltem! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na majd én is jövök képekkel ,csak pulyáim alszanak, nekem meg zsong a fejem....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna:
Boldog hófordulót Olivérnek!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mi is hazaértünk már, kb. 4-kor léptünk be a lakásajtón, azt hittem lerohad rólam a ruha. A buszon légkondi, onnan leszállni a dög melegbe maga volt a gyönyör, majd kicsi fiamat hordozostól felcigölni a 4-re... Ha ma nem fogytam semmit akkor soha :lol:

Mágnes: még egyszer köszi a vendéglátást ;) Annád egy tünemény, olyan kis halkan beszél, annyira aranyos :D Saci nagyon kemény, ahogy négykézlábazik, ő bejárta az egész szobát :shock: Eszter se piskóta, olyan erős ő is, hogy én csak :shock: Levente csúcs, ahogy hátrafelé halad, és azok a szemek :D Bence nagyon jó házigazda volt, az összes játékát megosztotta a babákkal, és szerintem ő is tök nyugis baba. Bálint annyira pasi, de olyan érzékeny ő is, az nagyon tetszett, amikor (azt hiszem) Levi kezét kóstolta meg :lol: Zille bűbájos kishölgy, Milánnal néha már megtalálták egymást :D Persze Sacival is, s ő meg is rígatta kisfiamat rögtön érkezéskor, annyira megörült neki :lol:
Csöre: első és másodszülötted nagyon jófej, tök jó, hogy nem "kukák" :D ;)

Erika: nekünk szerda és péntek kivétel jó a tali, mert akkor apa el tud fuvarozni minket ;) BKV-val nem tom, hogy jutnák hozzátok :oops:

Csajok! Apa rábólintott, hogy bedobjam őt is a közösbe, mint asztalos :lol: Végzettsége az, dolgozni is szokott az apukájával, tudnak számlát is adni, és ártajánlatot is. Konyhabútor, szobabútor, ágykeret, teraszra korlát, kerítés stb... Van főállása, ezért nem asztaloskodik éjjel-nappal, ezzel számolni kell :roll:

Tök jók a fotók! Ezek a könyvesek is :D

Hanna: szépen beletenyereltél, jó kis téma... Én ma szembesültem azzal, hogy miylen jól lehet aluljáróba lejutni babakocsival... :?

biga.csiga

jutnák=jutnánk...

biga.csiga

Mági: köszi a vendéglátást!
Csajok, örülök, hogy találkoztunk :) remélem, Saci egyik babának sem okozott maradandó traumát a támadásaival :oops: Édesek voltak a babók :) a nagybaba Anna is :D
Képzeljétek, bementem a mr xxl-be, és kirötyögtek, hogy Apus márpedig igenis konfekcióméret :? na, ezt magyarázzák el a konfekció ruha gyártóknak... szóval a 46-os ing és 56-os gatya még nem extra méret :shock:
Hanna: nem volt Rudi :(
Mindjárt olvasok, kommentelek.

Csöre
csöre74

Na összepakoltam itthon egy kicsit.Eszter is elaludt uzsi után.Mikor lejöttünk mágiéktól,akkor kint aludt,míg vártuk apát.. :roll: fene a pofáját-egycsomótkellettrájavárni :x meg hazafelé,míg meg nem érkeztünk...A picasásra hogy rakjam fel a képeket?Nem tom... :roll:
Mági:Én is köszi a vendéglátást,a lányod és a fiad édesek!Benibaba,ahogy nézett a hódító szemeivel...még pislogni sem pislogott... :D
Saci nagyon ügyes bébi!Olyan gyorsan halad,hogy csak néztünk! Mindenkivel tárgyalt valamiről.Esztivel párszor megstukkolták egymást,de elvoltak. :D Ja,Levente,meg hátrafelé...Édibédi kisbabók! :D :o
Zille a kis törékeny hercegnő... :D Nagyon cuki!Milán meg olyan kis pasis! :D Mikor elvonultak" Leventével dumálni...(a képen) :lol: autókról és motorokról(biztos) :lol: :lol: Ja és Bálint-baba tök jól elvolt a játékkal...
:D Remélem nem hagytam ki senkit!
Megyek...Ki kell takarítani(porszívózni) a medencét,meg vegyszerezni...

Eszter

Kép
eszterem

De jók a képek! Jó sokan voltatok!

Mi itthon hűsölünk. Nem is mentünk ki sétálni ebben a hőségben.

Olivér: Boldog 5 hós szülinapot!

krisz78

Eszter: én is néztem, amikor eljöttünk, hogy Eszter bealudt, bizta a levegő hiányzott neki :D Apával neked kell elszámolni, de biztos a forgalom miatt késett ;)

Csöre: he-he, ez jó... Figyu a C&A-ban vannak konfekció, meg XXL-es pasi ruhák is! Ott nem találtatok inget? Az XXL-eseknél egy csomó ing szokott lenni, úgy rémlik :roll: Ott nagyon sok az ilyen "csini" ruci a pasiknak ;)

Edit: Milán most aludt be az Adamóban ;) Néztem viszont, mi az e-babánál vettük, de most már ott is 14.900,- :( Azt hiszem a gyártótól is ennyiért lehet megvenni... Nekünk kék méhecskés van, Apának ez tetszett a legjobban :D

biga.csiga

Köszi Csajok Olivér nevében.

Mági! Annyira éreztem, hogy te vagy. Sajna, te is ki lettél jól oktatva. :cry:

Kép
hanna30

Olivérnek boldog 5. hót :D
Közben olvasok is, meg jönnek a halakért :) végre :D :D

Csöre
csöre74

Olivérnek boldog 5. hófordulót ;)

Levinek meg bolodg névnapot (ha ma tartja, ha nem :D)

biga.csiga

Csöre: Én lemaradtam, túladtok a halakon? :shock:

biga.csiga

Biga.Csiga! Halkereskedése lesz lassan Csörének. :lol: :lol: :lol:

Holnap utazunk lagziiiiiiiiiba.

Kép
hanna30

Sziasztok

HU de sokat irtok, meg jo hogy ma unalom van az uzletbe igy reagalhatok meg olvashatok

Xania: hat az en fiam detto, hasra nem fordul ugyanis utal hason lenni, oldalra annal inkabb meg korbe korbe, tolja magat stb. na meg a duma, neha 10 percig tobb embert is elszorakoztat a hahotazasaival meg a dumajaival.

Romania: En is voltam de csak Erdelybe, szep nagyon, az emberek kedvesek, nekem is voltak vegyes erzelmeim bizonyos dolgokkal, de ugy altalaba nagyon pozitiv volt a kirandulas, jol ereztem magam. Korondon ugyanugy jartunk mint Katuska.

Habtapi: nincs meg nem is lesz, mar nem tudom hova pakolni a dolgokat a lakasunkba (vagyis a mini hazunkba:)

jarassegito jo lenne, csak hol fogja a csopp tologatni:) mert mar lepni sem lehet otthon:) lehet hogy az otthoni butorok lesznek a jarassegitoi, hat nem is tudom.

Kuka: nekunk van sangenices pelus szemetes, nekem tetszik nagyon, epp most fogyott ki viszont :(

Asztalos: hat nekunk is van egy asztalos uzemunk, na azt hiszem mi mar tenyleg messze lakunk, ahhoz hogy valaki ajtot rendeljen innet:):):)

Helyesiras, hu mar azt sem tudom, hogy mi az! Naponta 4 nyelvet hasznalok, tenyleg legyetek nagyon elnezoek velem is, arrol nem is beszelve, hogy en is a kisebbseghez tartozom :) magyar iskolaba jartam en is (Szlovakiaba), Fosulira meg Szolnokra.

HU Regina de aranyossak a gyerekeid, tenyleg Kitti nem sir mikor igy beszorul?

Nagyon sok gyonyoru babat lattam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oda vagyok

Rita

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek, édesek a babók!

Hanna: én vidéki vagyok, de ez nálunk is probléma. Mi a fő út mellett lakunk elég nagy a forgalom, kamionok jönnek-mennek mert közel a határátkelő, és persze egy sem 50-nel megy... még a járdán is frászom van, de még ha le kell mennem az útra! Persze a c...ány a mercijével úgy áll meg a kb. 3 méter széles járdán, hogy véletlen se férjen el mellette semmi és senki. Én is megfogadtam már, hogy eltolom mellette a babakocsit, lesz ami lesz... de eddig nem mertem, pedig lehet hogy ez lenne a hatásos...

Csajok! Az mitől lehet, hogy Benedeknek a feje mindig meleg? Rátapasztottam a lázmérőt, az ugye 37,5-öt mutat, mert úgy van beskálázva, de a fenekében semmi. Ez normális? vagy én aggódom túl megint? mert egyébként semmi baja.

Szilvi
Kép
xania9

Xania! Sajnálom, hogy ott is ez van. :(

Melegük van a babáknak is. Ne aggódj, semmi baja sincs.
Én is melegebbnek éreztem Olivért, de semmi. :wink:

Kép
hanna30

Halak el :D
Biga.csiga: a szaporulatot ajándékoztuk el :D
Csajok, mikor hazaértem, leesett rólam a nadrágom (szó szerint) :shock: Mági, ez a pizza csodát tud... bezabáltam, és mégis fogytam :lol: :lol: :lol:
C&A: létezik olyan méret, csak a boltban nem :?

Szilvi: szerintem Benedeknek semmi baja... szerintem

Helyesírás: ezek a hülye helyesírás javító programok tehetnek mindenről (nekem nézzétek el, nincs bekapcsolva).

Hanna: hajrá lagzi :D

Vacsi... még jövök... csajok, 5 percre nem tudom letenni a farom :shock: :?

Csöre
csöre74

Nekem ma Olivér tündér volt.
Délelőtt bent voltunk a cégnél. :)
Ő lett a recepciós. Kezelte a számítógépet, telefont.
Vigyorgott mindenkire, kézről kézre járt.
Nőtt is a cicim. :)
Most meg fürcsi, cici és alszik.
Remélem, nem ébred fel 10 perc múlva, hogy Anyaaaaaaaaaaaaa játszani akarok.

Kép
hanna30

Áááááááááááá elég volt 2 perc.
Megőrülök.
Nektek sem alszanak normálisan a gyerekek?

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?