Sziasztok,
Meri, üdv köztünk! Most kéne megjönnie??? Azt tudod, hogy a görbéd alapján neked is akármi is lehet, ugye???
Ma mennyit mértél reggel??
Titi, az én orvosom is azt mondta, amit neked a chat-es. Valamivel megnöveli a vetélés kockázatát, az, hogy hamarabb lettem terhes.

De én azt gondolom, hogy 1 hónap mulva is bőven megvan az esély rá!
Na, jó! Be is vagyok szarva. Ahogy kicsit valami jelzést érzek a hasamtól, mindig azt hiszem, hogy valami baj van! Rettegek elmenni wc-re, nehogy azt lássam, hogy vérzek... Tisztára meg vagyok hülyülve!
Apának tegnap este elsírtam magam, hogy "annyira félek, hogy nem tudok a babura eléggé vigyázni!" Azt mondta, hogy az az egyetlen fontos, hogy tegyek meg mindent érte, hogy a lelkiismeretem tiszta legyen, ezen felül úgyse mi döntünk...
Kicsit rossz, hogy nem érzik át, amit mi, de mellette meg olyan jó, hogy tisztábban látják a dolgokat és így tényleg a támaszunk lehetnek!
Virág,
örülök, hogy vagy végre!!!

Persze gondolom azért jól telt ez a kis idő! Aztán mostmár tessék elkapni apát rendesen, nem mindenféle vendégre hivatkozni!!! Sex nélkül nehéz lesz babát csinálni!
Eszti,
Mikor csinálsz tesztet??? Nekem is gyanus, hogy még mindig fenn van a hőd!!!
Éva,
ne idegeskedj a mammográfia miatt!!! Rendben lesz minden, meglásd, csak túl alapos a dokid!

...persze ez nem baj, sőt!
Képzeld, nekem is talált valamit a doki a méhszájon. Azt kérdezte, hogy nem szokott-e esetleg vérezni házasélet után?! Azt mondta, hogy lehet, hogy valami régebbi gyulladástól, vagy esetleg egy krónikus gyulladástól van ott az amit lát... Egyenlőre adott valami hüvelytablettát, ami "nem specifikus" (fogalmam nincs ez mit jelent), csak a hüvely tejsavját normalizálja... Megvárjuk a rákszűrés eredményét, és 2 hét múlva annak függvényében ad valamit.
Tudsz erről valamit esetleg??
na, megyek pihizek...

A dolgozóknak jó munkát, aztán senki ne erőltesse ám meg magát!!!
Puszi,
Ági