A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Szia Titi!

Remélem ilyen könnyen megoldódik majd a problémám, ár a mellemben lévő csomó miatt aggódom!Bár bevallom, hogy azóta kékre-zöldre nyomkodtam és még mindíg semmit nem találtam. Szeretném hinni, hogy csak az orvosom túlzott aggódása. Ő hajlamos ilyesmire.
Az Újpesti Szülőotthonban fgok szülni! dr Halász Domonkoshoz járok! Fantasztikus kis emberke! Nagyon fiatal, még nem szakorvos. Talán ennek köszönhető, hogy mindent ezerszer megnéz. A szülésem alatt egyetlen percre nem hagyott magamra, pedig ott volt a férjem is meg a szülésznő is. Nem a legszebb hely, nagyon kicsi osztály, de családias és senkire nem tudnék rosszat mondani! Meg persze nagyon közel van hozzánk, ami nálam nem elhanyagolható, mert Balázzsal már az osztályról a szülőszobáig alig értem le!
Az anyagiak miatt mindenki aggódik, de leginkább csak a terhesség előtt. A babát nem egy-két évre tervezed, hanem egy életre. A megfelelő pillanat, amikor minden optimális sajnos többnyire soha sem jön el. Biztosan lesz egy-két nehéz évetek, de hidd el utána minden helyrerázódik és nagyon megéri!
Mi még szolgálati lakásban lakunk, ami gyönyörű, hatalmas és kényelmes, de 4 éven belül saját lakást kellene vennünk. 40 éves kor felett már kedvezőtlenebbek a hitelek Ezért szeretnénk annyira most ezt a babát, hogy minél előbb vissza tudjak menni dolgozni, mert később már nem tehtem meg, hogy megint itthon maradok.
Egy két évesnél a bölcsőde már nem olyan tragikus! Bár amikor megszületik célszerű bejelentkezni, mert minimum 1 év a várakozási idő!
Szóval igaza van a párodnak!Kell az a baba és most kell!!

A szabad orvosválasztásról annyit, hogy így is kénytelen leszel orvost választni és fizetni, mert célszerű, ha egy terhességet egy orvos kísér végig! Nekem elképzelhetetlen, hogy utána ne ennél az orvosnál akarjak szülni, hanem egy idegennél!
Ezt sajnos az orvosok csinálták rosszul! Elkérni a plussz órákért a fiztést, amikor tulajdonéppen ez "maszek munkának" fogható fel, hiszen a mamák kifizetik, hogy szabadidejében jön be!! Szóval ez érdekes!

Jövök még, csak felébredt a kisfiam!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Éva !

Én nagyon egyértelműnek tartom,hogy a csomót a tej okozta(ha van egyáltalán),de inkább alapos legyen a dokid,mint legyintgetős.Megnézik és tutira semmit nem találnak.Mikor mész mammográfiára?

Titi!

Én is hallottam erről,de bízom benne,hogy nem lesz belőle semmi.Hiszen az orvosok nagy része semmi pénzért sem mondana le a jóltejelő mamikról.Szerintem ez olyan intézkedés,amit fiktíven meghoznak,aztán megy tovább minden,mint eddíg.

Erzsike!

Merre vagy ,tessék már jelentkezni,mert aggódunk! :wink:

Ági!

Szombaton nagyon várjuk a híreket doki után. :D

Nekem nagyon görcsölget a hasam,mintha meg akarna jönni.Mást már nem is érzek,csak kerek a pocim és görcsöl.Lehet,hogy megjön? :cry: A múlt hó is 24 napos volt. :roll: A hőm szerintem elfogadható,este feldobom.Tesztet nem vennék,mert csak idegesítem magam.Ági is babás és korábbi tesztje - volt.Ha van baba,majd tesztelek a mensi napján.Ha nincs,úgyis megjön.De nagyon nehéz leküzdeni,hogy ne vegyek. :oops:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Eszter !
Köszi a bíztatást! Ez olyan vacak, már a végrendeletemet írom! :cry: Persze én is tudom, hogy ez hülyeség! :oops:
Egy hónapot kell várni nálunk a mamographiára, úgyhogy a férjem most intézi, hogy a Honvédban talán kapok pár napon belülre időpontot!
Ha most csinálnál tesztet tuti, hogy negatív lenne! Várd ki a hétfőt!
Egyébként a kiszabadult petesejt után marad egy folyadékkal telt cysta (sárgatesthormon), hát az tud görcsöket okozni, mert egy darabig növekszik, utána, amikor nincs rá szükség felszívódik!
Nagyon szorítunk Neked, de semmi okod elkeseredni, ha mégis megjön! :wink:

Ági!
Pihenj sokat és várjuk, hogy mesélj! :P

Erzsike!
Ugye minden rendben van?!
Tessék jönni mesélni! :x

Virág!
Már szabad a pálya?? :wink:

Éva

Kép
balimama

Éva! Ilyen butaságokat ne halljunk többé! Én is tele voltam csomóval szülés után 3 héttel. 2 hétig szedtem ezt a gyógyszert, aztán mégis megindult a tejem, és mikor visszamentem a dokihoz, megnyomkodta, hát akkor éreztem, hogy te jó ég, mennyi csomó van a mellemben. Én ugyanis nem igazán szoktam nézegetni magamnak, nem tudom, melyik csomó mitől van, és biztos megijednék. Az én mellem csomóval teli, legalábbis folyton azt érzem. Szóval, szerintem is tutira a tejtől van az a csomó. De ha megnyugtat, menj el arra a vizsgálatra. Kár, hogy ilyen sokat kell rá várni! :(

Eszter, látod, miket ír Éva? Tyűha, én nem is tudtam, hogy ez is okozhatja a görcsöket. Jaj, de izgulok!!! Mindjárt megtudjuk az eredményed! Nagyon-nagyon drukkolok Neked Eszter!!!
A dokikkal kapcsolatban pedig én remélem, hogy igazad van, nem szeretnék már máshol mással megismerkedni, ez így nekem egy életre elég volt.
titi_27

Lányok!

Görcsölök nagyon,és már azelső csepp vér is megvan.Ebből mensi lesz.De hogy lehet ilyen hamar? :evil: :cry: :cry:

Kép

Kép
anubias

Miiiiiiiiiiiiiiii??? Eszter!!!!!!!!!!!! Ne mááááááááááááááááár!!! Tényleg vérzel???!!! Kicsit korán van még ehhez. De csak mini vér volt, ugye? Nem jött még meg!!!
titi_27

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem eddig, csak két napja belémbújt vmi, szerintem öszeszedhettem valami vírust, bár lázas nem vagyok, de azóta nem igen bírok kajára se gondolni, nyűgös vagyok, meg minden bajom van.
Apa szerencsére jobban lett, úgyhogy csak egy nap maradt ki, én meg rávettem magam a gyomorfájás ellenére is, merthogy nagyon akarom azt a bébit...
Felteszem a görbémet, semmiféle peteérést nem mutat, fogalmam sincs miért. Kép
verzsike

Mindenkiről teljesen képbe helyeztem magam, visszaolvastam az előző két napot, amiket kihagytam, mostmár jövök mindig.

Pusz
verzsike

Eszter!
Tényleg meg fog jönn?! :shock:
Azért ugye nem keseredsz el! :wink:
Ez még mindíg jobb, mint amikor napokig vársz és reménykedsz, majd kiderül, hogy átverés az egész! :roll:
Egyébként még semmi sem biztos!!
Simán bele tud zavarni a ciklusba a nagy várakozás!

Erzsike!
De jó, hogy ismét itt vagy!
A legrosszabbkor jött nektek ez a vírus! :(
Ne vedd szentírásnak a görbét! Lehet, hogy megviccelt a hőmérő, de az is lehet, hogy a vírussal függ össze, hogy nem látsz peteérést!
Jobbulást kívánok! :P

Éva

Kép
balimama

Verzsike, de jó, hogy itt vagy. Jobbulást!!!

A pé miatt ne idegeskedj, lehet, hogy még csak most lesz. A megfázás is befolyásolhatja, talán el kezd emelkedni a hőd nemsokára.

Csak egy kis emlékeztető számomra is, EZZEL A GÖRBÉVEL LETTEM BABÁS. Én most ezt tartom számomra szentírásnak.

Kép

Nekem azelőtt mindig 28 napos ciklusaim voltak, mégis csak a 18. napon volt pé-em, a fene tudja, miért. Szóval, még semmi nincs veszve!!!
titi_27

Sziasztok!

Köszi a biztatást,rám is fér nagyon.Azt még valahogy túlélném,hogy nem jön össze első hónapban a babó,de azt már nehezen,hogy valami gond van velem.Mert ugye hosszú évekig szedtem a bogyót,és júniusban abbahagytam.Aztán a ciklusaim:28,25,27,28,25,23.Na ilyen hosszúak voltak.Szerintetek ez rendben van?Mi lehet a gond?Amúgy szépen enyhén barnázgatok és közben nagyon görcsölök,a hőm meg jelenleg 37 fokos.CSináltam egy tesztet is,ami persze -.Mindemellett soha nem éreztem ennyire terhesnek magam,mint az elmúlt pár napban. :cry: Apa is nagyon szomi. :cry: Nem is gondoltam,hogy ő is ennyire bánatos lesz. :roll: Tuti megjön.A gyerek beteg lett.Tényleg rám jár a rúd eléggé.

Erzsike!
Ne aggódj,még simán jöhet az a pé,sőt,fog is jönnni.Nekem is a 18.napra tette a feri.Ági előző babás görbéjén is 18.nap volt pé,szóval belefér.Gyógyulj meg .Örülök,hogy végre írtál.

Virág!

Hahó!Hiéányzol. :oops:

Éva!

Remélem lesz hamar időpontod a mammográfiára,és megnyugodhatsz. :wink:

Titi!

Akkor együtt mensruálunk. :lol: Mondjuk az együtt babásodunk jobban hangzik,de legalább együtt.Ez a kulcsszó.A plusszban vásárolva arra gondoltam,mikor majdnem sírtam,hogy milyen egy nyomorult vagyok,hogy milyen jó,hogy ti itt vagytok és amit nem beszélhetek meg nagyon senkivel,azt köntörfalazás nélkül leírhatom nektek,és nagyon jó,hogy itt vagytok.

Köszönöm ,hogy vagytok nekem lányok. :oops:

A szépreményű görbém csúfos vége. :arrow: Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, nagyon rövid leszek, mert nemrég értem haza és fájdogál a hasim :( Muszáj pihennem! Biztos nekem is ez a sárgatesthormon... REMÉLEM!!! :(

Évi,
engem Újpesten 16 évesen meg akartak műteni, mert találtak egy csomót a mellemben! Persze anyukám nem ment bele, vitt orvosról orvosra, és végül semmi bajom vele... Pedig akkor még tejcsi sehol nem volt! :) Tudod: POZITÍV HOZZÁÁLLÁS! :roll: :D
Örülök, hogy a babához viszont igy sokkal közelebb kerülhetsz! Ez jó hír!
Képzeld, én is most választottam magamnak egy olyan dokit, aki még csak szakorvos jelölt. Az előző babámnál ő volt az egyetlen, aki megkérdezte, hogy hogy viseltem lelkileg... A többi leszart, annyira, hogy a "fogadott" el se jött a műtétre, pedig az már a 3. megbeszélt időpont volt... Remélem jól döntöttem. Ő a Péterffyben van, fogalmam nincs maga a kórház milyen???
Amugy én Újpesten lakok, de a Szülőotthonról rossz tapasztalataim vannak 18 éves koromból. Kétoldali petefészek cisztával voltam benn pár hétig, de ott is az éppen aktuális fogadott orvos leszart...
Persze, ez mindenkinél más. Más és más az igényünk is a dokikkal kapcsolatban! Mindenesetre örülök, hogy neked is ilyen fiatal dokid van, megnyugtat, mert féltem, hogy esetleg ez baj lehet...

Eszter,
most tényleg megjött???
Koda is azt hitte amikor terhes lett...!!! Kérdezd csak meg! :D
Amugy ne izgasd magad! Én is Vivi születése óta szedtem a gyógyszert. Egyik hónapban rendes ciklusom van, a másikban pedig 36-42 napos is... Minden rendben lesz! :)

Titi,
reméljük, hogy nem lesz az amit akarnak ezzel a körzetis kórházakkal. Abba belehülyülök, mert végre úgy néz ki rátaláltam az "igazira"! Mármint dokira :oops: :D

Virág,
mi újság?

Erszike,
ne adj a görbére most, mert tudtommal hónajban csináltad... Csináld azért, de ne vedd 100%-nak!

Nem megyek dolgozni többet!!!!!!!!!!! Kiiratom magamat hétfőtől!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

puszi,
holnap jövök orvos után! ...még jó, hogy rövid voltam :roll:
Ági
csné

Lányok,

Nemsoká indulok a dokihoz!!!
Drukkoljatok, mert nagyon be vagyok sz*rva! :roll: :D

pusz,
majd jelentkezem!
csné

Ági!

MÁR REGGEL 5 ÓRA ÓTA RÁD GONDOLOK!
NAGYON SZORÍTOK!!

Éva

Kép
balimama

Ági!

Nagyon sokat gondolok rád! Teljesen tudom, mit érzel!
Írj azonnal, ahogy hazaértél. Remélem lát valamit a dokid. Persze csupa jót!!!!!!!!!!!!
Nekem ilyenkor már szívhang is volt. Igaz azt elnézték, hogy méhen kívül van........
Most pakolgattam a terhes rucidat, így minden okésnak kell lennie!

Balimam:)
Üdv itt, mi még nem találkoztunk. Én a társtopikból kontárkodok ide néha:)

A Többiekkel a másikban folytatjuk:)

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Magass hővel ébredtem,de továbbra is görcsölök és barnázgatok.Ez tutira mensi.Próbálom elviselni az érzést. :roll: Nem az a baj,hogy elsőre nem jött össze,hanem ,hogy rövidek a ciklusaim.Mit tudtok erről?Kell ezzel dokihoz menni?Még egy gondom van.Talán bután hangzik,de nem tudom,hogy kell számolni a ciklust.A mensi első napjától a következő kezdete előtti napig,vagy az a nap is beleszámít,amikor megvan.És ha barnázgatok,akkor az már a következő ciklus első napja? :oops: Bocsi,de hosszú évekig szedtem a bogyót és sosem számoltam semmit.

Ági!

Nagyon szorítok neked a doki miatt.Remélem most már hamarosan jössz és mesélsz.Ja és csupa jó hírt,mert ránkfér. :wink:

Koda!

De jó,hogy benézel ide is.Ugye te jól vagy.Vérezgetésed abbamaradt?

Mindenkinek millió puszi és írjatok sokat. :D

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ági!

Beszéltél valami netdokival,ugye,őt hol lehet megtalálni? Esetleg rákérdeznék erre a rövid ciklus dologra.Megírod,köszi! :wink:

Kép

Kép
anubias

Szia Eszter!

A mensi első napja a ciklus első napja. A következő kezdete előtti napig tart.
Azért tűnnek a rövidnek a ciklusaid, mert előtte több napig barnázol!
Ezel mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni, mert azt jelenti, hogy a gyógyszer után nem indult be a peteérésed. Ezen nagyon könnyen lehet segteni! Nem érdemes hónapokig várni és azon gondolkodni miért nem leszel babás!
Még jövök!

Éva

Kép
balimama

Balimama!

Köszi a választ,akkor megkérdezem a dokit a jövő héten.Egyébként semmi sem így szokott néálam lenni,csak most és a múl hónapban.Peteérésem biztos van,mert 2egymást követő hónapban is látta a doki az ultrahangon.És úgy szokott megjönni,hogy rögtön normál menstruációm van,majd a végén utolsó nap van ilyen barnás vackom.Most és múlt hónapban van csak így.Akkor esetleg nem lenne pé-m? De a ferti jelölt be. :roll: És a pöttyöző barna vacak az a mensi első napja jelen esetben?Tehát most már tegnap óta tart az új ciklusom,vagy majd csak akkor kezdődik,ha rendesen megjön? :oops: Ne haragudj,hogy ennyi hülyeséget kérdezek. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

ÁGI MERRE VAGY MÁR?????!!!!!! Jaj, úgy izgulok Érted!

Lányok, ha Ági nem jelentkezik 8-ig, akkor felhívom!!!

Eszter, ugye még nem jött meg???!!! Sosem szoktál barnázgatni? És a hőd is fent van?! Hát, én csak azt tudom mondani, hogy annak idején amikor babás lettem, barnáztam, és még kis vérzésem is volt, mire azt mondta a doki, hogy lehet átütő vérzés. Szóval még nem szabad feladni!!!

Kérdezted a netes dokit.

http://www.scheringclub.hu

Azt hiszem, hétközben minden este van rendelés úgy 20.00 után általában. Csütörtökön én is kérdeztem még a baba betegsége miatt, csak a saját magam megnyugtatása végett. Meg érdekelt volna, hogy mi baj lehet, ha teherbe esem még a 3. ciklus előtt. Azt mondta, annyi, hogy nagyobb a kockázata a vetélésnek és a koraszülésnek. De nagyon rendes volt, Eszter, nyugodtan jelentkezz be és kérdezd meg tőle ezt a rövid ciklus dolgot.

Szerintem nem feltétlen a pé hiánya a barnázásod... lehet, hogy a babó. Mikor csináltad a tesztet?

Nekem is kezd alábbhagyni a mensim, vagyis most már csak barnázás van, hát, ez most csak 3 nap volt így, ami elég furi, nekem lehet, hogy még gond van bent. De nem baj, majd helyrejön.

Ma voltunk egy kollegánknál, akinek a feleségével együtt várandósdkodtam, 2 hónapos a kislányuk. Hát, elbőgtem magam! :( Sajnos nagyon megviselt. De a párom édes volt, kérdeztem, hogy viseli ilyen jól. Azt mondta, azért, mert tudja, hogy nekünk is ilyen gyönyörűséges lesz nemsokára! :)
titi_27

Sziasztok!

Titi!

De jó,hogy megírtad a címet,akkor megkérdezem ezt a dokit.Már most is írhatok,vagy csak aznap,amikor rendel? Mindenkinek válaszol? És mennyi idő múlva?Még mindíg barnázgatok,ma 36,8-al keltem 5-kor(csak a hőmérés miatt),majd -kor 37-el.A 23.napon teszteltem,tegnap. :roll:

Ági!

Légyszi írj már nekünk,mert 10 percenként rohangálok a géphez,nagyon izgulok és aggódok.

Titi,ha ági nem jelentkezik,akkor hívd és rögtön írj nekünk. :?

Erzsike!

Nem ezt igérted,hol vagy?Remélem a babán dolgoztok,mert más
mentséget nem ismerünk. :lol:

Virág!

Most már légyszi írj pár sort,különben átszaladok hozzád. :lol:

A görbém :cry: Kép

Kép

Kép
anubias

Lányok,
ide is benéztem, hogy mi van vajon Ágiva.
Nem tudja valaki a telefonszámát? nem tudjátok felhívni? Nagyon idegesít, hogy semmi :twisted: :twisted: :twisted:

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok,

Édesek vagytok, hogy aggódtok, ne haragudjatok, nem jutottam géphez!

Titi,
külön bocs, hogy még a telefonomat se hallottam meg!!! :(

Nincs semmi baj! Sőt!!!! :)

A heteimnek megfelelően, még az ultrahangon nem is keresett mást a doki, csak a petezsákot! És az ott van, akkora nagyságban, amekkorának kell lennie. 2 hét múlva kell visszamennem, akkor már megnézzük a szivecskéjét is :D Akkor kezdjük majd a terhesgondozást is!
Egyenlőre mindent rendben talált, a méhnyálkahártyát is és a méhem is megnagyobbodva, ahogy kell...
Megirta a javaslatot a háziorvosnak, és igy hétfőtől itthon édes itthon!!!
Gondolhatjátok a főnökömet amikor felhívtam és elmondtam neki!! :shock: "Hát ez jó is meg nem is"... Leszarom. Úgy döntöttem, ha ez a baba marad (és miért ne maradna :)) akkor már nem is megyek vissza. Ha esetleg baj lenne, akkor sem. Akkor keresek másikat, és váltok. Na, de ezzel nem foglalkozunk... Élvezem a kismamaságot jó sokáig :D

Bocsi, mindenkinek fogok külön is irni, csak most megyek rendezem Vivit...

Puszi, és én is nagyon boldog vagyok, hogy vagytok nekem és mindig számíthatok rátok!!!
Holnap részletesebben is tudok jönni remélhetőleg!
Ági
csné

Sziasztok!

Tényleg azt ígértem, hogy vagyok, csak vacsizni voltunk, mert a szüleimnek most van a 30. házassági évfordulója.

Ági! Nagyon örülök..., biztos csodálatos lehet látni az ultrahangon a csöppséget.

Köszi mindenkinek a jókívánságokat. De már nagyjából belenyugodtam h csak a jövő hónapban lesz babánk, mondjuk nem tudom miért gondolom, h nem jött össze, esély azért van.

Eszter! Nekem is azt mondta a dokim, h nem feltétlen fog kimaradni a mensim egyből terhesség kezdetekor, csak más lesz, úgyhogy szerintem nyugodtan reménykedhetsz.

Pusz
verzsike

Ági, tényleg megijedtem már, mikor nem vetted fel a telcsit.

De nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben van!!! :) És milyen rendes a doki, ki is irat?! Gondolom, kérted tőle, ugye?

Én tuti dolgozni fogok ha megjön a baba, szerintem megint sokáig, de nem a 8. hónapig, az tuti! Bár ha nincs gond, akkor miért ne?!

Na, Ági, akkor pihenj jó sokat!!! Megérdemli a kis bébi a teljes koncentrációt! Jut eszembe... megnéztem az iwiw-en Vivit. Nagyon szép kislányod van!!!!!
titi_27

Ági!
Most nagyon boldogok lehettek! Igazi megnyugvás lehet tudni, hogy minden rendben van a babával!
Nagyon vigyázz magatokra és semmi idegeskedés! Legyen nagyon boldog a hátra lévő 8 hónap!

Eszter!
Nagyon szorítok Neked! Jó esélyed van még mindíg!
Ugye nem vérzel jobban?!

Titi!
Hamarosan Te következel!!

Erzsike!
Irigylem a szüleidet! Csodálatos lehet 30 évet együtt tölteni! Gratulálok!

Nekünk sajnos ezt a hónapot ki kell hagyni a mammográfia miatt.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Ági!

Jajj de örülök,hogy mindent renben talált a dokid. :D Nagyon irígy vagyok,hogy végig otthon tudsz maradni a terhesség alatt.Biztosan szuper lesz,hogy ennyire tudsz majd figyelni a baódra,lesz időd mindenre. :wink: A főnöknőddel meg ne törődj.Ő aztán most tényleg nem számít.

Éva!

De sajnálom.A mammográfia olyan mint a röntgen?Sikerült már szereznetek korai időpontot?Az én szüleim 43 éve vannak együtt és most volt nyáron a 38. házassági évfordulójuk.Nem semmi.És egymás nélkül még a sarki boltba sem mennek,annyira össze vannak nőve.Nagyon jó kis páros.

Titi!

Szerintem az nem feltétlenül gond,hogy 3 napig volt meg,ha ez idő alatt rendesen megvolt,szerintem nem baj az.

Erzsike!

Ne írd le ezt a hónapot,hiszen még nem tudhatsz semmit.Az is lehet,hogy már el is készült a kis trónörökös. :wink:

Virág!

Emlékszel még ránk? Tudod mi vagyunk az a marék lökött liba,aki mindent megtesz azért,hogy kisbabája legyen. :lol: Ha van 5 perced ránk,nyugottan írj pár sort,mert nem tudok rólad semmit és ez felettébb aggaszt.

Én magas hővel keltem,továbbra is görcsölök és minden percben (nem) várom mensit.Nem tetszik ez így nekem.Most már legyen végre valami. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok csajok!

Elmúlt! Vége a mensimnek! A párom már be is jelentette, hogy 2 hét múlva lecsap rám, addig gyűjtögeti a kiskatonákat. Mondtam, hogy még nem lehet, de hajthatatlan. Majd meglátjuk!

Eszter, hogy vagy? Este kérlek adj még jelet, hogy NEM JÖTT MEG!!! A görcsölés tudod, hogy nem csak a mensi jele lehet!!! És a barnázás? Tart még mindig?

Jaj, Éva, de sajnálom, hogy ez a hónap így kiesik. De sebaj, akkor legalább decemberben együtt leszünk babásak! :)

Verszike, hogy áll a hőd? Ugye azért folytatod tovább a hőmérőzést?! Jaj, de irigykedem a szüleid miatt! Nekem sajnos elváltak mikor én 15 voltam, és rettenetesen megviselt. Sajnos azóta egyik sem találja a helyét az életben, tönkre is mentek az egyedüllétbe. :(A mai világban egyedül még anyagilag is képtelenség megélni!

Virág, igaza van Eszternek, én sem értem, hol vagy már?! Elfelejtettél bennünket?! Szomorú vagyok. Elhiszem, hogy sok dolgod van, hidd el, nekem is van folyton, de legalább ezt a 10 percet megpróbálom belesűríteni a napomba, még ha dolgozom is! Legalább annyit írj, hogy ugye azért próbálkoztok? És továbbra is hőmérőzől?!

Na, megyek, ebben a "szép" időben lombtalanítást terveztem, de így nem lehet, csuron víz minden. Valószínűleg kapok a szomszédtól néhány újabb virágot, átmegyünk érte, aztán idebent "kertészkedni" fogok.

Szép napot mindenkinek!
titi_27

Sziasztok, Lányok!

Van még hely újaknak? Mert akkor csatlakoznék! Nagyon nehéz újként bekapcsolódni olyan fórumba, ahol már nagyon sokan vannak, akik régóta ismerik egymást. :(

meri

Szia Meri!

Mi nagyon szívesen látunk közöttünk,gyere jó sokszor. :D Csak írj magadról kicsit,hogy megismerhessünk.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, hogy a rossz idő, vagy a bromochriptin okozza, de én szörnyen érzem magam. :cry:

Sajnos a mammográfia sugárterheléssel járó vizsgálat. Nem merek kockáztatni, úgyhogy ebben a hónapban nem próbálkozunk! Sőt a vizsgálat előtt tesztelek is!
A jövő hétre ígértek időpontot a Honvédban! Már nagyon nehezen viselem a várakozást!
Persze én még mindíg nem érzek semmilyen csomót!

Eszter!
Ugye nem vérzel jobban. Vannak akik a terhességük első hónapjaiban menseselnek, igaz egy kicsit másképpen! Ez most egy kicsit másképpen! :wink:
Én a helyedben pár nap múlva tesztelnék! :lol:

Titi!
Nagyon rendes férjed van! Nem minden kapcsolat vészeli át ilyen jól a nehézségeket! Szerintem a jövő hónapban annyira belemerülünk majd a karácsonyi készülődésbe, hogy észre sem fogjuk venni, mindenféle számolgatás nélkül babásak leszünk!
Nagyon gyorsan eltelik az idő! :wink:

Koda!
Én is üdvözöllek! :lol: :lol:
Gyere egy kicsit gyakrabban! Olvastam az előzményeidet és örülök, hogy lassan rendeződnek a dolgok! Sok kitartást kívánok az ágyhozkötöttséghez! Hamarosan vághatod a centit!!

Erzsike!
Szerintem nincs még veszve semmi! Tartsátok a tervet a ciklus végéig! Látod Ági is lemondott látatlanban erről a hónapról és tessék...
:lol:

Meri!
Örülök Neked! Olyan sokat tanulunk egymástól és jó érzés, hogy tudni, hogy nem vagy egyedül!
Mesélj egy kicsit magadról! :P

Virág!!
Hol vagy?! Tessék jönni mesélni!! :twisted:

Éva

Kép
balimama

Nagyon arik vagytok!
Akkor írok magamról. Augusztus óta nem védekezünk, de tulajdonképpen ez volt ( :( ) az első igazi próbálkozós hónap. Ami elég rosszul végződött, mert egyszer csak elkezdtem barnázgatni, vérezgetni egy héttel azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie. Ráadásul ment a szurka-piszka is nagyon a pocimban. :( Megmondom őszintén, nagyon megijedtem! Mérem a hőmet, szedek E-vitamint, folsavat, és ha most elmúlik ez a nyavalya, megyek a dokinénimhez egy kis megnyugvásért. :) Egyébként is foglalkoztat, hogy lehet, hogy a progiszintemmel lehet valami. Most, hogy visszagondolok, aug.-ban is hasonló volt a helyzet, csak ott ráfogtam a stresszelésre.
Itt a görbém is:
Kép
Fogok ám, majd én is reagálni rátok, csak ahhoz még kell egy kis idő :)
Sziasztok!

meri

Sziasztok!

Meri!

Most én is így pöttyözgetek(tem),mint te,ha mész dokihoz,feltétlen számolj be,mit szólt.Nektek ez lesz az első baba?

Balimam!

Mi az a gyógyszer amit írsz?Azt kaptad a tejcsi miatt?Nagyon várom,hogy túllegyél a mammográfián,nem mintha lenne miért aggódni,mert úgy sincs ott semmi,csak hogy végre lehessen csinálni a babót.

Titi!

Ne ilyedj meg ettől a férjedtől.Szerintem olyan jó,hogy ilyen lelkes.Ha így kell lennie lesz baba,ha nem akkor megvárja a decembert.Úgy sem mi döntünk ezekben.

Erzsike!

Nem dobod fel a görbédet?Had lássuk!

Virág :? :roll:

Én!

Görcsölök,nem erősen,de gyakran,és olyan mindjárt megjön érzésem van 3 napja.A barnázásom tegnap este óta nem volt,tehát 2 nap barnázás,1 nem.37-el keltem,és egész nap ilyesmi és kicsit magasabb hőm volt.Ha ilyen izgalmas lesz minden hónap,mire terhes leszek kihullik a hajam. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter! Most néztem vissza, tényleg elég hasonlóan csináltuk ezt a pöttyözgetést. Nekem sem volt folyamatos, sőt sokszor csak a vécén észrevehető, de azért icipici mindig (vagy reggel vagy este, akármikor). A dokinénimnek van interetes fóruma, ott rákerestem a témára. Azt mondta: ha 1-2-3 alkalommal fordul elő, sok teendő nincs vele. Lehet vmi kósza gyulladás, vagy vmi hormonprobléma, de ha nem általános akkor csak attól van, hogy nem egyformán működünk mindennap. Viszont, ha babóról van szó, érdemes foglalkozni vele, mert könnyen orvosolható. Ez jó hosszú lett.

Igen, első baba lesz, és ebben a hónapban leszek 30.

Sziaszok.
Meri

meri

Sziasztok!

Köszi a bíztatást, nem tudom miért mondtam le róla, de azért még ma is megpróbáljuk... Sajna péntek szombat este a szüleimnél aludtunk Kecsin, ott meg egyszerűen nem megy a dolog. Jövő hónapban is hétvégére esik a peteérésem, már most mondtam a férjemnek, h nem megyünk sehova...

Meri üdv köztünk.
Balimama a mammográfiás kis sugár is árthat a babának? HA véletlen terhes vagy, akkor meg se csináltatod?

Titi! Én ezt most nem értem, miért ne lehetne két hét múlva? Már majdnem december lesz...

Pusz mindenkinek.
verzsike

Eszter, a görbémet hiába rakom fel, mert a lemondás miatt Kecsin nem is hőmérőztem, úgyhogy olyan mint a pénteki. Azért holnap megint mérem és remélem ezután sose hagyom ki, de most itthon maradt a lázmérő, otthon nem találtam, anyukám meg nem tud a konkrét tervekről, mert így is állandóan nyaggatnak, hogy mikor lesz már unoka. HA most elmondanám, hogy próbálkozunk, minden reggel csörögne a telefon, hogy terhes vagyok -e már., tehát tőle nem kérhettem.
verzsike

Verzsike, megnyugtat, hogy ezzel nem csak mi vagyunk így :) Mi sem mondtuk senkinek, mert akkor egyfolytában ezzel nayggatnának. Így is látom, hogy midenki árgus szemekkel figyel :)
Akkor nálatok is első baba? Mióta próbálkoztok? Megkérdezhetem, hány éves vagy? Bocs, ha már írtad ezeket valahol, de képtelen vagyok úgy visszaolvasni, hogymeeg is jegyezzek mident. :oops:

meri

sziasztok csajok!
jajj olyan aranyosak vagytok és tényleg neharizzatok de már három napja joformán csak enni aludni járunk haza!ma mentek haza öcsémék!tegnap kirándulni voltiunk tegnap elött meg csavarogni vásárolgatni meg lámpázn martin nap alkalmábol!ma barátnöméket látogattuk meg hát már megint jot babáztam!a hömet nem mérem mivel egy hetetet kihagytam igy már nem biznék meg ugy benne!De ma nagyon érzem a pé-t ugyhogy mátol akcioba lendülünk,mostmár nincs senki aki megzavarna minket!:)
mindenkinek szép estét holnap már jövök rendesen le se tudtok rázni puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Eszter!
A gyógyszer az agyalapi mirigyre hat és elég vacak! Szédülök, hányingerem van tőle és állandóan aludnék. :cry:
Sajnos tudom, hogy szednem kell, mert ha babás is lennék enélkül a 12. hét végéig sem tudnám kihordani a babát. Szerencsére azt mondta az orvosom, hogy ez az állapot néhány hét alatt rendezhető! :)
Neked viszont nagyon "babaszagú" a dolog! Szeintem tesztelj egyet a jövő hét elején!! :lol: :lol:

Erzsike!
Az ember hajlamos azt hinni, hogy 100%-ig képes irányítani a történéseket! Lehet, hogy már bent van a pocakban a baba, akkor is, ha úgy érzed most biztosan nem lesz! :wink:
Nézd meg Ágit, Ő is úgy gondolta, hogy egy alkalomból biztosan nem lehet terhes!
Azért ott a lehetőség, hogy Apa sejtecskéi 3 napig is élhetnek a Te testedben és ki tudja lehet, hogy nem is akkor volt peteérésed, amikor gondoltad, hanem 1-2 nappal később! :wink:
Szóval továbbra is leglább 2 naponta tessék együtt lenni a pároddal!!! :lol:

Meri!
Én általában , mint jó egészségügyis csak akkor megyek orvoshoz, ha magamat már nem tudom meggyógyítani, de szerintem ezeket a dolgokat érdemes megmutatni orvosnak, mert akár a gyulladások, akár a hormonális problémák nagyon gyorsan kezelhetők, nem szabad hagyni, hogy hátráltassák a teherbeesést!
Egy kicsit nosztalgiázom, hogy milyen volt az elsőt várni! Nagy ugrás az ismeretlenbe, a legnagyobb csoda megtapasztalása! :wink:

Na jó! Tudom! Egy kicsit melankólikus vagyok! :oops: Azért ne gondoljátok, hogy nem izgulok mindenkiért!! :twisted: :lol:
Szeretnék egy újabb jó hírt! Olyat,mint Ágié!! :lol: :lol:

Titi!
Ugye Te is szedted ezt a gyógyszert? Nagyon sokáig tartottak ezek a kellemetlen tünetek? :cry:

Éva

Kép
balimama

A mammográfiára meg nem is válaszoltam!
Sajnos nem szabad terhesség elett elvégezni, de ott van ilyenkor egy másik lehetőség, az ultrahang. Persze biztos hülyeség, de én már arra gondolok, hogy mi van akkor, ha valami rosszindulatú folyamatot találnak. Akkor nem tarthatnám meg a babát, mert a többiek felnevelésére is gondolnom kell. Akkor az azonnali műtétet választanám.Szóval jobb a babával megvárni, amíg kiderül, hogy minden rendben!

Éva

Kép
balimama

Éva, majdnem elsírtam magam. :oops: Ez is betegség mi? Ezen a csodavárás dolgon, én tényleg annyira izgatott vagyok!!!
Az orvossal én is úgy vagyok, hogy csak végszükség esetén, de itt a babózás elején úgy tűnik kitört rajtam a felelősségtudat :) Még a végén jó anya válik ebből a szeleburdi csajsziból :)

Tőled is kérdeznék, de csak akkor válaszolj, ha nem idegesít, hogy többedszer írod le (de képtelenség úgy visszaolvasni mindent, hogy emlékezzek is rá), mi van ezzel a mammográfiával? Valami baj van?

meri

Na, Éva, tessék kicsit pozitívabban látni a világot! Biztos nincs semmi baj, szerintem csak a tej miatti csomókat érezte a doki. De az nagyon jó, hogy már van időpontod a vizsgálatra. Jól teszed, hogy elmész, és kivizsgáltatod magad. Így megnyugszol, és utána teljes erőbedobással lehet próbálkozni. Nagyon drukkolok!

A gyógyszertől én is folyton aludtam volna, és nekem is mondták, hogy eléggé váltózó lesz tőle a hangulatom. Egyszer jókedvű voltam, egyszer pedig melankólikus, de nagyjából 2x2 hétig szedtem, és teljesen elapadt a tejem, vagyis a progeszteron szintem is - gondolom - lejjebb ment.

Meri, üdv köztünk! De bevallom, most nem igazán értem. Még nem teszteltél? Vagy tudjuk már hogy baba van?!

Virág, olyan jó, hogy írtál, tessék jönni tényleg a beszámolóval!

Verzsike, igen, ismerős a téma... a folyamatos kérdés a babáról, hogy terhes vagy-e már. Én sem mondtom most senkinek, hogy el kezdünk próbálkozni, mert megőrülnék a folyamatos kérdésektől. Hát, tudom, hogy a december mindjárt itt van, de még egy menzeszt jó volna kivárni. Bár egyre inkább úgy gondolom, hogy lesz ami lesz, próbálkozunk ebben a hónapban, aztán meglátjuk.

Eszter, nem tesztelsz egyet valamelyik reggel? Mert amíg nem jött meg, addig tudod... lehet, hogy ott az a pici a pocidban! Ne feledd, hogy én is barnáztam annak idején!!!!!!

Jó éjt lányok! Holnap nem tudom, mikor tudok majd jönni, szerintem csak délután, mert reggel tárgyalásra megyünk egy kollegámmal. De igyekszem jönni közétek.

Jut eszembe! Ági, mit mondott a doki a 2 ciklus utáni teherbeeséstől? Milyen hátrányaink lehetnének?
titi_27

Titi, nem, nem tudunk még babáról. :) Csak arra gondoltam a felelősségtudattal, hogy jobban odafigyelek magamra, mert esetleg ezen múlhat később a baba sorsa.

Most különben gondban vagyok, mert most kéne megjönnie, na de eddig pettyezgettem. Most ez már az volt vagy mi van???

Szép napot Mindenkinek!

meri

Lányok, ma egy csomó békával álmodtam! Azért is kapcsoltam be a gépet, hogy megnézzem, mit jelenthet. (Máskor nem nagyon foglalkozom ilyesmivel). Hát tessék:
Az álomkép jelentése
Béka: Önbizalomhiány, terhességi félelem, kétéltű, tudatos és tudattalan is a közege.
Hm...ezen most lehet rágódni.

:)

meri

Sziasztok,

Meri, üdv köztünk! Most kéne megjönnie??? Azt tudod, hogy a görbéd alapján neked is akármi is lehet, ugye???
Ma mennyit mértél reggel??

Titi, az én orvosom is azt mondta, amit neked a chat-es. Valamivel megnöveli a vetélés kockázatát, az, hogy hamarabb lettem terhes. :( De én azt gondolom, hogy 1 hónap mulva is bőven megvan az esély rá!
Na, jó! Be is vagyok szarva. Ahogy kicsit valami jelzést érzek a hasamtól, mindig azt hiszem, hogy valami baj van! Rettegek elmenni wc-re, nehogy azt lássam, hogy vérzek... Tisztára meg vagyok hülyülve! :x
Apának tegnap este elsírtam magam, hogy "annyira félek, hogy nem tudok a babura eléggé vigyázni!" Azt mondta, hogy az az egyetlen fontos, hogy tegyek meg mindent érte, hogy a lelkiismeretem tiszta legyen, ezen felül úgyse mi döntünk... :)
Kicsit rossz, hogy nem érzik át, amit mi, de mellette meg olyan jó, hogy tisztábban látják a dolgokat és így tényleg a támaszunk lehetnek!

Virág,
örülök, hogy vagy végre!!! :) Persze gondolom azért jól telt ez a kis idő! Aztán mostmár tessék elkapni apát rendesen, nem mindenféle vendégre hivatkozni!!! Sex nélkül nehéz lesz babát csinálni! :D :wink:

Eszti,
Mikor csinálsz tesztet??? Nekem is gyanus, hogy még mindig fenn van a hőd!!!

Éva,
ne idegeskedj a mammográfia miatt!!! Rendben lesz minden, meglásd, csak túl alapos a dokid! :lol: ...persze ez nem baj, sőt!
Képzeld, nekem is talált valamit a doki a méhszájon. Azt kérdezte, hogy nem szokott-e esetleg vérezni házasélet után?! Azt mondta, hogy lehet, hogy valami régebbi gyulladástól, vagy esetleg egy krónikus gyulladástól van ott az amit lát... Egyenlőre adott valami hüvelytablettát, ami "nem specifikus" (fogalmam nincs ez mit jelent), csak a hüvely tejsavját normalizálja... Megvárjuk a rákszűrés eredményét, és 2 hét múlva annak függvényében ad valamit.
Tudsz erről valamit esetleg??

na, megyek pihizek... :) A dolgozóknak jó munkát, aztán senki ne erőltesse ám meg magát!!! :D
Puszi,
Ági
csné

Na, Ági, itt mellőzgetjük egymást. Épp hiányolni akartalak már.

Jaj, én is izgulok ám miattad, de tudod, annál rosszabb, ha stresszelsz. Tényleg igazad van a férjednek, a lényeg, hogy Te aztán tényleg tégy meg mindent ezért a picurért, és onnantól tényleg sajnos nem Te döntesz. De ne izgulj, ennek a picinek már semmi baja nem lehet!!!

Meri, akkor most lehet drukkolni Érted is, hisz nagyon szép a görbéd, ebből tényleg akármi lehet!!!

Eszter!!! Teeeeeeeeeeeszt??? Nem akarsz tényleg még egyet csinálni???!!!

Szép napot mindenkinek, én indulok a kollegámmal, de még ma igyekszem jönni, és remélem, újabb pozitív tesztre fogok visszajönni!
titi_27

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan benéztem. Általában csak akkor tudok írni, amikor a fiam alszik.
Ági!
Ezt nem szabad!
A második terhességemnél úgy mentem el orvoshoz, hogy a babáról nem tudtam, de embertelen görcseim voltak! Gyalog mentem a kórházig, mert nem tudtam a buszra fellépni. Megvizsgált és azt mondta, itt egy kicsi terhesség és egy almányi cysta. Nem szabad hozzányúlni, mert a benne lévő hormon kell a baba megtartásához. 14 hétig szenvedtem vele, utána elpukkant. Nagyon nehéz volt meggyőzni magam, hogy a babámnak semmi baja nem lehet ettől!
A mostani orvosom azt mondta mindíg, amikor rám tört a pánik, hogy ilyenkor beszéljünk! beszélni kell róla, mert állandósul ez az állapot, pokol lesz a 9 hónap, azután jön a szülési depresszió stb..
Ilyenkor és bármikor, ha kétséged merül fel hívd az ovosod! Hidd el segíteni fog! Hozzá vannak szokva a pocakosok módosult tudatállapotához!
A párod pedig jót akar! Ő nem tud ilyen gyorsan alkalmazkodni ahhoz a hirtelen változáshoz, amin Te most keresztül mész!
Értékeld, hogy nagyon szeretne a támaszod lenni még, ha nem is tudja hogyan tegye!
Szóval pozitív hozzáállás!
Egyébként a méhszájsebek a terhesség végén okozhatnak problémát, de addigra meg fogják gyógyítani!
2 hét múlva meg lesz a hüvelyváladék tenyésztése és tudni fogja milyen kórokozót kell kezelnie. Addig csak tüneti kezelést alkalmaz, mert a baba miatt meggyengül ilyenkor a hüvely védekezőképessége, így meg lehet előzni egy esetleges fertőzést.
Általában a bacik csak a terhesség végén veszélyesek a hüvely felöl, mert ilyenkor már félteni kell a burkot.

Éva

Kép
balimama

sziasztok!

hát azt hiszem én ezt a honapot feladom!valahogy mindig van amiért nem jön össze a babacsilás!tegnap is olyan fáradt voltam hogy mire sor kerülhetet volna a dologra már aludtam is!ugyhogy nekem azt hiszem marad december mert már tuti kicsuszunk az idöböl ebbe a honapba!

meri üdv köztünk igen biztato a görbéd!szoritok neked!

eszti teszteltél?már tülkön ülök ám!emléxem mikor titi terhes lett neki is volt barnázgatás!ugyhogy remélem neked is a baba miatt volt vagyis a beágyazodás miatt!irj már léccike hogy mi zu veled?

balimama ne aggodj a mammográfia miatt mert szerintem azt a kis csomot a tej okozta!mikor én leszoktattam nimrokát a ciciröl enegem is elakartak küldeni mert tele volt csomoval de aztán kaptam egy bogyot ami elapasztja a tejet és igy elmultak a csomok is!szerintem neked is csak tej miatt fognak csomot találni ami bogyoval kezelhetö lesz!

verzsike jobban vagytok meggyogyultatok már?probálkoztok ugye?ne mondj még le a babárol ha probálkoztatok!érhetnek még jo kis meglepetések!lásd ági példáját!:)

titi remélem együtt állunk neki és együtt is csikozodunk!akkor honap végén el is kezditek a a babygyártást?remélem hamar sikerül!

ági igaza van károlyodnak ha te mindent megteszel és miért ne tennél meg mindent a babáért akkor nem lesz semmi gond!igy hogy otthon maradsz még tudsz is pihenni és jobban ovni a kisbabádat:)
vivike még nem jött rá?

na azt hiszem irtam mindenkinek vagy nem?
sok sok pusziiii

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!
Annyira arik vagytok, hogy így drukkoltok! MOndjuk én már lemondtam erről a hónapról, nem is tudom, tudnék-e tiszta szívből örülni ilyen vérezgetések mellett, mert azért ez akkor sem oké. Na mindegy ma úgyis esett 0,3-et a hőm. Bár láttam a fertin egy ilyen terhesgörbét!!! Úgyhogy igazatok van: bármi lehet! :)

Én is drukkolok ám mindenkinek!

Ági, jól értem, hogy te babát vársz? Mennyi ideje?

Eszter, szoktál nézegetni görbéket a fertin? Elég biztatóak tudnak lenni! :)

meri

sziasztok! :cry:

Az előbb vettem egy tesztet.Regglre szántam,de nem bírtam ki és tök negatív lett.Na ilyen a kedvem is.A barnázgatásom teljesen elmúlt,viszont a hasam úgy fáj folyamatosan,mintha mindjárt megjönne.Eléggé szomorú vagyok.Talán korai volt tesztelni,vagy reggel érdemesebb lett volna?Hülyeség,minden jel arra mutat,hogy nincs odabent senki. :cry:
A görbém: Kép

Bocsihogy most nem írok külön senkinek,csak magamról,csak meg kell ezt emésztenem. :evil:

Kép

Kép
anubias

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?