Megint mennyit írtatok, alig győzöm követni
Hajni
Már megint egyformák vagyunk..Mi is eltettük a járókát, jó kis pénzkidobás volt mondhatom...

bár anyu állítja majd a nyáron kint el lesz benne..hát én ezt el sem tudom képzelni főleg akkor amikor már járni fog pont akkor lehetne "megkötni"
Jó, hogy nálatok lehet szánkózni..Pedig már mi is elővettük a szánkót, de kint áll, mert itt nem maradt meg a hó sajna..
Érdekesnek találom, h több babó is ilyen későn fekvő a többemberesek között, hogy ez miért lehet
Furcsa hasonlóságok-azonosságok vannak köztük az biztos
Napirend
Hát igen, azt már én is kifejtettem anno, hogy ez az ami nincs..
Vagyis persze jobban "beállt" mióta nagyobb, de sokszor még így sem tudom kiszámítani..és tud még nagy meglepiket okozni..és ahogy Doo is írta, ha kevesebbet alszik nappal akkor sem biztos, hogy beájul (sőt) hanem képes a kifulladásig fent lenni...
Ja meg még mai napig van olyan, hogy nem tudom kitalálni miért sír..Persze többé-kevésbé ráérzek a dolgokra (legalábbis nagyobb érzékkel, mint az elején) de van olyan is, hogy nem
Erre mondtam én azt, hogy jó lenne a kicsi fejükbe látni...
Mélyalvás
Kevinnél még mindig nehezen jön el..mármint inkább felületesen alszik, mint mélyen
Tudjátok már írtam, hogy mellette kell lennem, úgy tud nagyobbat aludni, de így is van, hogy megmozdulok és "riad"..
Arra már amúgy én is gondoltam, hogy ha külön szoba lenne lehet nem ébredne fel éjszaka..de lehet, hogy az ellenkezője lenne, azaz mindig rohangálhatnék hozzá, mert "egyedül" még többször felriadna..
És nekem is az a gondom, mint Beátának, hogy nehezen tudok el-visszaaludni, ezért vagyok szinte folyamatosan lemerülve, mert még ha ő jól alszik is éjszaka, én akkor is képes vagyok többször is felébredni..Ördögi kör..Pedig én nagyon jó alvó voltam előtte, könnyen elaludtam és tudtam jó sokáig szunyálni..
Mennyi mindent meg tud változtatni egy gyerkőc...
Könyvek
Sokszor őrületes baromságokat tudnak írni...
Amúgyis rosszul vagyok a "sablon-gyerek" dumától..
Még a "normál" (eszik-alszik) gyerekeket sem lehet mindig kiszámítani percre pontosan, nemhogy egy többemberest..
Meg hát a kaja-témát sem náluk erőltetni, hiába van előírás, hogy ennyit kellene enniük, ha nem akarnak annyit enni, akkor nem lehet beléjük "tukmálni"..Szal hülyeség könyv szerint nevelni..
Vagyis inkább lehetetlenség, legalábbis szerintem..