Sziasztok!
Tegnap megvolt a cukorterhelés. Teljesen rendben van, 5.85 lett. Viszont rendesen vérszegény lettem, úgy nézem.

Hgb:101, Htk:0, 28. Az a baj, hogy mindig elfelejtem bevenni a gyógynövényes vasbogyóimat.

Ma már mákos tésztát ettem, azt hiszem, ezután mégjobban figyelhetek a vasra. Csütörtökön megyek belgyógyászatra. Akkor megvizslatják a visszereimet is.
Büngyi, biztos jó lehetett az Adrián. Én is várom a képeket! Elhiszem, hogy nem tudtál sokmindent enni!
Evu, nekem is tetszik a Vanda. Fogínyproblémára van egy fogkrém is , a Paradontax, ha jól emlékszem. Bocsi, ha már írtátok, nem emlékszem.
Ágica, szülés után hidd el, neked is hiányozni fog a net, majd meglátod! Jó lenne megbeszélni a felmerülő dolgokat.
Csilla, Bogyo, érezzétek jól magatokat a Balcsin! Itt Szegeden elég borongós, esős idő van, nem tudom máshol mi újság. Remélem azért ott tudtok napozni, fürdeni.
Adri, mostanában én is érzékenyebb vagyok, biztos a sok hormon teszi.
Én eddig egyik gyereknél sem használtam légzésfigyelőt. Bár Daninál egyszer mintha lett volna valami légzéskihagyás pár hónapos korában. Bent aludt a mi franciaágyunkban, hason, és én meg kint voltam a konyhában, főztem. Egyszer csak valami rossz megérzés lett úrrá rajtam és szinte belső kényszert éreztem rá, hogy bemenjek a szobába. Dani orra befúródott az ágyba, úgy aludt rajta. Gyorsan megfordítottam a fejét, ő meg vett egy nagy lélegzetet! Érdekes volt.
Barbi, Te írtad, hogy 2 kg-ot híztál eddig? Nem semmi. Ügyi vagy. Én már 6 kg-nál tartok.
Mindenkinek szép hétvégét!
Erika