A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nah igen .. meg esküvőn sminkelve van az ember .. stb .. stb.
Ezt a képet férjem csinálta rólam hétvégén .. még nagyon friss :) ;)

Kép

Ez meg egy szintén hétvégi kép .. mi látjuk a pocakot .. de más még nem szúrta ki :D
És bevallom, kicsit csaltam a képen, már majdnem naplementekor készült, és kitoltam, ahogy csak tudtam :lol: :D Kép

Kép
szösszenet

Jaj csajok, de klassz képek :D
Mamacka, tényleg fiatalos az arcod ;) Szösszenet, látsik az a poci, én is látom :wink:
Te is nagyon vékony vagy!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Esküvő :) Ott kezdődött, hogy a párom nagyon titkolózott a születésnapomon (nem is nagyon merem bevallani, a 20. volt), és el nem tudtam képzelni hogy mit eszelt ki :)

Elzavart otthonról, hogy menjek fodrászhoz, vagy ahová csak akarok :) Mire hazaértem, 5 fogásos vacsit főzött, gyertya meg minden, és mikor meg akartam kérdezni, hgoy mi ez az egész, erre letérdelt elém, és megkérdezte: Születésnapod alkalmából megengeded, hogy megkérjem a kezed?

Akkor azt hittem elájulok, de azért egy igent ki bírtam nyögni :)

Maga az esküvő elég nehéz volt (mármint az előkészületek) mert én szerveztem mindent, én terveztem a meghívót, a ruhámat, a koszorúslányokét, én készítettem a köszönőajándékokat, meg végülis mindent :) Én díszítettem a termet is, a párom pedig megfőzte a menüt :) Az egyetlen kívülállók a pincérek voltak :) De így, és ezért volt szerintem a legeslegszebb, még akkor is ha majdnem nem volt kenyér és sör, és a kenyérvágó kés is el lett felejtve :) Én akkor már 10 hetes terhes voltam Katával, de ez nemigen hiányzott :)

És igen, én is házasságpárti vagyok, és azóta is imádom hogy FÉRJEM van, és én az ő FELESÉGE vagyok:) Olyan jó :) Persze megértem ha másnak nem ez a fontos, az a lényeg hogy mindenkinek jó legyen úgy ahogy van :)

Rólunk is egy-két kép (itt is látszik, igencsak van rajtam felesleg....
:oops: :oops: :oops: )

Kép

Kép

Itt a többi is: http://kep.tar.hu/schusy

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah a nagy nap 2005 agusztus 13-án volt :) Ez lemaradt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Úgy látszik az augusztus népszerű az esküdözésre :) :D

Zsu - Én is házasságpárti vagyok, de szintén megértem azokat, akik nem annyira :) De valahogy egyelőre nekem az életem legszebb napja :) Valószínű ez áprilisban megváltozik ;) :D .. vagyis lesz még egy legszebb napunk - a mienk. És én is imádom, hogy Ő a férjem, én meg a felesége .. csodás érzés :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Régen jártam erre. Mostmár kicsit megnyugodtam, hogy megvolt a 2. uh is, és a baba teljesen rendben van (két napja volt 22 mm, és jó szívmozgások voltak :D . ) Nekem az orvos a napokkal egyáltalán nem problémázott: azt mondta 8-9 hetes a terhesség (a múltkor is így jelölte meg, két hetet megadva), és a mérete is megfelel annak. Voltam védőnőnél is, kaptam kiskönyvet, szóval kezdem magam kismamának érezni.

A teákhoz annyit szólnék hozzá, hogy én pl. a Milfordon kívül (ezek nagyon jóízűek :) )még a Naturland teáit is nagyon szeretem: van zöld teájuk, csipke, hibiszkusz, hárs. Mentateát is szoktam inni, az meg nagyon jól megnyugtatja a gyomrot. (bár nekem még nem igazán vannak ilyen problémáim, szerencsére).
Vendég

Jaj, még egy dolog eszembe jutott, amit le akartam írni- csak mert erről is írtatok korábban.

Én szedek Elevitet, de részemről quasi életveszélyes lenne, ha nem szednék valamit. A családban női ágon ugyanis öröklődik a nyitott csigolya (nekem is van kettő), és ezzel a vitaminkombinációval (folsav és b vitaminok) állítólag megelőzhető, hogy nagyobb baj legyen. El tudom képzelni, hogy akinek semmilyen genetikai rendellenessége nincs, annak esetleg nincs rá szüksége, viszont az ellenkezője is létezik.
Vendég

mamacka nem varratom a ruhát nem sok az idő de ha minden jól megy holnap ruhapróba! :D
Vendég

Sziasztok!

Jaj, de jó, akkor nekünk is lesz DVD-nk.

Csöppke!Mi is kombináltra jelentkeztünk. Az UH+Vvétel. Az integrált az két vérvétel és szerintem abban nincs benne a 12 heti UH. Ha a kombináltnak nem kielégítő az eredménye, akkor lehet tovább menni a második vérvételre.
Szerintem akár már most is felhívhatod őket, mert úgy is tudod, hogy mikor lesz a 12hét.

Én is imádok esküvős fotókat nézegetni. És szervezni is imádtam. És hát a végén egy felejthetetlen élmény lett!

Dobok egy esküvőst. Friss a dolog. 2007 május 12. Én 29 éves vagyok. A ferjecském 28, de szerintem nem látszik, hogy fiatalabb.
Kép Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kedves Bambi! És mindenki!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam sokáig, de olvastalak benneteket!
Sajnos nekem már nem aktuális a genetikai vizsgálat, bár hetente járok uh-ra, mert nem él a kicsi a hasamban. Már a "vetélés után" topikba járok... Szóval most azt "várom" hogy elvetéljek. Már 2 és fél hete.
Amikor megtudtam nagyon nehéz volt és első nap álomba sírtam magam DE!! azt álmodtam, hogy ultrahangon vagyok és egy gyönyörű szép dobogó szívű kisbabát látok a képernyőn. Mikor felébredtem olyan nyugalom töltött el, mint még soha. TUDTAM hogy ő a következő babám!
Igazán nem akartam senkit elkeseríteni, de hiszen ti már mind voltatok ultrahangon és láttátok, hogy él a babátok, úgyhogy remélem nem vontok le az én esetemből semmilyen káros következtetést!!

Tiszta szívből kívánok mindenkinek, boldog babavárást és egészséges, gyönyörű babákat!!!

(azt hiszem végig olvasni foglak benneteket, aztán remélem valamikor jövőre ősz fele újra én is a babásodók között leszek)
Vendég

Mi a párommal nem vagyunk házasok, de engem ez cseppet sem zavar. Lassan 9 éve élünk együtt. Korábban azért nem akartam összeházasodni, mert túl fiatalnak éreztem magam, most pedig úgy vagyok vele, hogy az a papír már nem változtat semmin. Ettől függetlenül mindent közösen hoztunk létre, és egyáltalán nem érzem bűnösnek magam amiatt, hogy a babánk nem házasságban fogant. Ettől még én leszek az anyukája a párom, pedig az apukája. Ez nem kérdés :) Inkább azt tartom gázosnak, amikor hirtelen terhesség, vagy éppen lakáshitel felvétele miatt házasodnak össze emberek :( :( :(

Néztem az esküvői fényképeket. Mindenki nagyon-nagyon csini volt :) :)

Kép
emi29

zsibima,

Nagyon sajnálom. Remélem, hamar begyógyulnak a sebeid.

Kép
emi29

zsibima :!: Végtelenül sajnálom a történteket.Szívből remélem,hogy nemsokára ujra a mi táborunkat erősíted.

Lányok,az esküvői képek nagyon szépek.Mindenki nagyon csinos.
Ami a mi képeinket illeti,előbb be kellene szkenelnem,mert nincs a gépemen,csak hagyományos fotóink vannak.

És most,röhögjetek ki.Megpróbáltam a vonalzót,elkészítettem,de nem jöttem rá,hogyan lehet ide feltenni.Egy tehnikai analfabéta vagyok :D :oops: :oops:
Majd ha lesz türelmem hozzá,ujra megpróbálom.

A szerdai uh,és a vérvétel után ma megyek genetikushoz.Kicsit parázok,mert ez az egyetlen genetikus a városban,és az a szóbeszéd járja,hogy mindenkit beijeszt,és még egy sor vizsgálatra elküld,természetesen a férje magánrendelőjébe :( :(
Majd jelentem,hogy mi történt.Ma megyek 9:30-ra
szibi

Zsibima!
Jajj de rossz hírrel jöttél :cry: Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Legközelebb már minden okés lesz!
Tetszik, hogy optimista vagy :wink: Hajrá kistesó!
:) :) :)
Vendég

Zsibima
Nagyon sajnálom!
hogy-hogy nem csinálnak műszeres befejezést? ezt nem igazán értem...
Én is szorongok... még olyan messze az uh... de igyekszem rábízni a jó Istenre...

Kívánom, hogy gyógyuljanak be a sebeid és minnél előbb egy újabb kisember költözhessen a pocakodba! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kamilla
Nagyon szépek vagytok!
Én is öregebb vagyok másfél évvel a férjemnél! :)

gitka
Aztán várjuk ám a képeket! :)

Képzeljétek tegnap megkapta Áronom a 18 havi oltást... már mikor meglátta a doktornőt elkezdett ordítani úgy kellett lefogni, hogy be lehessen neki adni... este nyugtalanul aludt el hamar felébredt visszaltattam, felébredt altattam, majd nagyon sírva ébredt... ordított és fájlalta combiját ahova a szurit kapta elsőre betojtam, hogy mi van, mert a másik topikban az egyik vele egy idős kölkecnek illeusza lett és azt mondta neki a doki, hogy ez ennyi idős korban nagyon gyakori és jó, hogy nem csillapították a fájdalmat hanem behozták ezért nem kellett műteni... nos Áron ordított mint sakál látszott, hogy fáj neki valami, nyomogattam a hasát de hát az ordatástól kő kemény volt, abból nem derült ki semmi, felhúztam a a hasára a lábát akkor úgy tűnt jobban fáj... de akkor mi a hasa vagy a lába... végül úgy tűnt a lába... felhívtam fél tizenegykor a doktornőt, azt mondta adjak nurofent meg borogassam, de nem szokott ilyen lenni ezután az oltás után... nagy nehezen elaludt, de még néha nyöszörgött éjjel... természetesen az ágyunkban aludt... huhhh megijedtem...
mindig van min izgulni...

Ráadásul este valahogy annyira furán fájt a hasam, nemtudtam felegyenesedni, alig bírtam kimenni a wc-re... azon kezdtem morfondírozni mi van akkor ha valakinek várandósan lesz vakbélgyulladása... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsibima!
Nagyon nagyon sajnálom én is a történteket kitartás, légy erős és fel a fejjel!
Isten kárpótolni fog!

Kamilla!Milyen érdekes hogy nekünk is 2007 Május 12-én volt az esküvőnk.
Én 29 a férjem 28 éves tehát ugyanaz mint nállatok.
Ennek nagyon örülök.!!!

Kép
geni

Hát lányok, tegnap óta sokat írtatok!
Zsibima! Sajnálom. Hát akkor ezért nem voltál felénk már egy ideje...
Nagyon szépek vagytok az esküvőkön!!!
:D Én is tennék fel képet az esküvőről, de szerintem ide nem férne be....lekicsinyíteni meg nem tudom, hogyan kell.... :(

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zsibima!
Nagyon sajnálom ami történt.

Bevallom én is rettegek attól, hogy a 12 hetes UH-n közlik, hogy már nem élnek a gyerekek...... Főleg, hogy még nem nagyon érezni ilyenkor semmit. Néha kicsit fáj a hasam, de azt annak tulajdonítom, hogy nő a méhem. Még két és fél hetet kell kibírni.

Tudja valaki meddig kell sütni egy tököt? Már majdnem egy órája bent van a sütőben, de még szó szerint tök kemény.
Ezt most valahogy megkívántam. 5 hét után először valamit megkívántam!!!!

Mamacka!
Lenne egy kérdésem hozzád.

Geni, az egyik barátnőmnek is aznap volt az esküvője. Nem te vagy az??? Ja, nem lehet, akkor felismertél volna a fotón....:)
Falfestéshez milyen festéket használsz?
Én most vettem ilyen színező pasztát, Aquakolort. Szerinted az jó? És ha keverni akarok színeket akkor sima fehér falfestéket használjak? Mert, hogy ugyebár fehér szinezőpaszta az nincs....
A garázsban fogok "gyakorolni". Apa azt mondta ott "összerondíthatom" a falat. Látszik mennyire bízik a képességeimben....Pedig papíron egész ügyes vagyok. Falon még nem próbáltam, de a bébiknek szeretnék valami szépet alkotni.
Persze nekem ez nem a hivatásom, én csak hobbiszinten űzök mindenféle kreatív dolgot.

Kép

Kép
kamilla306

Bocsi, valahogy összekeveredtek a sorok az előbbi hozzászólásomban.
Amit Geninek írtam, azt a végére akartam.

Mamackának meg a festékes bekezdést szántam.

:oops:

Kép

Kép
kamilla306

Zsibima! Őszintén sajnálom ... :( Én is nagyon bízom benne, hogy nemsokára boldogan meséled, hogy egy új élet növekszik benned! Addig kitartás, pihenj sokat, regenerálódj testileg-lelkileg, és akkor jönni fog a kisbaba ;) :)

Mamacka - Remélem az a hasfájás csak múló dolog ... nem lenne jó most egy vakbélgyulladás .... :shock: Biztos nem nagy a baj .. csak beszorult egy nagy légbuborék ;) :)

Kamilla
- Nagyon szépek a képek :) Aranyosak vagytok a pároddal!

Kép
szösszenet

Csöppke - Köszi, jól esik, hogy te látod a pocim .. de látnád most reggel ... ilyenkor semmi nem látszik :shock: :shock:
Bízom benne, hogy ez nem baj .. mármint nem valami rossz előjele :(
Annyira nem tudom ebben az időszakban mekkora has a normális .. a baba-mama könyvemben már óriási a kismamáé .. szerintem az el is van túlozva, mert akkoráról fotót ti sem tettetek fel.
Pont egy hét múlva megyünk a 4D-re ... addig még izgatott leszek emiatt .. :?
an még valaki rajtam kívül, akin alig látszik, hogy babát vár?? :shock: :roll:

Kép
szösszenet

Zsibima - Engem is foglalkoztat Mamacka kérdése .. hogyhogy ki kell várni a vetélést? Volt már itt hasonló cipőben kismama, és őt azonnal befektették ... borzasztó lehet így várni .. :( Nagyon sajnálom. :(
És lesz műszeres befejezés .. gondolom kell ahhoz, hogy biztos minden rendben legyen, és mihamarabb próbálkozhassatok!
Kitartást neked! :)

Kép
szösszenet

Zsibima, mar en is vartam, hogy irj. Nagyon sajnalom :cry: Azt hiszem, en megereztem, hogy te elmesz kozolunk. Kitartast a tovabbi beavatkozasokhoz. Biztosan hamarosan ujra babas leszel :!:

Lanyok, eskuvosok, mindnyajan nagyon szepek voltatok. Gratula :!: Szamomra is eletem legszebb napja volt, utana meg napokig a hatasa alatt voltam. Szamunkra egy olyan koteleket jelent, amely megkulonbozteti az egyuttelestol. Sokan mondjak, hogy csak egy papir. Hat nagyon nem az. A nehez idokben is osszetart es a bajban nem rohansz haza, mert o az otthonod. Nekunk akkor is segitett, amikor nem jott a baba. Pedig voltak kritikus helyzetek. Ha csupan egyutt elnenk, en mar tobbszor leleptem volna. Es azt hiszem, a husegben is erosit.
katavirag

Kamilla
Abtönfarbe a neve a festéknek ez a diszperzit szinezője én ezt használom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Annyit írtok h nem gyózök bekapcsolódni!
Látom az aktuális téma a házasság!
Én is házasság párti vagyok.Ki is kötöttem elöbb az esküvő aztn a baba!Persze aki más véleményen van azt is elfogadom,hiszen családon belül is van erre példa.És ott is nagy a boldogság!

Nekünk 2007.08.11én volt a nagy nap,akkor voltam 24 éves.
Van egy weblapunk:www.amilapunk.extra.hu
illetve 2 klip:
http://amilapunk.extra.hu/video/love22_4.wmv

http://amilapunk.extra.hu/video/love33_4.wmv

Akit érdekel nézze meg nyugodtan.Mi is saját kezóleg csináltunk sok mindent:meghívó,dekor,köszönetajándék,ültetőkártya stb.

Zsibima!Sok kitartást kívánok nektek és mielöbbi gyermekáldást!!!!

Ma vettem folsavat,van B6 vitaminom,C vitamin és Eurovit.Igaz az én dokim a természetre bízná...hát én meg segítek a babámnak ahol tudok :lol:

annus11

Sziasztok!

zsibima, rettenetesen sajnálom :cry: Mielőbbi problémamentes pocakosodást kívánok!
(Azt én sem értem, hogy miért várnak már két hete...)

szösszenet, szerintem egyáltalán nem baj, ha 14 hetesen első babánál még nem látszik a pocak. :) De mondom, én spec a Tieden látom. :wink:
Nekem a kisfiammal 13 hetesen már észrevették a boltban, hogy babát várunk, és aztán a 15. héttől már mindenki. Elég korán kezdett nőni. Kíváncsi leszek most mi lesz :)

kamilla, milyen tök? Én a sütőtököt kb 1 óráig szoktam sütni 200 fokon. És teljesen puha lesz. :)

annus, Ti is gyönyörűek voltatok az esküvőn :)

mamacka, hasfájás :? :( Már jobban vagytok?

Megyek aludni, gyerkőm is huny :wink: :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szösszenet, én a www.jogastudio.hu helyre járok jógázni. A képedről próbáltam kitalálni, merre lakhatsz, ha neked közelebb van Buda, akkor inkább ezt ajánlom: www.jogaszules.info Hozzá az első gyerekkel jártam, nagyon jó volt.
Sokan írtátok Hajdu drnőt, én is sokszor jártam nála, az előző kettővel is az elején, meg most is. Szeretem vele csináltatni a genetikai UH-t meg a tarkóredőt, hihetetlenül jó, elismert diagnoszta. Magánban még van is ideje kedvesnek lenni, én a Szabolcsban voltam nála, ott olyan futószalagon megy az egész, mert rengetegen vannak. De attól még odafigyel ott is.
Kamilla, ha legközelebb sütőtököt sütsz (majd a babád is szeretni fogja ám!), akkor érdemes lefedni a tepsit, könnyebben sül, de így is kell neki egy óra. Szúrj bele tűt, ha teljesen puha, sőt, a széle már kezd feketedni,akkor biztosan jó.
Azt hiszem, én vagyok a legidősebb köztetek a majdnem betöltött 36 évemmel :lol: Nem baj, legidősebbnek is lennie kell valakinek...És abban is vezetek, hogy a férjem 2 évvel fiatalabb nálam...Amúgy 7 éve házasságban élünk, fotót nem tudok feltenni, de nem is nagyon szeretnék, a gyerekeimről sem. Ugye, ettől még maradhatok? A korom amúgy nem látszik rajtam sem, mamacka, a múltkor becsöngetett valaki kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlva, és mondta, hogy a lakástulajdonost keresi. Mondom, én vagyok, és beszéljen csendesen, mert alszik a két gyerekem. Azt a döbbenetet az arcán :lol:
Üdv
Nuska+
nuska1

Na, végül elkészült a sütőtök. Nagyon fini édes lett. Csak aztán az a helyzet, hogy kihánytam az egészet. :( Most szívesen megenném a másik felét, de félek, hogy azt is kihányom.
Ezennel én is átestem a tűzkeresztségen.

Végülis akkor minden rendben odabenn, nem? Csak az ikrek nem szeretik a sütőtököt.

Kép

Kép
kamilla306

Voltam bevásárolni....anyukámmal. Kaptam tőle egy kismama nacit. Igaz szerintem drága volt, de anyukám ragaszkodott hozzá, hogy megvegye nekem/nekünk!!! :lol: 7.000 valamennyi volt. Tök kényelmes...
Én meg vettem magamnak itthonra melegítőt, meg kettő pizsit....férjem most nagyon örül, mert gombosat vettem...és hát van hozzá fantáziája.....
Végre lesz egy kényelmes cuccom....ami nem szorít, kényelmesen tudok benne ülni. azért napi 9 órát ülök a cégnél....kell a kényelmes ruha....
Jaj a boltban azt hitték, hogy már legalább félidős vagyok....... :shock: :shock: :shock:

Korról annyi, hogy gimibe simán nem lógnék ki a végzősök közül....állítólag!!! Pedig februárban leszek 23.
Amikor ballagtam a gimiből, azt hitték, hogy általánosból ballagok.....bár idősebb volt a néni....lehet, hogy ezért. :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kamilla, a hanyinger meg ez a rossz idoszak hamarosan elmulik. 2 het mulva mar erezni fogod, hogy jobb. 4 het mulva meg nem lesz mar semmi gond, csak eves es eves joizuen... :wink:

Most eskuvoi kepet nem talaltam, talan kesobb. De itt egy kep rolam, nyaron keszult. Csak hogy el tudjatok kepzelni, az ugro voros macska valojaban kit leplez.... :wink: Mennyi idosnek neztek?
1192195159.3709.pdf

es hat alig hiszem el, mennyire telik az ido, mar megint...

Kép

remelem, az elkovetkezo honapok is hamar eltelnek es lathatom vegre a kis babankat :!:
katavirag

Na jo, inkabb leirom, mert holnap lesz a szuletesnapom es csak hetfon jovok ujra.

33!

Jo hetveget mindenkinek :!:
katavirag

Rég volt áprilisi tábla - gondoltam rakok egyet :) :)
Bár mostanában nem bővült .. mert az eltűntek nem jelentkezgetnek :(

Kép

Kép
szösszenet

Zsibima :cry:
Nagyon sajnálom, megértem min mész most keresztül... De azt nem értem, miért kell a vetélésre várni. Kívánom, hogy hamar túl legyél ezen a szomorú részen, és gyorsan készen állj a megálmodott kisbaba fogadására!

Lányok :D
Micsoda szép menyasszonyokat láttam én ma itt :D :D :D :D Egytől-egyig szépek voltatok a nagy napon.

Szösszenet :D
Húúú, Te aztán nagyon karcsú vagy!! Én nem voltam ennyire vékony, amikor első babánkat vártam, de a 16.hétig senki nem vette észre rajtam, hogy nő a pocak, és tényleg csak akkor kezdtem el játszani a gondolattal, hogy vegyek kismama nacit. Aztán ahogy meglett az első mama-gatyóm, rájöttem, hogy az milyen kényelmes, és utána gyorsabban növekedett a pocak is :lol:

Most persze már annyira sem vagyok vékony, mint anno voltam. Remélem most is csak 9 kilót fogok hízni, mint eddig a terhességek alatt.

Zsu
Anyós pajtid akkor nem könnyű eset :( Persze hiába tiltakozik, a baba jön, és mire megszületik, talán örülni is képes lesz.

Valaki kérdezte (bocs hogy a hirtelen visszaolvasás miatt nem tudom ki :? ) hogy miért nincs vonalzóm.
Lesz, ha átléptem a 12 hetet - tavasszal nagyon hamar elmondtam mindenkinek, aztán sajna a baba meghalt. Most ezért babonából nem csinálok. Egyébként már 10+2 - nél járok.

Katavirág :D
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Képem ugyan nincs, mert papíron van az összes, de ha már esküvő a téma, nekünk 2003. január 11-én volt (nem voltam várandós, csak spontán így alakult), egyhetes non-stop havazást követő szikrázó napsütésban a Balatonparton. Meseszép emlék, akkorát buliztunk, hogy csak na. Az egyik képen a fátylam égnek áll, annyira táncoltam :lol: :lol: :lol:
Persze mindenki azt hitte, hogy "bekaptam a legyet", de hiába néztek árgus szemmel, nem láthattak semmit, és hiába várták a nagy bejelentést (hi-hi).

Ollem :D
Szemtelenül fiatal vagy :wink:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!
Hát igen, úgy látom, én vagyok itt a legfiatalabb.....
:lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem!
Tök jó lesz Neked, amikor majd mész szülőire, és Te leszel a legfiatalabb mami a padban.

Valahogy nekünk ez fontos kérdés volt régen, hogy kinek mennyi idős az anyukája. Annyira emlékszem, hogy az én anyum az idősebbek közé tartozott, mert ő 26 évesen szült engem. Persze régen nem tanult ennyi nő, így nem volt véletlen, hogy sokan 20-25 éves koruk között lettek anyukák. Szóval kicsit szégyelltem, hogy amíg az én anyum 34 éves, addig a többeik anyukája csak huszonX.

Persze ma már semmi bajom az anyum korával :lol: :lol: :lol:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!
Jelentkezem, mert a héten nem adtam magamról hírt. Csak a munkám nem engedte még azt sem, hogy elolvassam a heti termést (könyvelek, és negyedéves zárás van).
Állapot: a fogyás 3 kg-nál megállt( most vagyok 55kg), de a hányás még a héten is meglátogatott, sajnos. Pocim nem látszik, pedig ugyebár ő nekem már a 4. :D . De egyébként is mindig hegyes, fiús pocim volt, nem is olyan kicsi (mégis lányok laktak benne).
Vitamin: az elsővel szedtem heti 2-szer, ő 4200g súllyal született meg, császárral, mert vékony alkatom miatt nem fért ki (akkor 45kg-mal kezdtem a terhességet). A másik kettőnél nem szedtem semmit, ők 3200g, és 3400 g súllyal születtek és spontán hüvelyi úton :P . Igen, elmondhatom magamról, hogy én a császár után szültem rendesen. Most is így lesz remélem. Most is csak folsavat és magneB6-ot szedek. A dokim szerint is bőven elég ez.
Esküvő (csak hogy minden mai témához hozzászóljak): mi szeptember 13-án voltunk 10 éves házasok. Nálunk ez a 13-as szám nagyon jó (1. lányom augusztus 13-án született, házassági évforduló szeptember 13, férjem szülinapja október 13). A kis picurka pedig tőlem születhetne április 13-án is.
Kicsit hosszú lettem, de egy hetet akartam behozni. :)

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Csirkesz! Ez nálunk is így volt. Anyukaösszehasonlítás a suliban. Én mindig büszke voltam, hogy milyen jól néz ki anyukám. Ő 25 volt mikor születtem. Én is fiatal anyuka akartam lenni, dehát ez ugyebár rajtam kívül álló okok miatt nem jött össze. Na mindegy. Pont 30 leszek mikor megszületnek a babák.

Katavirág! Boldog születésnapot!!!!!!!

Szösszenet! Látom te is Szent Imrés vagy. Ki a dokid?

Kép

Kép
kamilla306

Mindenkinek köszönöm a kedves szavait. Igazából azért nem volt még műtét, mivel nem is volt szívhang, tehát nem az történt, hogy elhalt a babám, hanem egyszerűen nem is fejlődött ki! Viszont elvileg azért várt az orvos, mert ha későbbi peteérésem lett volna, akkor lehetne kisebb a baba. A petezsákom viszont nőtt 1 hét alatt 9 mm-ről 16x12 mm-re. Ami nagyon kicsi és az orvosom szerint simán elmehet magától és lehet, hogy akkor műtét sem kellene. Persze utána uh-on megnézné nem maradt-e bennt valami. Mindegy jövő hét szerdán már gondolom a következő uh-on úgy is a műtétet fogja javasolni.

Katavirág- te is "boszi" vagy (mint én, mert én is megéreztem, hogy baj van, egyszerűen ez más volt mint az előző terhességem)
remélem azt is meg tudod jósolni, hogy ezután minden jóra fordul, mint a mesében! :)

Puszi mindenkinek, remélem pár hónapon belül én is írhatok nektek jó hírt, addig is olvasgatlak benneteket! :)
Vendég

Katavirág!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép
emi29

Sziasztok!

Gratula az Uh-khoz!
Sokat kellett visszaolvasnom! Én is minden reggel Milford teát iszom már száz éve, a legjobb szerintem is. De tegnap voltam a védőnőnél, és a vérnyomásom 90/60 volt, a pulzusom 90. Mivel én soha életemben nem kávéztam, mondta igyak napi egy csésze fekete teát, pont a koffein miatt.:roll: :roll:
Én alapjáraton is rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem, most a baba miatt erre még jobban odafigyelek, de a múltkor két nap egymás után életemet adtam volna a chipsért, és mind a két nap chipset ettem a férjemmel. De volt olyan, hogy Carte Dort vettünk itthonra és három estén át azt nasiztunk, megettük az egészet. Úgyhogy én tényleg mindent eszem amit megkívánok... :lol: :lol: :lol:

Esküvő nálunk 2007.06.09.én volt, nászút július 13-21-ig, és itt jött össze a baba, 8 hónap próbálkozás után :lol: :lol: :lol:
[/img]

Kép
adri0422

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1192211171.4188.jpg[/img] Kép Kép [/img]

Kép
adri0422

Én nem tudom mi van de most akkora a hasam mintha 4 hónapos lennék.De csak tegnap óta.Volt rajta egy kis felesleg de ez szerintem sok.Pedig kevesebbet eszek mint a terhesség előtt.Még kűzdök a hányingerrel.Remélem nem lesz nagy hízás mert a védőnőm kifejezetten rámszólt h nem kell mindent megenni amit látok.De tényleg nem eszek többet. :?
Vendég

Sziasztok!

Adri, jó ez a vérnyomásos történet. A védőnő minap nekem is pont ennyit, 90/60-at mért, de csak annyit mondott mosolyogva, hogy akkor ezek szerint nem sikerült felidegesítenie.

Lányok, nagyon szépek a házassági fotóitok! Én nem teszek fel, mert már "régen" volt, 3 és fél éve.

Zsibima, drukkolok neked, hogy ne kelljen műtét. Azért az biztosan kíméletesebb - bár valójában nem tudom, de azt hiszem, nagyon rendes, türelmes orvosod van. Sok erőt kívánok neked a továbbiakhoz!
Vendég

Sziasztok!

Adri
Te is nagyon szép menyasszony voltál és gyönyörű a csokrod!

Mezsó
Mi volt uh-n?
Te is tegyél fel magadról képet!

Virág
Régen???? Ne viccelj!
Tedd fel!!!! légyszi-légyszi...
és mindenki tegyen fel legalább egy képet, hogy tudjunk a nikhez arcot kötni! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem van egy barátnőm aki kb a nyolcadik héten elvetélt... erős vérzés, görcsölés...
De pár hét múlva azt vette észre, hogy a pocakja tovább nő... megnézték (a vetélés után nem értem miért nem nézték meg uh-val) és kiderült, hogy él és virul a gyerek... arra gondoltak, hogy ikrek lehettek... most szült pár hete!

Kép
Kép
Kép
mamacka

zsibima: nagyon sajnálom, remélem hamar túl tudsz rajta lépni, nekem ez a 7-8. héten volt, de magától elment, nem kellett beavatkozás. Lehet, hogy már nekem is napok óta nem élt, csak akkor még nem látott orvos.... Viszont jó hír, hogy már a következő ciklusban megfogant ez a baba!!!! Úgyhogy hajrá!!!

Szösszenet: még nem vagyok 27.... :( csak decemberben leszek.....addig nem lehetne átírni :wink: ?
Egyébként nekem is csak este nagy a hasam, reggel sose, férjem mindig mondja, hogy nem is látszik, de azért este...persze számít az, hogy 2. terhesség és már lazább a méhem...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Csirkesz!
Szerintem is jó lesz fiatal szülőnek lenni. Mi hárman vagyunk testvérek. Én vagyok a lekisebb gyerek...engem nem terveztek, csak úgy jöttem....anyukám már 35 éves volt, amikor megszülettem....úgyhogy az én anyukám már nyugdíjas...apukám is 57 éves. Nővérem 34 éves és van három gyereke: 15 éves lesz a nagyobbik, középső 11 éves, legkisebb pedig 7 lesz. Ő elmondhatja magáról, hogy fiatal anyuka.... :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hogyan kell képet lekicsinyíteni???
Ha sikerülne, akkor én is feltennék egy esküvői képet....bár biztos nincs olyan szép , mint a tiétek....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Katavirág, boldog születésnapot! :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vissza: Várandósság