Zsibima
Nagyon sajnálom, megértem min mész most keresztül... De azt nem értem, miért kell a vetélésre várni. Kívánom, hogy hamar túl legyél ezen a szomorú részen, és gyorsan készen állj a megálmodott kisbaba fogadására!
Lányok
Micsoda szép menyasszonyokat láttam én ma itt

Egytől-egyig szépek voltatok a nagy napon.
Szösszenet
Húúú, Te aztán nagyon karcsú vagy!! Én nem voltam ennyire vékony, amikor első babánkat vártam, de a 16.hétig senki nem vette észre rajtam, hogy nő a pocak, és tényleg csak akkor kezdtem el játszani a gondolattal, hogy vegyek kismama nacit. Aztán ahogy meglett az első mama-gatyóm, rájöttem, hogy az milyen kényelmes, és utána gyorsabban növekedett a pocak is
Most persze már annyira sem vagyok vékony, mint anno voltam. Remélem most is csak 9 kilót fogok hízni, mint eddig a terhességek alatt.
Zsu
Anyós pajtid akkor nem könnyű eset

Persze hiába tiltakozik, a baba jön, és mire megszületik, talán örülni is képes lesz.
Valaki kérdezte (bocs hogy a hirtelen visszaolvasás miatt nem tudom ki

) hogy miért nincs vonalzóm.
Lesz, ha átléptem a 12 hetet - tavasszal nagyon hamar elmondtam mindenkinek, aztán sajna a baba meghalt. Most ezért babonából nem csinálok. Egyébként már 10+2 - nél járok.
Katavirág
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Képem ugyan nincs, mert papíron van az összes, de ha már esküvő a téma, nekünk 2003. január 11-én volt (nem voltam várandós, csak spontán így alakult), egyhetes non-stop havazást követő szikrázó napsütésban a Balatonparton. Meseszép emlék, akkorát buliztunk, hogy csak na. Az egyik képen a fátylam égnek áll, annyira táncoltam
Persze mindenki azt hitte, hogy "bekaptam a legyet", de hiába néztek árgus szemmel, nem láthattak semmit, és hiába várták a nagy bejelentést (hi-hi).
Ollem
Szemtelenül fiatal vagy