nekem a cicàm jàtsza a szeretetigényes-féltékeny gyereket, nagyon nem macska modjàra viselkedik (sosem tette) és log rajtam. kivàncsi leszek mit muve majd ha a mano kibujik és itt lesz...
basszus, nekem beàllt a torkom meg kohogok, a franc essen minden hulye kràkogosba a buszon aki nem képes kulturàltan kohogni - szoval tartok tole h az ltas megint tolodik ... bioparox spray viszont egy csodaszer, bar undorito az ize és meg pluszban iszonyu béna vagyok ezeknek a benyelésében viszont semmi a gyomorba, kicsi a gyogyszertartalma és hleyileg hat, szoval nagyon jo ilyen enyhe dolgokra.
netes oldalakon én csak akkor vàsàroltam eddig is magànszemélytol ha az személyes àtvétel volt. pénzt adom, o adja a cuccot. meg az ingyenes cuccok sem mukodnek igazàn jol, ahol ingyen adja valaki oda a konyveke pl , azzal h azt fenn kell hagynod az oldalon és ha kész vagy vele és kéri valaki tovàbb kell kuldeni. ott is van olyan hely ahonnan2 éve jon egy konyv es nem lhagyta a posta ... szoval en mikor az nem ment jol egyszeruen azt mondtam h akkor hagyjuk ezeket igy.

schat: mylene farmert nem nagyon hallgatok amiota eljottem Parizsbol. a parom inkàbb rockos, én sok félét hallgatok, de vele iilyeneket nem lehet. szoval amiota nem a kinti ràdiok mennek nem hallom ezeket a zenéket. de én személy szerint nagyon sok francia eloadot szeretek, bar én inkàbb a rock és rok-folk vonalon mozgok mindenhol. nekem az a hulye orszàg is nagyon hiànyzik, de egyelore maradunk, mert az én dràgàm nem akar ott élni, itt viszont mindketten szivesen vagyunk .
te nem vàgysz néha haza?
a joga az sok mindenre jo, de pl olyan modon mozgat meg h nem erolteted meg magad, mellé ég ott a belso elmélyulés is és békés is. pl nekem a nyulo szalagokra és fàjo csiôre elvileg nagyon hasznos a hasonlo mozgaskultura.
esetleg még a gyerek mire emlékezik, mit érez stb témàban ez érdekes lehet: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/lelki-koldokzsinor
és a Lelki köldökzsinor cimu köny is érdekes lehet
de millio egy ilyen konyv van csak figyeljetek h ne akàrmelyik gagyit vegyétek meg, mert van koztuk azért hulyeég is.