Cili!
Műtét után egy héttel szedték ki a varrataimat, nekem a doki azt mondta, hogy már aznap érheti víz a sebet. Na én inkább még kivártam pár napig.
Császárosok:
Ti meddig véreztetek a műtét után? Én szoptatás után még mindig vérzek kicsit.
Zsiráf!
Nekem ajánlották a hason büfiztetést is. A karodra fekteted hason a babát. Nálunk ez a kórházban még bevált, imádott úgy a kezemben lógni Zsófi, de mostanában már ebben a pózban is nyüglődik.
Sarmon!
Nálunk Zsófi az első pillanattól fogva imádja a cumit. Lehet azért, mert bimbóvédővel szoptatok, neki hasonló lehet az érzés.
Mágnes!
Nálunk a Jánosban kérték a saját cumisüveget. Szerintem ha beadod a csecsemősöknek, biztos szívesen fogják azt használni és talán így a szájpenész is elkerülhető.
Sina!
Kitartás, tejci miatt ne izgulj, be fog indulni. De akkor sincs tragédia, ha nem.
Eszterke!
Tejtermelés kereslet-kínálat alapon működik. Ha több kell majd a babádnak, akkor többet fog a cicid termelni.
Aida!
Nagyon nagy gratula Noel babához!!! Sok tejecskét, jó egészséget mindkettőtöknek!
Gabi!
Nekünk Angelcare légzésfigyelőnk van, de az a szemétláda rendszeresen beriaszt. Pedig már mi is visszavettük az érzékenységét. Kókuszmatracunk van és ez a riasztás főként akkor van, amikor Zsófi oldalt fekve alszik. Szerintem akkor nem mozog annyira az oldala levegővétel közben, mint hanyatt fekve, amikor az egész hátát érzékeli a légzésfigyelő. De nekünk is az agyunkra megy...

Ha riaszt, akkor mindig csekkoljuk, hogy minden ok-e? Talán arra jó, ha túl mélyen aludna a kiscsaj, akkor megébreszti kicsit.