A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ezt küldtem a Mikinek most :)
http://www.e-card.hu/kepeslap/237_Sarkany-tars

Vanilla :? csak kijön a héten...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]S írta:evilanyzilvás,megvetted már a kosár csokit? :lol:

A pénzt más is a 6 hetes kontrollon adja oda? (nem késő...?)

még nem vettem, Dia nem szereti a csokit ;-)
ha mégis, megkapja..

Én is a 6 hetes kontrollon adom, az Anyasági segélyből... ez van...

szilvás76

Jó reggelt nénik!

Kép

Barbi néninek :)
ugye tudod miért? :oops: :wink:

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

JAJ csillag ez mondom egy kis tündér :)
Vendég

[quote="vanilla01"]K írta:vanilla01omolyan mondom sík ideg vagyok ez miatt :(

Vanilla, már beszéltünk a stressz gátló, vajúdást leállító hatásáról.

Amúgy meg minek parázol hetekre előre??? Komolyan mondom, néha (nem csak Te) ha épp nincs nagy baj, generáltok magatoknak fejben... Nem szabad!!! Senkinek se jó, se a babának, se a mamának...

Valahogy lesz!!!!!

szilvás76

igazad van :(
Vendég

Na elmentem nst-re :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

évi drukk minden okés legyen +++++++++++++++++++
Vendég

Ott az igazság Szilvásnál! Örömmel kéne valahogy megélni :)
Szilvás! Egyébként szintén zenész! Semmi bajom, mondjuk nekem holnap kell mennem 11 körül. Az érelnyomástól a fejem lüktet, ez meg fulladós-felriadós. Egyébként meg remélem már nem lesz többet alkalmam megtapasztalni, mert 3 perc múlva elfolyik a magzatvizem és mehetünk szülni :wink: Na mert persze, mi? Szóval majd a Jesszuska meghozza :D :D :D

Évi! Boldog évfordulót kívánok Nektek!!!

A királylányos képet meg nem én rajzoltam. Loptam a netrűűűl :oops:
szilvi35

:wink: Köszi vanilla :D

Évi! Boldog Évfordulót!!!!
...és reméljük Tomika bearanyozza a napotokat!!! :wink: :wink: :wink:

Én szurkolok!!! Tomika!!! Apa és Anya nagyon vááááááááááááááááár! Gyere édes pici fiúcska! :D

Odabent még minden vizes,
A kinti levegő meg hideg.
Évi és Miki kisbabája,
Évfordulón jön világra.
Anya, Apa nagyon várja,
Hogy kicsiny kezébe zárja.
Várunk Tomi baba!!! :)

(nem a legjobb-de én írtam)

Sok Boldogságot!

:oops: :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megjöttem,gondoltam beköszönök,mert még azt hiszitek,hogy ..közbe meg majd kicsit később :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megyek postára,főzök és utána meg megyünk szülni hisz Lili tudja ma fog születni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nah jó viccet fére téve :lol:
Mi is egyben semmi jele a szülésnek ha megyek nyílal és fáj alig bírok mozogni,de ennyi Lili keveset mozog épp csak hogy vonszolja magát,én csak szerdán megyek nst,de vizsgálat semmi fogalmam sincs hogy áll a méhszájam!!!

Évi BOLDOG ÉV FORDULÓT KÍVÁNOK!!!!Lehet Tomika zet várta és ma jön meglep titeket,nagyon jó a képeslap :lol: kiváncsi vagyok mit mond a dokid!!!

Babaimi sajnálom csak jósló volt,de az is valami!!!

Szilvi 35 sajnálom,hogy szenvedsz,remélem ma már szülsz te is és könnyebb lesz!!!!

Szilvás te szerintem úgy leszel mint Dia itt vagy aztán másnap már halljuk Szilvás megszült,Dia is így volt,te is így leszel nem lesz itt előjel meg semmi :lol: :lol: :lol:

Csillag Gergő kis tündéri nagyon cuki pasi!!!!

Vanilla nyugi van ne streszeljétek túl magatokat,nincs értelme,úgy is kijönnek és nem akkor mikor mi mondjuk,hanem mikor ő jónak látja!!!

Én is várom nagyon,DE majd ő eldönti Katus,és Gergő is eldöntötte,nem vártak és jöttek és mind a kettő cukor és aranyos és egészséges és ez a lényeg,majd babázunk eleget nyugi van,lesz min parázni akkor,egyedül azokat sajnálom,akik szenvednek nagyon vízesedés,vérnyomás,légszomj,meg a társai,jó mindenki várja,de pl nekem azon kívül,hogy fáradok semmi bajom,nyílal és kész,lesz még idő babázni!!!!!!!Szóval türelem babát terem!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma megrendelem Lili járgányát persze a szomszédba ha esetleg közben kiszeretne jönni nehogy anya meg ne legyen itthon!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Ma nagyon meleget mondtak mindenki vigyázzon magára !!!

Holnapra meg front lesz remélem beindulnak a babák és sorra jönnek :)
Vendég

Csillagon hormonális költekezés lett úrrá! :)
Meglesz a kötet, mire mindeni megszül! Hajrá Csillag!
szilvi35

Én holnap megyek 12: 30 -ra ctg-re .

Csütörtökön meg Nst-re a kórházba .

Méh állapotáról fogalmam sincs sem hogy lenne holnap vizsgálat vagy uh azt tudom 1 ujjnyira nyitva voltam 36 hetesen és azóta semmi infóm .
Vendég

Nah elmentem a postára,meg a hivatalba,és később főzök,ha esetleg megyek szülni akkor majd jelentkezem,de majd benézek kiváncsi vagyok lesz-e baba!!!
Woody?????????????Lehet már Lilizik!!!!

Puszi mindenkinek és csajok türelem,már nem sok van hátra pihenjetek addig míg lehet!!!!Utána majd a főnökök megmondják mikor lesz alvás!!!!

Kép
bévi

Évi, ez a képeslap nagyon szupi!

A gyomrom továbbra is ég, úgyhogy inkább eszek össze-vissza..rosszabb már úgysem lesz..:))

babaimádó
Kép
babaimado

Nekem babám nagyon mozog és feszíti magát közben ááá :shock: :shock: :shock: ezt nem szeretem :?
Vendég

Szilvi....van benne valami :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Évi,
boldog évfordulót nektek!! Tomika szép ajándék lenne mindkettőtöknek!

Babaimi,
nekem is bugyog a savam :( :( . Már nagyon úúútálom!! Kezed :( :( . Mondjuk már ezt a opár napot fél lábon is ki kell bírni. Nekem még lehet, hogy 2 hét, míg sokatoknak, csak napok vannak vissza a nagy találkozásig :wink: .

Bévi,
te is pihenj ám!!

Vanilla,
látom Bencéd neked se kapkod :) .

Szilvás,
látom Eni sem kapkodja el. Én majd csütörtökön megyek csak CTG-re.

Mi - ha nem jön addig Olivér bébi -, akkor szombaton megüljük Ilangom 7. születésnapját. Persze ez csak ovis, gyerekes buli lesz, a családit majd csak 20-án tartjuk az igazi napján :D :D . Apa ma reggel levitte Szegedre a Mamáékhoz a lánykámat, és csak szombaton jön haza. Már most annyira hiányzik..... pedig ez így van jól, menjen csak nyaraljon egyet a suli és tesó érkezése előtt... Apa is vidéken marad, holnap este jön, így várom Anyukámat, hogy ne legyek olyan egyedül.

Ircsi, Csillag,
Katus, mint méregzsák nagyon édes! Gergő baba, nagyon jó fej, milyen kis grimaszokat vág! Olyan jó nézni a képeket, tegyetek föl sokat, légszi, légyszi!!

Még jövök benézek, hátha....
Vigyázzatok a nagy melegben!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ez a kis Bence tényleg nem siet kifelé de nem tudom nekem van egy olyan érzésem hogy ma talán de nem merek előre inni a medve bőrére :(
Vendég

igaz jele még semmi :(
Vendég

Meg jöttem voltam postán hivatalba kiraktam a gyereket,kis ügyintézésre,had önállósuljon,már 18 itt az ideje!!! :lol: :lol:

És megrendeltem Lili kocsiját amit ajándékba kap,ide adták az árát holnap már meg is érkezik,és kérdeztem mi van ha mégis fiú ha nem bontjuk ki akkor vissza lehet cserélni,nah én tuti nem bírom ki ne bontsam ki szóval Lili már Lili marad :lol: :lol: :lol: Most majd főzök,pörkölt meg tészta az hamar meg van és mosok vagyis a gép,és várom mikor indulunk szülni,hisz ma.... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Sucer kell is egy kis pihenés a kis csajnak,meg a nagyik kényeztetése,neked meg kell egy kis pihi a nagy nap előtt!!!!Savad sajnálom :cry:

Babaimi igazad van itt az utolsó napokban egyél csak mindent,én tegnap sütit vettem és mindegyiket megkóstoltam,mondtam is páromnak úgy is rég lesz majd ilyen ha megszülök,már most gondolkozom azon milyen lesz pocak nélkül milyen fura,most mindent kerülgetni,mert nem férek a pocakkal,utána meg semmi :lol: :lol:

Élvezük az utolsó napokat,melegem van és nehéz magam cipelni,de pihenek is készülök a nagy napra,meg azért teszek veszek kicsit,míg még bírok,mert szülés után pihenni kell majd!!!!

TÖBBIEK????mindenki szülni van????? :lol: :lol:

Kép
bévi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok-sok gratulációt!!!:-))

Tegnap jöttük haza. Én vagyok a világon az egyik leges-legboldogabb ember, 3 gyermekem van és igaz kemény napokon vagyok túl és még most is kemények, de senkivel nem cserélnék nagyon Boldog vagyok!

Du hozok képeket.
Nem volt tervezett császár, tervezett indítás volt ballonnal. Július 28.-án mentünk este 7-re. Feltettek ctg-re ahol először nem mozgott a bébim, aztán felkelt, tök jó lett meg is beszéltük, hogy jó akkor mivel a méhszáj csak 1cm-re van nyitva ballon kerül fel és indulás. Nekem nem volt kellemes a felhelyezés, utána a 100%-os fájások sokkal keményebbek lettek, újra ctg és akkor már világos volt hogy nem kockáztatunk, bébi bealudt, nem mozog, írány a mütő császár. Először vénát kerestek, de nekem a bal kezemen az ritka. :-) Na nagy nehezen lett. Norbinak mondták készítsen ki bébi rucikat , majd bátorító puszit kaptam, aztán tényleg műtő. Ott nagyon nehezen, mert hátamra híztam sajnos a spinálist nehezen szúrták be és bevallom, bárki bármit is mond nekem nem volt kellemes, ki lehet bírni és szerintem szerencsém is volt, mert egy tündéri fiatal aneszteziológust kaptam és egy kedves segítőjét és mindenben próbálták a figyelmemet másfelé terelni, na sikerült aztán jöttek a dokik dolgoztak ezerrel, kicsit nehezen de kivették felsírt, kérdezték neve, én meg hogy fiú lett mondták igen akkor Bence, tök boldog voltam, betakarták és odahozták, segítettek a kezemmel átölelni és egy puszit nyomtam a nózijára, aztán mondták elviszik pancsi, öltöztetés és visszahozzák, végül nem hozták vissza mert kicsit reszketett, fázott így csecsemőosztályon maradt. Varrás után levittek, doki nénim megnézte elmondta a gyermek paramétereit:-)) Tök pici és kegyetlenül imádni való, olyan édesen bújik:) Levittek egy kedves nővérke volt kaptam egy csomó méhösszehúzót, nagyon sokat valamiért de jobb is, igaz nagyon fájt amikor már éreztem a pocakom, néha meg is könnyeztem de hősiesen tűrtem, aztán végre éreztem a lábaimat:.))Tök jó érzés újra érezni őket:-) Hajnalban Bencét megkaptam 3órára, sajnos nem tudtam mit kezdeni vele csak a mellkasamon feküdt mert nem éreztem a hasamtól akkor még lefelé semmit, de a boldogságot! Aztán másnap megkaptam. Viszont azóta kínszenvedés az életem eddig aludtam a 4 nap alatt 2 órát, nem a fiam miatt jó persze a drága hajnalban kell és reggelig ő félóránként enni szeretne. Ömlik a második naptól a tejem. A mellem a duplájára nőtt. Viszont fogytam 10kg-ot pedig még mindig tiszta víz a lábam kezem.
A kínszenvedést a fájdalom okozza amivel kapcsolatban ha lehet Ircsi kérdeznék.

Hát a mi kis történetünk ennyi én lányok nagyon boldog vagyok, fura hogy három gyermekem van és még szokom, de seexinek érzem magam és jobban nőnek mint eddig és nagyon boldog anyának, aki sokkal jobban odavan a családjáért. Ez tök jó érzés!!!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jaj brik de jó hogy jelentkeztél .
Nagyon hősiesen viselkedtél csak gratulálni tudok nektek . Minden rendben van és ez a lényeg.

Megér minden kint és fájdalmat mikor ránézel a gyerekekre ez többet ér mindennél a világon .

Én is alig várom már hogy 3 gyerekes anyuka legyek :)
Vendég

Vanilla, köszönöm! Igen minden oké habár egyenlőre aludni csak ülve tudok, már azt a fél órákat minden nap. A seb húzódik és kegyetlenül fáj, ha nem szólok hogy vegyék ki ia csövet simán haza engednek. De kint van így kicsit könnyebb:) Majd rendbe jön remélem.

Vanilla szorítok nektek! Elhiszem, hogy várod. :-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

J

aj nagyon hiányoznak a fiúkkkk és ha Bencike nem születik meg 1-2 napon belül akkor csak a jövő héten hétvégén hozzák haza őket :(
Vendég

Hát brik ennél már csak jobb és könnyebb lesz !!

Tiszta szívemből kívánom!!!
Vendég

Hello-bello!! :D

Megjöttünk egy ideje nst-ről. És nagyon nagy az én boldogságom. :wink: :roll: Nagyon ügyes volt a mi pici fiunk, szétszedte a berendezést, állandóan megszökött. :oops: Megint a dokim aszisztensnője volt, jót beszélgettünk ééééééés................ Amikor kerestük a szívhangot, teljesen lent találtuk meg, de annyira, hogy azt mondta nekem az Éva, hogy van egy jó hírem: Megtalálta a kifelé vezető utat... :lol: :lol: :D :D Jipppiiijjjééééééé!!!! Mégiscsak nagyon ügyes a kisfiunk, hát ezt érzem én napok óta, hogy ő bizony keresi a kijáratot, jönni akar már. :wink:
Úgyhogy most sütök palacsintát, aztán sétálgatunk egyet, hátha úgy dönt, hogy ha már megvan a kijárat, akkor ki is bújik rajta. :wink:

Évi! Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek, még 100 boldogságot!!! És Tomika kifelééééééé! :D :wink:

Csillag, Ircsi! Eszméletlen édesek a babáitok, még még képeket róluk!!!

Brik! örülök, hogy ilyen jól érzed magad (mint nő és anya :)), és otthon vagytok már! Hidd el, ahogy múlik az idő, jobb lesz, és sikerül normálisan is aludni! Várjuk a képeket! :wink:

Babaimi, Szilvi35, Évi! Sajnálom, hogy nem vagytok jól. Kézdagadást, fulladást, mindent. :(

Nekem csak görcseim vannak, egyenlőre hébe-hóba, de én örülök nekik. :D

Később még benézek, de csak ha a fiatalúr is úgy akarja... :wink:

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Szilvás! Hátha a doki úgy megvizsgál, hogy elindít valamit... Szurkolok!!! Kisasszony, kifelééééé neked is! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Hidd el, Bencike nemsokára kibújik és nagyon jó lesz, utána meg 3gyermek és imádni fogják a kicsit.

Bizony könnyebb lesz. Nekem nappal alszik, hajnalban tombol a kis csibém.

Kép
Kép
Kép
brikancs

Na lányok lepihenek picit mert ez a baba annyira feszeng hogy hihetetlen ..............később vissza nézek hát ha van már újabb babánk :)
Vendég

Barbcsi köszi:-)
Örülök, hogy minden rendben, lassan kibújik a picikéd:-)

Évi mi is Nagyon Sok Boldog Házassági Évfordulót Kívánunk Nektek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vanilla pihenj, én is várom , hogy ki lesz a következő kismami:-))

Dia Gratulálok Nektek! Sok Boldogságot és Jó egészséget kívánok Nektek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Megjöttem,a mai ctg is tökéletes lett.
A hasam egyfolytában fáj már reggel óta,de csak olyan menstruációs fájdalom jelleggel,tompán. Néha görcsöl gyomortájt(ahol régen gyomor volt...)meg derékba,de ennyi...most lepihenek,nem tudom mi hogy alakul,próbálok aludni,amíg Miki haza nem ér(biztonságosabb ha velem van...ilyenkor mindig kicsit félek..)
Vettem mélyhűtőtt sacher tortát,remélem finom lesz.
19-re meg megyek a dokihoz.

Limoval egyszerre voltunk ctg-n,elég rosszkedvű szegény :( érthető...holnap benézek majd hozzá...

Csillag,verset köszi :) egész meghatódtam!
És mindenkinek a köszöntéseket is.

Barbcsi,drukkolok...minden baba tudja mikor van itt az idő...
Fura azért hogy pár nap(?)s nem lesz pocak...

evilany

Brik,jó hogy otthon vagytok, képet nagyon várom, sajnálom hogy nehezen telnek a napok és fájdalommal :( kicsit félek is :( és Te se kaptad meg a babát,sajnálom...
Segítséged van azért?

evilany

Sziasztok!

Egyben vagyunk...kezd nagyon melegem lenni, de jelenleg ez a legnagyobb bajom...
Most pár napja valamiért tök jól érzem magam ( a szokásos kis nyűgöket leszámítva)...baba mozog...jóslók vannak, de vérnyomim rendben, nem vizesedek...még nem mértem magam, de szerintem már nem jött rám több most, úgyhogy remélem ezzel a +17-tel zárom majd a dolgot...

Remélem már ilyen kellemes marad a végéig...Gábor mondja már mindig a babának, hogy jöjjön már ki, mert ő annyira várja, meg mindenki várja...

Akinek rosszabb (gyo morsav, légszomj, vizesedés) kitartás, tényleg nemsokára itt lesznek a babák...:)

Évi, nagyon boldog Évfordulót nektek! :)

Ircsi, Csillag, tündériek a gyerkőcök...elnézegetném egész nap őket...brik, gratulálok mégegíszre...kíváncsi vagyok már Bencére is nagyon...

Most megyek, sütök kolbit meg hurkát apának ebédre (nekem nem nagyon van étvágyam most)...

Később benézek...

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi nincs segítségem, annyi van hogy lehajolni nem tudok egyenlőre és ha Álmos kidob valamit Lili felveszi, meg Álmost felemeli, mert most azt se szabad.

Imádják Bencét, Álmos is:-)) Mindig puszilja, simogatja, néha masszírozza:-))

Ne félj, mert nem mindenki jár így mint én. Mondjuk nem tudom, hogy a hasból a csövet mikor szokták kivenni, nem e volt sokáig bent esetleg nekem és azért fáj. Rossz amikor nem ért az ilyen dolgokhoz az ember.

Én megkaptam volna, ha nem rázkódik a drágám:-))) De most így utólag azt mondom, hogy így volt jobb, és látjátok itt vagyok az élő példa császár után második nap már totál teli volt a mellem tejjel. Azóta csak iszok sok folyadékot, nem is gondoltam hogy ilyen sokat tudok inni, de nekem fontos én annyira akarok szoptatni és eldöntöttem fogok is:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ő az én kiscsibém, lemaradt a kép alól a szöveg:-)

Ilus, nemsokára ti is mentek szülni:-) Jó lesz hidd el

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!
Vagyok én, csak most értem haza. Reggel voltam ctg-n.
Lili nem szeretne a szülinapomon megszületni. :?
A doki szerint semmi jele, teljesen zárt még mindig a méhszáj, fájások sincsenek. A gyermek nagyon jól érzi magát bent.
Szerdán, és pénteken is megyek ismét. Aztán ha a héten nem születik meg, akkor hétfőn be kell feküdni és gondolom utána megindítják a szülést. Hát ezt nem nagyon szeretném, de ez van, ami Lilinek a legjobb, az lesz és kész!

Bocsi, még nem olvastam vissza. :oops: Anyukáméknál voltam eddig, kint ültünk a kertben és beszélgettünk. Hiszen a házba most dolgoznak a munkások...
Ebédelek valamit, és utána jövök!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hüha Brikancs nagyon formás a bébid! Tényleg olyan kis dajkálnivaló!

Mid fáj végülis? A szúrás helye vagy valami tök más?

Gergö és Katus is kis cukorfalatok!

Nálunk szakad az esö, nönek az úszóhártyáim. Majd csónakkal megyünk a kórházba is... :)

Várom változatlanul a fürdésröl a válaszaitokat!

Barbi
Vendég

Ilyen a fájó csuklómon a csomó. Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Brik, sajnálom a sok szenvedést, de nagyon édes a kisfiad, mindent megért!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Most készült:

Kép
szilvi35

Szilvi, szép pocak, enyém is hasonló.
Visszaolvastam és látom, ügyes, okos babáink vannak, akik kivárják az idejüket.

Ja, és nem is mondtam a nap hírét: megjelent az első csepp tejcikém. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm a dicséreteket!! :-) Lányok olyan hihetetlen, sugárzok a boldogságtól és nekem ez azért fura mert olyan rég éreztem ezt a sok negatív dolog miatt. Bocs, hogy itt le is írom ezt a boldogságot!!!:-))

Közben volt a védőnénink is, imádom, ő volt az én védőnénim is:-))

Minden oké:-)) Kicsit sárga de mivel sokat szopik igy megoldódik az is.

Bmaass maga a varrat, a seb ilyen szúró fájdalom két oldalon, állítólag felszívódik a varrat majd. Szerdán doki nénim ránéz.

Szilvi nagyon szép a pocid:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

Üdv Brik! Örülök veled lélekben :) Nagyon szépséges a kis legény!!! Gratulálok és sok-sok jóságot kívánok nektek! Meg persze irigykedem is ...

Woody! Hasonló cipőben járok. Bár a méhecském nyaka már jó ideje eltűnt, a szájacskája igen erősen be van tapasztva. Az Istenért nem akarja kinyitni ... holnap doki, remélem mond valami biztatót! Holnaptól nekem is sűrűn kell mennem, aztán meg egy hét múlva befekvős ..... Megértem, ha nem vagy feldobva. De tutkóra ki fognak jönni nekünk is, csak hipp-hopp, mindenféle flancolás, meg hosszadalmas szájtátogatás nélkül :wink:

Babaimi! Azt hiszem emlékszem a pocidra és igen, forma-formák vagyunk.

Egyébként meg most még nem vagyok vacakul. Az esti és a kelés utáni kényelmetlenségeket kihevertem és igen csak topon vagyok lelkileg. Kicsit frusztrál, hogy nincsen egyensúlyérzékem, meg, hogy ma már odaégettem a hagymát a pörihez, meg leöntöttem forró olajjal a csuklómat (elég tisztességesen), meg, hogy nincsen egy épp kéz láb mozdulatom sem. De igyekszem könnyesre nevetni magam nyafka helyett. Na majd estére... megint elszívja előlem a föld a levegőt én meg hallá változhatom.

Kép
szilvi35

Brik nagyon aranyos a kisfiad,és pihenj amennyit tudsz és vigyázz magadra!!!!

Szilvi te is ügyelj magadra,elhiszem már nem bírod és ügyetlen vagy mert én is az vagyok és nekem még van 9 nap,a kiírtig!!Pocakod jó nagy!!!

Woody azt hittem Lili már jön kifelé,de ami késik nem múlik!

Barbcsi :wink:

Ilus pihenj te is amennyit tudsz!!!

Évi kiváncsi vagyok mit monda a dokid!!Majd úgy is jelentkezel,vagy ki tudja lehet egyből mész a kórházba!!!!!Limot sajnálom :cry:

Én most lepihenek mindjárt kész a kaja még maradt egy adag ruha de azt vissza raktam,mert nem érzem magam fényesen,holnap front várható :lol: írtam a páromnak a menet levelet mert segítek neki és görcsöltem elég tiszteségesen,úgy hogy felfüggesztem és lefekszem kicsit,majd jövök,ha megyek szülni majd írok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Brik
Még egyszer hatalmas gratulációóóóóóóóóóóóóó!
Eszméletlen jóképű kis krapekod van!!!
Csak úgy pisilnek majd utánna a lányok! :oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D
Ha időd engedi...képeket kérünk!!!

Sajnálom a szenvedésedet...de a képek alapján neked is megérte!!!
:) :) :) :) :) :) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi a dicséreteket!:-)

Csillag nagyon megérte, köszi. Bizony, ahogy a te kis fiad is :-) Annyira szép kisfiad van, gyönyörű:-)

Csinálok képeket van még, csak a kábelt nem találom ami a fényképezőgéphez van hogy feltegyem őket. Ezek telefonosak voltak most:-))

Kismamák, nagyon meleg van tessék pihenni:-) Holnap újabb front.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?