A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kismama agy, nem emlékszem senkijére :( .

Hétfőn megszült a szomszédnőm, apa 4 házzal arrébb tejfakasztó bulin van. Szomszédnőm az első gyerekével úgy járt, mint én, császár lett neki is a vége. Most a másodikat 2 óra alatt szülte meg simán. Nekem is mondta a doki, hogy lehet, hogy a második kicsusszan, akkor még van remény.

Szegény spánielem elég vaksi. Minden ivás után bemegy valamelyik szobába, körül néz(ne) és kijön. Nemrég becsuktam minden ajtót. Most kenődött fel az ajtóra :( :lol: :oops:

Katy, a lógótárgyak sem érdeklik jobban, mint a csíkos pizsim. Minden csíkos tárgyat imád. Apa már mondta is, hogy biztos börtöntöltelék volt az előző életében.

Ismerkedés: nálunk semmi különös, de találjátok ki mit ittunk az első randin :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Kép Kutyuli nézi gazdit

Odettről már nem teszek fel képet, majd Boo felrak :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Sehol senki?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Már miért lenne hétköznapi? Hiszen egymásra találtatok. Nem kell feltétlenül naaaaaaaaaaagy-naaaaaaaaaagy történésekről szólnia. :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

szerintem Dodi egy barátnőjén keresztül ismerte meg Ricsit... :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Leírjam?

Kép
Kép
orsi777

Max. priviben. Hagy legyen a játék része. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy ismerkedős tippje Boo szerint
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond

Ha a játék része, miért küldjem priviben????

Kép
Kép
orsi777

Csak ne keverjétek össze a tartalmukat... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: (Bocs. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Arra megy a buli, hogy kitaláljuk a másikét. Ha te leírod előre, akkor már nincs mit kitalálni. Ezért mondtam, hogy max. priviben.

boo! :)

190-et 3 alkalomból??? Mitakarsztemegmég, lüke? :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Akkor elküldöm pü magamnak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Boo!
egyenlőre úgy néz ki,hogy kezd beválni csak sajna elfogyott,de holnap
veszek egy rekesszel :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kakaó nem talált.

Kép
Kép
orsi777

Khmmm...aztán nehogy túlzásba vigyétek, csajok... :wink:

Kép
Kép
200907?

Csibe

Ugye, hogy nem is olyan rossz?

Kép
Kép
orsi777

Jé, érkezett egy privát üzenetem. Ki lehet?

Kép
Kép
orsi777

[quote="orsi777"]K írta:orsi777akaó nem talált.

Dobálóztatok?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jud, de izgi! :P Ki írt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lúgot gondolom nem ittatok. Esetleg beherovkát, ouzót...? :roll: :roll: Vagy anyatejet? :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

nem rövid

Kép
Kép
orsi777

Ha ennyire nem megy, akkor éjszaka lehet rajta gondolkodni :lol: :lol: :lol: , én is megyek, és megálmodom, ki hogyan jött össze a párjával. 8)

Kép
Kép
orsi777

Jó éjt (nekem is)! :wink:

Kép
Kép
200907?

Jó éjszakát

:idea: leolt

Kép
Kép
orsi777

orsi!
hát az íze nem az igazi,de a hatása nem rossz és ezért leküzdöm az
undorom...

jó éjt nektek...nálunk még zajlik az éjszaka...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

naagyon melegszik :roll: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Engem hülyít a fiam :? ! Evett fél 9-kor, fél 12-kor, fél4-kor, 5-kor, meg most! Egy éjszaka alatt 5* enni művészet, nem?! :twisted: :lol: Ezzel nem lenne semmi gond,ha tudnék aludni napközben is, de mindjárt indulunk Sukoróra,és laza 600 mázsa szőlőt kell leszednünk ilyen roppant kipihenten :? !
Alapból nem kávéval indítok, hanem pálinkával, mint a rutinosak :wink: :lol: :lol: :lol: ! Na jó inkább mássaliszom le magam: musttal :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó reggelt

Boo

[quote]a írta:pa bement hozzá a hivatalba, és a mi Katánk óvatlanul papír nélkül ült utána a székre, és nem lett kiütéses a feneke, ebből egyből tudta, hogy ez szerelem

De nagyon lüke vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek szerint a mi megismerkedésünket már közzétettem régebben, bár én nem emlékszem :oops:

De kitalálni sem lett volna nehéz, mert hogyan is ismerkedne két 40 felé közelítő ember...
aki a munkahelyén kívül sehová sem jár..
Vendég

brühühühüüü :cry: :cry: :cry: Kép
Vendég

Apa rajzolta hogy ne legyek szomorú :) Kép
Vendég

Csak azért akartam beugrani, hogy mondjam: ma nem rendelek.

Viszont nem bírom ki: sillia, látom nálatok mindenki erősen fiatal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

sör

igeeeeeeeeeeeen

Kép
Kép
orsi777

apa felkelt, azt mondja soha többé nem iszik, és keresi a Saridont. Jól sikerülhetett a tejfakasztó buli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

sziasztok!

de jó Boo,hogy írtad,hogy apát elküldted sörért,mert enyém apa is most ment
vásárolni és totál kiment a fejemből és így hála neked kapom a
"fincsi" sörikét...
viszont nekem fáj a fejem és másnaposnak érzem magam tőle... :roll: :roll: :roll: :roll:

lányomnak megvolt az első álmában kakilása...

most mennem kell,mert ébredezik...
tgnap szerencsére amikor írtam utána véget is ért a "bulink" és
aludtunk....

Kép
Kép
csibe83

sziasztok

Igen újságosbódéhoz kapcsolódik az ismerkedésünk:)

Fogzás: minden lehetséges. Bettinek 7 hónaposan jött ki az első foga. Norbinak 5 hónaposan. Rékának 3 hónaposan és 10 hónapos korára mind kint volt. Nórának folyik a nyála és állandóan tövig bent van a szájban az ökle.
Nekünk dentinox egyiknél sem volt jó. Homeós chamomilla 30 ch viszont igen. Mikor már nagyon fájt akkor panadolt adtam.

Nálunk éjszaka jól telt. Eddig Nóra a mózesban aludt, tegnap úgy döntöttem hogy ideje külön szobában az ágyában alukálni, nem volt semmi gond fél 10-kor elaludt 2-ig, evett, aztán 5-kor kelt legközelebb. Majd reggel 8-kor.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

na, ideültem hogy elolvassam az egész délutáni termést.

Hamar a a végére értem :lol: :lol:
Vendég

Én is így jártam :D
Vendég

én is

Sillia az agyerkekéz a tiéd?

Kép
Kép
orsi777

Úgy látom, elég hullámzó a hsz termelésünk mostanában. Én is jól nekiláttam elolvasni a tegnap este óta írtakat, de gyorsan a végére is értem.

Boo!
Bár nagyon ötletes, de nem talált! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még tanultam, mikor megismerkedtünk, akkor még nem tudtam, hogy milyen dzsuvás emberek is járnak a hivatalokba és ülnek le az ügyfélszékekre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltunk ma moziban, tök jól éreztem magam.
A mai nevelési elvekbe belefér, hogy Anyu-Apu elviszi a két csemetéjét (kb. 6-8 év között) egy olyan thrillerre, ami 16 év alatt nem ajánlott, minden mondatban benne van a fuck, és FELIRATOS! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én teljesen kiakadtam, mikor ezt megláttam, először azt hittem, hogy rossz terembe ültek be, de nem!!!

Kép
katy76

Katy!

Úgy irigyellek a mozi miatt... nekünk is minden évben hagyomány, hogy a moziünnepen elmegyünk férjemmel. Most kihagytuk, pedig mehettünk volna...csak én nem vagyok ilyen bevállalós... :( komolyan irigyellek, mert első babád és otthon tudod hagyni őt minden idegeskedés nélkül...úgy utálom, hogy én ilyen félős, meg izgulós vagyok. :evil: Pedig van tej a fagyasztóban, van anyósom és mégsem merem, mert nehogy itt ne tudjanak vele mit kezdeni ha rákezdi az esti mókát...pedig anyósom is felnevelt már 2 gyereket. Jó, hogy idős már, nade nem minden napról lenne szó. :roll: (most magamat győzködöm :lol: ) Meg ilyen kifogásaim vannak, hogy nincs elég tej a fagyasztóban, még több kell, hogy maradjon vészhelyzetre is, meg majd hozzátápláláshoz...közben meg ilyenkor olyan rossz kedvem tud lenni, hogy megtehetném és azzal biztos Noénak is jobb lenne, mert feltöltődnék én is kicsit.

Akinek sok vagyok, az ugorjon, mert rámjött a depi. :(

Meg nehogy úgy járjak, mint ti a talin, hogy sokatoknak apadt a teje, mert kihagytatok egy szopit. Ha már ennyit kínlódtam a tejért, nem akarom így elszúrni... :roll: Most megint felkelek éjszakánként, gyarapítom a tejcsit, ez már ne legyen kifogás... :roll:

Bocs, hogy kifakadtam, csak ma anyuéknál voltunk és kenguruban vittem NOét, vonat, bkv. Már voltam így, és ő végigaludta az utat. Bár legutoljára néha felébredt és akkor keservesen sírt, de megnyugodott. (007! a négyeshatos nem ráz eléggé :lol: ) Főleg ha megállt a jármű, szokásos topicprobléma, ha áll a babakocsi akkor a gyerek üvölt :lol: . Ma meg el sem aludt és sokat sírt a járműveken, ráadásul hazafelé egyedül jöttem és én amúgy is nehezen bírom ha sír. Szóval elkeseredtem, hogy nem elég, hogy Noé nélkül nem megyek sehova, mert nem merem itthon hagyni, még vele sem tudok kimozdulni... :( Legalábbis messzebbre nem, mert már félek, hogy végigüvölti az utat. :roll:

Kép
Kép
tabati

sziasztok!

hát tényleg nem sokat írtatok ma..

tabati!
nyugodtan menjetek el kicsit kettesben kikapcsolódni szerintem...
mi is voltunk már párszor...pl ma is...ilyenkor lefejem a mellem indulás
előtt és akkor nem durran szét mire hazaértek...egy mozi simán belefér...
múlrhéten mi is voltunk...
szóval szerintem nyugodtan töltődj fel kicsit...
ja azt is akartam már írni,hogy Noé nagyon édes és nagyon jók az iwiwes képek...

Kép
Kép
csibe83

...moziban én is voltam a Lilivel,amikor a Lotti kb 3 hetes volt...
Lili meggyógyult,mehet hétfőn oviba.
Tejem visszaállt,csak szopik a pici,minden éjjel fejek ilyenkor 150 ml-t,azt du. megkapja,mert addigra fogy a ciciben.
Holnap szülinapozás nálunk,11-en leszünk.
Szuperek a talis képek,biztos jól is éreztétek magatokat,a Városliget nekünk 25 perc kocsival,és mennék,akár hétvégén is,de apa helyett jobb,ha inkább a Lilivel.
:lol:
Ma shoppingoltam a 2 csajjal,tök jó volt,és étteremben ebédeltünk.
Kínos sztori:Anyósoméknál laktunk 3 hétig,mert a lakást kiadtuk,de a ház még nem készült el,csúszás volt.Így történt egy késő őszi éjjelen,hogy a tv-t kapcsolgattuk,ami némán volt,mert késő volt,és a mellettünk lévő szobában laktak anyósék.Szóval kapcsolgattunk,hátha találunk valamit,erre egy adón éppen szexfilm ment,és a férjem addig bénázott,hogy na,nézzük már,amíg megnyomta a némító gombot mégegyszer,és lássatok csodát visszajött a hang. :shock: Úgy sikított benne a nőci,hogy ihaj!Persze le akartuk némítani,egymás kezéből kapkodtuk az irányítót nagy ijedtségünkben,így sokkal tovább tartott,és addig a nő csak nem maradt csendben...Szóval nemsokra rá,halljuk,hogy anyósék khm-khm köhögnek,meg forgolódtak látványosan,mert nyikorgott az ágyuk,hogy halljuk,hogy fent vannak,és hagyjuk abba.Gondolom.Na,reggel ki se mertem menni,csak mikor elhúztak otthonról.Este meg égtem,inkább gyorsan lefeküdtem.Nekem akkor nagyon ciki volt,főleg,hogy alig ismertek még pár hónapja. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! :)

Ma sem rendelek, :lol: csak két dolog:

Az ARC nagyon tetszik, szerintem tök jó. (Pláne, ami korosztályunktől felfelé. Pl: oroszul ma már nem olvasnak a fiatalakok :roll: )

Már hetek óta akarom kérdezni.
Még nem jöttem rá, hogy mitől függ, de időnként - leginkább talán terhelés hatására - érzem a medencém alját (vagy mit :roll: ). Mintha izomlázam lenne, de ez ritkán fordul elő a csontokban... :lol: :? Szülés előtt nem éreztem ilyet. Az jutott eszembe, hogy arra hasonlít, mint ha lassan "szétcsúszna", tágulna a terhesség vége felé. De én ilyet soha nem éreztem, szülésen meg már túl vagyok (asszem) :lol: :roll:
:?:

Kép
Kép
200907?

Bond

Nem fotóztál véletlenül a ARC-on? Az egyik plakáton az emberem nagymamája van.Egy zászlót hímez vagy varr..
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Helló csajok!!

Boo!! Ok,megígérem,hogy szolidarítok veled és iszom sört,de milyet is kell??? Én eddig egyszer ittam valami citromosat,ami állítólag jó a tejtermelődének,de q...a sz@r volt,úgyhogy le is mondtam róla :lol: Inkább maradok a More Milk-nél,de iszom egyet az egészségedre és tejedre :wink:

Nálunk is megy a nyáladzás és a csukló evés,úgyhogy akkor megnyugodtam,hogy ez még nem a fogzás jele,mert még elég korai lenne. Legfőképpen éjszaka hallom,ahogy eszi a kezét,annyira cuppog,hogy arra kelek. Eleinte azt hittem,hogy kajás,de amikor láttam,hogy tök mélyen alszik,akkor rájöttem,hogy szimplán csak megtalálta a kezét :lol:

Ha lehet,én is bekapcsolódom az ismerkedős sztorizásba,bár nem tudom,hogy én annak idején leírtam-e,de szívesen megosztom majd veletek

KépKép
KépKép
nyuszi81

conversano! :)

De láttam, tetszett nagyon! :wink: :) :) :) :) A térdére fektetve varrja be azt a lukat, ami az '56-ot jelképező zászlón van.

boo! :)

Szééééééép nagyra nő majd a orrszívótok az anyatejtől... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

orsi

[quote]S írta:illia az agyerkekéz a tiéd?

ööö.. mi lehet az az agyerkekéz? :roll:

Mindenesetre az a saját fájós ujjacskám. Megfogtam a sütőrácsot :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?