Katy!
Úgy irigyellek a mozi miatt... nekünk is minden évben hagyomány, hogy a moziünnepen elmegyünk férjemmel. Most kihagytuk, pedig mehettünk volna...csak én nem vagyok ilyen bevállalós...

komolyan irigyellek, mert első babád és otthon tudod hagyni őt minden idegeskedés nélkül...úgy utálom, hogy én ilyen félős, meg izgulós vagyok.

Pedig van tej a fagyasztóban, van anyósom és mégsem merem, mert nehogy itt ne tudjanak vele mit kezdeni ha rákezdi az esti mókát...pedig anyósom is felnevelt már 2 gyereket. Jó, hogy idős már, nade nem minden napról lenne szó.

(most magamat győzködöm

) Meg ilyen kifogásaim vannak, hogy nincs elég tej a fagyasztóban, még több kell, hogy maradjon vészhelyzetre is, meg majd hozzátápláláshoz...közben meg ilyenkor olyan rossz kedvem tud lenni, hogy megtehetném és azzal biztos Noénak is jobb lenne, mert feltöltődnék én is kicsit.
Akinek sok vagyok, az ugorjon, mert rámjött a depi.
Meg nehogy úgy járjak, mint ti a talin, hogy sokatoknak apadt a teje, mert kihagytatok egy szopit. Ha már ennyit kínlódtam a tejért, nem akarom így elszúrni...

Most megint felkelek éjszakánként, gyarapítom a tejcsit, ez már ne legyen kifogás...
Bocs, hogy kifakadtam, csak ma anyuéknál voltunk és kenguruban vittem NOét, vonat, bkv. Már voltam így, és ő végigaludta az utat. Bár legutoljára néha felébredt és akkor keservesen sírt, de megnyugodott. (007! a négyeshatos nem ráz eléggé

) Főleg ha megállt a jármű, szokásos topicprobléma, ha áll a babakocsi akkor a gyerek üvölt

. Ma meg el sem aludt és sokat sírt a járműveken, ráadásul hazafelé egyedül jöttem és én amúgy is nehezen bírom ha sír. Szóval elkeseredtem, hogy nem elég, hogy Noé nélkül nem megyek sehova, mert nem merem itthon hagyni, még vele sem tudok kimozdulni...

Legalábbis messzebbre nem, mert már félek, hogy végigüvölti az utat.