Sziasztok!
Bekri! Drukkolok nagyon, hogy 5 percesekké váljanak és ne legyen császár!!! +++++++++++++++
Csillag! Gergő nagyon nagyon helyes!!!
Ircsi! Szépen gyarapodtok!

Hihetetlen, hogy Katus már 1 hónapos!

Örülök, hogy minden rendben van veletek!
Tündi! Szerintem se aggódj, ilyenkor már nagyon nehéz megmérni az adataikat, olyan nagyok, és úgy be tudnak fúródni különböző helyekre. És különben is, én még olyat nem hallottam, hogy az uh-s súlybecslés bárkinél igazat mondott volna... Meg aztán, igazad van. felesleges idegeskedni, ha máshol minden rendben és mozog eleget, akkor minden ok!
Szilvás merre lehet?
Babaimi! Alakultok tényleg.
Nálunk a helyzet változatlan, türelmesen várunk, hogy ha már megtalálta a kislegény a kijáratot, nyissa is ki és induljon el a nagyvilágba...

Mind a ketten apájával teljes mértékben készen állunk.

Egyébként nekem a 31. héten nézett a dokim utoljára méhszájat, akkor volt a külső 1 ujjnyira nyitva, azóta nem tudom, milyen lehet, de bevallom, jobb is így, legalább nem feszengek rajta és szép nyugiban tud tágulni.
Ja, közben voltak nálunk a szüleim villámlátogatáson, pont erre jöttek kamionnal, és benéztek 1 órácskára. Úgyhogy most már ez is megvolt, ha eddig erre várt a Törpicur.
Lehet, elteszem magunkat holnapra, hátha beindul valami, nem szeretnék fáradt lenni.
Jó éjt mindenkinek!
ui.: Diáék mikor jöhetnek haza? Holnap? Valaki tudja?