A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt!

Éjszaka én is felkeltem pisilni és valami barnás trutyi jött belőlem. Aztán persze ezen járt az agyam és nem tudtam jó sokáig visszaaludni. Azóta nem jött semmi. A nyákdugó az milyen?

Viki! Nem baj az, ha nincs óriáspocakod! A lényeg, hogy a baba szépen fejlődjön! Jó a pólód!

Muffin! Nem látszanak a kilók! CSini vagy! Én rövid szoknyát fel sem mernék venni, olyan duci lett a lábam. (pedig nem dagad)
Majd javítom a táblát!

Szóljatok egyébként nyugodtan, mert előfordul, hogy elszámolom.

Babuli! Drukk az NSThez, hátha Szabi végre kijönne. Bár legtöbbször az NST nem mutatja a szülést!

Marcsi! Gratula (akkor aktuálisan) a 35. héthez!

Nóri nagyon szépséges, kis fekete babuci. Ami, köszi a híreket Weráról! Nem semmi, milyen jól fogja fel a dolgokat. Nem mindenki fogta volna fel ilyen jól!

Ma veszek ilyen homeopátiás bogyókat. Kedden volt a szülésznőm fejtágításon ezzel kapcsolatban. Itt Karcagon még nem használják, most akarják bevezetni. Így én leszek kb az első, aki ilyeneket szed. Igaz kicsit elkéstem a 37 héttől, de attól még tehet jót.
Ja és persze egyik patikában sem lehet kapni. Így meg kellett rendelni, még jó, hogy az egyik másnapra vállalta. Mert volt olyan, aki azt mondta egy két hét!

Kép
szly27

Szly:Bizony az lehetett a nyákdugó,ámde nincs baj,nem kell megijedni,attól még elhúzhatod a 40. hétig is vagy tovább,én is így voltam a Lányommal.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Megijedve nem vagyok, csak talán reménykedem, hátha tényleg az volt és nemsoká mehetek szülni! Persze tudom, hogy akár még két hét is lehet!

Kép
szly27

Bizony az is lehet hogy pár nap,és mehetsz szülni-ez is benne van a pakliban :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Sajnálom, hogy így állnak a dolgok! Remélem, hogy hamar lecsillapodnak a kedélyek és minden rendbe jön! Én drukkolok! :D

Mush! Köszi a Drukkot! :D

Szly! Tudom, hogy az NST nem mutatja de azért hátha elindul a gyerkőc!
Vendég

Szly!
A nyákdugi véres-barnás-nyálkás izé. Simán lehet!

Kike!
Elhiszem, hogy ma még a sz@r is ízetlen neked. Amennyire irigyeljük a gyerkőcöket tőled, annyira tudom, hogy milyen nagy feladat egy ekkora család irányítása.

Ne feledd! Apa is terhes!
20150601134430

Csajok Én lépek! Ha van valami üzenek! Ha nincs semmi akkor délután jövök!

Vigyázzatok Magatokra!
Puszi
Vendég

[quote]H írta:a ma nem szülök akkor holnap spenót főtt tojással! Very Happy

Ez nagyon jó!
:D :D :D

Kép
andkata

Kike!

Mindenkinek nehéz lehet ez! Nem vagytok kevesen, mindenkinek az igényei és érthető hogy apa is fáradt! Kitartás! Biztos hétvégére jobb lesz!

Kép
andkata

Jó reggelt!

Én most keltem,de olyan kótyagos vagyok ebben az időben!
És ma egész nap egyedül leszek!
Már úgy megszoktam,hogy Anyu ittvan,ha meg nem ő akkor Apa vagy valaki,de ma senki sincs!! :cry:
Elkéne mennem amboltba,postára,hát majd meglátom mihez lesz kedvem !
Leginkább semmihez!!!

Kike! Sajnálom,hogy ilyen nehéz helyzetben vagy!
Én egymagam is nehéznek találom,nem hogy 2 gyerekkel +Apa!
De már nem sok van!
Kitartás,sajna más ötletem nincs! :(
Drukk az uh-hoz,kíváncsi vagyok a méretekre!

Babu! Drukk az NST-hez,remélem Szabi baba már nem nagyon akar maradni!!!

Szly! Szerintem is a nyákdugó volt,remélem te is mész hamarosan!
Tök vicces,tegnap én is arra gondoltam,hogy végig nézegettem a wc papírt,hogy nehogy valami legyen rajta,mostmeg azért nézegetem,hogy végre legyen rajta valami!!! :lol:

Mush! Igen,ment tegnap a festő és nem is csinált nagy koszt,úgyhogy Apa befejezi a takarítást és kész is!
Bár a mtracot nemkérdeztem,az lehet,hogy nincs meg,de van utazóágya!! :lol:
Wera megoldja biztos vagyok benne!!!!
Ja! És még azt is mondta,hogy az volt az egészben a legrosszabb,hogy iszonyatosan fájt a feje,hát szegény ennyit étlen,szomjan!!!
10-körül ehetett még egy kiflit+cukros tea,de este már cukros infúziót kapott!!!

De eza Nóra baba gyönyörű!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Babuci!
Drukk, hogy ma szüljél!!! A spenót annyira nem finom....
20150601134430

Szly! Szerintem ha nyákdugó volt, akkor 2-3 nap! Legalábbis én úgy hallottam kb addig szokták az anyák utána húzni! Hajrá!!! :D :D :D
Nő a lány arány! :D :D :D

Kép
andkata

Viki:Köszi,igazad lehet,én csak a magam nyűgét látom,közben Apa is biztos szenved attól hogy ő is terhes,biztos ő is aggódik annyit mint én,csak hát ugye férfi,és miért is mondana bármit is-és persze rajta csattan az ostor,mikor én nyűgös vagyok,és nem bírom elviselni a közeledését sem.

És aggódok minden miatt,hogyan lessz majd ez,meg az,és ő a gyerekekkel,mikor pedig csak szót kéne fogadniuk,nem pedig felidegesíeni az embert.Bizony sokszor nagyon nehéz,annak ellenére hogy imádom őket,de talán attól nem vagyok rossz Anya hogy mikor ilyenek vannak,néha visszacsinálnék mindent :oops: :cry:

Talán UH után jobb kedvem lessz.

Kép
Kép
Kép
kike

Jaja! Ami! Most én is megint sűrűbben járok WCre és nézegetem. De már nem ijedek meg ha van valami! Sőt!

Kép
szly27

Titiről és Sziszkáról nem tudunk semmit??????
drukk nekik+++++++++++++++!

Maverik,Magdolna,H. Szilvi???????

Ugye senkit nem hagytam ki?? :oops:

Kép

Kép
ibm

Ibm:köszi neked is,kitartok mást úgysem tehetek.Rossz napok után csak jobbak jöhetnek.Remélem.

Délután jövök a méretekkel,remélem nem lesznek túl nagyok. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Nyugi, amíg te kórházban leszel, apa mindent meg fog tudni oldani. Én is aggódgatok emiatt. De tudom, hogy semmi baja nem lesz Rolinak, jól ellesznek. Amit meg csinálnak és nekem nem tetszene, azt meg nem fogom látni a kórházból, így nem is kell foglalkoznom vele.

Andkata! Úgy legyen! Jó lenne, ha már meglenne! Ha úgy történne, mint Rolival, akkor holnap kéne szülnöm. Őt 38+4-en szültem. Persze tudom, hogy nem valószínű, hogy úgy lesz!

Kép
szly27

Először is a babák: GYÖNYÖRŰEK!!! Két dundi kis csöppség :D :D :D

Muffin :D
Nagyon csinos vagy! Nm is látszik a lábdagadásod!

Viki :D
A póló, a poci és az arcod is rendben :wink:
(Én is neked küldenék MMS-t majd, ha szülök. De ez nem a héten lesz :wink: )

Dodó :D
Ne ijesztegess minket, te lány! (Bár, lehet, csak jóslók voltak...) Pihizz sokat ma!

Szly :D
Igen, ez a nyákdugó volt :wink:
Nekem Liluval 9-én jött ki kb. 1/3-a, másnap a maradék. És 19-én szültem. De van, aki a nyákdugó távozása után pár órával már babázik :roll: Szóval ebből MINDEN lehet...

Kike :D
Jót tenne az egész családnak egy kis áramszünet. Nincs Nagyi, vagy valaki, aki egy délutánra átvállalná a 2 gyerkőcöt, és ti kicsit kettesben maradhatnátok, hogy feltöltődjetek, és megnyugodjatok. Mert ez így sajnos csak egy ördögi kör, amiből nem tudtok kilépni. És persze, igazad van, a gyerekek isszák meg a levét :(

Lányok :D
Én ma nagyon jót aludtam a hűvös szobában. ablak is nyitva volt. Bár, elalvás előtt - a meccs közben - volt 2 erősebb jóslóm, de teljesen elmúlt. Azért a 2. után kicsit elgondolkodtam, hogy akkor most, vagy nem most :lol:

Véda
Vendég

Jaj tényleg! Andi! Viki nagyon kis tündér! Rolinak is volt olyan folt a homlokán, a szemöldökei között. Még most is megvan. Csak sokat halványodott, viszont ha mérges, sír, melege van, újra felerősödik. De mostmár legalább nem kérdezik meg, hogy megnyomták-e szülés közben, vagy hogy elesett-e. Aki nem tudja hogy ott van, az nem látja!

Kép
szly27

Kike!
Nem hiszem, hogy csak a magad nyűgét látod mindenhol. Apa hidd el fogja kezelni a dolgokat, ha bent lesz a babucival. Ne aggód túl magad, mert nem tesz jót nektek!

Ami!
Itt vagyunk ma neked!
20150601134430

Véda! Hát azt nem gondolom, hogy pár óra múlva babázok, mert semmi jele. De a pár napban kiegyeznék! :lol:

Kép
szly27

Szly!
Dokidnak kell most szólnod?

Csajok!
Volt Hédes Barna és a féléves kisfia az Rtl klubon! Annyira édes babóca!
20150601134430

Viki! Nem szólok neki! Végül is semmi bajom. Baba mocorog, nem vérzek, nem fáj.
Láttam én is a babát. Nagyon ari!

Kép
szly27

Szly!
Oké, de tudod én ,mit első babát váró paramama .... :lol:
20150601134430

Ha vér jön, az a gáz! Ráadásul azóta semmi!

Kép
szly27

Sziasztok jó reggelt!

Hát gyönyörű Nórika az bizti büszke lehet a Werus :wink:

Péterfiben nem nehéz így járni mint Ő sajnos ez tapasztalat a lányom ott szletett, ott a szülésznők jó fejek de vannak érdekes dolgaik nekem nem anesztes adta be az EDAT, hanem a dokim ami meg is látszott mert elbaXta 3-at adott 1-se ért semmit uncsitesómék ugyanúgy jártak csaszi alatt mint Wera de addig üvöltött a bátyám amíg nem adtak spinált ami végre hatott. Kretének....

Marcsi
gratula a 35. héthez
Kike
próbálj meg megnyugodni apát meg rakd helyre agyilag, hogy neked is sok tud lenni a miondennapi pörgés de neked mért kell jópofát vágni és még azon is izgulni, hogy mi lesz ha Ő bepöccen.Bocsi de nálunk is 2 gyerek van de a párom is akarta a 3-at akkor Ő is így álljon hozzá.Hálistennek Ő ilyen is, különben biztos megtorolnám és ezt is tudja.Náliunk is aktívak a törpék 22-23-kor alszanak 5.30-6,30 között kelnek stb. alvás nincs s mint akiket felhúztak pörögnek kiabálnk rohannak csinálnak olyan agyatlan dolgokat amit alap helyzetben is nehéz elviselni nemhogy így terhessen.
Sajnos ez van , de ha kikészülsz nem segít se rajtad se a babón ill. családon.
Gondolom nem döntöm meg a népszerűségi rekordot de nem is akaram nekem ez a véleményem .
Sajnálom, hogy ilyenek vannak nálatok de legalább nem vagy egyedül éltesen a tudat :wink:

Szly
lehet a nyákdugó mert több részletben távozik , nekem a fiamnál, 3-4 részletben ment el de az még sajna semmit nem jelent ha a víz szivárog vagy folyik akkor ftás de ezt úgy is tudod már

Alvás
konkrétan egy percet se aludtam mert annyi savam volt, hogy felettem majdnem egy teljes doboz Renniet meg Dávid kifeszítette magát hosszban és konkrétan minden kijött belőlem még a víz is amit próbáltam inni közben.....így tök jól képben vagyok a dolgaimmal :twisted: no mindegy ez van

Babuli
ha szülsz nekem is szólhatsz meg megyek szombaton is kedden is a kórházba, ha esetleg kell valami szólj nyugodtan 70/333-4582 sőt szívesen segítek bármiben :wink:

Mennem kell vár egy EÜ futás :( majd vissza jövök a rókacsalád nézegetése után.
Jók legyetek
tappancs28

Jaj! Megint gyurmázni kell Rolival. Már gyurmaundorom van! Mostanában állandóan gyurmázunk! És nem lehet mást gyúrni, csak golyót! Amit utána szétcincál.

Kép
szly27

Köszi mindenkinek,ojan jó hogy ti vagytok,így van kinek elmondanom bánatom-fél óra múlva indul a busz.Majd ondolkodok a megoldáson,tényleg jó lenne egy kis nyugi gyerekek nélkül. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:ez aranyos :D Gyurma-gyurma :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Tappancs! Te mennyi idő múlva szültél, miután elment a nyákdugó? Egyébként szerintem nálam is ez van, nem hiszem hogy az egész elment, csak egy része.
a gyomorsavam nekem is elég sz@r. este automatikusan Rennie, van hogy éjszaka is. De nekem eddig szerencsére mindig segített!
Sajnálom a hányást!

Kép
szly27

Viki! Bíztam bennetek!
Még szerencse,nem is tudom mi lenne velem nélkületek! :wink:
De komolyan, hasznos ez a babanet!
Csak az a baj,hogy nemtudok már itt ülni sokáig!
Tegnap beszélgettünk Apával a laptopról,de mostmár minek???
Annyi pénz kiadni,nem érdemes!
Majd tartok szüneteket! :lol:

Kép

Kép
ibm

Ami!
Igyon apa Borsodi sört, mert augusztusig lap topot lehet vele nyerni. Nekem is csak ezért áldozza fel apjukom magát esténként. :lol: :wink:
20150601134430

Vissza jöttem epén ívül sokminden nincs bennem meghalok :(

Szly
Nekem 5-én kezdődött este 7-körül és 8-én 13.40-kor született meg a törpe, nálunk a víz nem ment el a burkot alig bírták elcsípni de a kórházba már 3-om újnyi tágulással értünk be s rá egy órára elindult a bébi és kb. 30 alatt ott volt a kölök a kezemben :lol: mindenkinek ilyet kívánok gyorsaságra
tappancs28

Ami! Már egy számjegyű a hátralévő időd! :lol:

Kép
szly27

Tappancs! Nekem is tágult már a méhszáj. Kedden volt 1222. Rolival is két ujjnyival mentem szülni!
Akkor te most is gyors szülésre számíthatsz, mert azért csak a harmadik baba és már a második is hiper gyors volt!

Kép
szly27

Hát remélem Dávid is ezt akarja mert még mindíg nem fordult be még ül pedig elkapom a kis seggét ha kijön és megszivat mert csaszit én marhára nem szeretnék.No mindegy meglátjuk :wink:
tappancs28

Még ül! Azért van még ideje befordulni! Mit mond a dokid? Tuti császár , ha faros marad? Vagy így 3.-ra farosan simán is meglehet? Te mit szeretnél?

Kép
szly27

Oké Viki! :lol:

Tappancs! Hú az meredek! Én is ilyen gyors szülést szeretnék!
Na de majd holnap! Péntek 13.!! :lol:

Szly! :D Sose hittem volna,hogy eljutunk idáig! :lol:

Kép

Kép
ibm

hát a doki azt mondta kb 1-2%esély van a fordulásra mert már most nagy 4600alaphangon a születésre de lehet 5 kg-is adatai alapján. Nem szeretnék farral gyereket szülni pláne ekkorát, de ha csak 4000gr lenne akkor se rengeteg rossz dolgot lehet hallani faros szülésnél gyerekre és anyára is nézve így marad a rimánkodás nagyseggűhöz, hogy forduljon meg legalább próbálkozzon a drága de arra se mutat jelet, hajthatatlan :twisted:
tappancs28

Na, szólt Roli, hogy megunta a gyurmát. Segített össze is pakolni! Most, hogy visszatettük a helyére, ordít, hogy mégis gyurmázni akar! Hát mamár én elő nem szedem mégegyszer! Olyan kis lüke!

Kép
szly27

Ami én drukkolok nektek hidd el kinzott már a drágád eleget most már bújjon ki a kis pocak :wink:
tappancs28

Jó reggelt Mindenkinek!

Szly, ez igzi lehet h te leszel a következő?! 8)

Ami, nincs hirem Titiről, de ha megyek ctg-re és dokihoz a kórházba azért megpróbálom megkeresni és hozzom a hireket! Remélem babás hirrel jövök! :D

Kike, remélem feldob az uh ! Gondolom milyne nehéz a két gyerköccel!

Tapancs, tudom milyen szar érzés, én is minden reggel kiteszem! Sajnálom! De nemsokára vége!

Véda, örülök hogy jót szundiztál!

Marcsi köszi a képet! Milyen tündéri Nóra baba!

Ja és Ami köszi a hireket Veráékról!

Szabi hajrá! és köszönjünk a gyógypuszit és simit, remélem hamar hat! :D

Nekünk pocsék éjszakánk volt Bencének nem akart semmitől lemenni a láza! De legalább még ma nem hányt! Most is hőemelekedése van! :cry:
bencuri

Én sem szívesen szülnék faros babát simán. Akkor inkább a császár, sokkal biztonságosabb!

Kép
szly27

Szegény Bence! Nálunk is volt, hogy nem ment le Roli láza! Egész éjjel vizes lepedőbe bugyoláltam 20percenként. Így is alig ment le. Tudom milyen rossz!

Kép
szly27

Bencúi jobbulást a kicsinek!!!

Szly hát én is aggonizlálok rendesen enyhén parázok , hogy őszinte legyek no de majd meglátjuk mi lesz és hogyan kár rajta idegelni magam ez van.Mennem kell csajok szép napot mindenkinek
tappancs28

Sziasztok!

Hú én végre jót aludtam! Estére itt is lehűlt a levegő!
Nekem nagyon jól esik, hogy nincs meleg, de most meg izgulhatok, hogy szombaton milyen idő lesz!

Lányok, kiváncsi vagyok, szül-e valaki a születénapomon?! :lol:

Kép
Kép
patr

Igazad van Tappancs! Kár addig rágódni a dolgokon, amíg van benne "ha" .

Kép
szly27

Bencuri, jobbulást Bencének. Talán most könnyebben lemegy a láza, hogy nincs már olyan dög meleg!

Kép
Kép
patr

Sziasztok lányok!

Wera, Andi, édesek nagyon a kislánykák!

Ronix, a te nagyjaid is helyesek, biztos szeretik egymást nagyon, már így kép alapján nekem mindjárt az jött le.

Viki, klassz póló és poci! Lehet érdemes lenne ilyen pólóbizniszbe belevágni.

Tappancs, mi a helyzet a vihar okozta pusztítással?

Most nekem volt sz@r éjszakám, egész éjszaka tökre fájt a hasam, most már kicsit mintha jobban volnék.

Tegnap voltam a dokimnál, már tudja szabiját, július közepétől megy el, én meg ugye 24-re vagyok kiírva, javasolta egy kollégáját, meg hogy jó lenne összeismerkedni vele, mondjuk az tényleg jó lenne, mert fura lesz, hogy van választott dokim és mondjuk szülés előtt egyszer találkoztam vele?
Szomorú vagyok, úgy reméltem, hogy majd csak augusztusban megy, mert én nagyon megbízom benne.

Meg még azt mondta, szerinte pici az esélye, hogy első gyerek lévén, még beforduljon a kis farosunk, úgyhogy császár.
Most nem tudom, kezdjek még 4kézlábazni meg vílágítani, zenélni az alsó részemnek?
Potyka úgy emlékszem, pont most írta valamikor, hogy neki bevált a próbálkozás.

Ja és én is mint első gyerekes paramami még azon is izgulok, hogy biztos jó az, ha próbálok rásegíteni a fordulásra, mi van, ha azért nem fordul be, mert neki valamilyen okból nem lenne jó úgy vagy nem tud, én meg erőltetem?

Babu, Titi, Sziszka, Ibm, Sly megy a drukk!
Bár lehet Sziszkának és Titinek már meg is van a bébije.

Kép
teó

Bence babának jobbulást!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?