ibm. koszi a hireket. van matracuk. mindenunk megvan, csak a festore vartak. a takaritas utan pik-pak osszerakjta majd Norbi a kisagyat meg pelenkazot. aztan majd csak a babaruhakat kell elpakolni az utazosbol

mikor ott voltam 3 hete, akkor tele volt. ezt nagyon szerette volna Wera csinalni, de hat majd maximum atrendezi!
nagyon orulok, hogy minden keszen lesz szombatra!
tegnap mondtam a ferjemnek, hogy en is szeretnek mar egy babat, erre mondta, hogy dehat en mar mindent megtettem, ott van a hasadban. mondtam neki, hogy tudom, de en szeretnem ha mar nagyobb lenne, es hamar kibujna, de hat arra megvarni kell.
patr. nem semmi, hogy neked meg eskuvod lesz, igy kozel a vegehez! nagyon sok boldogsagot! biztosan jo lesz!
itt mar nagyon sokan vannak kozel a vegehez. mindekinek szoritok, aki szulni szeretne menni.++++++++++++
elment a fonokom egy meetingre. en meg itt rosszalkodom munkahelyett
wera kapcsan eszembe jutott egy masik baratnom szulese 3 eve. ot sokaig hagytak szendvedni, 22 ora utan mar lelekben keszult a csaszarra, amikor bement egy uj ugyeletes doki, benyult, csavart egyet a baban, es o 10 perc mulva kint is volt. ez itt volt sheffieldben.
kike. hogy alakul a kedved?