A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Teó, én is azt hallottam, hogy van oka annak, ha nem fordul be! Nem kell erőltetni. Mondjuk én könnyen ugrálok, nekem már vagy tíz hete lenn van a feje.

Kép
Kép
patr

Patr, nagyon sok boldogságot szülinapod alkalmából!
Múltkor nagyon lapítottam, mikor arról volt szó, hogy te vagy-e a rangidős, de a 3 nálad idősebbből az egyik én vagyok, bevallom, nem mintha a tábliból nem derülne ki.

Bencuri, jobbulást szegény Bencének!

Kép
teó

Teó, köszi, de csak szombaton lesz a szülinapom! (meg az esküvőm!)

Kép
Kép
patr

Patti!
dobnál nekem egy emil címet?
20150601134430

Teó :D
Az Enkin-féle módszerrel nem erőlteted, csak könnyíted a helyzetéd, hogy befordulhasson, ha akar. Ha bármi okból neki ez rossz lenne, nem fog megfordulni így sem :wink:

Bencuri :(
Sajnálom, hogy ilyen rosszul telt az éjszaka, és jobbulást a gyerkőcnek!!!

Véda
Vendég

Lépek kicsit, mert a kölöknek mosok pár dolgot kézzel.
20150601134430

Viki, dobtam. :D

Kép
Kép
patr

Köszi csajok, Bence nevében is!

Titi irt beindultak a fájásai, már készitik elő 11kor császár! Amint tud ir majd! Ja és az én szülésznőm késziti elő! Majd kikérdezem!
bencuri

Teó! reméljük megfordul az a babóka méG! A dokis dolgot átérzem, sajnálom!
bencuri

Sziszka kinek üzen majd? :roll:
bencuri

Szorítok Titinek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
szly27

Bencuri! Okés! Várjuk a híreket Titiről,remélem sikerül valamit megtudnod!

Hú hát én sem szeretnék faros babát simán szűlni!
Igazából ha nem rettegnék ennyire a hátbaszúrástól akkor a tervezett császárra szavaznék!
De bízom Áron babámban,hogy ha már ilyen kitartó,ott is nagyon ügyes lesz és szépen kibújik!
Anya biztos besz@rik majd,dehát másképp nem megy!!

Ma nem annyira szeretnék menni,a hétvégét így iy úgy is ott töltenénk már és képzeljétek Apa közel dolgozik,ha felhívom 5 perc alatt itthon van motorral,de ma du. be kell menniük fusizni a városba és ha akkor menni kell nem tud eljönni!!!
Egyszerűen olyan meló aminél nem mondhatja azt,hogy bocsi de mennem kell!
Akkor marad a sógornőm,ha itthon lesz éppen!
Mert ugye itt meg senki se lesz!
Én meg egyedül nem megyek sehova az tuti,pláne nem mentővel!!!
Szóval ha ma jönni akar akkor vagy fél 3-ig jöjjön vagy 8 után!!
De remélem holnapig marad mostmár!
Após vasárnap jön meg anyaralásból,a végén őt is tényleg megvárja!!

Kép

Kép
ibm

Titi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
patr

Titi!
Megy a drukk!

Patti!
Nem kaptam privit, hová dobtad?
20150601134430

Na mire leírtam addigra megjöttek a hírek is!
Nagyon szorítok Titinek!!!!!!!!
Akkor mára tuti lesz már egy babánk!
És megdönti a statisztikát!!! :lol:
Tényleg Sziszka kinek ír?
Nemigaz,hogy nem történik semmi náluk!!! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Hú, drukkolok Titinek!
Mennyi egy császár, 1 óra?

Patr, tényleg már eszembe jutott, hogy együtt lesz a 2 nagy alkalom, hát hiába no,36év meggyepálja a memóriát, már írom ezt magamra.
Meg amúgy is tompika vagyok utóbbi pár napban főleg, tegnap is a nődokinál voltam, mindig néznek pisit, bementem ugye a pohárral pisilni, ami pisilés alatt végig a kezemben volt és a végefelé jutott eszembe, hogy hát a pohárba is kéne vmit juttatni, épph sikerült.
Meg mondta a doki, hogy akkor vetkőzés és méhszájnézés, el is vonultam a paraván mögé, ahol szépen átcseréltem a papucsomat az ottanira és szépen elindultam kifelé, aztán gyorsan visszasprinteltem, mert azért idővel ugyan, de eszembe jutott, hogy ennyi azért nem elég. Talán pont nem látták meg, hogy nadrágban indultam az asztal felé.

Véda, az Enkin akkor az a torna ugye? Akkor annak lehet nekilátok, pont most cseréltünk úgyis az elemlámpába elemet. :D

Kép
teó

TEÓ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira vicces néha,és tök hihetetlen,hogy ennyire szétszórt meg feledékenyek leszünk!
Én nem hittem volna és tényleg olyan dolgaim vannak néha,hogy magam sem értem,hogy mit miért csinálok vagy éppen nem csinálok!
Meghát egyszerűen elfelejtek dolgokat!
Totál szétvagyok csúszva! :lol:
De Apa már egész megbarátkozott a helyzettel!
Azért titkon még bízik benne,hogy visszatér a régi énem! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Viki, elküldtem még egyszer, az előbb nem jól csináltam valamit.

Kép
Kép
patr

Kár, h nem tudom megnézni őket, szerintem! pedig 13.30 megyek!
Hátha sikerül drukoljatok csajok!
bencuri

Teó ez jó :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Szisztok!

Minden hétfordulósnak gratula!
Titi: de jó! Lesz ma is babánk!
Bencuri: fotózd is le ha látod!!!

Ma voltam Ctg-n talán minden rendben, kicsit gfyorsan ver a szivecskéje! (mondjuk az enyém is, lehet, hogy örökölte)
Vendég

Sziasztok!!
Ujra itt..... fél 6-kor sikerült visszaaludnom. És 10-kor keltem. Hát a semminél több. De majd még lehet napoközben is le kell dőlnöm!
Nekem ma csak a boltba kell leugrani (még jó hogy itt van a tömbünk aljában). És ma csak másodikat kell főznöm, leves még maradt. Most valami "ujdonságot" néztem ki a szakácskönyvből.... az a neve, hogy tonhal fehérborban...

Titinek megy a nagy drukk!!!

szly!
Neked is.... valószínű tényleg nyákdugó volt.... de izgi!

Gratula a hétfordulósoknak!

Mindenkinek drukk aki szeretne szülni menni!

Ronix!
Csinálj paprikáskrumplit, az hamar készen van!

d.dodó

Teó!
Nagyon tetszett a sztorid! ;)

VKata!

Örülök, hogy minden oké!
20150601134430

Bencuri! Drukkolok,hogy megtudd nézni őket és persze mi is!!!

Kata! gratula a ctg-hez! Mennyivel vert a szíve?

Kép

Kép
ibm

Titinek drukk!!++++++++++++++++++++
Mire jövök du., baba lessz! :lol:
Mindenkinek szép napot! :D

Kép
dittke

ha lehet lefényképezem, csinálok helyet a telcsimbe! :D
bencuri

Bencuri, remélem sikerül!

Kép
Kép
patr

Ami: hát ugye 120 és 160 közt jó, illetve időnként pl. mozgás közben e fölé is mehet. Nekem meg 160 és 180 közt váltakozott (mozgástól egyebektől függően) és nagyon ritkán lement 140-re.
Vendég

Bencuri! Tényleg milyen jó lenne, ha le tudnád fotózni!

Megreggeliztünk Rolival. Két virslit evett meg. Mustárral! Férfi!

Vidokata! Mennyi volt az a gyors szívverés?

Dodó! Jó hogy tudtál egy kicsit aludni. Na de ha nincs sok dolgod, akár délután is alhatsz! (még)

Kép
szly27

Vidokata! És mit mondott erre a doki? Nem turbóztad fel nagyon, mondjuk kólával vagy ilyesmi?

Kép
szly27

Hú,az tényleg magas picit!
Nem mondtak rá semmit?
Nem te írtad a múltkor,hogy többet nem colázol meg csokizol előtte mert ilyen magas volt?
Merthát akkor mind1 cola ide vagy oda!

Kép

Kép
ibm

Lacinkó szívverése eddig mindig 140 körül volt.
20150601134430

Egészségére Rolkónak reggelit! :wink:
20150601134430

Köszi Viki!

Kép
szly27

A júniusiban leírta egy csaj a szülését! Nagyon aranyos babája lett! Roli is ilyen kis csúcsfej volt mikor megszületett. Aztán pár nap alatt elmúlt!

Kép
szly27

Én is olvastam,sírtam is egyet!
Megpróbálom elvonszolni magunkat a postára,de olyan nehezmre esik már minden!
Majd jövök!

Olyan fura,hogy Titi már elvileg a műtőben van!!!
drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
ibm

ibm. koszi a hireket. van matracuk. mindenunk megvan, csak a festore vartak. a takaritas utan pik-pak osszerakjta majd Norbi a kisagyat meg pelenkazot. aztan majd csak a babaruhakat kell elpakolni az utazosbol :lol: mikor ott voltam 3 hete, akkor tele volt. ezt nagyon szerette volna Wera csinalni, de hat majd maximum atrendezi! :lol: :lol: :lol:
nagyon orulok, hogy minden keszen lesz szombatra!

tegnap mondtam a ferjemnek, hogy en is szeretnek mar egy babat, erre mondta, hogy dehat en mar mindent megtettem, ott van a hasadban. mondtam neki, hogy tudom, de en szeretnem ha mar nagyobb lenne, es hamar kibujna, de hat arra megvarni kell. :oops:

patr. nem semmi, hogy neked meg eskuvod lesz, igy kozel a vegehez! nagyon sok boldogsagot! biztosan jo lesz! :lol:

itt mar nagyon sokan vannak kozel a vegehez. mindekinek szoritok, aki szulni szeretne menni.++++++++++++

elment a fonokom egy meetingre. en meg itt rosszalkodom munkahelyett :lol: :D

wera kapcsan eszembe jutott egy masik baratnom szulese 3 eve. ot sokaig hagytak szendvedni, 22 ora utan mar lelekben keszult a csaszarra, amikor bement egy uj ugyeletes doki, benyult, csavart egyet a baban, es o 10 perc mulva kint is volt. ez itt volt sheffieldben.

kike. hogy alakul a kedved?

KépKép
KépKép
mush589

mi az elkin fele modszer?

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
El sem hiszed most, hogy mennyire szalad majd az idő! Én is még gyak. most tesztel +at, aztán már lassan jön a kis szarosunk. ;)
20150601134430

basszus andkata, én is ugyanakkor voltam, csak ugye én egy órával később végeztem... lett volna idő bőven dumálni... :) én jövő héten hétfőn megyek. utána meg nem tudom. de mindenképp tök jó lenne talizni. :) és még az is simán lehet, hogy egyszerre leszünk benn :)

nicike hova tűnt?

szly, szerintem az tuti a nyákdugó volt. mindenkinek másmilyen. valaki észre sem veszi, van akinek kicsit több vérrel jön (tegnap olvastam róla :) és éjszaka azt álmodtam, hogy nekem is kijött és rögtön utána elindult a magzatvíz... :)

titinek meg már valószínű meg is van a bébi. :) tök szuper!

vidokata, nekem a múltkor ment 190 fölé is, de végig 160 körül volt nekem is, mégis megdicsérték... :) a héten mondjuk 147 és 180 között ugrált és most másik doki volt, de erre is azt mondta, hogy nagyon jó...

én meg fél 11-ig aludtam :)

KépKép
muffin

szly!
csak az a bajom, ha délután alszom egyet, akkor megint estére nem leszek álmos..... hát majd meglátom!

Neknk eddig babaszívhang kétszer 148 volt (ilyenkor aludt) és 3-szor meg 152 (ilyenkor virgonckodott). és erre mondta a védőnő (valami statisztikai adatok alapján) hogy ha "nyugalmi" állapotban is 140 fölött van, akkor nagy valószínűséggel lány!! :shock: :lol: Hát majd kiderül.

d.dodó

Titi :P
Ezóta már megszületett a picike Levi :D :D :D

Néhány pocikép:

Kép 36 hetes poci

Kép 37 hetes poci

Hát, igen... A 37 hetes képnél a poci csúcsa már nem fért a képre :oops:

Véda
Vendég

nekem miért nincsenek jósló fájásaim? vagy fájdalmas keményedéseim? lehet, hogy van, csak nem fáj mert baromi magas a fájdalom küszöböm? én csak várom hogy valami fájjon, de a talpamon kívül semmi... :) azért remélem készül rendesen a méhem...

KépKép
muffin

véda, nagyon csini vagy!

KépKép
muffin

muffin!
Lesz majd fájásod..... az se jó ám ha igy "szórakozik" ez a fájás, hogy nekem pl már most van..... amugy szedsz magne b6-ot?? Mert nekem azt mondták, hogy a 36. hét után már ne szedje magnéziumot pont azért, hogy a szervezet tudjon készülni a méhösszehuzódásokra!

d.dodó

[quote="szly27"]A írta:szly27 júniusiban leírta egy csaj a szülését! Nagyon aranyos babája lett! Roli is ilyen kis csúcsfej volt mikor megszületett. Aztán pár nap alatt elmúlt!

megirnad, hogy mi a lany neve, aki leirta, meg hogy esetleg melyik oldalon van? szeretnem elolvasni,de sajna most nincs idom vegig olvasni az egeszet ott is. koszi

KépKép
KépKép
mush589

d.dodó, én nem is szedtem magnéziumot. Egyet se! Úgyhogy arról sem tudok leállni... :)

KépKép
muffin

veda. nagyn csini a pocid

KépKép
KépKép
mush589

mush, zmimi-re keress

KépKép
muffin

mush!
Ugyanigy a várandósoknál 2-vel a mi nyári topikunk felett van egy olyan hogy juniusi kismamák..... ott már nagyon sokan megszltek, és sok szüléstörténet van!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?