A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Mi Gary Moore koncertet néztük ki, november 13-án lesz,de Eros Ramazottira is szívesen mennék.

Találka ügyéhez még nem szóltam. Apa elviekben felvisz, kirak minket, és elmegy csavarogni, amíg mi ismerkedünk egymással. Eszembe sem jutott, hogy ott maradna velünk. Engem zavarna, ha ott lenne, mert tudom, hogy akárhogyan is mutatná, nem érezné jól magát.

Katy, sajnálom, hogy olyan hamar vissza kell menned dolgozni. Én is úgy tervezem, hogy nem megyek vissza egyhamar a mh-re (nem megállóhelyemre), a második vagy harmadik gyermek második éve betöltéséig szeretnék otthon maradni. Odi, ha minden jól megy, ki fogja hagyni a bölcsit. Könnyű dolgom van azzal, hogy állami hivatalnál dolgozom.

Kép
Kép
orsi777

Hendegabi?
Lorca?
Ancsurti?
Vendég

Odett haja beleér a szemébe :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
orsi777

Boo!

Nálunk apa a nagyobb Ramazotti-kedvelő (rajongónak azért nem mondanám) :shock: :lol: !
Még eszembe jutott, ahogy a múltkor leírtam a kedvenceimet, hogy a kedvenc magyar előadóm pedig Ákos :wink: .

Orsi!

Bond írta múltkor, hogy Botond helyett mindig Bondot olvas. Na, én meg Odi helyett Dodit :oops: :lol: :lol: :lol: .
Haj :shock: :lol: :lol: .

ÉS ímé a kiffiam:
Kép

Huncutka
Kép

Szépségem
Kép

Mesét olvas:D
Kép

"Mit akarhat ez a némber :roll: ?
:lol: Kép

És a leggyönyörűbb pasiszáj :wink: :lol:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nagyon szeretem az Euroviziós Fesztivál idei nyertes számát, most is ezt hallgatom.

http://www.youtube.com/watch?v=TaSshKUR ... re=related

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi es Lilisgabi!!!

Boldog Szulinapot kivanok!!!
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Óh,köszönöm szépen,igen Bond,még 5 perc és 30 leszek. :D Már alig várom...akkor kikapcsolom a mellszívót,és elmegyek aludni. :wink:
Ancsurti:Nagyon cukik a gömbök,ahogy felfalják a tortámat/tortánkat (Dodié is) :lol:
Dodi:a 22 a szerencseszámom,nemtom mér? :roll: Ez jó éved lesz,meglátod.Jó a kispasi haja.
Boo:Nagyon cuki a fiúcska,s szuperek a képeid.
Holnap 1-re megyek a 6 hetes kontrollra,Lotti elkísér.
Kaptam digit.képkeretet. :D
Szóval lámpaoltás...Jó éjt,jó reggelt nektek!
Vendég

Sziasztok!!!

Itt vagyok :wink: ,csak ugy elszaladt ez a hetvege....de jo volt!!!
Olvasgattam azert,de mar nem tudom miket szerettem volna..... :oops:

De a kepek csodasak!!!

Dodi:gyonyoru a kisfiad :shock: !Annyira irigy vagyok a hajara!!!Bar mar no a mienk is :wink: ....

Boo:Akkorat rohogtem az utolso kepeden...sikerult elkapnod Yodat rendesen :lol: :lol: :lol: Amugy beszarok mennyire edes arcokat vag Zsiri...es azok a pillak....
Jo a mei-tai os kep.....szereti is Zsiri a hordozast?Mert Hangi nagyon elvezi....
Kepzeld,bejelentkeztunk csutortokre fodraszhoz!!!Kivancsi leszek...ismeretlen fodrasz...remelem nem bassza el nagyon a seromat!Kinyomtattam kepet a frizkorol... :wink:
Siman lehet mar olvasni nekik,ugyan az,mintha beszelnel neki egyfolytaban....csak ennek van eleje-vege...legalabb is en neha eleg suletlensegekrol dumalok neki :lol:

Tabati:Nekem fogalmam sincsen mennyit eszik Hangi....ha netan arra kerulne a sor,(de nem fog)hogy apanak kene adnia,en is tuti kb.130-150 milivel szamolnek :wink:
Csak batran mozdulj ki ha kivanja a lelked!Max.minimalis idore is....En nem igazan igenylem Kugli nelkul a kimenot,inkabb azt,hogy nyugodtan mehessunk barhova,es ne legyen csillapithatatlan siras...aterzem azt amit irtal az egyedul valo utazasrol,siro gyerekkel.Sajnos azert Hangira is rajon.....
De a hetvegen igazi kis tunder volt!!!Naggggyon ugyesen viselte a kiruccanast!!!!Remeljuk javul nalatok is!!!

Sillia:meg a te ujjacskadra emlekszem :? jopofa volt,hogy kaptal ra arcocskat :wink: !Ja es a kep.....nem igazan latok rajtad valtozast :shock: Te is olyan vagy,akin nem igazan latszik az ido mulasa!!!

Rolunk:Ma azert nem voltam,mert Kuglikam oltast kapott!!!Annyira sajnaltam szegenyt...ez borzaszto!!!De hat ez van.....most borogatom mindket combijat,es kapott lazcsillapitot.Most elbobiskolt szivemszottya....
Ja es a lenyeg!!!6kg!!!!!!!!Ez hihetetlen!!!1,7 kilot hizott 1 honap alatt....eszik is rendesen,nagyon orult a doktorbacsi 8) :lol: :lol: :lol:

A hetvegen fesztivalon voltunk,elvezte a nyuzsgest!Jokislany volt.Csak akkor sirt,mikor megehezett.Akkor leheveredtunk egy parkba,es szopizott,aztan mentunk tovabb.Vasarnap pedig elmentunk egy kozeli erdos-parkos helyre...annyira jo volt,szep napsutes,kellems ido,friss levego,gyerkoc megint birta a gyurodest!Szerencsere itt rengeteg helyen tudok szopiztatni(sok a park),nem kell bajlodnom cumisuveggel,es mindketten szeretjuk igy....Es mar azert neha-neha tobbet alszik a semminel.....Ejszaka rendszeresen lenyomja a 6 orat!!!Kezdunk helyreallni!!!

Kép
Kép
ancsurti

Par kep :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kicsit sok voltam,de uuuugy imadom!(ja es a nagymamaja is itt kukkol :wink: )

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

Hanga nagyon aranyos :) És szerintem a szeme az apukájáéra hasonlít. Vagy nem tudom, de nekem ez jött le, főleg a fürdőkádas képen. Meg azon is amit régebben tettél fel, amin apája ölében ül.

Boo

Zsiri-Yoda

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is folyton mondókázok meg énekelek Lócinak, és bár nem érti, szereti hallgatni.
Sajnos a régi dalocskák és mondókák szövegét nagyrészt elfelejtettem. Pl.

"egyszer volt egy ember, szakálla volt kender
felmászott a fára, leesett a sárba.."

"Éliás Tóbiás egy tál dödölle
ettél belőle
kertbe mentek a tyukok
mind megették a magot"

meg ilyenek. De majd megkeresem a szövegeket a neten.

Lilisgabi

[quote]m írta:ég 5 perc és 30 leszek. Már alig várom...akkor kikapcsolom a mellszívót,és elmegyek aludni

Nem értem az összefüggést :roll: :roll: :roll: :?:
Vendég

Sziasztok Jó reggelt!

Dodi!
Utólag Boldog szülinapot Kívánok én is!
Kisfiad gyönyörű,nekem az utolsó elötti kép tetszik legjobban!
A haján pedig mindig elámulok!

Lilisgabi!
Neked is Boldog Szülinapot!
Üdv a 30.asok klubjában :D

Ancsurti!
Hanga baba gyönyörű,a farmeros szerkó nagyon édi,na és szép súllyal rendelkezik ő is!

Sillia!
Lóci is nagyon édi baba,a vonalzós kép nagyon jó,és akartam már írni a régebbi képeken láttam tök sok egyforma rucink van! :D

Boo!
A te képeiden mindig elámulok gyönyörüek!
A mei tai-od szuper!
Én végül kengurut vettem,nagyon szeretjük!
A mosolygós kép nagyon ari,szép baba Miron! :D

Meseolvasás:
Nekem Réka már régóta olvas mesét Benedeknek,és nagyon élvezik mind a ketten!
Hatalmas szemekkel néz és élvezi hogy a tesója olvas !
Jázmin meg már alig várja hogy ő is mesélhessen neki!

Én is hoztam képeket!

Gyerekeim:
Kép

Jázmin suliba indul, szeptember 1.-én
Kép

És lecseréltem a hordozónkat,ezt már szereti a kisfiam:
Kép
20140328174041

Boo!

A legelső dolog, amit apa Botondnak vett, mikor 2-3 hónapos terhes voltam, egy Mátyás király-os mesekönyv :shock: :lol: :lol: .
Neki ritkán olvasott anyukája, és ő mindenképp szeretne a fiának :wink: . Sztem pár hónapos korától simán olvashattok neki, mert ha a tanulságot nem is szűri le, örülni fog, hogy valaki magyaráz neki :D !
(Talán érdemes túlhangsúlyozva olvasni, mert azt már most is élvezik :wink: )

Én tegnap hatalmas kacajokat kaptam le, de valahogy a képeken a mosoly sokkal cukibb :shock: .

Yoda :lol: :lol: :lol: !
Látom Zsirit is a Cherokee támogatja, mint Botondot :wink: ! Nagyon édi, és egyre szebb :D !!!

Lilisgabi!

Boldog szülinapoooot :D :D :D !
Nekem is az egyik kedvenc számom a 22, tuti jó év lesz :wink: . (Sajnos a babázást leszámítva ez nem volt vmi fergeteges, sőt :? )

Ancsurti!

Köszönöm :wink: ! A séró mostanában nagyon durva, mert ahogy nő, egyre szófogadatlanabb :? :lol: De tuti nem vágunk belőle,így tök poén :lol: !
Fesztivál Hangával :shock: ?! És még mersz rá panaszkodni, mikor ilyen álomgyerek :evil: :lol: :lol: ? Tündérbogyóka ez a csaj! Időnként a szája tökre emlékeztet Katy Petrájára :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

lilisgabi neked is Boldog Szülinapot!!!!

csak gyorsba magunkról:
tegnapra nagyon pocsét éjszakánk volt...fél4kor aludtunk el és egész
nap nyügi is volt...viszont tegnap este elaludt 3/4 9kor a drága lányom
és csak éjfélkor enni kellt fel,majd aludt tovább és még mindig alszik...
remélem beállunk erre...
11-re megyünk oltásra.

Kép
Kép
csibe83

Dodi,Boo,Ancsurti,Moncsy!
nagyon jók a képek...

Kép
Kép
csibe83

köszönöm mégegyszer

Sillia:Összefüggés nem volt,csak utolsó percig ragaszkodtam a 29-hez. :D És,hogy hasznosan töltsem az időt,mellet szivattam.És nagyon álmos voltam.

Minden kép jó,minden baba meseszép.

Most töltöm fel őket én is,aztán kicsinyítek,és vigyázzatok,hozom őket.(ritkán,de sokat,majd most óvatosabb leszek :roll: )

1-re megyek a klinikára.

Lili ma sírt az ovibamenetelkor :(

Lotti szopik,és közben vigyorog,kiejti,bepöccen,kezdi előről. :D
Vendég

Hali!
jó reggelt nektek!
kicsidodi!láttam a képeket az iwiwen!ott is nagyon szupik!
Sillia!jó a telós sztory!
nekem ilyen:leesett a cumi,mikor apa altatta.megmostam,és automatikusan vissza akartam tenni....apa szájába!azt mondja nekem nem kell!!!már tiszta hülye vagyok.
amúgy meg volt hogy kerestem a cumit,és a panni szájában volt.múltkor már a földről lementünk,mert nem volt meg,mikor már a szőnyegen hasaltam,és néztem be az ágy alá,éreztem valami nyomja a hasamat.beköpte a dekoltázsomba,azzal rohangáltam a lakásban,a cumit keresve,és végig velem volt!!Ancsurti,örülök hogy jól alakulnak a dolgok!
lola29

nekem fóbia:
bal kézzel nem szabad integetni,csak jobbal!ha valami van a jobb kezemben inkább nem integetek!
megismerkedés:
nem nagy történet,osztálytársak voltunk gimiben!harmadikban került hozzánk,egy évig kitartóan udvarolt,én másba voltam szerelmes!aztán szalagavató után az osztályfőnök mondta vigyük vissza a vetítővásznat együtt....azóta kisebb nagyobb megszakításokkal együtt vagyunk 15 éve,9 éve házasok.gyerek nélkül duplán számít!!!
lola29

Sziasztok!!

Nagyon édesek a gyerkőcök!! Majd én is teszek fel megint,nehogy máááán lemaradjak :lol:

Boo!! Na,azért annyira nem tudom túlzásba vinni a fagyasztást. Konkrétan most egy aventes pohár van a fagyiban,abban meg 120 tejcsi. Ennyi!!

Drága lelkem ma reggelre úgy összesz@rta magát,hogy lepedőt is kellett cserélnem,de nem baj,örülök,hogy végre kakil magától :D
Mi holnap megyünk oltásra :cry: Már előre parázok,hogy szegénykém hogy fogja viselni,de majd apa fogja őt le,én oda sem nézek,mert még én is elbőgöm magam.

KépKép
KépKép
nyuszi81

vonalzón izmozok

Kép

Lányok!

Hozzátok még jár a védőnő?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nem,eddig se sokat járt

Kép

Lőrinc kétfázisú lett az elmúlt napokban.
Vagy alszik vagy sír :(

Nekem megjött a mensim, lehet ezzel van összefüggésben a dolog..

Bond

Érdekes a cikk a ptk.-ről.

A múltkor sütőtök készült, akkor égettem meg az ujjam. De elég gyorsan gyógyul szerencsére, rosszabbra számítottam.

Tegnap megint sütöttünk (hihetetlen mennyiséget képes vagyok betermelni :oops: ) de most apa vette ki a sütőből.

Ma reggel kikészített pár szeletet hogy elviszi melóba.
Becsukom utána az ajtót, akkor látom hogy a tök az előszobaszekrényen maradt.

Gyorsan kinyitottam az ajtót és utánaszóltam de óvatosan fogalmazva mert nem mindegy mi zeng végig a lépcsőházon:

" Zoli! A tök!"

Mire ő..

"jaj tényleg! otthon felejtettem a tökömet! "

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Dodi

Eszedbe jutott már a lehetőség, hogy megmérd a falakat a lakásotokban?

Ugyanis aki már többször tapétázott az tudja:
párhuzamos falak nem léteznek..

Remélem azért most nem sikítasz kőművesért.. :lol: :lol:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

sok lettem :oops: :roll: de legközelebb kb 1 hónap múlva töltök,nézzétek el nekem :roll:
Vendég

Sziasztok

Ismeritek a medi lab tesztet? mennyire megbízható?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi1

Igen, nekem kimutatta Odettet :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

én azt vettem ilyen lett,
Kép

viszont a clear blue negatív.

Kép

gabi1

Csak mert most itt utána olvasgattam és azt írják hogy elég megbízhatatlan

Kép

gabi1

azt mondják, hogy pozitívat nem szokott tévedni a teszt

Kép
Kép
orsi777

orsi ht pár nap és kiderül, addig meg........

Kép

gabi1

Gabi!!

Jön még egy fiúcska? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

passz egyenlőre kicsit bizonytalan vagyok, de főleg amiatt hogy egyik pozitív másik meg negatív.

Van aki ezt van aki azt mondja erről a tesztről.

Kép

gabi1

Megyek találkozok a 2009. augusztusi topicos lánnyal, alig várom. Lehet, hogy majd átcsábítom ide is ha nem baj.

Gabi csinálj egy harmadikat, az lesz a tuti. Amikor terhes lettem Gabriel teszt +, egy zöld színű teszt, nem tudom a nevét -, két medi lab + eredményt mutatott.

Kép
Kép
orsi777

Próbáltam olyan fotókat csinálni Lőrinc pilláiról mint Boo Zsiriéről.
Csak nekem nem sikerül, főleg hogy telóval kattogtatok.
Pedig nekünk is olyan nőcsábász pilláink vannak ám!

Azért megmutatom mit sikerült fotóznom :)

Kép Álmos.. Kép ebéd Kép anyát nézem :)
Vendég

Lilisgabi

Lotti nagyon hasonlít Lilire.
Olyan szépek így együtt!! :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boldog Szülinapot a Szülinaposoknak!

Ennyi szép babát!!! Olyan jó nézni őket:) Zsiri-Yoda- :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcipán
Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia!

Viccen kívül, mikor építkeztünk a kőműves-brigád elmérte az egyik falat (pár centivel), így nem volt párhuzamos a másik oldallal. Én meg észrevettem :oops: :lol: :lol: . Szóval bontani kellett, de nem a rigolyám miatt, hanem mert így nem jött volna ki a tető :? .
Meg e festőket is egrecíroztattam munka közben, nehogy kihagyjanak valamit! Biztos imádtak :twisted: :lol: :lol: !

Lilisgabi!

Nagyon jók a képek :wink: ! Lili tökre hasonlít rád, Lotti meg még senkire :shock: :lol: ! Vagyis de, a játékbabákra :lol: :lol: :lol: !

...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak gyors bekukk!

Boo!

Az a Yodás kép díjnyertes!! :shock: :D :lol: :lol: 8) :lol: Komolyan kéne keresni vele valamilyen fotópályázatot, tuti megnyernétek! Zsiri címlapon lenne. :wink:

Gabi1!

Nem mondod, hogy babát vársz?????? :shock: :shock: :shock: És most a magamon is meglepődtem, ugyanis irigyellek... :oops: :oops: :shock: :shock: :D

Kép
Kép
tabati

boo

többek közt a nyulak is szeretik a lucernát.és azok közismerten szapora állatok, úgyhogy vigyázzatok!
gyakran ellenőrizd a füleid meg a metszőfogaid :lol:

Lóci köszöni a bókot :oops:
Vendég

Lilisgabi!
Lili és Lotti csodaszép!

Sillia!
Látszanak azok a pillák rendesen!
Benedeknek is hosszú van de a fotó nekem sem sikerül rendesen!

Boo!
Nekünk nem maxicosink volt csak a babakocsink quinny,és a mózesünk!
A maxicosit nem vettem meg elsöre amit már nagyon bánok,pikolo volt itt vettem zegen nagyon jó áron,de Benedek utálta,és görnyedt benne,és még a babakocsira sem tudtam csatolni!
Mivel most sokat megyek egyedül itthonról kocsival ezért cseréltem na és azért is mert így csak a vázat viszem és a hordozót és szuper így együtt!
Egyébként 8000-ért vettem a teszveszen!

Gabi!
Hát szerintem is csinálj még egy tesztet,bár azt mondják téves pozitív nincs!
20140328174041

Gabi1!

Én is úgy tudom, hogy fals pozitív teszt nincs, és akármennyire is halvány a csík, akkor is csík :wink: . (Nekem Botondnál olyan halvány volt az első teszt, hogy akkor láttam, ha akartam. És akartam :lol: ).
Ugyanakkor a barátnőmnek pár hete volt egy hasonló, elég halvány pozitív tesztje, aztán néhány nappal később totál negatív volt a következő :( . De ő nem egy időben csinálta a kettőt, vlsz. az lehetett, hogy az elsőnél már elindult vmi (vki), de végül nem maradt meg. Ez nagyon gyakori, főleg a korán tesztelőknél! A párnapotkésett az esetek 80%-ban ilyen (nagyon) korai vetélés (ez orvosi adat).
Na, szóval sztem ez bizony pozitív, de azért ismételd meg egy-két nap múlva!
De izgi kiváncsi voltam, ki fog először megint pocakosodni, de bavallom, nem rád tippeltem volna :shock: :lol: :lol: :lol: .
Apa hogy áll a dologhoz?

Sillia!

Naaagyon cuki! Még pillák nélkül is az lenne :wink: !
Nekünk is egyre hosszabak ám :D :
Kép

Boo!

Lehet, hogy sörényem nő tőle, meg patáim
:lol: :lol: :lol:

Nekem meg volt, hogy savanyú tejet adtam Botondnak, mikor pótolni kellett :oops: , vagyis csak akartam, mert nem akarta enni, de én hülye meg tuszakoltam volna belé :oops: :oops: :evil: . Aztán megszagoltam, hátha, és tök savanyú volt! :evil:
Na, én azóta szagolgatom a tejet :wink: !

Ja, fontos
:lol: :lol: :lol: :lol:
Engem mostanában apa dícsérget, ami azért említésre méltó, mert SOHA(!) nem mond semmi pozitívat a külsőmre :evil: ! Én már többször jeleztem, hogy igényelném néha, de hiába, ő nem az a típus :? ! Viszont mostanában már elereszt egy-egy "félreérthető" beszólást, mint "végre körbeérlek", "már nem vagy olyan férfias", és " a végén még nő leszel" :twisted: :lol: :lol: :lol: . Na jó, ezeket csak viccből mondja, de tényleg érzem, hogy teszem neki :wink: .
(Amúgy fura izlése van, mert bazira vonzó lehetek mostanában, a megnyúlt hasammal, és a lógó csöcseimmel sertéspárizsibimbóval, amit naphosszat vagy szoptatás, vagy fejés címszóval kivillantok :? :lol: ! Sztem csak nagy a kontraszt a 9. hónaphoz képest, és ahhoz képest egész jól festek :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Bond!

Kipróbáltam, hogy tényleg minden felolvasztott tej büdi-e, mert nekem nem rémlett, hogy büdös lenne. Nekem ugyanolyan felolvasztva is! Ebben totál biztos vagyok, mert direkt megkóstoltattam apával a frisset is, meg az felolvasztottat is :twisted: :lol: :lol: ! Nekem csak akkor van büdös savanyú szaga, meg egyáltalán bármilyen szaga, ha már nem 100%os....Amúgy tehéntejre emklékeztet maximum az illata. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hazajöttem,minden oké volt a dokinál. :D Kérdezi:Fogamzásgátlás?Mondom neki,miről beszél dokikám?Van 2 gyerekem :D Ők a fogigátlók... :lol: Jót röhögtünk.

Indulok a Lilóért,Lotti most szopizott,pedig indulás előtt is,és a kórházban is 100 ml-t üvegből. :shock: HNaspók,mint én. :roll:

1/2 5-kor indulunk a Criticall Mass-ra.Én meg a Lili.Apa marad a picivel itthon. :oops: 9-re remélem hazaérünk,majd fotózok,holnap felteszem.HNa nem baj. :?:

Gabi1:Én nagyon irigyellek,ha simán szültem volna a csajokat,nem császárral,egy percet sem várnék.Így 1 évet kell.Sebaj.Meg is fenyegettem a dokit,hogy jövőre ismét terhes leszek.Várjon. :D

Pillák:esélyem sincs fotózni,mert hosszú neki ugyan,de szőke.

Megismerkedés:Jogsit akartam,bukni nem.Ővolt az oktatóm.Jól átmentem a vizsgán... :wink: Azóta le is parkoltam itt nála. :lol:
Vendég

Sziasztok! :)

Most csak annyit, hogy:

gabi1!

Emlékezz csibe3 higy indult: páros napokon terhes volt, páratlan napokon nem. :roll: :roll: :roll: :?

A használati utasításon ez kellett, hogy szerepeljen:

"Megjegyzés : A tesztek különbözhetnek érzékenységüket illetően. Vannak olyan tesztek, amelyek kimutatási határa ("cut off" értéke) már 20 IU/mL hCG, vannak olyanok, amelyek ennek tízszeres mennyiségét (200 IU/mL hCG-t) mutatják csak ki. A nagyobb érzékenységűek (20 IU/mL-esek) korábban kimutatják a terhességet, de fals pozitív eredményt is könnyebben adnak, mint a kevésbé érzékenyek (200 IU/mL-esek). A pozitív eredményt minél előbb célszerű szakorvosi és laboratóriumi vizsgálattal megerősíttetni."

Illetve:

"Lehetséges, hogy egyes esetekben a teszt hibás eredményt ad:
1. A hCG tartalmú gyógyszerek szedése ( például: Pregnyl, Profasi, Pergonal, APL stb.) megtévesztő pozitív eredmény okozhatnak.
2. Alkohol, fájdalomcsillapító gyógyszer, antibiotikum és hCG-t nem tartalmazó hormonterápiás gyógyszer a teszt eredményét nem befolyásolják.
3. Anyaméhen kívüli terhesség, valamint ciszta jelenléte is okozhat téves pozitív eredményt."

Kép
Kép
200907?

Csajok nem tudom magam se hogy higgyek e a tesztnek mivel a clear blue negatív volt. Az is igaz hogy nem annyira érzékeny, erről a medi labról meg annyi rosszat írnak, na de kettő egymás után rossz lenne?
Apa? először nem akartam elmondani, gondoltam várok még, de aztán még is elmondtam, egyáltalán nem akadt ki, azt mondta bejön az inga és lesz egy fiú? :shock: :shock: :D

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?