Gabi1!
Én is úgy tudom, hogy fals pozitív teszt nincs, és akármennyire is halvány a csík, akkor is csík

. (Nekem Botondnál olyan halvány volt az első teszt, hogy akkor láttam, ha akartam. És akartam

).
Ugyanakkor a barátnőmnek pár hete volt egy hasonló, elég halvány pozitív tesztje, aztán néhány nappal később totál negatív volt a következő

. De ő nem egy időben csinálta a kettőt, vlsz. az lehetett, hogy az elsőnél már elindult vmi (vki), de végül nem maradt meg. Ez nagyon gyakori, főleg a korán tesztelőknél! A párnapotkésett az esetek 80%-ban ilyen (nagyon) korai vetélés (ez orvosi adat).
Na, szóval sztem ez bizony pozitív, de azért ismételd meg egy-két nap múlva!
De izgi kiváncsi voltam, ki fog először megint pocakosodni, de bavallom, nem rád tippeltem volna

.
Apa hogy áll a dologhoz?
Sillia!
Naaagyon cuki! Még pillák nélkül is az lenne

!
Nekünk is egyre hosszabak ám

:
Boo!
Lehet, hogy sörényem nő tőle, meg patáim
Nekem meg volt, hogy savanyú tejet adtam Botondnak, mikor pótolni kellett

, vagyis csak akartam, mert nem akarta enni, de én hülye meg tuszakoltam volna belé

. Aztán megszagoltam, hátha, és tök savanyú volt!
Na, én azóta szagolgatom a tejet

!
Ja, fontos
Engem mostanában apa dícsérget, ami azért említésre méltó, mert SOHA(!) nem mond semmi pozitívat a külsőmre

! Én már többször jeleztem, hogy igényelném néha, de hiába, ő nem az a típus

! Viszont mostanában már elereszt egy-egy "félreérthető" beszólást, mint "végre körbeérlek", "már nem vagy olyan férfias", és " a végén még nő leszel"

. Na jó, ezeket csak viccből mondja, de tényleg érzem, hogy teszem neki

.
(Amúgy fura izlése van, mert bazira vonzó lehetek mostanában, a megnyúlt hasammal, és a lógó csöcseimmel sertéspárizsibimbóval, amit naphosszat vagy szoptatás, vagy fejés címszóval kivillantok

! Sztem csak nagy a kontraszt a 9. hónaphoz képest, és ahhoz képest egész jól festek

)
Bond!
Kipróbáltam, hogy tényleg minden felolvasztott tej büdi-e, mert nekem nem rémlett, hogy büdös lenne. Nekem ugyanolyan felolvasztva is! Ebben totál biztos vagyok, mert direkt megkóstoltattam apával a frisset is, meg az felolvasztottat is

! Nekem csak akkor van büdös savanyú szaga, meg egyáltalán bármilyen szaga, ha már nem 100%os....Amúgy tehéntejre emklékeztet maximum az illata.