A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

azért az a 4-szeresen rátekeredett köldökzsinór nem egyszerű... tök szuper hogy ilyen jól sikerült nekik végül. :)

KépKép
muffin

Na mire leakartam írni már elárulták a többiek!
Igen az a köldökzsinór elég ijesztő lehetett!

Megjöttem a postáról,boltból,aztmondták mostmár tegyem le ezt a gyereket! :lol:
Mondom,ha tudnám! :roll:

Titinek már biztos kintvan a kiscsomagja! :lol:
De kíváncsi vagyok!

Mit is akartam még írni......................???????????????

Kép

Kép
ibm

Mush! Godnolom már megtaláltad! :lol:

Hát igen, a köldökzsinór! De még így is meg tud születni egészségesen egy baba. Csak azt nem tudom, hogy a köldökzsinórt, ha rátekeredik a nyakára, nem látják UH-on! Mert gondolom nem az utolsó héten tekeredett rá!

Kép
szly27

Már megint kezd feltámadni a szél,Áron baba szobájába csak úgy repked a függöny!
Utálom a viharokat!!
Megpróbálom kicsit összerendezni a lakást!
Na nem nagyon,de valamit kéne csinálni!
Még az ágy is úgy van ahogy felkelltem,tök gáz!!!!!!!!

Annyira várom már hogy tudjak egy igazit takarítani!!!
Sexről nem is beszélve!!! :oops:

Kép

Kép
ibm

valaki küldhetne nekem egy kis életkedvet... az ilyen napokon amikor semmi dolgom nincs (csak este lesz órám) annyira nehezen tudom magam rávenni bármire... pedig rendbe kéne tennem a konyhát, meg lenn a garázsban is be kellene pakolni egy szekrénybe. De valahogy nem tudom magam rávenni hogy felálljak és bármit csináljak. És még édességet is akarok enni! Utálom amikor ilyen vagyok hogy nem tudok magammal mit kezdeni...

KépKép
muffin

szly, én is ezen gondolkodtam, hogy hogy nem látták... de a lényeg, hogy minden jól alakult.

a szexről meg csak annyit, hogy a férjem úgy be van rám indulva mint soha azelőtt. tök jól esik az egómnak meg minden mert így legalább attól nem leszek depis hogy mekkora bálna vagyok, és biztos nem is tetszem neki, de nem egészen értem a dolgot. és hiába kérdezem tőle hogy miért, nem tudja megmondani... szerintetek?

KépKép
muffin

Hát nem tudom Muffin! Nálunk már elég rég óta nincs. Én nem is vágyom rá és apa sem emlegeti. Szerintem már félne, hogy kárt tesz bennünk4 Pláne így a végén. Pedig állítólag segíthetne beindítani a szülést.

Kép
szly27

azt mondja meg nekem valaki, hogy hol tudok venni caulophyllumot meg arnica-t! kerestem már több helyen de leginkább hülyén néztek rám... gyógyszertárban próbáljam? vagy valami gyógynövényboltban?

KépKép
muffin

nos lecsot csináltam meg császármorzsát...

én lecsot ettem
tiszta kemény a hasam már reggel ota és még mindig taknyos vagyok
még a végén én megyek szülni helyettetek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a csaszi állitolag 20 perc azota titi már bizti tul van rajta
szex ?????????

halvány emlékeim vannak december jo rég volt :oops: :oops: :oops: :oops:

Képimg][/url]
Kép
ronix

muffin
szerintem gyogyszertárban

Képimg][/url]
Kép
ronix

Én gyógyszertárban veszem. Pont mára ígérték, hogy hoznak. De csak annyit hoznak, amit megrendeltem.

Kép
szly27

hát én olvastam erről hogy mennyire segít beindítani a szülést, de azt írják, hogy csak akkor, ha már úgyis beindulna. Mert tartalmaz valami olyan hormont, ami a szülést elősegíti, de olyan kis mennyiségben, hogy csak attól nem fog beindulni, csak ha már úgyis indulna... amúgy én is csak azért próbálom meg kideríteni a dolog okát, hogy utána is tudjak tenni róla hogy kívánjon, de így hogy nem tudja megmondani az okát... :oops:

KépKép
muffin

ja IDE IS KÜLDJETEK ESÖTTTTTTTTTTTT

OLYAN FÜLLEDT AZ IDÖÖÖÖ
ÉS KERÜLGET A BANYALÁZZZZZZZZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

akkor elmegyek ebbe a gyógyszertárba ami itt van nálunk, mert pesten próbáltam már több helyen, de nem jártam sikerrel... biztos nem jó helyre mentem. :)
na meg mostmár összeszedem magam és tényleg kezdek valamit a napommal. :)

KépKép
muffin

MUFFIN ÉN IS LUSTA VAGYOK

uszik a lakás fel kéne mosni meg rámolni deeeeeeeeee ugy nem birom

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nekem ma szerencsére tényleg nem kell semmit csinálnom, azaz majd csak késődélután főzni.....

d.dodó

Csajok!
Igyatok egy lightos kávét ;)
20150601134430

Lányok, SEGÍTSETEK légyszi!

Tegnap voltam ugye a nődokinál, megnézte a méhszájat, teljesen zárt, azt mondta, alig éri el, nem tudom, ez azt jelenti, hogy nincs megnyúlva?
Mondta, hogy két csepp vér előfordulhat, ezt eddig mindig mondta, de még sose volt.
Most viszont valami volt a bugyimon, de nem biztos, hogy vér,inkább olyan nyálkás, barnás valami , nem sok mondjuk.
Meg ugye fájt a hasam egész éjszaka és most is olyan mensiszerűen.

Ugye ez még nem nyákdugó? Ha tegnap este fél 9kor még totál zárva volt, attól még jöhet a nyákdugó?

Kép
teó

na csajok most bemásolok nektek valamit. totál kiakadtam...
Írtam a dévény anna alapítványnak, mert ők foglalkoznak hypotóniás gyerekekkel, amivel a mi agyproblémánk járhat. Tájékozódni szerettem volna, és így történt. SZERINTETEK???

Ezt írtam először pár napja:

Tisztelt szakember!

36 hetes terhes vagyok. Kisfiamnál megállapították, hogy az agyában vermis hiány van. Utánaolvastam, hogy ez járhat törzsataxiával, hypotóniával. Kérdésem, hogy ilyen fajta rendellenességgel találkoztak-e már (konkrétan a vermis hiányra gondolok), és amennyiben igen, mik a kilátások? Senki nem tud nekünk semmit mondani ezügyben. Sajnos van más gond is, de mi ezt tartjuk a legaggasztóbbnak. Hogy képes lesz-e mozogni és ha igen, milyen lemaradásokra számíthatunk. Nagyon kétségbe vagyunk esve, mert folyamatosan csak azt mondják, hogy várjuk meg amíg megszületik, mert addig semmit nem tudnak mondani. DE nagyon rossz a bizonytalanságban élni. Tudni szeretnénk, hogy mik a kilátásaink.
Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Válasz volt:

Tisztelt Szülő!

Sajnos előre mi sem tudunk semmit mondani. Ha megszületik a baba kérjenek vizsgálati időpontot a 3 555 392-es telefonon (9-15-ig).

Üdvözlettel: Alapítvány

Erre én:

Tisztelt alapítvány!
Kicsit elkeserített a sablonos válasz, mert pont ez volt a lényeg, hogy sehol nem mondanak semmit. Én nem az én fiam kilátásairól kérdeztem, hanem arról, hogy találkoztak-e már ilyen fajta rendellenességgel. Tudom, hogy elég ritka probléma, és nagyon változó a kimenetel, de pont ezért lennék rá kíváncsi, hogy foglalkoztak-e már ilyen problémával. Mindenesetre köszönöm hogy írt.

Erre ők:

Tisztelt Szülő!

Válaszunk nem sablonos volt, hanem tényszerű, egyben javasoltuk a vizsgálatunkra jelentkezést.
Úgy gondoljuk, hogy ezért nem renreutasítást érdemlünk. Vermis hiányos gyerekkel nem foglalkoztunk.

Üdvözlettel: Alapítvány

Erre most ezt írtam:

Tisztelt alapítvány! Nem érzem, hogy rendreutasítottam volna bárkit is. A kérdésemre ennyi lett volna a válasz, amit most írt, hogy ilyen gyermekkel nem foglalkoztak. Ennyi érdekelt volna, de elnézést hogy fel mertem tenni a kérdésemet és annak ellenére, hogy maga írt rendreutasításról, én éreztem ezt a maguk részéről már mások hozzászólásaival kapcsolatban is. Aki ezzel foglalkozik, tudnia kellene hogy itt kétségbeesett szülőkről van szó, akiknek információra lenne szükségük, nem ilyen kellemetlen hangvételű válaszra.
Tisztelettel.

Én voltam a bunkó? Ehhez persze tudnotok kell, hogy már mielőtt írtam nekik megjegyeztem a férjemnek, hogy szinte mindenkinek csak ennyit írnak, hogy keresse fel a legközelebbi szakembert, meg hogy mindenképp szükség van a kezelésre... Ezek után csak remélem hogy semmi szükség nem lesz rá... Volt egy csaj, akibe amiatt kötött bele a válaszadó, mert nem azt írta, hogy dévény anna, hanem hogy dévényi... Na mindegy. CSak felhúztam magam...

KépKép
muffin

muffin!
Dehogy te voltál a bunko..... szerintem ez az alpítványos valaki, aki vissza irt volt valami nagy paraszt!!! :(

d.dodó

Sziasztok :)
Látom jönnek a babák szépen.
Werának gratulálok És szerintem már Titi-nek is lehet:)

Muffin itt voltam csak olvasóban,mert vannak gondok.
Szépen össze jött. Kezelhetetlen a cukrom.Minimális kajától az egekbe szökik reggel.Ha meg nem eszem acetonos lesz a vizeletem.
Hétfőn felhívtam a dokit,meghalgatott válaszolt,és azt mondja méregessem hétfőig és akkor talizunk és lehet inzulin.

Ez olyan jó a babának h felmegy a cukrom?Tudom h szabin van a doki de szórakozzak 1 hétig??????
Én úgy bemennék a kórházba minden egyes szar mérésem után,de nem akarok a háta mögött intézkedni,de 1 hétig se húznám :evil:

nicike

Megjöttem!

Nst: reaktiv, Vérnyomi, 120/70, Vizelet : negatív!
Szabi még mindig a pociban! :(

Tappancs! Köszönöm elmentettem a számodat! Ha nem szülök akkor legközelebb vasárnap megyek! Szombaton miért kell menned? Toldi bent lesz?

Ami! Az egyik ismerősöm biztos benne, hogy Én 13-án fogok szülni! Menjünk együtt! :D Ilyenkor már lehet sexelni! Szerintem este Én is elkapom Apát! :D

Bencuri! Bencusnak mielőbbi gyógyulást!

Titinek! DRUKK!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda! Csini a pocid! :D

Teó! Barna is lehet a vizsgálattól!

Muffin! Sajnos Ők már csak ilyenek! Nem törödnek azzal, hogy a levél írónak milyen fontos lenne egy konkrétabb válasz! :evil:

Nicike! Sajnálom a cukrodat! Remélem nem lesz semmi gond vele!
Vendég

Babu!
Pedig már reménykedtem, hogy történik vmi!

Holnap kb. reggel fél 7ig elérhető vagyok. ;)
20150601134430

Muffin! Ez egy BUNKÓ!!!!
Fogalma sincs,hogy min mentek keresztül!
Paraszt!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sex? Nemtudok Apűra mit mondani,de mindenesetre örülj neki szerintem!
Nekünk is nagyon rég nem volt,merthát féltjük mindketten meg így nem olyan!
Én igazából nem is erre vágyom,hanem egy olyan igazira mint régen...... :oops:
De hol van az még!!!!!!!!!

Úristen! Áron mindjárt kijön az oldalamon!
Nagyon keményen nyomja!
Szegénynek már biztos nagyon szűk a hely!!

Teó! :roll:
Sajna nemtudom!
Nekem a múltkor azt mondták,hogy valószínű megrepedt egy hajszálér ami előfordul terhelésre,éppen végigsúroltam a lakást!
Na azóta ülnék a szutyokba ha valaki nem csinálná meg!
Tegnapi vizsgálatnak nem hiszem,hogy ma lenne eredménye nem?
Nyákdugó???????
Passz!
Azóta volt valami?

Jaja nekem meg ott lennt a csontomnál nagyon feszül!!!

Kép

Kép
ibm

Viki! Sajnos nem történt pedig nagyon szeretném! Jó is lenne ha reggel fél 7-ig előbújna a fiacskám! :D
Vendég

Babu! Hát hazaengedtek!!!!!! :roll:
Ezek a fiúk szórakoznak velünk!!!!
Akkor menjünk holnap! :cry:
Nekem is péntek 13.-at jósolt a kolleganőm és mi akkor jöttünk össze Apával (ezt asszem már írtam)!

Kép

Kép
ibm

Ami! Megbeszéltük! Akkor holnap! Szívatnak rendesen! Igen írtad! :D
Vendég

itt vagyok én is

a pocom még mindig kemény :? :? :?

ja képzeljétek kaptunk idöpontot a göttsegen györgybe de juli 3?????????????????????

nem tudom garantálni hogy itthon leszek és el tudom vinni a lányt :x :x :x
hivtam öket de a dokinö szabin van ma valami oprea valéria

viszont a barátnömék viszik a lányukat 20-án pénteken probálom hivni öket hogy adjanak idöpontot 20.-ára mert velük tudnánk menni nekem se volna olyan megterhelö

szerintetek van esélyem rá???????
nincs ismeröse ott valakinek hogy tudna segiteni hogy bizti kapjunk 20-ára?????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok,megjöttem.
Minden ok volt az UH-on.Mondjuk azt nem udom hogy mit jelent hogy kettes fejvégű,gondolom hogy beilleszkedhetett.
BPD:93
FOD:105,7
HC:312
AC:340
FL:64,7
Lepény a hátsó falon,jobb oldalt tapad.

Becsült súly:2965+-433gr.

ahogy összehasonlítottam a Kristi 36 hetes méreteivel,Ő most nem lessz akkora,főleg hogy holnap már 37 hetes lessz. :D

Kértem időpontot NST-re is,jövő hét szerda,és onnantól hetente kell menni,az időpontot mindig majd a végén megbeszéljük.

Végig mocorogta az UH-ot,és azóta is ficánkol :D

Apa elmosogatott,és kiteregetett. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ja,és ahogyan néztem a méreteket,kis pocakos baba :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

ronix! Hova kéne vinni pontosan?

Kép

Kép
ibm

pestre a haller utca 29-be ez a kardiologiai intéztet

Képimg][/url]
Kép
ronix

pestre a haller utca 29-be ez a kardiologiai intéztet

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Sajnos ebben nem tudok segíteni! :oops:

Kike! Szép méretek! Szabi is pocakos baba lesz! Apa tartsa meg jó szokását! :D
Vendég

Na, olyan, mintha kezdene múlni. Közben előszedtem az összes könyvem, és megállapítottam, hogy azért ezek még nem a szülés jelei. Hogy minden időszakra jut valami paradolog!

Babu, igen, olyat is találtam, hogy barnás valamit belső vizsgálat is okozhat, csak nekem a doki annyira vércseppet mondott.
Mindenesetre lemondom a délutáni talit a kollégákkal, amit nagyon sajnálok.

Egyik könyvben vannak ábrák, hogy fekhetnek a medemcevégű bébik, tök jópofa pozíciók vannak, mindkét lábuk maguk előtt nyújtva vagy csak az egyik, nem csoda, hogy mhol érzem a mozgást.

Muffin, pedig már annyi jót hallottam erről az alapítványról, de ez nagyon durva válasz a részükről, felháborító, hogy segítséget kér az ember tőlük és akkor még nekiállnak fölényeskedni. Szerintem teljesen korrektek a válaszaid.

Ami, Babuli, rátok még a hidegfrontok sem hatnak, vagyis a kissrácokra!

Kép
teó

Kike!
Örülök a jó uhu eredményeknek!

Apát pedig simizd meg, ha már ilyen drága volt ;)
20150601134430

Kike! Gratula a jó eredményekhez! A 2 es fejvégű azt jelenti, hogy fejjel lefele van és azt hiszem, hogy bal oldalon van a háta. Az egyes fejvégűnek meg jobb oldalon van a háta. De lehet fordítva, de ez a lényeg.

Kép
szly27

sziasztok,
mindjárt olvasok is, csak addigra tuti elfelejtem, mit akartam kérdezni:
Szóval: Van már köztetetk valaki, aki tgyásra ment? És még nem szült? Mert azt írja az oep, csatolni kell a terhes gondozási könyvét. Ugye elég a másolatot csatolni? És az egészet kell? Vagy hogyan kell?

Na, most már nyugodt szívvel olvasok vissza, ezt nem felejtettem el 8)
Remélem, mindenki jól van, Titi már babázik, de nem akarom elkiabálni, inkább befogom és olvasok :wink:

KépKép
szkagi

Teó! Nem szoktak zavarni a frontok! Ezek szerint a gyerkőcre sincsen hatással! SAJNOS! :twisted:
Vendég

Naná,este kap simit :D

Köszi Szly,nem tudtam hogy ezt is nézik hogy hol a háta. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!
Rendeljünk Szabinak egy kis cunamit? :roll:
20150601134430

tulelve vervetelt es vedonot most visszaolvasok:)
amint latom van mit...
Mar egyszer irtam volna de mire vegeztem a gep ugy dontott kikapcsol :twisted:
Azota meg most jutottam csak ide....
Vendég

Ronix! Sajna ebben én sem tudok segíteni,de hátha Katák igen!
A múltkor valaki nagyon ajánlgatta nem?
Lehet ám,hogy nem jól emlékszem!

Kike! Grat. a jó eredményekhez!
Áronnak is nagy pocakot mértek!
Hát istenem!
Látod Apa milyen rendi!
tessék megszeretgetni!!!! :wink:

Ági! Sajna ebben enmtudok segíteni,én még táppénzen vagyok szülésig!

Frontok????????
Ezeket a kispasikat nem hatják meg a frontok!! :twisted:

Mi lehet Titivel???

Sziszka???
Nemtudunk róla még mindig semmit???

Kép

Kép
ibm

Viki! Szerinted hatással lenne Rá mert akkor rendelheted! Mindenesetre most takarítok hátha az nagyobb hatással lesz Rá! :D
Vendég

Babu!
Megrendeltem! A takarítás után csinálj egy kis palacsintát is! ;)
20150601134430

vegigolvastam es ami megmaradt bennem, hogy van uj babank? De jo! Mar csak a megerosito hirek hianyoznak!

Ja, es meg valami Muffin: kocsog volt nagyon a valaszado! Az ilyent nem ertem, mintha fajna neki normalisan valaszolni, aztan meg neki all feljebb!
Duhito! Meg egy teljesen mas szituacioban is felhaborito lenne ez a magatartas, igy meg hogy egy megszuletendo gyermek egeszegerol, jovojerol van szo, igy egesz egyszeruen undorito!
Nem lehetett tul kellemes, de jo hogy nem hagytad szo nelkul!
Vendég

Viki! Értettem! Küldjek is belőle? :wink:
Vendég

Én már ettem palacsintát!
Tegnap is és ma is! :cry:
De mostmár nem akarom,hogy estig bármi is történjen,nem akarok Apa nélkül menni!
Tiszta frászba vagyok,hogy nehogy most akarjon jönni,ha már eddig kibírta!!!
Most azért drukkoljatok,hogy ne Jó???????????????????,

Előbb hívott Apa,hogy akkor mehet?
Mondtam,hogy fájdogál a hasam,de az eddig is volt!
Reméljük a legjobbakat!

Kép

Kép
ibm

Sajnos rank nagyon hatnak a frontok:( Szerintem ennek iskoszonheto a tegnapi allapotom a 2 szornyu ejjszaka, a kisrokak elleni kuzdelem...
En nagyon remelem ez nem alalndosul, mert ebbe csekely 4 het alatt belezakkanok!
Vendég

Ha nem gond küldhetsz!

Anyjuk!
Elvileg Titit megcsaszizták, dem ég nem kaptunk híreket.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?