A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo bevallom 2 hete voltunk úgy együtt hogy nem védekeztünk, úgy gondoltam a többi is baromi nehezen jött össze, miért lenne most kivétel? Ha még is az elvetetni nem fogom. Sokan vannak akik még gy szoptatás után hamar terhesek lesznek és nincs gond.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi

Én emlékszem amikor írtad hogy együtt voltatok és nem vigyáztatok mert az előzőek is nehezen jöttek össze...

Egy ismerősöm ugyanígy járt. Nagyon sokat vártak a babára, majd tervezve egy másodikat is nem védekeztek, gondolván úgyis sokára jön össze.
A csaj most majdnem félidős terhes, és 8 hónapos babája van :D
Vendég

dodi

Valóban pillásodtok ti is, node ki veszi észre ezt ennyi haj árnyékában?? :lol: :lol:
Vendég

Dodi
Botond nagyon szép pasi :lol: :wink:
A haja :roll:

Boo
Olvassatok nyugodtan mesét Zsirinek! Ilyenkor még nem a tartalom, hanem a hangok, a hanghordozás nagyon le tudja őket kötni!
Iringónál is azt látom, hogy szinte utánozza a szájmozgásunkat, ha beszélünk hozzá!
Szép család vagytok! :lol:

Ancsurti
Képekből sose sok!
Had örüljön a nagymami is :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Moncsy
Szépek a gyerekeid :lol:

Nyuszi
Hozzánk jár a védőnő, havonta...

Lilisgabi
Szép család :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi
:roll: :roll: :roll: :roll:

Sillia
Lóci nagyon bejön ám nekem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boo!! Ha van a közeledben Brendon,akkor ott vedd a more milket,mert ott "csak" 5990Ft. Én múltkor vettem észre,amikor nem volt a gyógynövényes boltban,így megpróbáltam a Brendonban,hátha tartanak. És tartanak,ráadásul olcsóbban.

Gabi!! Úristen,még egy baba :shock: Nem semmi,lehet tényleg igaza lesz annak az ingának,na de ilyen hamar?! A lelked mélyén mit szeretnél,ha pozitív lenne,vagy ha még egyelőre nem?

Sillia! Azért így is látszik Lóci szempillája ám!! Nagyon szép!! :lol:

Voltam délután masszázson,annyira jólesett,még a narancsbőreimet is meggyötörte,mondjuk az nem volt valami jó. Holnapra tuti kék-zöld foltos leszek :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :lol:

lilisgabi: boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:

gabi1: :P nekem is az inga jutott eszembe... :lol: :lol: :lol:
Amúgy dodi hsz- át olvasva bólogattam sűrűen, ugyanis én is úgy jártam, hogy korán teszteltem, pozitív lett augusztusban. Örültünk, hogy milyen ügyik vagyunk: elsőre összejött a baby. Aztán úgy 5 nap múlva arra ébredtem, hogy fáj a hasam, meg barnázok :cry: Irány nőgyogyi, de csak du. volt. Sajnos megjött, a doki megállapította, hogy nincs nyoma terhességnek. De két hónap múlva összehoztuk Katát!!! :lol: :lol:
Most nyüszög, úgyhogy itt a vége...

Kép
agi125r

Ma megvolt Manó kontrollja.

Mindkét csontja összefort, de az amelyikben van egy kis elhajlás még egy kicsit gyenge. Ezért biztos ami tuti alapon kapott még egy lájtos gipszet. A jövő héten veszik majd le és nem kell többet menni.

Azt nem lehet mondani, hogy most már a kedvence lett a hely, de egyre jobban veszi az akadályokat.

Majd még mesélek holnap, de addig is folyamatosan olvasgatlak titeteket.
(Előzetesben csak annyit, hogy a felszerelésre illetve annak minőségére egy szót sem érdemes áldozni, Andor bácsi viszont menjen a jó büdös francba!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

21:20-tól a Spektrumon az Egészségünk...-ben az ujjszopásról (is) lesz szó! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy hívatlanul belekotyogok a beszélgetésetekbe, csak hátha...
Vettem a kisebbik lánykámnak egy téli 74-es méretű overallt a C&A-ban. Úgy gondoltam, hogy jó lesz neki a télre. Úgy tűnik, novemberre ki fogja nőni. :roll: Így újat szeretnék neki venni ehelyett:
Vadonatúj, címke is rajta van, sérülésmentes. Egybevarrt a lábrészével, két oldalon elől hosszú cipzár van rajta a könnyebb öltöztetésért, hozzátartozó kesztyűvel.

Kép
A kapucni belülről finom szőrme-hatású pamut.

Kép
Hímzés és eredeti ár.

Kép

Ára: 5000 Ft + postaköltség (utánvéttel postán vagy személyesen Budapesten/Szigetszentmiklóson.)
Ha érdekel, kérlek írj egy privit!
Köszönöm:
Jázmin

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Lilisgabi!
Boldog Születésnapot! Isten hozott a harmincasok táborában!!! :D :D :D :D :D :D

Minden baba gyönyörű szép!!! (Bocs, hogy nem név szerint, de nem írogattam menet közben, és félek, hogy valakit kihagynék...)

Boo!
Az klassz lenne, ha tudnál szerezni jegyeket, de ha nem, akkor majd veszünk.

Most volt a Házon kívül előzetese, és drogfüggő 1 hetes babákat mutattak. Engem sokkolt... Úgyhogy a műsort már meg se nézem inkább.

Vettünk szobabiciklit! Lent van még Apa kocsijában, majd csak holnap hozza fel. Nem is tudtam tornára menni, de majd holnap lebicajozom a mai edzést is. :wink:

Bond!
Jó, hogy gyógyul Manó keze! :wink:

Kép
katy76

Kép

Noé :D

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Igen, de csak azért mert nem lehetett fellépni korábban. :?

Kép
Kép
200907?

na végre!!

Már megint vacakolt ez a szutyok :twisted:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Huginak is hasonló pillái vannak, mint a többi babának. De Manónak...!?Ha most valaki azt gondolja, hogy felvágok, akkor azt kell mondjam, hogy igaza van. Tudom, hogy ez nem verseny, de azért mégis... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Emmán tagadhatatlanul az extrém kategória:

Kép

Kép

Kép
Kép
200907?

Lőrinc este 8-tól hajnal fél 4-ig aludt . Szopizott, aludt tovább.

5-kor felsírt, de olyan szívfájdítóan, nem úgy mint a kisbabák hanem mint a kisgyerekek :( Picit cicizett megnyugodott.

Fél 7-ig megint aludt, jókedvűen ébredt, szopizott beszélgetett.

8 óta megint alszik, de nagyon mélyen, azt nézem néha lélegzik-e

:shock:

Ilyen még nem volt. Szerintetek minden rendben van??
Vendég

Sziasztok

Vettem Gabriel tesztet és az negatív, úgy hogy szerintem nem vagyok terhes. De ennyire megbízhatatlan lenne a medi lab? Akkor minek árulják?

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gyorsan leírom Andor (A.) bácsi történetét, aztán alighanem megyek kajáztatni, mert addigra már Hugi riasztó jelzéseket fog adni (utána meg alighanem visszadőlök mert jó a derekam, csak ne kelljen hajolni, felegyenesedni, emelni és úgy egyáltalán... :? :? :? :( :( )

Naszóvalkéremszépen.
Kontroll, Manónak a gipszét A. bácsi vágja le. Szegény sír persze most is, de már azért annyira nem volt gáz, mint amikor először ott voltam. Mindenesetre most is ráfért a nyugtatgatás.
Irány a röntgen, addigra már nagyjából helyre állt a lelki béke. A. bácsi jön-megy, barátkozik Manóval, megnézzük az óráját, stb. Kedves, aranyos. Anyám még meg is jegyzi, hogy biztos egy kis borravalóra vár, adni szeretne. Mondom, nem.
Doki néni jön és közli, hogy jó-jó, de picit még gyenge az a csont, amelyik elhajlott ezért kell rá még egy kis gipsz. Jó, irány megint a gipszelő.
Újabb sírás. Gipszelés közben vigasztalom Manót, én arcom az ő arcán, simogatom, beszélek hozzá, énekelgetek neki, mittomén. Miközben doki néni ügyködik A. bácsi átjön a túloldalra hozzánk és ő is elkezdi Manó kezét simogatni. Hopp, lecsúszott, ez már az enyém, biztos nem vette észre - gondolom magamban. Zajlanak az események, A bácsi újra megsimizi Manót Ez most bénázik vagy direkt csinálja, hogy hozzáér a mellemhez :shock: :shock: :?: :? Ha vissza kellett menni a doki néni mellé, akkor segített neki, méghozz nagyon pöpecül. De mihelyst a közelembe ért valahogy mindig kevés lett a hely, hopplecsúszottakeze és hasonlók. Kurvaanyád! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Egy gipszelés kellős közepén, síró gyerekkel nem tudtam mit csinálni, csak annyit, hogy "nem vettem észre". :x :x :x :x Amikor végre készen lettünk úgy öltöztettem Manót, hogy a lehető legkisebb "támadási felületet" hagyjam magamon. Öltöztetés után megkönnyebbültem néztem még egy kicsit Nyuszit, hogy most már jobb kedve van - guggolva. A. bácsi pedig mint tudjuk kedves és aranyos, ezért megfogta a két kezemet és felsegített a földről, majd a kezemet magáénak tudva, búgó hangon közölte, hogy: "Nagyon jól néz ki!" Épp csak azt nem tette hozzá, hogy nincs-e kedvem vele bugrani az egyik szobába egy kis entyem-pentyemre. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: Fogcsikorgó mosollyal közöltem, hogy ááááááááugyanmár és kézen fogva a gyereket gyorsan átmentünk a doki néni szobájába. (Manó tök aranyos volt. Először csak egy lépést mentünk beljebb. Aztán léptünk még egyet. Aztán még egyet. És amikor beígértek egy matricát, akkor már ott sorakozott a Félelmetes Néni mellett. :lol: :lol: :lol: :lol: ).
Végeztünk, elmenetelkor anyám újra megkérdi, hogy adjunk-e neki egy kis pénzt. Ugyanis ő semmit nem vett észre az egészből...
Válasz: MEG NE PRÓBÁLD!!!! :x :x :x :x

Baszki, hogy lehet ilyen valaki!? Egy síró gyerekkel kéne foglalkoznia, meggyógyítania (ezt a részét teljesen jól és flottul csinálta, erre egy szavam nem lehet. Mindazonáltal tartok tőle, hogy kevés gyerek kap ennyi gipszet, meg mindenféle kötést, ragasztás ennyire alaposan :? :? ),és akkor is a farkán jár az esze????? :x :x :x :x :x
És talán még "örülhetek" is, mert legalább nem egy lányka vagyok...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.23 09:58-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]
írta:
booBond
azokat a pillákat majd én lefotózom, JÓÓÓÓÓ? :lol:
mert ebből így kutyára nem látszik semmi!!!
az érthetőség kedvéért: az ARC-on volt szerencsém ifjabb NYUSZI úrhoz,

Felőlem a nap 24 órájában fotózhatod 8) :lol: :lol: :lol: , de ha már ilyen figyelmetlen voltál, akkor a gyarló mivoltom csak ezt tudtam prezentálni a középkategóriásdigitálisfényképezőgépéveljólkinagyítvaaképet. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.23 09:45-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nekem sem sikerült tegnap este óta belépni :x

Boo!
Nincsenek véletlenek! Így kellett történnie, hogy az 1-es cumiból add a kajcsit Zsirinek :lol: Remélem, hogy most már minden helyreáll a szopival kapcsolatban.

Bond!
Valld be, hogy Manón ezek műszempillák! :lol: Hogy csináltátok? Más kemény pénzeket hagy a kozmetikusnál, hogy ilyen szempillái legyenek. :D

Gabi!
Tegnap meséltem a páromnak, hogy lehet nálatok jön a következő baba. Erre ilyen :shock: :shock: :shock: fejet vágott. Na, gondoltam jobb lesz, ha védekezünk. Nálunk még nincs itt az ideje a következő Bébnek.

Lilisgabi! Utólag is Boldog Szülinapot kívánok!

Sillia! Ujjad jobban van? Gondolom nagyon fájt :(
Szerintem nincs gond Lócival, nálunk Jázmin is szokott ilyen maratoni alvásokat végezni. Múltkor este 21órától reggel 9-ig aludt, egyszer evett 5-kor, de azt is félálomban végezte.
Vendég

Bond

A. bácsi... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Boo

DejónekedhogyláthattadManocskát... :roll:

Kisfiam végre felébredt, szopizott és most nézegeti a forgóját. Tegnap sikerült hasról hanyattfordulnia de úgy látom ez még inkább véletlen volt mint tudatos.

Ma olyan jó, lehet hogy éjjel a tündérek kicserélték???
Vendég

Rólunk:

A múlt heti sztrájk úgytűnik kezd megoldódni, bár nem szeretném elkiabálni. Egy biztos, nem szabad megvárnom a sírást, vagy ha sír akkor előbb meg kell nyugtatnom, aztán tudom csak cicre tenni.

Megirigyeltem a sok fotót a babákról, így én is hoztam egyet :lol:
Ez a legfrissebb aktuális:

Kép
Vendég

boo mindkettőnek örülök, de azért így elég bizonytalan hogy egyik tszt + egyik meg negatív. Ráadásul a medi lab-ból kettő is + lett. Lehet még is felhívom a dokit, vagy várok még 1 hetet, ha az vagyok addig csak kimutatja rendesen.

Kép

gabi1

Bond:Jó kis sztori... :twisted: (reméljük "csak" az anyukákkal játsza ezt,a nagyobb lányokat békén hagyja,de jó tudni,hozzá nem megyünk soha,ha ilyen perverz :twisted: )

Sillia:Persze,hogy minden rendben. :D A gyerek alszik. :D

Tabati:Noé nagyon jól ül :wink: ,és szép baba.

Ági,Katy:Köszönöm.

Nem tudtunk elmenni a CM-ra sajnos,mert apa 3 helyett 5-kor végzett,és nekünk akkor kellett volna indulni.Nem volt senki,akire hagyhattam volna hugit.
Vendég

[quote="norka81"]
írta:
norka81Bond!
Valld be, hogy Manón ezek műszempillák! :lol: Hogy csináltátok?

Apa missziós hivatását gyakorolta rajtam. Mondtam, jó megtérek. :roll: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Norka neked is köszönöm,és gyönyörű a sztájkoló kismanód! :D Hozzál róla még több képet!
Vendég

Bond!
A. bácsi mennyi idős? No, nem mintha számítana, csak hogy könnyebben el tudja képzelni az esetet :shock:
Én nem is értem az ilyen embereket! :shock:
Derekadnak üzenem:jobbulást! :D
Nekem a térdeim fájnak rohadtul :? Nem tudok rendesen lépcsőzni, leülni, felállni. El kéne menni dokihoz, de több órát kell várakozni az ambulancián és Jázmint nem szeretném magammal vinni a kórházba.
Vendég

norka81! :)

A. bács már tényleg bácsi (pláne a gyerekeknek), szerintem már túl van az ötvenen. :roll: Elképzeltem egy játszótéren. Rájöttem, hogy nem kellett volna...

Köszi, majd átadom az üzidet és hozzá teszem, hogy húzzon bele, mert különben nem tudom mit csinálok vele. :?

A térded viszont neccesebb, mert te táncolsz. :roll: Gyógyítsd meg őket gyorsan!

Kép
Kép
200907?

Na, jó!
De csak azért mert Lilisgabi kérte!

Itt apukájával fürdés után.

Kép

Beszállunk a pillahusszúsági versenybe :-) (Bár már tudjuk ki a győztes :-) )

Kép

De így kicsinyítve nem igazán látszik :-(
Vendég

Megvigasztalhatlak? :wink:

Kép

Kép

Azért látszik rendesen, hogy Jázminnak sem könnyen kerül majd por a szemébe. :wink: :lol: :lol:

(Azt már le sem írom, hogy milyen szép baba, mert nincs olyan betűtípus, ami illenne hozzá. :wink: :oops: :oops: :wink: )

Kép
Kép
200907?

Szerintetek az mit jelent, ha a gyerek szeme :shock: ilyen lesz, amikor a szájába tolom a cumit és ezerrel nyomja jó kifelé a nyelvével? Lehet, hogy nem kéri, mert tele van? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Illetve most bealudt A. bácsi kedvencén, szopi közben. És hangosan nevet. :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="200907?"] írta:200907?
(Azt már le sem írom, hogy milyen szép baba, mert nincs olyan betűtípus, ami illenne hozzá. :wink: :oops: :oops: :wink: )

Jaj! :oops: Most pirulok!!!A lánykám nevében is! :D
Vendég

Katy!

A Schöpf-Méreiben anyu vezette a krízisprogramot, ami a drogos anyák babáival foglalkozott, így elég felvilágosult vagyok a témában sajnos, és sok ilyen babát láttam is már :( ! De anyaként már egészen másként hat rám a dolog, úgyhogy én sem fogom megnézni, mert tuti kifacsarná a szívem :cry: !
Amúgy ennek kapcsán jutott eszembe, hogy furcsa, hogy mennyi tragikus sorsú kisbabát láttam életemben, ennek ellenére fel sem merült bennem, hogy Botondnak valami baja lehetne :shock: . Anyu viszont pont emiatt volt zizisebb :? . Na mindegy, hála Istennek mi mind makkegészségesek vagyunk és ez nem is lehet később sem másképp :D ! Ámen :wink: !

Boo!

Most mondjam azt hogy ÉN MEGMONDTAM :roll: :wink: ?!?!?!
Mindenesetre örülök, hogy legalább ezt tudjuk, szíval hajrá Zsiri!!! Szíjjjad-szíjjjad-szíííjjjad :lol: :lol: :lol: !

.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Jól írtad :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

Kisfiam végre felébredt, szopizott és most nézegeti a forgóját.
Azt hittem a hajas forgójáról beszélsz, mondom mivaaaan?!?!?! :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Norka!

Csudaszép ez a bébi, mint az anyukája :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi

Nekem is pont ez jutott eszembe miközben leírtam a szöveget :lol: :lol:

Le akartam fotózni a fejebúbján látható körbekörbekarikát, de persze nem sikerült :?
Vendég

Norka

Jázminnak olyan aranyos szájacskája van!

És nagyon szép a fülbevalója, úgy összeségében nagyon csajos bébi :)
Vendég

kicsidodi! :)

Menj a túróba ilyen képsorozattal! Pláne az utolsóval. Ilyen csókos száj sehol nincs. Viszont ügyesen használjátok a Photoshopot. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Azért annyira csak lehettek ferdék a falak, mert ha csak néhány centiről volt szó. Különben nem sűrűn lenne tető a fejünk fölött… :roll:

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiNekem meg volt, hogy savanyú tejet adtam Botondnak, mikor pótolni kellett :oops: , vagyis csak akartam, mert nem akarta enni, de én hülye meg tuszakoltam volna belé :oops: :oops: :evil: . Aztán megszagoltam, hátha, és tök savanyú volt! :evil:
Na, én azóta szagolgatom a tejet :wink: !

Én még savanyú tejjel nem találkoztam, amit én produkáltam volna. :roll: (Ha vártál volna még egy kicsit vele, akkor kefír lett volna belőle? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiBond!

Kipróbáltam, hogy tényleg minden felolvasztott tej büdi-e, mert nekem nem rémlett, hogy büdös lenne. Nekem ugyanolyan felolvasztva is! Ebben totál biztos vagyok, mert direkt megkóstoltattam apával a frisset is, meg az felolvasztottat is :twisted: :lol: :lol: ! Nekem csak akkor van büdös savanyú szaga, meg egyáltalán bármilyen szaga, ha már nem 100%os....Amúgy tehéntejre emklékeztet maximum az illata. :wink:

Nem tudom, hogy mit értesz 100% alatt. :roll: :roll: :roll: :roll:
Lövésem sincs, hogy milyen az igazi tehéntej, de tény, hogy alapból semmi kellemetlent nem érzek rajta én sem. De az, hogy kiolvasztva szaglik, nem ismeretlen dolog. Sok kismama meg is ijed ilyenkor és megy a lefolyóba a cucc.

Apa dicsérgetése: használd ki! :wink: :oops: :oops: :wink: :wink:

boo! :)

[quote="boo"]D írta:booodi
a "mesét olvasról" jut eszembe, hogy Apa vett mesekönyvet a gyereknek, hogy ő már mesét akar neki olvasni :shock: :lol:
de most komolyan, mikor lehet/kell azt elkezdeni???

Sosem késő. De azért lehetőleg ne tizenéves korában kezdejed a hogyanszületikagyerek témával. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]
írta:
booBond
tényleg csak a mosolyra exponál!!!! már kipróbáltam :shock:
fingom sincs honnan érzékeli, vagy pontosan mit is, hogy tudja MOST kell exponálni :roll:

Nyelvnyújtogatás és egyéb "negatív" szájmozgások nem játszanak? :roll: :roll: :shock: :?: :?:

[quote="boo"]
írta:
booDodi
nagggyon édes a gyerök :D :D :D
nekem még csak félmosolyt sikerült elkapnom, pedig ma pl irtó jó kedve volt! csak ilyenkor nem bírom itt hagyni, hogy elszaladjak a gépért, mert olyan édes ahogy magyaráz, hogy nem akarok lemaradni egy mosolyról sem :lol:

Egy ilyen nemtudokfényképeznideannyirafullextrásgépemvanhogyéppcsakaszemetetnemviszile géppel? Há' kiteszed az asztalra, egész nap bámulja a gyereket és exponál, ha kell. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="boo"]
írta:
booKépzeljétek annyira röstellem magam, mert iszonyú ostoba vagyok :oops: rájöttem tegnap mitől volt a gyereknek egész nap fosása, ugyanis teleszart 8db!!! pelenkát.
Van egy cumisüvege, amibe a forralt vizet szoktam önteni, és ezt az üveget nem fertőtlenítettem ki már egy hete, mondván, úgyis mindig csak sima forralt víz kerül bele, az is forrón! És tegnap már beleszagoltam, hogy nem e az a ludas, és basszus rohadt büdös volt :oops: :oops: :oops: jól el is bőgtem magam, hogy hogy lehet ekkora idióta állat :cry: szegény gyerek meg megitta belőle a vizet, hát jó hogy ment a hasa :cry: :cry: :cry:
Erre fel mindent azonnal kifertőtlenítettem, még azt is amit reggel már megcsináltam :roll: :roll: :roll:
a dologban az egy szerencsés az volt, hogy nem fájt egész nap a hasa, mert folyt ki belőle a kulusz, így egész nap röhögött és tök jó kedve volt :roll:
Estére már megnormálisult a széklete, meg kapott anyatejcsit is! Azóta ismét küzdünk a pukikkal :lol:

Én minden vadonat új dolgot kifőztem. Később már csak hébe-hóba. Inkább az játszik, hogy a saját mosogatószivacsával mosom el őket vagy pedig forró, mosogatószeres vízben hagyom állni jó ideig. Aztán szintén forró vízzel teljesen kiöblítem, majd hideg vízzel még egy öblítés szokott menni. Hogy bakterológiailag mennyi csírát és egyebet lehetne még így kimutatni nem tudom, de hogy nincsen szaga az biztos. :wink:

Tescos kaszás néni: :D :D :D :D :D

Cumi: csak nehogy az legyen most meg, hogy elfárad a nagy melóban és azért nem fog (annyit) enni. :roll: :roll:

MÁS KÉRDÉS :wink:

A gipsz még nincs összefirkálva, de össze lesz, garantálom. :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtibejelentkeztunk csutortokre fodraszhoz!!!Kivancsi leszek...ismeretlen fodrasz...remelem nem bassza el nagyon a seromat!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :? :?

Kiruccanás: :P :P :P :P :P

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiJa es a lenyeg!!!6kg!!!!!!!!Ez hihetetlen!!!1,7 kilot hizott 1 honap alatt....eszik is rendesen

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiA hetvegen fesztivalon voltunk,elvezte a nyuzsgest!Jokislany volt.Csak akkor sirt,mikor megehezett.Akkor leheveredtunk egy parkba,es szopizott,aztan mentunk tovabb.

Mi van, Woodstock? :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sillia! :)

Én is a Netről keresek egy rakat félig elfejtett mondókát, dalokat. :roll: :oops:

Nem szeretem a sütőtök illatát, amikor sül. Nekem túl édes, cukros. Apa: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="sillia"]D írta:silliaodi

Eszedbe jutott már a lehetőség, hogy megmérd a falakat a lakásotokban?

Ugyanis aki már többször tapétázott az tudja:
párhuzamos falak nem léteznek..

Remélem azért most nem sikítasz kőművesért.. :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="sillia"]b írta:silliaoo

többek közt a nyulak is szeretik a lucernát.és azok közismerten szapora állatok, úgyhogy vigyázzatok!
gyakran ellenőrizd a füleid meg a metszőfogaid :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

moncsy.78! :)

[quote="moncsy.78"]
írta:
moncsy.78Meseolvasás:
Nekem Réka már régóta olvas mesét Benedeknek,és nagyon élvezik mind a ketten!
Hatalmas szemekkel néz és élvezi hogy a tesója olvas !
Jázmin meg már alig várja hogy ő is mesélhessen neki!

:o :o :D :D :D :D

Képek: :P :P :P :P :P :P

lola29! :)

[quote="lola29"]l írta:lola29eesett a cumi,mikor apa altatta.megmostam,és automatikusan vissza akartam tenni....apa szájába!azt mondja nekem nem kell!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fóbia: azért te sem panaszkodhatsz

nyuszi81! :)

Nálunk erősen megcsappant a fagyi készlet (már csak 2 van). Erre Apa megjegyzi tegnap, hogy ideje lenni utánpótolni. :shock: :lol: Tehát a mai illetve a holnapi házifeladat átmenni Bimbóba és jóóóóó sok tejet adni. :lol:

Hozzánk még jön a védőnő, de már nem fog sokszor.

lilisgabi! :)

Nagyon aranyosak a gyerkőcök!

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiMegismerkedés:Jogsit akartam,bukni nem.Ővolt az oktatóm.Jól átmentem a vizsgán... :wink: Azóta le is parkoltam itt nála. :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tabati! :)

[quote="tabati"]
írta:
tabatiGabi1!

Nem mondod, hogy babát vársz?????? :shock: :shock: :shock: És most a magamon is meglepődtem, ugyanis irigyellek... :oops: :oops: :shock: :shock: :D

Tegnap vagy három kismamát láttam. Irigykedtem. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :lol:

Bond: még neked akartam írni tegnap, hgyo nem haragszom, mert nem én találtam ki a pasztörizálást :lol: Amúgy én is így néztem :shock: De mondom, biztos ő tudja jól..... :roll: eddig egyszer kellett fagyóból olvasztani, akkor úgy is csináltuk, de mit mondjak? Eléggé macerás....

tabati: nem a pohár tetejéig, hanem a benne lévő tej szintjéig kell lennie a víznek, félreérthetően írtam... :oops: :lol:

A mai nap meglepetése: reggelire evett Kata 110-et, tízóraira 130- at, és ebédre 170-et :shock: :shock: ! Feneketlen bendő a becsületes neve :lol:
Holnap megyünk oltásra, kicsit tartok is a holnapi naptól :roll:
Akik már túlvagytok rajta: előre adtatok a babócáknak lázcsillapítót, vagy csak ha már szükség volt rá?

Kép
agi125r

sziasztok!

csak gyorsan magunkról,mert gyorsan eszem és után jön az etetés is...
tegnap este én se tudtam belépni...
megvolt az oltás és meglepődtem,mert az én lányom egy hős volt...
felsikított,amikor megszúrták,de utána már kutya baja se volt és
mosolygott ezerrel...
és 61cm és 5320gramm...

norka!
Jázmin gyönyörű...

egyenlőre ennyi...ha tudok még jövök

Kép
Kép
csibe83

Ági!
nekünk azt mondták,hogyha belázasodik,akkor adjak neki lázcsillapítót...

Kép
Kép
csibe83

Ági:Én előtte adtam 5 homeós golyót,és utána is 5-öt,de az más fajta volt. Ezt másold be: http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... icle_id=80 Nekünk bejött.Ha nagyon lázas lenne,akkor tényleg a kúp kell!
Vendég

Bond!

Én tényleg gyakran használok photoshopot, főleg a színek javításásra,mert nincs olyan főzmostakarítkivisziaszemetet gépem, mint Boonak :twisted: :lol: :lol: :lol: . De a legutóbb feltett képeknél pont nem használtam :roll: ! Igaz, a szájas képből le kellett vágnom, mert egy mocorgó gyereknek nehéz pont középre belőni a száját (mármint a képen :lol: ),de azt sem photoshoppal csináltam, hanem sima windows képszerkesztővel. Amúgy az én"photoshopom" a HP photosmart share, rendes photoshopom nincs :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ági!
Én nem adtam neki előre semmit, de be se lázasodott, pedig egyszerre kapta a kötelezőt, a Prevenart és a Rotát.

Mi kedden megyünk a következőre.

Dodi!
Kemény lehetett anyukádnak! Én sajnos a munkámból adódóan látok olyan terhes kismamákat, akik bagóznak, piáznak, és a már megszületett 7 gyerek után járó családi pótlékból teszik mindezt. Gyerekek meztelenül járkálnak, a kétéves egyedül járkál az utcán, stb. Szörnyű dolgokat látunk néha...
Természetesen ilyen esetekben mindig felvesszük a Gyámhivatallal a kapcsolatot, de az az eljárás is egy külön sztori sajnos... :?

Boo!
Hurrá!!!! Ha veszel új 1-es cumit, annak még kisebb a lyuka, mert egy idő után picit kitágulnak a szívástól.

Norka!
Jázmin nagyon szép kislány!
Én ezzel a fülbevalóval még mindig gondban vagyok, egyelőre nem merem kilyukasztatni Petra fülecskéjét. Még várok vele.

Kép
katy76

agi125r! :)

Alkalmaznak pasztörizálást, az kétségtelen. Az anyatejgyűjtő állomáson... :roll: Biztos lehet vele otthon is szórakozni... :?

Kata étvágya: egészségére! :shock: :wink: :D :D :D

Előre nem kell beadni semmit és egyáltalán nem biztos, hogy később lesz rá szükség. :wink:

kicsidodi! :)

Nektek inglis van? Mienknek nagyon szép névre hallgat: HP szolgáltatóközpont. :?

(Fáztam. Felvettem a szabadiső felsőt és bezipzáraztam. Szényílt középen, de nem tudom kizipzárazni, úgyhogy most már nem fázom, viszont pár perc és hőgutát fogok kapni. Áááááááááááááááááááááááááááááááááááá....... :x :x :x :x Őrizzetek meg az emlékezetetekben és remélem, hogy meséltek majd rólam a gyermekeiteknek :( :( :( :( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Kép
Kép
200907?

Ezt találtam a mosolyfelismerő funkcióról:

"Az emberi száj görbületét észlelve fókuszál, így a kamera csak akkor exponál, ha a fotó alanya mosolyog."

Semmi más értelemesebbet nem. :?
Viszont amilyen csúnya vagyok rögtön beugrott egy jelenet, amikor az ifjú pár szülei nem csípik egymást. Ott állnak a templomlépcsőn és csak nem akar elkészülni a kép. A meghívottak közül a gyerekek felnőnek, a középkorúaknak kihullanak a fogaik. A nagyik, dédik meghalnak, de kedvező az időjárás, így mumifikálódnak. De csak nem készül el a kép. Már a fényképész is félig megvakult a nagy várakozásban. A templomot közben felújítják mögöttük, csak a lépcsőhöz nem férnek hozzá a nagy fotózkodásban. Időközben szól a fényképész, hogy lemerült az aksija, elugrik feltölteni, maradjanak ott, ezt a kicsit már tényleg kibírják. 8 év múlva előkerül, már a másik szeme is hályogos. Az időközben 51 évessé serdült Pista bá elkiálltja magát, hogy: gyerekeknemászeggyétekösszemagatokmennyünkmánhazanézniakaromamónyikát. Erre mindenki nagy nehezen vicsorít egyet, az ifjú pár - kiknek kezébe már mankó illetve járó keret került - csókot vált. Sírig tartó szerelmük jelképeként oly sok év után végre egybe forrnak s véglegesen összeakad protézisük. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Mi van, kifogytunk a témából?
ÍBond, hősi halált halt, a felsőjében?

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?