A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nem, nem. :lol:
Végül kiszabadította magát és ennek örömére fejt egy jóízűt, hogy a fagyiba rakja. (Csak azt felejtette el, hogy erre valószínűleg szükség lesz holnap :? )

Kép
Kép
200907?

Mi tegnap voltunk szurin, és csak a kötelezőt kapta, a prevenár második adagját majd a 4 hónaposnál fogja. A múltkor amikor kettőt kapott, akkor semmi gond nem volt, most meg belázasodott, hisztis volt, éjjel másfél óránként kelt szopizni, vagy inkább csak cumizni...

Ági!

Akkor jó, ha csak a tej szintjéig. És mi van ha tele van a pohár? :lol:

Kép
Kép
tabati

Gabi1!

Akkor mégsem vagy terhes? :( (csalódott, csalódott, csalódott...)

Kép
Kép
tabati

Gabi 1
Őszintén, én is irigy voltam arra, hogy lehet, hogy terhes vagy. Kiváncsi vagyok, hogy jövő héten mi lesz az eredmény.

Tabati, a rossz éjszakátokat sajnálom.

Bond

Fejjél még egy adaggal :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Hogy ez nekem nem jutott eszembe!? :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
orsi777

Bond, ugye milyen jó, hogy vagyok? :P :lol: :P :lol: :oops:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo

Nyuszifrizura: mondtam hogy vigyázz a lucernával... :)

Egyébként honnét tudod milyen íze van a mókusalomnak??

Képeket kérünk a frizuról!!
Vendég

Pénteken én is csutára vágatom a hajamat, ugyanis erősen elkezdett potyogni :(

Tudom, hogy attól még hullik, csak kevésbé feltűnő :roll:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Dodi&Lilisgabi HAPPY Birthday!!!!!!!!!!! Dodi szemtelenül fiatal vagy...de annyira jó, hogy mégis Anyuci...és milyen felelősségteljes!!!!
:wink: !

Gyönyörűek a Gyerkőcök egytől-egyig! Jázmin csoda szép Kislányzó!!!

Gabi 1! Kár, hogy mégsem jön a Bébike megint!

Sillia, Boo, Dodi!

Szempillák...háát igen, úgy tűnik a mai srácok ilyen csábos szemekkel rendelkeznek!
Bond!
Aztaaaaaaaa! Manó a győztes!!!!

3. havi kötelező oltás+ meningo+ rota letudva, két kicsi "vakkantás" és már mosolyogva jöttünk ki a rendelőből...kis hős :D
Tegnap nem volt lázas, viszont mára felment 38-ra, de már le is küzdöttük!!!
Szeged óta Ármin 7-9 órákat alszik mindig (kár, hogy mi nem akkor fekszünk, mint Ő), szóval egy rossz szavunk sem lehet... és ott tartózkodásunk óta megállapítottam, hogy Kisfiam vagy elektromérnök, vagy villanyszerelő lesz....Anyuék csillárját nevetve nézegette, meg folyton magyarázott neki. Azóta itthon is feltérképezte a világítótesteket.....írtó cuki...folyton magyaráz, utánoz. Úgy tűnik pocizűr végleg letudva, viszont 99%-ban csak ülve kakil. Így a pihenőszéket már csak klotyónak hívjuk, és tudom mikor kakil olyankor is, ha nem erőlködik és nem rotyog a gatya....olyankor kicsit felhúzza az orrát és tágítja az orrlyukait...annyira tipikus képet vág ilyenkor.

Dodi!
Fiaink tényleg elmehetnének tesószámba :lol: :lol:! Tényleg Te tudod rendesen mérni a cukrokat??? Én rengetegszer elfelejtem, sőt néhányszor oltani is elfelejtek :evil: !

Kép -szempillák "tózse" nem kicsik

Tickerplayground.com
breki76

(Manó "csijjagost" néz Apával. Egyszercsak megszólal: húúúúúú, appám! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Jók a képek és aranyosak a babák! :lol:

A fagyasztóban lévő tejjel kapcsolatban...én több mint egy hónapja raktam be utoljára pár adagot, és nem tudom, hogy ha mostanában kellene, akkor mennyire lenne megfelelő a babámnak? Hiszen a tej is folyamatosan változik, ahogy a baba növekszik... Szerintetek???

A védőnő felhívta a figyelmemet, hogy Míra nem emeli rendesen a buksiját...ami abból adódhat, hogy szinte sosem volt/van a hason, mert nagyon nem szeret úgy lenni. Így nálunk elmaradt fej emelgetés, mint ahogy sok fotón látom itt a babákról. Azért persze tartja már, de úgy tűnik, nem eléggé. Most minden nap hasra kell tennem, de most sem szereti...hatalmas üvöltés a vége, amiért nagyon sajnálom szegénykémet. Nincs erre valami más módszer???

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

merion! :)

Ne parázz! Ha próbálgatja, akkor menni fog magától! :wink:

Kép
Kép
200907?

Hello csajok!!!

Tabati:micsoda komoly arcot vag Noe :lol: :lol: :lol: Edes!!!

Norka:Jazmin nagyon szep kislany :shock: :lol: csak hozzad azokat a kepeket!Terdednek jobbulast!!!
Az enyeim is fajnak,szerintem a sulytobblettol :oops: ,de hat nem tudok fogyozni most meg(es hiaba a sok szopi,keves nasi)......na es a derekam...rossz ezen a kanapen szoptatani,barhogyan is probalkozok a leheto legjobb pozicioban....

Boo:Na van am ott tejcsi....muszaj edzeni a szoposzajszervet Zsirinek :wink: !Es vizet is adsz neki,vagy csak felreertettem es a tapszerhez kevered csak :roll:
Na az en lucerna kapszulam is kemeny am...es nem csak annak van ilyen szaga,hanem mar nekem is..a pisimnek a honomaljanak.....allitolag ilyenkor a tuti,mert elerte a megfelelo szintet a szervezetemben...hat igen,azt veszem eszre gyerekem majdnem 2 kilos havi hizasan..csak a szagomat nem birom elviselni!!!
Mutasd a serodat!!!En holnap megyek :roll: :roll:

Huuuuuuu megzavarodok mindjart!!!!!!!!!!!!Gyerekem torkaszkadtabol uvolt!!!!A hozzaszolasomat mar 1 oraja felbeszakitottam.....tisztaba tettem,setaltunk,hintaszekeztunk,jatszoszonyeg....ehes nem lehet,nemreg evett.....de csillapithatatlan....en mar nem tudom mit tegyek,de bedilizek ettol........semmi nem jo,akarmit is csinalok!!!
Es ez azert meg elofordul...ez az uvoltes.......bar mar javulunk,de ilyenkor kivagyok mar elegge.........erthetetlen :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
ancsurti

Próbálgatja szegénykém, de mivel nem élvezi a helyzetet, így nem valami pozitív élmény ez számára...és tényleg messze van még attól, hogy a könyökére támaszkodva (mosolyogva...) nézelődjön...
Most két hetet kaptunk, és ha akkor sem lesz látványos változás, akkor valami gyógytornászhoz kell menni...és az vajon mit fog vele csinálni??? Ja, és a védőnő tanácsa, hogy akkor tegyem hasra, amikor jó kedve van...na hát ha hasra teszem, akkor nem sokáig marad meg a jó kedve, ami már "gyerekkínzás"-nak is felfogható... :cry:

merion

merion

Persze megint csak a csocsom jo neki..............En egyre nehezebben viselem ezt az orult uvoltest....eddig okes volt,de egyre nehezebb,bar kevesebb van belole.Es egyik percrol a masikra kezdi el...nem valtozik semmi,nem ertem a dolgot....kepes teli szaju vigyorgasbol ezt muvelni........
Annyira jo nap volt eddig...hogy miert van ez :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: Ugy el tudja rontani a napot.....barcsak ertenem....

szoval ennyit a hozzaszolasokrol a mai napra....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

:( :x

Merion!

Igen asszem 3 féle tej van, de nem emlékszem pontosan. Majd utána nézek. Előtej, utána átmeneti tej, majd az érett anyatej. Szerintem a 2. hónap körül már érett anyatej van, így ugyanaz ami most is. Legalábbis amikor Lilisgabi a múltkor írta, hogy a változás miatt nem tesz el a fagyiba, utána néztem és nyugodtan el lehet már tenni, csak a legelején nem érdemes.

Kép
Kép
tabati

Boo!

Képet-képet-képet!!!!!! :D

Sillia!

Neee váááágasd rövedebbreeee (ezt nyafizva kérem, nem kiabálva :roll: :lol: ). A rövid haj nagyon kevés nőnek áll jól (pl. Katynak nagyon :wink: , bár hosszúval még nem láttam :roll: ), de a tied így is rövid... Na jó, ez csak egy szavazat, de sztem ne vágass már belőle!!! :wink:

Breki!

Köszönöm az "elismerést", nagyon örülök neki, mert sokan kételkedtek bennem a korom miatt, de hála Istennek az eddigiek engem igazolnak :wink: . A korai szülésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, éppúgy mint a késeinek, de sztem a legtöbb anyasághoz szükséges tulajdonság sokkal inkább egyén-, mint korfüggő. Biztos vannak dolgok, amikben még sokat kell fejlődnöm, de a fiam eddig nem panaszkodott :wink: :lol: :lol: :lol: .

Cukor: ne is mondd :evil: !!! Én is alig tudok rá figyelni, és időnként azt sem tudom, adtam-e már inzulnt :? . Szerencsére mondjuk én hamar megérzem a hipót is, meg a magasat is, így 3,5 alá, és 10 fölé ritkán megy, de azért előfordul sajnos :x . Haragszom is nagyon magamra emiatt, egyrészt mert ezt a gyereket fel is kell nevelni egészségesen,és én esélyt sem akarok adni a szövődményeknek, másrészt hamar szeretnénk a kistesót, de így hogy vágunk majd bele?! :? Remélem hamarosan felveszem/vesszük a tempót és magunkra is oda tudunk figyelni, mert mindenki érdeke ezt kívánja! Ti mikor szeretnétek a következőt? Azt tudom, hogy nem sokára....

Ja, akartam kérdezni,hogy milyen a babakocsitok? Bevált? terepre, homokba ajánlod?

Najóvan, ezzel a pillás képpel nem vagyunk ám kielégítve! Még-még képet!!!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.09.23 20:37-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja! És mi is indulhatnánk a hosszú szempilla versenyen, ha Noé nem az én kis rövid szőke szempilláimat örökölte volna. De nem baj, majd a kislányunk apától örököl. :wink:

Kép
Kép
tabati

Talán majd az új játszószőnyegén szívesebben fordul hasra és nézelődik Míra babám...a séta azért még mindig az egyik kedvenc időtöltése. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.09.26 10:02-kor.

merion

merion

Bond!

Manó :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsurti

szoposzajszervet :lol: :lol: :lol:
ma én is megcsapkodtam a pelenkázóasztalt :oops: . Olyan tankönyvi hisztit rendezett a fiam, hogy ihaj :shock: :? ! Aztán hiába nem volt kajaidő, rátettem cicire és bealudt. Vlszmárálmos volt csak túlpörgött :evil: . Utána cukifej volt már :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Merion!

Én azt olvastam, hogy 3-4 hónapig nyugodtan adhatod a tejet, utána viszont már nem érdemes, mert más az igény. Sztem annyi, hogy nagyon korai tejet ne adj, mert az nagyon zsíros, de a pár hetes mármehet :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na ez hosszu menet volt.....meg cici utan is sirt :( ......aztan letettem az agyaba kb. 5perce,kicsit huppogot aztan elaludt.....
Ez olyan nehez dolog......es nem a hasa fajt,az biztos.....de hogy mi volt az elkeseredesenek az oka :?: :?: :?:

Jol el is felejtettem mit is akartam irni....a kedvem is elment.....

A kepek nagyon jok,ezek a pillak :shock: :shock: :shock: nekunk is van,csak szoke :wink:

Bond:Andor ba' nem semmi...pfujjj!!!!Az a baj,hogy ilyenkor az ember a meglepodestol nem is tud reagalni :evil: de orulok hogy Mano alakul vegre!!!
Igen,a nagy punkosodasbol visszamentunk hippibe 8) :lol: :lol: :lol:

Sillia:nekem tetszik a rovid frizkod!Majd mutasd meg ha meglesz :wink: Igen,Hangi az apjara hasonlit,de eppen a szemei es az orra az enyem...nekem is kek a szemem,es mar tutira az marad Kuglinak is,es az orronk is pisze...az apja szeme barna es egeszen mas az orrformaja....

Miron:Probald azert hasra rakni,bar tudom,kemeny ha sir mert nem szereti.....Hangi a kezdetektol fogva hason alszik,haton nem is tud :roll: :roll: :roll: ...tegyel valami erdekeset,szines kis izecsket a latoszogebe,mikor hason van...hatha!Menni fog az!!!
Edes Mira is a jatszoszonyegen :lol:

Breki:Hozhatnal igazan tobb kepet Arminrol!!!Annyira szep gyerek o is!!!Ulve kakilas: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A cukrodra pedig figyelj! :x

Gabi:Azert jobb ha meg pihizik a szervezeted.....de nemsokara tutira bekoltozik a kisocsi is a pocakodba!!!

Orsi:En annyira keszen leszek ettol a Sarkakatatol........de persze megneztem....... :? :x
Eleg erdekes volt azt az 5 eves gyereket latni szopizni :shock: :shock: :shock: Na az azert mar tulzas egy kicsit....bar en is sokaig szeretnek szopiztatni,de nem ennyire :shock: :shock: :shock:

Egyebkent nekem nagyon izlik a tejem :oops: egyszer azt mondta nekem valaki,hogy nagyon rossz az anyatej ize-----szappanizu :shock: :shock: ----------hat az enyem nem olyan :lol: :lol: :lol: ...kis csecsenfuggo gyerekem szerint is fini :wink: :wink: :wink:

Ti gyereket csinal valamit mikozben elmelyed a szopiban???
Gondolok olyasmire,mint pl.Hangi a hajat bizgeralja hatul,es kozben a laban a huvelykujjat hajlitgatja.....o igy koncentral :lol:

Remelem jobb kedvel ebred kiskuglim......

Kép
Kép
ancsurti

Dodi:azert jo hallani hogy nem csak en "poccenek be" ettol a fajta hisztitol......olyan nehez ez igy.....enyem gyerek sirt meg,aztan gugyogott picit a szonyegen,aztan megint hiszti.....Most remelem gyujti a jokedvet almaban :wink: Mert mar annyira cuki tud lenni ha jokedvu!
Na leszakadt az eg...lehet ez is a baja.......olyan para van 2 napja,mintha szaunaban lennek......

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

:D Noé, kalimpál a kezeivel, néha a fülét gyűrögeti, meg ki-be hajlítgatja az ujjait (pumpál :lol: ) simogatja a kezem a mellem, ahol ér. :lol: És hangokat is szokott kiadni, az olyan éééédes. :lol:

Kép
Kép
tabati

[quote="ancsurti"]M írta:ancsurtiiron:Probald azert hasra rakni,bar tudom,kemeny ha sir mert nem szereti.....Hangi a kezdetektol fogva hason alszik,haton nem is tud :roll: :roll: :roll: ...tegyel valami erdekeset,szines kis izecsket a latoszogebe,mikor hason van...hatha!Menni fog az!!!

Ennek a tippnek Miron nagyon fog örülni. Kb. harmincegynehányév múlva. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Na mire leesett a tantusz :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: mi is lehet a baj.....

Persze hogy Merionnak szol....bar biztos erti :oops:

Kép
Kép
ancsurti

"Most két hetet kaptunk, és ha akkor sem lesz látványos változás, akkor valami gyógytornászhoz kell menni...és az vajon mit fog vele csinálni???"
Ezt úúúúúúúúúgy utálom!!!! Miért, mi van 2 hét múlva, milyen szent határidő? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A kolleganőm kislánya nem akart hasra fordulni, amikor a többi baba már csinálta. Üvöltött. Kolleganőmet ijesztgették mindennel. Még valami kengyel félét is vett horror pénzért, ami rögtön ki is dobott, amikor meglátta benne a kicsit. :x :( :( :(
Aztán egyszer hasra fordult és köszöni, jól van. 8) Semmiben nem szenvedett hátrányt. :D

Ha mégis aggaszt a dolog, akkor biztos te is találsz megfelelő gyakorlatokat itt a Neten. :wink:

tabati! :)

"Igen asszem 3 féle tej van, de nem emlékszem pontosan. Majd utána nézek. Előtej, utána átmeneti tej, majd az érett anyatej."
Lehagytad a negyedket: aludt tej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Ja! És mi is indulhatnánk a hosszú szempilla versenyen, ha Noé nem az én kis rövid szőke szempilláimat örökölte volna."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ancsurti! :)

Hugi csak eszik, de Manó tapizott a vége felé. :oops: :lol: :lol: :lol:

Sarkakatás videó: ha a citromosat és a fokhagymásat nem szeretik a kicsik, akkor milyen lehet az íze a mindennapos csokikától? :roll: Kakaós? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hirtelenjében ezt találtam neked, de szerintem nincsen rá szükségetek :wink: :

http://www.terapia.imtbt.hu/node/31

http://www.gekkonet.hu/forum/viewtopic.php?f=1&t=7&start=300

Ez utóbbinál "Zsolt" kérdésére és a rá adott válaszra keress rá.

(Mindentől függetlenül: gyógytornát illetően a Dévény módszert istenitik jobbra-balra. A miben létét nem tudom, de sokan mondják, hogy segített nekik)

Kép
Kép
200907?

sziasztzok!
Ancsurti!
én totál 1ütt érzek veled,hisz nálunk is ez megy általában...kivéve ma...
ma egész nap mosolyog csa aludni nem nagyon akar...
azt már akartam kérdezni,hogy mennyi ment le a terhesség alatt
felszedetből?!
hisz ebben is sorstársak voltunk,mert én is sokat szedtem fel...

Sarkakatát én is utálom...rubint rékával 1ütt...

Kép
Kép
csibe83

szempillák:
nekünk is hosszúak csak szőkék...

szoizás közben:
cickót tapizza.ilyenkor mindig kinyitja a kezét éa nincs ökölbe.a
lábfejével bokakörzést csinál...

Kép
Kép
csibe83

ja és már észreveszi a kezét és nézegeti...
ennyi a tudásunk...(egyenlőre)

Kép
Kép
csibe83

breki76! :)

Jó, hogy hallattál magatokról! :D
Gyere gyakrabban, különben átkerülsz az erősen hiányzók listájába, akikről szívesen hallanánk valamit. :roll: Íme a lista a teljesség igényével ( 8) ):

- niki72
- nellike
- f.nikici
- pagika
- o.heni
- anitja
- gumilany
- teranita
- szisz89
- tímea83
- minimano74
- bertina
- jimbone
- klarka
- czigka
- skrisz72
- tike
- anettoo

(Ha mégis kihagytam volna valakit, akkor bocs. :oops: Mentségemre szolgáljon a kései időpont és hasonló kifogások... :roll: :lol: :oops: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.24 07:39-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond:"Hugi csak eszik" :wink: a kis megszallott cicista :lol: :lol:

Csibe:azert az naggyon jo kis TUDAS am...ebben a korban!!!Hangi is kinyitott tenyerrel fogta a cicimet,alul,felul,ez a legujabb nala hogy piszkalja a serojat :lol:
Azert nehez lehet nalatok is a helyzet....meg most is olyan keson sikerul elaltatni?Nalunk sokaig ez volt,aztan javult a helyzet szerencsere,mostanaban mar alszik joesetben 10 korul....(kopp-kopp)Tegnap este 10-tol,reggel 6-ig nyomta.Ez volt eddig a legjobb alvasa,aztan szopi volt,es megint aludt reggel 10-ig :shock: A sirasok azert mar javulnak,de amikor rajon,akkor aztan igazan nyomja...nincs kegyelem :?
Ti mikor furdetitek?Mi eddig 1/2 8-kor,aztan szopi volt 8-9 ig,aztan meg szenvedes az alvassal,de javult a gripe water hatasara az altatas.Mostanaban 8-kor furdunk,aztan egy kis kremezes,9-tol szopi,es azert elajul rendesen.(na nem mindig...)De jobb mar :wink:
A felszedett kiloim fele ment le,na jo a 30-bol 16 :oops: :oops: :evil: Nem tudok mit tenni vele,idegesit,de nem is eszek sokat....megsem tavozik.Persze utalom ezt hogy egy csomo fele etelt nem ehetek,es sajnos sok a szenhidrat az etkezeseimben.....sosem tudom mit fozzek :roll: es a tesztas kajak jonnek szamitasba.A fozelekek kozul sem sok mindent ehetunk ugye....en meg nem is kockaztatok,a sok hasfajas es siras utan....A rizst meg a krumplit is unom neha...Remelem szepen lassan azert lemegy meg valamennyi ,aztan kesobb majd,mikor mar beallt a tejem ugy igazan,egy lightosabb valtoztatast azert kieszkozolok....
Te hol tartasz a leadott kilokban?
Remelem javultok ti is nemsokara...de annyira szar mikor mar az ezredik probalkozasra sem csondesednek el......nehez,na!

Kép
Kép
ancsurti

Tabati:edesek szopi kozben mikor hangot hallatnak...es mikor cicin rohognek :lol: :lol: :lol: !Na a fulpiszkalas is megvolt,de azt nem szeretem...az egyik hugom is a fulet piszkalgatta mindig,es kisimult a teteje emiatt :roll: Ja es csak az egyiket....Most is olyan neki :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
én is 30at szedrem fel és 22 le is ment...amikor hazajöttem a kórházból
14 ment le...
hát még mindig későn fekszünk és ezért későn is kelünk...
itt már 0.42 van

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Tegnap voltunk a 3hónapos oltáson. Nóra meg sem nyikkant. Éjjel tök jól aludt. Egyszer kelt 3/4 2-kor evett, és azóta alszik. Norbi viszont beteg. ár hétvégén is köhögött, hétfőn voltunk dokinál de nem hallott zörejeket, és a torka sem piros. Azt mondta mehet suliba, el is vittük kedden, de azt mondta a tanár nem mehet így, tegnap vittük őt is a dokihoz, megint megvizsgálta, már sípol, és szörcsög:( Hörgőgyulladása van és az asthma is kijött. Kapott hörgőtágítót, a köptetőt amúgy is adtam neki, és a ventolinjából kell fújni neki. Holnap kontroll.

Ma én is megyek délután fodrászhoz. Festetni meg már eléggé meg is nőtt megint.

Ancsurti úgy sajnálom hogy ennyit sír:(

Na felébredt Nóra most mennem kell.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat, Bondnak a linkeket! :lol:

Ancsurti, magamra vettem Mironnak írt soraidat! :D

Remélem, hogy megbarátkozik babám a hason fekvéssel...de addig még fogom párszor sírni hallani e miatt... :cry:

Szopizás közben Míra is birizgálja a haját, a nagylábujjai is érdekesen állnak, illetve mostanában a felsőmbe kapaszkodik, nehogy elszaladjak. :D

merion

merion

A gyerek oviban, B gyerek bölcsiben, C gyerek apa kezében, anya lóg...

anya nem lóg ... gyerek eszik

Kép KépKép
lorca

Anya megzakkant ( :lol: :lol: ), viszont Apa keze üres, így tudja írni, amit az asszony diktál. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 21:54-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ancsurti!

Nagyon sajnálom, hogy Hangi kis "hisztigép", szerintem hamarosan megszűnik majd ez a sok sírás! Igen volt már nálunk is olyan, hogy vigyorgott ami egyszer csak sírásba ment át! Nagyon szép Kiscsajszi Hangi!

Dodi!

Igen, jó lenne minél előbb a Babuci 8-10 hónap múlva, de ahhoz tényleg kellene figyelni a cukrokat. Tegnap például a malátás üdítőtől 13 volt, majd jól ráoltottam és 2,8-ig meg sem állt a mélyrepülés (ez a legrosszabb a szövődmények szempontjából...a nagy ugrálás). Mondjuk hozzáteszem, hogy a pajzsmirigyem is vacakol....alig tudták mérni 0,004-nél kisebb volt...hiszen a várandósság alatt túlkezelték, nehogy baja legyen a Babunak.

Képek Mineszről

Kép -Most éppen nem klotyóként funkcionál :lol:

Kép Kacaj

Kép Body builder alias hurka Gyurka

Kép Kató néni

Kép Úszósapi

Kép Jól megnőtt a séró

Kép Kisangyal

Kép Család

Kép Fürge rókalábak

Kép Piszézés

Kép Pasik

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti!

Nem lehet, hogy Hanga is akkor kezd rá,ha elfárad? Mert nekem volt egy rövid ideig, hogy a hajamat téptem, úgy ordított a bébi, aztán utánaolvastam és írták,hogy lehet fáradtság, és ezzel zárja ki a külvilágot! És nálunk tényleg ez volt! Most már tudom, mikor mi jön: 20-25 perc kaja, 35-40 perc nézelődés (akárhol, akárhogy), és akkor elkezd kámpicsorodni a szája.... :lol: Szóval időben lépnem kell, ha nem akarok parádét: az első ásításnál, vagy zokszónál irány a kiságy! Előtte kicsit sutyorgok neki, hogy tudja mi jön, kap egy cumit, meg egy pelust, ami gyürmölhet, és ki is jövök :wink: . Van, hogy még be kell hozzámenni 1-2*, de akkor megint megnyugtatom, vagy simizem a haját, és pár perc múlva magától elalszik :wink: . Ez amúgy majdnem teljesen a Suttogó-féle 4É rendszer, de nem volt tudatos, gondoltam, ha a gyerek hajlik rá majd bevezetem... Aztán teljesen el is feledkeztem róla, pedig tényleg ezt igényliés felesleges köröket spóroltam volna, ha tudatosabb vagyok :? . Na, mindegy most már nálunknincs ezzel gond, de próbáld ki te is, mert Botond is ugyanezt csinálta, csak hála Istennek hamar elcsíptem :wink: . Mivel minden más kizárható (nem éhes, pocis, pisis....), ahogy írod, akkor sztem simán lehet, hogy csak segítenikell neki egy kicsit az alvásban és kész!
Hangi cumizik amúgy? Vagy van vmi, amihez kötheti az alvást?

Amúgy gyerekkoromban én is pont úgy aludtam, mint Botond:cumival és pelussal (vagyis "banyanya és amanyi" társaságában :lol: ). Pedig én nem akartam semmi segédeszközt, de tényleg kikövetelte :shock: . Ez is öröklődik? :roll: :lol:

.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Mi is élünk és virulunk, én endszeresen olvaso is, csak mire írnék addigra jön közbe mindig valami ( etetés, fejés, sírás, séta vagy apa szól be:hogy má megin a gép előtt ülsz :twisted: )

Szopizással mostanában küszködünk és a napirendünk is teljesen szétesett. Hédi a múlt héten rekordkevesett hízott ( 60g), én fejek, sörözök, laktoherbet iszok és tegnap már a fagyiba is jutott tej, de a kisasszony szerintem most sem eszik többet.

Megvolt a 6 hetes kontroll, így 8 hetesen.Minden ok, bár mivel még mindig vérezgetek, kaptam fogigátlót, hogy az majd rendbeteszi a dolgokat.Nem nagyon akartam szedni, mert mi is hamar szeretnénk kistesót, de doki szerint ez nagyon lightos és nem fog bezavarni. Nagyon alapos volt az orvosom még az is érdekelte, hogy volt-e már szex és jó volt-e :shock: :D :shock:

Nálunk szopizás közben Hédi vagy üt, vág, rúg, csíp ( sztrájkol) vagy elégedetten nyög és közben simizi a cickót :P

ancsurti: mi eddig úgy csináltuk, hogy 6-kor szopi, 6-kb8:30-ig nézegetés, alvás, fél 9kor fürcsi, 9kor szopi és alvás, hol 2-ig, hol tovább. Na ez pár napja nem nagyon működik, mert mire elalszik fürdeni kéne, ha meg felébresztjük....már ha sikerül :twisted:
Azon gondolkodtunk, lehet, hogy előbb kéne fürdetni...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Breki

Nagyon szépek vagytok.

Mindannyian :wink:
Vendég

Lócinak pici köldöksérve van. Azt mondta a védőnő majd megműtik.

Pici lilás duzzanat amit vissza lehet nyomni de amikor üvölt akkor (számomra) ijesztően kidudorodik.

Emlékszem a Dalmának is ilyen volt és akkor is mondták hogy ettől nem lesz semmi baja.

Dalma elnőtte, de a védőnő azt mondta ez nagyon ritka.

Apa mondta hogy a nagyfiának is ilyen volt és 2 vagy 3 évesen műtötték.

Tudom, hogy nem nagy dolog de azért jobb lenne ha nem lenne :(
Vendég

Breki nagyon szépek vagyok. Az első képen pihenőszékben van? Eléri a kezeivel a játékokat? Csak mert nekünk pykolo van kölcsönben de nekem ez annyira nem jön be, mert csak feküdni tud benne, nem éri el a játékokat csak nézni tudja, de ő már nyúlkál érte, a játszószőnyegen is hozzányúl, rángatja. Itt meg semmi, csak nézi, épp ezért unalmas neki. Akarok venni másikat, de nem tudom milyet vegyek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ancsurti!

Nem tudsz vmi kaját rendelni? Biztos ott is van vmi menüskiszállítósoccsós :wink: ! Én is azóta eszem rendesen, mióta rendelünk!

Breki!

Minoka, nagyon szép kiskrapek :wink: ! Hihetetlen mennire hasonlít rád :shock: ! Egy az egyben anyuci :D :D :D !
Sajnálom,hogy a pajzsmirigyed is rendetlenkedik :( . Remélem hamar belejövünk megint mindketten, és jöhet a kistesó :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?