Sziasztok! Szép csütörtöki napot mindenkinek!
Na, most nézzük, kinél a legválságosabb a helyzet, azzal kezdjük.
Flóra, egyáltalán nem baj, ha kipanaszkodod magad, én is folyton ezt teszem, és sokkal jobban vagyok utána, mert legalább valakinek el tudom mondani, mert itt egymásnak tényleg mindent el lehet mondani, másoknak meg csak ezt-azt, nem igaz?
Ezt utólag írom, a végéről az elejére: lehet, hogy baromság az egész elméletem és természetesen semmi hasznát nem fogod venni, csak úgy leírtam, hogy mit gondolok.
A Flóriánnak kisebbrendűségi komplexusa van, nem lehet? Totál őszintén ezt gondolom: a nő kívülről, vagyis amilyennek te tűnhetsz a szemében: többdiplomás nő, aki mindent megcsinál, mindent tud (pl. mustármag stb.

) /ez a férfiaknak nem tesz jót, ha a nő végzettsége magasabb/, és mivel a férfiak nagy részének az kell, hogy csodálják őket, felnézzenek rá, kikérjék és megfogadják a véleményét, ezért ez nem esik jól neki, hogy a tiéd az utolsó szó (a mustármag márpedig nem ott van, vagy nem csak ott stb.), ja, és plusz még a te lakásodban laktok, tehát ki van neked szolgáltatva, ha úgy vesszük. Nem tudom, mit kellene tenni, mert nem ismerem személyesen, akkor láthatnám, hogy igazából milyen, mennyire mufurc. Hát, ehhez az emberhez tényleg nagy türelem kell, és mindig megerősítés, hogy azért ő a férfi.