A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nenőkééknek hatalmas gratula :D Véééégre kibújt a kisfickó :)
Egyéb részleteket nem tudsz? :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bori!

PKU szűrés= minden babánál leveszik, elvileg az 5-ik életnapon.
3 féle betegséget néznek:
1. speciális genetikai rendelleneséga azaz felszívódási probléma
2. csökkent pajzsmirigy működés
3. tejcukor bontási zavar

ebből az 1-es és a 3-as ha gáz akkor speckó diétára van szükség..
a 2-es durvább ha nem kezelik időben szellemileg visszamarad..

elvileg 1 hónapos belül ha nem küld a PKU központ értesítést akkor minden oké.
torolve_20131003125716

Enikőő!!
Nem sajna, csak ennyit írt Nenőke nekem is.
torolve_20131003125716

Na megyek ébresztem Sameszomat :lol:
torolve_20131003125716

A pohárral az a bajom, hogy már nem fér be a mélyhűtőbe. Ezért lenne jó a zacsi. a Brendonban 10db-ot adnak 1700-ért. Tudtok ennél jobbat, ami jobban befér a hűtőbe, mint a pohár?

kétfiús anyuka
babdorka

Hurrá! Nenőke - ezt is megértétek. Gratula.
Remélem mihamarabb visszatérsz kisfiaddal otthonotokba, s aztán jöhetnek a beszámolók tőled is.

Pussz.

Kép
kissmanó

Dorka: Hja, hogy ennyibe kerül??? :shock: Bakker :shock:
Az Aventes zacsi gyártási folyamata ugyanolyan, mint egy sima mezei konyhai felhasználású 1-2-3-....stb kilós zacsié, nem? Azok is sterilek ha azt vesszük...... Miért nem veszel sima zacsikat 50 darabot 200 ftért és töltöd abba a tejcsit, majd gyors betesz a fagyóba...? Csak egy ötlet lőjjetek le ha hülyeségeket írok.... Az Aventnél csak a nevet kell megfizetni, meg esetleg olyan kialakítású amibe könnyen beleönthető a tej. De hát a célnak megfelelne éppen a sima is.... :roll:

Gurgi: Puszi Samunak :)

ceniko
Szeged

Enikő!
Há az úgy vót, hogy nekem estére elmúlt (persze ő nem kért bocsánatot, csak feltűrte az orrát mikor érdeklődött, hogy békéltem-e meg, s közöltem, hogy NEM).
Na, erre ma ismét beakasztott. Pedig épp már kint voltunk Rozsnyón a két kicsivel (amolyan 25 km. Brassótól), s vártuk, hogy hozzák Edót (ja, apa tiszta csupa kényelmi szempontokból lepasszolta nekem a témát). Aztán apa ismét eljátszodta, hogy nem kommunikál velem (anyámtól kellett valamit megtudnom, pedig apa kellett volna közölje), s erre felszívtam ismét a vizet, s hazajöttünk.
Ráadásul elhatároztam, hogy ha ő elb@sz egy csomó pénzt a versenyzéseivel, akkor én meg fogom magam, s veszek egy nagyobb medencét a kertbe, amibe még én is beleférek.
De ez a világ összeesküdött ellenem. Voltunk 3 bótban, egyikben sem volt szinte semmi. Aztán tovább nem mertem keresgélni, mett nem akartam Grétit tovább párolni a kocsis gőzfürdőben (hiába légkondi - ami kizárólag lábra volt állítva, úgy rotyogtunk, mint akiket ebédhez párolnak).

Ja, mai poén: indulás előtt Grétu bevág még egy szopit, aztán a vállamon hurcolásztam, s egyszercsak a rövidgatyóm gumijáig nyúlt a visszaköszönő tejcsi, lefele a gerincoszlopomon. Há Adriennem nem kicsit röhögött. Most meg benyomta a rotyit a pelusba, az ölemben feküdve.

Kép
kissmanó

Nenőkének és Dávidnak Hatalmas Gratula és sok fincsi tejecske!!!

Gurgi, Enikő: köszi!

Enikő: én nem halottam ilyenről :roll: Én szülés utánn kaptam voln egy szurit a biztonság kedvéért, hogy ne legyen túl erős a vérzés, ha a doki meg tudta volna szurni a vénámat. Mivel nem sikerült neki combba kaptam oxitocint, hogy hamarabb kezdjen összehúzódni a méhem!
Viszont az utófájásokról szóló hírek igazak, vagyis az, hogy minnél többedik gyerek annál fájdalmasabb :cry: Még most így 5nap utánn is olyan fájásaim vannak néha, hogy azt hiszem mindjárt szülni fogok :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ceniko, én mindenképpen csak és kizárólag steril zacskót veszek!

Pillangó! A K-vitamin nem csepp formájában van, hanem ampullában. Egy ampulla tartalma elfér egy kiskanálban? Nem köpi ki? Elvileg nagyon keserű...

A D-vitamint bele lehet csepegtetni ebbe a K-vitaminos kanálba? Ti együtt adjátok? Vagy a D-vitamint cicire csöpögtetitek?

Altatás: Nekünk még akkor is felsír a kiságyba rakás után, ha nem elég mélyen elaludva rakom be! Azt tapasztaltam ki, hogy rajtam, egy jó fél órát kell aludjon a mély álomig, és utána berakva a kiságyba már nem ébred fel.

kétfiús anyuka
babdorka

Olyan még soha nem fordult elő, hogy a kiságyában aludt volna el magától. Vagy cicin, vagy karban / testen aludt el eddig, és utána raktuk be a kiságyba.

kétfiús anyuka
babdorka

brigi! Ne paráztasd itt a jónépet.
Tom neked 4ik vót, míg nekem csak a 3, de az utócuccosok most vótak a leglájtosabbak.

Kép
kissmanó

-Bocs, nem b- hanem B-vel akart lenni a Brigi.

Kép
kissmanó

Manó: nem paráztatni akarok, bocsika :oops: Én csak sorra vettem amit a könyvek írnak a többedik szülésről és nekem csak ez jött be :roll: Ugye mindenhol írják, hogy többedik degyer előbb jö-nálam nem, szoptatás alatt nehezebb teherbe esni-nekem2*is sikerült :lol:hát az utófájások azok drasztikusak :cry: Azért hátha csak nekem van ilyen pechem és a többiek megusszák mint te is. Örülök, hogy neked nem volt :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Manó: Pasiiiiiiiiiiiiiiii :lol: Mit versenyez a zurad???
Leokádia grófnő befigyelt? :lol: Ó Viola is hányszor dobta ki rám a taccsot 8) :lol: Kiváncsi leszek Zalánra bukós lesz-e. :roll:
Hajrá medence parti++++++++ Azért én nem adnám fel a keresést. Mondjuk még nemigazán tudnál belemenni a vízbe, vagy hogy állsz altájon??? :oops:

Dorka: Épp azt mondom hogy emezek is tök sterilek, ugyanolyan műanyagtechnológiai eljárással készülnek mint az Avent, csak az Aventre rá is van írva a név. De olyat veszel amilyet jónak látsz :wink: Első gyereknél még én is megrögzötten sterilizáltam, aztán leszoktam róla :lol:
Amúgy nem tudom hol lehet olcsóbban Aventes zacsihoz jutni. Tegyél fel hirdetést a babaszoba csevegőjébe, hátha van olyan kismami akinek kimaradt és fél vagy negyedáron eladná :wink:

ceniko
Szeged

Hjajj apropó! KinderAndival mi van????? Jelentkezett már ma, csak elkerülte a figyelmem? :oops:

CKat: Neked akartam még a múltkor írni, hogy nagyon bátrak vagytok, hogy ilyen különleges nevet mertetek adni a kisfiatoknak :wink: Én is nagyon magyar név párti vagyok, és a Rónát mi úgy kérvényeztük a MTA-nál.... Erdélyben és Vajdaságban adható név, régi ősmagyar a Ladó féle utónévkönyvben viszont nem volt benne (még) így nem adhattuk volna :( . De megkérvényeztük, és szülés előtt kb 1 héttel -már bent feküdtem a klinikán- jött a levél, hogy engedélyezik! :D És hozzám is jöttek az adminisztrációról, hogy izé, ez milyen név :lol: Aztán a papírt elkérték amit a MTA küldött és utána minden okés volt :lol:

Brigi: Nekem már a 2. után után is sokkal jobban fájtak az utófájások, mint az első után, tehát rákészülök egy brutál 3.-ra. A barátnőm márciusba szülte a 3. babáját, ő is mondta, hogy nagyon nagyon, sokkal jobban fájt neki....
Ez az oxitocyn szuri nem hangzik túl jól, de inkább mint egy küret :shock:

ceniko
Szeged

Nenokeeknek nagyon nagy gratula!!! Mar aggodtam mi lehet veluk, miert nincs semmi hir. Node minden rendben s ez a lenyeg! Gondolom most uszhatnak a boldogsagban!!! Sok sok tejcit es varunk vissza mihamarabb!!! :wink:
Vendég

Sziasztok,
Dorkának akarok írni, hogy amit Enikő mond az nem hülyeség.
Nekem szintén ezt ajánlotta a védőnő, annyi különbséggel, hogy egy jégkockatartót sterilizáljak el és abban fagyasszam le az anyatejcit. Aztán a tartóból beleborítani a tejcikockákat és utána kortól függően lehet kivenni belőle annyi kockát amire éppen szükség van. Így nem megy kárba, ha nem kell neki egy teljes zacskónyi.

Gratula a sok babának és mamának!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Hát ez az én cicikirálynőm valami tünemény. Most épp ébrenlétét kínozza minnyán 3 órája, ezalatt volt már 2 kakispelus csere, meg sok szopi, meg ordibátorkodás, nézelődés, most épp a textilpelust készül megenni, mert anya későbbre ígérte csak a cicit. Most pocikímélés kéne legyen. Hmmmmm

Enikő - igen, pasiból van a drágám. Amúgy autóverseny ez is, csak ez nem országos bajnokság, csak regionális. De a pénzt ez is viszi. Monnyuk nem sajnálom tőle, de cserébe ne csessze az én agyam hülyére. Mert ha begorombulok, akkor leshet szerteszét.

Télleg, én sem emléxem, hogy Andiról lenne életjel.
KINDERKE jelentkezz!!!!!!!!!!!!!

Kép
kissmanó

Jajj csajok. RÓZSÁval is vajon mizujs?
NÁ is írta, hogy ő balra el, mert császár, stb. na, de azóta?

Kép
kissmanó

pku. hát, nekünk 2 naposan volt egy labor (hivatalosan 3 naposan kellett volna, csak a sárgulás miatt volt korábban), abból derült ki, hogy kell antibio. lehet, abból nézték meg ezeket is? nekünk senki nem mondta, hogy kéna még vérvétel.

Dorka! Ádám pont ilyen volt, de mostanra ha felébred, miután leraktam, legtöbbször már visszaalszik! Kicsit még légy türelemmel, és javulni fog a helyzet! Pl. egy hete minden este alszik már 2*3 órát, pedig előtte 1,5 óránként volt becsekkolás.
Vendég

És körözés van Blurre is!
Vendég

Bori - rég nem láttunk képet a Főnökről. Kérjük orvosolni a mulasztást.

Amúgy Brigi - tök cukker a legkisebb pasid.

Kata - asszem eddig Egoné a cumis pálma. Nálunk nem járt a szájba vagy 2 napja. S akkor is csak rövid időre.

Kép
kissmanó

ja, aha, rá is gondoltam oszt mégis lemaradt

Kép
kissmanó

Bori!!

-Főni mennyire volt sárga?
-Kapott kékfényt??
-Mennyi idő alatt múlt el a sárgaság, mármint látványilag?
torolve_20131003125716

Nenőke!
Isten hozta kicsi Dávidot! Sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánunk!!!!

Kép
zsuzsi**

Csajok, én kész vagyok ettől a melegtől! Eccerűen nem bírom má! :evil: :evil:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Gratulálok Nenokének és Dávidnak!

Nem mintha jelentene bármit is, de rámjött a takaríthatnék. :oops: Mostanában szoktam levendulaolajat cseppenteni a felmosóvízbe, olyan jó tisztaságszag van utána. De ahhoz ki kellene porszívózni is, meg port törölni, s úgy szép, ha össze is van pakolva. Még vasalni is jó lenne, mert a Himalája ehhez a kupachoz képest semmi. Legalább a kisruhákat, pelenkákat. :shock:

Kéne még főzi egy adag (2 kg húsból, nagy része megy a fagyasztóba) pörköltet is, na ahhoz nincsen kedvem csöppet sem. :shock:

Emi ma nem aludt délután, ilyen még sosem volt. :shock:

A szomszédunk tegnap megszült, egy napra voltunk kiírva. Már előre látom a jövő héten a játszón az ismerősök közül mindenki azzal fog cs*szegetni, hogy én miért nem szültem még? :twisted:

KépKépKépKépKép
uxi

Há mert gyereked ebben a hőségben a klímásabb anyapocót választotta.

Kép
kissmanó

amúgy egy adag 2kg. Hmmm jó kis adag.
De ez extra ugyi? a síma mezei az kisebb :?:

Kép
kissmanó

Uxi: Violám se nagyon aludt a nagy meleg óta, se éjszaka, se napközbe itt Szegeden. Tegnap ugyi elvitte anyukám Palicsra kertes hüsi házba.....stb
Most hívott anyu és mondta, hogy tegnap délután 4 órát aludt egyhuzamba :shock: Az éjszakát is átaludta, meg ma délután is lehúzott 3 órát :D Úgyhogy jócskán ki volt már éhezve a lányom egy nagy durmolásra! Épp a tatával voltak a csajok a medencébe amikor telefonált. Olyan jó nekik, én is akajok fürdeni lehűlni picikét 8)
Takarítási láz rajtam tegnap volt, kiganéztam az egész lakást, porszívózás, felmosás,fürdő, vécé,konyha...stb Vasaláshoz viszont valahogy nincs ingerenciám... :x Ez a levendulaolaj jó öltés :wink:

Zsuzsi: Kitartás, együttérzek én is kutyául szenvedek :( . Tesómék lent vannak Horvátországba és ma beszéltek anyuékkal telefonon és újságolja nekik tesóm, hogy 35 fok van a tengerparton. És akkor anyu meg közölte vele, hogy itt meg 40 :shock: Az ott kész felüdülés ehhez képest... na majd csak enyhül már, bár péntekig ilyen brutál meleget ír a 6 napos előrejelzés.... :shock: :evil: :x

Manó: Mit csinálnak a nagyobbikok ilyen időben???

ceniko
Szeged

Kiútáltam őket a házból, megmondtam, ha x órán belül meglátom valamelyiket idebenn, akkor a pincében alszik.
Almafa tövében-árnyékában a kicsi medencét megtömtem vízzel, meg most valami bárányfelhők is kerültek, s most játszóházaznak. Vagy mittomén. Világgá nem mentek, mert közben hallom a civakodást.
Amúgy épp most jött sömösö apjuktól, hogy egy homokfutós kórházban, őt meg megverte a haver. De le se szarja különösebben a fejem, az már mind mellékes, hogy ő szórakozik, s addig én a 3 kölökkel. Mintha nekem kellett volna. Asszem már írtam, esküvőnkkor az elveim csak 1 gyerekkel voltak összeegyeztethetők. Ehhez képest............
Na, mind1. De ezért még megfingatom.

Kép
kissmanó

Grtétust megint elcsípte a pocifájás, csak anyapocón guguló pózban jó. Persze neki. Én meg majd lerohadok az izzadtságtól.

Kép
kissmanó

Csikken! Kösz a tippet. Erről hallottam már, de pont az ellenkezőjét, tehát kifejezetten tíltották, hogy jégkockatartóba és ehhez hasonló tárolókba rakjuk, mert nem biztosítható a sterilitása, mert nem lezárható légmentesen. Márpedig a baktériumok a levegőben vannak. Pl. tartós dobozos tej, vagy bébiétel akár fél évig is eláll felbontás nélkül, felbontás után hűtőben is már csak pár napig jó.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Újra itthon, immáron hármasban! :D

Marci nagyon jó baba, szinte csak eszik, alszik. Sírni nem nagyon lehet hallani.

Most csak beköszöntem, amint tudok jövök.

Szüléstörténet: Egyenlőre nem lesz, mert még nekem is fel kell dolgznom, amint sikerül megírom.

kispiskóta

Sziasztok!:)

Gyors hírek: Andris 80-140 grammokat nyammog igy levették az infúzióról. Éééés, holnap hazajöhet!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Annee: Ez nagyon jó hír! Ügyes ez az Andrisbaba! Nem hiába Don Tömzsi :wink:

Zsú: üdv újra itt! Remélem azért hamar sikerül feldolgoznod a szülést. Szerintem mindenki kiváncsi rá, de nem kell azért sietni!

brigi73

Sziasztok!

Gratula minden újonnan megszült mamának! Jó egészséget, sok erőt és rengeteg tejecskét kívánok. :D :D :D :D

Nálunk is hétfőn gyorsultak fel az események. Gáborkánk 3740 gr-mal, 57 cm-rel 15 óra 05perckor végre megszületett. Gyors és könnyű szülésünk volt(álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyenben lesz részem). És aminek nagyon-nagyon örülök, hogy gátvédelemmel sikerült !!!!!!! (Jó volt a hozott anyag, na és persze a szülésznő is a topon volt, nem hiába ajánlották őt.) :lol:
Szóval, a Szabolcs u.-i körülmények ellenére minden happy.

Később még jövök, szép estét!

Tücsi
mtücsi

Sziasztok

mi is itthon, a Nyiro egy remalom hely, iszonyat mi van ott es ezert meg jo kis penzt elkernek, ossze se lehet hasonlitani a Peterfyvel.
A szomszed mondta h. halalkorhaz. hat ez igaz is...

A kiscsaj (es a nagycsaj) most alszik, ketszer a nyakan volt a koldokzsinor, mehem is elvekonyodott igy jobb h. a jovo heten elutazik a doki.
Eleg nehez lesz osszeegyeztetni a ket kolkecet.

minden friss maminak gratula

udv
M

mandarka

Tücsi: Millió gratula Nektek :) Hűha gyors, könnyű, meséééééééééééééééélj! Én is én is,ilyetakajok MOST! :lol:

Mandarka: Nagyon sajnálom, hogy rossz élményekkel jöttél haza a kórházból, de a lényeg, hogy otthon vagytok és egészségesek :wink: Gratula még egyszer :D

Zsú: üdv újra itt. Drukkolok, hogy ne rossz élményként maradjon meg benned a szülés és hogy sikerüljön hamar feldolgozni az eseményeket! Várjuk a beszámolót és képeket is persze :wink:

Annee: Szuper híííííííííííííííííííííír :D

Manó: Enyim pasi is ilyen csak ő nem autóversenyez hanem horgászik..... :? Haragszom is érte, főleg ha 2 napra lép le.... :evil: Hogy tud ott ülni ennyi ideig? Én meg is őrülnék..... :twisted:

Jajj nagyon nagyon nagyon fáj ahogy rúgdos a béjb, ez már a véééééééég... Nem bírok ülni, nyom valami ideget is....ááááááááááááááá

ceniko
Szeged

Legjobb hír amit Annee írt. Hurrá, mégiscsak egy klassz srác Tömzsike.

Zsú! Akkor most még ne is gondolj rá. Mármint a szülésre. Hagyd szépen leülepedni a dolgokat, s majd a fiad feledtetni fogja a kellemetlen órákat amiben részed volt, s megmarad a szép. Persze a rosszból is marad, de nem olyan intenzíven. Mi kivárjuk. Csak szólj, hogy ha esetleges célzásainkkal majd rossz helyen kopogtatunk.

Mandarka! Köldökzsinór - brr nem jól hangzik. Adriámnak volt csomó rajta, most Grétu nyaksálként használta. Ha mán hosszúra gyártottuk, kölkek játszadoznak.
Neked is reméljük az idő majd halványítja a korházas rossz élményeid.

Tücsi - jó hogy ti is otthon. Várjuk ám a beszámolót tőled is, meg Mandarkától is, s jöhetnek a fotók mindenkitől, minden mennyiségben.

Enikő - az apósom horgászik, az imádott nagyapám is úzte ezt a sportot. Há azért az autóversenyzés kicsivel mozgalmasabb, nem a bot végét fogod (vagy lesed a csalit), s nézel a semmibe.

Ja, Grétus sem az első héten sírt, hanem mióta ránktalált a pocófájás. Ergó olyan4 napja. Na, nem elkeseríteni akarlak, csak számolj azzal, hogy az is normális (már ha lehet egy szenvedő gyereket normálisnak titulálni), ha nem egy földreszállt angyal.

Kép
kissmanó

Annee!!

Szuper jó hír!! :lol:

Kérdésem lenne: Samu délután óta iszonyú aluszékony, alig bírom őt felébreszteni..pelusozás közben éppenhogy ébredezik, utána pedig bealszik már az egyik cicin a szopiba..kb. 15 percet szopizik és már alszik is..ma 4 kakis pelusunk volt+pisi is van..
Szerintetek ez a melegtől van vagy a sárgaságtól???????
Megfürdettük akkor felébredt..törcsizés közben sírt..aztán jött a szopi max. 10 perc és belealvás..

Tanácstalan vagyok.. :roll: :(
torolve_20131003125716

Hello Zsu!

Üdv újra itt!!
Ma taliztunk a kórházban :lol:

Pusszantó Marcinak!!
torolve_20131003125716

Felraktam Brigi szüléstörténetét!

kétfiús anyuka
babdorka

Kössz Dorka, Brigi - minnyán olvasom, csak épp az a rohadt telefon megszólalt.

Kép
kissmanó

Juhhé Brigi! Ez igen. Ezt (is) jó volt olvasni. Szal nem csak nekem ment ez marha gyorsan, Bercsényi Samesz is jól szedte magát kifele :lol:
S a párod - hát na asszem most jól bevágódott nálad. Meg törlesztett egy jó kis darabkát a bűneiből. Ugye? Na, nem is olyan rossz ember, de sze ezt te ugyi jobban tudod :wink: :?:

Kép
kissmanó

Gurgika! Gréta tudja a lányok közül azt, amit a nővérek nem tudtak. Cicizni, cicizni s még mindig cicizni. Sőt, aludni cicivel a szájunkba, anyával egyetemben.
Edina volt a gyorsasági bajnok, ő 5-10 perc alatt beverte az adagját, úgy nyomatta, hogy csak. Igaz, nem is spriccolt a tej a szájába, hanem készen ömlött. Adrienn is hamar végzett mindig, na de ez a kicsi, mintha egy feneketlen hordó lenne. Nem is tudom hova fér el benne. Szívja s nyeli, s ezt olykor 20-30 percen keresztül. Ha csak szívna, s nem nyelne, mondanám nem jön a tejkó, de hát soxor még hallani is ahogy lenyeli.
Ergó amiért Samesz 15 perc szopi után alszik, nem föltétlen baj. Az is lehet, hogy ő így védekezik a hőség ellen.

Kép
kissmanó

Ja, s ha pisi+kaki van, akkor tuti jól van a kölök. Mert ha teszem fel keveset enne, abból jó rész feldolgozódna szinte maximálisan (ahogy sok anyatejes csecsemővel megtörténik, lásd Edónál kaki egy héten egyszer volt, na jó 5 hetesen, de akkor is), a maradékot kiizzadná, mi maradna meg pisának pelusba :?:

Kép
kissmanó

Istók jól meg b...ta.
Tegnap vettem dobozos üdítőket, köztük a kedvenc Rauch-Bravo márkájú sárgadinnye-ananászt is. Ma felbontatlanul betettem a hűtőszekrénybe még olyan 11 óra magasságában. Az előbb elővettem, s pocsék szokásomhoz híven, lecsavartam a pukakáját, s beleittam. Hát ha most tehetném, ledugnám az ujjam, hogy jöjjön vissza. Darabos volt a 30% gyümölcstartalmú lötty. Rögtön pohárba is töltöttem, s szép kis penészgomba úszott a tetején. Hát most csak reménykedni tok, hogy pocófájás nem lesz belőle, s Grétut sem éri ezáltal semmi extra.
Franc a pofám, amelyik lusta poharat elővenni, s imád dobozos löttyöket direktbe inni.
Na, de ezentúl asszem inkább az autóba is poharat fogok tenni, s ha útközben dobozosat veszünk, tuti befigyel a pohár.
Nem mondom, hogy tuti Bp-en b...ták el, lehet szállításkor is, de vajon így hogyan elmondható, hogy 2008 áprilisáig megőrzi a minőségét. S ráadásul a dobozon még azt sem írja, hogy hogyan tárolandó (még azt sem, hogy felbontás után hűtőben).
Kapják be. S a sajnos az, hogy itt hiába is szólnék be a fogyasztóvédelemnek, már volt rá példa, hogy 6 hónap után hívtak fel telefonon, hogy mégis mit is reklamátorkodtam.....
Mikor meg egy alkalommal 10 l tejet vettem, s ahogy hazaértem 1et rögtön felfőztem, s már készen össze is ment, akkor le se szarták a fejem. Ezek után...... kérdem én métt kapják a fizetést? Hogy legyen akikkel felvételt készíteni, s bejátszani a mondvacsinált gondokat a hírekben?

Kép
kissmanó

Köszi Manókám az szopi infot.
Na megérte kivárni: volt egy nagy kaki megint, tehát ma már 5 kakis pelusunk volt, aztán volt 2 ciciből szopi + volt egy bukás is..szép anyatejes..nagyon sok tejcim van..spriccel rendesen, tök messzire basszus, vicces :lol:
Samu most apával próbál elaludni de sztem picit tekeri a hasiját a kajcsi..

Manó!
Fuu basszus, az nagyon gáz a buggyant üdcsi..bloáá

Jó éjt!! Ja elfelejtettem vacsorázni. Tegnap megmértem magam 8 kg-val vagyok kevesebb de még van rajtam víz..tök lelapult a hasam.. :shock:

Tsókanyu
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?