) De templomi nem lesz, illetve autódísz meg teremdísz ezek nem lesznek. Afféle egyszerű körben tervezzük. Azért fényképészhez elmegyünk, valaki a családból remélem kamerázni is fog, hogy legyen még emlék.
Koda: Én nem tudom van-e egyáltalán pé-m, mert soha nem néztem hónap elejétől a hőmet. Remélem van. Majd kiderül a fürdő mennyire befolyásolt. Egyenlőre nem érzek semmi változást.
Az unokatesóm mondta, de lehet ti is ismeritek ezeket az aloe vera termékeket. Állítólag vannak olyan "szerek", amik segítenek a fogamzásban és az egész nőgyógyászati dolgainkat helyreállítani. Van egy barátnője aki novemberben elkezdte és a következő hónapban kiderült gyereket vár. Nem tudom mi az igazság belőle, de minden esetre meghallgatom, ha lesz rá időm. Azt se tudom mik ezek inni kell-e vagy enni, vagy mi?
Ha valakit érdekel megkérdezhetem tőle. Titi: Köszi, hogy hiányoltál, néha azért írok, pedig olvaslak benneteket, de mire végigszaladok a sok eseményen elfogy az időm és nem tudok írni. Annyi dologra kell most koncentrálnom, hogy nem marad a babára
. Talán ez lesz a jó. Jövőhét végén kiderül. Jaj csak sikerülne úgy mint nektek. Ha elmúlik a barna az jó. Nekem átalakult később vérbe sajnos és így ment el a babóm. Hála az égnek megnyugtatál. Mikor elkezdted írni, hogy már vérzel nagyon megijedtem nem mertem írni, féltem úgy jársz mint én. De szerencsére akkor minden rendben zajlik. Örülök nagyon
!!!! Anita

Szóval jó ötletet adtál