A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Wow! Adri! Micsoda csokor!!!!!
Szépek vagytok!
Én teljesen más csokrot kaptam, mint amit a virágkötővel előtte megbeszéltünk, de végül ez is szép lett, csakhát mi lelógó csepp alakút beszéltünk, aztán valamiért kerek lett....

Az én unokatesómnál is az történt, hogy vérzett mint állat, aztán kiderült, hogy mégis van baba. Ők is ikrek lettek volna.

Virág! Kérünk képet!!!

Ollem, tőled is! Én valami Kodak programmal kicsinyítek, a fényképezőhöz kaptuk.

Ma bepróbálkoztam a tojásos nokedlivel, a tegnapi csúfos sütőtök sztori után. Még bent van! :)

Kép

Kép
kamilla306

Nuska - Köszi a jóga tippeket!!!

Katavirág - Boldog Szülinapot!

Adri - A te képeid is nagyon szépek!!!

Az én csokrom sem teljesen olyan lett, amilyet elterveztem .. de a lényeg, a színvilág stimmelt. Én régóta terveztem, hogy kicsit felborítom a hagyományokat, és beleviszem a vörös színt az esküvőbe .. így párom nyakkendőjétől, a csokromig, a tortán az élővirágig minden vörös volt .. :)
Meg ami nekem fontos volt, hogy a tortán a marcipán hófehér legyen, és ne sárgás :lol: ez a két dilim volt :) :) :lol: :lol:
Szerintem a fehér-vörös szép párosítás volt, a fotós meg is dícsért minket :lol:
De eddig az összes esküvő, amit mutattatok, gyönyörű volt! Annyira jó ennyifélét megnézni ;)

Kép Sas-hegy

Kép
szösszenet

Nuska - Köszi a jóga tippeket!!!

Katavirág - Boldog Szülinapot!

Adri - A te képeid is nagyon szépek!!!

Az én csokrom sem teljesen olyan lett, amilyet elterveztem .. de a lényeg, a színvilág stimmelt. Én régóta terveztem, hogy kicsit felborítom a hagyományokat, és beleviszem a vörös színt az esküvőbe .. így párom nyakkendőjétől, a csokromig, a tortán az élővirágig minden vörös volt .. :)
Meg ami nekem fontos volt, hogy a tortán a marcipán hófehér legyen, és ne sárgás :lol: ez a két dilim volt :) :) :lol: :lol:
Szerintem a fehér-vörös szép párosítás volt, a fotós meg is dícsért minket :lol:
De eddig az összes esküvő, amit mutattatok, gyönyörű volt! Annyira jó ennyifélét megnézni ;)

Kép Sas-hegy

Kép
szösszenet

Nah .. ez kétszer ment el :? :?
Szórakozik velem a babanet :lol:
És itt van tortás fotó:
Kép Kép Kép

Meg menyecske-ruhás .. hajnali, enyhén fáradt arckifejezésű fotó :lol: :lol:
Kép

Ollem - Jöjjenek azok a képek, biztos gyönyörűek!!! Lássuk-Lássuk!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok lanyok!

Ma hajnalban hazaertunk!
Gondoltam am ratok es drukkoltam mindenkinek.
Kepeket meg nem tudok tenni, mert le kell toltenem oket es kicsinyitenem, de meg szerintem ma este megcsinalom.

A gepem megerkezett rendben mukodik most, remelem nem is lesz vele gond.

Hogy vagytok?

Magi
Vendég

Szia Magika!

Örülünk, hogy épségben megjöttetek, és jó a kedv! :)

Várjuk a fotókat és az élménybeszámolót! ;)

Kép
szösszenet

Szosszenet!

Nagyon szupik a kepek az eskuvorol.

Magi
Vendég

Nem tudom hogyan lehet lekicsinyíteni a képeket...pedig nagyon sok van ám....csinált a fényképész hatvanvalamennyit....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Esküvős képekkel próbálkozni fogok még , de előtte ezt nézzétek meg.... :wink: Kép Ez bizony az én pocakom....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Úgy sikerül párat mutanom nektek, hogy a fényképeket lefényképeztem....
Nem lettek valami tök jók....elég homályosak....sajnos...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép 2007.07.21.

Na most sikerült...remélem azért látni lehet

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na jó ennyi elég volt belőlünk.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Rég jártam erre, mostanában nem volt időm, mert eljöttünk egyet kikapcsolódni Sopronba a szüleimhez...

Itt sokkal kevesebbet hányok, és sokkal többet eszek, ami nagyon jó... :)

Fiatal szülős témához annyit, hogy anyukám 29 éves volt amikor én születtem és ráadásul van egy 12 évvel fiatalabb öcsém, akit 41 évesen szült!!! Szóval én elég fiatal anyukának fogok számítani a családban a 24 évemmel... Az öcsém meg elég fiatal nagybácsi lesz... :)

Esküvőről annyit, hogy nekünk 2006.július 22-én volt Sopronban! A szüleim és a tesóim szervezték az egészet, felejthetetlen volt!

Szösszenet a táblázathoz csak annyit, hogy a doki szerint már április 21 a szülés ideje, nem 14. Megköszönöm ha kijavítod! Egyébként csodásak az esküvői képeitek...
zorroné

Sziasztok!

Én is dobok egy pocifotót, bár én a 16. héten vagyok és ez a 15. héten, 7 napja készült..

Szép vasárnapot!!

Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem már,majd igyekszem is visszaolvasni,de most csak gyorsan bejelentkeztem.Megvolt az UH pénteken. :lol: Majd mesélek... :lol: Sajnos képet nem bírok tenni,mert nem bírjuk beszkennelni,mert rossz a szkennerünk.Majd valahogy felvarázsolom...Szóval a lényeg hogy remekül van a drága,és én is jól láttam amit láttam!! :) Mindent kristály tisztán. :) Szóval nem volt hiába.De van egy története az egész vizsgálatnak,úgyhogy majd hamarosan jövök és elmesélem. :)

Szép napot mindenkinek! :)

Kép

Kép
mezsó

És azt hiszem hamarosan én is dobok majd pocifotót,mert mi is sokat nőttünk... :lol: Lassan lassan már tagadhatatlanul látszódni fog!! :lol: Már most is gömbölyű. :lol:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Mindenki nagyon helyes volt,az esküvőjén! :lol:

Én is szerencsétlenkedem a képek felrakásával,de nem megy! :oops:
Mit kell beírni,a másolja át az avatvar webcímét rublikába????????????????
Zsuzsofi: A mi esküvőnk is 2005.aug.13.-án volt!

A fiúnk pedig a nászúton fogant! :lol:

Szösszenet:A táblára felírhatod,én 26éves vagyok!
A férjem 10 évvel idősebb nálam! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Szösszenet! Nekem tetszik az esküvős újításod a vörössel. Szeretem azösszhangot és a harmódiát. Nálunk a rózsaszín köszönt vissza mindenben. Egyesek szerint nagyon barbis volt az egész esküvő, de a lényeg, hogy illett hozzám, mert szeretem a rózsaszínt és sok rózsaszín cuccom is van.

Ollem. Szépek a fotók!

Egyeseknek mekkora pocakjuk van már!!! Nekem még semmi. :(

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla: hamarosan valószínűleg te sem panaszkodhatsz majd!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

No jöttem beszámolni a pénteki UH-ról. :) A 4D-s UH végül 2D-s lett,mert a baba fekvése miatt semmi értelme nem lett volna a 4D-s UH-nak.Ugyanis a lelkem harántfekvésben van változatlanul,és a 15perces vizsgálat alatt végig háttal volt nekünk. :roll: Pedig nagyon meg lett macerálva és az istennek se akart megfordulni.Doki kb.5percig fel alá járkáltatott hátha felélénkül a drága,de nem...Kellett a bal oldalamra,és a jobb oldalamra is feküdnöm,ám ez sem segített. :( Finoman ütögette az érzékelőfejjel a hasamat és erre se akart megfordulni.Kis dacos... :lol: Ebéd után voltunk UH-on,doki kérdezte is hogy nem-e most ettem,mert baromi higgadt,nyugodt volt a baba,nem nagyon mozgott,és ugyebár meg se fordult.Erre mondtam,hogy igen...kiderült,hogy lehet hogy jobb lett volna ha éhgyomorra megyek,mert akkor élénkebb lett volna.Azt mondta a doki,hogy biztos most ő is jól van lakva,és pihen. :) A sok macerálás hatására azért háttal nekünk,de elkezdte a kezét,és a lábát emelgetni,meg picit a fejét is.Szegénykémet picit sajnálom,mert nagyon szűk még neki odabent ahogy elnéztem... :roll: Ő baromi gyorsan fejlődik,a vizsgálat napján én elvileg 15hetes1napos voltam,de a fejlettségi szintjét nézve a drágám,már akkor 15hetes5naposnak felelt meg. :) Látszik is,mert baromi pici helyen,teljesen kitölti az egész méhemet!Úgyhogy szerintem hamarosan nagyot fogok pocakosodni... :lol:

Viszont a vizsgálat alkalmával kiderült 2 fontos dolog,és baromi mérges vagyok,hogy az itteni kórház a kötelező UH alkalmával illetve a dokim a magánrendelőjébe miért nem tájékoztatott erről??Na szóval kiderült hogy enyhén hátrahajló a méhem,ez még tán a kisebbik gond,mert azért ilyen méhe még egy jópár embernek van a világon,és mégis kiviselik a terhesség mind a 9 hónapját.De hogy 15hetesen kell megtudjam,hogy a méhszájamon tapad a lepényem?!? :twisted: Háát szerintem ez egy olyan dolog,hogy erről hamarabb is tudnom kellett volna... :shock: Oké hogy ez még változhat,de azért a kismamának ilyen esetben nagyon kell vigyáznia a megterhelésekkel!!!!Na de mostmár tudom,és vigyázni fogok! :)

Picúrkáról nincs csak 1 képem,és azon se sokat látni belőle,mert csak a feje hátulját,és a jobb kezét,és öklét.Mást nem.De azt kristály tisztán. :) Egyébként 2D-s UH-on most láttam mindent először kristály tisztán.Láttam a kezeit,a gerincét(mint egy gyöngysor úgy nézett ki :) ),a bordáit,a két lábát,sőőt még a talpát is. :lol: És videófelvétel is készült róla. :D

A csodálatos értékei: a 2 fejkörfogat-->HC: 11.36, BPD: 3.34, pocikörfogata: 9.64(jó nagy már most... :lol: ), mellkas körfogata: 2.87, combcsontja: 1.70. :D
És a fejlettségi szintje miatt azt számolta ki a doki,hogy lehet hogy a szülés dátuma nem április 3 lesz,hanem március 30. :lol: Azért lányok maradhatok ugye itt?? :lol: Úgy ideszoktam már!! :D

Bocsi kissé hosszúra nyúltam,de végre részletesen beszámoltam a kalandos UH-omról. :) És tényleg megnyugodtam,mert végre láttam.

Kép

Kép
mezsó

És szóbakerült a magzatmozgás is a vizsgálat során,a doki kérdezte érzek-e csiklandozáshoz hasonlót,illetve bugyborékolás szerűt...Mondtam hogy éreztem,de (akkor)már 2 napja nem éreztem semmit.Erre a doki mondta hogy az a baba mozgása,úgyhogy mostmár tudom hogy mire figyeljek! :D És azt mondta,pénteken hogy valószínűleg azért nem érzem már 2 napja(mostmár 4 napja)a mozgásait,mert akkor fodulhatott be háttal/jelenleg most a hátamat nézi :lol: /.És azt is mondta,hogy ne aggódjak,mert ebben az állásban ahogy most a méhemben van,tényleg nem érezhetek semmit,mert valóban úgy fekszik.
Mellesleg megjegyzem mostmár igazán visszafordulhatna,mert nagyon rossz hogy 4napja nem érzem a csikizést!!!!
És tuti úgy van ahogy a doki mondta,mert amikor feltűnt hogy nem érzem,előtte való nap este nagyon nagyon nagyon sokat csikizett,már majdnem röhögtem annyira,és én szerintem akkor helyezkedhetett.

Na mostmár eldugulok... :oops: biztos unjátok :oops:

Kép

Kép
mezsó

zsibima neked akartam még írni,hogy nagyon sajnálom,és kívánom hogy mihamarabb ismét babás légy!!!

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Nem volt uncsi....tök jó dolgokat írtál, és örülök, hogy láthattad a picikédet, ha a hátát jobban is...
Érdekes , amit írtál, hogy ettél előtte, és így nem mocorgott annyit...amikor én voltam utoljára a héten uh-n, akkor nem ettem itthon, és már nagyon éhes voltam, ezek szerint a picikém is, és mozgolódott rendesen.... :lol:

Szerintetek miért nő ilyen gyorsan a pocakom??? Mindenki azt kérdezi, hogy biztosan egy baba lesz??? Hát eddig még csak egyet látott a doki.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem: örülök ha téged nem untatott,remélem hogy majd a többiek is így fognak vélekedni. :lol: Hát biztos lehet ebben a kajás dologban valami,mert te is rögtön alátámasztottad,hogy éhes voltál és mocorgott rendesen... :lol: én meg baromira jól éreztem magam,nem voltam eltelve,de nem is voltam cseppet sem éhes,és a picúr meg halálosan nyugodt volt. :lol: Na mindegy,mert legközelebb majd direkt nem eszek előtte,és hátha jobban mocorog. :lol: De hallottam a szívhangját is,és az is jó volt nagyon.Kis szapora!! :lol: A doki azt is mondta,hogy ha netán eszek is UH előtt,igyak meg egy kávét,mert akkor felélénkül?!?! :lol: ezen kicsit csodálkoztam,hogy hogy mondhat egy doki ilyet,de lehet érdemes megfogadni.

Háát van hogy ha ikrek vannak a pociban,hogy pont fedheti egyik a másikat... :) de azért ritka,hogy csak később derüljön ki ikerterhesség.Szerintem.A pocinövekedés meg lehet alkat kérdése is.

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!

Ikerkérdésben azért gondolkodom, mert a picim a koránál kisebb most. Vagyis amikor voltam uh-n ezt mondta a doki. 10/11 hetes voltam és 20 mm a baba....( 9 hetesnek felelt meg) Lehet, hogy később fogant...ez is egy lehetőség. De amikor ikrek vannak, nem kisebbek a babák??? Vagy eleinte nem??? Sajna nem tudom....Hogy van ez???
Szóval kisebb a babám, mégis a pocakom elég nagy, nem???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem! Az elején az ikrek még ugyanúgy fejlődnek, csak azért lesznek kisebbek, mert általában egy hónappal előbb születnek meg. A végén meg már nincs helyük.
Hát én ikreket várok, de még semmi nem látszik a hasamból.
Nagyobbnak látszódhat a has a puffadástól is egyébként. Este nekem is mindig nagyobb, de reggelre meg lapos lesz.

Mezso, gratula a méretekhez!

Én is akarok már Uhra menni!!!! De még KÉT HÉT!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
De nekem reggel sem kisebb a hasam...
Mindegy ha egy ha kettő ha több baba is lesz....lényeg, hogy mindene meglegyen, ne legyen semmi gond, legyen egészséges!!!
Majd kiderül, hogy miért kisebb az én babám...
Egyébként épp beszélgettem barátnőmmel, osztálytársak voltunk. Ő 2500 grammal született és 40 cm-rel és mégis sokkal magasabb nálam most. Én 2500 gramm voltam és 50 cm. Most vagyok 160 cm, ő pedig 170 valamennyi...Ennyit a centikről. úgyhogy már annyira nem is aggódom a picim mm adatai miatt...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem: háát inkább szerintem is a puffadás okozhatja a nagy pocit.A te idődben én is baromira puffadtam(pedig nem volt oly rég a 11hetes korom :lol: ),sőt még most is főleg este kezdek el puffadni,és én még reggel is eléggé fel vagyok fújódva... :) Ikrek...olyanon gondolkoztál már,hogy családotokban volt-e ikerterhesség??Nem csak a szűk család,hanem a rokonság tekintetében akár...Mert ha már volt,és egyenesági rokonod akkor esélyed van az ikerterhességre.De én már többet sajnos nem tudok hozzászólni ehhez a témához. :roll:

kamilla306: köszi szépen :D Hát elhiszem hogy soknak tűnik még neked a 2 hét,de hamar eltelik meglásd!! :D És ez tök izgi lehet hogy ikreket vársz!1UH dupla örömmel jár,mert egyszerre 2 kisembert nézhetsz akik a pocidban fejlődnek. :D Ez nagyon szép élmény lehet! :D

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Volt ikerterhesség! Anyukám testvérei ikrek!És nővéremnek is lettek volna ikrei, de az egyik a terhesség korai szakaszában felszívodott...úgyhogy az esélyem megvan.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na Ollem!!Így valóban van esélyed rá,hogy még nem fedezték esetleg fel! :) De nem tudom mennyire örülnél ikreknek,mindenesetre ne éld bele magad,nehogy csalódjál!! :roll:

Kép

Kép
mezsó

ollem: amúgy előbb pont látószögembe esett a 11hetes pocifotód...Hmm...tényleg elgondolkodtató,mert nekem 15 hetesen most kezd így kinézni ahogy a tied 11hetesen! :) És ahhoz képest tényleg hogy a legutolsó UH-d eredménye milyen volt,tényleg nagy pocid van már!! :D

Kép

Kép
mezsó

SZiasztok!

Végre sikerült megcsinálni a videót :)
Megnéztem már vagy 5x azt a 2 perces videót, és próbálok majd arról fotózni :)

NICCI!!!

Ezek szerint egy helyen esküdtünk? Ti is Szegeden a városházán? Ha igen, hánykor? Mi 18 órakkor :) Ha ti is, akkor együtt fagyoskodtunk valentin-nap hajnalban az okmányiroda előtt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Egyébként Mezsó!!!
Mi a férjemmel ikrekre vágyunk, "úgy is terveztük"....Nagyon örülnénk az ikreknek!!! :D
Tényleg nagy a pocim....a boltban megkérdezték, hogy félidős vagyok....???!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok lanyok!

En is dobok majd egy eskuvoi fotot.

Ollem!

Ne aggodj, nekem is nagy a hasam.
Igaz nekem tuti egy baba van.

Mezso!
Nekem is hatrahajlo a mehem, de mikor a 12 hetes UH-n voltam, akkor alig tudott az orvos ultrahangot csinalni annyira elore hajlott.

Ezert nekem is nagyon nagy a hasam, olyan mint Zolinal volt 20 het utan.
Szoval a meh es a pocak meret nem jelent semmit.

Ime a kep:
Kép

Meg egy kep a kedvenc autonkkal:
Kép

A koszorus kislannyal es kisfiuval:
Kép

Magi
Vendég

Ha mar kepek, egy par db a nyaralasrol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok CSajok!

Magika!

Gyönyörűek a fotók :) Köszönjük :)
Merre jártatok nászúton?

Mezso - Nekem is hátrahajló a méhem .. szerintem rengeteg nőnek. És nem is nő igazán a hasam .. biztos ez is szerepet játszik, nem tudom. Meg biztos alkati kérdés is :)
Köszi, hogy ilyen sokat írtál a vizsgálatról,a tapasztalatokról, mert nagyon jó volt olvasni!!!!
Mi pénteken megyünk 4D-re de akkor megfogadom a tanácsod, és nem fogok közvetlen előtte enni .. nehogy ne mozogjon a mi kicsikénk :lol: :lol: Én szeretném látni, hogy kisfiú vagy kislány .. már alig bírom ki péntekig :D :D
A méhlepényes storyd meg döbbenet .. nem is értem, miért nem mondták eddig. Ez azért nem elhanyagolható info - mert fokozottan vigyáznod kell!
De a lényeg, hogy már tudod, és minden rendben így is :) és óvatoskodsz! :)

Ollem
- Szerintem ha ikreket várnál, azt csak észrevették volna már, nem? Mikor mész legközelebb, hogy megtudjuk? :D :D :D
Nagy a pocid, de én már láttam ekkorát ebben az időszakban egy babás kismamánál is .. alkati kérdés is .. úgyhogy teljesen normális lenne :) Azért valld be, jó érzés, hogy már észrevszik rajtad ;) :lol:
Nekem pl. még nem adják át a helyet sehol :lol: :lol:

Felírtam a változásokat a táblában .. holnap rakok fel!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Hű, micsoda esküvői fotó arzenál lett itt! Bevallom, én nem szoktam egy fórumon sem ennyire kitárulkozni, de ha itt tényleg mindenki ilyen nyílt, akkor szétnézek a képet között, mit tehetnék föl. Remélem sikerülni fog, nem vagyok egy technikai zseni.

Részben én is örülnék ikreknek, csak úgy érzelmi okokból. Viszont testileg félnék tőle ( a várandósságtól, a szüléstől). Egyébként nálnunk a doki egyértelműen egy babát látott, mikor a hét közepén voltam uh-on. Nem mindenkinek látszik még ilyenkor? Vagy esetleg függ a géptől is?

A hasam nekem is nagyon föl tud puffadni estére, de reggelre mindig lemegy és lapos - persze én még a 9. héten vagyok, majd meglátjuk, később mi lesz.
Vendég

Mezsó,

nem semmi amit az UH-ról írtál. Nem vagy valami szerencsés az biztos :( Mindegy a lényeg az, hogy a baba jól van és, hogy végre tudod, hogy mire kell jobban odafigyelned.

Mary,

miért szeretnél annyira ikreket? Két baba dupla odafigyelést igényel. Gondolj bele, szinte mindent egyszerre csinálnak :) :) :)

Azt hiszem, ma én is bejelentkezem 4D-s UH-ra.

Kép
emi29

Lányok,

Sok helyen hallottam és a dokim is mondta, hogy a terhesség alatt az A vitaminnal vigyázni kell, mert az A vitamin túladagolás árthat a babának.
Tud erről valaki valamit?

Kép
emi29

sziasztok :D :D
Én ujra eltüntem pár napra,valami nem stimmel a gépünkel,és csak akkor lehet netezni,ha azt a gép is úgy gondolja :(
Visszaolvastam,visszanéztem,mindenről informálódtam.
Az esküvői képek nagyon jók,és a tengeres is.
Örülök,hogy mindenki jól van,ha puffad,ha nem(egyébként estére én is felpuffadok,reggelre pedig majdnem semmi)
A vonálzót elbénáztam,valamiért nem tudtam feltenni.
A 4d-s ultrahangal kapcsolatban....titeket küldött a doki,vagy csak úgy bejelentkeztetek?Nállunk azt mondták,hogy a 4d-re a 20.héten kell menni,hogy minden kiderüljön,se előbb,se később.
A múlt heti genetikai vizsgálaton szerencsésen átestem,leszámítva azt,hogy 4x szúrtak,mire megtalálták a vénám :? :?

Szegeden hova lehet menni 4d-re,és mennyi pénzmag??(cím,telefon,ha valakinek megvan,megköszönném)
szibi

Szosszenet!

Eskuvo 2004. aprilisban volt.
Ez most egy sima nyaralas volt Egyiptomban.
Nem voltunk iden egy nap szabin sem. Jovore a kisteso miatt nem fogunk tudni elmenni es igy ugy dontottem, most elegyunk valahova. Mivel ilyenkor mar csak ilyen delre erdemes menni igy Egyiptomba mentunk.

Jo volt, szep volt, csak rovid.

Magi
Vendég

SZiasztok!

Úgy néz ki megvannak a nevek :)

Szösszenet, beírnád a táblába? Ha fiú Balázs, Ha lány akkor Korinna.

Lesz 2. neve is, de az úgyse fér ki :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csináltam képet a videóról, nem lett valami jó, majd ma még próbálkozom, de addig itt van ez :)
Szerintem látható :)

Zsu

Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és szösszenet, előrehozták a szülés dátumát április 21-re :)
Hogy akkor meglegyenek egyben is az adatok, a nevek még egyszer: Korinna, és Balázs

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Látom sok maminak hátrahajló méhe van...

Akkor leírom nektek mit éltem meg Áronommal... hátha segítség lesz valakinek...

Áronnal kb 13-14 hetesen este erős fájdalmat éreztem a pocakomban... nem mondanám görcsölésnek egyszerűen fájt egy rövid ideig majd elmúlt... eléggé betojtam, hogy ez mi lehetett, emlékeszem kérdeztem a mamikat a fórumon, hogy lehet-e keményedés ilyenkor... vag ymi a szösz lehetett... másnap reggelre látványosan nagyobb lett a hasam... uh alkalmával meséltema dokimnak... egyből rákérdezett, hogy hátrahajló méhem van-e... mondom igen... azt mondta, hogy hátrahajló méhnél, ilyen fájdalommal járhat amikor a méh kicsúszik a medencéből... és ezt bizonyítja az is, hogy reggelre nagyobb lett a hasam... nagyon ritka esetben beszorulhat akkor rá kell segíteni, de ez mondom ritka...

Azért írom, hogy erre esetleg számítsatok és, hogy ne ijedjetek meg ha ilyet éreztek! :)

Emi én is hallottam, de végülis mivel adagolnád túl a vitaminban kiszámított mennyiség van... mellette nem szabad más vitaminkészítményt szedni... de ez a többi zsírban oldódó vitaminra is igaz...

Magika
Jó a trabi! :) Nekünk Bogárhátú volt az esküvői autónk... alig bírtam magam beleszuszakolni! :)

Mezsó
Én úgy tudom, hogy pont etetni szokták a mamát a mozgás miatt, csokival szölőcukorral, egyebekkel és kávézni is ajánlott... azért egy kicsi nem árt!

Képek?

Nicci
Képet alul a melléklet feltöltése gombbal lehet... nem az avatarban... vagy az avatarba akarsz képet tölteni???

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka: jézus...hogy milyen felületesen gondoznak engem itt Kecskeméten...nem elég hogy nem szóltak a hátrahajló méhemről,de hogy még előfordulhat hogy fájdalmat is érezzek??ezt se mondta nekem senki!!! :shock: :oops:
Kávézás? :lol: Mostmár megjegyeztem!!Tutira lenyomok majd a következő UH előtt egyet!! :lol:

Kép

Kép
mezsó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?