A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Enikő

Isten éltessen sokáig, ne haragudj, hogy csak így utólag! :oops:

Most mikor pénteken itt voltak a festők, gyorsan nekiláttam felmosni az egész lakást, mire a lányok hazaérnek addigra tisztaság legyen, erre (megbeszélve hétfőre lett volna) megjöttek a burkolók, akik feltörtek 2 repedt járólapot és tettek le újakat, ezzel az egész folyosót beporozták, cipővel belemásztak a vizes részekbe, majd tovább tapickoltak. Azt hittem megüt a guta! Egyébként jellemző. :?

Edina ez a pöttyös dolog nem hangzik túl jól,de hátha csak allergia,bár akkor valószínűleg valami ételre, nem?Nem tudod, mi válthatta ki? Ha így visszagondolsz, mit ettél előző nap.

Mindenkinek szép napot!

vick
Kép
Kép
ervick

Kata,
nagyon remélem, hogy megfordult. Meg szokták érezni, azt hallottam, ha ilyen stádiumban történik. A barátnőm simán érezte. Holnap kiderül! Látod, elég volt csak behoznom a könyvet magammal :wink:

Krisztina,
igazad van, én sajnos nem vagyok ilyen határozott.
Utálom a "mestereket" a lakásban.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vick, ez tipikus :evil:
És ha szólsz, vegye le a cipőt, megsértődik...
Mikor beköltöztünk, ki kellett hívni a villanyszerlőket, mert néhány dolgot rosszul kötöttek be, pont szakadt az eső.
Mondom normálisana 2 pasinak, le kéne venni a sáros bakkancsot.Erre ők, azt már nem.Én meg szépen hoztam nekik 2-2 kukászsákot és rákötöttem a lábukra, vágták a képet rendesen.
Másnap reggel még visszajött az egyik vmi kábellel, és már messziről kiáltotta, hogy megjött a lábzsákos házba...
Ezeknek nincs felesége meg rend otthon, nem értem?!

Zsuzsi, reménykedek...

Holnap reggel nekem vérnyomásmérés és vizelet a kórházban, de vérvételere nem kaptam papírt.Azért éhgyomorra megyek, nehogy ott jusson eszükbe, aztán doki és fekvés ellenőrzés, hú.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Enikő: Boldog névnapot!

Szilvi, örülök, hogy szimpatikus a szülésznő, én ma este megyek hozzá, ha nem lesz bent teltház.

Nekem sem mondták, hogy kéne vérvétel, majd felhívom a terhesgondozást és rákérdezek.

Szép napot mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok!!!
Enikő, hadd csatlakozzak a gratulálókhoz:)
és Kata, nektek is a házassági évfordulóhoz, remélem, szépen meg tudjátok ünnepelni!
Zsuzsi, elég nagy szívás ez a bírság... nem is szólva róla, hogy mekkora össszeg:(
Kata, drukkolok, hogy engedjék a részletfizetést - és még jobban drukkolok annak, hogy a baba beforduljon!!!
Jóga, torna: én most nem mertem megkérdezni se a dokit, hogy szabad-e? de nagyon hiányzik valami mozgás:( főleg, hogy régen rendszeresen úsztam. (augusztusig)
Zsuzsi, még van jó két hónapod tornázni, úh. hajrá! pont ilyenkor van rá szükség, amikor az ember alapból már kevésbé mozgékony.
Szilvi, te jársz még néha jógázni? nagyon kiváncsi lennék arra a "szülőpozíciós jógára" (lehet, hogy október közepén, ha még aktuális lesz, ellátogatok egyre:).

Kiakasztók ezek a szerelők/mesterek, és lehet benne valami (írtátok korábban), hogy velünk, mint nőkkel még lekezelően is bánik egyikük-másikuk.

Edina, te meg mit dolgozol még mindig?
Vagy már megint... Remélem, elmúlnak a kiütések, és tényleg csak valami kaja 'ütött ki'.

Friday, valamiért masszív előítéleteim vannak 'Bélánéval' szemben:) ami nyilvánvaló marhaság, lehet, hogy jó fej, attól még hogy így hívják.

XVI. kerületben hol laktok/laktatok? Mi csak most költözünk oda, nem annyira ismerem a környéket (de nagyon tetszik egyelőre) és hol a babamasszázs?

Vick, a 4.60 kg az azért már elég szép súly egy újszülöttnek... De egyetértek, a 4 kg szerintem nem sok, legalábbis mostanában nem számít ritkaságnak.

Fleur-ről tudom, hogy el van foglalva - vajon mi lehet Renivel? Remélem, te is csak a rendezkedés stb. miatt ugye nem vagytok betegek???

Dorka, elvileg a 3. harmadban tényleg szokott lenni még 1 vérvétel, lehet, hogy érdemes megkérdezni.
Asszem ilyenkor szokott kiderülni a vashiány:(
Tényleg, az tudja valaki pontosan, hogy a vashiány mit okoz? úgy értem, a baba fejlődéséhez kell, vagy nekünk?

Pussz
Móni
monke

Móni a vas főleg nekünk kell,pl hogy ne vérezzünk el szüléskor,normális oyigénellátás a babának és még sok más dolog miatt kell.Persze a babának is szüksége van rá.

Kép

Kép
krisztinaa

Nekem nézték a 32 hetes vérvételen a vércsoport ellenanyagot, meg egy rendes vérképet. Az eredményt majd akkor tudom meg, ha megyek terhesgondozásra jövő hét csütörtökön.

Kata
Jó ez a lábzsákos sztori :D
Nekünk van is itthon, most jut eszembe, mert a lányoknál kötelező volt a bölvcsiben használni és nálam maradt egy adag.Már mindegy.

Kicsit fájókás a hasam, nem jó már se ülni, se állni, se feküdni,hát mégis milyen pózban legyek ?!

vick
Kép
Kép
ervick

Móni, remélem jól vagy és sikerül feküdnöd!
Összeírtad a dolgokat a férjednek, miket vegyen az ikeaban?
Melyik kiságyat nézted onnan?
Tényleg, múltkor láttam, van ilyen műanyag védősín az ikeaban a kiságyra, vki vesz olyat?Nekem ez a gyerek szétrágta a kiságyat szitu elég furának tűnik...
Jövő héten akkor már mennek a festők?
Dávid külön szobában lesz?Lehet már kérdeztem, de elfelejtettem.

Vérvétel tuti van az utolsó 3.ban is, a vashiány leginkább az anyára veszélyes szülés közben, pl. ha sürgősen császár kell vagy ilyesmi.
Én napi 2 tabi mellett is az alsó határértéket alig közelítem meg.

Vick, krémezd be picit, simizgasd, magnézium és fekvés,talán jobb lesz.

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Köszi, most már értem a vasat... csak gondoltam, ha tudnám, elkerülném a "mellékhatása" miatt... de akkor mindenképpen szedek, ha szükséges. Asszem inkább a székrekedés, minthogy elvérezzek szülés közben:)

Kata, én most a Leksvik-et néztem, az tűnik a legmasszívabbnak, te is említetted korábban, ugye? Hallottál róla valamit?
Barátnőmnek az van, és nagyon jók vele a tapasztalai.

Mondjuk drága is. De az anyukám ajándéka a kiságy:)
Nem, mi együtt leszünk egy szobában mindhárman.
Nem, azt hiszem, két hét múlva jön a festő. 25.-én költözik ki a tulaj.

azt hiszem, volt itt a fórumban egy olyan hozzászólás, hogy valaki el akarja adni a kiságyát, teljesen jó, csak meg van rágcsálva...
szóval ki tudja, lehet hogy nem is hülyeség az a műanyag rács?:)

Olyat én mindenesetre nem veszek egyelőre.
monke

védősínt akartam írni, nem rácsot, bocs.

Vick, jobbulást. tényleg pihenj le vele egy kicsit.
monke

Na, úgy látom, jobb lesz akkor erre a vasra jobban figyelni nekem is.

Kata, tényleg jó ez a kukazsákos sztori, igazad volt :-)

"Teljesen jó a kiságy, csak meg van rágcsálva... " :lol: Ez vicces, nincs baja, csak a nyaka véres. Jó lenne az is Dorkáék pörköltje alá.

Védősín minden típushoz van?

Krisztina, szeretnélek megkérni, hogy mérd meg nekem a pelenkázókomód tetejét. Megtennéd? A mienk még dobozokban, az összeszerelés hetek kérdése :wink: Sajnos az üzletben csak fiús pelenkázólap volt, és mindenképp jó méretet szeretnék venni rá. Köszönöm szépen előre is!

Lányok,
Ti milyen matracot vesztek?

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, 65x70-es a pelenkázólap rajta.

Mi kókuszmatracot vettünk,nagyon szuper kemény,apa azt mondta legközelebb magunknak is telekókuszt veszünk / most csak 2 kókuszcsíkos van :D /.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!
Akkor éhgyomorra megyek mindenképp pénteken.

Látom a tornáról is esett szó (picit beleolvastam). Én korábban sportoltam, de az előző terhességemnél abbahagytam, nem is tornáztam, és a szülés után megjegyezte a szülésznő, hogy látszik, hogy valaha sportoltam (na nem kell itt komoly versenyszerű sportra gondolni), úgyhogy a korábbi mozgások is segítségre lehetnek a szülésnél.

Névnaposnak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok,
Házassági évfordulóhoz: GRATULÁLOK!!! Nekünk is két nap múlva lesz :)

Zsuzsi nekünk kókuszmatracunk van, még Botondé volt, nem volt vele semmi gond.

Szép napot mindenkinek!!
Bea

Kép
Kép
beuka

Móni, leksviket veszünk majd, mert olyan a komódunk(az megy a gyerekszobába pelekázónak).Amúgy van ilyenből egy üveges tálaló szekrényünk is meg az étkezőasztalunk és székeink is ilyen antik fenyősök és nagyon meg vagyunk elégedve velük, igaz vigyázunk is, de a költözéskor se lett semmi bajuk, szóval strapabírónak tűnnek.
Annyi ugye a "baj" vele, hogy nem átalakítható gyerekággyá, de úgyis akarunk majd tesót, szóval 2 babánál meg már megéri beruházni.
Na, ilyen sínt mi sem veszünk egyenlőre :lol:

Zsuzsi, szerintem azonos a kiságyak sínje, nem tudom, esetleg ikea honlapján rajta van.Matracból mi csak a sima ikea-s sultan félét, kb.5- 6000 Ft, néztük.
Elvileg szombaton megyek anyával az otthoni Brendonba és be akarom váltani az anyák lapjás kuponokat, abban volt ilyen Brevi pelenkázófeltét is.

katicat
Szigetszentmiklós

Krisztina, nagyon köszönöm!
Így nem kell szétszedni az egész csomagot.

Köszönöm a matracos információkat.

Bea, Nektek is sok boldogságot kívánok!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

HI,

Enikő, boldog névnapot!

Akinek vas miatt székrekedése van, szed magnéziumot? Lányok, nekem ezt a kettőt szednem kell, akármilyen hosszú idő telik el a két beszedés között, az eredmény...hűűű, nem marad el. Nincs is ilyesmi gond.

Nálunk is kókuszmatracot örököl Gréti.

Vérvételre én is éhgyomorra mennék.

Dy, kiütés hussssss!!!! Nőgyogyiddal nem akarsz telefonon konzultálni ezügyben? Tudod, én paramami vagyok, én tuti felhívnám, max. nem kéne felhívni.

Monke, priviben válaszoltam.

Sajna engem elhavazott a vasalnivaló :evil: .

Szép napot Mindenkinek!

(OFF: lányok, itt a helyetek: itt ha valami gond volt a lakásban és jött a munkásember csinálni, utána még mindig kérte a porszívót és kitakarított maga után. Persze volt olyan, hogy rosszul csinálta meg a dolgát és vissza kellett hívni, akkor is szépen takarított. Szóval nem jobb a szakember, csak benne van, hogy a takarítás is az ő dolga.)

Üdv.: Fr

Kép
Kép
friday

Kiságyrágás

Az enyémek mindketten teljesen szétrágták a kiságy szélét. Gondolom, így vezették le a fogzási viszketést. Brutálisan nézett ki az ágy, le kellett leocoplastozni, meg ilyesmi.Használhatatlan lett. :D Gondolom, gyerek válogatja ezt is. Én sinest vettem, holnap érkezik.

vick
Kép
Kép
ervick

Friday, odamegyünk lakni,tyű, ez aztán már munkamorál:lol:

Na ma egy + oda, mert jött a redőnyös a szomszédba és szóltam neki, mert a nappaliban elromlott a húzóka és magától ledobta a szandiját a pasi...
Lehet ez az évfordulós ajándékom?

Én ugye már jauár óta kötelezően szedem a vas-folsav koktélomat , de nekem sajna nincs ilyen jó tapasztalatom, pedig 1 időben veszem be a magnéziummal.

Ja, Zsuzsi, ikeas pelekázófeltét, amiről múltkor beszéltünk, nagyon gáz, mert felfújható, nagyon gyenge kis anyagból úgyhogy az ötlet stornózva :oops:

K

katicat
Szigetszentmiklós

Vick, hű, akkor mégiscsak kéne a sín, mert nem lesz mit örökölnie majd a tesónak?

Képet kérünk majd!

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!

Figyeljetek oda a vas és magnézium szedésére,egyidőben nem szabad bevenni,mert nem hagyják felszívódni egymást,min 3 óra teljen el a kettő között.
A magnézium felszívódását a kálcium segíti,pl én tejjel szoktam bevenni.
A vas felszívódását viszont a savas lötyik,pl egy kis citromos víz,vagy vmi savanyú.

Kép

Kép
krisztinaa

Kép
Akció közben :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Nagyon édes kép Vick :) :) :) :) :)

Kép

Kép
krisztinaa

:))))

Ez mindent elárul, tényleg.

Nagyon aranyos kép.
monke

Kata, köszi az infót, akkor maradok a Leksviknél... igazából én valami világosabbat szerettem volna, de ez tűnt jónak.
mi is két babát tervezünk, utána meg majd kapnak emeletes ágyat:)

ezek szerint a sín jó, viszont az ikeás pelenkázóbetét gagyi... ezt is jó tudni, mert az is rajta volt a férjem bevásárlólistáján.

Friday, neked meg válaszoltam:)
a mi festőnkről is az a hír járja, hogy kitakarít maga után... hát úgy legyen. A cipőjét mindenesetre magától levette, amikor jött felmérni a terepet.
monke

Jó reggelt!

Hú, gyönyörű idő van. :evil: Úgy utálom az esőt, ilyenkor inkább egész nap ágyban maradnék.
Borzasztó rosszat álmodtam, megint koraszülésem volt. Még mindig a hatása alatt vagyok, nem térek magamhoz. :(

Móni, Kata, megnéztem az ágyat, tetszik :-)

Ervick, tündéri a kislányod! Fél pár zokniban :lol:

Kata, ma mész orvoshoz, ugye? Kíváncsi vagyok, megfordult-e Márk.

IKEA-s pelenkázóbetét felejtős akkor.

Többiek merre jártok? Remélem, mindenkivel minden OK, csak a napi teendők miatt nem tudtok jönni.

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Látom, elég aktívak voltatok tegnap! :D

Ma megyek anyukámmal a bababoltba, egész kis listát írtam, pedig azt hittem, már szuperül állunk.... :shock:

Lányok, ti a karácsonyi bevásárlást mikorra időzititek? Tegnap este gondolkodtam el rajta, hogy lehet, az egészet gyorsan el kéne rendezni, mert nem biztos, hogy szülés után három héttel lesz kedvem vásárolgatni. Vagy lehet, hogy ez már tulzás a részemről??? :lol:

Vick: tündéri a kép!

Nekem augusztus elején vettek vért, azóta kell vas+folsav-at szednem reggel-este.

Tegnap voltam a szülésznőnél, nagyon szimpatikus, kifaggadtam jó alaposan, most már mindent tudok!!! (vagy csak hiszem...) :lol:

Szép napot mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok,

Dorka, jó vásárlást! Örülök, hogy szimpatikus a szülésznő.

Karácsonyi bevásárlás: már én is gondoltam rá, hogy pár dolgot meg kellene venni előre. Tegnap viszont beszélgettem a húgommal és azt mondta, hogy ő úgyis eljön Babura vigyázni pár órára, és nekem szigorúan el kell mennem karácsonyi hangulatot összeszedni, szükségem lesz 1-2 szabad órára. Szóval egyelőre csak ötleteket gyűjtök be.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!

Ami a karácsonyt illeti mi már évek óta nem veszünk senkinek semmit,így nem kell sokat kínlódni vele.A karácsonyi vásárlástól kifejezetten rosszul vagyok,persze a karácsonyt imádom,mikor együtt a család és mindenki boldog / na nem az ajándékoktól /,sok sok finomat eszünk és igazi nyugalom van.

A szülésre én nem sokat gondolok,igazából nem érdekel,készülni sem akarok rá,azt a pár óra szenvedést kibírom,ha meghallom a picurkám sírását úgyis mindent elfelejtek és tuti egy hétig csak sírni fogok a boldogságtól.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását a képhez! :)

Karácsonyi bevásárlás marad szerintem az utolsó pillanatra( a lányoknak vettem már ezt-azt) most elég kiadásunk van így is.

Utálom ezt az esős időt, ráadásul a hasam is fáj megint, tutira az idő miatt. Tegnap este kezdődött,azóta is van, bár nem folyamatosan, inkább csak bele-bele fájdul. Este leginkább a császár helyén éreztem,mint mikor friss volt a sebem. Furcsa.

Kata
Ítj, mi volt a dokinál!

Zsuzsi
Jó vásárolgatást!

Mindenkinek szép napot kívánok,a front ellenére!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok lányok,

megjöttem a dokitól...
jól éreztem tegnapelőtt éjjel, befordultunk :lol: Saját szememmel láttam az uh-n még én is!
Vérnyomás jó, alacsony, mint mindig, pisi teszt negatív, 2 hét múlva megint doki.
És amikor említettem neki a szülésznőt, tök kedvesen mondta, hogy vasárnap együtt ügyeltek a szülőszobán és már mindent tud és jól választottam szerinte is.
A tegnap esti vacsorás-romantikázás is jól sikerült, úgyhogy most még ez a fránya idő se tudja elvenni a kedvemet!

Dorka, jó vásárlást, írd meg miket vettetek, merre jártatok!Örülök, hogy tetszik a szülésznőd!

Zsuzsi, igen, jó kérdés ez a karácsonyi shopping,nálunk nagy a család, rengeteg unokatesó, meg a gyerekeik,dédik, és a "szűk" család szóval kb 20-25 emberre kell gondolni minimum.
De ez a feeeling nem maradhat el, csak találok vkit aki szívesen vigyáz babóra míg vásárolgatunk.
Sőt, eszembe jutott, eddig mindig kicsi karácsonyfánk volt, de ez az első karácsonyunk itt az új házban és itt lesz a pici, szóval most nagy fa lesz az tuti, a díszeink viszont nem elgendőek, szóval sok minden kell majd.
De Vickkel egyetértek, annyi kiadás van és lesz is még novemberig, nem lehet most nagyon előre megfinanszírozni az ajcikat.
Vick, javul a hasad?

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata!
Gratulálok :P
Ügyes fiú Márk. Az első akadály elhárult a természetes szülés elől :-)
Örülök, hogy mindent rendben talált a doktor és elégedett a szülésznővel is.

Egyetértek, nagy házba nagy fa kell :-) Dísz meg majd csak kerül rá.

Biztos megoldjuk majd a vásárlást! :-)
Vickkel én is egyetértek. Tényleg rengeteg kiadásunk van és még lesz is, össze se merem számolni.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Kata, igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) ez aztán a hír!!
Poén, hogy így meg is érezted előre. A többi jó eredményedhez is gratula.

Karácsonnyal kapcs: nekem még nem jutott eszembe, de szerintem talán egyszerűbb most beszerezni mindent, mint a decemberi tülekedésben. Nem is szólva, hogy akkor úgyse nagyon szabadulunk el 2 óránál hosszabb időre:)

Krisztina, nálatok hogy alakult ez ki, hogy nem ajándékoztok?
Ezt próbáljuk bevezetni évek óta a családban (hogy felnőttek egymásnak csak tényleg apróságot), de valahogy soha nem sikerül, mert valaki mindig vesz valamit, amit aztán viszonozni illik.... Gyerekek persze más.

Zsuzsi, aranyos a húgod nagyon, hogy így felajánlotta, vigyáz a kislányra, hogy neked is jusson karácsonyi hangulat. Bár gondolom, jut így is, ez lesz egy (több:) pici baba első karácsonya... el se hiszem.
Tényleg, ma Zsófia nap van!

Dorka, tök jó, hogy szimpatikus a szülésznő, - ha valami 'közérdekűt' mondott, írd meg nekünk is, légy szíves!
És jó vásárolgatást.
Én amióta így a finishben vagyunk, folyton listákat írok, hogy mit kellene még beszerezni... aztán rendre elveszítem a listákat, elég gáz:)

Förtelmes az idő, remélem, holnapra elmúlik, ahogy ígérték.
Vick, jobbulást, és pihenj, ha teheted.

Móni
monke

Móni,egyszerüen meguntuk az apróság vásárlást.Nagy a család főleg a párom részéről és egyszerüen úgysincs rá pénz hogy mindenkinek normális ajándékot vegyünk,apróságtól meg már nem férünk.Persze a gyerekek nálunk is el vannak halmozva.
De mikor együtt a család a nagy vacsin és mindenki zsong,karácsonyi dalokat énekelünk,fincsiket eszünk,megyünk templomba,szerintem ettől nem kell jobb karácsonyi hangulat.

Kata ,gratula,ügyi babád van!!! :)

Kép

Kép
krisztinaa

Kép

32 hetes pocak

Kép

Kép
krisztinaa

Móni, annyit érdemes megkérdezni a szülésznőtől mindenképpen, hogy a picúrnak milyen holmit pakolj a kórházba.
Nekem azt mondta, hogy kórházi bodyba és kórházi pólyába bugyolálják, de vihetünk neki persze saját body-t is.
Én úgy gondoltam, viszek neki, amikor velem lesz, abban lesz, aztán maradjon a kórháziban, mert nem szeretném, ha elkeveredne a kis cucca.
Meg érdemes megkérdezni, pelust, popsitörlőt, krémet adnak-e, bár nem hiszem...

Húha, nekem nincs listám, a fejemben viszont egy nagy káosz uralkodik...

Igen, ez a karácsonyi apróság vásárlás a távoli rokonoknak tényleg hülyeség, de még nálunk se sikerült beszüntetni. :?

Krisztina, nagyon szép a kép! :D
Most beleképzeltem a kis Annát a pociba...

Beszéltem Fleur-ral, minden ok velük, csak ideje nincs, de mindenkiről tud mindent, és majd jelentkezik.

pusz,

K

katicat
Szigetszentmiklós

Hali,

Gratulálok Márkhoz, ügyes nagyon!!!

Vas-magnézium: igen jól írja Krisztaaa, nem szabad egyszerre. Vasat reggeli előtt ajánlják szedni (én is így teszek), aztán dél fele mg.

Jó hír: fiam nem rágta a kiságyat, van remény arra, hogy nem fogja más gyereke se :lol: ....hmmm, bár jut eszembe 11 hónaposan jött ki az első foga és alig aludt a kiságyába, beharcolta magát közénk. Mi meg beengedtük. Ilyen elgondolásból Grétinek azt a legalapabb ikeás kiságyat vettük meg és magunknak egy 180x200-as ágyat, ezzel készültünk fel arra, hogy eggyel többen alszunk együtt (Borsnak kombi kisbútora volt, azt eladtuk, mikor kijöttünk).

Katicat, anno volt a kórházban babapopsi krém, de valaki kakis kézzel nyúlt bele brrr...szerintem tégy be egyet mindenképp.

Üdv.: Fr

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Kata
Ez fantasztikus!Úgy örülök, hogy minden oké!

Friday
Ezért mondtam, hogy gyereke válogatja, mondjuk mi altattuk soha magunk közt őket, kicsit később jött nekik ez, hogy bemásznak az ágyunkba,de csak hétvégén reggel és még ott szundiznak egy órácskát.

Kriszta
De szép a pocid!Én nem merem így lefotózni, mert nagyon kilátszanak az erek.

Kicsit jobban vagyok,de még délelőtt is fájdogált. Most a gyomrom ég. :D Csak hogy mindig legyen valami. Úgyhogy benyomok egy jégkrémet, az segít.

Jó éjszakát mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Kata, örülök, hogy minden rendben veletek.

Mi tegnap megejtettük a vásárlást, azt mondhatom, függönyön és szőnyegen kívül minden megvan. Ezek meg nem életbevágóak, majd következő hónapban.
A karácsonyi elővásárlásra a tegnapi nap után már nem rágódom.... :lol:

Krisztina, szép a pocakod! :D

Vick, remélem mostanra jól vagy!

Szép napot:
Dorka

Kép
traudorka

Kedves kismamák szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, felsők, melegítőnadrágok, melegítő felsők, (34-42 méretig): 3700 Ft-4200 Ft
Most ha 2 nadrágot rendelsz nálam, egy bolti nadrág áráért két nadrágot vásárolhatsz: 2 nadrág most 7000-7500 Ft!

Igény szerint anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek, akár egyedi méreteket is!

Vidéki megrendeléseket is vállalok! Hozott anyagból is dolgozom!
További információkért forduljon hozzám bizalommal:
e-mail: sziszilva@freemail.hu
sziszilva

Ma mindenki el van foglalva :(

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Adok egy gyors életjelet: minden rendben, kicsit el vagyok havazva.
Holnap esküvőre megyünk, még nincs ajándék, vasárnap babalátogatásra, még oda sem vettem semmit :-( Közben elmentem magamnak egy farmert venni, nem volt méret :-(
De jól vagyok :-)

Krisztina, nagyon aranyos a pocid.

Dorka, nagyon ügyesek vagytok!

Karácsonyi ajándék: mi már csak a legszűköbb körben ajándékozunk, nagymamák, szülők és testvérek. A nagy körbeajándékozásnak vége, éppen azért, mert úgysem tudunk már értelmes dolgot venni ennyi embernek...

Friday, ez a kakis kéz brrr...

Móni, mikor mész újra terheléses vércukor-vizsgálatra?

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Látom, ma kihalt a fórum... :?
Én se nagyon értem rá, sok dolgom volt itthon, este meg indulunk a szülőkhöz, most pakolászom a cuccokat.
Megpróbálok azért jönni a 2 napban.
Pusz mindenkinek és jó hétvégét,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Most már én is tudok életjelet adni :D
Tegnap-ma még dolgoztam (bent munkahelyen), semmire sem volt időm. Este meg már hulla voltam, plusz voltak programok is. De most már tényleg itthon leszek, sikerült mindent befejeznem.

Kata: gratulálok a forduláshoz! :lol:

Zsuzsi: milyen volt a masszázs?

Móni: még járok jógára, illetve... van amikor sikerül eljutnom, van amikor nem :cry:

Jaj, a karácsony téma: én is gondolkodtam már ajándékon, de megbeszéltük a szülőkkel, hogy csak valami kicsit adunk-veszünk, inkább Csabika kap majd ajándékot. Viszont kitaláltam, hogy mi a szülőknek fényképalbumot adunk tele babafotókkal. Ezt az interneten is meg lehet rendelni, a képeket feltölteni, aztán a párom majd elhozza, ha készen van. Szerintem ennek fognak örülni.

és egy jó hír: nyertünk egy prágai 3 nap/ 2 éjszakás utat (illetve szállást reggelivel) egy ötcsillagos szállóban :lol: :lol: :lol:
Remélem el tudunk menni vagy a jövő hét végén, vagy utána.
Igaz már voltunk ott, de nagyon szép város, kicsit sétálgatunk, párom sörözget, meg eszünk finomakat!!

Hétvégén nálunk is szülőlátogatás lesz, meg egy megemlékezés, mert nemrég halt meg az egyik nagybátyám. Szóval ez nem lesz vidám program.

Mindenkinek jó pihenést.

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Szilvi, gratulálok a nyereményhez :P Biztosan nagyon jól fogjátok magatokat érezni.
A masszázs nagyon jó volt, megyek két hét múlva is.
Sajnálom a nagybátyádat.
Örülök, hogy sikerült mindent befejezni a munkahelyeden.

Mindenkinek jó hétvégét!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!
Visszaolvastam, de reagálni most már nincs energiám...majd jövök még.

Hétfő reggelre görcsölni kezdett a hasam, délelőttre már 5 perces rendes fájástevékenység volt, úgyhogy soron kívül doki. A méhnyak addigra már teljesen elsimult, úgyhogy irány a kórház...Felkészített még a doki, hogy 29 hetes babát itt nem tudnak ellátni, úgyhogy, ha szülés lesz, akkor be kell vitetniük a városba. Apa vidéken 3 napos úton, Blanki a Mamával otthon. Paráztam rendesen, de végül leállt a görcsölés, brutál mennyiségű magnézium infúziót kaptam. Egész éjszaka a szülőszobán voltam, aztán sem engedtek haza csak ma. A méhszáj szerencsére még zárt maradt, de most jó pár hét kényszerpihi következik. Bíborka még nagyon kicsi, annak ellenére,hogy a korának megfelelőek a méretei (most 1410g). Ő egyébként teljesen jól volt végig, nem is tudom, hogy komolyan gondolta-e, hogy most születik...?

Jó éjszakát és jó hétvégét mindenkinek.

Pussz,
R

Kép
Kép
34372

Reni,nem is gondoltam hogy baj van,örülök hogy sikerült visszatartani.Csináltál vmi olyat előtte ami megerőltető volt?
Nagyon vigyázz magadra és sok sok fekvés,azaz fel se kelj és nem lesz semmi gond.Még egy pár hét és jöhet.

Képzeljétek,most szült az egyik ismerősöm Nyíregyházán,és az infulenza miatt le van zárva az egész kórház.Se ki,se be.Bele sem merek gondolni,hogy itt is megeshet és senki nem tud bejönni hozzánk,apa nem láthatja a picijét.Úgyhogy most ezerrel elkezdtem összepakolni a táskába úgy,hogy minden legyen picurnak is.
Ja ,és haza sem jöhet míg le van zárva.Nagyon szívás.... :(

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Reni, éreztem, hogy valami baj lehet. Lényeg, hogy elhárult a veszély. Elhiszem, hogy nagyon megijedtél. Pihenj sokat, erősödjön még Bíborka egy kicsit bent.

Egy otthoni ismerősöm 1400 g-os kisbabát szült kb. ugyanennyi időre. Jól vannak, de még jó sokáig kórházban.

Krisztina, mit csinálsz ilyen korán ébren?
Ilyen kórhózlezárást máshonnan is hallottam :-( Szép kilátások. Pest megyében ráadásul már hivatalos járvány van.

Na, megyek kozmetikushoz fazongyantára, szemöldökszedésre. A párom valami hétvégi munkahelyek közötti focirendezvényre ment. Én inkább kihagytam, mert hát 5-re meg esküvőre megyünk, sok lenne nekem ennyi program egyszerre.

Képzeljétek, az összes cipőm kényelmetlen. Pedig nem látszik, hogy meg lenne duzzadva a lábam :-( Már mindenhol csupa seb vagyok, fogalmam sincs, mit húzzak fel estére.

Szép napot!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi,kidobott az ágy :D :D :D
Vigyél éjszakára papucsot is,az biztosan kényelmesebb,a hivatalos részt meg kibírod cipőben.

Mi ma du kertipartira megyünk,nem sokáig,mert 2-3 óra ülés után már minden bajom van.
Kipróbáltam tegnap a konyakot,tényleg hat keményedés ellen :D ,persze csak egy picit.Tökre lazít!

Kép

Kép
krisztinaa

Általában a koraszülött babákat akkor engedik ki,mikor egyébként is megszületne.Amellett hogy ilyen súly már elég jó,sok sok gond van egy ilyen picivel / szopás,légzés,bélgondok amik szinte 90%ban előjönnek/,mindenkinek kívánom,hogy legalább 36 hétig bírjuk ki!

Kép

Kép
krisztinaa

Ma veszek a gyógyszertárban oscill...... ,állítólag nagyon jó infulenza megelőzésére,erősíti az immunrendszert.

Kép

Kép
krisztinaa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?