Lányok! Tegnap taliztunk még egy kismama kispapa ismerősünkkel, ők is úgy jártak hogy kislány lesz a baba, aztán tegnap tudták megnézni rendesen, és kiderült hogy kisfiú lesz mégis. Ők októberre várják a babát, sokat még nem vásároltak még az a szerencséjük, mondjuk a kocsi megvolt már, de az visszacserélik. Az tipikusan kislányo
S. Rózsaszín és baglyok vannak rajta. Nagyon szép volt. Hát az apuka arcán láttam hogy csalódott... De persze az a lényeg h egészséges legyen a picur, de csak beleélték magukat már hogy kislány lesz...
Basszus, azért én ilyenen mindig elámulok, hogy hogy történhet meg ilyen a 21. században!? Akkor inkább ne mondjanak semmit, ha annyira nem egyértelmű mi láttuk 5D-n az egyértelmű nunit, úgyhogy ha ebből ki fog nőni még valami, akkor ez a mini emberke díjat érdemel
Oh, igen, simán el nézi... Gondold el, hogy 20-30 babát néz meg / nap, neki mind egyformák. Párom is izgul h most fiú vagy lány... De szerintem lány... Mindenből unisex van, kivéve a ruhákat. Bár amit most vettünk azok már Unisex. Abszolút nem izugolok.
Annácska, örülök, hogy Anyukád jobban van és annak is hogy lehet befordult a Babátok.
Nyuszmusz, ezt én sem értem, hogy hogy tudják így elnézni a nemét. Lehet, hogy végig takarja magát azért? Na de akkor az orvos inkább ne is mondjon semmit.
Voltunk 36.heti vérvételen, eredmény holnap lesz elvileg. A kislányom is jött meg a férjem, addig ők elvoltak míg várakoztunk. Nagyon ügyesen viselkedett, semmi hiszti, semmi türelmetlenkedés. Utána meg fagyiztunk egy jót.
Itt vagyok bent a kórházba. Csináltak ultrahangos vizsgálatot...azt mondta a ultrahangos h nagyobb babát várt ... De viszont 100% h kislány. egyenlőre ennyi
Annácska, gratulálok a kiscsajhoz, szinte érezted. Mi az, hogy nagyobb babát várt?! Még bőven van ideje hízni, pláne meg a vége felé híznak, nőnek sokat. Befordult amúgy a Babó?
Szorítok én is. Én nem értem ezt a súlybecsléses dolgot, nem régen szült az egyik ismerősöm, 3200 grammra becsülték, 2800 grammal született... Nálunk "óriás" babyt mondtak 2 napja... . Hát nem is tudom... Remélem minden rendben van veletek!!!!
Most néztem a kiskonyvet, egy kisregény van bele írva. Azért akarják megindítani idézem " ha nem hízik akkor nincs értelme bent tartani!" TORCH és Parvo vírusra gyanakszik a doki...
Parvo vírusra szerintem nem csináltak... Mert ez nekem is új... Tudom h létezik ilyen vírus, de eddig azt hittem h csak kutyákat és macskákat fertőz meg...
Igen, de a vv- eredmények már szerintem hétfőn a dokinal lesz. Megyek uh+doki. Ott majd úgyis mondják. Fáj a hasam... Szerintem a sok ideg... Anyám is... Most meg ez...
Lányok ez súly ízé baromság... Ezt csinálták Annanál is... Pont ugyanezt!! Akkor is ijeszgettek h nem fejlődik meg ilyenek. 2.100g 34.+6 -on. Az átlag meg 2.150g ezen a héten.+-15% Az Anna a 36+0 2.400g volt... (És az is kicsi volt nekik!) Szerintem ez inkább genetikai dolog... 2.700 g volt mikor megszületett 40+2 napra... Most a Mili 2100... És még lenne 5 hete... Ha csak heti 100g -mal számolok az is fél kiló plusz... 150g az 750... És normális esetben 200-300g/ hét. 200-al... 300-al ... Mind tudunk számolni. Persze ha kiszedik 37.-heten akkor inkubátorba fog kikötni. Hétfőn a köldökzsinór áramlását fogják megint vizsgálni... Ha az jó, akkor ott marad a gyerek...
@annacska15: Csak rendben lesz minden! Nem értem én sem hogy mit rigolyáznak a súlyán! Felesleges idegeskedésnek teszik ki a kismamákat. Meg hogy a szülők testi adottságait sem veszik figyelembe. Csak ami a nagykönyv szerint nekik megfelel.
Találtam magyar növekedési táblázatot... Hát nem hiszitek el. 25-50 th centile vonal között van a baba súlya. A UK szerint 10-5 th centile között... Ezt a táblázatot ki fogom nyomtatni és elviszem hétfőn... Ezt kéne nézniük nem a UK beletenyészetet....