A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

szegeny irina adija, en meg mar azt hittem tul vagytok rajta. ++++++++++++++++++++++++++++++++ megy a ++++++++++++++++++++++++ ezerrel

silka: nekunk volt mar olyan, h roszaszin ruci, rozsaszines hordizo, de meg akkor vmi rozsaszinu volt a jatek is akezebe es sparban megkerdezte a felvagottnal a noci, h kisfiu??? sztem direkt csinalta, de nem poenbol! tomi kitalalta, h ha megegyszer megkerdezik mondjuk azt, h igen, csak lanynak neveljuk :oops:
linikenek is van barna rucija, sot kek pulcsija is, mert az olyan szinu mint a szeme!

emese: ruci - mi most kaptunk egy csomot amerikaban volt a tesom, es a lelekre volt kotve, h ruha nelkul nem johet haza. A szponzoranak (75 eves prof) es a felesegenek a tesom elmeselte, h mikor vittuk a repterre, en mondtam linikenek, h latod berci megy amerikaba, h hozzon neked ruhat :D - es ezt viccesnek talaltak (amugy egy konferenciara es a yale-re hivtak eloadni) igy a feleseg elment es vett egy csomo ralf lauren ruhat hmmmmmmmmm
most el vagyunk latva meg kb 2 honapig kb vagany rucikkal.

reig: miert mentek ortopediara? vagy ez a kotelezo elso ortopedia? szoritok neked!

sense: nemenemnemnem lanyos, vagany kispasis!

viranka: csuuuuuuuuuuuuucs kepek, es tok viccessssss :D

timi26: majd ha lesz idod irsz nekem egy napi etrendeteket? es gyogyulas a kedvenc nevu vikdaninak

Kép

Kép
mmarica

"es a lelekre volt kotve, h ruha nelkul nem johet haza. " nem felreerteni-h puckosan :D

:oops: :oops: :oops: :oops: koszonom a Linike dicsereteket olyan rendik vagytok!

Kép

Kép
mmarica

sense: es converse tornacipoje van????????????????????????????? :D

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Életjel!!!!!!!!!!!!!!!

Zéti még köhög,de már alakul.Én is alakulok...Hétvégén ráemeltem a derekamra,nem bírtam járni.Az jobb már,viszont két napja úgy beütöttem a lábfejemet...Tiszta lila és meg van dagadva,nagyon bicegek. :(
Ugyan mi ér még el? :shock:

Próbálok visszaolvasni...Tali lesz?Melyik oldalon találok valamit bővebben?Lemaradtam... :( :cry: :cry: :cry:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna!Jobbulást Zétikének!!!Te meg vigyázz magadra!!És gyere gyakrabban ha tudsz!!!Na és képet is kérünk a nagylegényről,és persze a közös se maradhat el!!!
A Talit még nem döntötték el,hogy mikor legyen mert még sok a betegeskedő baba.A helyen is gondolkodnak mert elég sokat kérnek a játszóházakba... Ha menni szeretnél akkor írd meg mert Móni csinálja a létszámos listát!!

Aki már hazaért a dokitól írjon,hogy mi van vele!!(Maggie,Anitja,Regi)

KépKép
juba

Juba:köszönjük!

:D Képeket átvetetem a fényképezőről apával és rakok fel.

Irina:jobbulást nektek! :(

Regi:szorítunk!

Heni:az enyém is hullik,de már nem annyira mint eddig.Én nem szedtem semmit,csak az Elevitet mint mindig.

Hajni:Zéti állán nagyon hasonló folt van,ami nem akar múlni.Tegnap voltunk dokinál,azt is megnézte.Szintén neki is a nyál okozza,kaptunk rá kenőcsöt.Bármikor kijön azzal kell kenni.Elocom van benne keverve a gyógyszertári fürdetővel.Este bekentem,már majdnem el is múlt.

Kiskolbi:ügyes szobacirkálód van! :D

Tea: HIPP alma-citromfű amit én adok neki,bár kb. napi 40 ml csak amit megiszik.Vizet nem fogadja el.

Előke:én műanyagot használok,aminek kis tálka az alja.

Evés.még mindig a szopi a nyerő.Alig megy a főzelék,inkább a gyümi csak,de azután is szopizik.

Alvás:ha a kiságyba teszem éjszaka,akkor óránként ébresztő van... :shock: Mellettem viszont csak 1x ébred,néha felnéz,mosolyog,átölel és alszik...Kis gombócban felém fordulva alszik,karjával ölel.Semmi ötletem...Tudom nem ez a legjobb módszer,de ha valaki tud valami jobbat az írja le légyszi!!!Nem bírok ilyen hadirokkantan óránként ugrálni hozzá. :(

Mozgás:Zéti gurulva közlekedik. :D Mindenért odagurul.Négykézláb még nem jött össze,bár már felhúzza a lábát.Kis lusta,hasonfekve fejét lerakva játszik. :lol: A feneke pedig az égben. :D

Bocsi ha hirtelen sok voltam. :oops:

Képek nagyon jók,szépek a babák!Úgy szeretném élőben is látni őket!Apától függ a dolog.Megbeszélem vele és jelzem tudunk-e menni!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Én csak bekukkantok hozzátok kiváncsiskodni :lol:

Gratulálok mindenkinek a babájához!

Hihetetlen, hogy jövő ilyenkor már nekem is ilyen nagy gyerekem lesz :D

Majd vissza is lapozgatok ha lesz több idő, hogy meg is nézhessem a babák fotóit!

Rönééé

Kép
röné

Röné, gratulálok!!!! Gyere gyakran kíváncsiskodni :wink: :D ! Nagyon szép várandósságot Neked!!!

Irina, borzasztó, hogy még mindig nincs vége :cry: !! Nagyon szorítunk!!!! Várunk minden infót, legyél csak read only!

Milénamoni, gyógyuljatok meg, és gyertek talira (láttad, hogy még a szolnoki tali lehetősége is felvetődött, Aniko80 álma alapján? :lol: )

Sense, húúú, de vagány Boti!! Aki lánynak nézte, annak szemüveget!!!!! :wink: :lol: :lol:

L.Móni, a 25 E/3 óra nem olyan vészes, ha /fő osztjuk, de a 2500/gyerek nagyon gáz, azt lehet, be sem tudnám vállalni mostan :oops: , konyhaépítés előtt, munkanélküli apával :oops: :roll: .

Orvostól jövők: diagnózis?
dettyk

Már hazaértünk az ortopédiáról, csak még ebédeltem, aztán Szeli is (alma+őszibarack + tápi). :D
Szóval, nincs ízületi gyulladás és deformáció sem, szerencsére!!! :D Annyi, hogy a nagyobb terhelés miatt (+ 10 kiló :oops: és a 8,4 kg-os „pici” lánykám :wink: felcipelése a bolti cuccokkal együtt a harmadikra) begyulladt a térdem fölötti izom és ínszalag. Semmi komoly, lehet kezelni, de ha megterhelem, bármikor előjöhet. :? Kaptam fájdalomcsillapító tapaszt, továbbra is szednem kell a gyulladáscsökkentőt (amit a háziorvos is adott), meg kapok valami betétet, és fizikoterápiára kell járnom. És persze hivatalosan is LE KELL FOGYNOM! :?

Úgy féltem, hogy injekciót kapok a térdembe… :? De szerencsére nem kaptam!!! :D

Aerobicot elfelejthetem. :cry: Azt mondta a doki, hogy ha elmúlik a gyulladás és lefogyok esetleg megpróbálhatom, de a terheléstől újra begyulladhat. Inkább az úszást és a biciklizést javasolja. (Apával már úgyis beszéltünk a szobabicikliről... :wink: )

Irina! Nemáááááá!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (én már nem is tudok mást mondani, csak ennyit...)

Sense! Pedig tutira pasis!!! :D

Heni! Nekem már nem hullik a hajam, és nem is volt olyan drasztikus.

Mmarica! Jó poén! :lol: :lol: :lol:
Múltkor Szelit is „szép legény”-nek nézték, de pelenka volt csak rajta (doki tanácsadáson) és ugyebár nincs fülbevalója. :roll: Én meg „kellemes” hangon közöltem, hogy „KISLÁNY”! :twisted:
Én voltam ortopédián (de már biztos olvastad az elejét). Szelike ugyan kötött csípővel született, de a 6 hetes kontrollon (UH) megállapították, hogy teljesen rendben van. :D Már csak én vagyok defektes! :wink: :lol:

Miléna! Szerintem teljesen normális, hogy amíg nehezen mozogsz, Zétivel alszol. :D Meg egyébként is mindenkinek a saját dolga, hogy hol alszik a picije (vele, közös ágyban, külön ágyban, külön szobában).
Odagurul??? :shock: :lol: De megnézném!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok! Nálam sem drasztikus, meg rengeteg hajam van, mint egy oroszlán :shock: lehet vitamint kellene elkezdeni szednem, mert azt nagyon utálom, hogy minden teli van hajszállal( a mútkor a pelenkából húztam ki egy szálat :shock: )

Milénamóni jó hogy irtál! Kérünk képeket is ám!Az alvás mindenkinél más! Ha neked igy megfelel, akkor miért változtatnál! Én nem tudom jól kialudni magam, ha a gyerek mellettem van. Pedig 4 körül ő is mellém kerül és érdekes módon ott visszaalszik. Ezek szerintem anyás fiúk:-)

Regi örülök, hogy nincs komolyabb baj!

Csajok ma főztem krumlifőzit, nagyon bejött Péterkének!:-) De sok lett, lehet fagyasztani????

Heni
KépKép
heni81

Irina!
Kitartást Nektek!+++++++++++

Móni!
A 2500/gyerek sztem is durván sok! :shock:

Regi!
Hát tutira nem lesz egyszerű "kíméletes" életmódot folytatnod.

Heni!
Nekem is hullik a hajam. Kb 1 hóapja. Minden tiszta haj. De nekem túlságosan is sok van belőle, úgyhogy nem aggódom (nem szedek semmit rá). Majd beáll.

Ma reggel 5-től Botond 40 percet aludt. Két részletben!!! :shock: :shock: Most alszik, de eddig még csak fáradtnak sem tűnt!

Jajj! Ma azt hittem megáll a szívem! Főztem, a pult fele fordulva. Mögöttem Botond az ülcsiben a konyhaasztalon. Hátafordulok, és látom, hogy épp hasrafordulni készül!!!!!!! Már az ülésben sem lehet egy pillanatra sem egyedül hagyni. Mi lesz, ha MÁSZNAK majd??? :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hello csajok,

Ma van a 10 éves évfordulónk! Kaptam szép virágot!! :lol: :lol: :lol:
Este meg megyünk vacsizni. Wasabi-ba! remélem jó lesz, nagyon kíváncsi vagyok, már csorog a nyálam.
Emmára anyós vigyáz!
Emma kicsi lány nagyon jó. Most többet alszik mint az elmúlt hetekben. ez a délután alvás 3 -5 ig mindig megvan. akkor én is pihizek, da ma aludt 12-13:30ig is, szóval ma ilyen alvós napja van!

Sokat játszik, már használni kell a lépcsőnél a kis ajtót, mert pillanatok alatt a szoba másik végében van, addig fordul has-hát-has-hát.... hogy végogforog a szobán. :lol: :lol:

Jó lenne a tali, de Debiből nem hiszem hogy elindulunk.

Boti nagyon helyes kis pasi!!

Tőlem is kérdezték már hoyg fiu e vagy lány??? :shock: :shock:
Pedig lila, rózsaszín, fehér, sárga van rajta többnyire.

A fogunk még sehol!! de most mintha már nmem fájna. Van hogy leáll a kijövetele?????

rágni rág ezerrel!

na megyek összeszedem magam,.. :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Pár kép a fejlődésünkről:
Nemsokára már szerintem hasra fordul, mert az oldalára már nagyon megy:
Kép
A mai ebéd annyira finom volt, hogy még a talkáját is kinyalta:-)
Kép
Már egyedül tud inni:
Kép
Hintából ha elejt valamit utánna néz, csak én izgulok, hogy ki ne essen :?
Kép

Heni
KépKép
heni81

Sense az ülcsiből nálunk is kinyomja magát Péterke :shock: sőt a pihiszékből is, a hintából meg kihajol. Nekem a konyhában ha már mászik a járóka lesz.

Kaqk gratulálok Nektek! Szép estét kivánok! Nekünk is lesz nemsokára a 6. :shock: hihetetlen, hogy megy az idő!
Nekünk sincs fogunk, de rágás+ nyál az van ezerrel. Meg este mintha nyügibb is lenne, lehet fáj neki az inye.

Heni
KépKép
heni81

Hello Lányok,

Irina, +++++++++++++ ezerrel Nektek!

Sense, Boti igazi kis vagány fickó! Lehet, h az emberek bosszantásból csinálják??? :roll:

Regi, éljen a szobabicikli!!!!!!! Jó is az! :lol:

Heni, Péterke nagyon édi! Ilyen koalás rugink nekünk is volt 62-es, sajna már kinőttük.

Lányok,
kezdem azt hinni, h Lizi egyáltalán nem szomjas. Ma felhigítottam a bébiitalt vízzel, és az sem kellett neki. Hát nem lesz egy nagy kacsa. Mondjuk én is kb 3 pohár folyadékot iszom meg 1 nap alatt :oops: Felhívtam a védőnőt, azt mondta ne erőltessem, nem szomjas. Majd, ha jön a meleg, biztos iszik. Bízzunk benne...

silka
silka

Sziasztok!

Megjöttünk a melóhegyből,de megyünk is vissza péntek ebéd után.

Nálunk jönnek a fogak ezerrel. Éjszaka 4szeri kajcsi,nyűglédés. Ez van. :(

Huu Ádinak nagyon szorítok,hogy jöjön rendbe már ez a fárnya seb..

Minden betegeknek mihamarabi gyógyulást.!

varga tünde

Szeli újra a „régi”. Most is 2 óra óta alszik… :shock: :D
És én is aludtam egy órácskát. Jaj, de jól esett. :D Úgy hiányzott már az igazi PIHENÉS! (Bocsánat, aki még nem tud… :oops: ) Küldöm a +++++++++++++++++, hogy miharabb minden ébredezős baba átaludja az éjszakákat!!! :D

Képzeljétek, a Szeli a földön nem tud hátról hasra fordulni, mert a járókában mindig rásegített, hogy a lábát beakasztotta a járóka rácsába 8) , így csak hátrafordul, aztán vissza akar fordulni, próbálkozik, és ordít, hogy "miért nem sikerül?" .. :? Majd megtanulja így is! :D

Kaqk! Gratulálok! Készítsetek fotót a Wasabiban a romantikus vacsiról!!! :D

Heni! Tuti, hogy nemsokára fordul Péterke! :D Nagyon ügyes! És nem baj, ha anyás. Szeli meg úgy tűnik, apás lesz! :wink: Amit szintén nem bánok! :D

Tünde! Mennem a gyógyenergiák a fogacskához! De most melyik fog jön, már 2 kibújt, nem?

Kép

Kép
regcsiken14

[b]Regcsiken:[/b] 4 fogunk van kint. 2 fent ezek a vámpírfogak,2meg lent középen. Most felül a középsők vannak megduzzadva, meg alul a középsők mellett kétoldalt. Ezerrel jönnek :shock: .
Én is kipróbálom a homeosat,amint kapok, hátha az segít neki.
varga tünde

Regi! Hogy adod be a golyócskákat? Összetöröd? És mivel? Help![/b]

KépKépKépKép
meryke

Meryke! Én tápszerben feloldom. Kanálban kellene, de úgy félek, hogy kiveri a kezemből az egészet! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok,
Nektek használ a homeos bogyesz?
Én eddig csak a viburcolt használtam nyugtatásra, de nem jött be sajna. :cry:

silka
silka

Regi! Ismét köszi! Közben olvastam, hogy nincs olyan nagy vész szerencsére a térdeddel, a szobabicikli is tök jó! Lényeg a mozgás :)

Kaqk: Gartula, érezzétek jól magatokat, aztán várjuk a beszámolót! Édi lehet Emma, ahogy forog végig a szobán :lol: Nem tudod felvenni?

Tündi: Kitartás a fogacskákhoz, meg a cuccoláshoz! Nem is tudom, hogy bírod? :roll:

Heni: Milyen ügyes fiú Petike! Nemsoká meglesz az a fordulás :wink:

Silka: Én a gyerekeknél még nem használtam, úgyhogy kiváncsi vagyok most hat-e Máténál a fogzásra. Majd beszámolok. :wink:

KépKépKépKép
meryke

Csajok nem akarok okoskodónak tűnni, de a homeopátiás bogyók lényege, hogy a nyállal keveredjen és ha cumiüvegből kapja akkor az nem jó. Kevés vizben kell feloldani és kiskanállal adagolni a szájába a babának. Felnőtteknek a nyelv alatt kell elolvasztani.

Heni
KépKép
heni81

[quote]H írta:omeopátiás tabletták bevétele
- Az orvosság adagolása állapotunktól függ: napi egytől óránként egy tablettáig terjedhet.
- Bevételekor a nyelvünk legyen tiszta, lepedékmentes - ezért étkezés, illetve fogmosás után várjunk negyedórát.
- Egyes terapeuták szerint homeopátiás kezelés alatt a koffein kerülendő, mivel csökkentheti a készítmények hatékonyságát.
- A tablettát szopogassuk, mert a nyálon keresztül szívódik fel. Kellemetlen íztől nem kell tartanunk, a tabletták édesek.
- A tünetek enyhülésekor hagyjuk abba a készítmények szedését. Amennyiben kiújulnak, folytassuk a terápiát.

Heni
KépKép
heni81

Heni! Jó, hogy leírtad, közben én is utána keresgéltem. Ott is azt írták, hogy kevés vízben feloldva, és hogy fémmel nem érintkezhet.

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok !

Hát ma a dühtől nem láttam.
Ebédre nem csináltam Ádinak főzit így maradt a vésztartalék üveges.
Zsenge zsüldborső volt.
Hát tudjátok aki ezt kitalálta azt kéne oda ültetni és megmondani neki, hogy adja oda kanállal egy 5 hónapos gyereknek akinek jár keze lába.
Olyan sűrűségű volt mint a víz. Azt hittem rosszúl látok.
De nem olyan volt. Persze Ádi szó nélkül benyomta az egész üveggel. Kb 2-szer volt, hogy csapkodott de egyébként elég szépen evett.
Erről a kajáról nem csináltam képet mert olyan szépen ette, hogy semmi nem ment mellé csak amit kivert a kezemből.

Viszont ma is szép idő volt így kétszer is mentünk sétálni.
Igaz délelött szebb idő volt délután kicsit fújt a szél.

Minden babó nagyon szép.

Regi : örülök neki, hogy Szeli ilyen ügyes csajszi volt éjszaka. A többi éjszakátok is hasonló legyen.

Irina : Ádinak megy a ++++++++++++++++++

Kaqk : próbáltátok a Sinlacot ?

Na mennem kell mert bekakilt a kicsi fiam.
20200310173350

meryke:hát öszintén,már volt gyomoridegem,úgy rendesen,nem sok kellett a teljes kiboruláshoz csütörtökön,annyira kivoltam. huu most megyek öltöztetni,megfürdött a nagyfiam.
varga tünde

hali,

a vacsi megvolt! yammmmmiii! :lol: :lol: :lol:
A párom most viszi haza anyós pajtást!

Csajok ez a japán kaja nagyon bejön. már úgy vágytam rá! Találó ötlet volt Istvántól.Degeszre ettem magam,kagylók, rákok, szushik, kókusztejleve, zöldalma leves......................mindent megkóstoltunk.

Heni: Emmának is van ilyen koalás rugija. :lol:
Timi: még nem próbáltuk, de mostmár kiváltom, nem eszik még sok pépet. még az első doboz is félig van és elsőre 2-őt írtak belőle. sebaj kiváltom és majd jelzem hogy tetszett. :lol:

Főzelék: hogy szoktátok? nállunk tízórai gyümi+táp, uzsi pép+gyümi+táp. A főzeléket meg délben ebédre? először pici+ táp aztán elhagyjuk a tápot ebédnél.?????????????????????????,

Fotó: na kamerát nem vittünk. Igazából eszünk be sem jutott vinni, na majd itthon készítünk képet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma is rottyantott, 3 szor, pedig 1 max 2szer szokott!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Nálunk ebédre van a főzi, meg elővacsi a sinlac a többi szopi.

Heni
KépKép
heni81

Csajok hol vagytok?????

Heni
KépKép
heni81

Szia Heni!
Én vagyok :lol: Csak apának kisütöttem még a túrós fánkot mert most ért csak haza és az frissen jó :lol: :lol:

Irina Sajnálom nagyon. Megy nektek a sok+++++++++++++++++++++++Ádó ugyanolyan ügyes lesz mint az első alkalommal.

Regi Hát akkor újraindul a fogyókúra? Örülök, hogy olyan nagyon komoly gond nincs.

Ma meghozták Grétacica új babakocsiját. Beleültettem és olyan édesen vigyorgott benne :lol: :lol: :lol: Azt hittem megzabálom :lol: :lol: ééééééééééééééééééés ma felült teljesen egyedül :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan nagyon ügyesen csinálta és olyan nagyon meglepődött saját magán és olyan nagyon büszke volt utána. Én meg sírtam :roll: :lol: :lol: A hátán feküdt és úgy fordult az oldalára, hogy felhúzta derékszögben a lábát utána pedig a kezére támaszkodva felült :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk,
szerintem mindenki máshogy csinálja :lol:
Én abban maradtam a védőnővel, h még minimum napi 3,5 tápszer legyen. Ezért a napirendünk:

Reggel: tápi
11 körül: főzelék
fél 3 körül: tápi
fél 6 körül: fél üvegnyi (90 g) gyümi + tápi
vacsi: tápi

silka
silka

Móni,
hatalmas gratula Grétinek!!! Én is minden apró új tudományt megkönnyezek. Ez (talán) így van rendjén.

Heni,
nem most megy a házdoktor? Talán azért ez a nagy csend. :wink:

silka
silka

Most reklám van :lol: Azért vagyok én is :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: Nagyon ügyes Grétike! Nekem néha elég csak Rájuk néznem és akkor is könnybe lábad a szemem :oops:
Ugye raksz majd képeket?

Étkezések:

7-kor szopi+tápi
10 körül gyümi+ tápi
13-14 körül főzelék+tápi
17 körül tejpép vagy gyümi+tápi
20 körül szopi+tápi

KépKépKépKép
meryke

Ja én is azt nézem!

Ma volt itt a védőnő, azt mondta sok a játék a járókában :shock: mindig csak 2 legyen benne és cserélgessem.

Meg hogy már mehetnek a zöldségek is ( sóska, spenót, borsó, répa meg ilyenek)

Heni
KépKép
heni81

Heni, beszabályozza a védőnő, mennyi játék legyen :shock: ?! Mivel magyarázza?

L.Móni: Cicának nagy-nagy gratula :D !!!
dettyk

Mindig a legjobb résznél van reklám :evil:

Köszönöm a gratulációkat. Sajnos nem fotóztam le :? de majd legközelebb megteszem :wink:

Heni nem semmi a védőnőd. Miért fáj neki ha Petikének sok játék van a járókájában? Mit mondott rá miért?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!

Gratulálok Grétinek!
Rá igaz kicsi a bors de erős :lol: :lol:

Irina!
Nektek nagyon drukkolok,hogy mostmár rendbe jöjjön Ádi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mert hogy igy túl sok mindenre kell figyelnie :shock:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Kölcsönvéve Irina kifejezését, csak "read only" üzemmódban vagyok én is, mert a drága férjecském kitalálta, hogy ha már úgyis eláztunk, hát javíttassuk meg az összes gardróbot-szekrényt..../mert szerinte Ő nem csinálta meg tökéletesen/ Úgyhogy most minden létező cuucunkat egy szobába kipakolva a nappaliban élünk-eszünk-alszunk :twisted: :shock: :shock: :D :D Pakolok naphosszat...

A legfontosabb: a kis betegeskedő Drágaságoknak: Ádónak, Vikdaninak és Zétinek jobbulást!
És Neked is, Regi!

Ma az erdőben sétálva tökéletes boldogságban úsztam, mert mókussal találkoztunk :P :P Csak azt sajnáltam, h Lindácska aludt, olyan jó lett volna Neki is megmutatni
Kép

Hozzátápi
Mi még csak a délelőtti gyüminél tartunk, de nemtom, hogy lesz ebből rendes kaja fél év múlva, mert egy egész üveg bébiétel benyomása után Linda egy óra múlva megeszi a rendes tápi adagját...

Fogacska
Nem nagyon szenved vele, már 3 :shock: bújt ki, de tudom, hogy lesz ez még így se :P
Éjjel alszik, olyannyira, hogy pár napig álmos voltam, mígnem rájöttem, hogy az a baj: túl sokat alszom :lol: (Na jó, ez relatív, a korábbi 7 órákhoz képest most előfordult 8-9 óra alvás is részemről...)

Kép
granda

Jó reggelt :D !

Hörcsög, boldog szülinapot!!

Kép

Emmácskának és Máténak boldog hófordulót!!

Kép
dettyk

Granda :shock: , a te távolmaradásodat is igazoljuk :wink: . Nem irigyellek a pakolás miatt :roll: . Akkor nem is maximalista a férjed, ugyeeeeeee :wink: :lol: ? A képen tökéletesnek tűntek azok a szekrények :D ! Máááár 3 fogatok van :shock: :D ? Gratula!! :D

Heni, másfelől meg azt halljuk, legyen ingergazdag a babó környezete :shock: . Panka körül akárhány játék lehet, ő kiszemel egyet, és elvan vele hosszú ideig, a többit addig ejti :wink: 8) .

Az utóbbi napokban változunk:
1. megtalálta a lábfejét, és a szájába gyömöszölte :lol: .
2. apa tegnapelőtt kissé kétségbeesetten kérte: nézzem már meg Pankát, mert olyan furcsán rángatja a fejét :shock: . Megnéztem: szólt a zene, és Panka táncolt :shock: :lol: :lol: . Jobbra-balra dőlöngél a csücsüben, és a fejét is ide-oda fordítgatja hozzá :lol: :lol: .
3. esküszöm, nem mutattam meg neki Ildike múltkori videóját, de miután tegnapelőtt sikongatott Bencének örömében, tegnap már akkor is sikongatott (visított, mint a kismalac :shock: ), ha valami nem tetszett neki...nem jó a csücsüben? Visítok...Nem jó az ágyon? Visítok...Estére már hányingerem volt, úgy fájt a fejem :roll: :lol: .
Erre reggel 6-kor mire ébredek? Nem gla-gla-gla, mmmmmm, anya, éhes vagyok, hanem:áááááááááááááááááááááááááááááááááá-ááááááááááááááááááá-ááááááááááááááááááááááá :shock: :lol: Mindez fejhangon :roll: . És apával csak röhögni tudtunk, mert szegény csaj már szinte rekedt, de úgy látszik, nagyon élvezi a "hangját"...Remélem, ez csak átmeneti állapot, és gyorsan leszokik róla, vagy elkezd beszélni, mondjuk a jövő héten :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Jó reggelt!

Hörcsög, boldog szülinapot!
Kép

Emma, Máté, boldog hófordulót!

Kép

Mi a tegnapelőtti oltástól tegnapra lettünk lázasak és nyűgösek, aztán mindhárom gyerek elkezdett taknyosodni és ma reggel Levi lázasan ébredt. Remélem semmi komoly! Azért megpróbálok ma jönni napközben és visszaolvasni !

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

[b]Hörcsög! Boldog szülinapot![/b]
Kép

Emmának, Őmátéságának boldog hófordulót!!!

Kép

Heni! Igen, tudom, hogy kanállal kellene (azért is írtam le), de úgy látszik, így is bejön, mert Szeli most is aludt éjjel! :roll: :D
Ja! Azt akartam még Tőled kérdezni, hogy Ti nem féltek, hogy a borostyánlánc rászorul Péterke nyakára??? Apa aggódik, és én sem vagyok teljesen biztos. :roll: (Motiot?)
Szerintem a két játék kevés, de rám is rámszólt először a védőnő, hogy túl sok, „szétesik a figyelme” (de akkor tényleg sok volt :oops: ).

Móni! Igen, újra fogyókúra :( , legalább jobban rá vagyok kényszerítve. A 90 naposat majd csak május környékén kezdem el, egyelőre megpróbálom a gyomromat összeszűkíteni (kevesebbet eszem). Nem lesz könnyű! :( De muszáj, mert totál lerokkanok itt… :evil:
Hú! De ügyes Cica, hogy felült!!! Nem semmi!!! :D :D

Kaja: Én úgy döntöttem, hogy az ebédet váltjuk ki majd először, egyelőre gyümit kap, aztán tápit. Majd átváltunk főzelékre, és utána tápi. Később pedig a tízórai előtt fog gyümit kapni (utána tápit)… és így tovább. Majd Szeli növeli az adagot, ahogy szeretné. Egyelőre 30-40 ml-eket eszik meg gyümölcsből.

Granda! Imádom a mókusokat!!! :D Régen sokat jártunk Kékestetőre, mikor gyerek voltam, mert a Mamám ott volt sokat a szanatóriumban, és rengeteg mókus volt!!! Úgy imádtam őket!!! :D
Szeli is megette tegnap a tápi adagját 40 ml őszi-alma pép után… :shock:
Gratula a fogakhoz! :D
Párod tökéletets ellentéte az enyémnek! (Zsolti: „jó az úgy”) :shock: :lol:

Dettyk! Szeli csak 4-5 napig sikongatott, már abbahagyta. Mindig kitalálnak valami újat! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Bongyi! Jobbulást a Drágáidnak!!! +++++

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Heni! Én igazat adok a védőnődnek, bár nálunk is sok játék van a járókában, de mostanában figyelek arra, hogy max 2-3 legyen körülötte.
Ugyanis azokkal nagyon jól elvan, és ha lecserélem újra 2-3-ra, akkor az az újdonság erejével hat, és azokkal is nagyon jól eljátszik.
Pláne, ha valami rég nem látott játék kerül elő. Az olyan, mintha neki, mintha vadi új lenne.
Szóval van benne valami...

Hörcsög! BOLDOG SZÜLINAPOT!
Emma, Máté! BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Gratulálok Cicának, hogy sikerült felülnie!!!!!!!!! (Apának meg sem merem mondani.... :wink: )

Annyit írtatok.... Végigolvastam mindent...
A tegnapi napom egy rémálom volt. A téma offtopik, nemsokára a g-mail-re írok majd....

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Igen, az igaz, hogy cserélni kell a játékokat (csak gondolom ezt már nem magyarázta el a védőnő... :roll: ). Én is szoktam. Szeli úgy örül mindig a rég nem látottnak. Olyan aranyos!!! :D De nálunk van vagy 5-6 játék a járókában.

...ez bírom egyébként, hogy mondanak valamit, de nem modnják el az okát... én meg szeretem tudni, hogy mit miért... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Írtam emilt! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?