A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

azért mégiscsak elolvastam...Nem győzött meg...De azért köszi!
Másis túlélte "gyógyító gyöngysor" nélkül,valahogy én is kibírom :wink: 8) :P

Pironyával, Szilvával vajon mizu?
Persze sokan eltüntek Heni baba,Dana....ÉS A TÖBBIEK!!!!!!
hahóóóóóóóóóóóóóóóó!
Vendég

Kép Meleg van

Kép
melike

Én bezzeg itt vagyok ....pedig meg merem kockáztatni,hogy mi "szenvedünk" a leg többet...vagy csak én panaszkodok,más meg csöndben teszi :oops:
Vendég

Melike:pártedli bukás ellen van vagy miért?
Vendég

[quote="bárány"] írta:bárányn bezzeg itt vagyok ....pedig meg merem kockáztatni,hogy mi "szenvedünk" a leg többet...vagy csak én panaszkodok,más meg csöndben teszi :oops:

Bari!
Én ezt nem értem mire írtad :roll: :oops:
Vendég

hát arra hogy szegény dávid mennyit bömböl :(
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:31-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:32-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:32-kor.
Vendég

Szia Kriszta!!!!!

Rég "olvastalak" :wink: :P
Vendég

kriszti...hason is sír pedig hasfájásra az lenne a jó...
már úgy félünk tőle anyuval együtt!!
ha megszólal összeugrik a gyomrunk.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:33-kor.
Vendég

[quote="bárány"]k írta:bárányriszti...hason is sír pedig hasfájásra az lenne a jó...
már úgy félünk tőle anyuval együtt!!ha megszólal összeugrik a gyomrunk.

Nekem ma valószínű nehézkes a felfogásom,de ezt sem értem...
most attól tartotok,hogy nem tudjátok megnyugtatni a cseppet?

Zoé csak rajtunk van el hason,a kiságyba vagy magában nem nagyon....Próbáld ki Bari!
és csak azért mert szerettek képeket nézegetni,egy mai fotó: :lol: :lol: :lol: 8)
Ma teljes emberes volt Zoé,csak így aludt,ha aludt...Teljesen Rám volt ma gyógyúlva...
Kép
Vendég

és most látom a fotón,hogy a jobb mellemből meg közbe csöpögött a tej :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na én is hoztam egy képet (ez a mostani délutáni elalvás) - csak rajtam nem volt semmi, így csak a gyerek feje a lényeg! 8) 8)
zabálni való, nem??? Kép
bszilvi25

Amit írtatok, (cukros, kamilla tea) azt tegnap a védőnő nekem is mondta, de csak abban az esetben, ha 3 napig nem kakilt a kicsi.

Olyan hihetetlen, hogy náluk (anyatejes) még akár 8-10 nap is "normális".
Ahogy a lányom fejét néha elnézem, neki még fél nap sem lenne az........
bszilvi25

csiri igen attól fosunk hogy nem lehet megnyugtatni ,mert tegnap is már nagyon ilyesztő volt azért rohantunk a dokihoz...de már a korház is megfordult a fejemben

rajtam is bőg hason :(
Vendég

ijesztő asszem pontos j bár a nyelvtan sem az erősségem
Vendég

Újra itt.
Voltunk a dokinál.Kaptunk beutalót hasi UH.ra és tudjátok mikorra lett volna időpont?! Aug. 21. :shock: Anyátok!
Bejelentkeztünk a magánrendelésre péntekre.
Meg el kell küldenünk egy széklet mintát.
Ott bezzeg nem sírt csak az öltözésnél,itthon meg bömbizett.

Kép
melike

jó hogy mondod nekem is be kell jelentkezni holnap ultrahangra...

na megyek ordítás kezdődik...annyit elértünk a sürű táppal,hogy immel ámmal eszi, tehát nem is izlik neki ,és ugyan úgy sír :(

annyira sajnálom már :(
Vendég

Sziasztok!

Most jöttem meg a doktorbácsitól :P 6 hetes kontrollvizsgálat! Megdícsért, azt mondta gyönyörű a sebem, és bent is mindent a legnagyobb rendben talált. Még UH-ot is nézett. Elszorúlt a szívem, amikor néztem a monitort meg is jegyeztem, hogy milyen furcsa, hogy most üres a monitor és nincs odabent SENKI! :shock: :shock: Csak mosolygott :P Méhszájsebem sincs :P Kaptam fogamzásgátlót, amit lehet szoptatás alatt szedni. 7000 Ft :shock: :shock: :shock: Ma már el is kezdem szedni. Azt mondta, hogy nagyon jó volt velem együtt dolgoznia :P :P :P Ez jól esett a lelkemnek :P
bluebox

bari!
De kilóra meg nagyon szépen gyarapodott dávid,ennek ellenére...bizti nincs baj,csak meg kell szoknotok egymást...

Blue!
Receptre 7000????mi a neve?Akkor a szuris kilőve?Mertha jól emlékszem Te érdeklődtél róla... :roll: :?:
Vendég

CERAZETTE a gyógyszer neve. Ezt csak szoptatás alatt szedhetem. Szóval a végleges fogamzásgátlásról még nem döntöttem, hogy mi lesz. Biztos, ki fogom kérni a dokim véleményét. Egyébként ez 3 havi adag.
bluebox

Sziasztok!

Dorcinak ma jót tett a front. Egész nap szépen aludt etetések között. Éjjel 9-től 3-ig, aztán 6-ig aludt.

Most nyűgösködik kicsit, átpasszoltam apának. :)

Mióta a bukásról szóltam a dokinak, nem bukott, csak alig. Biztos fél a sűrítő táptól ;) Remélem, így marad!

Mindenkinek pusz!

A babák nagyon édik!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

mi nem boldogulunk...mostmár a férjem is azt mondja vigyük korházba pedig ő lazább sokkal mint én...de jó,hogy a körzeti sehova nem küldött,én totózzam ki mi van a gyerekkel,és hova vigyem :x
Vendég

Jó reggelt!

Bari:mi van már Dáviddal?

Én a jövőhéten megyek kontrollra.Kedden rendel a doki,de valamiért most csütörtökön és pont akkor leszek 6 hetes. :lol:

Kép
melike

Jóóóóóó reggelt!!!!!!!!!

Bari!
Mizu Dáviddal?Voltatok kórházba?

Lányok!
Én úgy döntöttem,hogy jó lesz nekem Zoé fog nélkül is,nem kell,hogy kinőjjön neki... 8) :lol:

Én ezt nagyon nehezen fogom átvészelni...a nyögése kiegészült kb óránként egy fél liternyi nyállal és úgy szorítja az inyével a bimbómat szopi közben,hogy úgy fáj mint eleinte... :roll:
Vendég

Én telóztam a dokinak,hogy mikor menjek/mehetek!
Megkérdezte,hogy minden oké-e,sebem szépen gyógyúlt-e?mert akkor nem fontos elmennem most hozzá....(mindezt telefonon...) :shock: :shock: :shock:
Vendég

sziasztok!
lázmérővel kakiltunk tegnap,utánna még egy kis nyüszögés és reggel 3-ig aludt!!!!evett majd fél 7-ig ismét aludt...de jó volt
Úgy örültünk a férjemmel,hogy az örömtől nem aludtunk vissza :oops:
most megint kezdi :x
Vendég

Csiri:laza a doki. :lol:

Kép
melike

ma egy hónapos :lol:
na megyek mert rííí
Vendég

Jó reggelt!

Bari: Mizu? Dávid hogy viselte az éjszakát?

Csiri: Hmm, telefonon? Én azért csak elmennék, nem vagyunk mi orvosok, hogy megállapítsuk minden rendben ;)
Zoénak gyors fogasodást, remélem hamar kibújik, hamár ennyire siet az a fogacska ;)
Aranyosak vagytok a képen :)
Akárcsak Szilviék :D és Melikéék :)

Blue: Nem semmi ez a bogyesz ár :shock: Én sajna nem szedhetek semmilyen hormon cuccot, nem mintha túl sok esélyem lenne babásodni, hiszen nem igen van alapól sem ciklusom... :roll: El kellene kezdeni megint szednem a gyógyszerem, csak rá kell beszélni a házidokit, hogy írja fel nekem így is, hogy szoptatok. A fogamzásgátlás nálunk ismét a kúp lesz szerintem. Túl sok lehetőség nincs a nem hormonális fogamzásgátlókból ;)

Borostyánlánc: Én is hallottam róla, hogy milyen hatásos, de őszintén szólva én nem szívesen tennék a gyerek nyakába egy láncot... Állítólag nem tud tőle megfulladni, de engem ez nem győzött meg...

Mi tegnap délben és aztán este is előadtuk az "anya meg akar etetni, de én inkább ordítok" típusú játékot... Jön ma védőnéni, úgy hogy jól megvitatom vele a dolgot. Bence köldöke is gyanús nekem, azt is megnézetem vele... Jövő héten megyünk majd dokihoz, elhatároztam, hogy feliratom akkor is azt a kúpot és kérek beutalót csípőszűrésre az ortopédiára. Még mindig a Logodi utcába kell menni vagy az elmúlt 25 év alatt ez megváltozott? 8)

Andóca, Ti a héten mentek/mentetek, ha jól emlékszem, majd írd már le nekem légyszi, hogy hova kell menni és kell-e időpontot kérni, mennyit kellett várnotok stb. Jó? Nagyon köszi! Egyébként minden rendben Kittivel?

Lassan kel a fiam enni, megyek és összekapom magam, mert van egy olyan érzésem, hogy 10-ig már nem nagyon lesz már lehetőségem rá (akkor jön ugyanis a védőnő)...

Kép

Kép
bettica

Képzeljétek ezen a nyáron 3! lagziba vagyunk hivatalosak!
8 éve vagyunk együtt Zolival és 1 lagziban voltunk eddig. :o
Anyagi csőd és még azt sem tudjuk,hogy Mátétól hogyan megyünk el,mert őt nem akarom vinni.Arról már ne is beszéljünk,hogy mit veszek fel?!
Ez arról jutott eszembe,hogy pénteken az UH. 5000ft.,csüt.ön kontroll 5000ft. :shock:
Apa azt mondja ez majdnem az egyik lagzi "ára".

Kép
melike

Bari!
Akkor minden oké,a lázmérőzés mindent megoldott és nem kellett kórházba menni!!! :wink:

Melike!
Egy kicsit sem viszitek el Mátét?Egy ismerősöm úgy csinálta,a 2 hós kisfiát otthonhagyta a nagyira és hazaszaladt megetetni amikor esedékes volt a szopi....De Ti már amúgy is esztek tápszert is,akkor 1 etetést letudhat a mami is!Nem?
Én úgy gondoltam,majd szeptember környékén veszek magamnak rucikat,addig valamennyire csak beállnak a kilóim...(most pont hízok megint... :oops: )

Bettica!
Miért gyanús Bence köldöke?
Vendég

Melike ha otthon minden renben Máté jól van akkor miért ne mennél?
nekem személy szerint már hiányzik valami kikapcsolódás,mert ahogy Gigi is írta..tényleg nem jutok tovább a dm-nél
De Dávidot amíg ez a sírás dolog nem rendeződik biztos nem fogom itthon hagyni....a másik kettőt simán itthonhagytam anyura ...szindi dec14.-én született és szilveszterezni már elmentem...ráadásul vidékre(na jó akkor 12 évvel és 12 kilóval kevesebb voltam)
Vendég

én nőgyogyihoz kontrollra csak akkor megyek ha elég jól fogok kinézni..nehogymár ne tetszek a adokimnak :wink:
Vendég

[quote="bárány"] írta:bárányn nőgyogyihoz kontrollra csak akkor megyek ha elég jól fogok kinézni..nehogymár ne tetszek a adokimnak :wink:

Végülis ez is lehet 1 ok amiért a 6 hetes vizsgálatra kell menni... :lol: :lol: :lol: Megközelítés kérdése!!!

Nálunk meg épp az a gond,hogy anyósom rágja a fülemet,hogy Ö sétálni szeretné vinni Zoét valamelyik nap a 2 etetés közt és melyik napokon viheti,illetve anyum is ,hogy csináljunk már progit,mert annyira kisunokázna...illetve a nagyobb leányzóm is állandóan noszogat,hogy majd Ö pesztrálkodik...De nekem most nem hiányzik.. :roll:
Jó pénzért kölcsönadom Öket,ha gondoljátok!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

csiri..amíg ilyen kövér vagyok addig nekem sem hiányzik :oops:
Vendég

Mátét tuti nem viszem,de igazad van Csiri a mami tápszerrel meg tudja etetni.
Lassan indulunk csavarogni. :lol:

Kép
melike

sajnos mégis kórház lett a vége...mert nagyon sír és véres a kakija...doktornéni beutalta :(
nem tudom mikor jövök de remélem hamar :cry:
Vendég

Jézusom Bari, ez szörnyű! Ijesztő lehetett... Majd mindenképpen számolj be róla, hogy mit mondtak!!!

Kép

Kép
bettica

Mumin üzenete:

Tegnap 19:35-kor megszületett várva-várt kislányuk Kovács Katalin 2950 gr és 54 cm. Mindenki ép és egészséges!

Szívből Gratulálok!!!!!!
bszilvi25

[quote="bettica"]J írta:betticaó reggelt!

Jövő héten megyünk majd dokihoz, elhatároztam, hogy feliratom akkor is azt a kúpot és kérek beutalót csípőszűrésre az ortopédiára. Még mindig a Logodi utcába kell menni vagy az elmúlt 25 év alatt ez megváltozott? 8)

Andóca, Ti a héten mentek/mentetek, ha jól emlékszem, majd írd már le nekem légyszi, hogy hova kell menni és kell-e időpontot kérni, mennyit kellett várnotok stb. Jó? Nagyon köszi! Egyébként minden rendben Kittivel?

Betti: nekünk a Vörösvári úti Sztk-ba adott beutalót. Nem kell bejelentkezni, oda mész a gyerekorvos által felírt beutalóval, viszed a gyerek taj kártyáját. És soron kívül fogadnak, kb. 5 percet vártunk, amíg kijött az előző beteg. Kösz, minden rendben van Kittivel, azt mondta a doki, hogy tornáztassam minden nap, aztán 4 hónaposan vissza kell menni kontrollra. A doki neve: Husszein. :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:00-kor.
hékás

Sziasztok!

Bari kitartást, és gyógyuljon meg Dávid minél hamarabb! Már ha beteg szegénykém!! Csórikám nem hiába sírt és sírt állandóan! :cry:
De most már gyorsan kiderítik mi a baj, aztán Te is írhatod hogy Dávid eszik és alszik, és nőnek a nagy hurkácskái! :lol:

Mi ma voltunk tanácsadáson, Levi 4850 gr, és 55 cm. (3500-el született, 3360-al jöttünk haza) Kis éhenkórász éjjel fél12, fél2, fél4-kor evett aztán 8-kor! Pedig eddig menetrendszerűen 8-9 fele evett aztán 2, aztán 5-6. Azt mondta a dokinéni hogy az idő miatt!

Kaptunk beutalót a csípőszűrésre, meg mehetünk az UH-ra is! Aprópó vitte valaki a Praxisba a bébijét hasi és kopi uh-ra? Én oda viszem, bár a dokim a gyermekklinikára akart küldeni. Hát Nekem a XI. sokkal közelebb van, és oda jártam 4D-re is! Szóval ha vitte valaki tapasztalat?

Ja és senki nem kapott 6. havi tgyast? Csak mert senki nem válaszolt hogy neki is csak 26.áig lett elszámolva!????

Köszi és szép napot mindenkinek!!
Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:34-kor.
Vendég

Szia Kriszta!

Ez a függőség nálam is így van!
Viki lányom 3 éves lesz, és egész eddig nem aludt máshol!! Most hogy Levivel hazajöttünk a kórházból, és költözködtünk is, akkor aludt tesóméknál, de akkor is azért mert ő szeretett volna annyira! Nem én küldtem! El sem tudom képzelni hogy bárhova nélküle menjek. Van aki el tud menni simán nyaralni gyerek nélkül, és megőrülnék, nem is érezném jól magam. Ha vásárolni is megyünk, és itthon marad tesómmal, akkor is meg vagyok zakkanva!

Levivel meg detto az alvás. Nappal a helyén alszik a szobájában, de éjjel velünk! Én is úgy gondolom, hogyha már átalussza az éjszakát, akkor marad éjjelre is a szobájábán, igaz meg fogok veszni, bár hiányzik már egy jó alvás!
Meg aztán Viki se érezze hogy Ő nem aludhat velünk, de a tesó igen. Ha a tesó is a helyén lesz, nem lesz különködés! Nem mondja de látom rajta hogy szíve szerint Ő is jönne, de 4-en már nem férünk! Csak reggel ha felébred egyből jön, és kucorodik közénk!
Hirtelen sok új dolog van az életében, csoda hogy ilyen jól bírja! Új ház, külön szoba, egyel több létszám...... :)

Bocsi hogy belevau, ha zavartalak!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Van egy nagyon szomorú hírem, méghozzá az hogy a kisfiamnak lágyéksérve van, és lehet meg kell műteni. Tegnap este vettem észre fürdetéskor hogy valami nem olyan mint szokott lenni, így ma reggel az volt az első, hogy vittem is a dokihoz, aki beutalt a gyermeksebészetre. Holnapra kaptunk időpontot, úgyhogy még nem tudom mi lesz, de nagyon aggódom szegényke miatt. Ha nem jelentkeznék a héten, akkor biztosan a kórházban leszünk.
Drukkoljatok nekünk, hogy minden jól sikerüljön, ha műtétre kerülne sor, és gyorsan hazaengedjenek bennünket.

ancsika82

Ancsi: minden jót nektek!!! Fel a fejjel! Mindenképpen jelentkezz, hogy mi van veletek!

Lányok: nem tudom ki írta, de nekünk a doki felírta a Germicid kúpot még akkor amikor hazahoztuk a kórhából!

Bari: mi van veletek?

Betti: neked ki a gyerekdokid?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 22:35-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?