Most csak egy picit, mert Manó már alszik és nem sátor, hogy felverjem.
ancsurti!
Kétszeresen is bocsánat.
Először is azért mert félreérthető voltam. Nem úgy gondoltam a bosszút, hogy nateszeméteztneked hanem, hogy mindkettejüknek jót tenne. Lehet, hogy figyelmetlen vagy feledékeny esetleg, de azért meg tudná oldani a kérdéses szitukat. És ha nem megy elsőre, akkor megy másodjára vagy harmadjára. Vagy mégtöbbedjére. De menni fog és ez a lényeg!
A második bocsánat pedig azért, mert nemes egyszerűséggel magunkból indultam ki.

(Azzal együtt neked is jót tenne egy kis kimozdulás egyedül, akármennyire is szeretsz szopiztatni. Nálatok - elvileg - hamarabb jön a tél és akkor aztán nem akkor fogod kidugni az orrodat, amikor szeretnéd, hanem amikor dolgod van valahol vagy amikor az időjárás megengedi.

)
kicsidodi!
A unokahugom tejesen okés abból a szempontból, hogy megvan a magához való esze. Bizonyos értelemben érettebb a kortársainál, de messze nem kora vén.
2(!) év után nemrég szakította barátjával, akivel nagyon szerették egymást. Jó volt őket látni együtt. Senkinek nem volt kifogása a kapcsolatuk ellen.
Sok időt töltöttek együtt és sokat is buliztak a haveroknál. Hiszen mikor, ha nem most van itt az ideje?

De hülye, aki azt hiszi, hogy amikor azt mondta, hogy ideéside mennek és ott alszanak, akkor az tényleg úgy is történt.
Nyilván nem voltam ott, de nagyon meglepődnék, ha ez idő alatt nem feküdtek volna le egymással. Ezzel semmi bajom, mert nyilván volt annyi eszük, hogy védekezzenek.
De ugyanígy nincsenek olyan illúzióm sem, hogy ne próbálták volna ki a füves cigit. Talán még az extasy is befigyelt.
Berúgni sem most rúgott be először, ő is kb. 14-15 lehetett. Nem hiszem, hogy gyenge lenne a gyomra, mert tesóm koktélmániás és simán belefér, hogy a gyerekek is igyanak alkoholos cuccokat mértékkel, évek óta. (Persze, nyilván nem suliba menetel előtt.

) De szívtak már szivart és vizipipát is otthon.

És ennek ellenére nem dohányoznak (Bár már azon is túl vannak, nem meglepő módon)
Velünk fokozatosan kóstoltatták meg anyémák az italokat, pont azért, hogy később ne essünk túlzásba. Tesóm persze nem egyszer öntött már fel a garatra, de nem sok férfi van, akivel ez ne fodult volna elő 43 éves korára.
Engem sosem vonzott se a pia, se a cigi. Egyszerűen annyira érdekelt, mint a cserebogarak hormonszintjének változásának tanulmányozása a Mars, Hold, Plútó együttállásakor 500 évre visszamenőleg.

Sőt! Ha szórakozni mentünk, akkor sosem ittam alkoholt, mert akkor nem bírtam annyit táncolni - nemritkán egyhuzamban 4(!) órán át, csak pisi szünetekkel és kérekegyrostasaaaat felkiáltaással tarkítva.
(Óhh, azok a régi szép idők..
)
Nem az dönti el, hogy ki hány évesen rúg be először és hányja össze magát bokáig, hogy milyen jogi viszony van a szüleik között, hanem az odafigyelés. Nos, tesóm egyrészt sokat dolgozik illetve bizonyos tekintetben laza.
De talán nem is ez a szomorú ebben az egészben hanem, hogy ekkora korukra (a keresztfiam 15 éves) már szakszerűen nyújtanak segítséget... Ha beveztnék, mint egy tantárgyat, akkor nem sokaknak jelentene akadályt.
(Szakközépben másodikos korunktól az osztáykirándulások többnyire általános lerészegedésről szóltak. Másnap mindig fos kinézet, tanári balhé, szülők behívása és vad fogadkozások voltak, hogy becsületszavamralegközelebbnemfordulelő. Dehogynem...

)
Nem tudom, hogy mi lesz a vége. A társaság ugyanis nem feltétlenül olyan fényes.

Ha tényleg megvan a magához való esze, akkor csak fiatalkori élménynek marad meg és sínen lesz az élete.
Van egy nagyon jó, környezetbarát, zöld tippem!

Megosszam veletek?