A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Hát igen, most, hogy már nem annyira dundi Kata és kicsit megnyúlt az arca, tényleg hasonlítanak egymásra. De azért remélem, h csajosabb lesz, mint a bátyja :)

Szar éjszakákat sajnálom. Most én is zombi vagyok. De ma végre kipróbáltam a varrógépemet. (Kata azóta is kummant.) Szuper darab!

Lilla, onkológia nem semmi választás. Biztos vannak vidámabb oldalai is az orvoslásnak. Miért épp ez? Ha nem indiszkrét a kérdés... és ez is még 3 év, ugye? Vagy több?
Bölcsi: jövő ősztől, azaz ha Kata betöltötte a másfél évet. samu is úgy kezdte.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Adryn, én is a photobucketet használom, aszem még Supernicoról is van ott videó, amit neked készítettem ultrahangos korában, mindjárt meg is keresem :D

Erpé, el vagyok képedve milyen ügyes ez a Katalány, Maja is áll, de hogy így teljesen magától felhúzza magát, legfeljebb, ha cicimbe, vállamba kapaszkodik :lol: csúcs milyen ügyes.

Papillon
, tök jó dolog ez a szkennelés, drága egy ilyen szkenner?

Nálunk nyúl lesz, bár ha így haladunk csak holnap, ma meg csak egy sali, mivel még nem vettem ki a fagyóból, este meg tánc, ha ma eljutok :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb, Bea: köszi, megpróbálom amint lesz kis időm.. most hogy apa itthon van és gyönyörű az idő megyünk ide-oda :P

Bea: nekünk egy ilyen multigép van ami nyomtató, fénymásoló és szkenner egyben. ebből vannak olcsó kategóriák is. előző férjemmel egy ilyen olcsóbb volt (HP) és nagyon meg voltam azzal is elégedve.. azt hiszem már huszonvalahányezertől vannak ezek a gépek. ha nem nyomtatsz sokat akkor nagyon jó, mert a festék bele nem olcsó, viszont nagyon jó minőségben nyomtatnak. fotókat is ;)

Lilla: hűűű, onkológus :? ehhez tényleg elhivatottság kell.. én nem tudnám csinálni az tuti. lelkileg biztos nem bírnám.

KépKép
KépKép
adryn

AdrynSupernico anya hasában:

http://s423.photobucket.com/albums/pp311/bea1978/Munkaim/?action=view&current=97989661.pbr

Nyomtatóm van, de abban sincs festék :roll: a rossmann oldalán szoktak lenni jó akciók, nekem még mindig olcsóbbnak tűnik az eőhívatás, bár szívem szerint mindent előhívatnék :lol:

na lépek, mert így nem haladok :roll: [/url]

Bea, Maja

Kép
bea1978

lilla, nem semmi!
bár ilyen helyen 1 sikerélmény is nagy sikerélmény!! én megbántam, h szociális pályát választottam
de most igencsak gondolkodom családi napköziben..mármint hogy én csinálnék...
de majd lehet csak a kistesó/k/ után.
nemlajos, mi 1 hója eszünk húst/főtt csirkemell jót szétfőve, főzlével összeturmix, jégkockányi a főzibe/ nekem a doki mondta h a hízás miatt kell, meg az olaj, meg a liszt a főzikbe.
egyébként Nándi is csak a forgásnál tart, illetve egy hete ill a fognövekedés óta elfelejtette, ha hasrateszem, hátrafordul, de a hátáról hasra már sose.amikor megtanulta, akkor 3at si fordult egymás után,most meg semmi.se ülni nem tud, se mászni, se kúszni, se kiskutyázni, de jól elvan :)
a gerincére meg még fog nehezedni elég sok a következő 90 évben, így én nem siettettem :)
lehet, ha megültetném, már ülne, mert néha tornázok vele, hogy felhúzom kézzel, és pár pillre kitartja magát ülésben, de megvárom, míg magától csüccsen :)
ahogy jön a hidegebb , és sötétebb idő, kezdek depisebb lenni :(( utálom asötétet és ahideget..remélem, hamar február lesz:D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

pulcsi, jaj neeeeeeeeee, ne legyen február, az számomra veszélyes!!! (mindig akkor rúgom fel a kapcsolataimat, úgyhogy nekem minden február fog összeszorít, kibír, még szerencse, hogy a legrövidebb hónap :D Emlékeztek, a szülés napján is pontot akartam tenni a házasságom végére...)

hja, rákszűrésre akartam mondani, hogy én is úgy mentem a 6 hetesre, hogy az is, de azt mondta a doki, azt ilyenkor nem, majd fél év múlva. Pedig mennyivel jobb volna :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lilla, nemtom mennyi volt eddig Szonjának, mert nem mértem. De előbb 36.5-öt mértem...lehet, h eddig nem nyomtam elég mélyre. :oops: Majd most ellenőrzöm...

Szar iccakákat sajnálom, én is későn aludtam el, reggel nem akarodzott felkelnem. :)

Bea, én is kérek képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó, h ilyen jól alakul a dolog!!!!

Na megyek, csinálok tejberizst!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Bea, képet én is!!! :D
Jelentem, a cukkinis kaja nagyon bejött (meg a főzőlé), elfogyott 2dl.

Aztán még egy teljes adag szopi (hát ezért nem függesztem én fel a ht-t, ezzel együtt is megvan az öt főétkezésnyi szopi, +1 du. az ébredéskor, szomjoltónak).

Viszont el kell mondanom, hogy amióta tényleg rendszer van, haláli kényelmes tényleg, hogy tudom, fél egykor ráérek, meg tudom, hogy hányra kell kész lenni a főzinek :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ja, jó dolog ez a rendszer, csak sajna ők nem mindig gondolják úgy, és borul minden. Nálunk is beállt frankón, de pár napja előbb kel, nem alszik du-n annyit stb stb....Tegnap már 10kor kellett neki adnom a főzit. :shock: :evil: Most fél 10 fele kap egy almát, kölespéppel és így még kibírja 11ig. Akkor jön a főzi...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rossz éjszakákat sajnálom. :?

Csibb: hát ez nagyon jó, hogy Máténak annyira elege van a szülinapi tortákból, hogy már mondja is :wink: :lol: :lol:

Bea: drukk a szerelemhez!!!! énisénisénis kérhetek képet??? :D

Lilla: gratulálok, hogy ezt a pályát választottad! Ehhez tényleg igazi elhívatottság kell. A rezidens képzést már elkezdted? A szomszédunk is orvos és a rezidens képzésből csak 3 hónapot húzott le és most szóltak neki, hogy ha akarja gyorsan zavarja le, mert 2011 után fizetős lesz. Bajban van szegény, mert itt van neki 4 gyerek a legkisebb 1 éves lesz...

Rákszűrésen még én sem voltam. Tényleg jut eszembe, nekem még meg sem jött egyszer sem.

El vagyok képedve milyen ügyes csajszik vannak itt a topikban :shock: :shock: :shock: Ülnek, állnak, másznak :shock: :shock: :shock: Mi még le vagyunk maradva. Ugyebár van, aki más fél hónappal is idősebb tőlünk :roll: :roll: :roll:

Csuda szépek a babók, nem sorolok, mert biztos kifelejtenék valakit. :oops: :oops:

banokla

Jaaaaaaaaaaa képzeljétek nem kapok gyedet, most intézem a gyes-t. :cry: :cry: :cry: Elég rosszul érintett.....

banokla

Kukli: elmondod a titkod, hogy tudsz ennyire aktív lenni, már reggel korán?????????? légysziiiiiiiiiiiiiiii :roll: :roll:

banokla

Banokla, nem kapsz gyedet???????? Ajajaj... :shock: :evil:

Rákszűrés nekem is volt a 6 hetes kontrollon.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Csak gyorsan bejentkezem, mert mindenki alszik és most úgysem zöröghetek annyira.
Szóval az új szoba mondhatni, kész. Már csak a szőnyeg szélét kell levágni felposzívózni és belepakolni a játékokat. A külső bepucolás még odébb van :)

Egészségileg padlón az egész család :(
Levi pénteken úgy jött haza a bölcsiből, hogy hányt. Úgyhogy mindkét gyereket vittük dokihoz. A dokitól hazafelé még telepakolta a kocsit, meg este is még párszor az ágyban, aztán azóta semmi. Kedden már majdnem ment bölcsibe, de ébredés után gyorsan még telehányta az ágyat. (előző este anyósra bíztuk egy órára a gyereket, addig muszáj volt tejszeletet adni neki, meg tejet, este még bevacsorázott és meg kellett enni azt a pudingot, amit én nem engedtem, hogy anyóséknál megegye, erre ivott még egy kakaót, úgy hogy előző napokban alig evett, diétázott, persze reggel kijött a kakaó.) Azóta sincs semmi baja, de már nem megy bölcsibe, csak jövő hétfőn kezdi az ovit. Remélem a szülinapozás nem fog megártani a gyomrának. Viszont mára apa kezdett hasmarsozni és hányni :(
Mi lányok továbbra is "csak" taknyosak vagyunk :(

Olvastalak Titeket, de ..... nem is tudom mikre akartam reagálni :(

Gratula a fogakhoz, mozgásokhoz. Lili mászik már, csak ha nagyon siet, akkor vált vissza kúszásra. A felállás nekünk sincs már messze. Belénk kapaszkodva már simán feláll, de lefotóztam, amint a szék mellett térdel :)

Bea: én is gratulálok és kérnék én is fotót, ha szabad :)

Két kép a lánykámról:
Kép Alvás a kedvenc macival :)
Kép Térdeplés :)

Kép

Kép
gabka77

banokla... :(
hogyhogy? :shock:

Hát, én megkaptam az első havit, szép kis összeg...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

anyáááááááááááááááám :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
hű mennyit írtatok már megint!Pedig nem is (olyan) régen voltam.

Banokla!
:shock: És ezt csak most tudtad meg?Hogy lehet ez?
Én a gyedes összegemtől is tartok.Fogalmam sincs mennyi lehet.

Hihetetlen,miket csinálnak ezek a törpék! :shock: Nemlajos!Ne aggódj,hozzájuk képest mi sem tartunk sehol,de a forgás itt is prifi módon megy mindkét irányba :D Húzogatja a térdét maga alá,de még nincs négykézlábazás.Mi minősül kúszásnak? :oops: Ha bárhogyan,de halad előre,az az? :lol: Nagyon tud küzdeni pl.elé rakott mobilért :lol:

A sok betegnek jobbulást!

Az én lányom tegnap óta szinte óránként eszik :shock: és éjszaka is 2 óránként evett :shock: ezer éve nem volt ilyen,mi a fene ez?Még ilyenkor is van növekedési ugrás?Htből viszont feleakkora adagokat eszik,mint korábban,pedig olyan isteni ez a sütőtök pl,komolyan!

Kép
Kép
zazzy

zazzy, nálunk uez volt.éjjel 45 percenként cici-már nem is volt mit szívni! ma 2szer akkor is cicizett, mikor soha nem szokott.. a mellemnek meg nincs ideje feltöltődni..de Nándi 7,5 hós..7,5 hós ugrás van ? :Ssztem egyébként a front.
szombaton KETTESBEN ebédelünk apával. nem 3-an , KETTEN!! :) Végre! :) :oops:
Kiégés ellen az a cél lebeg a szemem előtt :)ma valahogy úgy érzem, nem bírok több sírást hallgatni..
én ma répa-paradicsomfőzit adtam, olajjal, liszt nélkül. egész finom volt, édes :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Zazzy!

ELvileg 6 hónaposan is van egy ugrás. :roll:
Lehet attól van.

Banokla!

Hál istennek én már elkezdtem a rezidens képzést, csak most megszakitottam, úgyhogy nekem nem lesz fizetős...
Vagyis nagyon remélem. De az tuti, hogy nem lesz havi 80 ezrünk a tandijra. :evil:
Vendég

sziasztok!

Nekem is legalább 3 hetes lemaradásom van, most napok óta csak olvaslak titeket. Tipikus kukkoló lettem, de annyira nem volt időm, kreativ hsz-eket írni, hogy inkább hallgattam.

hihetetlen micsoda fejlődések, és ez a katalány erpé, huhuuuuu nem semmi, Viktor csak kommandózik, és maga alá húzva a lábait négykézlábazik.

én is megkaptam az első havi gyed-et nyolcvan- vhányezer.

Igen, ezt a 6 hós ugrást nekem is szokszor említette a védőnő, sokkal nyugtalanabbak, alig alszanak, nekünk kb 2 hete ért véget ez az időszak. most átlagos az alvóka, 2kor és 5kor kajol aztán 7ig alszik.

a kettesben lét nekem is nagyon hiányzik, kb 2 hete összejöttünk egy baráti párral a kedvenc helyünkön, jól esett, Vikkre anyum vigyázott, mert otthon voltunk náluk.

Üdv az újaknak!

Szlovéniát én is szeretem, gyerekkoromban sokat voltam ott!
A múlt héten voltunk 4 napot az Őrségben, szuper idő volt, Vikk pedig imádta az MT-t amibe a turázásokor vittük. Vikkapu vitte a hátán többször el is aludt. Nekem Csibb és Katkaféle MT-m van, egy 10-es volt, elégedett vagyok vele. Gremséét még nem néztem meg, de majd belekukkolok.

lilla én is locsolok, múlt csüt-ön szórtuk el a füvet, persze hosszas tanulmányozás után, hogy azt hogy is kell, hogy tuti legyen, most én is napi 2x locsolgatok, és már zöldellik a kis fejük, remélem elég nap lesz még, hogy megerősödjenek.
anna**

Rossz éjszakákat sajnálom!!!
Mi az éjjel jól aludtunk (az nem járja, h éjszaka is meg nappal is oké legyen) ezért a tegnap nagyon nyűgi volt. Így majdnem egész nap sétáltunk délben gyerekkocsival 3 órát (közben aludt a drágám) hazajöttünk megetettem, kiterítettem de már zsimbi volt újra, bármit csináltunk nem volt jó. 1/2 5 kor vettem az erszényt (amiben még sosem ült) beleraktam és kimentünk sétálni (próba a hétvégére) hát nagyon élvezte 1/2 7-ig sétáltunk közben a párom begyűjtött és hazahozott. Kristóf elaludt az erszényben és még 1/2 órát lógott rajtam. Próba sikeresnek tűnt. De így én végül csak 7-kor ebédeltem.
A mai nap meg úgy kezdődött, h a fiam 10-ig aludt (hát az anyja is), gyorsan ódatettem a krumplit és céklát. Közben babó bekakilt (én nem törölgetem, ha itthon vagyunk mindig a csap alatt megmosom) bevonultunk a fürdőbe mikor öltöztetem látom kerekedik a szeme hát újabb adag. Kezdtünk mindent elölről. Mikor kijöttünk a fürdőből érzem nagyon égett szag van. Hát mindkettő leégett. Mondom a gyereknek azt hiszem ma koplalás. Tejci víz sem volt főve. :evil: Hajaj mennyivel egyszerűbb a szopizás. Olyan sok macerával jár ez a tápszer. Apropó aki még tápszeres még mindig fertőtlenítitek az üvegeket??? Mert én még igen és a cumikat főzöm..... a vizet felfőzni megvárni, h kihűljön.... Na de aztán leültem bekaptam mérgemben én egy kis reggelit és újra nekiugrottunk a főzi készítésnek. 12-re meg is lett (a holnapi is)
Még mi vár ránk ma?????

Lilla - onkológia!!??? Bátor választás!!!
Rszg - lehet, h mégis a foga miatt volt nyűgi Kristóf, mintha a felsők is akarnának bújni. A képen azok fehér sziklák nem havas a táj.
Zita - ha arra járunk annál a kilátónál mi is mindig megállunk valóban csodálatos onnan a táj
Adryn - almák és véncsajok :lol: jót nevettem
Erpé - Kata milyen ügyes lány!!!! kész tünemény amilyen büszkén néz!!!! Amúgy mi is szeretünk sátorozni. Utoljára 2007-ben voltunk 2 hétig 1 hét osztrák és olasz alpok 1 hét olasz városok egész Livornoig mentünk le. (a kép a dolomitokban is akkor készült) Majdnem minden éjjel máshol vertük fel a sátrat, na ez egy kicsit fárasztó volt de megvolt a varázsa.
Bea- én is drukkolok!!!!
Papillon- kaki HT után megoldódik tutti, ma már 3 emberes adagot nyomott a drágám .... oké nem részletezem.
Csibb- Kristóf is gurulva közlekedik. Én is csak olvasom miket produkálnak ezek a babók, mi még csak forgolódunk de azt nagyon ügyesen. A nappali már egy nagy játszószőnyeg de természetesen ha egy pillanatra elmegyek máris a kövön találom.
Nemlajos - etetés, hát nehogy azt hidd, h erővel tartom a kis kezeit sőt már nem is kell tartani, csak egyik kezére teszem az enyémet. Közben a kezecskéivel is játszom meg mondókákat mondok neki meg pofákat vágok ő meg nagyokat nevet.
Ja még azt akartam kérdezni, nektek is harapja a kanalat?? Nekem vennem kell újat mert ezt Kristóf megrágta.
Jó kis regényt írtam. Volt időm mert most alszik, megébred megyünk sétálni. Ajaj megébredt és még nincs kész a tejci, szerencsére a víz ...... basszus ma mindent oda égetek mikor leültem írni feltettem a vízet és most szaladtam ki, hát ez is odaégett :evil: ez nem lehet igaz !!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

bekukkantok még tánc előtt, anyum vigyáz Majára, remélem ellesz másfél órát, mai séta megvolt, nálunk is a hamar sötét, meg a hideg, sőt most az eső is eleredt, mire felértünk, elállt :twisted:

Gabka,milyen cukin alszik a macival Lili, úgggy szeretem az ilyen képeket.

Wicca már régen volt.... :roll:

Banokla sajnálom a Gyedet!! :(

Bea, Maja

Kép
bea1978

bababi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(bocs :oops: :D )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ímhol előttetek egy MEITAI tulajdonos áll :oops: :oops:
adrynadryn: feladtad a leckét gremesének :lol:

na, majd gyüvök!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

héhelló, te miért tudod, amit mi nem? És hogyhogy tulajdonos? És hozzál képet is!!!
(én is nagyon szeretnék, de erre (se) most nagyon nincs egy fillérünk sem :? és még nem is tudja a Zuram, hogy megint 5E-ért licitáltam anyagot, igaz, 12m-t, és olyat, amilyet duplaennyiért kinéztem a boltban, hogy kanapéhuzatnak, meg stb... :oops: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea: Pasek nagyon szimpi! 8) Eszméletlen milyen egzotikus izlésed van! :shock: Élvezd a szerelmet! Jó táncot!

Lilla: Mikor volt nem jó eredményed? Nekem sem csinált a doki 6 hetesen vizsgálatot. Valami olyasmit magyarázott, hogy a szoptatós hormonok miatt simán lehet rossz az eredmény és csak feleslegesen aggódnék.... De most majd már nekem is mennem kell vissza... :roll:

Bocsi, most másra nem reagálok. Petinek is nagyon rossz éjszakái vannak, én meg nem érem utol magam és hulla vagyok... :oops:

Katka

katka22

Nemlajos: hát azért mondotta aztat Papillon hogy feladtam a leckét neki mert dizájnoltam egy májtájt ami nagyon teccene, aztán meglássuk hogy sikerál e.. mindenesetre Gremese nagyon pozitívan áll a dologhoz :P :D

Papillon: gratula :D melyik lett a nyerő végül? 8) és kényelmes? kipróbáltad?

most csak ennyi.. szokásos esti nyűgi van :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

mert én taliztam gremesével :lol: :lol: :lol:
képe majd lesz :lol: nekem sincs lojvé, de kellett vmi hordozó, amiben nem szakadok meg Lizó popójától és a hátamra is feltudom rakni, eladom az összes egyéb hordozómat és még így is lelkifurim van miatta :? a 86 gyedemből már csak 50 van és rólam vonják a 120 hitelt és vizsgáztatni kell a kocsit, biztosítást utalni és a sok számla....ahhhhh nem sírok tovább és a párom holnap tudja meg, h a főnök újra csak ígérget vagy már tényleg kap jutalékot a hozott üzletekért...napok óta feszkó van emiatt....

bocsi az offért :(

remélem rossz éjszakások ma kárpótlódnak :D

(kanapéhuzat nekünk is kellene.... :? )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

bizony, gremese igyexik
nagyon jó a meitai, felüdülés volt az erszény után, hiába 9 kiló az 9 kiló :? a mákvirágos lett :oops: kapucnis, hazafele aludt benne

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, örülök, hogy elégedett vagy, és sajnálom, hogy Ti is ilyen szarul álltok.
Egyébként meg ne emészd magad, nekem még csak most esett le, hogy nem mi vagyunk bénák, hanem egyszerűen most csapott át felettünk a gazdasági válság :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szerintem anyagilag most mindenki szív. Gyás helyett Gyed. Gazdasági válság. Mindenhol gáz van.
Bár a részvényárfolyamok már emelkednek, szóval azért ez pozitív, a gazdasági mutatók is megindultak. Remélem jön már egy kis jó, anyagilag én is mélyponton vagyok. Egészen pontosan anyagi szempontból én is az utolsó pillanatban mentem vissza dolgozni. Különben nagy gázok lennnének. A nagyok rettően sokba kerülnek. Jó, tudom, hogy nem muszáj lovagoli, meg úszni, meg angolra járni, meg még egy csomó vacakra, de azért jó, hogy így hogy dolgozom most több mindent megengedhetünk, bár közel sem mindent..... :roll:

Katka

katka22

na ittvagyok csak nagyjából olvastam vissza, elég ugrálós napunk volt.. mentem ügyintézni meg vásárolni, meg csináljuk az erkélyünket is.
szerintem a fogunk jön és ahogy valaki írta akkor biztos azért tépkedi a fülét mert arra is kihat.
Ja ér rájöttem hogy a nyuszis nyálkendője nélkül nem alszik el! ha odadom a kezébe megöleli, közbe szopizza az ujját és két másodperc mulva már alszik is.

BEa képet én is én is !!!!!

húú banokla nem kapsz gyedet ? :shock: én nem tudom mit csinálnék akkor.. az nagyon kevés összeg

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja és Erpé Kata nagyon kis ügyes :) :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hoztam képeket :)

Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea asszem te írtad a feliratos képeket van már pár a falon és tényleg olyan szépen mutat..

Kép Ezt én festettem

Kép

Kép Kép Az utolsó kettőt meg gumidekorból csináltam

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos:te tudsz kanapéra huzatokat varrni?

pulcsi: ne is mond a telet, meg a sötétet...a halálom. és várom, hogy túl legyünk a legrövidebb nappalon (asszem dec. 21, de nem biztos) mert utána már egyre tovább van világos...ilyen hülyeséget :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: a legrövidebb nappal az az én születésnapom dec. 22. :lol: :lol: de akik ezzel szívattak azoknak mindig azt mondtam hogy én hoztam a fényt az éjszakába :lol: :lol:

Moncsi: jók a képek :P én meg még mindig nem tudom hogy kell használni rendesen azt a photoscape-et... csillagot meg szívecskét már sikerült a képre tennem.. ne de annyi mindent amiket te csinálsz.... :shock:

KépKép
KépKép
adryn

moncsi, ez az ülős ez olyan ismerős, felraktad már, vagy valakire hasonlít a Livi? A második meg olyan, mintha webcam-felvétel lenne, és Livi épp jáccana, nem? (jézusom, ezt most nem javítom ki, de nem direkt írtam így, hanem rutinból :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: )

gyöngyi: még nem próbáltam, de hát miért ne tudnék? Feltétlenül csinálok egy előtte-utána képet, ha kész lesz! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gyöngyi, ezzel én is így vagyok. Már ma is olyan rossz volt, nem tudtunk sétálni menni ebben a nyálkás időben. A télben az egyetlen jó a síelés, de nem tudom ezen a télen el tudunk-e menni :?

Bababi, te odaégetted a vizet? :shock: :)

Kukli, hajógyárin van valami érdekes? Én benne lennék, még közelebb is van, mint a kopaszi!

Bea, most már én is nagyon kíváncsi lettem az új párodra! :oops: :D

Ma itt voltunk zenebölcsiben, Julcsi nagyon élvezte, nekem is szimpi volt a hely: http://www.szamoca-gyermekcentrum.hu

Én is tegnap kaptam utoljára gyást, elég rossz belegondolni, annak ellenére, hogy az éhenhalás ezután sem fog fenyegetni :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

nemlajos ezt az ülőset szerintem még nem raktam fel. az egy másik ülős volt :D a második is sima fénykép pedig.

Adryn pedig nem bonyolult a photoscape. először nekem is olyan idegen volt de aztán könnyű beletanulni...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Igen, Zita sikerült. Ügyi vagyok ???? nem sok embernek jön ez össze!!!!
A jó az egészben, h volt ebéd mert ha nem belegondolni is rossz, h mit lett volna belőle.
Kép
Így néztek ki az edények (lefényképeztem mert azért én sem csinálok gyakran ilyent) a sötétebb volt vízzel teli. Hát sokat ültem a gép előtt vagy a gyerek aludt túl sokat, jé ez jó miért nem ébredt korábban???? Ja és ma főztem ki szép fehérre ecettel mert egy kicsit vízköves volt, hát ebből sem lesz már fehér!!!! A másikat meg áztattam.
Kristóf is nagyon zsimbi volt a du-tán. Sétáltunk egy nagyot, itt még jó idő volt/van, de hazafele már sírt és lefekvésig folytatta. Mindent rág a saját lábujját meg úgy megharapja, h azért visít.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

moncsi, 409. oldal :)
De csak azért örülök, mert mostanában sok baj volt a memóriámmal.
Viszont bármikor tedd csak fel a gyönyörűséget, én imádom nézni a fotókat (egy éve ki hitte volna :roll: ), pont a Te képeidet nézegetve, meg a többi ülőset, gondoltam arra, hogy bakker, igazi babás, anyás topik lettünk! :D Pár hónapja még a decemberi topikot néztem, hogy hűűűűűűűű, mekkora babák, és lám, máris meghaladtuk :wink:
Úgyhogy hajrá a fotókkal!

bababi
, fogadd elismerésemet! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="bea1978"]e írta:bea1978gy képem van róla, az is Majával, ha érdekes elküldhetem priviben, mert ide nem szeretném kirakni még.

Bea, nagyon drukkolok, és engem érdekelne a kép. :)

Masut
masut

lányok, csaxólok (mint sok topikban mászkáló), hogy már a 3. topikban borul a bili, mindegyikben valakinél telítődik a pohár, úgyhogy ezennel én MOST mondanám, hogy:
- senkit nem mellőzünk, mindenkit egyformán szeretünk, csak van, akire írásban is reagálunk, de van, aki kimarad. Én pl. tök sokszor szóban reagálok (hehe, máris magamban beszélek), de amikor le kell írni, már nem tartom olyan fontosnak a saját gondolatomat.
No, remélem, itt ezzel le is tudtuk, mert nagyon utálnám, ha valaki itt is befordulna egy hülyeség miatt :wink:
Béke, és jó éjt! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Úgy látom, sokaknál romlottak az éjszakák. Hát nálunk is. De nem ágálok ellene, legalább teszünk a tejtermelésért közben. :) Persze elképzelhető, hogy eredetileg a foga kelti fel Mártit, de amíg nem kap cicit, addig nem alszik vissza. És hát ugye amióta azt mondták, hogy nem gyarapodott eleget, azóta úgy vagyok vele, hogy inkább együnk éjszaka is többször, szóval nem bánom. Csak picit hulla vagyok, ha napközben nem tudok aludni. De eddig sikerült sort keríteni rá. :)
És ami jó hír: ma este újra spriccelt a tejecske, amikor Máté megszívta a cicit, majd elengedte. Gyorsan rátapasztottam újra, hogy ne vesszen kárba. :D

Szegény kis koppanó babócák! Nekünk még van egy kis időnk...

Papillon, hol néztétek a pelenkadiszkontot?

Rákszűrés: lányok, ne húzzátok túl sokáig. Nekem egyszer maradt ki egy év (egy banális, hülye ok miatt) és utána p4-es eredménnyel riogattak. Akartak is csinálni konizációt (Ha jól emlékszem, így hívják), de végül nem volt rá szükség. Azóta járok a mostani dokimhoz.

Erpé! Ez a Kata milyen kis ügyes! :shock: És milyen büszke magára. :D

Kemse, merre vagy? Nem kb. mostanra ígérted magad?

Banokla, hogy hogy nem kapsz gyedet???! :shock: Ja, látom... :(

Gabka, jobbulást a családnak! Lili is milyen ügyesen kapaszkodik.

És most látom, hogy már mi is, a legfiatalabbak is elértük a 6 hós kort. :D

Anna, lehet, hogy igazad van és nálunk is épp ilyen 6 hós ugrás van esetleg... Őrség szuper lehetett, nagyon szép helyek vannak ott.

Moncsi, Livi mosolya nagyon édes. :D

Masut
masut

Nemlajos, remélem, ezzel megelőztük a biliborulást. :D Bár nekem egyértelmű, hogy nem lehet mindenkinek mindenre reagálni.
masut

És már csak pár nap, és megyünk a Bakonyba!
:) :) :)
masut

Moncsi, de kreatív vagy!!

és hú Bababi, azok az edények :lol: :lol:

Katka,
köszi :lol: tánc is már nagyon hiányzott, úgy kikapcsol, csak ma alig tudtam ellógni Majától...most meg aludni nem tudok, sokáig dumáltam telefonon

Adryn Norvégiában jártál már? Ha jól tudom az közel van Dániához :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, mi ez a topicdili??? azon sértődnek be, ha valaki kimarad a reakciókból?

húh, ha valakinek esetleg nem reagáltam valamire, akkor bocsi, vagy ha esetleg nem küldtem fotót, akkor inkább írjon még1X, mert nem direkt volt, bár szerintem a mi csapatunk elég jó, nem hagyjuk, hogy rámenjen piszlicsáré dolgokra(van ilyen magyar szó nyelvtanárok? :lol: :lol: )

kiflievés :lol: :lol: :lol: : Kép Kép
strucc kósti: Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?