A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

a cuccokert kapott dicsereteket koszi.
Nekem is nagyon tetszik! Foleg a ruhacskak. Alig van sajat amit majd ha kinottunk ne kene visszaadni, es ezek olyan kis kedves darbok, amit jo szivvel fogok megorizni:)

A babakocsi mozese szerintem igen jo, abban fog alukalni is eleinte a csoppseg, mert kuckosabb mint az agy, meg ugye mobil, es akkor nem kell kiszallnom ejjel az agybol, ha felebred:)
Sulya ugyan van, szoval setaba lemenni, feljonni egyedul megoldanom izmos melo lesz....de hat majd gyurok:)
Vendég

szerintetek az nem gaz, hogy kab 2-3 naponta birok csak meleg etelt magamba tenni?
Egyszeruen nem kivanom, de tenyleg semmit!
tbbszor kiprobaltam, hogy jo, akkor ne azt amit ne fozok, az nem olyan vonzo, lementem kajaldaba, van kajajegyunk , es 3szor vegigmentem minden kajapult elott, es semmi. Meg csak egy nyalcsorgas se...
Ez miert van?
Nem lesz baja ettol a babanak?
Vendég

Anyjuk! Szerintem nem baj ha nem eszel mindennap főtt kaját! Én sem szoktam minden nap mert Nekem sem kell!
Vendég

bencuri.
koszi. ma del korul irt nekem Wera es azt hiszem lejebb ment Nori baba hoemelkedese es azt irta, hogy jol vannak. azt nem tudom, hogy hazamehetnek-e holnap.
kivancsi voltam, hogy esetleg van-e valakinek ennel is ujabb infoja

KépKép
KépKép
mush589

Méghogy nem megy a topik.Egy órát nem vagyok itt,és máris két oldalt olvahatok :D

Anyjuk:nagyon jó a babakocsi,a ruhák meg cukik :D

Kép
Kép
Kép
kike

ez erdekes, hogy nem akartok fott kajat enni. en meg pont az ellenkezoje vagyok. hideget nem nagyon kivanok.

KépKép
KépKép
mush589

Az jó,hogy jobban van Nóri baba :D

Kép
Kép
Kép
kike

Olyan idegesítő hogy mindenki azzal van elfoglalva hogy mikor szülök már.Mást se hallok,csak hogy mennyi van még hátra,meg ilyenek.
Ha rajtam múlna,már szülnék.

Kép
Kép
Kép
kike

Most meg mindenki eltünt? :?

Kép
Kép
Kép
kike

kenyeret en sem. Egy ideje mar az sem megy. MAit mostanaban eszem, az a dinnye:) NA az minden mennyisegben, amugy reggel eg ykis kalacs, este kolesgolyo, meg minden ami hideg: joghurt, fagyi, ...
es nem is vagyok ehes, de tenyleg nem. Regen voltak ilyen nasi rohamaim, amikor mindegy mi csak legyen valami a szamba :oops: , de mostnsag mar nincs ilyen.
Pedig nem nyomja a gyomorom a kis draga.
Vendég

Én is örülök, hogy javulgat Nóri baba! :D
Vendég

kike: legalabb foglalkoznak Veed :wink:
az sem jobb, hogy nekem meg mintha nem telnenek a hetek. Mindenki tok termeszetesnek veszi, hogy igen babat varok, de az nem jut eszukbe, hogy hol tartok....jokicsi a hasam ,de akkor is!
Szerintem engem senki nem fog felhivni megkerdeni egyben vagyok e meg. sot van ismerosom, aki ahanyszor lat megkerni es mikorra vagy kiirva..
es foleg anyosomek keptelenek megerteni, hogy igen a vegen vagyunk, es hogy egy gyerek nem ugy erkezik, hogy ranez elotte a naptarra, hogy eljott e mar a kiirt datum :twisted: , na mindegy, majd azon kapjak magukat hivjuk, hogy nagyszulok lettek:)
Vendég

van aki vett babakocsira jatekot?
en ugy tennek ra valamit, de nem talatam megfizethetot es jot!
MA a c&aban volt 1000ft ert egy pillango szep szines jo puha, arra gondoltam azt fel tudnam akasztani, de aztan megsem vettem meg, mert az inkabb csak a hordozon lenne elvezheto, abban meg nem sokat lesz.
en valami "lancot" szeretnek. KUlfoldi oldalakon lattam is nagyon szupikat, de idehaza nem igen vagy horror arert.
Vendég

Igazad lehet Anyjuk,de azért hogy fél órába telik,mire eljutok az alig tíz percre lévő oviba :roll: Mindig összefutok valakivel,és hát bizony elindul a tracssolás,főleg ha az illetőnek is van már gyereke,és akkor kezdődik az én így szültem,meg úgy mesélgetés. :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike: en vagyok:)
Sot gondolom tul sokat is :lol:
Bocsika mindenkitol! De en eleg nagy pofaju ember vagyok...es ez az allndo egyedullet.....................................
Vendég

Én nem veszek a babakocsira játékot!
Vendég

Anyjuk! Azért vagyunk itt hogy dumáljunk és meghallgassuk egymást! :D
Vendég

Nekem van olyan babakocsira rakható láncos, játék,még a Vercsinél vettük. :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike: sajan ilyen Budapesten soha nem tortenik:( Szivesebben laknek en is ilyen kozvetlen helyen. Hidd el , nagyon rossz maganyosnak lenni.
En senkivel nem futok ossze az utcan, csak ha konkretan megbeszelek valakivel egy talalkat, de ahhoz is utazni kell minimum az egyikunknek...biztos aki budapest annak ez nem zavaro, de en nem igen tudok ebbe beleszokni.
Vendég

babuli:ennek oka van, hogy nem veszel?
mert ok, eleinte alszank ugyis, foleg seta kozben. d emikor picit nagyobb es nem csak akkor van a kocsiban mikor alszik, es konkretan seta van- mert akkor tud nezelodni is, sot abbol tanul sokmindent- d emondjuk te vasarolsz o meg a kocsiban van....en csak ilyesmi miatt gondoltam jo ha van mindig valami keznel( vagys valami ami a kocsira rogzitheto)
Vendég

bar azt nem igazan csipem, mikor latok neha kocsikat, meg hordozokat amik ugy fel vannak aggatva mint a karacsonyfa:)
Nehogy mar veletlen a kedves szulonek kelljen "lekotni" a gyereket, meg olyan mutogatos fealingje is van, plussz nem jo ha ennyi inger eri a gyerkocot
Vendég

Tudom én is milyen rossz mikor nincs kivel beszélgetni.Mikor ideköltöztem még a Vercsivel én is igen magányos voltam,nagyon rossz volt.Úgyhogy tényleg nem is panaszkodok hogy mindenki megállít,és beszélgetünk,végülis jó dolog.Tényleg neked is ilyen helyen kéne laknod.Itt szinte mindenki ismer mindenkit :D
Persze nem mindig jó ám falun lakni hiszen mennek a pletykák,meg minden,de a vrosban meg mindenki elmegy a másik mellett,még csak rá sem néz.Mondjuk én is csak azóta lettem ilyen közvetlen mióta a Vercsi ovodás lett.
Na,most kibeszéltem magam. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk! Játszani vettünk Neki csörgőt meg olyan játékot amit a kezében tud fogni! Amúgy a barátnőm kisfiánál látom, hogy minden érdekli( kulcs, telefon) de a játék nem! :D

Anyjuk! Én is Budapesti vagyok és naponta 20-an kérdezik meg, hogy mikor szülök pedig a lakásban ülök! Ki megyek az erkélyre friss levegőt szívni tuti, hogy valaki pont jön és már kérdezi is! A falra mászok tőle! :evil:
Vendég

Anyjuk! Nagyon jó a babakocsi. Én se vettem a babakocsira semmit. A többi gyerkőcnél se volt, és nem hiányolták. Elnézelődtek, meg hát csörgőjük volt.

Kép
dittke

Megnyugtattatok, hogy nem fog a germekunk hianyt szenvedni amiert sporolos szulokent nem vettunk :lol:
Amugy en is eddig csupa olyan lurkokkal voltam korulveve, akiket mindennel le lehetett kotni es tojtak a konkret jatekra.

babuli: ezen a kornyeken csak venasszonyok laknak, es az egyetlen ami telik tolk a megveto vegigmeres....:(

kike; EN MENNEK KIS HELYRE, SZIVESEN, ES REMELEm egyszer megyunk is majd, pestet nem nekem talaltak ki!
Vendég

Anyjuk! A mi házunkban a 20 lakóból 10 rokkantnyugdíjas és rohadtul ráér a másikkal foglalkozni! Amúgy Ők már várják Szabit. Én pont attól félek, hogy amilyen idióták itt fognak sorban állni az ajtóban, de akkor megismerik a rossz oldalamat! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Titi gratulálok Leventéhez,kívánom hogy legyen sok örömetek benne!!!!És hogy mihamarabb te is rendbejöjj. :D

ki lessz a következő?????

Babu.most már te jössz!Rajta.Küldöm a sok ++++++energiát. :lol:

Ibm,Szly,nektek is.

KépKép
henka76

Sziasztok!

Hú de beindultatok!
Sajna Áron baba nem indult el,csak ugye írtam,hogy megkezdődött az iskolai vakáció nővérem kisfiának és vele társasoztunk meg kártyáztunk,aztán birtokba vette a gépet,úgyhogy én lefeküdtem és olvastam!

Kike! Nálunk is hasonló a helyzet,mindenki mindenkit isemr és még ki sem lépek már kérdezik!
De engem nem zavar!
Jobb mintha nem tőrődne velem senki! (ezt is írtam már)
Mindennap hív valaki,mindig mondom,hogy úgyis szólunk ha van valami,de nembaj,legalább beszélgetünk! :wink:

Babu! Hát mernék én nélküled elindulni???
Mindenképp írok ha indulunk,lehet,hogy csak annyit,hogy ELMENTÜNK,de jelentkezem!

Szegény Titi,remélem már jobban van!

Reméljük Bugri Nóri is holnap már otthon alhat Anyával és Apával!

Anyjuk! Szuper a babakocsi és nagyon cukik a ruhák is!
Élvezd még ezt a pár hetet amíg jól vagy!!! :wink:

Muffin! Jók a bútorok!

Tudjátok mit csináltam még? Mégiscsak átpakoltam egy kisebb táskába a cuccaimat! Túl nagynak találtam azt a bőrőndöt!

kaja? Én mindent megennék amit elémraknak,de sajna a gyomrom már nem engedi!
Ép most beszéltemApával,jön haza a városból,mondtam,hogy ha van kedve ugorjon be nekem 2 sajtbubuért,de lehet nem fog,mert elég nagy a dugó!
Mondtam,hogy akkor hagyja a francba majd eszem mást!
De azért nem bánnám ha mégis hozna! :wink:

Kép

Kép
ibm

babuli: az mokas lenne:) nekunk meg a szomszed sem fog itt allni...ez van, ez egy ilyen lepcsohaz, kornyek...befasult magaimado emberek.Nem szeretem. szeretnek elo pezsgo fiatalos helyen lakni!
Vendég

Henka! Köszi! Remélem ideér a drukkod!!!

Cumi:én is kifőztem és ki is fogom,úgyis cserélgetve lesz ha egyáltalán fogja használni!

Babakocsira nem vettem semmit,majd ami még hiányzik menet közben kialakul!

Mire ideérek mindig elfelejtem,hogy mit is akartam írni! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

Henka! Köszönöm szépen remélem Te hatással leszel Szabira! :D

Amikám! Bíztam benne, hogy nem mész el Nélkülem! Ha nem éjszaka indul el Szabi akkor Én is írok! Ha igen akkor üzenek Vikinek! Sajtburger Nekem is jöhet! :D
Vendég

Anyjuk! Én annyira nem fogom élvezni az biztos!
Vendég

JA! SZISZKA??????
Mostmár tényleg aggasztó,hogy nem jelentkezik!!
Mi lehet velük??

Itt olyan szélvihar van,de Áronbabát nem fújja ki a lyukon!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Bencuri,Maria!

Nemtudom olvastátok e de Bari hazajött,meseszép az a kiscsávó!!!

Na! Haladok! 10 hozzászólásból majdcsak összejön minden amit akartam!

Viki! Azért ha olvasol minket és tudsz írhatnál pár sort,hogy mi újsűg!
Itasd Apával azt a Borsodit,hogy meglegyen a laptop!! :lol:

Kép

Kép
ibm

jajjaj, dolgoznom kellett, úgyhogy végig sem tudtam olvasni, amit egy óra alatt írtatok, most meg már vár a család.
Hétvégén nem leszek, hétfőn is csak délután. Addigra születhetne két-három gyerkőc 8)

mindenkinek drukkolok a szüléshez, akinél már ideje lenne, a többieknek meg jó pihenést és gömbölyödést!
Vikinek, Magdinak, - (és Sziszkának!) nagyon sok drukk, hogy minden rendben legyen és úgy alakuljon, ahogy nekik jó!!!!

sziasztok

Ági

KépKép
szkagi

Kezdodoik az olasz roman meccs, nem tudom valakit erdekel e, csak ugy irtam:)
Vendég

Szia Ági! Remélem hétfőn mire jössz már nézegetheted Áron baba fotóját is!!

Jó hétvégét neked!!

Anyjuk! Nem szeretem a focit! De köszi az infót!
:wink:

Kép

Kép
ibm

en sem a focit szeretem,hanem az olaszokat:) ezert hat szurkolok az olaszoknak:)
Vendég

Babu! Neked is fáj és baromi nehéz a hasad ha felállsz vagy mész?
Én már alig vonszolom magam!
Ennek a kis szummósnak lassan a földig ér a háza!
És akkorákat nyomul néha!
Nem is értem miért nem találja a kijáratot??????? :lol:
Marhára mennék már meg jókat röhögök itt magmban,de majd ha indulni kell szerintem nem fogok!!! :shock:
Hát még ha odaérünk!!! :shock:

Kép

Kép
ibm

Megjött Apa és KAPTAM SAJTBUBUT!!!

Megyek hammolni,este még benézek!!

Kép

Kép
ibm

Amikám! Mivel mostanság többnyire a lakásban ülök nem szokott fájni a hasam csak picit! Amúgy nem jött a barinőm sem úgyhogy nem mentünk sétálni viszont úgy döntöttem kimegyek Apa elé a Hévhez hátha Szabi a séta utáni jövetelre vár! Nálunk is nagyon fúj a szél! Szabit sem zavarja!

Én is néztem Bari fiát és nagyon édi!

Én is várom, hogy mehessek de majd ha menni kell azt hiszem összefogom Magamat szarni!

Anyjuk! Én sem szeretem a focit de köszi!

Ági! Jó hétvégét Nektek!
Vendég

a cumit szerintem is legjobb (ha van) a mikrós sterilizálóban sterilezni, ott nem megy bele a víz! Én mindent csak ott fogok. Valahogy a folyadék nem szimpi (kitudja mi marad rajta) aztán azt szopogatja a gyerek!

Kaja: sajnos én mindent szívesen megeszem és még általában belém is fér (lehet nem annyi mint elötte) de szerintem túl sok. A múlt hónapban is 3 kg-t híztam. Tulajdonképpen már csak azért szeretnék korábban szülni, hogy ne jöjjön rám még 3 kg.

Anyjuk: nagyon édik a cuccok!

Örülök, hogy Nóra baba jobban van!
Vendég

babu: melyik hev? hatha akkor nem is lakunnk egymastol messze?
Bar ha nagy erkelyt irtal, akkor gondolom nem a mi kornyekunk....
Vendég

Amikám! Jó étvágyat kívánok! :D
Vendég

Anyjuk! Gödöllői hév! Mátyásföldön lakunk! Ti?
Vendég

Zuglo:( Kerepesi uton, csak azert mert ugye it az Orson a hev. Godollo szep hely! Szeretem ott kifele azokat a helyeket!
A varost nem kkedvelem, foleg Pestet nem. Budan is vannak szep helyek.Matyasfoldon meg nem jartam, aszem :oops: Mentsegemre szoljon meg csak 1-2 eve elek itt.
Vendég

Anyjuk! Akkor Mi kb. 20-30 percre lakunk egymástól! :D
Vendég

Mátyásföld is Pesthez tartozik 16.kerület! :D
Vendég

Most megyek Apa elé! Szerintem ma már nem jövök! Jók legyetek! A hétvégén nem sokat leszek de ha van valami akkor üzenek rögtön! :D
Vendég

ezt nem tudtam!
de jo, akkor majd tologatunk egyutt babat!:)

Igaz Te mar hamarosan tologatsz....na de majd mikor en is tologatok, akkor osszehozunk egy talalkat!:)
Ez most feldobott, hogy vegre valaki a "kozelbol"!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?