A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csajok! Olyan jó nézni a képeket! Menjünk vissza!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Tényleg ma bent kuksoltam az irodában és olyan ócska dolgokkal foglalkoztam, hogy csak na.... Ahelyett, hogy ebben a gyönyörű időben baba-mama túráztunk volna... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

És ezzel laptetőn! :shock: Ajjjaj! :lol:

Katka

katka22

Ok, menjünk :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Nagyon jók a fotók, szuper lehetett a hétvége! Nagyon sajnálom, hogy mi nem mentünk végül, jó lett volna. De majd legközelebb!

Helyette megint balcsiztunk a hétvégén, és tegnap a Keszthelyi hegységben kóstolgattuk a babás túrázást, egész jól bírtuk.

Gyenesdiásról indultunk
Kép

Ilyen szép helyeken vezetett az utunk
Kép

Kép

Nagymezőn megpihentünk
Kép

A végi kicsit meredek volt már
Kép

De a kilátás a Festetics kilátóból megérte a fáradságot
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

pulcsi, ez a film egyelőre nekem nagyon durva.
Az elején a problémák ugye, hát tök ismerősek, azzal a különbséggel, hogy nálunk a férfi főszereplő mute üzemmódban megy, sose szól semmiért 8) :D
Aztán meg a vonatos... ááááááááááááááá!!!
És még csak a 21. percnél járok :wink:
Azért nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a fordulat, bizonyára a kommunikáció, meg a mindkettő egyszerre belátás... na de hátha nem, hátha tényleg olyat tudok meg/látok meg, amit magamtól még nem, és a Zuramon is segíthet :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zita: Ezen a részen még soha nem túráztam.... Nagyon szép helyeken jártatok! :P

Nemlajos: Nem ám leírod a végét! Én is meg szeretném nézni, ha majd lesz időm... :roll:

Katka

katka22

Na, majd én is pakolok pár képet, bár lehet, hogy egyszerűbb, ha linket küldök annak, aki kéri...

Márti hajnalban belázasodott (5-kor 38,1 volt levonva), úgyhogy sokáig vacilláltam, elmenjek-e angolra. Aztán úgy döntöttem, itthon jó kezekben van, megetettem és mivel akkor épp 37,9 volt, elmentem. Csak lerövidítettem az ottlétemet, késve érkeztem és fél órával korább távoztam. De azértjó volt. Párom addig beszélt a dokinővel, aki kb. 1/2 1 körül el is jött hozzánk, megnézte, ellátott jótanácsokkal. Márti 4-5 órákat van fenn egyben. :shock: Közben jól elvolt, illetve voltak nyűgösebb időszakok, meg olyanok, hogy jól eljátszott. Most alszik.

A filmet én is megpróbálom megnézni, sose árt. :)

Masut
masut

Katka, a következő topiktúra lehetne akár arrafele is. Addig felderítjük a terepet :wink: Imádom azokat a fenyőket :)

Tehuti nagyon jók a smiley-k, ne hagyd abba! :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita, de jó lehetett a ti túrátok is, nagyon tuti helyeken jártatok :)

Egyébként Katka, Samu és Dani szerintem is egész jól egymásra talált, volt nagy barátkozás meg némi konfliktus is, ahogy kell :) Meg nagyon látszik azért az egy év korkülönbség, szóval Dani jó fej volt, hogy időnként istápolta Samut. És megtanította tisztelegni, és vigyázban állni :)
Ja, és időnként mesélt rólatok a Dani mikor együtt mentünk ide-oda. Pl. felsorolta, h a családban kinek milyen színű túracipője van, és a tiedet is mondta (a lányok és az apja után :) )

Nemlajos, enyim párom is jól érezte magát, és egyszer meséltem neki, hogy a te párod is mérnök és Miskolcon járt, és azt mondta, h akkor csak jófej lehet. Szóval legközelebb gyertek csak.
És én nem tudom, h melyik apuka hogy élte meg a hétvégét, nekik ez nyilván furcsább volt, de amit láttam, az alapján senki sem szenvedett nagyon. Meg nem vonult félre. Persze nem volt esti nagy közös danolás, de ki tudja hova fajul a dolog néhány ilyen alkalom után :D Este pl. viszonylag szűk kör jött össze beszélgetni a gyerekek lerakása után, a többiek kidőltek :)
Lépek, ki kellene teregetnem
É

erpé

hja, én meg még azt akartam elmondani, hogy ugyan bár már kétszer eszik 2dl mást Döme (délben és du), mégsincs kiváltva egy szopi se, mert utána cicivel alszik el, és ugyanúgy szopizik...
Még mindig napi 6-szor szopizik, plusz mostanában az éjszakai...
Mi még elleszünk egy darabig :roll:

Viszont Döme valamiért fél a Family Frostos kocsi hangjától :shock: Ez most tűnt fel, altattam volna, de ahogy felhangzott a szignál, egyből jött a szájbiggyesztős, hüppögős sírás, tudjátok, amikor az ember felsóhajt, és magához öleli :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos felvetette az állatkerti sétát, a bnőm 5 fő részére tud ingyé belépést biztosítani, ha szólunk előre, h ki jön és mikor megyünk legalább egy nappal. SZÓVAL? Szerda? Jó időt mondtak!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, ezt a No Thanks-es sztorit nem nagyon értem....nekik az anyuja vette meg a kengurudat???? Kép Vagy, miiiii?????

Nemlajos, nálunk is egy ideig szopizott Szonja, de aztán egyszercsak nem kérte, én meg nem kínáltam. Family Frostra meg minden dudálós autóra nagyon ki vagyok akadva....tuti akkor dudál, mikor alszik... :evil:

Zita, ti is milyen jóóóó helyen voltatok!!!!! Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Csak beugrottam az "aggódókat" megnyugtatni,hogy még nekünk sincs egy fogunk se,véletlenül se mászunk,és semmivel sem szopizunk kevesebbet a 2 "más" ellenére,SŐT! :D

Kép
Kép
zazzy

Csajok, hol vagytok? vagy csak nálam nem jelennek meg a hsz-ek? :)

Katababának sincs még foga... csak rossz éjjeleink.

Masut, én majd kérek linket a fotóidhoz.

Állatkert jó ötlet, de sajnos én szerdán dolgozom. Meg pénteken is.
erpé

Én itt vagyok....
Ezek szerint ellentétes ritmusban dolgozunk... Én hétfőn és csütörtökön dolgozom....
Álatkert nekem sem jó, de az ötlet szerintem klasz!

Masut: Hogy van Márti? Estére belázasodott? :?

Erpé: Túracipőkön jót nevettem....

Sikeresen összevesztünk Petiapuval. Persze Danin. Király. Ez még hiányzott így a hétből.... :twisted:
Tele van a hócipőm a patchwork családdal, meg az apukákkal. Ma a másik is kiakasztott... :evil:
Lehet, hogy velem van a gond???? :roll:

Na válogatok képeket, bár újat már nem nagyon tudok mutatni....

Katka

katka22

Ja Katka, én nem rendszeresen dolgozom, csak havonta néhány napot. Na, erre a hétre jut kettő is :)
És még ezen a héten mozgósítható a párom huga, de a jövő héttől munkába áll (befejezte az egyetemet és most talált melót). Szóval most nagyon nézegetek szittert.
Veszekedést sajnálom. Mindkét apukával.

Mindenkitől kérdés (Gabkát már kérdeztem): az létezik, hogy a gyed 76ezer néhányszáz Ft? Most lehidaltam. Nekem valamiért több rémlett. A tgyás-om sem volt eget verő, de ez...
Azt hiszem, nem sokáig leszek itthon főállású anya. Szerintem Katalány 1 éves kora körül visszaszivárgok a munkahelyemre.
Jó éjt! Lépek.

erpé

No, akkor ömlesztve a képek az első napról....

Cuha völgye, jópárszor át kellett kelni a patakon. Szerencsére alacsony volt a vízállás, de ez nem gátolta meg a gyerekeket, hogy bokáig vizesek legyenek (na jó, nem mind ) ;)
Kép
Az egyik felmászás:
Kép
Lefele Nimródapu segít:
Kép
És persze már megint másztak :D
Kép
Egy fatörzses szoptatás, körülöttem nyüzsög a család 8)
Kép
Felfedeztük, hogy CSibb már járt itt, csak 98-ban: :shock: :lol:
Kép
Erpé hátan Katával:
Kép
Újabb átkelő:
Kép
A legifjabb túrázó:
Kép
Anya, Apa szeme fénye:
Kép

Katka

katka22

Hát Erpé én is kevesebbet kaptam most mint múlt hónapban :( olyan 80 valahányezret.

Katka sajnálom a veszekedéseket.
Amúgy Dani mit mondott a hétvégéről? Úgy tűnt hogy jól érezte magát.

Zita tényleg szép helyen kirándultatok. Én is ismerem azt a vidéket, sokat futottunk arra régen.
Ti amúgy Bp-iek vagytok? Bocs, biztos volt róla szó de már nem emlékszem :oops: Csak azért kérdem hogy Keszthelyen voltatok.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ő meg az én szemem fénye 8)
Kép
Kataapa az erőember :D
Kép
Picit én is vittem Petit:
Kép
Uzsonna az erdőben:
Kép
Itt látszik Vica hátán Nimród:
Kép
Férfiak egymás között: 8) 8) 8)
Kép
És persze megérkezik közéjük egy hölgy ;)
Kép
Amíg ők beszélgettek, mi gulyásoztunk, plusz Vica sütije is a képen. Nagyon fincsi volt (a süti is, meg a leves is). Mártiapunak köszönet érte!
Kép
Most akkor egyszerre két nővel sakkozzak? de hiszen ez túlerő!
Kép
Látod Panna, ő az én öcsém! 8)
Kép
Peti és Márti beszélgetnek
Kép
Jól láttam, hogy a Katának udvaroltál? :evil: Durr egy pofon!
Kép
De Mártikám! Én ártatlan vagyok! :cry:
Kép
Mi folyik ott? Csak nem Peti sír? Anya tegyél le, dolgom van!
Kép

Katka

katka22

Erpé: Én nem teljes hónapot kaptam szeptemberben. Neked ez egy teljes hónap?
Igen, tudom, hogy nem rendszeresen dolgozol.... ;)

Vica: Igen, nagyon jól érezte magát Dani. Ha sikerül elfelejtetünk vele, hogy az anyukája azt várja el tőle, hogy rosszul érezze magát, akkor már minden rendben. Szerintem elég könnyed, locsogós az alaptermészete egyébként.... Csak hát nehezek a körülményei szegénynek.

Katka

katka22

Vica: Viszont Pannát nem láttam hisztizni... Mostanában otthon is jobb a helyzet? Zsófiék ma is emlegették....

Katka

katka22

Igen, mostanában jobban viselkedik. Bár ma azért hozta a formáját, de ezt betudtuk a hétfőnek (ilyenkor általában hisztisebb) meg ma volt aerobik is az oviban és hát ilyenkor azért fáradtabb.
Megint nagyon jó kommenteket írtál a képekhez :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

no, végeztem a filmmel :)
Más már így filmet nézni, mint gyerek nélkül, kicsit több időbe telt :roll:

Pulcsi: köszönöm!
Megerősített abban, hogy jó úton vagyok, és jól gondolkodom a házasságról.
Most már csak a Zuramat kéne valahogy helyre tenni :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

erpé: létezik!
az én 130E-es bruttómhoz (plusz izék) 72E, plusz családi pótlék.
Hát, ennyi...
Hja, és áll ám még az ajánlatom, viszont most nem leszek 19-éig csütörtöktől.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Azt elfelejtettem megírni, hogy igen nagy megtiszteltetésnek vettem a lányok és Dani részéről, hogy úgy körbevettek és jó volt együtt. Danin csodálkoztam is, amikor se szó, se beszéd, egyszercsak megfogta a kezem és úgy mentünk. Ágicán nem csodálkoztam annyira, de azért egy kicsit mégis. Jólesett. :oops: Zsófival meg tök sokat voltunk együtt, bár szerintem ez főként Mártinak volt köszönhető. És azon is meglepődtem, hogy időnként Panna is becsatlakozott, bár őt szerintem főként Zsófi ottléte vonzotta oda. :)
Kicsit nekem is olyan volt, mintha gyerek lennék, holott már ugye anyuka vagyok. :)
Zsófi meg is jegyezte egyszer, amikor épp sokan voltak körülöttem, hogy most olyan, mintha igazi anyuka lennék = értsd: sok gyerekem van, legalábbis körülöttem. :D

Márti ma hajnalban lett lázas, azóta hol feljebb, hol lejjebb megy a láz, de csak akkor mérem, amikor forró. Most este 9 körül 38,2 volt (levonva), éjjelre kapott egy harmad kúpot.

Megnéztem a filmet, tetszett. Nem tartom magam vallásosnak, de ez az a hozzáállás egy kapcsolatban, amire szükség van szerintem.

Masut
masut

Ja, Nemlajos: nekem is több órába tellett, míg megnéztem. Azt hiszem, az első 3 perc tartott úgy másfél óráig, a következő kb. 20. + 1 óra, a maradékot kb. 4 részletben néztem meg.

Gyed: én erre a hónapra felet kapok majd. Egyébként abban a hónapban kell megkapnunk, amiben esedékes, vagy ezt is utólag kapjuk?

Masut
masut

Katka, szerintem jók lettek a képek, azt hittem a beharangozásod után, hogy a szombati napról egy jó sincs. :)
És azt hiszem én inkább linket küldök priviben mindazoknak, akik ott voltak, a többieknek meg, ha kérnek. Mivel párom nem volt a kirándulásokon, így csak a "tábori" eseményekről vannak képek, nála volt a fényképezőgép. Olyanok is, amik akkor készültek, amikor mi kirándultunk. :)
masut

utólag kapjuk, ugyanúgy.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zita, ti is gyönyörű helyen voltatok!

Nemlajos, úgy látom, szó volt itt arról, hogy voltatok férjeddel a medveotthonban és mintha képek is készültek volna. Csak én nem látom őket, vagy nem tetted még fel?
masut

Belenéztem én is a film elejébe, hát kiváncsi vagyok az egészre, de most nem állok neki majd holnap :)

Masut, tényleg hogy körülvettek a gyerekek :D aranyosak voltak.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hja, írtam, hogy nekem a szerda nem jó?
Barátnőmnél leszek.
Aztán meg eltűnök másfél hétre (nagyszülők), aztán viszont drasztikusan csökkentem a netezést, most szólok :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

De azért nem fogod szétverni a gépet, ugye? :D
masut

masut :lol: :lol: :lol:
Nem, és ennek köze sincs a filmhez, ez már ért egy jó ideje, most csak kihasználom, hogy otthon úgyis lekattanok róla.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Helló!
Zita, ti minden hétvégén mentek vhova, jó messzire? Nagyon szuper lehetett, szépek vagytok! Én ismerem a környéket, és szeretem is. Közel is van viszonylag Szentbékállához, meg a nyaralónkhoz is. Túrázóknak azt nagyon ajánlom. ott nagyon jó szállást is tudok, olcsón, nagy házban. Ahova járni szoktunk.
Katka megint jó képeket és kommenteket hoztál, köszi! Imádom ahogy Márti Petit helyrerakja mindig.
Veszekedést sajnálom. Remélem ma jobb reggelre ébredsz. Mi éjjel vesztünk össze. betotyog éjfélkor aludni, felkelti Botit, aki utána átjön az ágyamba, aztán felkelt a puffogása Katát, utána közli, hogy akkor kint alszik. Míg Kata visszaaludna cicin, addig 2x bejön, hogy még keresgél vmit, miután már Boti ül és pudingot két félálomban és Kata láthatólag buli hangulatba került (már cici se kellett, jól elbababbaázott), lefekszik és fél perc múlva horkol. Na én pöcc, aztán ki hozzá, Botira rászóltam, próbált aludni, ő meg körözött fél órát Katával, mire megkegyelmeztem. Utána még annyit hallottam, hogy persze mert nekem van cicim… blablabla Hozzáteszem Kata nem cicivel aludt el, hanem egyik oldalamon Boti cuppogtatta a csacsiját, másikon Kata a kezét. Tud vki így aludni? Pedig Boti végre az ágyában volt. Na bocsi….. irtó dühös vagyok.
Ilda utaztok haza? MI állatkertet kihagyjuk. Nekem min. egy ember kell aki Botit kerget. Nemrég voltunk, de jó ötlet. Jah amúgy első nyílt szopim a medvemenhelyen volt a 4 hetes Katussal. Ott jött oda minden kisgyerek megbámulni, pedig hogy elbújtam… hjaj…
A filmet nem tom mikor fogom megnézni. Ma vendégeink lesznek, de engem is érdekel. Talán holnap. Hány perc? Bele sem kuksiztam, de jó ajánlók voltatok.
Erpé, Gabka nektek a csajok elvannak kosiban, kézben, stb…? Nekem Kata állandóan replikázik ha nem tesszük le. De tegnap pl. a z új lakásban még nem kellett takarítani.
Boti ébred.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Kukli, rossz éjjelt sajnálom. És Katalány sokszor le szeretne menni a kezemből sétálgatni a földön. Le is szoktam most már gyakran tenni, pl. a játszón is. Persze figyelek, h ne egyen meg minden szöszt.

Katka, nagyon jók a fotók és a kommentek! :D Nem teszitek majd fel a fotókat valami olyan helyre, ahonnan nagy méretben le lehet majd tölteni? És igen, teljes hónapot kaptam gyedből. Siralmas.

Nemlajos, és a te szüleidhez utaztok, vagy a párod szüleihez? És megint köszi a szitteri felajánlást :)

Katababa megkönyörült rajtunk: most éjjel csak egyszer ébredt, és még mindig alszik. lassan ébresztenem kell, mert indulunk oviba.

Csibb, te merre vagy?
Megyek is.

erpé

nemlajos, megértem a netről való lekkatanásod. már írtam, ugye, h amíg itt az új albiban nem volt net,sokkal nagyobb rend volt..plusz félóra is sokat számít a házimunkában..vagy bármiben a gyerkőnek is szeretnék festeni egy képet, aztán még fel sem vázoltam..
örülök, akinek tetszett a film...
mi apával ketten néztük meg/Nándi miatt nekünk is 3 napig tartott, kb. 5 részletben/a végén meg jól megölelgettük egymást, meg elmondtuk egymásnak, hogy szeressük egymástot:))meg hogy nem akarjuk elveszíteni egymást, meg tudjátok:)
jó volt nekünk, na.
sztem egyébként lehet h jellemzőbb, hogy egy nő teszi meg ezeket úgy akár,hogy a férjében semmi nincs.
na megyek, sírás van
ja éjjel fél 10től fél 4ig aludt!! yesss 8) tök jó volt, sztem ilyen 3 hónapja nem volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sajnálom, h senkinek sem jó az állatkert, pedig aszittem hogy összejön, olyan jó lett volna :( apát sosem tom rávenni az állatkertre, mert, h 7végén tömegnyomor van, 7köznap meg melózik....

képek nagyon nagyon jók, a kommentek is szupik és találóak. úgy mentem vón én is kirándulni
Katka sajnálom a veszekedést :cry: biztos nagyon kimerült is vagy, ennyi gyerekkel, nem semmi, csodállak emiatt (is)... :oops:

film: hát most már én is kivi vok, ha lesz időm megnézzük Lizivel.

na mek, nyűg van

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Feltöltöttem én is a webalbumba a hétvégi képeket. Nem válogattam őket, az összeset felraktam, biztos van közte homályos is.
http://picasaweb.google.hu/Sareczvica/BakonyTura2009#

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Képek nagyon jók lettek, látszik milyen jól éreztétek magatokat!

Katka Következő tárgyalás mikor lesz? Lesz egyáltalán?

Erpé Én 62-t kapok gyedre.

Pulcsi De jó, hogy tudtál aludni végre! Én is szeretnék. Irigy is vagyok :) Máté folyamatosan 1,5 óránként kel, szinte percre pontosan, most éjszaka meg ráadásul 3/4 1-től fent volt 3-ig, és először játszott, meg sikítozott, nevetgélt, aztán meg sírt, mert nem tudott elaludni. És reggel 3/4 7-kor kelt. Hulla vagyok.

Kép

Kép
rszg

Teszek 3 képet Mátéról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

ja, tehuti: igen, a no thanx-es fiúk hugaának vették a kengurumat, azaz, az anyukájuk vette :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli: Biztos, hogy ingerlékeny vagyok (elvileg most kellene megjönnie), de ennek ellenére azt gondolom, hogy igazam van a témában és Petiapu nem megengedhető hangnemet használt, szóval Dani szobájában aludt az éjszaka.... :twisted: És azt gondolom, hogy jön egy bocsánatkéréssel, addig felhúzva tartom az orrom... :evil:
Rossz éjszakát sajnálom nálatok, szerintem nem baj, ha néha apa is kiveszi a részét az éjszakából..... :roll: Csak, hogy legyen egy kis becsületünk ;)

Rszg: Máté nagyon helyes! Jók a képek... Apasági perben nem lesz több tárgyalás... Most majd Petiapu válóperében kell tanuskodnom és a saját válásomat intézni. Idén őszig bíróságnak még a közelében sem jártam.... Most meg... :(

Masut: No igen, lányok nagyon élvezték a társaságod és Márti babért meg rajonganak... Most nekem hugit emlegetnek.... :shock:

Nemlajos: Ha úgy érzed, hogy túl sok a net, akkor szerintem csökkentsd csak..., bár nagyon fogsz hiányozni....

Katka

katka22

kukli, nagyon sajnálom az éjszakátokat. A szöszmötölést ismerem, jaj, úgy tud mérgelni, mikor nincs tekintettel arra, hogy altatok. És nálunk is el szokott hangzani, a "cici kell neki" kifogás.
Tegnap viszont a frissen elaludt gyerekemmel itt hagytam a Zuramat, és bár Döme többször ébredt, a párom visszaaltatta.

masut: jól látod, hogy nem látod, tegnap a kocsiban maradt a gép, íme a két kép a medveotthonról (én mondtam, hogy nem nagy szám :D)
Apa viszi a fiát:
Kép

Dömefej és medve:
Kép

öhm, ennyit a medveotthonról... :oops:

De tegnap este volt közös fürdőzés is (eskü, hogy nem rszg-t utánzom - apropó, hogy kapsz Te csak 62-t? Minimálbéres voltál? :shock: ), szóval készültek fotók.
Kép Kép

Baj van a részeg tengerésszel:
Kép

Végül két kis fog, SZENZÁCIÓ!!! az első fotók először a babaneten!!!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Élek ám még :)
csak kicsit zürös volt az elmúlt hét :)

Én is irigykedem a kirándulókra, a következőre remélem mi is el tudunk majd menni :)
Apa mondta, hogy ő nem jön, majd itthon marad Levivel. Én meg közöltem vele, hogy Levi is jön és Ő is. Legfeljebb majd ott jön rá, hogy jól érzi magát, ha meg nem, akkor meg így járt :) :twisted:
(nagyon nehezen barátkozós, nem nagy beszélgetős)

Levi tegnap megkezdte az ovit.
Én teljesen padlót fogtam, amikor reggel közölték, hogy akkor ebéd után menjek érte és holnap (azaz ma) már akár ott is alhat. Ehez még hozzájött, hogy Levi kézenfogta az óvónénit és csak úgy elsétált vele a szobába, úgy kellett rászólni, hogy puszi, vagy valami. Na ezek után keresgéltük apával fél órát az állunkat és csak álltunk, hogy most mit is csináljunk :)
Erpé volt olyan kedves és "befogadott" minket, nagyon kedvesen vendégül látott minket. Jót sétáltunk, még jó, hogy vittem magammal a kengurút :lol: :wink:
Délután közölte, hogy jó volt és holnap is megy "odiba" :) Ma reggel persze elkezdett nyávogni, hogy inkább bölcsibe menjenek, de aztán a kocsiban már lelkes volt és ugyanúgy zúzott be a csoportszobába :)
Annyi volt csak a gond, hogy eltévedt egyszer és a másik csoporthoz ment be, de egyébként semmi gond nem volt vele.

Kata és Lili jól elvoltak egymással. És most Lili leste el Katától az állás tudományát, amit délután ki is próbált az ágyában, persze alvás helyett (erről minnyá teszek fel egy képet). Úgyhogy apa este letette Lili ágyát teljesen, mert nem szeretném a földről összeszedni a kiscsajt :)
Kép Már Lili is szereti az autókat :)
Kép És a majdnem ágyból kieső kicsileány :)

Kukli, Lili lelekesen mászik, de azért kézben nagyon jól elvan. A babakocsit mi nem nagyon használjuk, úgyhogy azt nem tudom abban mennyire lenne el.

Én megnéztem a filmet, de nekem ... hogyis mondjam .... túl vallásos, de ugyan akkor a nőre csak a pénz van hatással????
Érdekes volt mindenesetre. És annyi igazság van benne, hogy a kapcsolatokon mindig dolgozni kell és sosem szabad azt hinni, hogy ha egyszer meghódítottam, akkor annyi elég is volt.

Az állatkarti séta nagyon tetszene, máskor nem lehetne Papilon?

Katka: balhét sajnálom. Jól értem, ha "nem lenne Dani", akkor nem is lennének gondjaitok??

Nemlajos: hiáníozni fognak sziporkáid nagyon, de remélem azért nem vonod meg magad tőlünk teljesen :)

Erpé: én marha, én is vigyázhatok Katára, ha gondolod :) Sőt a fiúkat is el tudom hozni az "odiból". legfeljebb kipróbálom a 2 ikerpárt nevelő anyuka mindennapjait :)

Na eldugultam :)

Kép

Kép
gabka77

Persze, lehet máskor is állatkert, csak most van még szép idő, persze 3 hete ezt mondom :lol:

Levivel akkor nem nagyon lesz gond az ovit illetően, csak úgy mint Fannival. Jó gyerekek.

Hát nem tom az én párom milyen lett volna a kiránduláson, gondolom sziporkázott volna vagy az ellenkezője elvonul és ki sem akar jönni a szobájából, max bagózni :evil:
Amikor meséltem a kirándulást lecseszett, h kösz, h szóltál, erre mondom, h én úgy tom, h te nem szívesen jöttél vón idegenekkel, és erre meg igazat adott nekem. Na? Akkor most? Ki tudja, lehet, h tök jól érezte volna magát....

Nem semmi, hogy álldogálnak ezek a lányok :shock:

Mi is voltunk eccer medvefarmon, az volt a vicces, h az akkor még fél kilós kutyám ott állt a farkasok előtt, ők meg nyalogatták a szájukat, dva volt. Egy medvebocs meg barátkozni akart vele nagyon :P

nemaljos: nagyon jók a fürdős képek.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nagyon csudaszépek a babók!!! Máté, Döme fürdőse, Lili baba állása stb....Meg a túrázósok is!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja ma anyóséknál megtett pár centit hátrafele kúszásban....haladunk!!!!!!!!!!!!!! Kép

Rszg, az nagyon kevés GYED!!!!! egész hónap???? Enyém is olyan 80 körül van.... Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Titeket nem vág le állandóan a babanet? Folyton be kell lépnem, pedig már vagy fél éve nem tettem... :shock:

papillon, én is láttam ott kiskutyát, akkor kámpicsorodtam el, ha tudtam volna, hogy kutya is jöhet, Mogyorót is vittem volna...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Helló!
Gratula Szonjának a centikhez!!!!! Holnap már szedheted az ágy alól össze. Vége a békeidőknek. :lol: :lol:
Ilda amennyit én vagyok, nekem műkszik. Köszönjük a megtiszteltetést az első fogas kép kapcsán! :wink: Mindkét fürcsis fiú nagyon cuki. :P Ha Kata fent lenne sztem választani sem tudna.
Rszg az tényleg nagyon kevés. :( :cry:
Lilit látván a frász jönne rám. :shock: Le azzal az ággyal iziben!!!! Szupi, hogy Levinek így megy az ovi!
Kata ma már úgy fogad az ágyában mindig, hogy állva babababázik. Bakker! Eccer megzabálom! Van vagy 70 cm, és a középső állásban is alig lóg ki a homloka, de mondja a magáét. Imádom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Katka igazad van, kell néha egy kis bünti, én is ennek a híve vagyok. :twisted: Daninak van külön szobája? :o Annak a gyereknek az anyja kezet csókolhatna neked! :evil: :evil: Nem írom le a véleményem róla, ami hirtelen eszembe jutott.
Jah ééééééééééééééééééés: szombat délben nekem esik egy thai kiscsaj vhol a 2 kerületben, és 2 óra alatt kimasszírozza belőlem a két terhességet, a sok cipelést, meg mindent amit csak lehet…… nagyon várom, állítólag nagyon fog fájni de nagyon jó lesz!!! :lol: :lol: :lol: (üdülési csekkel megyek, anyu fizeti végül, Zsolti gondolkozhat más ajin…hihihi)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Zsolti ma előbb jön haza a munkahelyéről. Ilyen sem volt még. Annyira rosszul van. Megyek, felkötöm a gatyámat. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tudom, hogy kevés, de sajna ennyi jár. 122 volt a bruttom.

Kép

Kép
rszg

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?