A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok,

Lilla haptapizik, fél szemem ott...legújabban az a kedvence, hogy kiborogatja a játékosdobozát :D a fél nappalit lehabtapiztuk neki, mert a kicsiről állandóan lemászott.

Tapizás: na, mostantól bátrabb leszek! 8) Jó ötlet, majd a van teje? szoptat? kérdésekre válaszolok, aztán visszakérdezek, hogy na, és hogy megy a szex? Megnézném a fejüket.

Peni: na igen, ez a magyar mentalitás sajátja. Mindenki mindent jobban tud nálad, és kötelességének érzi, hogy beszóljon :evil: De az, hogy esetleg a fullasztóan levegőtlen, tömött postán előreküldjenek a gyerekkel, az már neeeeeeem! De azért bőszen megbámulnak a MT-ban és próbálják csesztetni a kisbabámat. :evil:

Alvás: olvasom, több baba nyűgös éjjel. Hát, Lilla eddig 1-2* kelt éjjel enni, ehhez képest már a 4. éjszaka szinte egész éjjel cicizni akar, 5* kelt legalább. Nem éhes, csak úgy cummogni. És keserves sírásra fakad, ha nem ugrok elég gyorsan. Pedig közvetlenül mellettem alszik a kis boszorka. Álmi vagyok! :?

Őszibarack: hát, halljátok, hogy én hogy megszívattam szegény lányt. Annyira érdekli az evés, hogy adtam neki egy pici őszit almareszelőn lereszelve, kb. olyan volt, mint a baracklé. Eszméletlen ízlett neki. 2* kapott. Úgy megfogta a hasát, hogy már drukkoltam a pelus fölött, hogy legyen végre valami. Tegnap szerencsére lett, de sokkal sűrűbb, mint eddig, és a barack konkrétan úgy jött ki rostokban, ahogy megette. Várunk 6 hós koráig mégis :roll: Addig kap az én hatalmas bögrémből mindennap egy kis korty vizet, felnőttesedjen azzal :wink:

Lucus: Zille nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!
A MT háti kötést bátran, könnyebb úgy a baba sokkal, mint elöl.Ágy fölött és tükör előtt bátrabb is vagy, meg könnyebb is megkötni :) Csak aztán vigyázz, seperc alatt bealszik a csajszi, aztán két órát ülhetsz vigyázzba :lol:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Erika! öltöztesd fel úgy, hogy ne legyen szükség takaróra!

Zitocs! köszi a leírást! szerintem akkor ez nem herpesz mert nem volt előtte olyan fehér hólyagocska hanem csak egyből seb. És nem is fáj neki...
katuska79

Köszönjük a köszöntéseket!

Ó, Krisz, pont olyan hajót vadászok hetek óta! A nagyoknak volt, csak kilyukadt.

Sziszi: néni mosolygott, majd elköszönt....
ok, én benne vagyok egy taliban :wink:

Éjszakák: nálunk is gáz :( 1,5-2 óránként kelés. Nincs meleg, 22-23 fok van a hálóban, ablak nyitva, cictől visszaalszik... de a nappalok :roll: egyszerűen nem ér rá aludni :( minden érdekesebb, még az egyszínű sötétkék lepedő is, mint az alvás... és állandóan menne felfedezni, leginkább kézben, mert mászószinten bejárt már mindent... szóval kemények a napjaink :( ja, és babahiánya van. Ha meglát egy gyereket, vagy babát, menne ismerkedni.

Tegnap elmentünk bevásárolni. Úgy döntöttem, eltelik a nyár úgy, hogy nem férek bele a tavalyi halászgatyáimba, így vettem 2-t, meg egy fürdőrucit (a felsők voltak kritikusak). Saci kapott egy kismedencét, ami nem is olyan kicsi, meg egy zacskó kisbugyót... ha szellőztetni akarom a farát ebben a dög melegben...

Itt továbbra is 70% a páratartalom, Apus azt mondta, úgy működik a h ázunk, mint a római tál, most engedi ki a gőzt, mi meg bugyogunk benne :lol: de ez nem teljesen így van, mert a sok tó miabtt ki in t is magas a pára..... ja, Saci segít gépelni :D

Csöre
csöre74

Itt már dög meleg van. Azt hiszem ma is pancsolunk. Balaton után az erkély. :cry: Sebaj, a gyerek azt is élvezi.
Csöre: a Corában voltak ilyen kishajók, meg még sokféle felfújhatós játék. Beleülős úszógumik, kismellények, felfújhatós állatok.

Erika: én hálózsákban altatok, így nem kell rohangálnom, hogy megnézzem kitakarózott-e. Ádám is felébred éjjel, dumál, majd visszaalszik. Én nem szoktam menni, csak, ha sír.

krisz78

Nálunk jó hűvös van idebent. Nappal csukva van minden, rolók félig lehúzva így nem jön be a meleg. Este mikor lehül a levegő akkor nyitok ki minden ablakot ajtót és átszellőztetek.

Csöre! végül miylen lekvárt főztél? Én most állok neki a barack főzésnek. Mákos, ribizlis és mazsolás kivitelben is.
katuska79

Katuska: sima barack-cukor (2:1 arány). Nem lett nagyon sok, 4 üveg mirmix-turmix meg 2 kicsi és egy mégkisebb üveg gyümölcsdarabos.... de még van a fákon, lassan nem úszom meg, le kell szedni.

Krisz: köszönöm szépen a tippet!

Meleg: én is lehúzom a redőnyöket, csak így meg van vagy 10-15 fok különbség kint és bent között, ami potenciális tüdőgyuszi kimászkálás esetén :roll: de sebaj, majd odafigyelek, hogy ne fázzunk meg... inkább, minthogy beengedjem a meleget :D De ettől függetlenül a páratartalom magas...

Csöre
csöre74

Csöre! párátlanító kütyü?

Na megkaptam én is a feladatot, ki kell glettelnem, festenem a kazánházat..együtt van a wc-vel ezért nem ártana ha végre az is kultúrátlan nézne ki... Délután kivesszük a kazánt a helyéről és mehet a meló.
katuska79

Régen árasztottam el a csapatot képekkel :lol: :lol: :lol: :lol:

Legelek, nem látod? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: He? Nekem beszélsz? :arrow: :arrow: "Kedves félmosoly" :arrow: :arrow: Kajamanó a napi egy mk barackjának elfogyasztása után
Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2009.07.06 10:02-kor.

Csöre
csöre74

Erika: mi is hálózsákozunk. Bár ebben a dögmelegben (a nyavalyás panelben megfulladunk) csak bodyban alszik, pelussal takarom be. Így is letolja, mert melege van.

n b =Lilla gépelt :)

Ébredések: akkor úgy tűnik, ez ebben a korban törvényszerű. Annyira érdekli minden napközben, annyi új élménye van, hogy még aludni sem tud nyugodtan a baba. Legalábbis Lilla sokkal kevesebbet eszik nappal, mert menne vissza habtapizni vagy körbehurcoltatni magát, éjjel meg bepótolja :?

Ismét Lilla: v 4sthrlwwilljm %"

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Katuska: király meló lesz két gyerek mellett :?
Nekem a mai feladat: gumishoz vinni a kocsit :roll:

Csöre
csöre74

Na én is elárasztom az odlalt képpel:)

Ez egy hónapja készült...akkor baromi hideg volt!
Kép
Alvás a strandon:
Kép

úszó Máté:)
Kép
katuska79

Dolgozunk:
Kép
Kép
katuska79

Az ágyunk. Párom és apósom készítette:
Kép

Virág a fejtámlán:)
Kép
katuska79

Csöre:Édes a kis saci-baba!!
Katuska:Jó az ágyatok!Jó hancúrozást majd benne minden este!!! :D Nekünk is van olyan kisbodynk. :)
Az én lányom már tök jól úszik!!Naponta 3x is megyünk pancsolni,úszkálni a medencébe úgy fél órákra.!Úgy hajtja magát a vízben,hogy na! :o :D Rendesen követeli,hogy vigyem.Olyan QQQ*va melegek vannak...A lányom tiszta meleg kiütés!Meztelen van egész nap,vagy csak egy pelusban,na meg fürdőőőruci!!!.Most is a mi ágyunkban aludt el.Ott jó idő van.
Jó volt a hétvégénk!!Megint jól összegyűltünk. :)
Krisz:Nagyon édes a fiad!Kiskalóz! :o :D :P

Eszter

Kép
eszterem

Csöre: nagyon cuki a lány! És az a sapka!!!

Katuska: szeretném, ha az én kisfiam is ilyen életrevaló kiskrapek lenne majd, mint Máté. :lol: Jó a képeitekre nézni, olyan vidám leszek tőle! :lol: Nagyon ügyes a párod! Jó egy ilyen férfi a családban! (nálunk apósom, meg tesóm az ezermester)

Eszter: Ádám is kiütéses lett. A hordozóba izzadt bele, aztán másnapra szépen rendbejött.

krisz78

Sziasztok,
koszi szepen az aggodasotokat, igyekszem vigyazni magamra, amugy a ejemen en is meglepodok sokszor, hogy lehet, hogy meg van? Azert remelem meg lesz is egy darabig.
Kepzeljetek ma befejzik nalunk a legkondi szerelest, beruhaztunk kettore, mert a gyerek szobajaba es a mi szobankba kibirhatatlan volt. remelem a gyerek is majd jobban fog aludni.
Amugy en is ugy szelloztetek meg icsnalom a haz egyeb helyein mint Katuska, napkozbe rolo lehuz sotetseg, este meg szelloztetes ezerrel.
Moni: ez az ex dolog igazan nehez, nem is tudok hozza szolni, biztos erzitek mi a helyes..
Sziszi: hat en is Atival eljatszom azt amit te, ha nagyon csapol a kaja utan az asztalon az en poharambol kap vizecsket, vagy cseszebol az o kiskanalaval. Utanna mindig olyan elegedett kepet vag, foleg ha akkor adom neki amikor en is kanalazok. Felnotesedik igazad van :lol:
na mentem ebredezik pottomke

Kép
brestovsky

jaj boldog feleves szulinapot:)
Kataval, Vickyvel mi ujsag, tudtok roluk valamit, olyan reg nem hallottam roluk foleg Katarol.

Kép
brestovsky

HU katuska, te mindig ilyen ferfias munkakat kapsz. Ugyes vagy!En is itt ott megcsinalom, habar ritkan, mert utanna jon a lecseszes, hogy hogy lehetek ilyen bena stb. ugy hogy a beke erdekebe kerulom az ilyen munkat, meg ha arra is var, hogy valaki megcsinalja :wink:
Csinalja a ferjem mikor raer, akkor nem kell senkire veszekednie (ez szerintem szakmai artalom amugy nala, komuveskent kezel, ha ilyen munkat csinalok)

Kép
brestovsky

Rita! a nehéz dolgokban Ő is segít és tényleg csak azt csinálom meg ami megy egydül. Azért egy festés nem egy nagy ördöngősség...az a baj, hogy a párom így is alig lát ki a melóból így próbálok segíteni neki, hogy legalább az itthoni dolgok is haladjanak. Kölcsönösen kivesszük a részünket a melóból, Ő is segít nekem a gyerekek körül.

Krisz! le sem merem fényképezni éppen mit csinál....(krumplit pucol egy nagy késsel...de már nem sokáig mert mindjárt kikapom a kezéből.) Délelőtt meg hordta be nekema sódert, hogy jó meleg!

Eszter! de jó nagyon ügyes a lányod ahogy így úszik már!!!

Olyan jó mert tele a hűtő gyümölccsel. ALmával, mindenféle barackkl, dinnyével meg mézédes kukoricával Azért a napsütötte alföldi gyümölcsöknek nincs párja!
katuska79

Halihó!

Látom mindenkit megvisel ez a hőség.

Babák csodaszépek!!!!!!!

Katuska! Jó pasis melód van megint. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, takarékon mozgunk ebben a melegben, a lakásban 28-29 fok között mozog a hőmérséklet, bármit csinálok :?
Milán nagyon édes még mindig, mosolyog, vigyorog egyfolytában. 1,5 hete voltunk dokinál egy hónap alatt csak 250 grammot hízott, megkérdzete a védőnő mit eszik, amikor mondtam, hogy anyatejet, tápszert, és gyümiket, akkor benne is ragadt a szó :evil: Aztán lemérte a hosszát, és mivel 70 centi mondta, hogy egy hónap alatt 4 centit nőtt, ami duplája az elvártnak, így valószínűleg ezért nem olyan látványos a hízása... Csak tudnám miért akar mindegyik védőnő dagi kölköt? Milán ha olyan típusú mint én tömhetem, akkor sem fog hízni, de ha emiatt csesztetni fogják, akkor elbeszélgetek a védőnőkkel a genetikáról, meg a "nagykönyvről". Na, füstölgés vége... :)

Keresztelő nagyon jó és szép volt szombaton, majd hozok képeket, de hogy mikor nem tudom, mert a héten csak ma és csütörtökön vagyunk, utazgatunk erre-arra, jövő héten meg Gárdony.

Gyorsan visszanézek képeket, meg beleolvasgatok, hogy azért nagyjából képben legyek, de hogy mikor jövök hosszabb lélegzetvételre nem tudom :roll:

MÁGNES: most főleg miattad jöttem!!!! ;) Az Elmos zsákban futós játék 1900 Ft-on áll, holnap este jár le. Mi az a maximum, amit megadsz érte, mert akkor rányomok pont mielőtt lejárna. Ja, amúgy azért ugrott meg ennyire az ára, mert két rutintalan vaterás némber azt játszotta, hogy egymást licitálgatták egyik napról a másikra :x Persze azóta beszálltak a buliba még ketten, de az egyik csaj csak nem bírja, aztán megint licitálgat... Dinka... :roll:

Na, lépek! Jók legyetek! Hűsöljetek! Pihenjetek!

biga.csiga

Sziszi: én a sárgabarackkal jártam ugyanígy, megfogta Saci hasát rendesen, pedig elvileg hashajtó, és egyébként is, tényleg nem eszik meg naponta többet, mint egy kávéskanál, és mégis. De ez 2 napig tartott, továbbra is kapta a barackot, és mostanra teljesen rendben van a kaki.

Köszi a Saci méltatásokat (a sapi Elefánis, fiús sapik is édesek voltak :))

Rita: mit akarsz még ennyi meló mellett ezermesterkedni? :wink:
Katáról: pár hete beszéltem vele, jól voltak, semmi gond, Martin szépen növekedik és fejlődik. Épp készültem rácsörögni a napokban.
Vickyről (mármint Vcrane Vickyről) semmi hírem, Vickybabe Vikiék meg szerintem nyaralnak, mintha úgy rémlene :roll:

Kocsikerék szerelés kipipálva (nem én voltam, a gumis :wink:), még várom a doktorbácsit, de szerintem a védőnénit mára bebuktuk :? bár ha meglátja a doki a lányomat, meg hogy nem sokat hízott... lehet, hogy elküld rögtön mérlegelni...

Beraktam a Csajszit az új medencéjébe játszani... szerintetek hol van most? Igen, a lábam alatt... kimászott, pedig vagy 30 cm magas az oldala... lenyomta :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Kép Kép

Csöre
csöre74

Micsoda kópé lány Saci! Még jó, hogy víz nem volt benne:)
katuska79

Bigacsiga:
hát ennyiért már sokallom az árát, nagyon köszi, hogy nézted nekem! Kezdő lúzerek.... :evil:

Csöre:
Akkora különbséget jelent nálatok a redőny?? :shock: Nálunk lehúzva is 27 fok van, megdöglünk, Bence tiszta nyűgös.. :cry:

Csajok!
A nyaralós képek nagyon jók :) Én is teszek este, tegnap voltunk pancsolni, bár egész nap vízben lehetnék...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: na ja, a redőny mellé az is kell, hogy a fal 52 cm vastag, a 38 cm téglán + 12 cm tégla és légrés... de a 27 fok sem olyan katasztrófális, mintha 32 fok lenne :roll: azért tudom, így is nagyon meleg... Egyébként ahogy átmelegszik a fal a napon, nálunk is napról napra melegebb van.
Strand, fürdés... izé, tudom, hogy az a szlogenem, hogy minden anyuka szép, és mi az a pár kg plusz, nos, tegnap, amikor fürdőrucikat nézegettem magamnak, komolyan a sírás folytogatott :oops: a bugyi fölött puha kis enyhén petyhüdt hájacska.... hát, nem valami esztétikus mindenesetre, de hát nem vagyok egy mai csirke, meg mégiscsak 3 gyerek, meg miegymás (ezúttal ez Apus dumája volt), szóval kellett egy kis idő, mire belenyugodtam, hogy ezen a nyáron nem én leszek a strand szépe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és szinte sehol sem volt tankini :x vajon miért nem? (na jó, láttam pár, az én ízlésemhez túl nőies darabot :roll:)

Panaszkodtam volna a lányomra, hogy nem alszik? Nos, most pótol... délelőtt aludt 2 órát, most megint alszik, alig volt fent 2,5 órát... remélem, a dpkibácsinak nem kell majd ébreszteni :roll:

Csöre
csöre74

Jelen én is, megjöttünk a hétvégi csavargásból, és mára sikerült is nagyjából kipihennem :D A hétvége jól sikerült, eltekintve az éjszakától, amikoris Bálint 2 óránként ébresztett :cry: Sajnos az utazóágy nem nagyon jött be neki, nem tudom, a későbbiekben mennyire fog hozzászokni (jó lenne, mert mi elég sokat csavargunk).

Babák édesek, Saci pedig - mint mindig - hiperügyes!

Kitartás lányok, a hét második felére pár fokkal hűvösebb időt mondtak!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Edit: vegyél az utazóágyba szivacsmatracot, elég egy nagyon vékony is, lényeg, hogy ne zizegjen a fülébe. Saci is azóta alszik rajta nyugodtan.

Csöre
csöre74

Csöre:SACI :o :lol:
Te fakadsz sírva?Én mit szóljak?Az egykor bomba nő... :P :lol: :lol: :D Most ilyen szar tankiniben nyomja...Nem baj,nemsokára le fogyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :)
Én mnden fürdőrucim a Bahamában veszem/vettem,mióta fel költöztem a férjemhez...Nagyon jó cuccok vannak ott!
http://www.bahama-misty.hu/
Az én lányom is egész nap alszik.Ha fel van,akkor eszik,kicsit el van,de egyébként nyügi...Meg mindent tépne szét a szájával,meg rág,mint valami,veszett kutya...Kapirgálja az ínyét!
Mági:Én mondtam,hogy jöhettek hozzánk medencézni,meg baba talira...Nekem mindíg jó,de nem mondja egyikőtök se,hogy jönne és szervezi az időpontot....Gyertek át!29 fokos a víz.Nagggyon jóóóóó!Bár én jobban szeretem,ha hűvösebb,de babaáknak kifejezetten jó!
biga.csiga:doki :? :evil: :roll:

Eszter

Kép
eszterem

Csöre: köszi a tippet, ez jól jön így nyaralás előtt :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Eszter: köszi a tippet! Itt vettél tankinit? A katalógusban nem találtam... vagy csak béna vagyok?

Csöre
csöre74

Eszter! huh megnyitottam nagy örömmel az oldalt és egyből az a három csaj...gyorsan el is ment a kedvem a vásárlástól. Tehettek volna oda egy két hurkát, párnát, narancsbőrt is :lol: :lol: :lol:

Tényleg merre is laktok?
katuska79

Na akkor pár kép tegnapról:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246889934.8579.jpg[/img] Első találkozás a vízzel :)

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246889976.7626.jpg[/img]

[/img] Kép tesók

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1246890020.5512.jpg[/img] így ébredt Bence

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

KAtuska: ha jobban belemélyedsz, vannak ott hurkák :wink:

Mági: édesek a gyerekek :) micsoda kalap-fürdőruci kombináció Annának :) készlet?

Biga.csiga: na, most ment el a doki, gondoltam, meginterjúvolom... bár nem voltunk Sacit mérni, tudom, hogy olyan 100-200 grammot hízott az elmúlt hónapban. Mondtam ezt a dokinak, aki közölte, hogy Saciról nem az jut az eszébe, hogy beteg lenne, élénk, kiegyensúlyozott baba, a világon semmi baja, ha huzamosabb ideig (3-4 hó) ennyiket hízik, akkor kezdjünk megijedni. Azért holnap megyünk mázsálni, mennyi az annyi, de egyelőre megnyugodtam. Ja és mondtam, hogy miket, és mennyiket eszik, azt mondta, nem baj, ha a napi gyümiadagja egyelőre 1 kávéskanál, majd hozzászokik, szoptassam ezerrel.
Erre ma bevágott egy egész barackot kézből, nem kanállal :D Ki érti ezt a Csajt? A kanállal van baja?

Csöre
csöre74

Mági!

Milyen kis vörös Bence! :D
Én is kicseréltem a vonalzóm. Megtetszett a Tied!

Én gyerekem most éppen alszik. Már aludt de másfél órát, aztán du 1-3-ig kettőt, és most megint.

Kép
Kép
cs_erika

Képeket méééég!!

Saci - Annyira huncut és annyira csajszis, nem is értem, hogy nézhetik fiúnak!! És hihetetlen ügyes! Tényleg újjabb fogak kibújtak már?

Katuska - Petra is csodaszép!! Máté kiskarapek nagy kópé! De szerintem sokkal jobb, hogy ilyen, és nem tejbetök!!

Mágnes - Nagyon jók a tesós képek, Bence Anna ágyán aludt? Nem félsz, hogy leesik? Már egy szobában alszanak?

Biga.csiga - Ne is foglalkozz velük. Én is aggódtam a 330-on, hogy kevés, de aztán rájöttem, hogy ő sem egy díjbirkozó alakt.

Amúgy jöttem, hogy Zille első pancsolós élményét elpanaszoljam.
Tegnap kintről apjával pacsáltak, én meg bent lógattam a lábam. Tetszet is neki nagyon. Ma gondoltam beviszem magammal. Élvezte is, pancsolt is ezerrel, kicsit meg-meglepődött amikor az arcára fröccsent a víz de pacsált tovább. Egészen addig, míg engem megcsípett egy darázs a könyökömön, és reflexből elengedtem az egyik kezemeből :oops: :oops: :oops: kb. 3 mp-re. Ő megbillent és kortyolt is egyet. aztán persze sírás! Vígasztaltam és kintről vissza tettem pancsizni, hogy ne a rossz élmény maradjon meg és szerencsére pacsált is!! Na megyek szilvásgombócba folytom lúzerségem!!

Kép

Kép
lucus16

Luca: jó, hogy nem Zillét csípte meg!
Sacinak nem bújt ki több foga, de nagyon alakul... hogy meddig tart még?!

Erika: Saci is már harmadszor alszik...

Csöre
csöre74

Luca: Hat ez forro volt, szegeny te, de tenyleg, meg jo hogy nem Zillet csipte meg.
Nekem mara elment a tejcsim, nem volt nehez rajonni (meg sem lepodtem, csak aggodom egy kicsit), most pihengetek, es tomom magam minden foldi joval, remelem vissza jon estere. most szegeny fiam fagyasztott tejjen el. habar meg abbol csak egyser kellett neki adni , amikor mar nagyon ki volt akadva, hogy akkor most mi van!
Babak edesek! Mind szebbtol szebb!

Kép
brestovsky

lucus:
nappal ott alszik, mert nem tudom miért, de, ha a nővére ágyába teszem, akkor másfél órát is képes aludni. Bárhol máshol fél óra múlva ébred.. Nem félek, hogy leeseik, mert Anna ágya körben leesésgátlós, odatolom a széket, és az ajtó nyitva, így rálátok :)

Tegnap én is megjártam...Ráadtam annára fürdéshez a sapit, aztán az úszópelust. Hajotam le, a karom pedig a sapija tetejét súrolta. Éreztem, hogy szúr valami, gondoltam biztos egy csattja. aztán megint... Elkezdet fájni a karom, és pirosodni. Rögtön le a lány fejéről a sapkát, egy darázs volt benne. Ha engem nem csíp meg kétszer, akkor belegondolni is rossz, hogy Anna fejét vette volna célba..A karom gyönyörű... :?

Ja! A fürdőruci-sapi nem szett, véletlenül azonos a minta :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! annyira tündériek a képek! az a két pár láb....:) Anna tappancsa tök olyan, mint Mátéé....

HUhh darazsak....mondom én, hogy a gyerekekre vigyáznak ott fent. (amíg nem kísértik a sorsot)

Erika! az jutott eszembe az éjszakai nemalvással kapcsolatban, hogy említetted takargatod Zsófit meg ne fázzon...nem lehet, hogy épp melege van??? CSak viszonyítás képpen én vagy egy bodyban és egy zokniban vagy egy vékony pamut hálózsákban altatok body nélkül....takaró sincs. Ha betakarom kis idő múlva felébred.
katuska79

EZt a fiúk kedvéért, hogy lássák a csuda szép hajcsatokat:)

Kép

Kicsit kupis a csaj...
Kép
katuska79

Sziasztok!

A gyerkőcök tüneményesek!
Krisz: Balcsiért irigy vagyok!

Csöre: Saci hihetetlen ügyes!

Mági: a gyerekeid imádnivalóak! azok a tappancsok...

Katuska: Petra édes azokkal a hajcsatokkal! kupi ismerős...

éjszakánk tűrhető volt, bízom benne hogy alakul! benn 26 fok körül van, bodyban alszik, és betakarom egy textilpelussal. remélem nem fázik meg.

Ma tele lett a kis pocija apró piros pöttyökkel. ez a melegkiütés?

Szilvi
Kép
xania9

Katuska!

Amikor este ráadtam a hálózsákot Andris pont ezt mondta, hogy lehet, hogy melege van éjjel, és azért takarózik ki. Pedig csak paplanhuzattal takartam be.
Éjjeli menet ismétlődött ma is. Hajnali 1kor-2-kor kelés, utána 5-kor, akkor kaja is, és fél 7-kor kaja, most még alvás.

Olyan cuki videót fogok feltölteni majd a youtube-ra. Csak most valami van a rendszerükkel, és nem lehet.

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!
Nálunk ma nyugi volt éjszaka, igaz, a kisasszony 11 előtt kicsivel aludt el... áááááááááááááááááááááá. Mondjuk ébren lettünk volna, mert vártuk a nagyokat (1/2 12-re értek haza), de filmet nézni terveztük, így meg felváltva altattuk, mert tiszta nyűgös volt. Alig látott már, olyan álmos volt, de csakazértse akart elaludni.... ismét: minden marha izgalmas volt :? aztán Apus bekapcsolta neki a zenélő forgót az ágya fölött, egy ideig vigyorgott a macskának (hason fekve, fejét oldalra fordítva), majd bealudt.
Most visszük a gyerkőcöket táborba, mindjárt keltem őket. Jó kómásak lesznek ők is :?
X-Szilvi: igen, melegkiütés az piros pöttyöcske/pöttyöcskék a mellkason, hason, nyak környéken. Ki is dudorodik picit. Sacinak fürdővíz hatására jobban kijönnek (pedig nem meleg a víz, olyan kellemes).
Katus: Petra vagány csajszi lett a csatokkal :lol:

Csöre
csöre74

Halihó!

Katuska! Gyönyörű Petra!

Éjszakai ébredés ismerős. :?

Olivér lábujján is megjelent a vízhólyag. ááááááááá

Pár kép:

Ébredés:
Kép

Vajon mit csibészkedjek?
Kép

Imaidő:
Kép

Kép
hanna30

Csöre:Na találtál tankinit?Onnan van nekem is,csak ami mintával vettem,az nincs a katalógusban.Van onnan vagy 8 bikinim és tök jók.JÓ a szabás,minta,szín,anyag... :P
Katuska:De szép a lányod!Na tudom,hogy ezt tudtad,de a frizura még egyel dob rajta! :D Én is vettem már hajcsatot, de ebben a kis babahajban még nem marad meg.Csepelen lakunk.
Mági:édesek a gyermekeid ismétismétismét... :P :wink:

Eszter

Kép
eszterem

Hanna:Jók a képek!ÉDES a kis Olivér! :P :wink:

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! Köszi! :wink:

Moffli! Mi van veletek??? Írjál már valamit!

Kata is nagyon eltűnt.

Picuranyu blogol.

És azt hiszem, van még jó pár eltűnt anyuka.

Kép
hanna30

Hanna: nagyon édes Olivér :D (megkuksiztam tegnap a blogodban :wink:)
Csak nem mászik? :wink: :lol:
Eszter: nem találtam... olyan trikinit, vagy mifenét igen, de tankinit nem :( trikini meg nem sokat segít rajtam, mert oldalt lebeg a háj, nem (csak) középen :(
Jelentem, megint termékeny voltam: gyerekek táborban, elintéztem a kocsi és a mosógép javítását, beszélgettem a volt osztályfőnökömmel (Saci kapott tőle egy 4 levelű lóherét :D), beszélgettem az Öcsémmel (részben ez is ügyintézés volt :D), szóval ügyes vagyok... 8) persze mosni nem tudok egyelőre, és itt a két táska koszos gönc a gyerekek nyaralásából, a sajátunkról nem is beszélve :?

Csöre
csöre74

Csöre! Nem mászik. :(
Lustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent elintéztél.
Én lógatom most a lábamat.
Kisfiam 1 órája alszik. Persze 5 órakor már kukorékolt. :twisted:

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?