A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek
Mi vár még rám?
KépKép
Vendég

Twins!
Életed legnagyobb kalandjára készülj! Néha úgy fogod érezni, hogy sikítasz egyet és világgá mész, de amúgy marha jó!
A terhesség nem egy harsonás diadalmenet, én éegalábbis elég nehézkes voltam a végére.
Szülésnél jó, ha mindenre számítasz (én sem császárra készültem alapból, mégis az lett) és kicsi az esély arra, hogy 40 hétig tartson a terhességed (de nem lehetetlen).
Szerintem nagyon jó ikres szülőnek lenni, hozzáteszem: mi el vagyunk kényeztetve: mindketten átalusszák az éjszakát.
vovanda

Háááát....nem egyszerű az utolsó pár hónap,de megéri! :lol:
Én nagyon kórház ellenes voltam,de amikor betöltöttem a 36. hetet,akkor már úgy éreztem,hogy jobb lenne és nyugodtabb lennék,ha bent lennék,így önként bevonultam a legnagyobb nyár közepén a szexárdi puruttya kórházba. :roll: És még lehúztam bent 11 napot.
Minden nap azon nyekeregtem,hogy mikor másznak már ki belőlem és hogy EGYEDÜL akarok lenni a bőrömben!De szerencsére nem hallgattak rám és így kihúztuk elég sokáig.Ezért sokkal könnyebb dolgom volt velük,mintha kisebb súllyal és az életre éretlenebbül hamar kibújnak.
Ezt csak azért írom,hogy ne gondolj rá,hogy jöjjenek már ki,mert akkor jobb lesz.Ott jó nekik bent amíg kell! :wink:
Ne felejtsd szavam! :lol:

binyek

pasi! nem kel bocsanatot kerni :D es lattam aszt a hszt, de ki kivankozot belolem :wink:

twins! nekem a vegere + 20 kilom lett es tenyleg mar alig birtam fel maszni a 3ik emeletre, de anyira meg erte hogy csak :lol: :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

igazolom az előttem szólókat! kemény menet, de megéri! :wink:

mi 35. hétre születtünk és bendunak 2, zsombinak meg 5 hét kórház volt (+ 2,5 hónaposan sérvműtét), de ez már lassan "eltörpül" a sok csibészség mellett, amiket elkövetnek. :lol: és bár én most kissé mélyponton vagyok 8) , bizton állítom, hogy el nem adnám, le nem cserélném őket semmire és senkire! :wink:

binyek
a pocakos képben nekem még az árnyékod is tetszik nagyon! és nem a melleid akkorák! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

petri! hat tenyleg nem nezni ki a makikbol hogy nehezek voltak az elso hetek :roll:

Kép

demoniq13

Sziasztok Mindenkinek!
Ma elmentem hasi UH-ra és kiderült, hogy 28-án kellene megjelennem, ma viszont csak 27. van. Nem mindig vagyok képben az ikrek mellett. Na mindegy, levágattam aztán 4 polcot a gardróbjukba, mert annyi ruhánk van, hogy már nem tudom hova rakni őket. A teljes baráti kör csak hozza és hozza az új, valamint a játszóruhákat.

Binyek, demonique, köszönjük a dícséreteket.
Binyek, gyakran nézegetem a fotóitokat és ötleteket merítek játékok és egyéb téren. A férjem meglátta nálatok a két etetőszéket, és hogy ti 5 hónaposan már ültetek benne, így hamarjában beszereztünk mi is kettőt. Kirácska már szépen ül benne, tartja a fejecskéjét, mint a hercegnők, Kisnorbi még néha oldalra dűl, mint aki sokat ivott. Az apjára fog hasonlítani...

Már kérdeztem Vandust is pépes ügyben, de más véleményt is jó lenne hallani. Hippes pépre rá van írva, hogy 4 hónapos kortól. Eszik is, de csak cumisüvegből, egy étkezésre szívesen adnék nekik, kérdés, hogy adható-e és melyik étkezésre? Most napi 5* esznek, 10-kor adtam nekik, de szeretném inkább este adni, hogy jobban telítődjön a pocakjuk, mert néha felkelnek éjszaka, kb. hajnal 3 körül, visszateszem a szájukba a cumit és alszanak tovább. Azt gondolom, hogy netalán éhesek? Egyébként mindenki másból csinál problémát, én speciel az étkezésből. Fogalmam sincs, hogyan fog történni az élelmezésük. Bújom a könyveket, a netet, hát valami majd csak ragad rám.

Jó hosszú lettem, bocsi
szöcske

szöcske: én szívesen segítenék, de ismételten csak annyit tudok mondani, hogy nálunk pont ugyanúgy mennek a dolgok, mint vandáéknál :D

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Szöcske
Pépre mint tejpépre gondolsz?
Én soha nem adtam nekik tejpépet üvegből.Én ilyen hülye vagyok.Ami nem folyik,az kanálba való,nálunk nincs vita :lol: :lol: :lol:
Max annyit csináltam,hogy az esti tápba tettem egy kis tejpépet,hogy sűrűbb legyen.Gondoltam így laktatóbb.de nem mondhatnám.Bár az enyémek 8 hósan kaptak először tejpépet,addig max sinlacot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.09 21:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a múlt hetemben csak egy jó dolog volt, mikor vége lett... Valahogy minden összejött, meg talán én is nyűgösebb voltam, de most már asszem jobb. Kölkök is dinkák voltak, én is, jól kiakasztottak a nemalvásukkal. Ezt a hetet is túléltük, és falhoz se kentem őket. Remélem nem én vagyok az egyedüli, akit ki tudnak borítani a dedek...

Szöcske!

Nagyon szépek vagytok!

Twins!

Micsoda gyönyörű pocak, de irigy vagyok! Én örülnék annak, ha most ekkora lehetnék :(
Csatlakozom az előttem szólókhoz, minden megpróbáltatás ellenére iszonyú jó ikrek szüleinek lenni! Én is gondoltam már rá, hogy sikítva világgá szaladok, de eddig inkább mindig maradtam :twisted: És fenntartom, hogy még mindig könnyebb kettejükkel együttvéve is, mint a Dórival egyedül volt. Rendkívül melós kiscsaj volt, és a mai napig is az.

Binyek!

Aranyosak a kicsik, ahogy játszanak. Kiscsávó már most igazi pasi, simán tűri, hogy a húga fuvarozza a fenekét :twisted: Vagy cseréltek néha? :)

Juci!

Gyönyörűek a lányok. És milyen jó kis barnák!

Egyébként én nem fogom bizonygatni, hogy én tényleg én vagyok, és a gyerekeimet se a kukoricaföldön találtam. Aki hiszi hiszi, aki nem, annak az ő baja :evil: Szerintem látszik, hogy nem két hete regisztráltam, jópár fórumra is írtam többé-kevésbe rendszeresen, és még sehol sem kérdőjelezték meg az épelméjűségemet :wink: Esteleg az iwiwen nyomozhat akit érdekel, Gyurcsics Éva néven "futok".

Tegnap viszont igazi pihentagyúak módjára járunk el. Úgy kezdődött a sztori, hogy elhoztunk anyuéktól egy kis hintát, ami náluk az ajtófélfába volt fúrva, és a tesóm gyerekei használták, mikor anyu vigyázott rájuk. Gyerekek megnőttek, hinta uncsi lett, így elhoztuk. Ügyesen kitaláltuk, hogy majd mi jól felszereljük a teraszon a gerendába. Vettünk is hozzá jó kis kampókat, karikákat, miegymást. Egyre nem gondoltunk csak, hogy a terasz gerendája vagy másfél méterrel magasabban van, mint egy ajtófélfa, így a gyerek hintája 160 centi magasságban lengedez... Úgy röhögtünk majd' megpusztultunk, muszáj volt lefényképeznem, íme a mű:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

evi! hinta :lol: :lol: :lol:

szocske! en is kapok egy iker partol rucikat, es ok mindent kuldenek, szepet nagyon sokat de kevesbe szepeket is eleget, sokszor mar en sem tudom hova tenni, de ahogy jonnek ki valagotom es amit tudom hogy ugse adom rajuk csomagolom is visza es kb 2 honap mulva a jokkal egyut visza kuldom :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Binyek, képzeld, egy csomó közös ismerősünk van az iwiwen :shock:

Árnika, még neked akartam írni, hogy én is sokáig olvastalak ám a debreceni kaális topikon, csak aztán az ikrek születése körüli időben már nem mindig sikerült :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Banika!
Bocsi, tejpépre gondoltam. Annyira mohók a gyerekeim, hogy a tejpépet nem tudják kivárni, amíg a szájukba kanalazom. Délben van egy kis hozzátápi, 1 kanál püré, nyelés, sírás, kapkodás, ez így megy 3-4 kanálig, aztán jön a cumisüveg.

Évi, én megnézlek az iwiwen. Arra emlékszem, hogy volt egy csini piros bikinid és irtó nagy volt a pocakod. Végülis hányadik héten születtetek és milyen méretekkel?

Demonique! Ruhavisszacsomagolós ötlet jó, felhasználom.

Puszi Mindenkinek
szöcske

Szöcske!

És a bikinis képen még csak 13 hetes voltam...
37+0-n születtek, Esztikém 2660 gramm és 51 centi volt, Ádám pedig 3230 gramm és 54 centi volt.
Te picurjaid milyen idősek? Nem csinálsz vonalzót, hogy képben legyünk? :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

évi: hinta nagggggyon jó :-)
igazi ikres szülős megoldás:-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

jelöltelek iwiw-en
szöcske te elárulod milyen andi vagy magy meg kell várjam, amíg hazaérek és megkérdezem vandát?:-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Évi
A mi hintás sztorink gázabb.Megvettük a hintát,kb 2 ezerért.Aztán kigondoltuk,hogy a plafonba fúrjuk az előszobába,de ehhez rövid a kötél.Vettünk kötelet+tiplit,csavart minden vackot kb 5 ezerért.Aztán amikor hazaértünk akkor jöttem rá,hogy van a nappali és az előszoba között kibontot ajtónk.tökéletes hely a hintának normál kötéllel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az uram reakciója:előbb is kitalálhattad volna :evil: :evil: :evil:

Mé?Neki nincs agya amivel gondolkodjon? :evil:

Szóval ha fel akarom kötni magam van hozzá cirka 7 méter kötelünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Honnét jött ez az elmebeted szöveg?Átlósan olvastam volna?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.09 21:05-kor.
Vendég

Évi!
Hinta nagyon jó lett!!Igy biztos nem verik fel a port a lábukkal! :lol: :lol: :lol:
Majd megnézem,hogy kiket ismersz...
Bébitaxin nem szoktak cserélni a törpjeim.Mindig ez a felállás! :lol: Majusnak még nem ér le a lába és ezért ledől oldalra.

Szöcske!
Örülök,hogy segíthetünk a képekkel! :wink:

Etetés:az elején mi szépen ettünk kanállal bármit,de aztán ezek a kis belesek egy ebédre bepusziltak 2-2.5 dl kaját,amit nem volt türelmem kanalazni,így nagylyukú cumisüvegből itták.De a tízórai gyümölcs meg az uzsi tejpép vagy sinlac+gyümi az mindig kanállal ment.
Ha éjjel felébrednek a törpjeid,de a cumivisszadugás után tovább alszanak,akkor nem gondolnám,hogy éhesek lennének.3 óra körül van egy éberebb alvási szakasz,akkor biztos érzékelik,hogy nincs cumi,azért "szólnak".Tejpéppel én is próbáltam erősíteni az esti kaját,de nem tapasztaltam,hogy tovább bírták volna.(mindkettő eszik éjjel még a mai napig is)

binyek

szöcske: megvagy :D

banika: átlósan hát :P
elmebeteg onnan jött, hogy a zártba való bekerülés feltételeként jelöltem meg, hogy az illető ne legyen elmebeteg...erre twins aszongya, hogy mi a biztosíték arra, hogy én nem vagyok az.....

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Sziasztok,
Basztikuli :shock:
Picit nem jövök 7végén, aztán csak nézek! 8)
Visszaolvasni csak este fogok, csak bejelentkeztem! :D
Ja, én is csekkolható vagyok iwiw-en Zsu ismerősei között (PKata)
A képeket meglestem: Binyek kényelmes kisfián jót nevettem, de Éviék hintája mindent visz! :lol: :lol: :lol:
Judit lányai pedig továbbra is gyönyörűségesek! :D
Andinak pedig ééédes a pocija! :)
Ha vki volt még az előző oldalon, akkor elnézést... Majd megdícsérem este! :wink:
Kata
kata1977
Hatvan

Köszönöm a biztatást!
Én még csak most barátkozom meg a gondolattal, hogy ikreket várok. Mikor megtudtam, az nagy sokk volt...
És a környezetemben az egy gyerekes kismamik is szétestek az első időkben. Hogyan fogok én boldogulni a két törpével?
Mostanra kezdem hinni, hogy túl lehet élni... :oops: :wink:

Évi
Jó a hinta :lol: :lol: :lol:

Kata
Nagyon unatkoztam tegnap munka közben :wink:
Vendég

Kata!
Ez smafu. Mármint a termés. Viszonyításként: a törpökkel a kórházból január 21én, valahol a 250. oldal tájékán jöttem haza...3 hónap alatt majdnem 200 oldalt írtunk. :lol:

Twins!
Én mindig azt mondtam, nekem könnyebb, mert már volt egy törpém (mellesleg jó sírós, rosszul alvós, szóval a gatya dolgokat végigcsináltam).
De hidd el, bele lehet rázódni. Egyik ikres barinőm pl. már tud főzni+telefonálni+gyereket etetni. :wink:
Én fejés közben lábbal ringattam a pihiszékeket+a szabad kezemmel neteztem.
Meglátod, rengeteg olyan "funkciód" van, amiről még nem tudsz...
vovanda

Andi,
Jaaaa, úgy könnyű! :wink:

Vanda,
Tudooom, csak mióta nem itt zajlik a nagyja a beszélgetéseknek, azóta nemigen volt ilyen. :? De nincs vele bajom, csak nem voltam felkészülve rá! :D
Na, visszaolvasom az előző másfél oldalt. 8)

Kata
kata1977
Hatvan

kata: javasolnék egy gyorsolvasó tanfolyamot;-)
hátha nemsokára szükséged lesz rá;-)
zsu, mint zsuzska?

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Na, írok is olvasás közben! :)

Biztos, h én is sokkot kapnék, meg aggódnék, meg idegeskednék, meg .... Nemtom, még terhes sem voltam sosem. :shock: Mindenképpen elmesélem majd az élményeimet, ha eljutok odáig - és még nem a nyugdíjas ikrek szüleibe fogtok írni :lol:

Pasi,
Jól csinálod! Az egész tyúkólat szereted, így nem panaszkodik senki sem! :wink:

Árnika,
Nekem általában nincs bajom azzal, ha írni kell... :oops: Max. kiutálnak a hosszú hsz-eim miatt... :roll:

Aaajjjjajjjj, most olvasom csak, h az elmebetegség kizáró ok... :?
Akkor sziasztoook! :D

Kata
kata1977
Hatvan

Na jó, nem ússzátok meg ilyen könnyen! 8)
Így legalább nem lesz olyan hosszú a hsz-em :D :lol:

Pasi,
Gyorsolvasás megy! :D Csak a munkahelyemen nem nagyon tolerálják... :? Hülyék! :D
Igen, Zsu, mint Zsuzska :D
kata1977
Hatvan

És a folytatás:
Pasi,
Nekem az egész bneten nem sok keresnivalóm van. Sztem minden topikban kakukktojás vagyok - de ált. nem zavar :arrow: ez már elmebetegség? :wink:

Andi,
Ne légy szomorú! Ne viccelj, Téged már felvettek!
Nem tudom, írtam-e már, de eszméletlen jóóóó a vonalzód melletti uh kép! :D
Beraktad az egyik kedvenc szmájlimat:
Kép
Ha ránézek, mosolyognom kell. :D

Vanda,
Én is küldjek pocifotót? :lol: :lol:

Szöcske,
Édesek a gyerekek! :) Annyira látszik a vonásaikon, hogy ki a csajszi és ki a kispasi! :D

Évi,
És Dóri élvezi a magaslati levegőt? :lol:

Asszem, nagyjából írtam, amihez hozzá tudtam szólni. 8)

Kata
kata1977
Hatvan

kata: nem találtalak pkata néven, és több p. katalin van zsuzska ismerősei között...kis segítség? ,-)
hosszú hsz-ek miatt nem fogunk kiutálni...és a jó értelemben vett elmebetegség még előny is, akkor bírod a sok hülyeséget, amiket mi összehordunk;-)
nem engedek a tyúkjaimnak panaszt, mert akkor a fejeemre nőnek;-)
meg persze nincs is okuk rá, mert mindet szeretem....
mééér nem tolerálják a munkahelyeden a gyorsolvasást? :D
kérünkkérünkpocifotót :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Vanda
Még eléggé ambivalens érzelmeim vannak.
Jaj... ez is az elmebetegség bizonyos formája :lol: :wink:

Kata
Én is most vagyok először terhes. Férjemnek lehet, hogy sokszor tényleg terhes vagyok, mikor előadom magam :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Pasinak itt egy egész háreme van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pasi
Tőled is kérjünk pocifotót? :wink:
Kockás, vagy hordós?????
Vendég

kata! nagyon jo pofik a hsz-eid :lol: a szmajlid engem is meg vigyorogtat :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Pasi,
Én főnévileg is Kata vagyok (becenév p****kata). :wink: Ja, és melléknévileg is. 8) :P
Csípem a hülyeséget! :D
Mondom én, hogy jól csinálod! :wink:
A gyorsolvasással asszem, nincs bajuk, de a sokat (fórumot) gyorsolvasás nem jön be nekik :? (aszongyák, azért fizetnek, h dógozzak - az meg mi?! :shock: ) Mondom, h hülyék! :lol:
Pocifotó meglesz - egyszercsak 8)

Andi,
A férjnek terhes nem szááámít! :lol:
Ha jól emlékszem, Pasiról volt már pocakkép... Vagy csak pizsis volt? :P

Demoniq,
Köszi! és örülök, h Neked is tetszik! :lol:

Kata
kata1977
Hatvan

kata.....közénk való vagy:-)
remélem, eltaláltalak;-)
megfizetnek azért, hogy dolgozol? mert ha csak fizetgetnek, akkor te is csak dolgozgassál....

twins: tőlem már volt pocifotó...oldalszámot nem tudok, de nem olyan régen írogatok ide....igaz, hogy azóta már kb 200 oldal termelődött....keress vissza :P

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasipocak: hordószerű... és kissé szőrös. :lol:
vovanda

és állítólag pont ezt szereted benne....

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasi,
Köszi! :D
Eltaláltál! :wink: Jaaaaj, nekem! :lol:
Dehogy fizetnek meg! ... Viszont szeretem csinálni! Ettől mondjuk még megfizethetnének... :)
Ezek szerint jól emlékeztem, h volt kép :wink:

Vanda,
És ez pont így jó, igaz? :wink:

Kata
kata1977
Hatvan

Ez egy duplázás lett, de ettől megmentelek Benneteket! :D

Kata
kata1977
Hatvan

duplakata :D

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasipocak: kicsit most kerekebb, mint szeretném, de majd gondoskodok róla... :P
vovanda

hinnye.....már megint le akar fogyasztani....
eddig egyszer sikerült, amikor 3 hétig kórházban volt :P

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasi,
Belőlem azért elég a szimpla is! :D Majd gyerekből jöhet a dupla - egyszerre! :wink:
Rosszul értelmezted Vanda mondatát: a gondoskodás nem lefogyasztás! 8) Vagy igen?! :lol:
Az éheztetésed akkor volt, amikor az ikrek születtek?
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Pasi, te is megvagy! Férjuram holnap vizsgázik üzleti számvitelből, ezért vizsga előtt kipiheni a fáradalmakat, itt horkol mellettem, így tudok pár sort írni.

Ma egyértelműen szar napom van: reggel elmentem UH-ra, két hete még tele voltam epekővel, ma meg nem láttak semmit. Mondták, ha műtétre megyek, jöjjek vissza még egyszer. (A terhesség alatt epeköves lettem, húsvét előtt távolítottak el egyet a vezetékből és ráadásnak kaptam egy hasnyálmirigy-gyulladást szövődményként. Apa szerint ha ennyit alkoholizálok, már csak kb. 5 évem van hátra... :lol: :lol: :lol: ). Most dilemmázok, kell-e műteni vagy végezzem el az orvosi egyetemet, aztán gyógyítsam magam.

Hazaértem, jött a 10. emeleten lakó, hogy a lépcsőházból pakoljam el a virágainkat, mert a tűzoltók ha erre találnak jönni, nem tudnak feljutni a lépcsőn. A virágokat még akkor pateroltuk ki, amikor berendeztük a lakást a picuroknak. Hát, mondom, hova tegyem, még a csilláron is gyerekcucc lóg, erre ő: dobjam ki, őt nem érdekli. Erre én: majd kidobom, ha lesz rámpa ebben a rohadt bérházban. Ugyanis kértünk rámpát, hogy azon a k...a 11 lépcsőfokon le tudjak menni babakocsival. De az együttérző lakóközösség azt mondta, hogy csináltassuk meg a saját pénzünkön, mert a lakók közös költsége nem bírja el a 28000 forintos deszkarámpa költségét. Hát még talán betonozni is fogunk, nem?

Még jó, hogy építkezünk, igaz, azzal is teli a hócipőnk, mert a szocpolt elveszi Gordonka, júli 1-ig meg esélyünk sincs megkapni az építési engedélyt.

Na ennyi, tegnap este gyümis tejpépet adtam a Futrinka utcabelieknek, de így is felkeltek cumiért. Viszont isszák, szeretik. A Sinlacot én is kipróbálom, binyek, gyümivel hogy adod?

Na megint hosszú lettem, remélem, nem utáltok ki.

Ja, vonalzóhoz béna vagyok, mert automatikusan nekem nem frissíti magát, naponta meg lusta vagyok még azzal is foglalkozni. Pénteken leszünk 5 hónaposak, ÉLJEN MÁJUS 1.
szöcske

Szöcske!
Kellően szarul hangzik. :(
Hülyeszomszéd monnyon le!
Hajrá építkezés!!!
Kaja: anno Balunak fele-fele arányban nyomtam a Sinlac+gyümit.
Vonalzó: babafalva.hu-n tudsz csinálni vonalzót, ha berakod a profilodban az aláírásodba, akkor az mindig frissül.
És persze éljen május 1!
Már csak azért is, mert az apukák aznap nem dógoznak.
Egyébként tök izé. Sose beszéltük, hol laksz. Ha hamarabb tudom, már rég meglátogattunk volna benneteket. Na de így sem fogjátok megúszni... :P
vovanda

kata: ikres szülönek lenni a legjobb a világon :lol:
sajnos nem értelmeztem rosszul vanda mondanivalóját, tudom, ez mit jelent nála :cry:

szöcske: mi lett a virágokkal? gyújtsd fel a lépcsőházat, a hülye szomszéd égjen bent :D
persze nem komolyan venni, mert ha visszanézik, még a végén engem is megbüntetnek felbujtásért :lol:

éljen május 1 és a nem dolgozó apukák :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Kata!
Gondoskosom róla, hogy kicsit egészségesebben és kevesebbet egyen. (több-kevesebb sikerrel...)
vovanda

Sziasztok!
megritkítottam a virágsarkot, ajándékoztam a szomszédoknak is, de nem volt szívem eltüntetni teljesen. Miközben így ténykedtem a lépcsőházban, rájöttem, hogy nemcsak a mi emeletünkön van ám virág, hanem máshol is, az senkit nem zavar?

Vandus, a diósgyőri várnál lakunk, bármikor szívesen látunk Titeket.

Kisnorbikánk 3 napja ordít, ha fürdés van és napközben is ajjajaj-okat mondogat, nyűgös, de elaludni nem tud egyedül és állandóan ölben kell hurcolászni. Valamit megint rosszul csinálok, Kirácska pedig eljátszik, nézelődik, szinte hangját nem lehet hallani, kiegyensúlyozott baba, vigyorog mindenkire.

Holnap megpróbálok vonalzózni, jó éjt...
szöcske

szocske! lehet a tobbi emelettet ki kerulik a tuzoltok, vagy lehet akarkinek vagy senkinek, szomszedok dilik :twisted: :twisted:
nalunk forditva, a kis csaj nyavogos, mattia el van maganak, csak kajat ker :D

Kép

demoniq13

Sziasztok,

Szöcske,
Ez bizony szar nap a javából! :?

Pasi,
Értem én! És eszembe sem jutott vitatkozni! :D Neeem merek én olyat! :lol:
Úgy tűnik, Te ismered jobban Vandát! :wink: :lol:

Szöcske,
Kisnorbi már most gyakorol felnőtt korára :lol:. Bírom, amikor ezek a kisemberek jaaaajjj-gatnak, meg sóhajtanak nagyokat! :D És ezek szerint Kira is gyakorol, hogyan kell elviselni a pasik jajgatását :lol:

Vanda,
Gondoskodsz és kényezteted? :D

Andi,
Te ma merre voltál?

Kata
kata1977
Hatvan

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

áááá, végre itt:-)
munka közben még nem jött be a babanet, utána meg vittük balut pszichonénihez.
határozottan előrelépés van :-)
csak megyünk tovább a lenini úton :D

szolgálati közlemény vandának, mert tudom, hogy reggel első dolga lesz hozzátok benézni (nagyon hiányoztatok am neki): miután elaludtál, réka majdnem a teljes maradékát megette, kb 10 millit hagyott......

ugyanis a kiccsaj nem nagyon akart délután 2 óta enni....de legalább estére sikerült meggyömni...

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Szöcske!
Lehet, hogy Norbi babának már beindultak a fogai, azért nyűgös...
Ha arra járunk, mindenképpen beugrunk (és szoktunk arra járni, merthogy Pasi arrafelé valósi).

Kata!
Ma reggel leinkább szenvedek. Szétrobban a fejem...

Dia!
Én már elküldtem...
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?