Na, itt vagyok!
Először is nagyon köszi mindenkitől Vivi nevében is a jókívánságokat!
Képzeljétek, este nosztalgiáztunk. Befeküdtem Vivi mellé az ágyba és a születéséről beszéltünk. Olyan nagy lány, irtó jó, hogy ilyeneket meg lehet vele osztani... Annyit kérdezet! Este 10:05-kor született, 8-kor repesztettek burkot, úgyhogy a lefekvés pont a csoda ideje volt épp 9 évvel ezelőtt!
A buli jól sikerült, bár 2 gyerek lemondta az utolsó percben, igy összesen 5-en voltak, -amit megsúgok- én egyáltalán nem bántam! És áldottam az eszét, aki feltalálta a papír tányért és poharat!
Estére viszont nagyon elfáradtam.
Éva,
képzeld tegnap éreztem lenn a méhemet olyan kis dudorként, amit mondtál, hogy ki lehet tapintani. És pár napja éreztem olyat is, mintha valaki megcsikizett volna bentről, de azóta semmi... Lehet hogy félreéreztem
A görbéd tök jó, és reméljük ez az epe dolog egy jel lehet nálad is!!! Most nem érzel semmit? Múltkor annyira megérezted magadon!
Eszter,
A 2 kg tényleg nem sok szeritnem se, főleg úgy, hogy egy percet sem voltam rosszul...
Próbáljátok ki a mentolos rágót! Nekem émelygésre nagyon bejött!!! Meg állítólag jégkockaszopogatás...
Titi,
próbálj meg tényleg ne azzal foglalkozni, hogy mikor voltatok együtt! Hidd el akkor fog sikerülni amikor a legkevésbé számítasz rá!!
A videót azért raktam fel, hogy egy kicsit nektek is mosolyt csaljak az arcotokra. Örülök, hogy megtaláltad! Biztos valami agyament apuka talált ilyet ki!!!
A külön fizetésről nem tudok semmit. Én a Péterfyben szeretnénk, persze nem körzetis. A szülésznőt kérdeztem, és azt mondta, hogy ők se tudnak semmit, csak amit hallanak a tv-ben, rádióban!!! Szerintetek az milyen? Senkit nem tájékoztatnak, csak majd esetleg utána...
Verzsike,
de jó, hogy nem egyedül vagyok ezzel a "hamar nagy a hasam"-mal. Már teljesen kétségbe estem!!!
A rucik engem is érdekelnek, hogy milyen árba vannak ott!!!
A fogorvosnál állítólag másmilyen érzéstelenítőt kellett hogy kapjak. Mindenesetre utána 5 órán keresztül le voltam zsibbadva, úgyhogy lehet egy kicsit túladagolt a fogorvos.
Amugy szedhetek már fájdalomcsillapítót! ...de nem akarok!
Meri,
örülök, hogy buliztál. Megmondom őszíntén, kicsit irigykedek is.
Apa is volt pénteken, nekem meg a szivem szakadt meg, hogy én most egy ideig nem mehetek... Úgy haragudtam rá! Mondtam, hogy leközelebb mostmár csak akkor mehet, ha én is buliképes leszek!
A sok bajt, problémát néha jó ilyen bulikkal elfelejteni!!!
És ahogy elnézem, neked tényleg jót tett! A sok bunkó emberrel meg nem szabad törödni. Sajnos mindig lesznek!
Ildi,
nem szeretném ha bántanálak az örömömmel!
Sokszor meggondolom, hogy mit is irjak le, mert pontosan tudom milyen érzés! Rettentő nehéz volt mindig amikor azt láttam, hogy másnak sikerül...
úristen, nekem meg mennem kell, mert ma megyek Vivivel az énekversenyre... Bocsi akire nem jutott időm!
Még egy szemüveges kép az én nagylányomról:
pusza,
megpróbálok majd délután még jönni!