Ildi: Szerintem ne aggodj amiatt, hogy mennyit eszik Timi, o eleve nagy sullyal szuletett, szoval vannak "tartalekai" biztos... Pl. Bercel most 4 hetesen 4250 gramm, 3250-nel hoztuk haza a korhazbol, Timi 4 kilo folott szuletett...
Aposek es a nagy segitseg... hat en is tudnek meselni... hetfon itt volt az anyosom, mindossze 3 orat, de en azt hittem mar megorulok, alig vartam hogy vegre elmenjen... Szegeny Bercus nem aludt mar vagy 3 oraja, es nagyon almos volt amikor betoppant az anyos, persze akkor meg hurcolaszta stb., ugyhogy szegeny babuka nagyon felporogott, es nem birt elaludni, sirt, de en tudtam, hogy azert sir mert faradt, mondtam is anyosomnak, hogy nyugodjon meg, csak 5 percig sir kb. a kisagyaban, de utana total bekomal, es alszik, nahat o ezt az 5 percet nem birta ki, sot, percenkent mondogatta, hogy o elaltatna inkabb a vallan, mire mondtam, hogy en is el tudnam ott altatni, de nem akarom, hogy hozzaszokjon. 2 perc mulva megint elmondta, mire mondtam neki, hogy jo, altasd a valladon, de csak ha aztan innentol kezdve minden nap 5szor idejossz, es ugyanugy elaltatod a valladon... 1 perc mulva megint mondta, hogy o el tudna altatni a vallan, mire total felhuztam magam, es mondtam neki, hogy jo, altasd, es otthagytam... bementem a masik szobaba leszedni a kiteregetett ruhakat... Ja, raadasul ezalatt a 4 perc alatt ugy nezett ram kb. mint egy gyilkosra, hogy hagyom "szenvedni" ezt a szerencsetlen gyermeket... 10 perc alatt elaludt a vallan, erre lerakta a kisagyba, persze a gyerek 1 perc mulva felebredt, es orditott. Mondtam, hogy a Bercus nem hulye, tudja, hogy vkinek a vallan aludt el, es amikor a kisagyban felebredt egy pillanatra, nem tudta hogy hol van, mert amikor elaludt, meg nem ott volt... na mindegy, nem ragozom tovabb a dolgot, nem volt egyszeru... Mondanom sem kell miutan elment, 5 orat aludt egyhuzamban a kolok...
Szoni: Bocsi hogy csak most irom: igen, en kis alkoholos vttapamaccsal torolgettem Bercus koldoket, igaz, kicsi darabbal, nem hatalmas gomboccal... szoval kicsivel, es azt is jol osszenyomtam, hogy "beleferjek"...

Bercusnak meg 2 hettel a koldokcsonk leesese utan is verzett a koldoke, en teljesen ketsegbe voltam esve, volt hogy majdnem sirtam amikor meglattam pelenkazas kozben, annyira durvan veres volt... (mondjuk ez abban az idoszakban volt, amikor hallgattam az idiota vedonore, es gezlapot raktam ra, amit lepisilt, es oraikig tocsogott a pisiben a koldoke... no comment...) Na mindegy a lenyeg, hogy most mar nagyon szep neki!!! Tenyleg, ilyenkor mar erheti viz, nem?
Junius: Biztos emlekszel, hogy mi is ilyen nagyon kiutesesek vagyunk egy hete, a dokino felirt vmi nyugtato kenyocsot, es azt mondta, hogy ezzel kenegessem, de ne varjam, hogy egyik naprol a masikra el fog mulni. De lathatoan mulnak el a pottyok, szoval szerintem hasznal, az van rairva a dobozara, hogy: ung. aluminium acet. (es meg vmi, csak ott leteptem a papirt...

) Ja, es hogy husito kenocs.
Bercel 2 napja kevesebbet eszik mint szokott, 70-80 grammot egy kajalasnal... ez normalis? Vagy nincs eleg tejem most?