Zsuzsófi, de jó, hogy ezt az uh képet föltetted! Tényleg nem olyan sok részlet látszik, de olyan jó elképzelni, hogy már ekkora!
Magika! Sima nyaralás Egyiptomban? Ez szép lehetett. Mi is kicsit így voltunk a nyaralással. Úgy terveztük, hogy jövőre hátha már nem tudunk elmenni, mert ugye egy pár hetessel azért mégsem lehet. Mi az Alpokban voltunk.
Emi, szerintem ha vitaminkészítményt szedsz, és külön még vitaminokat nem, akkor nem lehet túladagolni. A zöldségből-gyümölcsből meg fel tudja dolgozni a szervezet, csak a mesterségessel van gond. Bár én az orvossal ilyesmit nem beszéltem, megkérdezte mit szedek, azt mondta az jó úgy (Elevit), és még javasolta a Magne B6-ot, hogy ne húzódjon annyira a méh. Ennyi.
Lányok, részvétem a hátrahajló méh miatt. Nekem tudtomal nincs ilyen problémám, de nem gondoltam, hogy ilyen galibát okozhat. Én csak annyit hallottam, hogy állítólag a teherbeesés nehezebb. De itt erről már nem kell beszélni
Vizsgálatokkal én még sehogysem állok, csütörtökökre tervezem az első labort. Bár én az áprilisiakhoz képest még ráérek. (Picit még mindig aggódom, hogy a 12. heti uh rendben legyen, annyi rosszat llehetett itt olvasni, ami elszomorította az embert. A doki pedig biztatott, hogy minden normálisnak tűnik.)