A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

átélem=átéltem
Vendég

Mia már biztos tudja az eredményt!
Jaj de izgi!
Mia! Jelentkezz amint tudsz!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Megjöttem a genetikai uh-ról. Minden teljesen rendben, mindkét kéz , láb és egyéb szervek rendes helyükön! :lol:

A táblázatba kék cumit kérek szépen! :lol:

A név egyelőre Marcell, de még nincs véglegesen eldöntve.

Gyerekszoba: nekünk van egy rumli-szobánk, amit kipakolunk és abból lesz a gyerekszoba, de eleinte a hálószobában lesz a kiságy és csak később szeretném átszoktatni saját szobába. Az egy ágyban alvástól tartózkodom. Először is félnék, hogy a párom ráfekszik :roll: (sokszor még rám is és nem ébred fel, úgy kell lelökdösnöm) másodszor meg intő példa előttem az egyik ismerősöm, akinek az iskolás gyereke még mindig velük alszik egy ágyban és nem tudják kiszoktatni onnan. :roll:

A keresztcsontom nekem is fáj és a hátam is be akar szakadni.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana!

Hatalmas gratula a kiskrapekhoz!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj de jó!!!!!!!!!!
Fotót nem kapunk? :oops:
Szépen megmutatta magát?
Már úgy mennék én is!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Montana: szívből gratulálok!!!!! Úgy látom egyre gyarapszik a fiús kismamik száma!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Monti:Gratulálok a jó eredményeidenek
Van még valaki rajtam kivűl aki nem volt genetikai ultrahangon(18 hetesen)és nem tudja az afp eredményt
és kétségek között vergődik,vagy csak én vagyok????
Vendég

Ne izgulj Bárány!
Vagyunk még egy páran!
Lassan mindenkinek kiderül a cumi színe!!!!!!!!!!!!!!
Szuper!
úgy izgulok!!!!!!!!
Mikor mész?

Kép

Kép
ibm

sziasztok, megjöttem.
afp tökéletes, méretek alapján 17 hét + 3 napnál tartunk, de terpesz nem volt. végig teljesen összezárta a lábát, pedig fordultam jobbra, fordultam balra, a doki is bökdöste a hasam, én is... de nem nyitotta szét. egy icipicit be lehetett látni, és azt mondta a doki, hogy nem lát semmit... ami azt jelenti, hogy vagy nincs mit látni, vagy nagyon pici neki... :D 80% a rózsaszín cuminak, de a 4d-n 4 hét múlva többet tudunk majd.
vaaah már most felhúz ez a gyerek. :D

mia_snow

Köszönöm a gratulációkat! :lol:

Fotót megpróbálok csinálni, hátha látszik valami. A fütyköst könnyű volt megtalálni, ahogy a fenekéhez közelített az uh, rögtön szétdobta a lábát. :lol: Nem szégyellős a drágám. :lol:

Bárány! Nekem az AFP-re egy hetet kellett várnom, az uh-nál meg ragaszkodott, hogy betöltsem a 19. hetet. Még van időd!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Bárány: ne aggódj még én is totál kétségek közt vergődöm :D , holnap kell hívni a védőnőt, hogy van e AFP eredmény, aztán vmelyik nap UH.

Montana: nagy gratula a kis tököshöz!!

Úgy látszik eddig vezetnek a fiús anyukák, egyre kíváncsibb vagyok milyen lesz a miénk akik még nem tudjuk :wink:

Moni: a szüléstől én is félek amúgy, bár lehet nekem is császár lesz, mert volt egy komolyabb méhszáj műtétem. Majd kiderül, de a vajúdástól , a fájdalomtól eléggé félek :roll:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Én is megjöttem. Hát nálunk nincs minden teljesen rendben :( "Fokozott bél echogenitas látható" Ez ami aggasztó. Holnap megyek a dokihoz a genetikai intézetbe, magzati kromoszómavizsgálatot javasol. Lehet down kór is de ez nem tipikus jele.
Más minden rendben van nála és kisfiú. :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella40: szurkolás neked holnapra, és tudom, hiába mondom most, de ne aggódj!

szülés... én (még) nem félek tőle egyáltalán. nekem az egyik barátnőm a császár után vagy 3 hétig szenvedett, tényleg semmit nem tudott csinálni, pedig nem az a nyafka-típus. volt hogy elsírta magát a fájdalomtól. nem irigyeltem... azt mondta, hoyg bízik benne, hogy a következő gyerkőcük nem lesz faros, nem szeretne mégegy császárt. bár ezek a dolgok biztos egyéntől is függnek.

na csak sikerült egy képet lefotózni, így meg tudom mutatni:
[img]http://snowflake.freeblog.hu/files/mindenoké.JPG[/img]
aszondja minden oké. hát jó, legyen. akkor nem aggódom többet. :D

mia_snow

Mia: gratula a jó eredményekhez! Aranyos fotó, jó lehetett látni.

Stella: Nagyon szorítunk neked holnapra!!!!!!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mia! :cry:
Úgy szorítottam a terpeszért!!!!!!!!!
Na sebaj akkor 4 hét múlva!
De mutatja hogy minden oké és ez a lényeg!

Stella!
Gratula a kispasihoz és megy a drukk holnapra!
Várjuk az eredményeket!

Jó éjt mindenkinek
Holnap tali!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Stella: szorítok holnapra! próbálj ne nagyon aggódni, bár tudom, hogy ezt most könnyű mondani. Reméljük kiderül, hogy semmi ok az aggodalomra.

Mia: nagyon klassz a kép, aranyosan mutogat!Nekem is a multkor ezt csinálta a babó, beült és nem akart terpeszt. Majd legközelebb :wink:

Jó éjt mindenkinek!!Holnap jövök ha felkeltem :D

Kép

Kép

buci79

Kép
Vendég

Stella
Drukk holnapra!
Vendég

almaani!!!!! Én is sok -sok folyadékot iszok.kb.3 litert.
Elevitet szedem még. most is vettem 100 szemet.
Combra milyen krémet irtál,amit venni akarsz,,?
Nekem hátul a combom kezd narancs börösödni+fenék.
Mit vegyek majd rá?

Nekem is csikol a pocaklako.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Bocsi de most csak Stella van az agyamban...
Hát ettől rettegtem,hogy a sok jó eredmény között csak lesz baj!!
Nem is tudok mit mondani,én is végig fogom izgulni azt a két hetet Sellával,az tuti :(
Vendég

Mia:a képen fej látszik felülről,és egy kinyújtott kar???
Vendég

Sziasztok!

Nemrég beszéltem a védőnővel, de még sajnos nem jött meg az AFP eredményem, még hátha a mai postával.... jó lenne már menni az UH-ra, meg mostmár azért izgulok is rendesen. Jó sokat kell rá várni, dec.28-án voltam vérvételen.

Bárány: ne idegeskedj és ne rettegj, reméljük Stellával is minden rendben lesz. Tegnap már megfogadtad, hogy pozitív leszel :wink:

Kép

Kép

buci79

Buci:tényleg megfogadtam,de nagyon rosszul esett ma reggel ezt olvasni :cry:
Ez most visszavetett a "pozitív gondolkodás"felé vezető úton :cry:
Vendég

7 kék cumi a táblába????Akkor az enyém lány lesz!!!
Csak azért is!!! :D :D :D :D
Vendég

Stella: nagyon sokat gondolok Rád, biztos minden rendben lesz! Amint tudsz valamit, írd meg. Pont ma reggel akartam írni, hogy találtam kismama jógát Szegeden, a József Attila sgt-on!

Gigaboszi: nagyon köszi a táblázatot, nagyon sokan vagyunk már! :D :D :D Tényleg a kisfiús arány (egyenlőre) erősebb.

Montana: gratula az eredményekhez. A mi kicsink is egyből széttárta a lábát, mikor ultrahangozták, szinte az első amit láttam, az a fütyije volt. :oops: :roll: :D Bár azóta hallottam 1-2 sztorit, hogy utána kislány született, mindenesetre mostmár mi is a kisfiús dolgokat nézegetjük, de lehet hogy meglepődünk majd. :lol:

Mia: örülök az eredményeknek és hogy minden oké!

Bárány: ne izgulj annyit, minden oké lesz. A baba megérzi ha feszült vagy és az neki se tesz jót. Nekem is csak a jövő héten lesz AFP eredményem és genetikai UH.

Oszman777: Milupa stria elleni krémet vettem ma reggel (narancsbőrre is jó), Brendonban is lehet kapni, de gyógyszertárban is, és nem is drága, én 800 Ft-ért vettem és nagyon ajánlotta egy barátnőm is és a védőnő is. Ugyanis nem szabad a többi narancsbőrös krémet használni, mert vérbőséget okoz. Nézd meg ezt a Milupát, szerintem jó lesz. :D

almaani
Kép
almaani

Stella
Várjuk a híreket!

Bárány
Lásd meg a szépet is!
Mennyi egészséges kisbabája fog a topiklakóknak születni... :wink:
Vendég

De jo van vonalzom!! megnézem.

Kata&Milán

oszman777

SZiasztok kismamik!
Ma voltam védönönél kb 2 órát kellett várnom,már tiszta nyügös voltam.
Aztán mikor sorrakerültem,bementem és egy csomó olyan dologgal fárasztott amiket már eddig is tudtam beirta az eredményeimet a kiskönyvebe,aztán azt mondja nézzünk egy szivhangot bár még nagyon korai valoszinü nem fogjuk hallani mondta ezt a védönö.
Na hát ahogy rám rakta azt a bigyulát már hallottun is hogy kalimpál a kicsi szive. :lol:
Nem volt igazából ennek most semmi értelme amit irogatok itt össze meg visza ,de ráfogom a kismamaságra :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!
Holnap megzek Genetikai ultrahangra 4 órára,huuuuuu már nagyon várom.
Akinek eszébe jutok szoritson! :roll:
Vendég

moni: nekem is ezt mondta ma a védőnő, hogy nem fogjuk hallani a szívhangot, csak mondjuk nálam meg sem próbálta. mindegy, tegnap az uh-n minden rendben volt, ma sem lehet másképp. :)

mia_snow

Moni!

Mindenkinek eszébe leszel!!!!!!!!!
Megy a drukk holnapra és várjuk a beszámolót!
Tök jó lehetett hallani a szívét!
Én is úgy szeretném már!!!!

Kép

Kép
ibm

Köszi Ibm! :) :) :)
Te mikor mész ultrahangra?
Vendég

Sziasztok!
Én még nem voltam védőnőnél :oops:
De,pont a szívhang miatt nem is akarok menni(csak amennyit muszály) az előző terhességeimnél is maradandó rossz érzés volt ahogy keresgélte a szívhangot és közben a félelemtől,hogy megtalálja e már az én szivem zakatolt ezerrel,és remegtem a vérnyomásom fölment....majd amikor hosszas keresgélés után nagy nehezen megtalálta,és halottam azt a lópatkó szerű dobogást,akkor a félelem elmúlt és olyan hányinger szerű rosszullét jött rám...Ugyan ennyire féltem a végén a ctg-től is,egyszer rosszul is lettem ott a szivemmel...ott feküdtem az nővérkék körülöttem,már nem is a babával foglalkoztak hanem velem... :oops:
Biztos voltam benne,hogy már kinőttem a félelmeimet,de rá kelett döbbennem,hogy semmit sem változtam...sőőőt
Vendég

Szóljatok ha nyissak magamnak egy "para mamik"című topikot. :(
Csak nem lesz senki aki csatlakozik :lol:
Vendég

Én holnap megyek dokihoz és remélem lesz uh is mert már 3 hete nem láttam pirinnyó babámat!

Bárány! Néha olyan jókat tudok nevetni azon amit írsz!

Ne parázz,nem lesz semmi baj!
De azért írd le nekünk hogy mikor mitől félsz,nehogy magadba fojtsd!
Mi segítünk kijönni a parából okés??????????????

Kép

Kép
ibm

És miért nincs még mindig vonalzód????????????????????

Kép

Kép
ibm

almaani!!! köszike!! Jo nagyon,örülök neki.
:D
aranyos vagy,megyek a gyoygszertárba.Megnézem amit irtál.

Kata&Milán

oszman777

Ibm!Akkor én is gondolok rád ha te is holnap mész,és szoritok hogy megmutassa mi van a lába között! :D :D :D
Bárányt én is egyfolytába szekálom a vonalzóval de csak nem akarja már megcsinálni. :evil: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Tegnap én is voltam 4D-n. Ami alegfontosabb, hogy minden rendben, 19+?naposnak néztek az uh szerint. (nem emlékszem mit mondtak)
De sajnos nem tette szét a lábát, pedig keresgéltük. De azt mondta a sonografus , hogy most jelen pillanatban kislányt mondana, mert nem nagyon lát a lába között semmit. De ez nem biztos. Majd a 26. héten szállnak le a herék a herezacsiba, akkor tutira meg tudják mondani. De az még odébb van.
Én gyanítom, ha kikuja lenne, akkor azt már láttuk volna. Kicsit csalódott vagyok a párom miatt, mert ő fiút szeretett volna.
Legközelebb 30.-án megyek uh-ra, akkor csak mutatja biztosra magát.
Na megyek takarítani...
Gratula a sok babához, fiúknak, lányoknak!!
A holnapi vizsgálatosoknak pedig hatalmas drukk!

sz.andi

Bárány
Kinevezlek fő para-maminak :wink:

Andi
A herék csak születés előtt szállnak le...
Fiúknál az UH-n a fütyi látszik, ha látszik...
Vendég

Vállalom :oops: :oops:

Én meg téged "laza maminak" :D :D :D :D
Vendég

Bárány
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kevéssé ismert tény, hogy a fiú magzatban a terhesség félideje környékén igen magas, a felnõtt férfiakéval megegyezõ a vér férfihormonszintje. Ennek a hormonnak (tesztoszteron) hatására a here fokozatosan a vese magasságából a lágyékcsatorna irányába, majd azon a 7. hónapon keresztül hasadva a 7-8. hónapban jut le a herezacskóba. A hormon nemcsak a leszállást idézi elõ, hanem hatására idõközben a here és a mellékhere növekszik, szerkezetük és kapcsolatuk kialakul.
Vendég

Bárány
Nem mindig voltam ilyen... :cry:
Voltak olyan éveim, mikor folyamatosan pszichológushoz jártam... :oops:
Vendég

hu milyen perverz topic lett ez, mindenki a lábak közé akar nézni. :D
na jó, én is... :oops: :D

mia_snow

Szerintem nekem meg lesznek olyan éveim,ha így folytatom :oops:
Vendég

Mia
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bárány
Lehet, hogy most sem ártana... lehet, hogy a szívpanaszaid is csökkennének...
Vendég

Sziasztok!!!

Nem tudom, hogy esetleg ide jöhetnék-e közétek. Én júni végére várom a Babót. Eddig még nem mertem semmilyen fórumra felmenni babonából :oops:
De most már egyre jobban biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj. Az erős félelmem abból adódik, hogy előző, egyben első terhességem vetéléssel végződött :( De most már kezdek bízakodóvá válni én is.
Tegnap voltam Uh-n és rendben minden, mozog a picur már össze-vissza. Nagyon édike volt.
Szval most vagyok a 15. hétnél remélem csatlakozhatok hozzátok :D

Köszi
mumin

Sziasztok!!

Érdeklődnék, hogy lehet-e csatlakozni hozzátok még? Tudom kicsit későn, de eddig nem mertem babonából :oops:

Én júni végére vagyok kiírva, most tartok a 15 hétnél.
Tegnap voltam UH-n, minden teljesen rendben volt, csütörtökön megyek vérvételre. Nagyon remélem, hoyg ott is minden oké lesz.

Jelenleg itthon vagyok veszélyeztett terhesként és így elég időm van a fórumozásra is. :D :D

Üdv Mindenkinek :) :)
mumin

Sziasztok!
Gigi:lehet,hogy rámférne...

Mumin:üdv a csapatban.Majd írj egy kicsit többet magadról,és Gigi tuti,hogy fölvesz a táblázatba is :D
Vendég

Bocsi itt bénázok :oops: :oops: :oops:
mumin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?