A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Hát, ha nincs itt senki, akkor kénytelen vagyok vasalni menni :cry: Pedig úgy nem szeretem :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Csajok!
Horrorisztikus éjszakánk volt, Réka egy kb. 2 és fél órás szünetet leszámítva folyamatosan ölben volt... Váltva járkáltunk vele. Hulla vagyok.
vovanda

pasi meg kimarad :-(((

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Miből maradsz ki??? Azt írtam: JÁRKÁLTUNK. Vagy nem értelek.
vovanda

[quote="vovanda"]S írta:vovandazia Csajok!

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Neked már reggel köszöntem személyesen. De akkor legközelebb kihagyjuk a jóreggelt puszit és csak virtuálisan köszönök.... [törölt kép]
vovanda

na most nemhogy a kétnaponkénti de még a kéthetenkénti borotválkozás is ugrott :D :P :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Sziasztok!

Nem jövök pár napig és csak lesek, hogy mi van itt!
40 sor keret, kérdőív...
Bár az utóbbit kíváncsian várom. Kép

Andi
m@ndy

Vanda, Pasi!

Részvétem az éjszakához, reméljük a mai jobb lesz!

Pasi!

Az én férjem kb. havonta borotválkozik :wink:
m@ndy

M@ndy!
Lécci ne adj neki tippeket. T.köm ki van, hogy folyton szúr a képe...
vovanda

Vanda, sz@rul hangzik az éjszakátok :( A nappal eddig jobban telik?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vandus!
Sajnálom, nekem rémálmom a nemalvás. Olyankor másnap az egész nap káosz. Mindig a magam bajával vagyok elfoglalva és nem is kívántam nektek jobbulást. Kitartás, a holnap mindig jobb.

Évi!
Kirácskának lőtték a fülét, igazából én azzal voltam elfoglalva, hogy tartsam a fejecskéjét. Doktornéni mindig házhoz jön, kinyitotta a fülbelövős pakkját, választottam egy ideiglenes fülbevalót, megfogtam a gyerek fejét, kb. 5 másodperc alatt végeztünk. Még rácsavarozta a hátulját és 6 hétig így marad, aztán jöhet majd a másik, a végleges. Ahogy nézem, nincs allergiás reakciója, nem piros a füle, bírja rendesen. Mindez nálunk 1800 Ft, az ideiglenes fülcsit ki kellett fizetni.

Ma intéztem a gyedet, mert a tgyás lejár nekem május 17-én. Fizetés nélküli szabit kellett kérni a munkáltatómtól, aztán majd megyek a határozattal a MÁK-ba, ahol "indián-tábor" van, így ülhetek ott egy délelőtt. Lehet, hogy a gyerekekkel megyek, talán akkor lesz bennük egy kis empátia.

Holnap jön egy csajszika a babakötvénnyel kapcsolatban, hát arra is kíváncsi leszek. A kórház, ahol születtünk, kiadta minden adatunkat és holmi biztosítósok, meg mittudoménkik keresgélnek telefonon. Ez a kötvényes csaj is így jön ki hozzánk, nem én hívtam.

Más: Kisnorbi nem akar enni még mindig, ma 1 óra hosszáig tömködtem. A tápszert nem issza, a tea az megy és a gyümipüré. Doktornő szerint napi 500 ml tej kell nekik, hát ő jó, ha megissza hosszas tukmálás után a napi 350-et. A többit kanalazom neki püré formájában, mert csak azt hajlandó esetleg lenyelni. Kircsike viszont sokat bukik, dokinő szerint hízik rendesen, ne foglalkozzak vele, viszont erőltessem nála is a főzeléket. Ja, az esti tejpépet nem bukja ki.

Évi!
Megyek én is vasalni. Házimunkát hogy oldjátok meg segítség nélkül? Vagy nálunk sokat vannak ölben a gyerekek? Alig tudok valamit csinálni, hol az egyik ül az ölemben, hol a másik. Abban bízok, hogyha majd ülni tudnak, leteszem őket a szőnyegre és eljátszanak. Nem fognak rajtam csüngeni egész nap.

Puszi Mindenkinek
szöcske

Szöcsi, nálunk van nagytesó, aki szívesen szórakoztat (és néha nyalókája is van :twisted: :twisted: :twisted: ) Egyébként alvásidőben csinálom a házimunkát, de főzni pl. nem főzök, rendeljük a kaját. Viszont lelkiismeretesen vasalok és a takarítással is haladok. Nem mondom, hogy csillog-villog minden, de azért megvan. Segítség nekem sincs, a szüleim és anyósomék is irdatlan messze laknak.

Biztosítósok engem is keresnek, de lebeszélem őket arról, hogy eljöjjenek.

Indián tábor, ez jó. Sok sikert az ügyintézéshez!

Nem dobsz képet a kis fülbevalósról? Meg persze a tesóról is jöhet :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

m@ndy: havi borotválkozási keret szuper ötlet :-)

szöcske: vandától kérdezd, ő megoldja....még túl is vállalja magát...

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Szöcske!
Bocs, nincs vonalzód. Milyen idősek vagytok most?
Nem biztos, hogy jó erőltetni a főzit. Mert ugye elvileg 6 hós korig szoptatás/tápszer. A tejfogyasztás meg egyéni. Réka soha életében nem evett annyit, amennyit papírforma szerint kéne. de tápszerből Dani sem.
Szóval nem tudom, az biztos, hogy én 6 hós koruk előtt nem kezdek hozzátáplálni.
MÁK: ne gondold, hogy nézni fogják a gyerekeket. Szerintem hagyd otthon őket, ha van, aki vigyázzon rájuk.

Házimunka: alapból hétvégén főzök többfélét előre. Takarítás, mosás megy a gyerekek mellett, vasalni meg csak azt szoktam, amit nagyon muszáj (pl. ingek).
vovanda

Vandus!
5 hónaposak és 4 naposak vagyunk. Szerintem Norbikával sikerült megutáltatnom az evést. Egy napunk így néz ki: reggel 160 ml tápi, 10-kor 60 ml, 13-kor 60 ml+főzelék100 ml, 17-kor 100 ml tápi, 20-kor 100 ml tejpép. Ezzel szemben Kircsike folyamatosan 200 ml tápit iszik 5-ször. Nem is sír a kajáért, időre pontosan adom neki, megeszi, büfizik és mehet a játszóba. Norbinál egész napom az etetésről szól, meg az idegről, hogy nem akarja bekapni a cumit. Iszik 60ml-t kínnal, aztán azon gondolkodom, mit adjak még neki, hogy ne éhezzen. Elkészítem a tápit, de állandóan kihűl, vagy kiöntözgetem. Sokszor nyafog, nem mindig érzek rá, hogy mi a baja. A Hippes tea viszont megy ezerrel, gondolom, van benne valami ízfokozó is.

Csajok, ügyesek vagytok, nekem itthon van anya is, de valamelyiket mindig ölben tartjuk, így a házi munka katasztrófa. Irdatlan mennyiségű ruhát mosok, vasalok, soha nincs vége. Ha valamelyik elnyiffantja magát, már rohanok, hát milyen egy kezdő anyuka?
Képet igyekszem tenni.
Holnap megyünk apóshoz, egy kicsit levegőzünk a családi házban. Ma nem vittem le őket, olyan nagy szél volt nálunk.

Még egyszer a vonalzóról: csinálok egyet és felteszem a profilomba? Ott autom. számlálni fog? Köszike előre is.
szöcske

Szöcske!
Vonalzó: profilodban az aláírásba kell betenni.

Norbika: tízóraira próbálj neki egy kis gyümit adni a táp helyett. Nekem Balu az első időkben a gyümölcs után mindig irdatlanul éhes volt. A főzeléket még korainak tartom.
http://www.kismama.hu/szakertoink/nem_hizik/3146/
http://www.kismama.hu/szakertoink/mama_kedveert/3056/
Itt van két cikk nem evő babákról, hátha segít.
Első nyekkre nem kell szaladni. (Balunál én is ezt csináltam... 8) )
vovanda

Vandus!
Elolvastam a két cikket, kezdek rájönni, hogy milyen hülye vagyok! Ma megvárom, amíg éhes lesz, nem fogom erőltetni a kajcsit! A férjem pampog mindig, hogy hogy néz az ki, hogy kirácska erősebb, masszívabb gyerek lesz, Norbika meg egy alultáplált. A hozzátáplálástól is kiakadok, mindenki mást mond. Azt mondod, hagyjam még a főzeléket a fenébe, ráérek még? Én 1 éves koromig szopiztam, de ha gond lett volna velem, szerintem anyukám már akkor sem emlékezne semmire, tanácsot nem tud adni. Anyósom pedig ugye korán meghalt, a család ugyan nagy, de eszmecserét nem tudok folytatni senkivel.
Ma Norbika jól aludt, a kiscsaj viszont fél 4-től felvolt, a cumijával játszott, hol visszaadtam, hol kiköpte. Aztán 6-kor megreggelizett és visszaaludt. Így most egy gyerekkel kell egyszerre foglalkoznom.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske

Szöcske!
A WHO (Egészségügyi Világszervezet) ajánlása szerint a hozzátáplálást bőven elég 6 hónaposan megkezdeni, akkor sem erőltetve. (Tesóm kislánya pl. 8 hónaposan még szinte kizárólag szopizott).
Amúgy ezért szoktam én mindig a Kismama magazint ajánlani. Nincs dugig ellentmondással.
Ha felkúszol a www.kismama.hu-ra nagyon sok hasznos infót találsz.
Az hogy melyik baba nagyobb, alkat kérdése. Nem úgy néz ki a kisfiad, mint aki alultáplált... :lol:
Amúgy a gyerekdokitokat nem értem, hozzátáplálást általában gyümilével kezdik, utána gyümi, később zöldségek, a komolyabb cuccok csak ezután.
Ja, és amit szinte mindenki elkövet: banánt 7 hós kor alatt NE adj.
vovanda

sziasztok

bocsi a bepofátlankodásért,én is csak zugolvasó vagyok.nincsenek ikreim csak kiskorkülönbségű fiaim :wink: :wink:

Szöcske
szenvedtem sokat Tofival(Kristóf) mert ő is alig akart enni,kiköpte rám a kajcsit vagy direkt berreget mikor adtam a szájába.nagyon sokat szenvedtünk mert én is mindig etettem volna,ideges voltam,hogy nem eszik.aztán ugy döntöttem,hogy hagyom a "fenébe" majd szól ha éhes.na azóta nem is szenvedünk.amugy se egy nagyétkű gyerek,pedig szépen hizik,nem eszik annyit mint más ekora gyerek d sulyban 10kg:) 3560al született
ugyhogy én is csak azt tudom ajánlani,hogy hagyd még ő szól,hogy éhes.

nyugi(én mondom aki hónapokig szenvedet) éhen nem fog halni :)

további jó babázást mindenkinek.én maradok zugolvasó amég van mit:)

minden baba,manó gyönyörű
Vendég

Lekri!
Lesz mit olvasni.... 8)
vovanda

Sziasztok

Évi puszi :) , örülök hogy írosgatsz ide, és annak is hogy emlékszel Rám, Én is próbáltalak nyomon követni, :wink: de elég nehéz volt.
Nagyon szépek az ikrek, és Dóri is,.
a hinta tuti, legalább gyerek közben nézelődni tud, és magaslati levegőt szív :lol:

Szöcske üdv., Én még a kaálisból "ismerlek" Téged is.
Szeintem ikreknél az egyetlen negatívum, hogy egymáshoz hasonlítják a fejlődésüket is, pedig miért lenne törvényszerű hogy ebben is egyezzenek.

Rosszéletű majd adok Én neked felvételit, majd akkor drágám, ha minden hónapban menzeselsz :lol: nagyon hagytak úgylátom a csajok elkanászodni. :twisted:
szivesen mondanám Vandának hogy talitokon, vegye fel ahogy átváltozol nyuszinak :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

Vanda, engem az érdekelne, hogy amit előre főzöl azt utána fagyasztod? Vagy csak előkészíted, és amikor enni akarjátok, akkor készre csinálod? Már régóta foglalkoztat engem is az előre főzőcske, mert hétvégén simán lenne rá időm, csak nem tudom, hogy tegyem el, hogy tuti ne romoljon meg semmi.

Szöcsi, a Dórit mit is felvettük első nyekkentésre 8) Az evéssel ugyanezt végigcsináltuk, amit a Vanda által belinkelt két cikk is írt. Meg is lett az eredménye, iszonyú rossz evő a Dóri :cry: Az ikrekkel most előre rettegek a hozzátáplálástól, de szerencsére az még odébb van. Látod, én aztán jó béna voltam 8)

Kapott ma szurit az apraja, de olyan kis hősök voltak, alig sírtak. Persze a fülbevalót elfelejtettem megkérdezni :oops: Esztibébi 5600 gr és 60 centi, Ádám 6600 gr, és 65 centi. Meg lettünk dicsérve.

Volt már valakinél olyan, hogy mindig lógott a gyerek nyelve? :oops: Esztinek sosincs csukva a szája (max ha alszik), és mindig kint van a nyelve, hol jobban, hol kevésbé. Dokinénink szerint majd elmúlik, de engem aggaszt :oops:

És két kép, ha nem baj:

Kép Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lekri!
Nagyon rendes vagy, hogy hozzászóltál. A berregésen nevettem egy jó nagyot, mert annyira ráismertem a kicsifiamra.

Árnika, pont ezt beszéltük a párommal, hogy ha egy gyerek lenne, úgy volna természetes, de mindig hasonlítgajuk egymáshoz őket.

Évi!
Annyira szépek vagytok! Érdekeset írtál, Kircsikének nálunk is gyakran lóg a nyelve, de ez engem egyáltalán nem zavar.

szöcske

evi! nagyon edesek a babak (mind 3), sulyuk is nagyon szep

szocske! mi februarban lovetuk ki michelle fulet, meg most is az atmeneti fulcsije van, anyira edes es nincs semmi baja, hogy nem jon hogy ki csereljem, bizti nalatok sem lesz semmi baj, ezek a steril fulcsik nagyon jok felnoteknek, de babaknak is szerintem jobbak mint az arany, ebben bizti nincs nikel, de a aranyhoz ki tudja miket kevernek melle (mert a 14 karatos csak 58,5% arany, a 18 karatos meg 75%)

arnika! mindig orulok mikor ide irsz :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Évi!
Nekem is a kiscsaj öltögeti a nyelvét... Nem kell vele foglalkozni.
Babáid szépségesek. És tök jó, hogy nálatok is 1 kiló a különbség a babák között (engem már kezdett aggasztani :oops: )Dani 6200 gramm, Réka 4800.
vovanda

Vanda, nemcsak, hogy öltögeti a nyelvét, hanem egész nap lógatja. Hol jobban, hol kevésbé. Remélem tényleg nem baj, már mindenféle rémség eszembe jut...
Érdekes, hogy Eszti könnyebb egy kilóval a bátyusnál, mégis ő néz ki dundibbnak. Meg is jegyezte a dokinéni, hogy "Te ugye nagyon szeretsz enni, Eszti?"

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tényleg, Réka baba jobban van?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Rékaám is úgy néz ki, mint egy hörcsög...
A nyelve meg nem baj.
RékaCica alakul, már nem folyik annyira durván az orra.
vovanda

[quote="lekri"]
írta:
lekrinincsenek ikreim csak kiskorkülönbségű fiaim :wink: :wink:

az gyakorlatilag ugyanaz :D
és üdv köztünk :lol:

[quote="árnika"]
írta:
árnikaRosszéletű majd adok Én neked felvételit, majd akkor drágám, ha minden hónapban menzeselsz :lol: nagyon hagytak úgylátom a csajok elkanászodni. :twisted:
szivesen mondanám Vandának hogy talitokon, vegye fel ahogy átváltozol nyuszinak :lol:

nem is kapsz bebocsáttatást :D
és te is keversz valakivel....nem nyuszi....KISKAKAS!!!!

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 1szálpasi 2009.05.09 06:21-kor.

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

évi: cuki babák, kérünk még képeket :-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasi!
Az a szmájli legfeljebb kiscsirke. [törölt kép]
vovanda

Amúgy így telt a délelőtt:

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda

[quote="vovanda"]P írta:vovandaasi!
Az a szmájli legfeljebb kiscsirke. Kép

ezt találtam b+, bár a neve szerint ez is "turkey", de ez hasonlít leginkább a kiskakasra.....
:lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

HAHÓÓÓ!!!!!!
Hova lett mindenki???
vovanda

Pálinkás jóreggelt :)

Vanda, olyan édesek ezek a gyerekek a pacikon :) Milyen szépen eltűnt a pocid már :oops: Nekem bazi nagy maradt, teljesen bele vagyok betegedve :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Nem ment vissza teljesen, még van pocim, csak a lányom takarja. Nem nagyon gáz, de még odébb a vége.
Amúgy meg amint mondani szoktam: nincs ingyér. 4 hetes koruk óta tornázok, most már futni is lejárogatok. Időm-erőm nem sok van, viszont hiú vagyok, mint a rosszbaj.
vovanda

hehe
ezt meg tudom erősíteni.....

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

hehe

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

[quote="1szálpasi"]h írta:1szálpasiehe

Mármint melyike? Hogy nincs ingyér, hogy tornázok és futok, vagy hogy hiú vagyok? :P
vovanda

mindet, drága.....
nagyon sokba vagy nekem (nem vagy te sem ingyér), egy csomót tornázol, lótsz-futsz, amitől csak jól elfáradsz :lol:
hiúság, asszony a neved.....szal minden nő hiú, miért pont te lennél a kivétel?

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Sziasztok!
Itt vagyunk, csak a hétvégén papóéknál voltunk, így nem írtam. Egész jól viselkedtek családi házban a lurkók, naphosszat az udvaron heverésztek, szokták a babakocsit. Éjszaka aludtak, az ágyunkban hosszában, mi meg a földön.

Tegnap volt mérlegelés, ugyanazt a súlyt mértük, mint előző héten, úgyhogy lehet, hogy feladom az elveimet. Valószínűleg ez a digitális mérleg nem egy nagy találmány vagy én vagyok béna. Norbi 6460, Kircsike 6560.

Holnap megyünk fotós bácsihoz fényképezkedni, mert a keresztelőre mindenkinek szeretnénk adni meghívóul egy fotót. A hátára lesz nyomtatva a meghívós szöveg, így legalább egy kis emlék is marad, mert az egész család reklamál, hogy még egy fénykép sincs rólunk.

Keresek egy könyvet, Ikrek a címe, valahol olvastam, valaki ajánlotta. Szerzőjét nem tudja valaki? Talán tudnék egy pár sort olvasgatni a parkban, séta közben. (Persze ha nem állítanak meg, mert elég csudabogár család vagyunk itt a lakótelepen, még az autókból is ujjal mutogatnak ránk+az öreg nénik, a tanítványaim, azok szülei és nagyszülei, kollégák állandóan leszólítanak. A séta kb. abból áll, hogy megyek két lépést és meg kell állni beszélgetni.)

Tegnap találkoztam a védőnőnkkel, mondom neki, hogy Kira nagyon sokat bukik. Azt mondja, van erre egy kivizsgálás, jól belém tette az ideget, hogy ezt kezelni kell, stb. Csütörtökön megyünk vissza a koraszülöttre, ott majd értekezek a doktornővel. Nagyon mohó, egyszuszra lehúzza a kaját, aztán kínlódik. A sűrűbb tejpépet, amit vacsira kap, azt viszont bent tartja a pici gyomra.

Röviden ennyi, még visszapihizek 7-ig. tegnap jó dolgom volt, 8-kor keltek, reggeli után pedig délig visszaaludtak. Igaz, így a kajaidő elcsúszott, este összesűrűsödött a programunk.

szöcske

Szöcske!
Réka is bukós, amíg a gyarapodásával nincs probléma, addig nem kell miatta idegeskedni.
A könyv amire gondolsz: Métneki Júlia: Ikrek könyve. Nekem megvan, ha megyünk felétek, szívesen elviszem.
vovanda

Vandus!
Könyvet köszi, mikor jártok erre? Egyébként erre a könyvre gondoltam, de ma vettem egy másikat a könyvesboltban: Hurrá, Ikrek! Láttam egy jobbat, viszont kb. 2000 oldalas volt, még alszom rá egyet.

Ma kiszöktem a városba keresztelőruhát nézni és eléggé elszomorodtam. Árak iszonyat, választék kevés, régimódit nem akartam rájuk adni, viszont szerettem volna egyformát fiúsban és lányosban, de csak plüss volt, attól félek, hogy meleg lesz nekik. Bár a templomban meg reggel elég hűvös van. Kircsinek vettem pamut és nylon harisnyát is, nagyon szexi. Most írjuk össze a menüt, ez így lefoglal egész hónapra.

Ma előjegyzést kértem az ortopédiára, erre a nő leordít, hogy 3. és 4. hónap között kellett volna jönnünk, ő csak augusztusra tud időpontot. Mondom neki, hogy kezdő anyuka vagyok, mi most kaptunk beutalót a doktornőnktől, ha ezt tudom, már a születésükkor kérek időpontot. Teljesen hülyének nézik az embert, hosszas vita után június 4-re írt be.
Elég gyér a létszám, ide már nem írogattok?

szöcske

szocske! en is elveztem a keszulodest a keresztelore :D mattia ruciat itt vettem, michellnek meg a keresztanyuka vette ro.ban, eleg nehez valami hasonlot talalni fiusban es csajosban, de hatha talasz valamit, ja van vonalzod :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Szöcske!
Sajnos még nem tudom. Könyvet meg majd cserélünk. :lol: A Métneki féle elég vaskos, de fogantatástól tárgyalja az ikreket, szóval az elejét úgyis átugrod.
Nálunk nem téma a keresztelő. Illetve olyan szinten, hogy "a babanaplóban van neki hely"... :lol:
Szóval még nem tudjuk, lesz -e, vagy névadó, vagy mi.
vovanda

Sziasztok!

Kicsit most nem leszek, anyósék jönnek ma, úgyhogy úri dolgom lesz :) Este meg céges buliba megyünk apaccsal kettesben, már azt se tudom, hogy azt hogy kell :) Furcsa lesz, hogy nem babakocsit tolok, vagy a Dóri kezét fogom, hanem a férjemét, hö 8) Viszont azt is tudom előre, hogy tuti itthon fog járni minden gondolatom... Arra is kíváncsi leszek, hogy hányan fogják megkérdezni, hogy "csak nem jön a következő baba?"

Szöcsi!

Hű, a Dóri is iszonyat bukós volt, de neki még a sűrűbb kaják is visszajöttek nagyon sokáig. Órákkal kaja után is tudott még visszaadni belőle. Ahogy többet töltött függőlegesben úgy ritkultak ezek a balesetek.
Nekem most az Eszti nem hízik (ill. csak keveset, nem egész egy hét alatt kemény 7 dekát), a védőnő azt mondta, adjak neki homeós vasat, mert valószínűleg vérszegény egy kicsit, és attól alszik olyan sokat, és eszik kevesebbet. Na, majd meglátjuk, majd beszámolok az eredményről.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
De jó nektek, céges buli, ez igen! Mi még nem merészkedtünk ki ketten apával, de már nagyon hiányzik! Jó szórakozást!

szöcske

Hehe...Mi március végén voltunk koncerten kettesben, nem lehetett kihagyni. Persze közben végig a telefonomat lestem (Pasi majdnem elkobozta).
Aztán jöttünk haza, sétáltunk a ház felé, én meg közöltem: na most még 2 percig úgy teszünk, mintha normális, gyerektelen párocska lennénk, aztán felmegyünk és visszavedlünk sokgyerekes szülőkké... :lol: :lol: :lol:

Évi!
A vas mellé folsavat is kellene szednie, és igazából azt, hogy vsahiányos -e, vérvételből lehet megállapítani.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?