sziasztok csajok!!!
mindjárt teszek én is képet!!
jövök szilvike, csak van hogy lusta vagyok bekapcsolni a gépet, meg néha szarakodik is, pedig az én lányomtól aztán lehetne, csak vannak más tennivalók is mint mindenkinek, s mire ideérnék, kel a pici.
Pironya örülök hogy itt vagy Csongi nagyon értelmes kis szemekkel néz és tényleg nagyon formás baba!!
jó lenne, ha egy kupacban lennénk, úgy értem egy városban, vagy legalábbis ennél a szétszórtságnál mindenképpen közelebb, s tudnánk talizni is egyet, bár nem tudom össze tudnánk-e hozni úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
ma egy picit nyügike a picikém, igaz most elaludt, de délelőtt 10 perceket aludt szegényke, már kezdtem izgulni, hogy tegnap hőgutát kapott a kocsiban, pedig amint lehetett kivettem, anyós látogatóban voltunk, s olyan jó baba volt, hogy egész nap csak evett, s aludt.Egyik evésnél szerintem tök keveset evett, biztos a melegtől. Gondolom nálatok is van ilyen?
csiri nekem meg az jutott eszembe a "régi" időkből, mikor volt egy-két hét hogy teljesen meg voltunk hülyülve, még az elején s összebeszéltünk mindenféle hülyeséget.én annyit röhögtem

vissza is keresem, bár nemtudom megtalálom-e.