A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Jó reggelt!

Nem mondanám,hogy kialudtam magam,de most nem a kisfiam tehet róla!
Jó volt a buli nagyon,de fék 1kor haza húzott a szívem a babámhoz! Kép indulok

Kép
melike

Kép
Ma reggel

Kép
melike

Ez igen :wink: Hát nem egy 6 hete szült anyuka látható a képen hanem egy jó csaj :lol:
Máté édi :lol:
Vendég

Halihó!

Bár lehet, hogy itt már senki nem fogja megnézni, de azért én felrakóm a ma készített kedvenc fotómat :P A nagy Fiam és a kicsi Fiam :P

Kép
bluebox

Senki megnézte...és nagyon tetszenek neki :wink:
Vendég

Blue!
Nagyon vagány a 2 tesó együtt!!!! :wink:

Hogy bírsz a kamaszodó fiaddal?
Mert nekem a két lány egyszerre kiskamasz...11,5 és 13 évesek!Lassan,de biztosan kiakasztanak....
A mai sétánkon... :wink:
Kép
Vendég

Csiri ti is szépek vagytok :lol:
Vendég

én mindennap olvasok,csak inkább "csajozok"... :wink:
Holnap mennek tovább... :cry:
Vendég

Sziasztok Bari, Csiri!

Bennetek bíztam, köszönöm szépen :P Ma itthgyott a nagyobbik :P Elment jóéccccs Apjáékkal a Tisza tóhoz 1 hétre. Már most hiányzik, de Csiri kérdésedre a válaszom, hát...... iszonyú nehéz :roll: :roll: nagyon észnél kell lennem, hisz most éli azt a korszakát, amit szívem szerint nagyon kihagynék :wink: Dehát így teljes szép kerek az élet. Egyébként nagyon anyás, és Nála mindig inkább a lelkén keresztűl lehetett célbaérni :wink:
bluebox

Kristóf nagyon tündéri baba és Csiriék is szépek.Érdekes ez a sok korkülönbség,de biztos ennek is van előnye.

Bari:köszi!
A csajok is megdicsértek.Jól esett. :oops:

Kép
melike

Sziasztok!

Shopin, Melike: nagyon cuki babák.

Csiri, Márti: nagyon jók a caládi képek.

Márti: itt a várva várt mosoly!!!! :lol: :D :lol:

Melike: nagyon csini vagy!

Lányos anyukák: fülbevaló ügyben nem tud segíteni senki?

Csiri: köszi a választ.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ha senki nincs,kivéve Andóca,akkor megyek.Jó éjt!

Kép
melike

na jó mára is megvan a bánatom..voltunk dokinéninél és csak 5116gr dávid...a váróban a vele eggyidősek mind nagyobbak voltak,és erre a dokinéni azt kérdezte:mit akarok én a vékonycsontú gyerekemtől????
Pápá hurkák nekün sose lesz :?: :shock: :shock: :shock: :( :(

Azon kivül voltak nagyobb gyerekkel aki full beteg volt ...jól össze is ugattunk,arra hivatkozott(egészséges rendelésen),hogy ha majd az én nagy gyerekeim betegek lesznek akor is el fogja kapni a kicsi...úgyhogy nem mindeggy???
Fúúúj de elegem van az egészből
Vendég

Sziasztok!

Minden baba tündéri! :lol:
Ja és a kamaszok is! :lol:

Andóca, Én anno kifúrattam Viki fülét még a kórházban, 4 naposan!
Mit szeretnél tudni?

Bari ezt Én is rohadtul utálom, mikor elviszik a beteg gyereket az egészségesek közé! Grrrrrrrrrrrrr :twisted:
Jól tetted hogy kiosztottad!
Mi szerdán megyünk méredzkedni!
Látom Neked is van két nagyobb csemetéd, megkérdezhetem hány éves vagy? Ha nem titok!
8) :shock: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

nem titok 33!nem szivesen reklámozom de ez van :twisted: :twisted:
Vendég

:lol: :lol:

Mit akarsz, Én 31. Nem vagyunk öregek! Vagy igen? :lol: :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:19-kor.
hékás

Sziasztok lányok!
Lassan megszünik a topikunk... :cry: Amit én nagyon sajnálnék.valamennyire összenöttünk a pár hónap alatt és együtt izgultunk a másikért amikor kórházban volt...erre most...az teljesen törvényszerű,hogy mindenki elvan a bébijével,én is,viszont nekem hiányoznak "az ismeretlen ismerősök..." :roll:
Már én sem lépek fel annyit a babanetre,mert ugysincs olvasni és témáznivaló,pedig "régebben" függő voltam... :?

Melike!
témyleg csini voltál...hogy döntöttetek?a lagzi alatt Máté kivel lesz,hogy oldod meg?

Bari!
5116 gramm az kevés????? :shock: :shock: :shock:

[quote]a írta: váróban a vele eggyidősek mind nagyobbak voltak

Ne viszonyíts már más babához!!!Mindenkinek más a fejlődése...elég rossz lenne,ha a világban csak egyforma kisemberke cseperedne... :wink:

én konkrétan kezdek kikészülni...elöadtam a nagy vagány,jajdejólvagyok,nekemnemkellsegítség én fittianyukavagyok napi 4 óra alvással is"magánszindarabomat"...na erre most buktam ki... :cry:
Vendég

Mellettem egy 42 éves nőci feküdt a kórházban,aki majd most fog szülni szeptemberben...
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:19-kor.
hékás

Anna: Milyen fajta fülbevalót tettél bele ( logósat, vagy átdugósat)? Melyiket érdemes ilyen pici korban betetetni? Hol vetted a fülbevalót, és mennyiért?

Bari: tök igazad van, ne vigye az egészséges rendelőbe a beteg gyereket!

Én még csak 1x voltam egészséges rendelésen 4 hetesen, azóta nem. Nem is mondták hogy kéne menni! Ti hogyhogy mentek?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én nem szeretném, ha megszűnne a topik!!! Hajrá csajok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
hékás

Sziasztok!

Szépek a babák, csinosak a mamák! :wink: :wink:
A nagyobb gyerekek is helyesek.

Ki hogy áll a hajhullással???
Gyerek/ saját maga terén???

Szerintem az én kicsikémnek sokkal kevesebb haja van mint mikor hazajöttünk, és most azt vettem észre ma reggel, hogy a kiságyban hason fekve a fejvédőhöz dörzsöli a fejét, és tele van hajjal 1 helyen. Jól meg is lepődtem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
(jól elkúszik :roll: :roll: :roll: )
bszilvi25

Hékás ezekszerint öregek vagyunk! :( Bár némelyik 23 évesnek játékbaba nem való a kezébe, nemhogy igazi!
Mit válaszoltál neki? Én meg mondtam volna neki hogy nem gondoltam volna hogy valaki ennyi idősen MÉG vállal gyereket!

Hát csajok nem tudom meddig bírom még a sírást hallgatni, de ma fenyítés van. Tegnap óta állandóan kézben akar lenni, nem akarom elkapatni! Vagy már el van! :cry:
Ha felveszem semmi baj, nézelődik, tehát erre megy ki a játék, most kell megfognom, de úgy sajnálom. De Nekem semmi segítségem, két gyerek mellett, nem tudom, és nem is akarom elkapatni. Viki olyan jó elvolt a helyén anno, Levi meg....

Andóca teszek fel képet milyen van neki. Az ékszerésznél úgy lehet kérni hogy csecsemő fülbevaló, és kirakja a választékot!
Mi a keresztszülőktől kaptuk, úgyhogy sajnos nem tudom hol és mennyiért vették, de nem lehet nagyon drága!
De most is még az van a fülébe! Kis szivecske alakú közepében egy kővel! :

Kép Kép Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szilvi az első gyereknél szülés után rettentően hullott a hajam, most nem hál istennek! Olyan szinten hullott hogy a nappaliban is a parkettáról nem győztem szedni, hát a fürdőről ne is beszéljek!

Levinek nem észlelem hogy hullana, mondjuk nincs is sok neki, de a feje tetején már látszik, és érezehető is a kis pelyhes új haj! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:20-kor.
hékás

Ha rajtam múlna nem szünnénk meg!
Igaz én az örök panaszkodó vagyok...de vagyok

Mostmár el fogok gondolkodni,hogy járjak e egészséges rendelésre mert ilyen bunkók mindíg lesznek..én meg nem igen tudok a számnak parancsolni,és szerintem az öklömnek sem,úgyhogy lehet,hogy bérlek egy méleget.

Haj:dávidnak szinte mind kihulott,és eggyenlőre nem látok új hajat alatta.

Fülbevaló:megbántam,hogy a koriba nem rakattam be,de majd a védőnő berakja.

Kor:lehetek őszinte?Én is öregnek érzem magam egy ilyen kisbabához.Ha nem mentem volna újra férjhez eszem ágába sem lett volna újra kezdeni.De a férjemnek még nem volt saját gyereke.
Viszont annyiból más ,hogy a lányomat még 100%-ban anyám látta el,a nagyfiamat 50%-ban(de akkor dolgoztam),Dávidot viszont 100% én látom el!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:20-kor.
hékás

Köszi Anna! nagyon édes a lányod! (is)!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:18-kor.
pironya

Én 42 éves vagyok :oops:

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
hékás

Szia Piri!
Jó, hogy itt vagy te is!

Jó lenne, ha úgy működne a topik mint régen! Csak akkor még mindenki ráért. Talán egy kis idő múlva, amikor már mindeki megszokja a babáját.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:19-kor.
pironya

Köszi csajok, Hékás ez még csak a lányom volt! :lol:
Itt egy közös.

Pironya örülj neki hogy tejben úszol, más örülne neki!! Aranyosak a gyerkők!

Stella :lol: Különben is mindenki annyi amennyinek érzi magát! Én jelenleg 60-nak!

Nem bírtam a sírást hallgatni, itt alszik a hasamon! De ha leteszem tuti kezdi. Viki nagyon apás és szerettem volna egy anyja majmocskát, hát teljesült! :lol: :cry:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Stella a korházban is rengeteg 40-es nő szült..ma már ez természetes,mindenki annyi amennyinek érzi magát.
Én ilyen alapon vagy 97!

Piri nagyon szép a fiad...jó,hogy jöttél,már az iwiwen akartam üzenni
Vendég

Viki esküszöm egyszerre írtuk,nem láttam,hogy te is ezt írod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Pironya!!!!!
azt hittük, már nem is jösz..... de tévedtünk szerencsére!!!!!

milyen friss képre gondolsz Brigi??? A gyerekről????
bszilvi25

Én is imádom a babaképeket nézegetni...de már anya alak képekre is kiváncsi vagyok!!!!Ki,hogy alakult vissza?
Vendég

Hát Bari akkor Te mindenképp idősebb vagy nálam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="andóca"]J írta:andócaó lenne, ha úgy működne a topik mint régen! Csak akkor még mindenki ráért. Talán egy kis idő múlva, amikor már mindeki megszokja a babáját.

szerintem már mindenki megszokta a babáját, nem????
úgy néz ki, már nem a babanet a sláger...... :cry: :cry:
bszilvi25

Pironya!!!!!!!!!!
Csongor valami eszméletlen formás pofijú baba!!!
(eszembe jutottak a wc papír gurigás munkahelyimosdósképek :wink: :lol: )

Vikianyuja!
Tök édi a "nagylány",olyan védelmezőn ül a kistesó mellett :wink:

ha mindenki annyi idős amennyinek érzi magát,én jelenleg a temetőben fekszem... :cry:

ÉN IS NÉZEGETNÉK KÉPEKET!
Vendég

[quote="bszilvi25"

szerintem már mindenki megszokta a babáját, nem????
úgy néz ki, már nem a babanet a sláger...... :cry: :cry:[/quote]

Akkor mi?mert nekem nagyon bejön ez a virtuális barátkozás :lol:
Ha van valami jobb hely akkor menjünk oda. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pironya:
A 3. kép tetszik nekem a legjobban Csongorról. Azon olyan kis értelmes tekintete van! :P :P :P :P

Kinél alakul a szemszín??? Nekünk már látszik hogy kék lesz!!!
bszilvi25

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25Kinél alakul a szemszín??? Nekünk már látszik hogy kék lesz!!!

???????Ezt honnan veszed észre???
Minden baba kék szemmel születik és az első életév alatt változik folyamatosan...azaz fixálódik...a hugomnak féléves korbában barnult be fokozatosan...A kisebb lányom pedig majdnem másfél volt mire kialakult a zöld szemszíne...
Vendég

Szemszín ilyenkor még nem végleges..szilveszternek is kék volt kb 1 éves koráig és szindinek is..szindinek zöld lett szilveszternek barna!
Dávidnak most szürkés,valszeg barna lesz
Vendég

Aha, akkor inkább úgy írom, hogy világosabb lett mint volt eddig.
bszilvi25

sziasztok csajok!!!
mindjárt teszek én is képet!!

jövök szilvike, csak van hogy lusta vagyok bekapcsolni a gépet, meg néha szarakodik is, pedig az én lányomtól aztán lehetne, csak vannak más tennivalók is mint mindenkinek, s mire ideérnék, kel a pici.

Pironya örülök hogy itt vagy Csongi nagyon értelmes kis szemekkel néz és tényleg nagyon formás baba!!

jó lenne, ha egy kupacban lennénk, úgy értem egy városban, vagy legalábbis ennél a szétszórtságnál mindenképpen közelebb, s tudnánk talizni is egyet, bár nem tudom össze tudnánk-e hozni úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

ma egy picit nyügike a picikém, igaz most elaludt, de délelőtt 10 perceket aludt szegényke, már kezdtem izgulni, hogy tegnap hőgutát kapott a kocsiban, pedig amint lehetett kivettem, anyós látogatóban voltunk, s olyan jó baba volt, hogy egész nap csak evett, s aludt.Egyik evésnél szerintem tök keveset evett, biztos a melegtől. Gondolom nálatok is van ilyen?

csiri nekem meg az jutott eszembe a "régi" időkből, mikor volt egy-két hét hogy teljesen meg voltunk hülyülve, még az elején s összebeszéltünk mindenféle hülyeséget.én annyit röhögtem :D vissza is keresem, bár nemtudom megtalálom-e.

Kép
Kép
eyi

csajok: az mennyi ideig normális, hogy bandzsit a baba? tudom, hogy meg kell tanulnia 2 szemmel nézni, de meddig tanulja?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?