sziasztok,
megjöttem én is. 2 HÉTIG NEM VOLT GÉPÜNK!!! vaaah, lehet hogy kicsit függő vagyok, de elég nehezen bírtamm...
Milán jófiú, átalussza az éjszakát (este 9től reggel 5ig), a délután fél5ös kajálás után van egy kis nyügi, mert minden érdekli, nem akar aludni, és fél7kor meg már hiszti van. 1 módszer van az elaltatására: tologatni kell a babakocsiban. bármikor máskor elalszik magától, csak ez a kora-esti alvása megy ilyen nehezen.

a pancsit egyre jobban élvezi, minden okés, csak mintha fogyna a tejem. vagyis reggel van dögivel, van hogy 200at megeszik negyedóra alatt reggelire, + le tudok fejni még 40-60-körül, de délután már csak 70-90-körül eszik, és fejni sem nagyon tudok többet.
csíkok: a hasam nekem is megúszta, pedig csak a dm-es babylove-os krémmel kentem, de a csípőm csíkos lett. sebaj, megfér a narancsbőr mellett.

rajtam is 4 kg van még... de úgy látom hogy majdnem mindenkinek? lehet hogy ez a víz meg a tej meg ilyesmi, azért marad ez így stabilan? még véletlenül sem gondolok az előbb elfogyasztott kakaós csigára meg a bögre tejre...
bandzsítás: néha ijesztően összeszaladnak Milán szemei, de nem jellemző. a védőnő szerint féléves koráig nem kell vele foglalkozni.
anyasági, családi: nekem már utalták mindkettőt. tgyás még mindig kanyarba, pedig a munkáltatómtól kéne megkapnom, így elvileg gyorsabb kellene hogy legyen. sebaj, ha eccer elküldik (egyben az egészet), milliomos leszek.
eyi: gratula az évfordulóhoz és a párod szülinapjához.
Bari: többet nem óhajtok a kilóidról olvasni, szerintem közülünk te nézel ki a legjobban.
mindjárt visszaolvasom a többi oldalt is, addig is képek:
na tessék én is most jó pofátlan vagyok, 2 hét után visszaolvasás meg minden nélkül telerakom az oldalt képekkel.