A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:16-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:21-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:21-kor.
hékás

Én most frissítettem az iwiwemet fotókkal,ha gondoljátok ott napra készek lehettek,de ide már nem "merek" rakni,mert szerintem az elmúlt időszakban letudtam a fotóinkat 1 évre előre :oops: :oops: :oops:

Tegnap voltunk 2 hósak!Szerdán kapjuk az oltást...kíváncsi leszek,hogy fogja viselni a drágám....
Vendég

NEM JÖNNEK RÁM A RUHÁIM!!!! :evil: :evil: :evil:
Vagyis ahogy Pironya megfogalmazta,rám jönnek,csak kicsit nagyon érdekesen állnak.... :shock: :shock: :shock:
A szűkebb pólóim,amik eddig minimum derékig értek,most átmentek haspólóba és mellbe eléggé széthúznak...a nadrágaim meg átmentek 3/4-es fazonba,(máramelyiket betudom gombolni)mert úgy felvesz a combom... :roll:
A bugyiaimat lekellett cserélni,mert csípőben véraláfutásosra bevágtak... :cry:
Vendég

én is föl tudok már venni egy két régi farmeromat de rajtam is furán áll...olyan nagy oldalhájam van :twisted:
Képek részemről jöhet !!!!
Sosem sok!! Kép
az a barna csík nem akar múlni :twisted:
Vendég

Bari: a barna csik nekem is megvan. :cry: :cry:

Csiri: nagyon jók az iwiwes képek.

tehettek fel ide is képet.

Piri: gyere sűrűbben!

és persze mindenki jöjjön sűrűbben!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Rólam még nincs is teljes alakos kép, mióta megszületett picúr! :oops: :oops:
Na majd megkérem Apát! (de én sem úgy nézek ki mint elötte.....)
Kell ennek idő! De belefér bőven!!! Ami maradt az rajtam a csípőn és a pocin van.
bszilvi25

Sziasztok!

Annyira aranyos babaképeket tettetek fel!

Bari, Dávid ügyesen hízik, nem is értem miért panaszkodtál :wink:

Peti még csak 4900 gramm. És néha meglepően sokat eszik, már lassan nem győzőm a tápszert venni.
A tejcsi szerintem nálunk is kifújt, nem mintha sok lett volna... :?

A barna pocicsík még nekem is meg van... örülnék már, ha legalább halványodna egy kicsit...
csipisz

Ja! Most jutott eszembe.
Ma volt itt a védőnő, és van homeos bógyó a kicsiknek erre a hasfájás témára!!!!!
Ti hallottatok már ilyenről? Külön van szedve, hogy összehúzódik-e, amikor fáj a hasa, vagy kifeszít magát!!!??? :shock: :shock: :shock: :shock: (ez így érdekes, mert az én lányom, ezeket felváltva csinálja ha rájön az 5 perc)
Ha összehúzódik: COLOCYNTHIS C12
Ha kifeszíti magát: DIOSCOREA C12.

Ezt csak ezért írom le nektek, hátha érdekel valakit!!! :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Dávid inkább kifeszíti magát,homorít.
De nekem még senki nem ajánlott homeós bogyót.
Ki kéne próbálni de most épp a gripe wotert próbálom több kevesebb sikerrel :?
Vendég

Hahó!

Örülök,hogy írtatok jó sokat,mert mostanában tényleg pangás van.
Apa nem dolgozik ma és elmentünk Egerbe egy autót lefoglalni(már szombaton kinéztük)! :lol: :lol: 1 éves Citroen berlingo.Sajnos a Suzukinkba nem fér el a babakocsi (csak a hátsó ülésre)és ekkor úgy döntöttünk,hogy lecseréljük.A héten mehetünk érte.Nagyon örülök neki!

Gyönyörűek a babák!
Pirony már jó,hogy jöttél!Máténak is a feje tetején hullott ki és fura volt szegénykém,de már pihésedik.Az enyém is hullik.

Kösz Szilvi a homeós bogyók nevét,engem érdekel.
Bár én sem tudnám határozottan eldönteni,hogy melyik.

Bari:nektek jó a Gripe W.?Én úgy vettem észre,hogy amikor beadom,akkor elkezd fájni a hasa. :shock: :cry:

Kép
melike

Halihó Mindenkinek!

Most ébredtünk fel megkajáltunk és most dumálgatunk :P

No ma voltunk előszőr babamaszírozáson :wink: Montana, Marcus, Kristóf és Én :wink: Nekem nagyon tetszett, bár Kristóf a hasi maszírozásnál feladta és őrűlt üvöltésbe kezdett :cry: Túléltük. Marcus nagyon édes nyugodt baba, sokkal jobban élvezte, mint Kristóf, de erről Montana biztos írni fog Nektek :wink: Érdekesen kezdődött az egész, mindenki bemutatkozott és pár szót mesélt magáról, a babáról a szülésről. Összesen 4-en vagyunk egy csoportban abból 3 császáros kismama volt :wink: Két lány, két fiú :P Nagyon aranyos kedves szinpatikus a védőnéni, aki oktat minket :wink: Szóval, nem bántam meg, hogy elmentünk. Lesz még 3 db foglalkozás. Már várom a következőt, ami pénteken lesz.
bluebox

Sziasztok!

Csiri! Szerintem ne félj az oltástól! Azt mondta nekünk a doktornéni, hogy ez már egy újfajta oltóanyag, ami nem viseli meg annyira a babákat. Marcus például egyáltalán nem lázasodott be és nyűgösebb sem volt tőle.

Pironya! Édes nagyon Csongor baba! :lol: A cickókkal én is így vagyok. Akkorák, hogy egy régebbi szűk felsőm sem jön rám. :roll: A súlyom mondjuk a régi, de a hasam tiszta löttyedt lett. :cry: És szoptatás után tuti, hogy lógni fognak a cickók is. :cry: :cry:

Anna! Szerintem vedd fel nyugodtan Levit. Ha egy kicsit nagyobb lesz és már le tudja játékkal foglalni magát, akkor nem fog ennyit ölbe kéretkezni. Marcus sem tudja még magát elszórakoztatni. Ha unatkozik, őt is ölbe kell venni.

Bari! Szerintem teljesen jó Dávid súlya, 1 hónaposan Marci is csak ennyi volt. Dávidnak is lesz fülbevalója? Csakhogy írtad, hogy bánod, hogy nem lyukasztattad ki a kórházban a fülét.

Szilvi! Mivel Marcus gyakorlatilag kopaszon született, így a hajhullás veszélye nálunk nem áll fenn. És szerencsére én is megúsztam. A szem nálunk is határozottan kék már. De mondjuk nem is vártunk mást: kék szemű anya+ kék szemű apa, tuti kék szem a gyereknél.

Andóca! Nekünk mindig mondják az egészséges rendelésen, hogy akkor egy hónap múlva menjünk újra. Mondjuk most az oltások miatt amúgy is kell havonta járni. Marcus már két hónapos elmúlt, de még mindig összeszaladnak néha a szemei, de most már tényleg ritkábban.

Márti! Képzeld, megkaptam ma reggel az anyaságit, meg két havi családi pótlékot. :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Azért a has masszírozásnál Marcinál is eltört a mécses! :wink: :lol:

Kép Kép
montana

Monnti szia!
Igen lesz fülbevalója dávidnak,és azt is tudom,hogy megoszlanak erről a vélemények,de amíg pici addig nekem tetszen és ha nagyobb lesz és ki akarja venni,akkor természetesen megteheti,lesz a fülcimpáján egy anyajegynyi pici luk vagy annyi sem...gondolom nem fog érte órolni rám :oops:
Szilveszternek is van,még nem akarta kivenni,de ha fog sportolni akkor úgy is ki kell venni..

Jó nektek,hogy van valami közös programotok Mártival én szerintem már az itthonléttől is bekattantam,mi sehova nem megyünk még sétálni sem..Kitolom a fa alá és ennyi,vagy addig sem,csak ide az ajtó elé :oops:
Vendég

MA VAN AZ 1. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK!

ÉS A PÁROM 18-ÁN VOLT 34. ÍME A TORTA(ÉN KÉSZÍTETTEM)
Kép

ÉS A SZÉPSÉGÜNK:

Kép

ÍGY TARTJUK A FEJÜNKET
Kép

HASFÁJÓSOKNAK AJÁNLOM A NAGY LASZTIT,BIZTOS HOGY JÓ,MERT ITT MI IS ÉPP NYÜGIK VOLTUNK
Kép

Kép
Kép
eyi

Eyi:ügyi vagy!Szép torta!
Tündéri abban a ruciban Mira és a labdán meg zabálni való!

Kép
melike

Monti: akkor engem tisztességesen szép magyarosan átb.....ak :shock: méghogy nincs utalás :twisted: :twisted: :twisted: Hát nem egy szemétláda cég?????????????????????????????? Az éljen meg ennyi pénzből, aki kitalálta ezt az egész utalásos rendszert. Majd csak éhen döglünk, majdcsak elveszik a házunkat.................. fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de rohadt mérges vagyok erre az átkozott mocskos államra :twisted: :twisted:
bluebox

Bocsánat a dühkitörésért :oops: :oops:
bluebox

Csak azon gondolkoztam, hogyha ma kaptad meg a pénzt, akkor azt vagy ma reggel, vagy péntek délelőtt utalták nem?
bluebox

Márti! Nyugi! Szerintem hamar megjön már a tiéd is! Én pénteken kérdeztem rá és akkor azt mondták, hogy feldolgozás alatt van a papírom, erre mára megjött a pénz. :shock: Szerintem te is megkapod még augusztus előtt.

Kép Kép
montana

Ma utalták a dátum szerint.

Kép Kép
montana

én 2-án intéztem az anyaságit és a családi pótlékot és 11-én utalták. (Szombathely):D

a Tgyáshoz múlt héten küldték ki a nyilatkozatot, ma visszaküldtem, remélem azt is hamarosan utalják.

Bari valld be, hogy azért akarod, hogy feltegyük a képeinket, hogy miután te is feltetted, agyon dícsérjen mindenki, hogy milyen vékony vagy! :D :D De tényleg jól nézel ki! rajtam még 4 kg van a húszból!! főként a csípőmön, s a hasamon. de van a fenekemen meg a combomon is. Persze a terhesség eleji súlyomhoz képest van 4 rajtam, még kb 8at kellene fogynom, akkor érezném jól magam, majd szopi után ráállok, addig is élvezem a semmittevős zsírégetést :D :D

új téma: TERHESSÉGI CSÍKOK

én elejétől fogva kenegettem a hasam meg a mellem vichivel, lenmagolajjal, +terhességi csíkokra való természetes krémmel. a csípőm, combom fenekem nem nagyon kentem, s 8. hónaptól elkezdtek jönni azok a fránya csíkok. azóta is szörnyülködök rajtuk. Olvastam, hogy az A vitaminos krém és a contratubex krém jó rá. Alkattól függ hogy elhalványul e, vagy egy idő után mindenkinek világos lesz? Tud valaki valami jó módot rájuk?

Kép
Kép
eyi

Eiy:9 honapos terhesen voltál akkora mint most én :lol: :lol:
Amúgy nekem is kb 8-at kell fogynom.

Jó a lasztis kép.Nem tudom dávid értékelné-e.Annyira nem szeret hasalni :?

Márti nyugi én még sehonnan egy fillért sem kaptam,de nem is hiányzik túlzottan :? Azzal a pár fityinggel már nem vagyunk kisegítve
Vendég

[quote="eyi"]T írta:eyiud valaki valami jó módot rájuk?

én igen!a CSÍKOK ELFOGADÁSÁT ÉS MEGSZOKÁSÁT... :cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem semmi sem segített annó...13 éve élek velük és most is gyarapodtak...a hasamon 1 darab sincs,de a csípőmön és a melleimen annál inkább.... :evil:
Vendég

nem is hiszem el,hogy házilag ilyen tortát lehet készíteni :lol:
Vendég

[quote="bárány"]M írta:bárányárti nyugi én még sehonnan egy fillért sem kaptam,de nem is hiányzik túlzottan :? Azzal a pár fityinggel már nem vagyunk kisegítve

Akkor küldöm a címem és írányíttasd már át oda légyszi a Te részed is... :wink:
Vendég

Eyi: Boldog Évfordulót!!!!!

Nem semmi különbségek vannak ügyintézés terén, mi?? Ott tényleg 8 nap! :shock: :shock: :shock:
Bár apum is azt mondja, hogy amikor a Krisztiánnak intézte ezeket (anyasági, csp - 2004-ben) akkor nekik is 8 nap volt :x Most miért nem annyi?????

Terhességi csíkokban nem vagyok otthon (nekem nincsenek)
amik meg vannak, azok voltak is :wink:

Melike: a homeóshoz mégannyit, hogy 1 dl meleg vízzel kell felengedni, és 1 kis kanállal adni (persze műanyag, de ezt Te tudod) amikor látjuk, hogy "szenved", és onnantól 5 percenként, így 20 perc alatt 5 alkalommal.

Montana: engem azért érdekelne, mert Apunak nálunk nagyon szép kék a szeme, az enyém inkább zöld. (gyerek koromban még kék volt :roll: :roll: :roll: )
bszilvi25

Bari ez nagyon picire sikeredett, én nem látom elolvasni! :shock: :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

nem olyan pici az!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

mondjuk nálunk is majdnem párás lett a monitor, mire elolvastam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

bari bari én el tudom olvasni.. Pedig tényleg én csináltam. általában mindenkinek én csinálom a családban,így van gyakorlatom

köszi szilvi

Kép
Kép
eyi

Hehe nem csesztek ki velem, kimásoltam Word-be és nagyítottam! :lol: :lol:

Ezt meg Én csináltam tavaly a 2 éves lányomnak! Gesztenyés:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok,
megjöttem én is. 2 HÉTIG NEM VOLT GÉPÜNK!!! vaaah, lehet hogy kicsit függő vagyok, de elég nehezen bírtamm...

Milán jófiú, átalussza az éjszakát (este 9től reggel 5ig), a délután fél5ös kajálás után van egy kis nyügi, mert minden érdekli, nem akar aludni, és fél7kor meg már hiszti van. 1 módszer van az elaltatására: tologatni kell a babakocsiban. bármikor máskor elalszik magától, csak ez a kora-esti alvása megy ilyen nehezen. :( a pancsit egyre jobban élvezi, minden okés, csak mintha fogyna a tejem. vagyis reggel van dögivel, van hogy 200at megeszik negyedóra alatt reggelire, + le tudok fejni még 40-60-körül, de délután már csak 70-90-körül eszik, és fejni sem nagyon tudok többet.

csíkok: a hasam nekem is megúszta, pedig csak a dm-es babylove-os krémmel kentem, de a csípőm csíkos lett. sebaj, megfér a narancsbőr mellett. :twisted: rajtam is 4 kg van még... de úgy látom hogy majdnem mindenkinek? lehet hogy ez a víz meg a tej meg ilyesmi, azért marad ez így stabilan? még véletlenül sem gondolok az előbb elfogyasztott kakaós csigára meg a bögre tejre... :lol:

bandzsítás: néha ijesztően összeszaladnak Milán szemei, de nem jellemző. a védőnő szerint féléves koráig nem kell vele foglalkozni.

anyasági, családi: nekem már utalták mindkettőt. tgyás még mindig kanyarba, pedig a munkáltatómtól kéne megkapnom, így elvileg gyorsabb kellene hogy legyen. sebaj, ha eccer elküldik (egyben az egészet), milliomos leszek. :D

eyi: gratula az évfordulóhoz és a párod szülinapjához. :)

Bari: többet nem óhajtok a kilóidról olvasni, szerintem közülünk te nézel ki a legjobban. :D

mindjárt visszaolvasom a többi oldalt is, addig is képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

na tessék én is most jó pofátlan vagyok, 2 hét után visszaolvasás meg minden nélkül telerakom az oldalt képekkel. :lol:

mia_snow

Mia tündéri Milán!!
Mekkorákat mosolyog!
És hogy átalussza az éjszakát,szuper!!!!!!!!!!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

MIA: MILÁN tündéri!!!! És ezek a mosolyok!!!!??? :shock: :shock: :shock:
Na most én is irigy-irigy!!!

Amikor ilyen képeket látok, azt hiszem, én az életben nem fényképezek le ilyen pillanatokat! Mert az én babám 2 nap alatt mosolyog annyit, ahány ilyen képet Te most feltettél! :cry: :cry: :cry:
Pedig én úgy igyekszem!! Vannak jó pillanataink, de azokat lefotózni képtelenség... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

most nem tudok olvasni csak képet nézni

torta:számomrs hihetetlen,hogy ilyeneket csináltok :shock: :shock:

milán:nagy erős,HURKÁS,és nagyon értelmes ,érzelmes koponyaformája van
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is...

Kép
Ha már a tortákról volt szó :wink:

Kép
Ennyire tud vigyorogni :lol:
Vendég

Gigi: büszke lehetsz a gyerekeidre!!!!! Szépek nagyon!!!
bszilvi25

Húúúú a gesztenyés torta is nagyon jól néz ki!

Bari:tényleg nem kéne panaszkodnod,mert teljesen rendbe vagy!

Érdekes,mert rajtam is 4 kiló felesleg van.

Mia:nagyon tud vigyorogni Milán!Édes!

Én még semmilyen pénzt nem kaptam.A tgyás-hoz ma jött meg a nyilatkozat.Nem kapkodják el!

Kép
melike

Gigi a gyerekeid nagyon szépek!!A mosoly nagyon édi!!

De a torta olyan bizarr,legalábbis ami a formáját illeti :P
de nincs harag ugye? :oops:
Vendég

És külön köszönet Giginek amiért sikerült 2 olyan képet készítenije a gyerekekről amit nekem sem kell elmenteni és kivilágosítani :lol:
Vendég

Sziasztok Mindenki!

Na kellett nekünk a beteg gyerekekről beszélgetni! A lányom tegnap belázasodott! :cry: Adtam neki egy nurofen kúpot, hamar le is ment a láza, és nem is tért vissza eddig!
Nem köhög, nem folyik az orra, de orrhangon beszél, be lehet dugulva neki. :cry: De jó! :cry:

Na most legyek okos! Egyedül vagyok, apa dolgozik, nem tud itthon maradni! Ma vigyem Vikit dokihoz, és Leventét velünk a beteg gyerekek közé, vagy holnap tanácsadásra vigyem magammal Vikit az egészséges gyerekek közé!
Ki kell találnom valamit!

Szóval Tegnap 60-nak éreztem magam, ma utolértelek Bari mert 100-nak! :roll:

Azonkívül főznöm kellene valamit, és vasalnom is!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Viki nem is tudom,hogy csináld.
Tényleg nehéz így segítség nélkül.De ha nem köhög nem folyik az orra Vikinek akkor talán inkább őt vidd egészségesere mint a kicsit betegre..talán nem is fertőző.Ha nem köhög nem kapják el,gondolom csókolgatni senkit nem fog
Vendég

Jajj olyan cukik a babák.
Mindegyik olyan szép.

Mi is itt vagyunk.
Kép adjatok enni, fürci fpfújjjjjjjjj

vegyetek ki
Kép

Kép
Szent a béke

Kép
Kép
schopin

Schopin: jók a képek!! István aranyos!
bszilvi25

Sziasztok!

Schopin: aranyosak nagyon a képek! :lol:

Stria! kopp-kopp-kopp, de én megúsztam nélkülük. Mondjuk 8 hónapig olajban és krémekben ázott a bőröm melltől térdig. :oops: :oops: :oops:

Kicsi fiam két kakimentes nap után ma végre produkált valamit. :lol: Annyira kakis lett, hogy meg kellett fürdetnem. Először nem tudta, hogy mit keresünk ilyenkor a fürdőszobában, de aztán úgy örült az extra fürdésnek, mint aki megnyerte a lottó ötöst. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:30-kor.

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon édes a babája és tök szuper, hogy milyen ügyesen mosolyognak. Sajnos nekünk még nem sikerült lefényképezni, mert a legtöbbször reggel felkeléskor csinálja, akkor pedig nincs a gép a közelben.

A terhességi csíkokkal szerencsére nekem nincs gondom, én megúsztam, bár azaz igazság nem is volt nekem olyan nagy pocim, biztosan azért sem jött elő rajtam. A súlyommal meg úgy vagyok egyenlőre nem zavar, minden ezelőtti rucim rámjön, bár nem úgy áll mint előtte feszesebb, de annyira nem gáz. Mondjuk rajtam csak kb. 2 kg felesleg van jelenleg.

Az anyaságit meg a családi pótlékot pedig még én sem kaptam meg, a Tgyás-t viszont már igen nem is egyszer, jah meg kaptam valamelyik nap olyat is hogy CST. Az nem tudom hogy mi amúgy? Bár jó kis összeg 88.513 Ft volt. Jah és az Államkincstár küldte! Családtámogatás lehet? Ami talán egyszeri alkalommal van? Legalábbis arra tippelek.

A torták tényleg szuperül néznek ki irigykedem is miatta, én is próbálkoztam már vele sokszor de nekem a charlotton kívül már nem sikerül olyan jól :roll:

Más:Ti hol altatjátok a babákat? Nálunk a kiságyba ha belerakom fél óra múlva biztosan felébred és nem hajlandó visszaaludni. Vagy el kell ringatni, vagy a babakocsiba tenni vagy ilyesmi. Nem tudom hogy tudnám erről leszoktatni. Most még haggyá, de szeptemberben elköltözünk a mamától az új otthonunkba, és akkor meg leszek lőve, ha ezt továbbra is így folytatja.
Vagy haggyam egyszer-kétszer sírni? Most is épp rajtam alszik, mert nemrég ébredt fel a kiságyában. Mondjuk nem valami mélyen tud aludni, és a kalimpálásaival ébreszti magát rendszeresen. Sokszor éjjel is! :evil: Ez egy tegnap esti kép amint épp puszit adok a tentimnekKép :lol:

ancsika82

Bari
Megjavult a monitorod :wink:

Torta... az egy egyszerű fatörzs torta... :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden gyerek csodaszép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?