jó reggelt lányok!
én is itt kukorékolok "korán reggel"!
Kelnem kellett mert 9-re puccba kell vágni a lakást nagyjából. jönnek redőnyt szerelni és nem lehet elő az ágyikónk
pedig még tudtam volna durmolni.
ráadásul nyusziapu is korábban ment egy kicsivel mert sok áru van.
éjszaka behuzta a vádlim a görcs. most olyan szép kemény. valamikor terhességem előtt volt ilyen feszes
nah persze nem pont igy gondoltam a feszesítést
és ugyebár mivel korán ment meg se tudta masszírozni.
meg el kéne kezdeni a gátmassszázst is. azzal se tartok még sehol. de ha már ennyi pénzt kiadtam érte
főzni nekem is kell, mert elfogyott minden. asszem valami pöri lesz nokedlivel meg salátával. leveskéről még gőzöm sincs, de valamit kitalálok. vagy nem
ami és apu!
mégegyszer szívből gratulálok! gyönyörű nagy ficakotok van
babu!
neked küldöm még mindig a + csíííít!
dodó!
védőnő után jelentkezz mit aszondott
nekem a Mák-os ügyintézős ismim állítólag a mult héten kipostázott minden szükséges papirt ami szülés után a pénzekhez kell. hát remélem tényleg MINDEN-t! nem baj ha a héten nem ér ide, csak mindent bele tegyen.
szly!
Roli tudta hogy mosni akarsz és ugyebár minél előbb kimosol annál hamarabb megszárad és vasalhatsz
vkata!
legalább meglátod a tüncikédet az uh-n. én mennék hetente. persze remélem tényleg minden rendben lesz és csak nyugtatólag hivott vissza.
csinálj sonkás tésztát az fél óra alatt kész van. legalábbis amit én csinálok az kész van az idő alatt mig a tészta kifő.