A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lili kaka gyere ki,hívja apa ide ki...
Vendég

Nyusziapu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajra!!!

Conversano:versike- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

hendegabi! :)

:shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Találka.
Részemről játszik még a vasárnap illetve a hétfő délelőtt.

katy76: Városliget
orsi777: Kopaszi-gát, esetlegesen péntek, jövő vasárnap
lilisgabi: Kopaszi-gát
nyuszi81: Kopaszi-gát
ronmay: neki tökmindegy :lol: :lol: :lol:
boo: hol???? szombat kivételével
kicsidodi: hétköznap, Városliget
8) : Kopaszi -gát: szombat, vasárnap, hétfő

Ja! Amúgy jól vagyok, no problem. csak embóliát kapott az író vénám. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.05 18:01-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Kép
Vendég

Bond

Nekünk nem jó a péntek, mert az még munkanap + kutyikat visszük fodrászhoz.

Nővérem is dicsérte a Kopaszi -Gátot, hogy szép nagyon.

H. Gabi

Jó, hogy jelentkeztél, nem semmi hetek vannak mögöttetek.

Kép
Kép
orsi777

Iringo: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ez egy kis kukac-szeko???Naggyon jo az a vigyor :wink: :lol: :lol:
Nekunk tok-ruhank van....az lesz Hangin Halloweenkor :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Iringo kis manó.

Kép
Kép
orsi777

Nyú verzsön. SZÓLJON, AKI MÓDOSÍTANI SZERETNE VALAMIT VAGY JÖNNE MÉG!!!

orsi777: Kopaszi-gát, jövő vasárnap
ronmay: neki tökmindegy
8) Kopaszi -gát: szombat, vasárnap, hétfő

Kép
Kép
200907?

nekem mind2 hely jó,de csak hétkőznap inkább...

Kép
Kép
csibe83

orsi777: Kopaszi-gát, jövő vasárnap
csibe83: hétköznap, mindegy hol

Kép
Kép
200907?

köszi :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

iringó!
a Gömöri a mi orvosunk...

Kép
Kép
csibe83

Mi az a Macikávé????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Boo!
Ok, én szívesen várok, igazából akár az utolsó héten is megvehetjük, csak biztosan menjünk! Mert én már beleéltem magam és a barátnőm szerintem nem fog jönni, tehát csak benned bízhatok!

Petra feje most 3 hónaposan volt 40 cm, de én már simán veszek neki 42-es sapikat. (ma is azt vettem a fürdés utánra, mert a másik már kezd passzentos lenni)

Hendegabi!
Nagyon sajnálom. Erre mondják, hogy a baj nem jár egyedül...
Remélem, hogy a pszichológus tud valami okosat mondani.

Kép
katy76

Anna!
Iringó nagyon cuki!!! :D

Kép
katy76

Ez a kukac gúnya hatalmas :lol: :lol:
Vendég

Ancsurti

Nem előlegeznél meg egy képet Hangiról,amikor tök? :roll: :)
Vendég

Maci kave:koffeinmentes,cikoriabol es malatabol keszult potkave!Tejserkentes celjabol ittam,ugye a malata segiti ezt.....Sajna elfogyott,anyu hozta otthonrol,itt nem kaphato :cry: Nagggyon finom :wink: !

Akkor nem csak nekunk aprocska a kobakunk :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Bond

Orsi777 írta arra, hogy írta Boo, hogy neki nem jó a szombat.

[quote]T írta:alálkára nekünk jó a vasárnap is, vagy a jövő hétvége is

Szóval mindegy, csak szombat és vasárnap tudubk felmenni, mert apa dolgozik, szabija meg már nincs.

Kép
Kép
orsi777

Boo! Itt még midig Nyuszililiövékapa!

Letolom a boxert is ne aggódj! Már szülés után 4 héttel lezavartunk egy menetet az Asszonnyal amíg a baba beájult.. :twisted: :D :) (tök viccesek ezek a figurák....) :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: Muhaha!!!!
Anya kérte, hogy lőjjek egy fotót a hajáról..... nöh.... :shock:
Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!!

Nincs tarzannacim, de én anélkül is vadító vagyok, pláne ha felkapom a kis tangámat.... :oops:
Na muti má azt a kommersz hajat! :lol:
Baszki, babanetezek...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Anya picsán fog rúgni.... hehe.... :?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most mi lettünk betegek. :( Lili orra brutálul folyik délutántól.Lotti szürcsög,én orrom is brutál.Nem baj,2 nap múlva jól leszünk,addig sokat játszom a Lilivel.Ma volt oviban,holnap már nem megy.Meg egész héten,mert pénteken fotózásra megy az egész család.Ha meggyógyulunk. :roll:
Jó éjt,nézem a szökést!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.05 21:44-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

olyan fura,hogy nektek már megjött...........nekem a Lilinél 1 év után jött meg,pedig csak 9,5 hónapig szopott :roll: most sincs még semmi jele
Vendég

Boo:A sírós szájtartás nekem is ismerős valahonnan :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 13:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Boo, sajnálom a tej dolgot. Én már másodszorra menstruálok, úgyhogy együtt érzek. Két hete jött meg először, meg most. :cry: És nálam is bekavar a tejcsibe.
Miron csuda helyes pasi!!!!!!!!!!!!!!!!! Azok a hatalmas szemei... gyönyörűek! Látom ő is szempillára gyúr!

Lilisgabi, jobbulást! A mensi nem egy furi dolog, csakis a hormonok játéka. Te szerencsés vagy!

Tali, én mennék szívesen, de a Városligetbe.

kispiskóta

Nekem a gyerekorvos annó még az első gyereknél azt mondta hogy a növekedés és a hízás sosem történik egyszerre, vagy az egyiket vagy a másikat csinálja. Persze amikor növekedik akkor is hízik csak nem olyan mértékben mint előtte. Nekem is most Nóra kevesebbet hízott mint eddig, de tuti hogy nő, mert már a 62-es rucik nagyon passzentosak rá. A 68-as meg még lóg, de kénytelen leszek azt rá adni mert így meg nem kényelmes neki.

Boo sajnálom a menszit Nekem még mindig nincs, de pár naponként fáj a hasam, de ennyivel be is fejezi,már előre félek a mennyiségével. Annó Rékánál is 6 hónapos volt mikor rendesen megjött, igaz akkor 7 hetesen is volt egyszer de utána már nem. Na amikor rendesen megjött ömlött belőlem és 3 hétig volt meg egyhuzamban, el is apadt a tejem, mert Réka nem akart szopni menszi alatt, még lefejve sem ette meg. Remélem most nem így lesz.

Hgabi jobbulást nektek. Nem semmi amin keresztül mentetek. Amikor nektek asthmás rohamotok volt, akkor nekünk Norbinak is. De szerencsére nekünk nem kellett kórházba menni, volt itthon minden gyógyszer, mert nekünk már régóta van sajnos.
Hát nehéz ügy, én javaslom hogy Nócival menj el kettesben vagy együtt apával egy moziba, vagy valahova ahol csak ti vagytok nincs veletek a kicsi. Nekünk az mindig sokat segített, és beszélgetni vele, amennyit csak lehet. Én szopi közben szoktam mesélni, Rékának. Vagy hozza a foglalkoztató füzetet és szopi közben együtt oldjuk meg.

Nóra 3 hónaposan 6170 volt és a buksi 41 cm, 60 cm hosszú. Tegnap mértem 6240 g.

Tegnap nem tudom mi volt vele, tiszta kómás voltam egésznap. Fájt a fejem már reggeltől. Estére tök hasznavehetetlen voltam. Mostanában minden este az elmaradt szökést szoktuk nézni dvd-ről, de most mondtam apának hogy én aludni szeretnék. Nagyok már ugye 8-kor feküdtek, Nóra 9-kor aludt el. És én is elaludtam, egykor kelt enni aztán most reggel 6-kor. Kialudtam magam, baromi fáradtság volt rajtam, pedig alszik Nóra éjjel, lehet hogy vérszegény is vagyok. Szemem alatt sötét karikák. Pedig szedem a vasat, vitamint is.

Nóra még mindig alszik

Nagyon édesek a babák:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Boo!! Ezt felejtsd el,hogy kudarcot vallotál a szopival kapcsolatban,hiszen te MINDENT megtettél amit lehetett!! Különben is,egyáltalán nem biztos,hogy Zsiri nem tér vissza a cicizésre,ha elmúlt a mensid. Próbáld őt mindig rárakni,de ha mégsem,akkor se keseredj el kérlek!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok,

Tegnap (1,5 hét csúszással) kapta meg Míra a 3 hónapos oltást. Magát a szurit jól viselte, de aztán estére ugyanúgy belázasodott, mint az elsőnél.

Ma reggel hasról átfordult a hátára. :lol: Ahhoz képest, hogy pár hete még a fejét sem emelgette túlzottam, most nagyon beindult. :lol:

15 hetesen 5,5 kg és 61 cm, de ugye picikének született.

Mírának is van a keresztcsontján sötét folt, és tegnap végre nem felejtettem el megkérdezni a védőnőt. A választ már ismeritek, sötét bőrű babáknál normális, nem kell vele foglalkozni.

Aki szopi után nem tud fejni, az tényleg azért van, mert annyi tej van, amennyi a babának kell.

Miron nagyon helyes, és Boo szerintem se éld meg kudarcnak a szopizásos gondjaidat, tényleg mindent megpróbáltál...

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok! :)

katy76: Városliget, MIKOR???
orsi777: Kopaszi-gát, vasárnap
lilisgabi: Kopaszi-gát, MIKOR???
nyuszi81: Kopaszi-gát, MIKOR???
boo: Városliget, szombat kivételével
kicsidodi: Városliget, hétköznap
csibe83: mindegy hol hétköznap,
kispiskóta: Városliget, MIKOR???

Hibákat kéretik jelezni! :oops:
Lassan írjátok meg légysz azt is, hogy mégis hány órakor lenne nektek a legjobb (a perc megjelölése nem szükséges :lol: :lol: :lol: )

Hogy van-e fedett hely a gáton nem tudom. Erről ancsurti, lilisgabi és nyuszi81 tudna valamit mondani.
A Városligetben van ilyen?

Az időjárást őszintén szólva még nem néztem. :oops: :oops: :oops: Esetleg, ha annyira pocsék lesz, akkor van valakinek "C" verziója egy full zárt helyre? :roll:

Kép
Kép
200907?

Hát, én csak olvasok, olvasok, olvasok.... :lol:
És most is épp befejezte a szopit, úgyhogy nem tudok írni :? ! Megyek bevásárolni, meg minden mellett párhuzamosan szekrényt rendezek még mindig :oops: :lol: :lol: . De jövök ám, nem tűntem el :wink: !
Biztos hiányzom is... :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

A tali most megint nélkülem fog zajlani, vasárnap én már megyek a kórházba.
De már megkezdtem az ismerkedést ha közvetve is, mert enyémapa találkozott Dodival :)

Lóci néhány napig nem fogadta el a mellemet, valósággal küzdött ellene. A poén az, hogy a cumisüveggel is veszekedett! Alig tudtam megetetni...
Éjjel szopizott rendesen félálomban de nappal csak úgy volt hajlandó ha közben ringattam és járkáltam vele.

Mostmár újra cicizik viszonylag rendesen de a cumisüveggel gyakran gondok vannak, egyszerűen hídba feszül és letépi magát róla.
Mindegy hogy kisebb vagy nagyobb lyukú cumi, tápszer vagy anyatej, őrjöng evés közben.
Belenéztem, sőt bele is nyúltam a szájába de semmi fájdalmas részt nem találtam.
Arra gondolok hogy talán a pocakja kezd el tekeregni mert először mohón rákap és csak az első pár korty után indul a műsor.
De a szimpla hisztit sem tartom kizártnak.

Azért aggódok nagyon, mert mi lesz amíg nem leszek itthon???
Apa hogyan fogja megnyugtatni amikor legtöbb esetben az öszebújós cicizés ennek az egyetlen módja .

Mindezek mellé újra 4-5 -ször kel éjjel szopizni és nappal sem alszik 1 óránál hosszabban. Már teljesen kómás vagyok ..

Valamelyest javult a helyzet 1-2 napja remélem jövő hét elejére minden rendben lesz mert így hogyan hagyjam itt??

Képzeljétek, kezdenek rövidek lenni a 68-as rugik :shock:
Csak a Tescos-s jó neki mert az hosszú de keskeny fazon. Kapott csodszép plüssrugit ajándékba de hiába jó hosszra, olyan széles hogy ha felhúzza a lábát beakad neki .

Ma éjjel amikor szopi után visszatettem a kiságyba, olyan hangosan pukkantott hogy felébresztette az apját :lol:
(nem kizárt hogy még a szomszédot is..)

Iringo

Az a hernyóruha fantasztikus és láthatóan nagyon tettszik Iringónak :lol:

Ancsurti

Maci kávét én is nagyon szeretem, utánozhatatlan íze van.

Boo

Zsiri nem most kezd rád hasonlítani hanem idáig is erősen hasonlított :wink:

Nna, ennyit engedélyezett nekem a kisfiam...

majd még jövök
Vendég

Ancsurti!
Megpróbálok küldeni kv-t.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nehogy má ne legyen zaba a gyeröknek! :lol: :lol: :lol:
demeter zoltanne

Sillia!
Annyira sajnálom! Azért ha éhes lesz, biztos hajlandó lesz az üvegből is enni. Meg azt mondtad, hogy Tiédapa beviheti majd hozzád szopira, nem?
3 napot leszel bent? Hétfőn már műtenek is, ugye?

Tali: igazából ezt a hétvégét én még nem látom előre, de ha jó lesz, akkor a vasárnap nekem jobb. És én a délelőtti órákra szavaznék (10-11)

Boo!
Még nem láttam a kép feliratot, mikor megállapítottam, hogy egyre jobban hasonlít rád Zsiri!! :D

Koncert ügyben megnyugtattál! :wink:

Merion!
Most láttam, hogy Míra is 06.24-én született! Úgy látszik, hogy az egy jó nap volt, mert Tabati is aznap szült és én is!

Gabi!
Én is nagyon gyakran érzem a vashiányt, ugyanolyan gyengének érzem magam, mint tini koromban, amikor injekcióztak a vashiány miatt.
Én is szedem a vasat, de szerintem nem szívódik fel elég. El kéne mennem vérvételre, de ebben a taknyos időben nem megyek le a háziorvoshoz beutalóért.

Kép
katy76

A Maci kávé attól Maci kávé, mert maci van a csomagoláson??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

[quote="katy76"]A írta:katy76 Maci kávé attól Maci kávé, mert maci van a csomagoláson??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nem. Azért mert őrölt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

katy76: Városliget, vasárnap 10-11
8) Kopaszi-gát: szombat, vasárnap, hétfő

Kép
Kép
200907?

[quote="katy76"]A írta:katy76 Maci kávé attól Maci kávé, mert maci van a csomagoláson??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nem attól macikávé, de maci van a dobozon. :lol:
A Sparban vettem.
Mikor a gyermekeim kicsik voltak, azt adtam nekik. Felváltva: kakaó, macikávé, tej, vaníliás tej, karamellás tej. Akkor még nem ez volt a macikávé csomagolása, de az íze Anita szerint az. :lol:

Kép
demeter zoltanne

Kedves Ancsurti Anyukája!
Köszönöm szépen! :D Már napok óta csak lesek a Maci kávé kapcsán, most legalább már tudom, hogy mi az és hogy néz ki. :D :D :D
(Lehet, hogy mi is ittunk ilyet, mikor picik voltunk, bár én sosem szerettem sem a kakaót, se a karamellás tejet, stb, semmit, amiben tej van.)

Kép
katy76

[quote="katy76"]K írta:katy76edves Ancsurti Anyukája!
Köszönöm szépen! :D Már napok óta csak lesek a Maci kávé kapcsán, most legalább már tudom, hogy mi az és hogy néz ki. :D :D :D
(Lehet, hogy mi is ittunk ilyet, mikor picik voltunk, bár én sosem szerettem sem a kakaót, se a karamellás tejet, stb, semmit, amiben tej van.)

Szivesen. :lol:
demeter zoltanne

Sziasztok!

1 hete csak olvasni tudlak benneteket, mert nagyon sűrűek a napjaink. Múlt kedden a csípőszűrésen kiderült, hogy Jázmin mindkét lábfeje nagyon befelé fordul, így felírtak neki Bebax kiscipőt, mindkét lábára.

Kép
Először nagyon felkavart a dolog, de mára már megbarátkoztunk a gondolattal és természetesen az egészséges lábakért mindent megteszünk. Így mától 4 héten keresztül éjjel-nappal hordani kell a cipőt. Aztán Lilisgabi segítségével találtam konduktort, aki heti 1x megtornáztatja Jázmin lábfejét, ezt nekem napi 2x kell csinálni, és minden pelenkázásnál pedig bokakörzéseket.

Megkapta a 3 hós oltást, amit meg se érzett, majd tegnap felvágták a nyelvét, amit szintén nagyon ügyesen tűrt, csak egy csepp könny csordult ki a szeméből, de ahogy magamhoz öleltem megnyugodott. Szóval szegény picikém az elmúlt 1 hétben kapott rendesen. Most megígértük neki, hogy nem piszkáljuk és szép napok jönnek. Kihasználjuk a jó időt így rengeteget sétálunk.

Ancsurti! Amikor múltkor írtad a Maci Kávét, úgy megkívántam, hogy én is vettem itthonra. Annyira jól esett! De azt nem tudtam, hogy serkenti a tejet! :)

Boo! Sajnálom a mensit! Én is csatlakozom az előttem szólókhoz! Ne éld meg kudarcként a szopi témát, hiszen te mindent megtettél!!! Zsiri csudaszép baba!!!

Most mennem kell, ahogy tudok jelentkezem!
Szép napot neketek!
Vendég

Sziasztok

huha, igen a helyszín nekem tök mindegy, de az időpont nem..
7vége sajnos nálunk kilőve család=mászás van..
sorry, jó mulatozást nektek! :lol:

Akkor nem is strapálom magam a fejéssel, majd ha szükség lesz rá akkor....

BooTake it easy!! :wink: Zsiri sztem mindig is rád hasonlított.. :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

norka81! :)

:( :( :( Miért kellett felvágni a nyelvét? :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:

katy76: Városliget, vasárnap 10-11
8) Kopaszi-gát: szombat

Kép
Kép
200907?